Találatok a következő kifejezésre: Mennyit fogyaszt Suzuki (15 db)

Suzuki Vitara 1.6 JLX mennyit fogyaszt ha kíméletesen van vezetve? A régebbi '90-től '00-ig gyártot kategóriára lennék kíváncsi. Illetve mennyire megbízható a motor, váltó, stb.

Legjobb válasz: Mi az a kíméletes vezetés? Próbáltam, de nem igazán sikerül. Megbízható a motor is, a váltó is. Ha használtan veszed, akkor foggalmam sincs. Egyébként jó járgány, csak kérdés, hogy bántak vele?

Mi az a kíméletes vezetés? Próbáltam, de nem igazán sikerül. Megbízható a motor is, a váltó is. Ha használtan veszed, akkor foggalmam sincs. Egyébként jó járgány, csak kérdés, hogy bántak vele?
A kérdező hozzászólása: Kíméletesen azt értem, hogy nincs annyira taposva neki a gáz hanem országúton mondjuk 80-90 utazóval használom. olyan 8 körül mozoghat?

Mennyit fogyaszt kb városban egy suzuki swift 1.2 GC vagy glx, vagy splash? Érdemes ilyen autót venni első autónak? Persze csak használtra gondolok.

Legjobb válasz: Város az Budapest, vagy vidéki város? Budapesten szerintem 7-7.5 liter körül, ha bemész gyakran a belvárosba. Vidéken a kisebb forgalom miatt szerintem -1 liter.

Város az Budapest, vagy vidéki város? Budapesten szerintem 7-7.5 liter körül, ha bemész gyakran a belvárosba. Vidéken a kisebb forgalom miatt szerintem -1 liter.
Városon kívül, 50-100 közötti tempónál óvatosan vezetve szerintem 5 körül lehet tartani. Városban pedig az említett 7-7.5 körül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm sok választ, infot. Én úgy hallottam h 5 liter körül eszik, de ezek szerint az illetõ jó nagyot tévedett. Viszont sokan dicsérték ezt az autót , hogy elsõnek tökéletes lenne. Esetleg valakinek van tapasztalata még a ford fiestáról? Az a másik autó ami még szóba jöhetne...
Szerintem ha egyedül mennék vele, cucc + plusz személyek nélkül, meg legalább egy hangyányit figyelnék a takarékos vezetésre -amit sose szoktam-, meglenne a 7 nyáron, 7, 5 télen. Már utána olvastam, mások ennyit is kihoznak az ugyanilyen motoros Corollából/Avensisbõl. Lehet, veszek használtan egy ilyen verdát, de várok még vele egy évet legalább.
Nyáron 7.5 körül eszik városban. Ha napi szinten bemegyek az araszolós dugóba, akkor 8.
# 2 Jó neked akkor. Majdnem minden 1.6-os benzinessel járó ismerõsöm kocsija elfogyasztja a 9 litert még nyáron is városban.
az új suzukik kicsit sem törékenyebbek, mint bármely más, hasonló kategóriás kisautó.
Kedves utolsó? Nem tûnt fel, hogy 4 csillagos töréstesztû autókról beszélünk? Biztonságát tekintve annyit tud, mint egy 90-es évek végi bármelyik középkategóriás.
a suzukival az a baj, hogyha balesetet szenvedsz, kicsi az esély a túlélésre a papírt megszégyenítõ gyenge kaszni miatt
Nekem 2008-as Focus-om van, 1.6-os benzines, és én sem vittem még 8.5 felé télen, városban (BP-n). Sõt...8.3 fõle sem, fedélzeti számítógép szerint. Szóval egy 1.6-os motortól a 8.5-es városi fogyasztás szerintem tökre átlagosnak mondható.
Ja, elfelejtettem: mikor megkapjuk, olyankor 3-an ülünk a Corollában, + egy ember tömegének megfelelõ cucc.
Egy személlyel, pakolatlanul nyáron hangyányival 7 alatt, télen 7, 5 literes a városi fogyasztásom a Swiftemmel. 1.2 GC-m van. Ami vicces, az az, hogy a fõnökömnek van egy 2008-as Corollája, 1.6-os vvti benzinmotorral, és néha kölcsönadja a kocsit, ha olyan munkánk van, hogy "Meg kell jelenni". Azt az autót télen!!! nem sikerült még 8.5 fölé vinni. Emiatt nem kicsit irigylem a fõnököm :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A fogyasztás forgalom függõ. Mikor a BP-i agromelációból jártam be Pestre dolgozni megált 4.5-ben az 1.4 HDI-m. Kiköltözemem Németországba. Város csak hideg motor max 5 km. egyszerre + néha autópálya, ahol lehet 140. 6.5 átlag. Ugyan az az autó 50% + eltérés. Nekem Pesten 1.6-os ismerõsöm minden nap Hungária dugók Budára 14 litert mondott. Ugyanis amikor áll az autó a dugóban akkor a fogyasztása 100 kilométerre vetítve végtelen. Egyébként, ha olyan szerencsés vagy, hogy városban élsz indifferens a fogyasztás: mivel keveset autózol. Mondjuk havi 1000 kilométert. Ez 8 literes fogyasztással durván napi ezer forint. + az autó fenntartása, amortizációja kb ugyan ennyi. Ha havi 60 ezer forintot nem engedhetsz meg a kényelmedért akkor BKV. Az sem olyan rossz. A belvárosban még gyorsabb is. + nincs gond a parkolással. + amennyiban nem hölgy vagy a különbözetbõl hetetnte ellátogathatsz egy kupiba. Egyébként régebben volt benzines, azzal is aggromelációból jártam Pestre max 6 liter. Szerintem városban megállna 8 körül. Hidd el ez városban nagyon jó fogyasztás.


