Találatok a következő kifejezésre: Mennyit idot varni (243 db)

Egy fiú mennyi ideig hajlandó várni, hogy lefeküdjön vele a barátnője?

Akkor, ha tényleg szerelmes állítása szerint...

Legjobb válasz: egy fiú ? egy fiú x ideig képes várni egy lány y ideig várattathatja meg na most 3 lehetõség van ugye a, x > y b, x==y c, x < y szóval nézzük most egyszerûen mindenféle bonyolítás nélkül össz fiúk száma az 100% osszuk el 3-mal 33.333...% szóval õsember logikával (ha nem vesszük figyelembe az idõt meg egyéb tényezõket) ~ 33% esélyed van hogy a barátod beletartozik azokba akik képesek rád várni de a kérdés az volt hogy mennyi ideig , na ezt nem lehet megmondani mert csak egy X és egy Y van nekünk , semmi más adat szóval nézzünk rá egy rövid megint õskori példát idõvel ezek statisztikák lesznek nem biztos adatok 1 nap - 1 hét - 1 hónap - 1 év - 5 év - 10 év 100% - 90% - 60% - 20% 10% 5% (a felsõ hogy hány napig váratod , az alsó hogy a férfiak hány %-a várná meg azt) szóval láthatod hogy elég erõsen csökken az esélyed minél tovább váratod szegényt

egy fiú ? egy fiú x ideig képes várni egy lány y ideig várattathatja meg na most 3 lehetõség van ugye a, x > y b, x==y c, x < y szóval nézzük most egyszerûen mindenféle bonyolítás nélkül össz fiúk száma az 100% osszuk el 3-mal 33.333...% szóval õsember logikával (ha nem vesszük figyelembe az idõt meg egyéb tényezõket) ~ 33% esélyed van hogy a barátod beletartozik azokba akik képesek rád várni de a kérdés az volt hogy mennyi ideig , na ezt nem lehet megmondani mert csak egy X és egy Y van nekünk , semmi más adat szóval nézzünk rá egy rövid megint õskori példát idõvel ezek statisztikák lesznek nem biztos adatok 1 nap - 1 hét - 1 hónap - 1 év - 5 év - 10 év 100% - 90% - 60% - 20% 10% 5% (a felsõ hogy hány napig váratod , az alsó hogy a férfiak hány %-a várná meg azt) szóval láthatod hogy elég erõsen csökken az esélyed minél tovább váratod szegényt
Ha tényleg szerelmesek vagytok egymásba, és ez kétoldalú, akkor a házasságig. Szerelem lehet akkor is, ha nem akar várni, de csak tudd, hogy az nem igazi, nem teljes szerelem. Ha minél hamarabb le akar veled feküdni, akkor biztos lehetsz benne, hogy a tested az elsõdleges neki. Ha pedig még a szakítás is szóba jön nála, amiért még nem akarsz vele kefélni, akkor még biztosabb, hogy csak a testedet akarta, nem pedig a lényedet. A legjobbakat!
17/F 20.50-nek igaza van ha szeret akkor akár meddig vár rád! Én is így vagyok 1 éve és 4 hónapja együtt vagyunk láttam már minden hogy de mégis kibírom!
Ha magamból indulok ki, én szoktam mondani, hogy ne sokat idõzzön a fürdõszobában. A másik része pedig az, hogy 21 éves koromig nem láttam lányt még bugyiban sem, nemhogy anélkül. Ha szeret, akkor tud várni, amíg felkészülsz rá lelkiekben. Ez az idõ hónapokban is kifejezhetõ.
Akkor addig míg a lány azt nem mondja: Ma aludj nálam, szeretném már én is. De azért évekig ne húzd az agyát, mert nem ferr! Bár attól függ hány évesek vagytok?
19:14 vagyok és azt is írni akartam, hogy 19:12 vagyok XD
19:12 igen, attól is függ, hogy meddig nem akarsz, illetve, hogy õ mennyire vágyik rá ha nem zargat vele, akkor ne erõltesd, de ha veszekedtek róla, akkor felejtõs, nem fog mûködni tudom mirõl beszélek
Ha tényleg szereti, akkor bármeddig De amúgy ha õ nagyon szeretne lefeküdni, te meg nem, akkor nem fog mûködni a dolog. Az ilyesmi akkor a legjobb ha a két fél egyetértésben van, senkire se erõltetik, de senkit se kínoznak azzal, hogy na neee még. Tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok, a barátom pedig 19.
attól függ hány nõt akar a teste kipróbálni mielõtt megházasodik és kivel akar összeházasodni. mivel 16 éves vagy ezért max 2 évet várnék a helyében, hogy nagykorú legyél, az jó olyan lélektani határnak... bár idõsebb fejjel elvesztegetett idõnek tartanám, mert nem valószínû, hogy örökre együtt maradtok, mivel ilyen fiatalok vagytok, és még túl kevés db. kapcsolatotok volt. de ez kultúrafüggõ is, gondolom.

Kaáliba melyik orvost ajánlanátok? Melyikhez lehet a leghamarabb bejutni? Mennyi idő mire kapunk első időpontot, és onnan mennyi idő a lombik? És a fagyasztott embriók beültetésére is sokat kell várni?

Sajgó, Szmatola vagy Kovács doktor?

Legjobb válasz: Krizsa dr-t, igaz õt nem emlytetted, bár hozzá a leghosszabb a várakozási idõ. Szerintem a fagyasztott beültire nem kell sokat várni. Nekem tavalyelõtt volt lombikom, nem tudom most mennyit kell várni.

Krizsa dr-t, igaz õt nem emlytetted, bár hozzá a leghosszabb a várakozási idõ. Szerintem a fagyasztott beültire nem kell sokat várni. Nekem tavalyelõtt volt lombikom, nem tudom most mennyit kell várni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de Krizsa doktort direkt nem írtam oda, mert arról hallottam, hogy oda nagyon nehéz bejutni.
Pedig megéri várni rá, nekem megérte:)
én a bernardhoz járok.nincs összehasonlitási alapom de õ elég fura monoton szalagmunkát csinál.viszont nálla volt idõpont leghamarabb.
Bernard Artúrt egyáltalán nem ajánlom nagyon bunkó és lekezelõ
Szia! Én is Krizsa Ferencnél voltam, és tényleg megéri várni rá. Elsõre sikerült a lombikom 2 évvel ezelõtt, ma beszéltük meg vele a kistesó projektet (karácsony elõtti héten kértem idõpontot a mai konzultációra), és márciusban ülteti be a fagyasztott babáimat. :) Sok sikert!

Sajnos 4 húznivaló fogam van minél előbb ki akarom vetetni őket mert munka mellett nem sok a szabim! Tehát 2 foghúzás között mennyi időnek kellene eltelnie? Ezt a fogpótlás miatt kérdezem! A gyógyulási időre lennék kíváncsi, hogy mennyit kell várni?

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem fogszabályozó miatt kellett 4 fogat húzni, én azt választottam,hogy kettesével.Kihúztak 2t, rá 2 hétre a másik 2t. A gyógyulási idõ szerintem nagyon változó, és függ a fog méretétõl is. Nekem speciel egy hónap alatt gyógyul be teljesen a tetejéig.A barátomnak aza egyik 2 hónapig tartott. Gondolom pótlásnál mindenképpen meg kell várni a teljes begyógyulást. Viszont az implantátumnál nem kel annyit várni azt tudom.

Szia! Hát nekem fogszabályozó miatt kellett 4 fogat húzni, én azt választottam, hogy kettesével.Kihúztak 2t, rá 2 hétre a másik 2t. A gyógyulási idõ szerintem nagyon változó, és függ a fog méretétõl is. Nekem speciel egy hónap alatt gyógyul be teljesen a tetejéig.A barátomnak aza egyik 2 hónapig tartott. Gondolom pótlásnál mindenképpen meg kell várni a teljes begyógyulást. Viszont az implantátumnál nem kel annyit várni azt tudom.
Attól is függ hol vannak. Ha mind a 4 máshol (a 4 oldalon), akkor egyben sem lehetetlen, de az nem lehet egy leányálom. Arról nem is beszélve. hogy az 4 injekció, ezt nem hiszem, hogy bevállalják (meg neked sem ajánlom, az egész képedet nem fogod érezni). Szóval reálisan 2 kör.

Mennyi időt kell várni, a debreceni Kaáli intézetbe egy időpont foglalásra?

Legjobb válasz: Idõpont foglalásra nem kell várni, Te döntöd el, hogy szeretnél-e babát. Ha tényleg szeretnél, akkor hívd fel õket. Kapsz idõpontot, bementek a pároddal, beszélgetnek veletek, megtörténnek a kivizsgálások. Megmondják, hogy milyen gyógyszereket, injektiókat javasolnak. Megmondják, hogy kb. mennyibe fog kerülni, mivel csak a beavatkozást fizeti a TB, a gyógyszereket neked kell fizetni. Ez lehet kb. 100000- több százezer Ft. Ha minden simán megy, akkor akár 3-4 hónapon belül megtörténhet a beültetés.

Idõpont foglalásra nem kell várni, Te döntöd el, hogy szeretnél-e babát. Ha tényleg szeretnél, akkor hívd fel õket. Kapsz idõpontot, bementek a pároddal, beszélgetnek veletek, megtörténnek a kivizsgálások. Megmondják, hogy milyen gyógyszereket, injektiókat javasolnak. Megmondják, hogy kb. mennyibe fog kerülni, mivel csak a beavatkozást fizeti a TB, a gyógyszereket neked kell fizetni. Ez lehet kb. 100000- több százezer Ft. Ha minden simán megy, akkor akár 3-4 hónapon belül megtörténhet a beültetés.

Ha optikába megyek kontaklencséért az hogyan zajlik? Ott is megvizsgálnak? Mennyi idő míg kézhez kapom a lencsémet? Vagy várni kell egy hetet?

