Találatok a következő kifejezésre: Mennyit fogok hízni (22 db)

2 hét alatt 2 kg hízás sok? 27 hetes vagyok, összesen 3, 5 kg-ot szedtem fel. De most ért el az állandó éhség. A savam is sok. Mire lehet számítani, mennyit fogok hízni a végéig?

Legjobb válasz: Az,hogy mennyit fogsz hízni a végére nem lehet tudni. Én a 27.héten már 9 kg-nál tartottam és nem mondhatnám,hogy volt étvágyam.Kb.32-33.héten indult meg.Mindent ennék mindennel:) Most 13 kg-nál járok. Óvatosan a felesleges kalóriákkal,mert sokan az utolsó harmadban híznak legtöbbet.Én pl.vizesedem is rendesen,az is sokat nyom.Tudom,sokat nem segítettem,csak leírtam a példámat. Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Az, hogy mennyit fogsz hízni a végére nem lehet tudni. Én a 27.héten már 9 kg-nál tartottam és nem mondhatnám, hogy volt étvágyam.Kb.32-33.héten indult meg.Mindent ennék mindennel:) Most 13 kg-nál járok. Óvatosan a felesleges kalóriákkal, mert sokan az utolsó harmadban híznak legtöbbet.Én pl.vizesedem is rendesen, az is sokat nyom.Tudom, sokat nem segítettem, csak leírtam a példámat. Boldog babavárást! 36 hetes kismama
nem sok. Most kezdesz csak igazán hízni. Én 28 hetes vagyok, de már 11 kg-ot híztam. A szervezeted tudja mi kell neki. Ne aggódj. Megnyugtatásképp beszélj a védõnõddel, õ mindenrõl felvilágosít. Az átlagos hízás terhesség alatt a 12-14kg.

Mennyit fogok hízni?

Ma megettem durván 4000 kcalt. Csak annyit mondok erre, hogy nem vagyok normális. Rengeteg szénhidrátot meg édességet összezabáltam ma. Egyébként 158cm/46kg vagyok, szeretnék fogyni még 3kg-ot, de ezt most nem kellett volna.Szerintem ennél még soha életemben nem ettem többet, habár rosszul nem vagyok, amit nem értek, meg azt sem, hogy hogy fért belém ez a rengeteg kaja..

Legjobb válasz: egy naotól állítólag nem lehet hízni szal szerintem ne aggódj a lényeg hogy ma már ne egyél és ha tudsz mozogj pl szobabicikli, torna oks ? ;))

egy naotól állítólag nem lehet hízni szal szerintem ne aggódj a lényeg hogy ma már ne egyél és ha tudsz mozogj pl szobabicikli, torna oks ? ;))
A kérdező hozzászólása: Kiakadtam teljesen. Ráálltam a mérlegre, és 50kg-ot mutatott.4kg-mal többet, mint amennyi reggel voltam..
Ne fogyózz!!Tuti nem híztál.

4000 kcal-tól mennyt fogok hízni? :- (

Legjobb válasz: ha egyszeri alkalom volt valószínûleg észre sem fogod venni.

ha egyszeri alkalom volt valószínûleg észre sem fogod venni.
Utolsó, az az x kg csak egypár napig lesz rajt utána nem fog észrevenni semmit. A hízáshoz is idõ kell ugyanúgy mint a fogyáshoz, egy nap nem ér semmit egyiknél sem.
kor, nem, magasság vagy bármi?
A kérdező hozzászólása: 17 lány, 175 cm 63 kg
elvileg legalább 0.7 kg körül, de mivel megköt plussz vizet, egyebet ezért akár 3 kg is lehet
A kérdező hozzászólása: azt hiszem valami nem okés...5nap alatt 1kg-t fogytam.


Mennyit fogok hízni? Holnap ezt le tudom dolgozni?

2 hete egészségesen élek, nem vagyok túlsúlyos, még talán az átlagnál is vékonyabb, egyszerűen csak szálkásítani, és még egy icipicit fogyni szeretnék. Napi 4x, kis adagokat eszem, és ez már meg is látszik. Sokkal laposabb a hasam, stb. Heti 4x-5x 1-másfél órát konditerembe is járok. Ma viszont olyan szinten bezabáltam(zöldségekből, csirkéből, húsból és olajos magvakból), hogy a napi 7-800 kalória után 2500 körül lett a mai napom. Úgy érzem, hogy fel fog robbanni a hasam, ez meg fog látszani holnapra? (pl. has) 1 nap alatt le tudom dolgozni? (ma nem voltam edzeni)

Legjobb válasz: Napi 7-800 kalóriával NEM élhetsz egészséges életmódot. Ez az egyik. A másik, hogy ha az átlagánál vékonyabb vagy miért akarsz fogyni? Mennyi az az icipici? 20 deka? A konditermet is túlzásba viszed. Kizsigereled magad, de ennek semmi köze az egészséges életmódhoz.

