Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kér Deák (380 db)

Most beba ha-1es tápot eszik az 5 honapos fiam de 6 ho utánn váltani kéne 2esre de milyenre (ehet már simát)? A beba2es állitolag drága ( mennyibe kerül? ), de akkor miet vegyünk a millupa 1-esben sem jött be azon kivül milyen van és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Éppen ma vettem meg a BebaHa 2-est. Receptre 2064-ft volt. Az 1-es is ugyanennyi volt receptre. Nem tudom miért mondod,hogy draga. Persze drága, de nem jobban mint az 1-es.

Éppen ma vettem meg a BebaHa 2-est. Receptre 2064-ft volt. Az 1-es is ugyanennyi volt receptre. Nem tudom miért mondod, hogy draga. Persze drága, de nem jobban mint az 1-es.
beba 2 2500ft az izesitett meg 2900ft én is drágállom pedig nekünk is arra kéne átállni...
szerintem maradjatok a kettes HA-s Bebánál, fõleg ha van allergiás a családban. Tudom drágább, de hidd el a gyerek miatt fontos! egyébként olyan 2700 ft körül van ahogy emlékszem.
pirulapatika.hu itt meg tudod nézni az árát
A kérdező hozzászólása: Az orvos mondta hogy abeba elég drága és már nyugodtan ehetünk simát és esetleg váltsunk márkát de azt nem monda milyenek vannak még a millupán kivül?
Kettes vagyok. ha váltani akarsz akkor tényleg meg tudod nézni a pirulapatikán az árakat és azt is milyen fajták vannak. egyébként meg a nem HA-sok ízleni szoktak a babáknak, mert azok már édeskések.

Újravezetékelném az elektromos vezetékeket a teljes házban! Mesteremberrel persze! De előtte szétnéznék a neten meg a környéken, hogy mi, mennyibe kerül! De mit kell kérnem, kérdeznem? Mi a nevük?

Legjobb válasz: Sokkal egyszerûbb egy szakival ezt letárgyalni, mert jól tudja felmérni a jelenlegi állapotot és az átalakításhoz szükséges anyagot.

Sokkal egyszerûbb egy szakival ezt letárgyalni, mert jól tudja felmérni a jelenlegi állapotot és az átalakításhoz szükséges anyagot.
Kérsz árajánlatot 3 különbözõ szakitól és az alapján tudsz dönteni. Ne csak az árat nézd, a mûszaki tartalmat is meg a referenciamunkákat is.
Meg nem ártana egy megbízható hozzá értõ ember melléd, mert ezzel a szöveggel úgy át fognak verni 10-bõl 9-en, hogy a fal adja a másikat. Akit így a neten találsz az esetek jelentõs részében nem fogja jól megcsinálni, a kérdésedbõl látja, hogy hót nem értesz hozzá és jól meg lehet kopasztani. Rengeteg ilyen helyre mentünk már ki szakérteni utána a perben. Villanyszerelõt, gázszerelõt csak megbízhatót, és csak úgy, hogy láttad referencia munkáját, esetleg ismerõs, barát ajánlotta. Fõleg ha nem értesz hozzá. Tudom, hogy plusz költség de egy ilyen átvezetékezés, átszerelvényezés egy átlagos családi házban ma olyan 300-500eFt körül kezdõdik... Érdemes esetleg mûszaki ellenõrt felkérni. Igaz fizetni kell neki is egy ilyen kisebb munkánál egyszer átnézi az ajánlatokat, esetleg tervet, egyszer-kétszer kimegy a helyszínre és segít az átvételnél ezt megúszod kb. 50-60eFt-ból és nem fognak annyira átverni.

Hol árulnak tonhalkonzervet, és mennyibe kerül? DE:

DE olyan ami nem olajos, nem f?szerezett, csak natúr, vízben, esetleg sós vízben. Ha lehet, ne a legdrágábbat ajánljátok (rio mare)!

Legjobb válasz: mindenhol árulnak natúr tonhal sós lében néven ... az ára a tömegétõl függ, a lidlben pl 350 körül van, de fogalmam nincs, hány gramm...

mindenhol árulnak natúr tonhal sós lében néven ... az ára a tömegétõl függ, a lidlben pl 350 körül van, de fogalmam nincs, hány gramm...
Hello! Tonhal kifejezetten sós lében, itt lehet megrendelni: http://www.tonhalshop.hu/skipjack-tonhal/145-grammos-alutasa..