Legjobb válasz: Megvizsgálják a szemed, aztáán ott segítenek "megtanulni",hogy hogyan kell használni.Van ahol adnak 1napos próbalencsét.Ééés az ,hogy mennyit kell rá várni attólfügg,hogy van-e raktáron és ,hogy mennyit rendelsz.Átlagosan 1hetet kell rá várni. :)

Megvizsgálják a szemed, aztáán ott segítenek "megtanulni", hogy hogyan kell használni.Van ahol adnak 1napos próbalencsét.Ééés az , hogy mennyit kell rá várni attólfügg, hogy van-e raktáron és , hogy mennyit rendelsz.Átlagosan 1hetet kell rá várni. :)
én nem tudom kivenni :P
A kérdező hozzászólása: nekem megy a ki-be tevés már a legelejétõl:P és még mindig imádom:) azt mondják jobban áll mintha szemüveges lennék:) szerintem is szebb vagyok így:)
vagyis az uccsó elõtti :D
én pénteken kaptam meg, én is 1 hónapra.képzeld nekem is egy óráig tartott betenni de csak a bal szemembe tudtam, kivenni meg egyáltalán nem tudtam :D Itthon már sikerült betenni de kivenni csak szipkázóval, nem tudom kivenni az ujjammal :( Nem tudom lehuzni a pupillámról az uccsó hozzászóló vagyok :) )
Nekem úgy volt, h tegnap mentem, mondta a szemész, hogy másnap, azaz ma úgy menjek, hogy teljesen vágjam le a körmeimet. Mentem, kaptam 1 hónapos lencsét, megmutatta hogyan, 1 óra alatt sikerült betennem, egy óra alatt megint kivennem, de már negyed óra alatt meg :D Ma hordhatom 4 órát, hnap 6ot, aztán 8at stb... 1 hét múlva egész nap kb 12 órát. 2hét múlva megyek kontrollra. Vettem hozzá lét, meg illatanyagmentes szappant.
a 2. hozzászóló vagyok. Nekem még a próbalencsém se jött meg !!! :D
A kérdező hozzászólása: már voltam:) elmentem megvizsgáltak, pont volt egy lencse ami nekem kellett és haza is jöhettem benne:D úgy imádom:) jobb mint a szemüveg:) :P 3havit kértem de a másik két havira még várnom kell meg elvileg pénteken küldték ki de még mindig nem jött meg -.-':D
én a múlt héten mentem el csináltatni és azt mondták hogy jövõ héten(szóval ezen a héten) felhívnak ha megjön, még nem hívtak fel.Aztmondta a csaj hogy most csak vmi próbalencsét rendel meg és ha legközelebb megyek egy 0, 5-1 órát ott leszek amíg megtanulom használni.Már nagyon várom, bár semmi konkrétumot nem tudok, fõleg az ára érdekelne, remélem nem fogok nagyot koppanni :) Te is szeretnél csináltatni ?
A kérdező hozzászólása: majd belejössz úgyis:P:)

Fiúk ti mennyi időt vagytok képesek várni, hogy a lány, aki szerettek lefeküdjön veletek? Én még szűz vagyok 20 ő pedig 24.

Nem akarok semmilyen játékot el?tte, sem orál sem semmi, mert az nálam már szexnek min?sül, tehát ezt is vegyétek figyelembe.

Legjobb válasz: Amennyit szükséges én annyit vártam, mikor kellett, úgyértve hogy amikor leakar velem feküdni a barátnõm is. Igazából ezt neked kell eldöntened mikor, mennyi idõ után akarsz lefeküdni a barátoddal. Véleményem szerint hülyeség hónapokat, éveket várni. Én megismertem a barátnõm, aznap lefeküdtem vele, mégsem untam meg, már megkértem a kezét is, együtt élünk boldogan!