Suzuki swift 1.3 16v mennyit fogyaszt? (2002-es)

Legjobb válasz: Klíma ilyen kis motornak kb. 0,5-0,7 litert jelent pluszba / 100 km.

Klíma ilyen kis motornak kb. 0, 5-0, 7 litert jelent pluszba / 100 km.
4Litert?????? Aha...persze.... Max ha az út felén át toltad, vagy dombon lefelé gurultál vele... Csapj hozzá még 1 litert, úgy már hihetõbb. ;)
5-7 liter között.
A kérdező hozzászólása: brutál jól fogyaszt
Totalcar tesztelte az autót zsír új hibrid és start/stoppos dízel mellett és egy tizenX éves autó pár helyen jobbat tudott :) és ott is mértek vele 3 körüli fogyasztást mértek... idõközben rákerestem. fogyasztása versenyképes egy zsírúj TDi Polo és egy Hybrid Auris mellett is másban nem de ebben igen (meg szerintem gyorsulásban is alázza õket) országút:3.29l város:4.95l átlag:4, 12 forrás: http://www.origo.hu/auto/20110318-fogyasztasteszt-vw-polo-bl..
Nagyon maximum, ha egy sík autópályán kavirnyászol állandó 80-al. De ez már akkor is fillérb*szás. Ha ennyire spórólni akarsz a benyával, vegyél egy Smart-ot! ;)
A kérdező hozzászólása: pedig elhiheted, ha jó úton mész, nem váltogatsz, motorfékezel simán kihozható belõle!:)
A kérdező hozzászólása: sikerült beszerezni egy 16 szelepeset, én már a 4 litert is kihoztam belõle vegyesbe, kipróbáltam 80-as tempót 5-ösben :D
még annyi hogy sosem vezettem még igazán spórolósan / visszafogottan de állítom hogy 6 alá lehet vinni a fogyasztást
A kérdező hozzászólása: az nemsok, akkor lehet klímázni :)
A kérdező hozzászólása: és ha klímázok is?
bármit ír bárki is, nem annyi lesz... annyit fogyaszt, amennyire taposod...ha jól vezetsz, akkor talán gyári norma, ha vadul, telepakolod áruval, vontatsz, akkor négy lityivel több
Az számokban kifejezve mennyi?

Suzuki Swift 1. 0 mennyit fogyaszt?

tényleges adatokat főleg akinek van

Legjobb válasz: Városban picit kevesebbet mint az 1.3, országúton meg ugyan annyit. 5-6 liter között

Városban picit kevesebbet mint az 1.3, országúton meg ugyan annyit. 5-6 liter között
Volt nekem is 1.0 swiftem 100 km/h tempónál 4 de inkább 4.5 városban 5-5.5 attól függ milyen a forgalom lámpáknál hányszor kap pirosat az ember stb
A kérdező hozzászólása: 5-6 liter nem sok az? ilyen 80-as tempónál azt hittem 4-5 liter
100-105 Környékén szoktam menni, a városban meg kihúzatom szinte mindig. Ha 80-al poroszkálsz akkorlemet 4-5 közé.
5-6 liter, sok? :) ettõl alacsonyabb fogyasztású benzinest nem találsz
4, 5 lit. 80-as tempónál egyedül.

Mennyit fogyaszt egy 1.3 Suzuki swift gti?

Normál használatnál? spórolosan? és taposva? mennyire költségesebb fenntartani mint a sima 1.3at?

Legjobb válasz: Attól függ hogy taposod neki normál tempónál és normál kezelésnél 6 litert 100 zon

Attól függ hogy taposod neki normál tempónál és normál kezelésnél 6 litert 100 zon

Mennyit fogyaszt egy 1.4es 92le 2006os suzuki swift?

Legjobb válasz: 6,5 - 7,5 liter átlag.

6, 5 - 7, 5 liter átlag.
Az 1.3-as lessz, és sok mindentõl függ. De az enyém 5, 2-8 között.

