Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kér Boros Judit a (2 db)

Mennyit kér dr Boros Judit a szülésért? (Bp. , Szt. István kórház)

Legjobb válasz: Szia!Kérni nem kérhet,legfeljebb megköszönheti,ha adsz neki valamennyit.Nem értem a mai egészségügyet.Na mindegy.Adj neki amennyit gondolsz,ha kevesli,úgyis húzni fogja a száját.Vagy a másik ötlet,kérdezz rá kerek perec.Úgyse fogja szégyellni kimondani az õrületes összeget. De ez csak az én véleményem.

Szia!Kérni nem kérhet, legfeljebb megköszönheti, ha adsz neki valamennyit.Nem értem a mai egészségügyet.Na mindegy.Adj neki amennyit gondolsz, ha kevesli, úgyis húzni fogja a száját.Vagy a másik ötlet, kérdezz rá kerek perec.Úgyse fogja szégyellni kimondani az õrületes összeget. De ez csak az én véleményem.
dr. Boros Judit nem kér, õ nem olyan orvos. Elfogadja ha adsz neki de nincs tarifája. Õ egy nagyon korrekt orvos, és ott van a szülésednél végig.
Szia, Velem a 36. het vegen kozolte, hogy a kovetkezokben mar nem a maganrendelesere kell mennem, hanem a korhazban lesz a tobbi vizsgalt a szulesig, de azert nem kell fizetnem mert az benne van a szules araban, ami a maganrendelesi dijanak a 10szerese (70eft).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!