Amennyit szükséges én annyit vártam, mikor kellett, úgyértve hogy amikor leakar velem feküdni a barátnõm is. Igazából ezt neked kell eldöntened mikor, mennyi idõ után akarsz lefeküdni a barátoddal. Véleményem szerint hülyeség hónapokat, éveket várni. Én megismertem a barátnõm, aznap lefeküdtem vele, mégsem untam meg, már megkértem a kezét is, együtt élünk boldogan!
Ha komolyan gondolja a dolgot, hogy esetleg beléd szerethet, akkor várni fog... Bár én a helyében megpróbálnálak rádumálni egyéb dolgokra, ha lefeküdni még nem is szeretnél...
Akkor meg semmi gond:) Ha õ is így áll hozzá! Amúgy teljesen normális és érthetõ, az elsõrõl van szó, nem mindegy mennyi idõ után. Amúgy ha szabad ilyet kérdezni mi az idõbeli elképzelésed? vagy idõtõl függetlenül, majd ha úgyérzed?
Pár hónap az oké, fél év már nem? mi a különbség? Szexmániás vadállatok. Ha 2 ember igazán szereti egymást, nem a szex lesz az elsõdleges. (Utolsó komment utáni voltam)
Kérdezõ, Te épphogy normálisan gondolkozol!! Tök jó hogy vannak még ilyen emberek. Én lány vagyok, és anno én is fontosnak tartottam hogy meglegyen az elsõhöz a kellõ érzelmi alap, és több mnit fél évet vártunk vele, pedig a párom már nem volt szûz, de nem volt nálunk sem orál:) Az szerintem is szex. Benne is van a nevében: orális szex. Az csak egy dolog h mindenki csak orálként emlegetin. Nah lényeg a lényeg nem bántam meg semmit és csodálatos volt az elsõ és azóta is együtt vagyunk és legalább tudom hogy nem csak a szex miatt szeret:) )
Egy párkapcsolat egyik alappillére a szex. Lehet ellenkezni de, ha valakivel nem jó a dolog úgysem fog örökké tartani. Fél év? A-aaa, felejtsd el. 20 évesen már azért lehetne ennyi eszed.. Menj a madárboltba, ott próbálkozz. A szex nem arról szól, hogy megérdemli-e az embered, hanem hogy Te okozz neki örömet! Persze nem kell minden jött mentnek odaadni magad de ez már beteges. Engem tuti nem szívatnál. A hülyék a túloldalon vannak. Önzõ ember vagy. Nem is az nálad a lényeg, hogy Te szeresd és megajándékozd valami olyasmivel ami neki jó, hanem csakis a saját önös érdekeidet nézed. Örülök, hogy nem ismerlek. P-87
Fél év?? Normális vagy? Magadba bolondítod és szivatod? Ennek mi értelme? Az oké, hogy akkor amikor érzed, hogy szerelmes vagy...de ahhoz pár hónap is bõven elég. Meg ez, hogy elõre eltervezed...rád egy percet sem várnék.
Nem várnék sokat, max harmadik randi, mert ha akkor sem akarna, akkor valami nem stimmel vele. Elgondolkodnék, hogy mi van? Ez a csaj nem kíván engem? Akkor nem leszek vele. A szex az nem egy olyan dolog, amit a társadalom táplál az emberekbe, hogy van a gonosz férfi aki mindenféle fondorlatokkal ki akarja csikarni a nõbõl a szexet, ami igazából csak az õ érdeke. A szex mind a két emberért van. Mindenki nyer vele. Ahol nem kívánják egymást a partnerek, az max egy nagyon erõs barátság, de nem igazi kapcsolat. Ha két ember lefekszik egymással, sokkal szorosabb viszony lesz köztök. Van nagyon jó nõi barátom, akivel sosem feküdtem le. Számíthatunk egymásra, jó vele lenni. Akkor mi a különbség a barátság és a párkapcsolat között? Annyi, hogy másképp nevezik?
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Tehát ez a két szélsõség létezik, hogy mindenkivel válogatás és gumi nélkül vagy szivatom a pasikat, mert tudni akarom õ-e az igazi és csak azzal fekszem le? Hülye vagy? Sosem a szélsõségek a jók, és a kérdezõ biz eléggé szélsõség. Nem a kvrvaság irányában az igaz. Ettõl még ugyanolyan rossz, legfeljebb kevesebb nemi betegséget fog terjeszteni.
Ja a másik...nem az a lényeg, hogy ki kap meg elsõnek... hanem hogy ki utolsónak.. ;) Ezen is filózhatnál picit. Ha van egy lány akit szeretek teljesen mindegy ki vette el neki, igazából ez a rész engem mindig hidegen hagyott. Addig legyünk jól el amíg együtt vagyunk. És ha igazán komolyat szeretnék akkor nekem nem az lenne a kívánságom, hogy az elsõt megkapjam...hanem hogy onnantól én legyek az egyetlen örökre, amit persze viszonoznék is. Ja és igen egy qurvával is ellennék.. :P nem vagyok prûd sem lenézõ.. neki is kell ennie.. ezt inkább így nézd
Guamban férfiak járják az országot és azzal keresik a kenyerüket, hogy lányok szüzességét veszik el, mert guamban nem lehet házasodnia egy lánynak ha még szûz.... Egy kis infómorzsa...;) Azért az jobb abban hogy nem kell a házasságig várni a szexel, hogy nem kell elvenned egy frigid, [email protected]'t...Az azért elég lelombozó lenne :D:D:D
P-87, csomószor kérdeztem már h hány éves vagy? Vagy nem akarod megmondani? 22?
A kérdező hozzászólása: P-87 én az ilyen pasikat mint te csak ócsárolni szoktam! másra nem vagy jó! és msot már bármit írhatsz nem fogok rá válaszolni, mert felesleges rajtad hergelnem magam! Jah mellesleg a stílusodból ítélve, még azt is sejtem, hogy honnan származol! Komolyan :D sejtem melyik megyében laksz! na perxe nem általánosítok és nem is ez a lényeg. A lényeg az hogy már vártam miko vágja vki a képembe h ha én önzetlen szerelmet akarok akkor legyek én az önzetlen és feküdjek le vele! De felmerül a kérdés, hogy õ mivel fejezi ki az önzeten szeretetét???? Ha nem tud várni és én lefekszem vele õ mivel bizonyítja az önzetlenségét? Azzal, hogy elvisz vacsorázni azzal hogy elvisz vásárolni vagy nyaralni? Van pénzem nem szorulok máséra! Megszereli a bolylert? Hívok serelõt.... Hogy tudná másképpp kimutatni egy férfi az önzetlenségét? azzal ami a legfontosabb neki a szexxel! És akkor önzetlen ha a szexet mögém helyezi és azt mondja, jó várok! Persze ez viszaverza, egy nõ is a szexxel tud leginkább bizonyxítani, de csak akkr ha biztosan tudo, érzem hogy szeret! De a mai pasik sürgetik a csajokat, még akkor is ha netán szeretik! De a végsõ "próbatétel" tényleg az, hogy a pasi tud-e várni kiérdemli-e és aztán a csaj neki adja-e magát.... És igen a pasinak kell elõször áldozatot hoznia, és ebbe most vagy 100an fognak belekötni, de nézzük meg, ki kéri meg elõször kinek a kezét? A pasi a nõét.... ugyanolyan! a nõk megbízhatóbbak mint a pasik ez tény! ne is vitatkozz vele, mert ez bizonyított! persze hosszan lehetne még errõl vitázni hogy ki legyen elõbb önzetlen.... de én ezzel lezártam! nem vagyok akaratos, meglehet gyõzni észérvekkel, de itt senki nem mondott még olyat amit helytállónak éreznék! Itt tudod mit látok? Csajokat, akik alávetik magukat a pasik akaratának, és pasikat akik természetesnek veszik a nõk áldozatát! Gondolom azért vélekedsz így a világról vagy inkább a nõkkrõl /mert sütött a gyûlölet a soraidból/ mert jól meglettél már bántva! Szánalmas vagy ha nem tudsz túl lépni a sérelmeiden és minden nõre kivetíted a dühödet! szomorú emberke vagy
p-87-nek abszolút igaza van, olyanban okoskodsz, amihez nem értesz. Ez nem lenne baj, én is szoktam, de nekem van érzékem hamar megragadni a dolgok lényegét. És nem félek bevallani, ha hülye voltam. Többen mondjuk hogy oltárni nagy baromságokat gondolsz, mert mi benne vagyunk és TUDJUK. Te elgondoltál valamit. Ha nem kívánod a pasit, akkor felesleges járni vele. A pasinak nem a legfontosabb a szex. Viszont normális pasi ilyen tesztelgetõs faplcsákat úgy hagy ott, hogy csak koppannak. Szóval normális férfit nem fogsz felszedni így.
Végre van itt egy normális ember (a kérdezõ) aki nem egx utolsó [email protected] és így kell lehordani?! Irigykedtek, hogy jobb az élete, h nem lesz AIDS-es , hogy a ti barátnõtök nem ilyen értelmes és komoly lány?
Elárulok egy titkot, még az életben nem voltam nemibeteg... Miaz hogy elõször a férfinak kell áldozatot hoznia? Ahhoz hogy jól érezzétek magatokat elõször áldozatot kell hoznia? Ez beteges... Na melyik megyében lakom? Nem vagyok szomorú, sem gonosz, sem pedig nõgyûlölõ. Egyszerûen nem várnék rád ilyen feltételek mellet. Ha te azt elvárod a pacekodtól, hogy megértse, hogy nem lesz semmi amíg szét nem durran, akkor neked meg azt kell megérteni, hogy mire várjon? Hátha megkegyelmezel neki és viselkedhettek úgy mint egy normális pár? És miért pont a szex lenne a legfontosabb? Téged nagyon félreneveltek édesanya. Nekem az a legfontosabb egy nõben hogy megbízzam benne és ennek köze nincs a szexhez. Volt olyan, hogy a barátnõmmel nem szexelhettünk, de mégsem csaltam meg és el sem hagytam. De az hogy õ most gondolatolvasóst játsszon és csak akkor szexelhetünk ha azt olvassa le az arcomról, ha õ úgy gondolja hogy ott a tiszta szerelem jelei vannak na az gáz. Nemtudom hol nõttél fel de ez normális világnézet. A szex nem kegyeleti ajándék. Persze megértelek, hogy nem akarod minden jöttmentnek odaadni, de ez.... És te szereted egyáltalán tisztaszívbõl az embered? Megérdemled, hogy benned legyen? Hülyén hangzik mi? Pedig ezt csinálod. Ha szeretnél /mert te nem szereted, legalábbis a szövegeidbõl ez söt nekem/ nem ezen agalnál, hogy mennyi ideig tartson cölibátust, hanem hogy kölcsönösen örömet szereztek egymásnak. De tudod mit? Legyen ahogy akarod... Szívasd csak még 8 hónapig az embered, ne legyen se petting semmi. Remélem közben orrba-szájba csal majd, és ha eljön az ideje, hogy megadod magad akkor szárazon úgy megrak, hogy szétrepedj... Életed legrosszabb élményét kívánom neked. Tudod egy fiúnak egyébként ha nincs egy ideig kielégítve az rohadtul tud ám fájni /ezt azért írtam mert talán azt is megtiltod neki, hogy maszturbáljon/. Egy kapcsolat nem CSAK rólad szól. Gondolj az emberedre is. De te ezeken a részeken akárhányszor írom mindig átsiklasz. Csak azt látod, hogy inkább ne kínozd. Meg feküdj le vele. MERT KORLÁTOLT VAGY! Minden fiú tud ám várni. A lényeg hogy megéri-e. DE SEHOL NEM LÁTOM, HOGY DÍCSÉRTED VOLNA AZ EMBERED! MILYEN KEDVES, FIGYELMES, !!!SZERETEM!!!, KÍVÁNOM. Te csak szórakozol vele. És attól, hogy 20 évesen megkívánsz valakit attól nem leszel [email protected] Ha lefekszel vele sem leszel. Nem a középkorban élünk hogy most itt azt hangoztasd, hogy 17 évesen mekkora gáz elveszteni. Nemaz. Sajnálod tõlük az örömet? Én ismerek egy párt 13-14 évesen vesztették el. Most 30 évesek és még mindig együtt vannak. És ha csak rájuk néznél látnád milyen az önzetlen szerelem. Áldozat? Az kell neked? Menj azték papnõnek. Egy kapcsolat nem errõl szól. Hanem a kölcsönös szeretetrõl. De ez hiányzik belõled. Én nem azért jövök össze egy lánnyal, hogy áldozatot hozzon nekem, hanem hogy boldoggá tegyük egymást. És ha nem tart örökké? Annak kell örülni ami szép és jó. Látod hogy nem vagyok dühös és szomorú ember? Szeretem a nõket, és az életet. De ezért te nem mondhatod rám, hogy [email protected] ember vagyok. Amikkel meg itt sértegetni akarsz azokis csak blõdségek. Én konkrét érvekkel osztalak téged, te meg csak vagdalkozol...grat, ennyit érsz. Kíváncsi vagyok erre majd mit mondasz. Ja és ezt is pontozhatod lefele drága engem a %-om pont nem érdekel de ez is csak azt mutatja milyen kicsinyes vagy. ;)
Önzetlen szerelmet szeretnél? Hehe, röhejes vagy. Tegnap már nem írtam vissza mert különb dolgom is volt de ma akkor megkapod a magadét... Elõször is: Önzetlen szerelem? NA akkor királylány hol a te önzetlen szerelmed? Mert akkor nem sajnálnád magad tõle. Tudod ez nem olyan dolog, hogy ha majd te érzed! Neeem babám. Itt az a lényeg hogyha tudnád mi a szerelem akkor azt mondanád, hogy persze félek tõle egy kicsit de boldoggá akarom tenni és tudom hogy ez neki milyen rossz...ezért segítek is rajta! De te nem ezt teszed. Másodszor: A párkapcsolatban igenis nagy hangsúly van a szexen, most itt elkezdhetsz okoskodni de mivel 0 tapasztalatod van sztem jobb ha nem teszed mert közöd sincs a témához. Errõl ennyit. Mi van még? Ja igen! Fiú vagyok, de mégsem hiszem hogy én most csak arra mennék rá egy lánynál. De igenis ha már együtt vagyunk felnõtt fejjel és várni akarna nem lenne gond...de hogy semmi! Az nem feküdne. Sunyiban elmennék qurvázni..no nem azért mert nem szeretnélek, de akkoris ez szükséglet még ha nem is lét... 8 hónap... fára is másznék. Tudod a másik meg az hogy a szex nem a szerelemrõl szól és fordítva sem. Ez vágy.. De te ahogy olvasom egyáltalán nem érzel ilyet. Már pedig ha nem kívánod a másikat akkor ez már most rossz. Csóri [email protected] Engem meg ne is próbálj ócsárolni meg hogy olvastad a dolgaimat és szánalmas vagyok dolgok.... chö... Inkább búj el. Olyanról akarsz okoskodni meg olyat akarsz megmagyarázni amiben soha nem volt részed az életben. Ugye te sem gondoltad komolyan? Én amihez hozzászólok ahhoz általában van valami rálátásom, az meg hogy nem vagyunk egy véleményen engem pl egyáltalán nem zavar. Igazából a gyerekeidet sajnálom, már ha lesznek egyáltalán bár én sosem tennék beléd anyagot. Majd nekik is csönd lesz a nevük ha nem értenek veled egyet? Vagy ha 17 évesen le akarna feküdni a lányod a palijával majd neki is megmagyarázod hogy nem szeretik önzetlenül ezért nem teheti? Hány embernél játszottad el ezt a nem szeretsz önzetlenül dolgot? Te érzed, amit mások? Uri Gellerben lenne a helyed. Majd õ tudja mikor szeret. Önzõ vagy és arrogáns. És ehhez még akaratos és ostoba is. Ebben a témában bónuszként még tapasztalatlan is. Sztem inkább állj a tükör elé és ne azt kérdezd hogy hogy szeret-e az embered, hanem hogy megérdemled-e te õt egyáltalán. Ez a szex dolog nem csak rólad szól, hogy csak majd ha neked lesz egy olyan pillanatod, hogy esetleg szeretnéd is... Ha esetleg házasok lesztek akkoris majd megmondod neki, hogy csak akkor kaphat meg téged a ha azt látod rajta hogy tiszta szívbõl kíván? Kellemes élet... Sztem egyenlõre ez bõven elég... P-87
Kifejezetten érdekes vitát indítottál el! Örülök neki. Íme az én véleményem: A szex nem a léthez szükséges, hanem a párkapcsolathoz. A kezdeti rózszín szakaszhoz nem kell a szex, sõt talán le is rövidíti azokat a csodálatos heteket, aikor minden gondolatod a másik körül forog, és nincs semmi hibája, és de jó hogy szertjük egymást :D Aztán jön a következõ lépés, amikor igazán megismerjük egymást közös programok, eggyütt lógás. Ez is eltarthat jópár hétig, de ha ennek az idõszaknak a végéig nem lesz köztetek szexuális feszültség, nem teszitek meg az elsõ lépéseket akkor aból, nem párkapcsolat lesz hanem barátség. Nézzünk néhány állítást amivel kb mindenki egyetért: Ha nem mûködik a szex, akkor nem fog mûködni a párkaopcsolat. Siralmas, de ez a helyzet. Sõtt a szex kiváló indikátor: ha elkezd nem mûködni, akkor valami baj van a kapcsolattal. A szex erõs érzelmi kötõdést alakít ki. Olyat mint semmi más. Még egy dolgot szeretnék felvetni, amirõl csodálom, hogy eddig nem hangzott el: Régen szûzen mentek féjhez. Most miért nem lehet így? Szerintem ennek az az oka, hogy az ember biológiailag úgy van beállítva, hogy a kamaszkorral szexuálisan éretté és aktívvá válik. Régen a kamaszkor leszárulása elõtt házasodtak, most meg jóval utána. 32F
