Találatok a következő kifejezésre: Mennyit illik egy szülésznőnek (4 db)

Mennyit illik adni egy szülésznőnek?

Legjobb válasz: Én egy tizest adtam tavaly áprilisban. Majd meglátod, mennyit foglalkozik veled.

Én egy tizest adtam tavaly áprilisban. Majd meglátod, mennyit foglalkozik veled.
Tizes
Szia!én szülés indítási nap elõtt egy héttel meg eggyeztem vele hogy 40.000-et adok neki, ez volt 2005-ben. 2008-ra várom a babámat, most szerintem 50.000-et adok neki.de ha nem úgy állsz anyagilag, biztos megfogja érteni a doki.
Úgy tudom, hogy a doki tarifájának a 20-30%-a.
Budapesten 20-50.000 forint körül. Császármetszésnél kevesebbet, elhuzódó vajúdásnál nyilván többet lehet.
30.000 forintot szokás szülésnél adni.A szülésznõnek pedig 5.000 vagy valami ajándék , kávé vagy amit gondolsz.
Amikor szültem, én 60-at adtam nem fõorvosnak. De általában 30-40 ezreket adtak, fõorvosoknak is. A fogadott szülésznõnek 20 ezer a tarifája (ezt elmondták a szülésfelkészítõn is), én annyit is adtam.
Szülésnél 40.000-50.000 Ft az orvosnak. Szülésznõnek 20.000-30.000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!Megnyugodtam, mert én többre gondoltam.Évekkel ezelõtti hsz-ekben ezeknek 2-3szororsát lehet olvasni, bár lehet, hogy máshol.A magánrendelés 10szeresét soknak találom, nem is fizetnék annyit.Tudom azt a pénzt másra is költeni.Mindenestre akkor remélem nem lesz kevés az amennyire gondoltam! Köszi mégegyszer mindenkinek!
Én 4 hete szültem Kecskeméten, 30 ezret adtam.Nehezen tudtam én is eldönteni mert hallottam ennyit is annyit is, a vizsgálat tízszeresét nagyon sokaltam mert tényleg sokat ott hagy az ember már terhesség alatt is, a szülésnél meg kb fél óra volt az az idõ mikor dolga volt, ezért döntöttem úgyhogy megfelezem és nem a tízszeresét hanem csak az ötszörösét adtam.
Budapesten 70-100 között van a doki tarifája, sznõnek 30-40 ezer.
Ki az orvosod? Nagyon rendes, hogy nem mondta ki az összeget, hogy mennyit adj. Általában nem ez a jellemzõ a dokikra.

Mennyit illik adni egy fogadott szülésznőnek?

A dokim lelépett és a 33.hétben járok, nem szeretnék most új dokit fogadni.

Legjobb válasz: Én ugyan pesti vagyok, de 20 ezret adtunk. Kb. ennyit adtak a többiek is.

Én ugyan pesti vagyok, de 20 ezret adtunk. Kb. ennyit adtak a többiek is.
30at adtunk mi is (Pest), mert úgy informálódtam, hogy minimum ennyit szoktak adni abban a kórházban, ahol szültem.
Mi a szülésznõnek 20e ft adtunk a dokinak 50 eft.- de szerintem a szülésznõk érdemelnék a többet.
Pesti vagyok, nem fogadott volt a szülésznõm viszont rettentõen meg voltunk Vele elégedve, így 30-at adtunk.... csak hogy tudjál viszonyítani :) szép szülést!!! Boldog babázást!
Én is Pécsen fogok fogadni szülésznõt. Mi a férjemmel 15-20 ezer körül gondolkodunk, de nekem fogadott orvosom is van. A legjobb az egészben, hogy õk ketten szívesen és sokat dolgoznak együtt. 26 hetes Km
A kérdező hozzászólása: ..és kik õk?
Az orvosom Dr. Várnagy Ákos, szülésznõnek Soósné Greksa Erikát fogom felkérni. 26 hetes Km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Az Erikát nekem is ajánlották.


Budapesten (az Uzsoki kórházban fogok szülni) mennyi hálapénzt illik adni szülés után? Választott orvosom és szülésznőm van, de egyik sem mond összeget:- ( A terhesgondozásért mennyit szokás adni a kórházban (a dokinak nincs magánrendelése)?

Legjobb válasz: Szia.Én is az uzsokiban szültem áprilisban, Dr. Fábián Istvánnál.Ikreket.A 30.héttõl jártam hozzá terhesgondozásra, 1x voltsm a magánrendelésén.Párszor voltam az uzsokiban NST-n (magzati szívhang vizsgálaton), ami tök ingyenes. Végül úgy jött ki a lépés, hogy a szülésem napján õ volt az ügyeletes orvos.Õ sem mondott "tarifát", végül 50000ft-ot adtunk neki.Sok kismamától hallottam, hogy ált.-ot 80000ft hálapénzt fizetnek az orvosnak.Ikreknél ez az össz

Szia.Én is az uzsokiban szültem áprilisban, Dr. Fábián Istvánnál.Ikreket.A 30.héttõl jártam hozzá terhesgondozásra, 1x voltsm a magánrendelésén.Párszor voltam az uzsokiban NST-n (magzati szívhang vizsgálaton), ami tök ingyenes. Végül úgy jött ki a lépés, hogy a szülésem napján õ volt az ügyeletes orvos.Õ sem mondott "tarifát", végül 50000ft-ot adtunk neki.Sok kismamától hallottam, hogy ált.-ot 80000ft hálapénzt fizetnek az orvosnak.Ikreknél ez az össz
Bocsánat:) Szóval... ikreknél ez az összeg csökken.Szerintem ha nem mondanak összeget, akkor várd meg hogy alakul a szülés és ez alapján döntsd el mennyit érdemelnek.Remélem tudtam segíteni.Üdv: 6 hónapos ikrek anyukája
Semennyit nem "illik" adni. Az adódból már rég kifizetted. orvos
A kérdező hozzászólása: Kedves Ikrek Anyukája! Köszönöm szépen a hasznos infót! :-)) -- Kedves Orvos! Rosszul fejeztem ki magam, nem csupán azért akarok adni, mert "illik", hanem mert elégedett vagyok az orvosommal, és mert tudom, hogy a kórházi orvosok bére nincs arányban a munkájuk értékével. Amit TB címén fizetek, az valaki másnak a zsebébe vándorol.
Akkor majd ne felejts el a labororvost a radiologust az ápolókat meg az asszisztenseket mert õk is tehetnek róla , hogy meg vagy elégedve az nõgyógyászoddal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!