Suzuki Swift 1.3 körülbelül mennyit fogyaszt 100-on ha nagyjából jó a motorja?

Legjobb válasz: 13:29-es vagyok.A motor tartóssága valóban nem kifogásolható.De a teljesítménnyel , a motor hanggal , nyomatékkal , lóerõkkel azért akadnak gondok.

13:29-es vagyok.A motor tartóssága valóban nem kifogásolható.De a teljesítménnyel , a motor hanggal , nyomatékkal , lóerõkkel azért akadnak gondok.
A Suzukiknak nem jó a motorja.
az enyém 5, 2 litert vegyesen. Szal ez korrekt. Igaz régi tipusú swift.
Nekem egy 99-es 1.3-as Swiftem van. 5 éve vettem, 87ezer km van benne. Eleinte országúton nyáron 90-100-as tempónál 5, 5-5, 7, télen 5, 9-6, 1 volt a fogyasztása. Jelenleg ugyanazzal a paraméterekkel nyáron 5, 9-6, 1, télen 6, 5-6, 7 a fogyasztása. Én sokallom. A szervízben azt mondták, ez teljesen normális egy ilyen idõs autónál, mert az injektor elhasználódott. A csere megoldaná a problémát, de nem egy olcsó mulatság. Véleményetek szerint is normálisak ezek a fogyasztási értékek?
Nekem egy 98-as 1.3as Suzim van. A fogyasztása nagyjából: -autópályán (100-as tempónál): 5L -nyáron vegyes használat mellett: 5, 5-6L -télen: kb 6, 5-7L én azt mondom jó a fogyasztása, csak tudni kell vele szépen, nyugodtan menni!
Az 1.3 8v városban kb.6.5 l -országúton kb.4.5 l/100km Az 1.3 16v városban kb.5 l-országúton kb 3.5 l/100km Nekem már volt mind a két változat, jelenleg is egy 16v van. A fent leírtak papás vezetés mellett értendõ, ahogy én is vezetek.De találtam egy tesztet a suzuki fogyasztásáról, ha valaki nem hinné el a 3.5 liter/100 km fogyasztást. http://www.origo.hu/auto/20110318-fogyasztasteszt-vw-polo-bl..
Se füstölõ, olajzabáló Suzukit, se rozsdásat nem láttam még.Az igaz, hogy a lemez szörnyû gyenge, de nagyon jó a korrózióvédelme is!
Kedves utolsó! Suzukinak lehet szidni a karosszériáját, felszereltségét de a motorját nem. Nagyon jó motorokat gyártanak.
Nekem 1, 3 8V eszik nyáron 5, 3at, most télen 6, 5.
Én is mindig ilyeneket hallottam, hogy 5-6.Ja.Nyáron, meg hosszú távon.A valóság az, hogy vegyes használatban egy 15 éves jó motorú autó-a gyújtás is fontos!-nyáron 6, télen 7-7, 5 liter.Ez azt jelenti kb, hogy napi 100 km-bõl mész városi forgalomban 40-et, közúton 60-at.Ez saját tapasztalat, de mások is ezt támasztják alá. Persze egy új autó lehet más is, de nekünk 15 éves van.
Milyen 1.3? 8V vagy 16V? 16V-vel akár 3, 5-4lityibõl is eljársz nyáron
Soper A 6 L körüli fogyasztás télen ilyen hidegbe teljesen normális. Az én 98-as 1.3om majdnem 7-et eszik. Nyáron pedig 5-6 liter között van, attól függõen milyen nehéz a lábam + milyen úton használom. Nyílt titok, hogy hosszabb távon minden kocsi kevesebbet fogyaszt. Javaslatom, hogy takard el a szellõzõ nyílásokat. Akkor gyorsabban eléri a motor az üzemi hõfokot és kevesebbet fog enni. :)
Melyik?
A kérdező hozzászólása: http://www.hasznaltauto.hu/auto/dodge/charger/dodge_charger-..
Autópályán 120Km/h talán beéri 20-25 liter benzinnel, városban meg 30-40 liter fogyaszthat. A számtant rád bízom.
persze 100Km-en.
Meg a biztije se kevés, meg a javítása se egy ilyen régi romhalmaznak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

SUZUKI VITARA mennyit fogyaszt?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/vitara/suzuki_vitara_.. köszi

Legjobb válasz: 8-10 liter max. Bp-i használatot nem tervezve akár 7-9 között is megállhat.

8-10 liter max. Bp-i használatot nem tervezve akár 7-9 között is megállhat.
A kérdező hozzászólása: Énis igy gondoltam, csak faluban és félig nagy városaban lenne használva:D, köszi:)
'97-es 1, 6 JLX-et hajtottam jódarabig. 8 fölé sose tudtam vinni, pedig fokozott használatban volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!