Mi a barátnõmmel 3 hónap után feküdtünk le, õ szûz volt, én nem.Szerintem a legjobb döntés volt, hogy vártunk vele.Nagyon szeretem, és nekem is olyan volt, mintha elõször csináltam volna.Nem volt semmi orál, petting vagy simogatás. Már majdnem 2 év telt el azóta, és azóta is boldogok vagyunk együtt.
mi fél évig vártunk a barátommal...elõtte volt petting ( mert anélkül nemtudom mi értelme a szexnek igazából :) elõtte nem árt megismeri a másik erogén zónáit, reakcióit...stb)...enélkül h élveztétek az elsõt? egyszerûen nem értem mire várnak akik ezt csak halogatják.. oké, amíg nem érzed h kész vagy rá az még talán oké... de ha még szerelmesek se vagytok, akkor hh jártok? mi addig ismerkedünk, haverkodtunk/barátkoztunk, lógtunk együtt, míg mindkettõnk beleszeretett a másikba.. amikor már éreztük a vibrálást, elmentünk moziba, elcsattant az elsõ csók, és már a járás eltt meg volt a szerelem :) nekem máshogy nem is lenne értelme.. de lehet h csak én vagyok buta ^^ nemtudom... valójában magadba kéne nézned, és megtudni, h mégis mire vársz? te se halnál bele simogatásba.. ezt pl kezdetnek.. vagy valami..
és neked az beteges, ha vki élvezi a szexet? nekem meg ennyi erõvel a te felfogásod butaság, mert én szeretem a szexet.. és nekem fontos is... és a páromnak is.. ha a szex nem mûködne, a kapcsolat se mûködne...ez is összetart.. és ezt 17 évesen én magyarázom el neked? ez... érdekes
A kérdező hozzászólása: 16:01 nem az a beteges ha valaki élvezi, én ilyet nem mondtem! de még egyszer nem írom le, hogy mi a lényeg! Korlátolt vagy, mert nem fogod fel azt amit írok!
létszükséglet? szal ha nem szexelsz bizonyos idõnként akkor meghalsz??? hûha :S Nem azt értik ezalatt hogyha nincs senkid lefekszel valakivel, hanem azt hogy csodálatos dolog ha van párod és ezt a jó dolgot mûvelitek amirõl azt sem tudod mi. Az nem gáz hogy szûz vagy meg akkor veszted el amikor te akarod de az már igen hogy kioktatod azokat az embereket akik tudják mire jó a szex:) A barátod nagyon szeretheted, majd örüljön neki hogy van egy 20 éves barátnõje és egy fél éven keresztül verheti a f.rkát vagy 8 hónapig! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Megáll az eszem! Moooond, felfogja itt valaki, amit írok??? Nem azt mondom, hogy a szex nem jó! Biztos fantasztikus! De a lényeg, hogy qrvára kiborít, hogy ma már önzetlenül egy pasi sem szerelmes, hogy ma már állandóan kefélni akar mindenki és az ÉRZELMEKET hátérbe szorítják! És hogy nem értik itt sokan, hogy nem fogok lefeküdni senkivel, csak azért, hogy õ ki legyen elégítve /igen tudom, hogy nekem is jó lenne/ DE ÉÉÉN önzetlen szerelmet akarok! Lehet hogy így sem fog belém szeretni! De ha elhagy, és nem vár akkor nem is érdemel meg! Akkor nem is varázsoltam el annyira, hogy akár a fél karját is odaadja azért, hogy én legyek a párja! Én értem, hogy jó, de ti nem értitek, hogy nekem meg a lelkem fontosabb!
18 leszek 2 hét múlva, szûz vagyok. A barátommal lassan fél éve vagyunk együtt, viszont anyám kitalálta, h adassuk be a HPV oltást.. amit én is támogatok, azonban a szexuális élet megkezdése elõtt kell beadatni mind a 3 injekciót.. és a beadás fél év. Anno megmondtam a barátomnak, h a 18. szülinapomat mindenképpen megszeretném várni. Ezekután gondolhatjátok, mit éreztem.. és õ mit érzett. Lehet, h hülyén hangzik, de nekem õ a nagy Õ. Már azt tervezgetjük, h egyetem alatt összeköltözünk.. de a szexxel még fél évet kell várnunk. Pedig ennyit nem akartunk. Ha mással lennék, lehet, h kiadnám az útját.. neki is jobb lenne úgy. Viszont vele biztos vagyok benne, h a kapcsolatunk kibírja.. és sztem ezen van a hangsúly. Egy erõs kapcsolat mindent kibír. :)
Kérdezõ IGAZAD VAN!!!! Ha a lányok többsége ilyen lenne, mint te, akkor nem süllyedne egyre lejjebb ez a világ. Ha nem feküdnének le a lányok rögtön akárkivel, mi lenne a betegségekkel???Igenis gusztustalan mindig mással csinálni és nem is higiénikus. Érdekes koszos kanállal senki sem enne szivesen... Méghogy a szex létszükséglet..., annak aki ezt irta, nyugi, a heréid nem robbannának szét, ha nem dugnád gyorsan egy új lyukba a farkad, v. esetleg ha mégis ettõl tartasz, csapold rendszeresen!! Én biztos kiábrándulnék egy pasiból, ha tudnám, h. agyon van szopva a farka(már bocs)+ HPV-ben és ahhoz hasonló finomságokban is bõvelkedik...24/N
és igen 22 éves vagyok. Miért? Te?
A kérdező hozzászólása: jaj pedig megfogadtam h nem írok neked pontozott a halál zen az oldalon én sohanem pontozok mert leszarom! "De az hogy õ most gondolatolvasóst játsszon és csak akkor szexelhetünk ha azt olvassa le az arcomról, ha õ úgy gondolja hogy ott a tiszta szerelem jelei vannak na az gáz" Ezzzz mekkora hülyeség! Miért lenne ez gáz???? PEdig én azt akarom leolvasni nem csak az arcáról hanem a tetteirõl és a kisugárzásábl is hogy szeret! Igen is csak akkor! Tudod ha én szerelmes is vagyok belé de nem érzem, hogy õ is az, csak esetleg kedvel, akkor nem fogok vele lefeküdni azárt, hogy neki örömet okozzak! nem vagyok az egyoldalú dolgok híve! És bármennyire is fogom szeretni, ha nem érzem h õ is odáig van értem, akkor nem lesz szex demég csak kapcsolat sem! Lehet h szenvedni fogok ettõl, de csak azrt hogy velem maradjon nem fekszem le vele ha nem fogom érezni hogy szeret! Oké, hogy kölcsönösség, én ezt értem, és egyet is értek vele! De a kölcsönösséghez elõbb meg kell tenni az elsõ lépéseket! mivel õ a férfi tegye meg õ én pedig eldöntöm hogy viszonzom-e! ez az én saját mániám, elképzelésem, akár hülyeségem is ha úgy tetszik! Nem szívatom õt, nem árultam zsákbamacskát, közöltem vele az elsõ próbálkozásnál, hogy késõn érõ típus vagyok és csak ha szerelem lesz! Elfogadta! És amúgy mki a 8hónapon lovagolt, de én csak példának mondtam, félév, talán 8hónap.... de az is lehet h 3hónap múlva.... nekem nem az idõ a lényeg, nagyon félre értettétek! hanem az ÉRZÉSEK! s attól, hogy itt nem kezdtem dicsérgetni h júúúj de szeretem imádom stb amiket írtl, nem attól fogom szeretni ha mindenhol õt dicsérem! én nem önzõ vagyok, csak félek! mert mindenfelé rossz példát látok! Ha most jönne egy kommentelõ és ezt mondaná: "Én imádom a barátomat, érte vagyok és bármit megteszek amitkíván tõlem az ágyban, mert szeretem és örömet akarok neki okozni! Amikor megismerkedtünk õ nagyon szomorú volt, de én másnap lefeküdtem vele és olyan élményben részesítettem, amitõl tényleg boldogabb lett". Szerintem te azt mondanád hogy ez abszolút így van jól, szerelem nélkül is! ja és szerintem Szabolcsban laksz, ez jött le a stílusodból.
Ne haragudj, de neked volt valami negatív élményed ezzel kapcsolatban régebben? Én 20 éves lány vagyok, 7 hónapja vagyok együtt a barátommal (22éves), igazából õ az elsõ komoly kapcsolatom, és egy hónap után lefeküdtem vele. Azért, mert már akkor tudtam, hogy szeret, és hogy szeretem. (meg nem is igazán bírtam volna tovább:D:$) És egyébként õ jobban parázott, mint én. Én sem bírom azokat, akik fûvel-fával, meg rögtön elsõ alkalommal, de szerintem azért néha butaságokat írtál. Nem leszólni akarlak, meg nem szólok bele, te tudod, a te életed. Csak szerintem ha szeret(ne) akkor azt már 1 hónap után látni lehet(ne). Jah ami szíven ütött, hogy valahol írtad, hogy honnan tudhatnád, hogy önzetlenül szeret... Hát szerintem ezt nem azzal kéne mérni, hogy mennyit vár Rád. :S (Meg egy kérdés csak kíváncsiságból: Te egyáltalán nem is kívánod?:O)
Szóval nem azért kell csinálni, hogy megtartsd a párod? Pedig jó arra, figyeld meg, 8 hónap múlva sehol sem lesz az embered. 24 évesen azért várjak 8 hónapot, hogy életed legrosszabb élményében részesítselek és utánna ezt vágd majd a fejemhez? Elárulom, hogyha soha nem lesz semmi, elég kibírhatatatlan lesz majd neked az elsõ. Visítani fogsz sztem, pláne ha fájdalmat is úgy felfújod mint a szexet. Pedig ez csak egy jó idõtöltés, nem szent dolog. Igazából még érzelem sem kell hozzá, de ezt tényleg nem én döntöm el.
"Kedves elõzõ, szerelem nélkül a [email protected] szexelnek." Na itt van a kutya elásva. Nem is tudom miért vitatkozunk ilyen idiótákkal. Nem, nem csak a kvrvák. A kvrva az, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexel. Definícióértés egyes.
Kedves elõzõ, szerelem nélkül a [email protected] szexelnek.
Te tudod mit csinálsz, de a szerelem azért nem mindig jön, ha mindenki csak a nagy szerelem bekövetkeztekor szexelne valószínûleg kihalna az emberiség. Ezenkívül nem ritkán elõfordul, hogy a kölcsönös vonzalom egy szexuális együttlét után vált át szerelemre, hiszen ez egy rendkívül bensõséges viszony.
Kérdezõnek. Mit tudsz te adni amúgy más téren annak a pasinak???
Látod, most írtad le a lényeget, hogy még Te sem vagy szerelmes, meg Õ sem. Így tényleg nincs még értelme. Meg úgy sem, hogy nem érzed magad felkészülve, de ez ha jön a szerelem, akkor elég hamar el fog múlni. :) Szerintem, ha ezt az elején így leírod, akkor nem lett volna ennyi negatív válasz. Itt a többség azon akadt ki (véleményem szerint), hogy úgy gondolták (néhol tényleg ezt lehet levenni), hogy te csak azért húzod a pasit, hogy megtudd önzetlenül szeret-e, hogy várna-e rád, hogy megérdemel-e, stb. És továbbra is tartom a véleményem, miszerint nem ezzel kell mérni azt, hogy mennyire szeret. Azt úgyis érzed, tudod majd. Most mondhatjátok, hogy mit bölcselkedek itt 20 évesen, de velem így volt, így csak a tapasztalataimat írom le. Egyébként másokkal ne foglalkozz, az a csaj, aki azért fekszik le a pasijával, hogy megtartsa, az buta, de legalábbis éretlen, és ez áll azokra a pasikra is, akik csak lefektetni akarják a lányokat, akik esetleg naivan többet várnának (mellesleg itt sem csak a pasi hibáztatható szerintem), csak a pasikhoz még hozzátenném, hogy az ilyenek bunkók is. :D A közös megegyezésen alapuló egy éjszakás kapcsolat az más, azzal nincs semmi gond (leszámítva, hogy nem vagyok híve, mert nekem kell hozzá érzelem). Egy jó tanács: próbálj meg csak magatokkal foglalkozni, zárd ki a külvilágot, ne érdekeljen, ki mit mond (vagy legalábbis ne ez legyen a legfontosabb), milyen rossz a világ, és hogy milyen rossz tapasztalataid voltak. Te érzed, Te tudod, hogy mit érzel iránta, te tapasztalod, hogy hogyan viselkedik Veled Õ, és azt is csak Te tudod, hogy kész vagy-e már. :) Nah asszem most ennyi, pedig kezdtem belejönni, de nem akarok kisregényt írni, így is hosszú lett. :D Üdv
Kérdezõ, annyira tökéletesen igazad van, tök jó olvasni a szavaidat! Csomószor hozzászóltam már h ne csak a sok vadállat és [email protected] lelombozó válaszait lásd, most inkább ne sorolom fel h melyik hozzászólások az enyémek, hosszú lenne:) Népszerû nagyon a kérdésed már lassan 70 válasz lesz:) De ide nem érdemes ilyen kérdéseket kiírni mert tényleg csak lelombozzák az embert meg elhordják mindennek csak mert különbözik a nézetük az övétõl, ez undorító szokás és nem éppen erõs jellemre vall. Az a lényeg hogy mit mond a párod nem az, hogy mit mond ez a sok vadidegen állat. És igazad van, a lányokért meg kell küzdeni, jobb esetben legalábbis. Ez lenne a normális. Nem az h ücsörgünk a dizsibe meg rójuk a sarkokat és odaadjuk magunkat az elsõ szexmániás [email protected] A szex pedig nem jelent szerelmet, haenm inkább a szerelem jelent szexet. Mármint belõle következik. Nem kell vele lefeküdnöd amíg nem szereted, fõleg nem hogy ez lenne az elsõ! Inkább örülj hogy ilyen klassz párod van aki tud Rád várni, mi is jóval több mint fél évet vártunk az elsõvel és semmit nem bántunk meg, bõven megvolt hozzá az érzelmi alap, teljesen egy síkon voltunk és nagyon nagyon jó volt, ez másfél éve volt és azóta is együtt vagyunk, több mint 2 éve:) Amí nem vagytok összeszokva érzelmileg stb. addig miért kéne összeszoktatni magatokat a szexben? Az ráér késõbb! Sok sikert, ismerjétek meg jól egymást és kívánom hogy tartós legyen a kapcsolatotok, több esély van rá mint a szex alapú kapcsolatoknál. P-87nek: 18 éves vagyok, 2 hét múlva 19, csak azért kérdeztem h te mennyi, mert stílusod alapján nagyon kezdtem ráismerni valakire, de közben meg is kaptam a választ, mert õ nem pesti. Az utóbbi hozzászólásaidben már lehet találni 1-2 értelmes mondatot is, na mondjuk inkább úgy h mondatrészt, ez már haladás! Neked is szorítok! És kívánom hogy ne úgy halj meg hogy nincs senkid pár nemi betegségen kívül;)
A kérdező hozzászólása: hogy a titkot olvastam-e? Nekem az a Bibliám! :D imádom! nem kitaláció, tényleg úgy van ahogy leírják, agykontroll az egész! Nade, én is megkapom h túl optimista vagyok meg hogy a fellegekben járok! De én hétfõn tapasztaltam valamit, amitõlkiborultam és napokig szenvedtem a gondolatától! És rájöttem, hogy soha nem tudhatod igazán, hogy mi van és mi nincs... Én hiszek a nagy õ-ben is! Vagy is a héten elbizonytalanodtam amiatt amit láttam, de azt hiszem a hitem visszafog térni. A jelenlegi barátom talán nem az, talán egybõl éreztem volna, de sose tudni. A lényeg, hogy kívánom, d enem szeretem! és még õ sem szeret engem! így nem látom értelmét a szexnek. Van valami köztünk, de ez még nem szerelem. Én a kérdést félig elméleti síkon is értettem.... a lényege az lett volna ennek az egésznek, hogy bár hülyeség várni, ha valakiknek még is várniuk kell, akkor várnak és nem hagyják el egymást, mert szex nélkül is lehetnek boldogok! nem véletlenül hangoztattam a szexorientáltságot! de elkeserítõ válaszokat láttam, volt aki azt írta, hogy "ha 8hónap után sem érzed hogy eljött az idõ, akkor még talán megértem" TALÁN??? És azt hiszem tökéletesen lehet szürni, hogy sokan csak azrt csinálják minél hamarabb, hogy el ne veszítsék a barátjukat, sok pasi meg simán elhagyná az aktuális nõjét ha nem lenne szex minél hamarabb! Ezek után több mint gyanús nekem /és most függetlenítsünk el az én kapcsolatomtól/ ez a rengeteg párkapcsolat! Szerintem 10-bõl 1pár szerelmes csak igazán! ez lett volna a lényeg! a másik meg, hogy mindenki az én 8hónapomon lovagolt, mikor csak egy szám volt, mondhattam volna 5öt is... akkor is ugyanígy kiakadnak.... és azt sem vették figyelembe, hogy szerintem akkor kell szexelni mikor azt érzem eljött az ideje, kérdeztétek hogy kívánom-e.... nos attól, hogy kívánom /most pedig attól függetlenül h nem szeretjük v szeretjük egymást/ még nins itt az ideje! éppen errõl beszéltem a LELKEM a legfontosabb! P-87 meg még páran belekeverték az önzõséget is... az már csak hab volt a tortára... továbbra is tartom, kíváncsi vagyok tud-e önzetlenül szeretni és várni! Ha elbûvölöm annyira hogy szex nélkül is meglegyen egy ideig, akkor önzetlenül szeret és kiérdemelt! Igen is engem ki kell érdemelni! Én az a fajta vagyok akiért meg kel küzdeni! Most lehet kérdezni hogy ki a frász vagyok én h ezt elvárom.... én pedig erre azt mondom, hogy szerintem minden csajnak ezt kelle gondolnia magáról! Sok igazságot írtatok, de ennek az egésznek a lényege akkor is az: ha lelépsz a szex hiány miatt, nem vagy szerelmes!