Napi 7-800 kalóriával NEM élhetsz egészséges életmódot. Ez az egyik. A másik, hogy ha az átlagánál vékonyabb vagy miért akarsz fogyni? Mennyi az az icipici? 20 deka? A konditermet is túlzásba viszed. Kizsigereled magad, de ennek semmi köze az egészséges életmódhoz.
ha valóban értesz hozzá (értenél) akkor azt is tudod, hogy egy nap alatt nincs mit sem hízni, sem ledolgozni. ennyit az egészrõl. 1200kcal egyénfüggõ, ezt nem is tudnám magam sem jobban leírni. a legtöbb embernek, ha 800-1200kcal körül van az életben maradáshoz szükséges energiaigénye, akkor 1500-3000kcal kell a mindennapi cselekvésekhez (edzés, tanulás, mászkálás) és valamivel kevesebb, fogyáshoz. AZ egy dolog, hogy hozzászokik a szervezet a kevés energiához, leépíti az izmokat, lelassítja az anyagcserét, és elvegetál 800kcal-on. ennél természetesebb dolog is kevés van (lásd több millió éhezõ). ettõl függetlenül még kerülendõ állapot, mint nátha.
Nálam itt a pont, ne haragudj. Látod, legközelebb nem kell ideírnod, fõleg, hogy nem kezdõ vagy..
A kérdező hozzászólása: Nincs lelkiismeret furdalásom, a mamámnál voltam, és ott soha nem bírom ki, hogy ne egyem degeszre magam. Ez meg csak egy kérdés, amire még mindig nem kaptam választ.De mire is számítottam ezen az oldalon..:D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kezdõ, pontosan tudom, hogy mennyi egészséges egy nap. De nincs rá szükségem. kb 900-1000 kalóriával eddig is tökéletesen megvoltam, csak rosszabb kajákból.Ez a szabály meg, hogy 1200 kalória minimum, ez meg hülyeség, szerintem baromira egyénfüggõ...
Nézd, az egészsége mindenkinek a SAJÁT kezében van...remélem, pár év múlva is ilyen elszántan fogod ezt mondani. Õszintén kívánom! Emellett, ha egészségesen eszel, akkor vajon miért "zabáltál" be ennyire? Talán mert a szervezeted követelte? Ezen azért gondolkozzál el. Én évek óta egészségesen élek, és soha nem voltak ilyen "zaba" napjaim.. De nem is 7-800 kalóriát eszek egy nap. És az a lelkiismeret furdalás, amit most érzel, az sem az egészséges életmód része. Ott nincsenek lelki napok...és jaj napok. De hát én csak egy földi halandó vagyok.
Nem, látod, errõl beszéltem, nem érted. A 800 kalória tényleg kevés... ha ennyire egészséges életmódot élsz, akkor tudnod kéne, hogy minimum 1200 kalória kell ahhoz, hogy valóban egészséges legyél és jól tudj mûködni. Úgyhogy ez egy elég nagy fail... tényleg, komolyan mondom, nem jó úton vagy... mert ezzel az életmóddal elõbb-utóbb kidõlsz. Pláne, hogy vékony vagy és még fogyni akarsz. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: kb 3 kg az az icipici..Egyáltalán nem kizsigerelés, 800 kalória zöldségekbõl, ilyesmikbõl mióta kevés? Ennyi edzés meg pláne nem kizsigerelés, mert imádok mozogni és jól érzem magam tõle. De köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre!:D
Ez, amit csinálsz, beteges. Csak ennyit tudok erre mondani, bár hiába írnánk bármit, nem jutna el az agyadig.Amit most csinálsz, mindennek lehet nevezni, csak egészségesnek nem, úgyhogy szerintem ezt az életmódot, ha jót akarsz magadnak, netalántán késõbb gyermeket is szeretnél, fejezd be. Enni mindenképpen kell, az a 700 kalória semmire nem elég. Legyen egy kis eszed, és fejezd be azt, amit most csinálsz, ha jót akarsz magadnak.
Látod kérdezõ? Megbukott az elméleted. Vagy térj észre, és kezdj el enni, és tényleg egészségesen élni, úgy, ahogy azt a normális emberek csinálják, vagy ne játszd meg, hogy hozzáértõ vagy, mikor fogalmad sincs az egészrõl. Akkor nem értem a kérdést, mit akarsz ledolgozni, egyébként amit kérdeztél, már a beteges kategória. Úgy hívják, anorexia, orvossal kezelendõ. Ki lehet belõle gyógyulni, másnak is sikerült már.