Mennyi idő után ír fel az orvos Clostit (többektől olvasom a fórumon, hogy szednek) és mennyibe kerül? Mellékhatások nem érdekelnek, de kérhetem-e orvosomtól minél előbb?

Legjobb válasz: Szerintem, kérheted. Egyébként mániájuk ezt kapásból felírni... úgyhogy nagy eséllyel megteszik, ha kéred... De kérd azt is, hogy nézzen meg a 12. nap környékén UH-on, hogy tényleg érik-e petéd!

Szerintem, kérheted. Egyébként mániájuk ezt kapásból felírni... úgyhogy nagy eséllyel megteszik, ha kéred... De kérd azt is, hogy nézzen meg a 12. nap környékén UH-on, hogy tényleg érik-e petéd!
Szia! Nekem az elsõ orvos akihez elmentem az nem írta volna fel. Aztán próbálkoztunk még 1 hónapot csak úgy minden nélkül. Elmentem egy másik dokihoz, aki felírta elsõre. nem is kértem. Ez most a 7. hónap volt és sikerült a clostyval elsõre. :) remélem így marad. Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam, és elõzetes kivizsgálás nélkül, amire sokak azt mondják, hogy nem jó, mert hogy ultrahangvizsgálat kell félidõben stb. Nekem nem volt. a ciklus 11-16. napjáig minden nap együtt voltunk, szintén a doki tanácsára. Amúgy kb.1500 ft-ba kerül úgy emlékszem és a mensi 5. napjától 5 napig egy szemet kellett szednem.
CSAK AKKOR ÍRJA FEL A DOKI, HA INDOKOLT, HA KIMARAD A PÉ-D!!!! ÉS MINDENKÉPP KIVIZSGÁLÁS KELL ELÕTTE, KÜLÖNBEN TÖBBET ÁRT MINT HASZNÁL. ÉS A KIVIZSGÁLÁS EREDMÉNYÉTÕL FÜGG A SZEDÉSE IS.DURVÁN BE CISZTÁSODHTSZ TÕLE!!! AMÚGY 800-900 KÖZÖTT VAN 1 DOBOZZAL. AMÚGY MIN 6 HÓNAP PRÓBA KELL HOZZÁ, UTÁNA MEG A KIVIZSGÁLÁSOK MÉG + 2-3 HÓNAP
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Cisztásodásról még nem hallottam, csak pattanásokról, hajhullásról, hányingerrõl stb. Úgy gondoltam ezek még kibírhatók. Köszönöm a segítséget!

16éves leszek de sokat romlik a szemem. De nem szeretem a szemüveget. Lehetne kontaklencsém, mennyibe kerül?

j

Legjobb válasz: Szemész véleményét kérd ki, õ fog dönteni. Meg persze a szüleid, mert nem biztos, hogy a lencsét finanszírozni fogják. Hosszútávon a szemüveg olcsóbb. Nekem a 3 havi lencse 12ezer, ennél van olcsóbb is és drágább is, de attól függ, hogy mennyi lesz, hogy a szemed melyiket fogja bírni. Plusz még kell kontaktlencse folyadék, ami olyan 3000Ft, de az nagyon sokáig elég.

Szemész véleményét kérd ki, õ fog dönteni. Meg persze a szüleid, mert nem biztos, hogy a lencsét finanszírozni fogják. Hosszútávon a szemüveg olcsóbb. Nekem a 3 havi lencse 12ezer, ennél van olcsóbb is és drágább is, de attól függ, hogy mennyi lesz, hogy a szemed melyiket fogja bírni. Plusz még kell kontaktlencse folyadék, ami olyan 3000Ft, de az nagyon sokáig elég.
én is 16 vok, hasonló helyzetben, -4 dioptria felett van a szemem :// hétfõn megyek kontaktlencsét venni. 3 havi adagok ban adják, és havonta hasonló mint az elõttemszólóé. 3-4 1000ft havonta
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàaszokat..amugy nekem is a fölött van :ccc
Nekem -4, 00 és - 3, 25ösöket a szemeim. Havi lencsét hordok, féléves adagokban tudom venni és így fél évre a lencse 15ezer, plusz a folyadék hozzá. De minden attól függ, hogy milyen lencsét bír a szemed. Én 23 éves vagyok kb 5 éve hordok lencsét...
Lehet lencséd persze, nekem sem volt szemüvegem, mivel úgy sem venném fel soha, annyira rondának látom magam benne. Viszont látni nem árt, szóval lencsét hordok én is már 12 éves korom óta. Neten rendelem mindig, így negyed évre 5500 ft. + 1200 ft Rossmannban a folyadék ami elég fél évre. Szerintem nem drága.