:) Olvastad a Titok címû könyvet? Tudom ajánlani. :) Nagy része valószínûleg kitaláció, DE én a pozitív gondolkodást fontosnak tartom. Emiatt már sokan leszóltak, Te is megteheted, igazából már nem veszem fel ezt. Kitartok a nézeteim mellett, ha csalódnom kell miattuk akkor így jártam, tanulok belõle, és felállok, és élem tovább az életem immáron okosabban. Az én világomban egyébként van az az érzés vagy tudat vagy megfoghatatlan valami, amikor vagy amitõl az ember igenis tudja, érzi, hogy igen, Õ az. A másik: "Egébként, ne mondd már nekem, hogy olyan rohadt nagy áldozat lenne, ha pár hónapig nem szexelhetne valaki, fõleg ha olyan lányra vár akibe õszintén szerelmes?" Ha õszintén szerelmes, meg Te is az vagy, akkor minek váratni? Csak az áldozat miatt? Vagy ezt csak általánosságban írtad, és Nála még nem érzed ezt? Ezt már csak este nézem meg Üdv
A kérdező hozzászólása: pedig lemertem volna fogadni XD Neki tetszik bennem, hogy ilyen vagyok! Még régebben azt írtad, hogy azt is megtiltom neki h maszturbáljon? tiltja a hóhér, idióta nem vagyok /bár ezt te nm így látod/ és egyébként sem kellene olyan pasi akit irányítok! Egyébként rengeteg szeméyt megkérdeztem, hogy valóban létszükséglet-e a szex és azt mondták, hogy ez baromság! Nem halnának bele abba sem ha nem csinálhatnák többet, de az másik része, hogy rossz lenne! Egébként, ne mondd már nekem, hogy olyan rohadt nagy áldozat lenne, ha pár hónapig nem szexelhetne valaki, fõleg ha olyan lányra vár akibe õszintén szerelmes? Figyelj, totál másképp látjuk a dolgokat, van amivel egyet értek, de te csak azt látod hogy "próbatétel" meg hónapok... nem fogod fel a csökött agyaddal, hogy a saját érzéseimrõl bezélek! Attól hogy nem szexelek vele szerethetem, és kimutathatom a szerelmemet v szeretetemet másképp.... és nem azt mondtam h SOHA hanem azt hogy MAJD. Aztán ha beválik, akkor egész életünkben együtt lehetünk.... vagy legalább is sokáig. Te büszkeségbõl vagy nem is tudom mibõl, felhúzod magad azon, hogy én azt várom, h õ tegye meg az elsõ önzetlen lépést. például a kezét sem én fogom egy pasinak megkérni. ha szeretem örömöt akarnék neki nyújtani??? Oké, erre válaszolj, ha szeretem de õ engem nem, akkor is örömöt kell neki nyújtanom? hm? a kívánós kérdésre meg elfelejtettem válaszolni: igen kívánom! de!!!! hát nem érted, hogy attól hogy fizikailag vonzódok hozzá, vagy valakihez, még nem fogok vele lefeküdni????? 14:25 Nem azt vontam kétségbe, csak azt kérdeztem, hogy veled maradna-e. Ez negatív lesz, de szerintem soha nem lehetsz biztos semmiben, amíg bizonyítást nem nyer a dolog! Hinni lehet benne!!!!! De biztosan nem álíthatod! És ezzel most nem elkeseríteni akarlak!
És a másik: miért tudnál engem csak ócsárolni? Lehet 100Xkülönb ember vagyok mint te...egyáltalán nem ismersz... én nem ócsárollak csak nem értelek és megdöbbentesz. Aztán meg nekiálltál vagdalkozni egy korrekt õszinte válaszra, miszerint én tuti nem várnék rád! Tudod, te belebetegedtél ebbe a csak arra kellenek a nõk a férfiaknak dologba...volt apukád? Nem sértésbõl hanem komolyan. Persze, hogy le szeretnénk feküdni veletek, de nem ez az egyetlen amit szeretnénk. Szerinted mi nem szeretnénk nyugodtan leélni az életünket egy kedves aranyos szép lány mellet akihez bátran fordulhatunk, hozzábújhatunk, bármit elmondhatunk neki? Dehogynem! De ez ritkán sikerül elsõre, és tényleg van olyanis hogy csak szexelni akarunk, de akkor egy prosti valószínüleg jobb megoldás mint egy vadidegen után kajtatni. És ha nemjó lesz neki és elhagy? Akkor mit teszel? Benne van a pakliban. Velem is volt, hogy olyan rossz volt valakivel, hogy mondtam, hogy ez pont emiatt nem lehet hosszú életû. Elfogadta egyetértett és nem történt semmi lelkitörés. Mert lehet nem hiszed, de akivel nem jó a szex azzal nem jó együtt élni sem! De majd rájössz. Ott vannak a haverjaid, már ha nem csak a képzeletedben élnek, kérdezd meg õket mennyi ideig lennének egy olyan emberrel akivel az ágyban egyáltalán nincsenek egy hullámhosszon, nem tudják kielégíteni egymást. Megmondom elõre: SEMEDDIG! vagy legalábbis rövid ideig. Na lehet ócsárolni babám.... P-87
Királylány még mindig hülye vagy, ezt nem bírom elégszer leírni, mert olyanban osztasz amihez nem értesz. Még egy észrevétel: te úgy tekinted, hogy van a szerelem, és van a szex, mint valamiféle adalék. Nem, ez rohadtul nem így van. Van a szerelem, aminek a része a testiség. Szûzlánynál még kevésbé durván, de része.
Elõttemlévõnek megint igaza van! Mondhatod, hogy naív... esetleg, hogy könnyen adta magát... De BOLDOG azzal akivel van és nem kér tõle olyat amirõl tudja hogy a másiknak rossz! Neked rossz lenne a szex? Elsõ pár alkalommal, bár azsem feltétel. Van aki egybõl élvezi. Te viszont megfosztod az embered az örömtõl. P-87 az elõzõ is én voltam :)
mi lesz, és hogy mit csináljak, hogy ne dobjon. Nekem elég, ha magamat adom. Ez lemaradt a végérõl. Egyébként, ha összejön amit akarsz, akkor én csak örülök neki, de azokból amiket írtál, hát nem tudom. Mindenesetre sok szerencsét, és kívánom, hogy ha egyszer valóban egy pár lesztek (mert most még nem érzem azt, hogy végtelenül szerelmesek lennétek egymásba, ezt csak a válaszaidból, persze lehet tévedek) akkor nagyon boldogok legyetek együtt. Üdv
Itt is fröcsög a tudatlanságod! :D:D:D Röhejes vagy! Nem kívánod és kész! Ezt beismerhetnéd... Pesti vagyok életem nem szabolcsi... És a szex igenis szükséglet...ha te nem így érzed az nem azt jelenti, hogy mindenki más a hülye aki így érez, hanem TE! Mert nem is tudod eddig mit hagytál ki! És a szex csak segít megerõsíteni a szerelmetek kapcsát! Ki lehet bírni 2 hónapot észlénykém...ezért nem is hagynék el senkit, mert most valami miatt nem lehet. De az hogy valaki ezt így benyögje nekem, hogy csak akkor mlesz akármi is ha õ majd úgy látja rajtam, hogy húde szeretem hát ott helyben faképnél hagynám...nem a szex miatt, hanem mert ne õ döntse el nekem, hogy mikor szeretem. Még egy infómorzsa:valaki mindig jobban szeret. Attól, hogy nem kaphat meg nem fog jobban szeretni, sõt meg merem kockáztatni, hogy ezzel a stílussal max elásod magad.... Miaz hogy hozzon áldozatot? Nem elég neked az, hogy rengeteg lány közül téged akar? Hogy vár is rád pár hónapot? Elvisel? Próbál valamivel kedveskedni? Milyen rossz példát láttál? 14 évesen elvesztik? 20 éves vagy ember! Milyen rossz példa? Ha szeretnéd amit egyébként kétlek nem áldozatot várnál tõle, hanem örömöt akarnál neki nyújtani. Tégy egy szívességet és hajtsd el az embert hadd keressen magának egy normális nõt, te meg vonulj el, gondolkodj egy kicsit és ha majd észhez tértél gyere elõ. Miért kellene neked bizonyítania? Ki vagy te isten? Mint amikor isten megkérte ábrahámot, hogy azzal bizonyítsa hitét, hogy megparancsolta neki áldozza fel fiát izsákot? nemnormális vagy. Ahelyett, hogy örülnél, hogy valaki foglakozik veled. Sokan nem lesznek ezt elõre garantálom neked. Na de õszintén: KÍVÁNOD? KÍVÁNTÁL MÁR MEG VALAKIT VALAHA?
Tudod az a baj, hogy általánosítasz, és mindenkit osztasz, anélkül, hogy ismernéd. Egyébként biztos vagyok benne, hogy lesz olyan, hogy nem lesz szex pár hónapig. És képzeld nem fog elhagyni, és hogy honnan tudom? Mert SZERET, na és ezt honnan tudom? Mert nem csak hiszem, hanem tényleg TUDOM, hát onnan, ahogy viselkedik, onnan, hogy Õ várt volna rám többet is, de mért szivattam volna, ha egyszer én is akartam? És tudod, van a romantikus regényekben/filmekben, hogy azt megérzi az ember, ha az igazival hozta össze a sors. És nekem Õ az, mert még soha senki iránt nem éreztem ilyet, és mikor a szemébe nézek ugyanezt látom az õ szemében is. Szóval el kell, hogy keserítselek. Egyébként, régen rossz, ha már ennyire pesszimista/kiábrándult/bizalmatlan vagy. Mondhatod erre, hogy én meg naiv vagyok, de hát én legalább a mának élek, nem azon gondolkozom, hogy
A kérdező hozzászólása: és mit szólnál hozzá, ha valami oknál fogva félévig nem szeretkezhetnél vele? És ha õ azt mondaná 2hónap után hogy jó, nem bírja tovább elhagy! hm? most perxe biztos azt gondolod ilyen nem fordulhat elõ... más is gondolta már ezt. nem velem még semmi ilyesmi nem történt, nem csalódtam legalább is közvetlenül nem, de magam körül csak negatív példát látok! és nézd már meg a kommenteket! a legtöbb szexcentrikus, néhányan kevernek bele érzelmet is de a többség szerint "létszükséglet" és õk nem maradnának szex nélül.... csak épppen ezen kellene gondolkodni, hogy szex nélkül miért nem? szerintem azok nem voltak igazán szerelmesek akik ilyet írtak, mert akkor tudnák, hogy ha szerelmes vagyok, de úgy igazán akkor nem az a lényeg h dughassak már hanem annak örülök h velel lehetek!
Persze, lehetnek szexnélkül is boldogok az emberek de az egyetlenek akiket ismerek és megy nekik, azok deréktól lefelé érzéketlenek...... Errõl ennyit, aki képes rá annak igenis fontos a szex. No nem a lelki miatt! Nehogy bekavarj! Hanem csak mert a nõk magukban akarnak valamit tudni a fiúk meg be akarják tenni és hiába magyarázod hogy ez szexorientáltság...legyen az...k*rvajó érzés! És ha jól sikerül éveket fiatalodsz percek alatt :P
Jézusom királylány, szállj le az elefántcsont-toronyból... a szex jó, a szex nem különleges, csak szex. Ebbõl nagyon nem az derül ki, hogy szeret-e, hanem hogy elég barom/tapasztalatlan-e hozzád. Egyik sem jó. Természetesen nem a szex a LEGfontosabb, de FONTOS.
A kérdező hozzászólása: 14:32 Ezt most sértésnek vettem, az utolsó mondatot! Figyelj, én egy különleges lány vagyok, lehet hogy van hozzám hasonló, de ugyanilyen biztos nincs! Ha valaki pont azt keresi régóta amilyen én vagyok, ha valakivel pont kiegészítjük egymást, ha egymás hibáit nem is tartjuk igazi hibának, és jók vagyunk együtt, akkor nehogy már csak azért mert még pár hónapig "kezelnie kell a helyzetet" elhagyjon egy olyanért aki bár jó az ágyban és mindent meg is tesz amit kér, de a nyomomba sem ér!
A kérdező hozzászólása: 12:23 nem tudom, hogy mikor azt tudom, hogy nem közömbös irántam, de még nem is mondta hogy az lenne és nem is érzem. Miért ez csak úgy jön? Vagy szeretsz valakit az elsõ pillanattól kezdve vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elõjáték nélkül, de hónapokkal elõtte nem akarom orálisan vagy kézzel kielégíteni vagy bármi mást csinálni. Akkor már mindegy lenne, ha azt a kis hártyát is átszakítaná... nem az a lényeg. Nem értem, miért használom fegyverként? Egyszerûen attól félek, hogy nem szeret majd és aztán rám un. Aki azt írta hogy nekem nem való a szex az pedig elég ronda dolog volt, szerintem ilyet senkinek nem szabad mondani, mintha valami beteg hülye lennék csak azért mert én nem úgy akarom csinálni ahogy a többség.
Azért felmerül egy kérdés. Egy hónapja vagytok együtt, még nem szerelmes? akkor mikor lesz az? fél év múlva?
Nekem is ez avéleményem a P-87rõl én is ismerem avéleményeit, csak azt nem értem miért írja alá õket, remélem megtalálja a moderátor és kirakja innen a [email protected]!
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja vagyunk együtt. P-87 láttam már máshol is a kommentjeidet, nagyon szánalmasnak tartalak! Neked egy qrva is megtenné szerintem. 11:31 Igen õ férfi és vannak szükségletei, de hát épp ez lenne a lényeg, csak azért, mert nem kap meg hosszú ideig nem lesz belém szerelmes? Én neki akarom adni az elsõt, mert úgy azt hiszem õ méltó lehet rá. De ha így beszéltek nekem az jön le, hogy a szex mindentõl fontosabb... Igen lehet mondani, hogy akkor majd megkapja mástól, de más nem én vagyok.
Egy egészséges párkapcsolatban teljesen rendjén való a szex.Hiszen nemcsak lelkileg, hanem testileg is kívánod a másikat.Nincs abban semmi rossz, hidd el! Nekem kicsit úgy tûnik, hogy a szexet úgy fogod fel, mintha az csak a férfinak kellene, és õ erõltetné rád. Pedig nem-nem..Szerintem majd te is rákapsz az ízére, és megtudod, milyen jó érzés magadba fogadni azt, akibe szerelmes vagy. Eszeveszetten jó az, amikor megcsókolja a nyakad, magához húz..Örömöt okoz neked, és te is neki... A szex pont hogy nem önzõ dolog, mivel te arra törekszel, hogy a másiknak jó legyen és élvezze, míg a párod pedig azon munkálkodik, hogy neked gyönyör legyen. Ezt hívják kölcsönös örömszerzésnek. Egy 24 éves férfitól egyáltalán nem furcsa, vagy aberrált az, hogy kívánja a szexet..Egyrészt mert szükségletei vannak, másrészt mert szeret téged, és veled akar egyesülni. Az meg érthetõ, hogy tartasz tõle, de nem kell ennyire elzárkózni. Fontos, hogy elõtte megismerd a testét, mert sokkal megrázóbb lehet az, ha egyszer elõjáték nélkül csak úgy durr bele kezditek el.
, , Nem vagyok adományozó kedvemben, majd azzal önzetlenkedek aki szeretni fog, amíg nem szerelmes belém addig mi a frászért ajándékoznám én meg õt bármivel is???" Nem csak te ajándékozod neki. Õ is neked, és az jó lenne. Nem sértésbõl, de ha így gondolkodsz, õszintén azt gondolom, hogy neked nem való a szex. Nem arról beszélek, hogy 8 hónapig nem, hanem hogy egyáltalán nem. Azt, ami egy párkapcsolat része és örömszerzésre való, te fegyverként akarod használni. Ez nem vall egészséges lélekre.