Tegnap előtt megettem 1800 kcal-t, tegnap megettem 2300 kcalt, ma megettem 2400 kcal-t. Holnap megeszek 2300 kcal-t (pia) Mennyit fogok hízni sajnos?

Ezek történtek a napokban. S ez fog holnap is történni, mert hát ünneplés lesz és év utolsó napja. Szerintetek mennyit hízok ettől? Nem szeretnék hízni! Le akarok még fogyni 10 kg-ot. Minden nap járok futni. Ma 1,5 órát futottam, melyből az első felét hegynek felfelé, mert hegynél lakom. Szóval vannak bőven leejtők. 170 cm magas vagyok és 64,5 kg. (Basszus ma megettem 10 rétest...gáz.) Amúgy hétköznap semmi édességet nem szoktam enni se, meg ilyeneket, semmi liszt, kenyér, pékáru. Csak hús és zöldség meg tejtermékek. Viszont az ünnepek alatt csoki, süti (liszt), meg ilyesmik is lecsúsztak úgy, mint mások. Ma annyira beettem, hogy most is hányingerem van a rétestől. Szerintetek mennyit hízok ettől? Help! köszi! 27 L

Legjobb válasz: mmm... rétes... Megpróbálok nem bunkó lenni. Na jó, csak egy kicsit nem. :D Mennyit futottál?