Pénteken utaznék Pécsről Sopronba busszal vagy vonattal. Ártól és időtől függően. A vonatjegy árát már megnéztem de a buszjegy árát nem tudtam megnézni sehol. Mennyibe kerül a buszjegy?

Tanuló vagyok (nappali tagozatos) Lehet átszállásos is, de persze a közvetlen járat kedvezőbb lenne.

Legjobb válasz: http://www.volan.hu/dijszab/jegyar.pdf Itt tudod megnézni, mennyibe kerül. A km-t gondolom kiírja, hogy mennyi, ahogy rákeresel a járatra. Ha átszállással mész, akkor picit drágább lesz.

http://www.volan.hu/dijszab/jegyar.pdf Itt tudod megnézni, mennyibe kerül. A km-t gondolom kiírja, hogy mennyi, ahogy rákeresel a járatra. Ha átszállással mész, akkor picit drágább lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! MA vettem menetjegyet. Közvetlen vonat, diák kedvezménnyel 2950 ft volt. Szerintem jól megúsztam és a menetidõ is jónak számít (5 és fél óra)

Színésznõ szeretnék lenni, de nem igazán van jó hangom. Ha most, 13 évesen elmegyek egy énektanárhoz, akkor õ javíthat rajta? És kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: az attól függ, hogy milyen a hangod. Érdemes elmenni egy tanárhoz, és megkérdezni, hogy õ hogy látja ezt az egészet. De mondjuk 2-3 embert is megkérdezhetsz, mert volt már rá példa, hogy éveket át hülyített valakit az énektanár, hogy tuti megtanul énekelni, és szedte el a pénzét, miközben az emberke reménytelen volt. Hát, hogy mennyibe kerül, az attól függ, hogy melyik városban, milyen képzettséggel rendelkezik a tanár. A profi magánénektanárok szerintem sokba kerülhetnek.

az attól függ, hogy milyen a hangod. Érdemes elmenni egy tanárhoz, és megkérdezni, hogy õ hogy látja ezt az egészet. De mondjuk 2-3 embert is megkérdezhetsz, mert volt már rá példa, hogy éveket át hülyített valakit az énektanár, hogy tuti megtanul énekelni, és szedte el a pénzét, miközben az emberke reménytelen volt. Hát, hogy mennyibe kerül, az attól függ, hogy melyik városban, milyen képzettséggel rendelkezik a tanár. A profi magánénektanárok szerintem sokba kerülhetnek.

Régebben letettem kismotorra, robogóra a jogsit, de elhagytam. Kikérhetem vagy újra kell vizsgázni? Hol tudom kikérni, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.

Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.
Okmánybélyeg, fénykép, stb.
Okmánybélyeg helyett csekket kapsz, fényképet majd ott csinálnak... Egyébként stimmel. A lényeg: meg tudod igényelni a jogosítványt, nem kell hozzá új tanfolyam. Attól, hogy elhagytad, még megvannak a vizsgáid...

Nagyon vágyom egy kutyára, de sajnos nem engedhetem meg anyagilag. Kistesű kutya alapfelszerelései és az állatorvosi költség mennyibe kerül induláskor?

Legjobb válasz: Lehet kis pénzbõl is kutyát tartani. Akkor viszont a kutyatartó számítson arra, hogy ha a kutyának szüksége lesz rá, akkor saját magától kell megvonni a pénzt, hogy megadhassa neki, amire szüksége van (pl állatorvosi költségek). Csak az vállaljon kutyát, aki meg tudja adni neki, amire a kutyának szüksége van/lehet, egyébként felelõtlenség. Nekem sincs sok pénzem: se drága tápra, se kutyaiskolára nem telik. De a kutyámnak még egyetlen oltása se maradt ki, mindig kapott enni, tanítgatom, szeretgetem, és amikor mûteni kellett a lábát, nem érdekelt, mennyibe kerül, elõteremtettem az összeget.