Szerintem egy jó kapcsolatban van fontosabb is, mint az anatómiai összeillés. L18
Egy 20 éves szûz lányra max. 3 hónapot vártam volna 24 évesen, de úgy, hogy van simogatás, meztelenül, örömszerzés kézzel, szájjal, persze fokozatosan bevezetve. Ha nincs, akkor elgondolkodok azon, hogy kíván-e engem. Amúgy meg szûzlánnyal nem hinném, hogy olyan jó lenne a szex, pláne ha nem ismerik meg egymás testét elõtte. Valamint azt is hülyeségnek tartom, hogy nagy kötõdés alakuljon ki a felek közt úgy, hogy csak késõbb derül ki, egyáltalán összeillenek-e az igényeikben, anatómiailag, stb. 26F
Mióta vagytok együtt?
P-87 hány éves vagy? 22? Az az az önzõ, aki elvárja a barátnõjétõl hogy feküdjön le vele úgy, hogy õ még nem akarja... És a szex nem arról szól, hogy én adjak a pasinak, hanem a kölcsönös adásról. Jobb esetben. És igaza van a kérdezõnek, Õ nem egy lyuk, és más Nõ sem egy lyuk, te [email protected] Lehet hogy neked az, de ennyi erõvel nem kell neked Nõ, bármilyen tárgy is megfelel, amin van egy lyuk. (Váza, koktélospohár, billiárdasztal, napernyõ alja stb) És oda nem kell a lelki elkötelezettség. Sztem te tárgyakkal próbálkozz (esetleg [email protected]) mert te sem lehetsz valami emberhez hasonló lény, P-87...
fiygi, kicsit eltúlzod a dolgokat. õ 24 éves, férfi. az h annál jobban akar egy nõ, minél nehezebben kaphatja meg, ez eddig oké. de a 8 hónap azmár erõsen durva. sztem addig õ nemfog várn. mellesleg, a másik hátulütõje a dolognak, h elõbbutóbb besokkal, de nembiztos h szakítani fog, márcsak azfogja motiválni, h kibírja, h megfektethessen, hamár ennyit várt. aztán szevasz, otthagy a retekbe. nemszabad így játszani a férfiakkal, és nemszabad úgygondolni, h te kihasználod azt h szûz vagy, és kihazsnálod azt a tulajdonságát h minél tovább húzod annál jobban fogja akarna, mert ez eddig általában mindig a visszájára sült el. szexben nemszabad "furcsán" gondolkodni, a szex nem játék, itt okosnak kell lenni, és bölcsnek. temég nemigazán vagy az, ha ígygondolkodsz errõl h direkt húzod az agyát 8 hónapig h annál jobban kívánjon. ha azlenne benned, h te csak 8 hónap után készülsz fel rá lelkileg, akkor aztmondom h taslán oké, bár figyelembe kéne azért venni a pasit is, hogy õ 24 éves és vannak bizonyos szükségletei, és mivel tevagy a barátnõje, ezeket tõled "várná". és itt most nem a konkrét aktusra gondolok. mellesleg a szex, petting nélkül, nemlesz vbmi jó, mert baromira szûk leszel, baromira felkészületlen, és baromira fog fájni, csqakegy rossz élmény lesz neked, aztán majd becsalódsz, h bazz...erre vártam én 21 évet???? ajánlom, gondold ezt át mégegyszer, mert kicsit butaság amire készülsz. én 18 éves koromban vesztettem el, szal nemvagyok az a típus aki 15 évesen odaadta magát az elsõ jöttmentnek, szóval nagyjából tudom mit bezsélek, nemvagyok az a kis csitri. 24L
Mármint P-87.
Szia! Én ezt nem határoltam be idõben, hogy márpedig várok fél évet. Nálam(nálunk) úgy volt, hogy novemberben jöttünk össze, rá két hónapra már bõven volt petting, simi-tapi itt-ott az ágyában..Nyalakodás stb is volt már ekkor.De a konkrét szex még nem. Végül márciusban megtörtént a dolog :-) Tehát össz-vissz 5 hónap volt az, amíg nem volt konkrét szex.De mivel neked neked mindféle játék is annak minõsül, így bõven eltart majd fél évig vagy tovább is. De szerintem ezt idõben korlátozni úgysem tudod.Nem is kívánod a párod? 18/L
Igen, ezt még szebben összefoglaltad mint én.
A kérdező hozzászólása: énnem ez az ! az önzõségtõl félek! Akkor lennék önzõ ha elvárnám h kielégítsen, de én õt nem! Szerintem a legfontosabb a szerelem, a szex pedig már csak a ráadás, a beteljesülés! Nektek van egyáltalán lelketek? Túl szexcentrikus lett a világ! Azt akarom, hogy szeretettel is szeressen! Én nem csak egy lyuk vagyok! Amúgy is az a fajta aki könnyen megunja a dolgokat, hát engem nem fog eldobni miután megkapott! Nem szívatom, õ is tudja hogy amíg nem érzem a szeretetét addig nem lesz semmi! Vagy vállalja vagy nem. Eddig úgy néz ki, hogy vállalja. Ha valakivel nem jó akkor nem mûködik, de ez csak járás, nem házasság! Egyébként nem hogyszem hogy aki velem jár az elpazarolja az idejét, mert nem csak a szex a fontos! Fontos, de szerintem a szex nem lehet fontosabb mint bármi más, mint mondjuk a szerelem! Nem vagyok adományozó kedvemben, majd azzal önzetlenkedek aki szeretni fog, amíg nem szerelmes belém addig mi a frászért ajándékoznám én meg õt bármivel is???
A kérdező hozzászólása: hát arra gondoltam, hogy félév... esetleg 8hónap ami egyébként nagyon nagy baomság, így idõre bekorlátozni :D tisztában vagyok vele, de én nem is gondolkodok úgy mint a normális emberek :D De csak azért eddig, hogy tényleg belémszeressen és nagyon akarjon. Egyébként a normális az volna, hogy akkor ha már én is úgy érzem. Viszont most jön a csavar, én csak akkor fogom úgy érezni, ha biztosan tudom, hogy szeret és megérdemel. :)
Na jó! De remélem nem azért mondod hogy nem szerelmes mert még eddig azt se mondta hogy szeret. Mert bizony 1 hónap után már szerelmesek a férfiak.
Hát legutolsó kérdésedre válaszolva, 2 hét után már ha kapcsolatról beszélünk, vagy már rég kimondták vagy még nem merték hogy "szeretlek".
11.31-es vagyok. énis vártam fél évig, míg lefeküdtem a párommal. de engem nem az motivált, h mégjobban kívánjon, hanem az, hogy nemvoltam az a típus aki rögtön 1 hónap után odaadja magát. én nem azt vontam kétségbe, hogy nemkell ennyit várni, hanem azt, amiért te várni akarsz eddig. ezt a gondolatodat, hogy annál jobban kívánjon. mert ezígy nem helyes. ennyi idõ elteltével õ nemfog téged jobban kívánni. egy ideig növekszik a vágya, ez természetes, de egy idõ után csökkenni fog, mert beleun ebbe az egészbe. õ 24 éves, ezt egy 17-18 évessel ellehet játszani, aki még tapasztalatlan, de egy 24 évessel már nemigazán. ha fiatalabbak lennétek, akkor oké. de õ már majdnem férfi, õ már nem szûz, nemajánlatos ilyen kis játékokba bonyolódni ennyi idõsen. én azt javaslom neked, h ne az lebegjen a szemed elõtt h minél jobban kívánjon, hidd el, kíván õ már téged ígyis eléggé. akkor add oda magadat, mikor úgyérzed h lelkileg is felkészültél rá, és hagyd a francba azt h minél tovább húzod h mégjobban kívánjon, mert ez a kívánása hosszú idõ elteltével csak apadni fog.
A kérdező hozzászólása: 14:21 létszükséglet? szal ha nem szexelsz bizonyos idõnként akkor meghalsz??? hûha :S Figyelj már, ha létszükséglet, akkor minek hozzá szerelem? Az evés is létszükséglet, de azt egyedül is tudok.... Vagy ha létszükséglet, akkor miért nem áll össze minden egyedülálló ember egy alkalomra csak hogy könnyítsenek egymáson? Ebbõl az jön le, hogy neked a szex a legfontosabb, ezek szerint ha épp nincs barátod és már hiányzik a szex, akkor keresel valakit aki hajlandó kielégíteni?
Már megint ez a várakozásos dolog.... Mi a fenéért akarsz várni??? Minek húzod a másikat??? Ebbõl aztán ugyan nem fog kiderülni hogy pl mennyire szeret valaki valakit... A szex vagy szeretkezés az hozzá tartozik a párkapcsolathoz. Én pl biztosan nem várnék tovább "rád" 2-3 hónapnál többet. A férfinak is vannak igényei, és ha ezek az igények nem teljesülnek akkor elkezdenek halványodni az érzelmek (mert ugyebár te nem adod meg neki a legbelsõségesebb dolgot ami egy kapcsolatban lehetséges), más nõk után néz akikben megvan mind az ami benned is megvan, csak éppen õ a szexet is megadja neki. Bele szeret másba és ott hagy téged.
24 éves lány... Nem egyáltalán nem bántam meg, hogy elhagyott!!! Õ meg sem érdemelt engem! Én így látom... Nem tartom a szexet a legfontosabb dolognak! Addig amíg nem fogom azt érezni, hogy én is akarom, addig nem fogok megadni neki olyan dolgokat, amit nem akarok. Így igaz, ha szeret, akkor várni fog!
, Nem vagyok adományozó kedvemben, majd azzal önzetlenkedek aki szeretni fog, amíg nem szerelmes belém addig mi a frászért ajándékoznám én meg õt bármivel is???" ajándék? egyszer dugjon meg jol egy pasi, és rájössz h a szex az nem ajándék, hanem "létszükséglet"... és a szex nem zárja ki a szerelmet... 22/L
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ 24 éves lány: Bánod/bántad hogy elhagyott a 30éves pasi? Remélem, hogy nem, mert ha ezért képes volt lelépni akkor õ nem is szeretett téged! Hányszor mondjam, hogy nem a szex a legfontosabb! Másik meg, látod? Ez is a kényszer egy formája... "megadom neki amit aakr, különben elhagy". Ettõl akadok ki, hogy mindent megtesznek, még olyasmit is amit nem akarnak igazán, mert félnek hogy elhagyják õket! Ha szeret vár, akár tele van a töke akár nem. Már elnézést! Elhiszem, hogy jót akartál a kommenteddel, de szerintem itt alapvetõ felfogásbeli gondok vannak manapság!
Mielõtt írtam, végig olvastam az összes választ. Volt amivel egyet értek és volt amivel nem! 24 éves lány vagyok és nyíltan bevallom, hogy még én is szûz vagyok, bár nem szeretem hangoztatni... Elmesélek neked egy történetet: még januárban ismertem meg egy pasit. Õ 30 éves volt. Azt is bevallom, hogy elsõ kapcsolatom lett volna.../de sajnos nem jött össze/. Õ sokszor mondta nekem, hogy "szeret", viszont ez nekem kicsit hihetetlenül hangzott. Én egyszer sem mondtam neki ilyet...talán mert nem éreztem ilyet. Eljött az idõ, amikor elmentem hozzá és nála aludtam. Volt csók, tipi-tapi mellemnél...de más nem történt. Aztán másnap hazahozott, eddig minden rendben volt. Pár nap után nem jelentkezett... én kerestem õt egy ideig, de válaszra sem méltatott. Vajon mért történt ez, hogy csak így szó nélkül lelépett??? Elgondolkodtató volt ez az egész! Együtt lehettünk olyan 1-2 hónapot. Neki biztos hogy szüksége lehetett volna rá és igényelt is volna többet, hisz érett pasi.... Most ismerek egy új srácot, akit imádok :) Tudja, hogy szûz vagyok és hogy nem siettet. De az biztos, hogy én nem fogok 8 hónapot várni. /Ezt nem sértésként írom, és én meg is értem azokat amiket irtál!/ Addig biztos várok, amig fel nem leszek készülve rá! Viszont azt meg fogom adni a kapcsolatban, hogy legyen petting, tipi-tapi és egyebek... 24/L
Inkább akkor lesznek abjokha az ember lánya összefeksûzik egy hónap után az elsõ jöttmenttel. Lehet azzal várni. A kérdezõrõl meg úgy ebszéltek mint vaalm iapácáról aki soha de soha nem akar majd szexet. Ez nem igaz. Csak még vár vele. Tiszteletben kell tartani. Ennyi.
Hát igen, látszik hogy nem élsz rendszeres szexuális életet, drága egyetlen kérdezõ leány. A szex jó. A szexet nem lehet durrbele csinálni. Fõleg amíg kezdõ vagy. Finoman be kell vezetõdni, de ha te az elején falat húzol, hogy csók oké, de a mellem már ne fogd meg, akkor soha nem fogsz eljutni odáig. Akkor fogod érezni, mikor történhet meg, ha közben kerülgeted a határokat. Elég beteg a felfogásod, de bízom benne, hogy ez változik majd egy normális férfi mellett, akibe fülig bele és akit kívánsz. Mert ez a 24 éves nyílánvalóan nem ilyen. Sajnos. Amúgy meg, egy kapcsolatnak része a szex. Kortol függ, milyen szex, tiniknél, csók, kicsi taperolások, 20 körül már azért belefér a komolyabb petting/rendes szex, és ha nincs, akár visszafogva sem (nálatok nincs még gyöngéd petting sem), akkor ott bajok vannak és lesznek.
Szép dolog ez így leírva, csak nehogy visszafelé süljön el. Pl. nekem is volt dolgom egy hasonló lánnyal aki váratott, meg húzta az agyam, kezdetben még ok volt, de egy idõ után meguntam és összekerültem egy másik lánnyal akivel minden jó volt, a csaj azóta sem érti hol rontotta el. 22/F
Értek én mindent. De ha egy pasi 1 hónap alatt nem bírja kimondani a lánynak hogy "szeretlek" ne du.jon vele legalább 2 évig!
Én is valahogy így gondolkodtam az elsõ szexuális élményem elõtt mint te. Nem akartam bárkinek odaadni magam, fõleg olyannak nem aki meg se érdemelte volna. Azután nem sokkal találkoztam egy sráccal, szerettük egymást, de még mindig vonakodtam a szextõl mert féltem. De a srác szépen lassan rávezetett. Elõször egy kis tipi-tapi, izgatás, aztán együtt alvás és izgattuk egymást fél éjszakán keresztül, azért mert rájöttem hogy ez nagyon is jó érzés, nem kell félni semmitõl. A végén már én vágytam rá hogy akkor legyen még több!!! Megtörtént és nem bántam meg! Ja a srác 5 honapot várt rám! Úgyhogy hidd el, az elõjátékok (nem csak orál) segítenek téged is rávezetni a dolgokra, rájössz majd hogy ez nagyon is jó érzés és elõbb utóbb érdekelni fog hogy vajon milyen lehet maga a szex is:) Úgyhogy ne szégyenlõsködj és ne félj, a srác ha dobni akar akkor úgyis fog, ha van szex, ha nincs!!!
Így van ahogy mondod, kedves Kérdezõ! Nem érdemes ide ilyen kérdést kiírni, mert csak elhülyít a sok "értelmes" hozzászóló. Ez a Te életed, te tudod mi Neked a legjobb, mikor szeretnéd az elsõt stb. Örülj neki hogy érettebb vagy mint a többség , akinek már több [email protected] volt a kezükben mint kilincs.
A kérdező hozzászólása: értem. az elején leírtam, hogy nem csak azért várok, hogy jobban aakrjon, hanem mert még nem érzem úgy hogy itt volna az ideje és ezt a várakozást is, csak feltételesen mondtam. Nem, nem mondtam, hogy abból gondolom, hogy nem szeret, mert még nem mondta ki. Ne forgassátok ki a szavaimat. :) Köszönöm az eddigi válaszokat, de sokan nem értitek, hogy mi is a lényeg nálam. Szerintem az igazi szerelem az, mikor nem a szex a legfontosabb vagy nem CSAK a szex fontos. Köszönöm a válaszokat! :)
Természetesen az esküvõig várnék.
A csók szex? Ez az év vicce, ki is írom a humor kategóriába.
Az a helyzet nem lehet belelátni a kapcsolatodba. Azt neked kell tudni hogy érzed e hogy szeret vagy nem. Az is természetes hogy egy szûz lány szûzlányosan viselkedik, de úgyse fog örökké szûz maradni jó esetben. Most ha fél évet vársz, mert kitaláltad ezt, akkor is más okból vége lehet a kapcsolatnak, ne legyen! A lényeg szerintem az lenne, ha tényleg mindketten szerelmesek vagytok egymásba, akkor borzasztó nagy baromság várni egy fél évet, ha kívánod is!
akkor meg sem csókolod? már az is szex...
A kérdező hozzászólása: de én nem akarom, hogy rádumáljon egyéb dolgokra, mert nálam az is szex és én csak akkor akarok szexelni ha ott van az ideje! Nekem a lelkem a lényeg és az még nem érzi, hogy bármilyen aktusnak itt volna az ideje! És még a kapcsolatunk elején azt mondta, hogy õ annál jobban akar egy nõt minél nehezebben kapja meg.