mmm... rétes... Megpróbálok nem bunkó lenni. Na jó, csak egy kicsit nem. :D Mennyit futottál?
A kérdező hozzászólása: A 1, 5 órát igen egyhuzamban bírom. Annyi csalással, hogy amikor félidõben vagyok, akkor megállok egyszer kifújni az orromat, illetve meg egyszer, amikor hát ugye kell... Tegnap pl. úgy nyomtam a dolgot, hogy reggel lefutottam 1, 5 órát és délután még egy 50 percet is ismét.
Lötyögve? Nézz ki magadnak egy 3 kilométeres szakaszt lehetõleg sík terepen és nézd meg mennyi idõ alatt tudod lefutni.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy fogalmam sincs hogy mekkora egy 3 km-es terep...no meg ilyesmi...szóval nem tudom hogy milyen gyorsan futok és hogy hány km-t. Azt szemmel látom, hogy itt a városban ahol lakom a hegy aljában eléggé nagy távnak tûnik amit megteszek...de fogalmam sincs és lehet hogy tévedek is...
hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Pécs
nézz ki magadnak a google maps-en egy sárga utat és azon egy3kmes szakaszt. városon belül általában egyenesek szintben vannak
Szerintem te agybeteg vagy. Számolod a kalóriákat, közben eljársz futni, másfél órát (!) ami azért valljuk be elég komoly, közben meg tíz rétesen izgulsz. Beírsz egy fórumra nóném emberek közé, hogy ettõl mennyit fogsz hízni. Elmondom semennyit. Na jó 300 grammot. Akkor most? Néha nyugodtan lehet csalni, csak dob a fogyáson. A nagy átlagot kell nézni, hogy általában jól étkezel, jól sportolsz, akkor nincs min izgulni!
Szerintem így a napokban mindannyian többet ettünk a szokásosnál- :) (Vagyis a legtöbben legalábbis, le a kalappal az elõtt, aki kibírta, hogy ne egyen töménytelen mennyiségû sütit, meg kaját karácsony környékén. :P) Ha ez megnyugtat, én is fogyózom, mégis 24-e óta minden nap azt érzem ebéd után, hogy gurulok. :D És még mindig van süti...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs fotóm, de készítek holnap és akkor felteszem.
ha 1, 5 órát bírsz naponta, egyhuzamban, akkor annyira nem lehet lötyögõs...kép rólad?
A kérdező hozzászólása: Az élsportoló férfinak kíváncsi vagyok az edzéstervére. Engem is érdekel a futás komolyabban...
kiszámoltam neked. Az egyik oldalon azt adta ki hogy számodra: Szükséges kalória : 2231 naponta, tehát nem baj hogy annyit ettél. az még jó. :) nem valószinü hogy hízni fogsz.
te nagyon hülye vagy...egyrészt tökéletes a testtömeged, másrészt teljesen normális mennyiséget eszel
Nem eszik normális mennyiséget, felnõttek számára napi irányadó beviteli érték nõknek 1900-2100 közé tehetõ. Ráadásul fogyni akar, az õ dolga... De legalább sportol nem mint itt sokan...
"Nem eszik normális mennyiséget, felnõttek számára napi irányadó beviteli érték nõknek 1900-2100 közé tehetõ. Ráadásul fogyni akar, az õ dolga... " de normális mennyiséget eszik, teljesen megfelelõt a testtömegének és az aktivitásának - semmi szüksége fogyásra, ha 1, 5 órákat fut naponta, akkor izmai vannak, az izmokat meg táplálni kell, bõven szüksége van a napi 2200-2500 kcal-ra - a normális testtömegbõl, pláne meg ha izmos is teljesen feleslegesen fogyna 10 kg-ot fogadok, ha belinkelne egy képet magáról, minden normális ember megmondaná neki, hogy bomba alakja van
A kérdező hozzászólása: Amúgy a többi napon semmi cukrot nem eszem, es kb 1500 kcal-t max.
" megfelelõt a testtömegének" Súlytartáshoz! Bocs... Élsportoló férfiként vagyok 65 kiló, és én eszek 2000kcal-t + tápkieget
gratulálok a koplalásodhoz akkor 1500 nagyon kevés neked...komolyan nem értem, egyesek minek dolgoznak annyit, hogy tönkretegyék magukat
A kérdező hozzászólása: Értelek én titeket, de nem vagyok én olyan nagy ász, hogy 100 km/órával futok. Szóval ez afféle nõi "lötyögés", csak olyan a terep, mint egy hullámvasút. Szó szerint. Amikor megyek fel a hegyre, akkor megszakadok, lefelé meg "gurulok". Bár sokszor úgy gondolom, hogy lefelé is kell izom, hogy ne essek le. Szóval ott is van min dolgozni...
A 10 rétes benne van 2400 kalóriában? Mert csak úgy tudom elképzelni, ha 10 FALAT rétes volt. Egyébként min. 5000 kalóriát nyomtál be.

Ha neki áll egy nő fog. Gátlót szedni akkor ha attól hízik, mennyit fog hízni tőle?

Legjobb válasz: hat hetente gyszer nem art, ha meri, de naponta felesleges, es ne csak a sulyodat, hajhullas, hasfajas, rossz kozerzet, pecsetlo verzes, libido csokkenes, visszer fajdalom es meg sok-sok mas