Lehet kis pénzbõl is kutyát tartani. Akkor viszont a kutyatartó számítson arra, hogy ha a kutyának szüksége lesz rá, akkor saját magától kell megvonni a pénzt, hogy megadhassa neki, amire szüksége van (pl állatorvosi költségek). Csak az vállaljon kutyát, aki meg tudja adni neki, amire a kutyának szüksége van/lehet, egyébként felelõtlenség. Nekem sincs sok pénzem: se drága tápra, se kutyaiskolára nem telik. De a kutyámnak még egyetlen oltása se maradt ki, mindig kapott enni, tanítgatom, szeretgetem, és amikor mûteni kellett a lábát, nem érdekelt, mennyibe kerül, elõteremtettem az összeget.
Hát, ha nem engedheted meg anyagilag, akkor inkább ne. Az indulás is sokba kerül, ha menhelyrõl hozol ki, akkor is kell ez-az. De hosszú távon tartani, minõségi táp és egyéb, az azért sokba tud kerülni. Legfõképpen viszont arra gondolj, mi van akkor, ha jön egy hirtelen betegség, mûtét? Na annak elég húzós ára is lehet... Elõ tudnál keríteni több tízezer vagy akár százezer forintot az állatorvosra? Mert lehet a kutyád élete múlna rajta...
Nekem sincs sok pénzem! Õk sem kapnak drága tápot! De ezenkívûl (ami szerintem még nem olyan nagy hiba) a kutyáim mindent megkapnak, ha kell magamtól vonom el, azt a pénzt!
Sztem lehet kis pénzbõl kutyát tartani, sokan tartanak, a hozzállás a lényeg. Házikoszton is elél a kutya, az éves veszettségi oltásra meg csak összejön a pénz egy év alatt. A lényeg hogy felelõsséget vállalsz érte, hogy mindig kapni fog enni, jöjjön válság, munka elvesztése, bármi. És egy állatorvosi alapot azért összekuporgatnék az ilyen helyében, ha betegség lesz legyen pénz kezeltetni. Sok szegény ember tart jól kutyát.
Állatorvos, kb: 30E. Még az összeset oltást megkapja, féreghajtó, esetleg bolha elleni cseppek. Hám: sztem elég drága (2500 Ft.ért vettem). Teleszkópos póráz 1500-2500 Ft. Ha hosszú szõrû, akkor kefe, bár én azt egy régi hajkefével oldottam meg. Kaja: ha nem a legmárkásabbat veszed, akkor kb 300 Ft. (Auchan márka) száraz táp (3kg) 1500 körül mozog. És akkor ott vannak a játékok, amiket megoldhatod otthoni plüssel. Nem tudom, kint vagy bentre szánod, de ha bentre akkor vmi kosár, párna. Nekem kint vannak a kutyáim, kutyaházban meg lent a pincében a kazán mellett van kialakított helyük, tehát nem fáznak. Amugy pekingi palotáim vannak.
Én se értem, miért szavaztak le... Pedig tényleg a kérdásre válaszoltál csak.
15:05-ös vagyok. Miért kellett leszavazni? Én csak leírtam mi mennyi, nem pedig, hogy csak drága és pedigrés dolgokat kell venni. Én legalább válaszoltam a kérdésre...
A múltkor meg még azt írtátok, hogy a munkanélküliség meg a szegénység sem indok arra, hogy meg kelljen válni a kutyától. Akkor most lehet kis pénzbõl kutyát tartani vagy nem?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszolat! van egy mentett cicám, akit úgy gondolom, nagyon jól "tartok", de egy kutyust is ugyanilyen körülmények között szeretnék, szóval inkább még gyûjtögetek....
Én meg az elsõ vagyok és én sem értem, miért lettem lepontozva. Mindig azt írja itt mindenki, amit én is írtam. Nekem sincs pénzem royal canin-ra, középkategóriás tápot kapnak a kutyáim, de félre van téve a pénz baj esetére, és ha arról van szó, inkább én nem eszek. Ennek ellenére azt mondom, nem olcsó a kutyatartás! Persze elél házi koszton is, sõt akiket én ismerek kutyákat és sokáig éltek, mind házi kosztot evett és nem tápot. De ha így kezdi a Kérdezõ, hogy nincs pénze, azért érdemes mérlegelni a dolgot. Tény, hogy a kutyának nem luxus kell, de elég mondjuk egy enyhe bélfertõzés és lehet, hogy máris mélyen a pénztárcába kell nyúlni! Ezt kell átgondolni, nem azt, hogy mit fog majd enni... Természetesen azért lehet még jó gazdi valaki, hogy nem a legdrágább tápot veszi!
Kedves kérdezõ, mekkora összeget tudnál rászánni egy hónapban a kutya ellátására (mennyit keresel)? Írd le, és meghányjuk-vetjük a dolgot ;).
A kutya vételárán felül mérettõl függõen számíts az elsõ évében kb. 100-120 ezer forintra. Feltéve, hogy jó helyrõl veszed és nincs semmi betegsége.
A kérdező hozzászólása: 100-at keresek, ebbõl hazaadok, a többi marad...szóval spórolok össze egy nagyobb összeget, remélem összejön:)
No hát én 70-80e Ft-ból élek, a rezsimet másból tudom fedezni (hálistennek). Nekem nagytestû, 60kg-os kutyám van. Nem Acanát eszik, de rendesen, jól van etetve, kap elegendõ húst és jó minõségû, külön neki készített házi kosztot is(ami nem csirkefej meg csirkeláb, meg 5 napos babfõzelék). Az oltásokat mindig rendesen megkapja, mindig van Kiltixe, és ha baj volt, nem volt kérdéses, hogy a kutya legyen ellátva, és inkább nem fizetem be idõben a kocsi biztosítást pl. Nem a Swarowski nyakörv meg az Orijen a lényeg, hanem hogy szeresd, neveld helyesen, foglalkozz vele sokat, és sétáltasd rendesen Ha baj van, ha kell, segítséggel, de kapjon orvosi ellátást. Az elsõ fél év húzós lesz a felszerelések megvásárlása és az oltások miatt. Utána már (amíg nem történik semmi baj vele) csak az évi kombi+veszettségi, a havi kaja és a bolha-kullancs elleni védelem van. Mivel nincs sok pénzed, én egy menhelyi kutyust ajánlanék neked, számtalan kistestû van a menhelyeken és a sintértelepeken, kölyök és felnõtt is. Némi adomány fejében haza tudod vinni, ez menhelyenként változót. De a "legdrágább" menhelyen is "olcsóbb" a kutya, mint egy szaporítótól vásárolt "fajtatiszta", akivel ki tudja, mennyi gondod lenne (fajta betegségek)... Õ pl. itt egy tündéri jó fej kutya, ismerem személyesen is, csivava keverék, és imáááádja a havat (ha esetleg budapesti vagy). http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/Gazdit_keresnek/el..