Ha összejövök egy csajjal, hogy fog kialakulni a smárolós, és simizős rész? Mennyi időt kell várnom? Mennyi idő után kezdeményezzek?

Legjobb válasz: Hát érdekes amit irsz... Nálunk smárolással kezdõdött a kapcsolatunk, és már a második randin volt smár. Még azon a héten náluk volt tipi-tapi, utánna való héten meg már petting. Sexre még várni kell vele sajnos...:)

Hát érdekes amit irsz... Nálunk smárolással kezdõdött a kapcsolatunk, és már a második randin volt smár. Még azon a héten náluk volt tipi-tapi, utánna való héten meg már petting. Sexre még várni kell vele sajnos...:)
jah, és hát egyértelmû, beszélgessetek, sétáljatok, menjetek moziba, vagy dvd-zettek valamelyikõtöknél. Közben pedig lehet csókolni, simogatni egymást:)
Próbálkozz, ha nem tetszik neki, akk várj.
bazzeg.....hányéves vagy?8?
A kérdező hozzászólása: és miután megbeszéltük hogy járunk akkor mit tegyek? hivjam fel és mirõl beszéljek vele? menjek le nála? mit csináljak az elsõ napokban?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
A kérdező hozzászólása: 17 egy hónapja

Forgács Intézetben mennyi időt kell várni a lombikra? Esteleg fizetni kell érte, vagy a TB támogatja ott is?