hat hetente gyszer nem art, ha meri, de naponta felesleges, es ne csak a sulyodat, hajhullas, hasfajas, rossz kozerzet, pecsetlo verzes, libido csokkenes, visszer fajdalom es meg sok-sok mas
Elsonek igaza van, en kb 15-28 kilot hiztam, egy ev alatt, csak ugy felkuszott, es akkor pillaztam, gyors abba is hagytam. Ez volt 3 eve, a kilok lementek, de kiderult, hogy enyhe hormonzavart kaptam. Ez egy nagyon sarkallatos negativ pelda, de sajnos ilyen is van. Olyat is olvastam (itteni kerdezo volt vk), aki mar a 3. gyogyszernel tartott elhizva, fajdalmakkal, meg borzalmas foltok is jelentek meg rajta, na odaig nem szabad eljutni! Figyeld magad, es ha rosszra fordulnak a dolgok, abba kell hagyni. Sokan nem is hasznalhatnak, dehat a dokik reszesedest kapnak a gyogyszergyartoktol, szal (tisztelet a kivetelnek), fel fogjak neked irni:S
nem biztos, h hizni fogsz. de aki megvárja a + 10, 20 kg-t, az hulye. ha hizol tõle, váltasz. és kész. aztan nincs siras.
nem értem, miért kell megvárni a 10 kg - t. aztan meg sirás van, h sz.r a tabi. :S
ezt nem lehet elõre megmondani sajnos. van aki egyáltalán nem hízik, és van aki jócskán elhízik.
de, képzeld, megfordult. és én nem biztam az orvosban. figyeltem a testemet, sûrûn mértem a sulyomat, és rendszeresen mozogtam. na?? aki eltunyul, az meg ráfogja a pasira. eddig még 1 ismerõsöm se hizott a tabitol.
* nem a pasira. hanem a tabira. :) )
Szivbol orulok nekik, szerencsesek, de tudod mit, egy nap majd, ha veled tortenik ilyen, remelem eszedbe fog jutni, hogy idejottel itelkezni masok felett, amikor majd azert fogsz kuzdeni, hogy egyaltalan lehessen gyereked. En nem fogok tudni rola, d az elet igazsagos, te is megkapod majd a magadet.
miért kapnám én meg a " magamét "? ne legyél már nevetséges. én is a véleményemet irtam le. semmi közöm hozzá, h te nem szedsz tabit. nekem igy élvezetesebb, és nem kell 72 orásért rohangalni, mert kiszakadt a gumi. miért, te h védekezel?
amugy milyet irtak ki? vagy nem voltal meg az orvosnal??
Nem azert de nem a fogamzasgatlotol van a hizas, hogy itt mindenki nagyon okos, a fogamzasgatlotol csak az etvagyad no es ezert hizol, ha kontrolallni tudod akor nem hizol.
utolsó, én is errõl papolok. birom, amikor olyanok mondanak véleményt, akik sose szedtek tabit. nem szednek, de azért fikázzák, mert vmelyik baratnojuk éppen meghizott tõle. amugy az én tabimnak a betegtájékoztatójában az áll, h 100 nõbõl csak 1 hizik meg tõle. azért ez elég kicsi szám.
"nem értem, miért kell megvárni a 10 kg - t. aztan meg sirás van, h sz.r a tabi. :S" Imadom a professzor fajtadat! te okos, szep teremtes, aki sosem hibazik. Kepzeld, mert az ember nem meregeti magat, mert megbizik a hulye orvosokban, a kilok meg nem egy honap alatt jonnek latvanyosan, hogy nem tunik fel. De gondolom ez a te kis fejedben nem fordult meg.
Az en ismeroseim hiztak tole, es en oszinten nem vagyok a fogamzas gatlo parti...tonkre teszi a majat, befojasolhatja azt is hogy miutan abba hagyod nem lehet gyereked, stb. De ha szedni akarsz fogamzasgatlot soha ne a sajat fejed utan vegyel, hanem menyj el egy nogyogyaszhoz es az majd add neked.Ne a sajat fejed utan vegyel be minden fele fajtat, mert nemtudhatod milyen hatassal lehet a szervezetedre.
szerintem 5 kiló felesleget egy nõ érzi magán:) )))) nem kell ehhez mérleg, látod magadon, hogy hurkásodsz!
nem kell minden nap. de ha van idõd.. ne parazd mar tul. mondd meg a nõgyogyásznak, h alacsony hormontartalmut kérsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint minden nap mérje magát és ha változna feltûnõen akk abba hagyni és irány a nõ gyógyász?
ha vki azt látja h hízik a foggátlótól, akkor hagyja abba és váltson. és megvan oldva a probléma. ha felszedett mondjuk 5 kilót, azt észre fogja venni, és ha nemtetszik amit lát a tükörben akkor abbahagyja.
Én nem híztam tõle amíg szedtem.Amikor abba hagytam a szedését , na akkor híztam vagy 10 kg-ot..
16:27 15-18 kilo akart lenni
A kérdező hozzászólása: Az max mennyi 20 kg ?? :D:D vagy csak 10 max?
na ide figyeljetek, igen etvagyat csinal es attol hizik az ember, szoval hizlal a fogamzasgatlo...es ha eppen tudni akarod ORVOS IS MONDTA HOGY NBEM TUDD OLYAT ADNI AMELYIK NEM HIZLAL MIVEL A SZERVEZEDTOL FUGG HOGY REAGAL RA!ugyhogy te csak ne mond atz hogy azok papolnak akik nem is szedtek tablettat...es soha nemis szednek, hogy tonkre tegye a szerveimet...nem kell megengedni a pasiknak hogy beletek elvezzen!FELELOTLEN AZ AKI MEGENGEDI , hacsak gyereket nem szeretnenek...mert ha gyereket akarnak akkor okes, de az biztos addig amig nekem baratom van es nem ferjem addig en nem engednem meg senkinek meg szorakozasbol sem, mivel egyik vedekezes sem 100%-kos...akarmit is mondtok!