Szeretnék egy esernyő babakocsit venni, mert sokat utazunk, de nem tudom, amit kinéztem, jó választás-e? Használ vki peg perego pliko-t? Jó és rossz tapasztalatokat várok. Mennyire könnyű irányítani? Mennyibe kerül rá az új kerék, ha elkopott?

http://www.teszvesz.hu/item759677115_peg_perego_pliko_eserny..

Legjobb válasz: A perego egy szuper márka,a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyûtt kocsi,látszik rajta.Fõleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért. Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.

A perego egy szuper márka, a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyûtt kocsi, látszik rajta.Fõleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért. Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.
Nekünk Pliko P3 van. Szeretjük. Bár mi komplett vettük, amikor a kisfiam született, nálunk inkább az volt a szempont, hogy mózessel és autósüléssel együtt legyen. A testvérfellépõ is jó. Ha most vennék a 13 hós fiamnak, második babakocsinak, biztos kisebbet vennék, de inkább csak az ára miatt. Ha találsz jó áron, szerintem jó választás.
Két gyereket szolgált ki nálunk egy 2 funkciós Peg Perego babakocsi, nagyon szerettem! Most a harmadikat várom, nincs meg a régi kocsink, de Peregot akarunk venni, mert szuper! A Plikoról is csak csupa jót hallottam!
Szerintem egy ilyen is megteszi utazáshoz: http://teszvesz.hu/item762179827_bebe_confort_esernyokocsi.h..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat pierre cardin esrenyõ kocsink van, de egyszerûen utálom, nagyon elkopott 1/2 év alatt a két hátsó kerék, nyikorog, irányíthatatlan, ezért akarok komolyabbat venni, de a 28.000 ft az rengeteg nekem.ezért is kérdeztem, mit gondoltok arról, amit belinkeltem.a mostani kocsira 5000 lenne az új kerék, így inkább vennék másik kocsit
Nekünk peg perego pliko switch babakocsink van. Ehhez van mózeskosár, és hordozó is. Én már gyûlölöm, az a problémám vele, mint neked a sajátoddal. Ha ezt elõre sejtettem volna, nem adtam volna ki érte 180 ezret. Több gyermeket tervezünk, úgy gondoltuk megéri, de tévedtünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!