Legjobb válasz: Mi a Forgács Intézetbe jártunk...Nagyon kedvezõtlen tapasztalatokról tudok beszámolni... :( 3 inszeminációt csináltak meg nálam... A bal petevezetõm van elzáródva. Még 3 inszeminációt akart a Forgács Dr. megcsinálni a lombik elõtt...Tavaly áprilisban a 3. sikertelen inszem. után azt mondta,hogy kb. fél évet kellene várni az ingyenes lombikra,de akár holnap is kezdhetjük a "fizetõset",és akkor ad 10 % kedvezmény,így kb. "CSAK" 350.000 ft lenne a kezelés (persze gyógyszerek nélkül).....Ja! És a 3. idõpontból kétszer úgy voltunk,hogy 8-ra volt idõpontunk,és kb. 10-kor megkérdezték,hogy mi miért mentünk...Magyarul elfelejtettek beírni minket!!!!,amikor telefonon megbeszéltük az idõpontot!!!! Persze biztos vannak olyanok,akik pozitív dolgokról tudnak beszámolni....én nem... Mi váltottunk a debreceni Kaáli felé.Velük eddig nagyon meg vagyunk elégedve!!!

Mi a Forgács Intézetbe jártunk...Nagyon kedvezõtlen tapasztalatokról tudok beszámolni... :( 3 inszeminációt csináltak meg nálam... A bal petevezetõm van elzáródva. Még 3 inszeminációt akart a Forgács Dr. megcsinálni a lombik elõtt...Tavaly áprilisban a 3. sikertelen inszem. után azt mondta, hogy kb. fél évet kellene várni az ingyenes lombikra, de akár holnap is kezdhetjük a "fizetõset", és akkor ad 10 % kedvezmény, így kb. "CSAK" 350.000 ft lenne a kezelés (persze gyógyszerek nélkül).....Ja! És a 3. idõpontból kétszer úgy voltunk, hogy 8-ra volt idõpontunk, és kb. 10-kor megkérdezték, hogy mi miért mentünk...Magyarul elfelejtettek beírni minket!!!!, amikor telefonon megbeszéltük az idõpontot!!!! Persze biztos vannak olyanok, akik pozitív dolgokról tudnak beszámolni....én nem... Mi váltottunk a debreceni Kaáli felé.Velük eddig nagyon meg vagyunk elégedve!!!
Én is Forgácsos vagyok.Sajnálom az elsõ válaszolót, a rossz tapasztalat miatt. Szóval a forgiba is támogatja a TB a lombikot, viszont a várólista kb 1 év.Én tavaly novemberbe kaptam sorszámot, amivel majd októberbe jutok sorra:(

Mennyi időt kell (ene) várni a szex-el missed ab. mütét után? És a "baba-próbálkozással" muszáj 3 hónapot várni?

Legjobb válasz: Nekem annyit mondott annak idején a doki, hogy 6 hetet kell várni, utána kontroll. A kontrollon minden rendben volt, azt mondta lehet próbálkozni. Na, mi össze is hoztuk rögtön a bébit, ma már 5 hónapos a manónk! Ha nincs semmi panasz, szerintem nem kell 3 hónapot várni, nekem a dokim nem is mondott ilyet! Sok sikert!

Nekem annyit mondott annak idején a doki, hogy 6 hetet kell várni, utána kontroll. A kontrollon minden rendben volt, azt mondta lehet próbálkozni. Na, mi össze is hoztuk rögtön a bébit, ma már 5 hónapos a manónk! Ha nincs semmi panasz, szerintem nem kell 3 hónapot várni, nekem a dokim nem is mondott ilyet! Sok sikert!
Szexel 6 hetet szoktak várni, annyi idõ a gyógyulás. A babával, pedig orvosa válogatja. Nekem elõször 6 hónapot mondtak. Ekkor elég csúnyán néztem és azt mondták, hogy ha 3-4 hónap múlva visszajövök, hogy terhes vagyok hát nem fognak megharagudni. Na ehhez képest a 3. hónapban úgy elszámoltam magam, hogy azóta 36 hetes kismama vagyok. Tehát harmadszor már meg sem jött és semmi bajunk.
Nekem 7 hetesen volt, 2 hét sextilalom volt utána, és 1 mensit kellett várnunk. A következõ már nem is jött meg, 2 hete pozitívat teszteltem:)
Én azt mondom, hogy a sexel ajánlatos megvárnia 6 hetet.Mi a babával is megvártuk a 3 hónapot.Elvégre az embrió elhalásnak is megvan a maga oka + a mûtét sem egy tyúkszem kivágása!

Az abortusz után mennyi időt kell várni hogy fürödjek pl. a Balatonba? Kb 1 hónap?

Legjobb válasz: 6 hét amennyiben minden rendben van az újabb együttléttel is ennyi idõt kell várni, ugyanúgy, mint a gyermekágyas idõszaknál, mert ott egy nyílt seb keletkezik ilyenkor, ami könnyen elfertõzõdhet, annak pedig gyulladás, meddõség lehet a vége

6 hét amennyiben minden rendben van az újabb együttléttel is ennyi idõt kell várni, ugyanúgy, mint a gyermekágyas idõszaknál, mert ott egy nyílt seb keletkezik ilyenkor, ami könnyen elfertõzõdhet, annak pedig gyulladás, meddõség lehet a vége

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!