Nagyon sokat ebédeltem ma, és hihetetlen lelkiismeret furdalásom van. Mennyit fogok hízni?

Megettem kb. fél kg cerbonara spagettit :( Reggelire müzlit ettem, vacsorázni nem fogok, és elmegyek egy órát futni.

Legjobb válasz: ne szórakozz. majd holnap kevesebbet eszel

ne szórakozz. majd holnap kevesebbet eszel
Lelkiismeret? Hányatás? Nincsen semmi gond :-). Mindenkinek van "szénhidrátdús" napjai. Így a normális! Viszont a lelkiismeret furdalás az már nem ép dolog. Ahogyan a hányatás sem. Ezért: Vacsorázz! (Az anyagcseréd lelassul, +ha nagyon kiéhezteted magadat akkor reggel akkor a étvágyad lesz, hogy még fél kiló spagettit cuppantasz be). Futni, futhtasz de inkább sétálj. A futás tönkre teszi az izületeket, ha 1 óráig csinálod. A legjobb köztes megoldás pedig: ha fél órát futsz és utána fél órát sétálasz. (Ha séta leõtt futsz gyalogláskor 2x több kalóriát égetsz). Viszont igérd meg, ogy vacsorázol! Mondjuk ezt? 1 csésze natúr joghurt, 1/2 csésze meggyel/cseresznyével/kivivel? Könnyû étel, nyugodtan fogyaszd!
Ne csinálj semmit, egyetlen egy bezabálástól nem fogsz hízni semennyit sem. Ha utána már normálisan eszel. Ne legyen ezért lelkiismeret furdalásod. De azért legközelebb jobban figyelj. Fél kiló az rengeteg, jó nagy gyomrod lehet.
Carbonara-nak hívják, de mindegy. :D A mai ebéd kicsit máshogy alakult, sebaj, tégy úgy, mintha mi sem történt volna! Egyél vacsorát is!
A kérdező hozzászólása: Jó, nem volt fél kg, de hatalmas nagy tányér volt.
A kérdező hozzászólása: Egész délután takarítottam, meg 65 percet futottam, de így is 2 kg-mal többet mutat a mérleg :(
Sose este mérj!!! Mindig többet fog mutatni a mérleg.

20 hetesek es 3 naposak vagyunk. Kb. Mennyit fogok hizni a terhesseg vegeig?

175 cm vagyok, 92rol indultam, a terhesseg elejen 94 voltam, most meg 91 vagyok. nagyon igyekszem, hogy ne szedjek fel sokat(odafigyelek jobban, hogy mit eszek), mivel a kezdosulyom is eleg sok volt es hajlamos vagyok a viszerekre is. mar most is eleg csunyak a labaim.

Legjobb válasz: Erre ne várj számszerû választ, mert nem látunk a jövõbe. Lehet keveset, lehet sokat, ki tudja.. Abszolut alkata válogatja. Majd lemegy utána, fõleg a víz... Én si +20 kilóval kezdtem, (160/65)és csak 5kiló jött rám.. Azért koplalni soha ne koplalj!!

Erre ne várj számszerû választ, mert nem látunk a jövõbe. Lehet keveset, lehet sokat, ki tudja.. Abszolut alkata válogatja. Majd lemegy utána, fõleg a víz... Én si +20 kilóval kezdtem, (160/65)és csak 5kiló jött rám.. Azért koplalni soha ne koplalj!!
Tényleg sok a kezdõ súlyod. De egy a fontos: nem szabad koplalni csak azért, hogy ne hízz el. Meg kell kétszer gondolni, hogy mibõl mennyit eszel. Próbálj meg többször keveset enni, sok gyümölcsöt. A nasikat, csokikát próbáld meg hetente egy alkalommal fogyasztani. Ha gyümölcsöt eszel egyszerre többet, annyira eltelítõdsz tõle, hogy egyáltalán nem leszel éhes. És ugye hát nem is hízlal!
Elõzõ válaszoló vagyok. Még annyit szerettem volna hozzáfûzni, ha hajlamos vagy a viszeresedésre, akkor nem tudsz ellene mit tenni. Enyhíteni tudod csak azzal, hogy nem lógatod sokat a lábadat, fel kell polcolni. És azért nem árt egy kicsit tornázni sem, természetesen csak annyit, amennyi jól esik. Hidd el, neked is jobb lesz a tûrõképességed, és a babának is tetszeni fog!

Most hízni fogok? Holnaptól már normális étrendre állok remélem nem fogok hízni. Ha mégis elkezd tartalékolni a szervezetem és hízni fogok akkor az mennyi idő múlva veszem észre?

Sziasztok:) Én koplalással fogytam le akkor amikor ducibb voltam 163cm és 53 kiló voltam.. Most 168 cm és 42 kiló vagyok. És tudom hogy a fogyásnak nem a ,,legnormálisabb,, módját választottam de akkoriban nagyon buta voltam csak arra mentem hogy fogyjak sokat kis idő alatt.. Mindegy térjünk a lényegre. Tehát azóta már nem koplalok normálisabban eszek viszont 3 napja elszakadt a pont és össze vissza zabáltam mindent többek között nagyon nagyon sok édességet..ha összeszámolom durván olyan 3000kcal körül. Tehát akkor most a szervezetem raktározni fog?? Ismerőseim azt mondják hogy nem hiszik hogy hízás lesz belőle mert legutóbb amikor voltam otthon Magyarországon (külföldön élek és mentem látogatóba) akkor otthon 2 hétig voltam és az alatt az egyik héten mindent össze zabáltam ugyanúgy de nem jött föl egy gramm se remélem most is így lesz. (168cm,42kg,14éves lány)

Legjobb válasz: Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Van más is így? Mennyit fogok így hízni?

Szóval még nagyon az elején tartok de állandóan ennem kell valamit hogy ne legyek rosszul(2 szer reggelizem kb :) )....f?leg az édeset kívánom és még vajas kalácsot szoktam enni...húst nem nagyon...még esetleg leves...a többit?l undorodom...régen szerettem a zöldségeket most meg nem bírnék enni egy paradicsomot....remélem hamar elmúlik ez!

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy sokat fogsz hízni a terhesség végére.Én az 1-3 hónapban állandóan édességet ettem,szinte mást nem is nagyon kívántam,aztán 3 hónap után nagy változás történt,egyáltalán nem bírtam megenni semmilyen édességet.A terhesség végére összesen 10 kg-t híztam.Csak az eleján volt nagy mértékû a súlygyarapodás

Nem biztos, hogy sokat fogsz hízni a terhesség végére.Én az 1-3 hónapban állandóan édességet ettem, szinte mást nem is nagyon kívántam, aztán 3 hónap után nagy változás történt, egyáltalán nem bírtam megenni semmilyen édességet.A terhesség végére összesen 10 kg-t híztam.Csak az eleján volt nagy mértékû a súlygyarapodás
az elején én is csak így tudtam enyhíteni a rosszulléteket, igaz, sokszor ettem keveset, de nem híztam kb a 16. hétig semmit. aztán szép lassan megindult és most kezd gyorsabban gyarapodni a súlyom, pedig nem zabálok. 23. hetet töltöttem és 4, 5 kg-ot híztam. ez nem is sok, nem is kevés, bár elég rémisztõ, hogy a nagy része kb. a 20. héttõl jött fel.
én ugyan így voltam és vagyok is mint te. ha nem eszem édességet rosszul vagyok.36 hetes vagyok és plusz 18kg tartok.
Ugyanigy voltam az elso terhessegemnel...23kg-ot hiztam!DE konnyen lement utana, szinte leolvadt a szoptatassal!Szoval ne keseredj el, egyebkent lehet h szerencses leszel es ez csak az elso trimeszter aldasa :-)
Én az elején szintén sokat ettem, mert ha nem ettem, égett a gyomrom nagyon. Ez kb. a 10-12. hétre elmúlt, és utána már teljesen normálisan étkeztem, nem ettem kettõ helyett. A végén pedig elkezdtem kívánni az édeset, sok-sok sütit ettem...végül 9 kiló jött rám, szóval nem sok. Ez amúgy alkati kérdés leginkább. Ha sokáig megmaradna az édes iránti vágyad, akkor azért egy picit próbáld majd meg csökkenteni a mennyiségét!
Szia! Én az elsõ terhességem alatt 48-ról 85 kg-ra híztam (37 kg), most, (pedig nem eszek többet, mint szoktam, sõt, sokszor még kevesebbet is), 26 hetes vagyok most 54-rõl már 73-ra híztam.De nekem kb két hó alatt le is ment ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!