Találatok a következő kifejezésre: Mennyit foglalkozik a párotok amióta terhesek (1 db)

Mennyit foglalkozik veletek a párotok amióta terhesek vagytok? Többet, kevesebbet vagy ugyanannyit?

Az én párom elötte sokat foglalkozott velem,imádott és ezt éreztem is.A terhességem elején még szintén,de 2 hónapja csak élünk egymás mellett.:( 25 hetes vagyok és szeretethiányom van nagyon.Elötte minden idejét velem szerette volna tölteni,most meg csak vagyunk.Szex terén nekem van nagyobb igényem,neki hetente egyszer is elég már.A babát nagyon akarta.Normális velem,csak nem foglalkozik velünk szinte semmit.Ha mégis,akkor meg úgy érzem nem szívb?l jön,csak tudja,hogy kell!Nem a terhesség miatt érzem ezt,az biztos.Nálatok milyen irányban változott a párotok? Nem dolgozik sokat,tehát ez sem magyarázat nálunk.

Legjobb válasz: Szia! Velem ugyanannyit foglalkozik a párom, mint terhesség elõtt. Nekünk a szexet sajnos szüneteltetnünk kell, mert véreztem, de szerencsére emiatt sem volt gond eddig kettõnk között. Ha nagyon bánt a dolog ülj le beszélni a pároddal, ha közösen terveztétek a babát, akkor biztos megért majd! (21 hetes kismami)

Szia! Velem ugyanannyit foglalkozik a párom, mint terhesség elõtt. Nekünk a szexet sajnos szüneteltetnünk kell, mert véreztem, de szerencsére emiatt sem volt gond eddig kettõnk között. Ha nagyon bánt a dolog ülj le beszélni a pároddal, ha közösen terveztétek a babát, akkor biztos megért majd! (21 hetes kismami)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ultrahangra jönni szokott, olyankor büszke is utánna.Emelni õ sem hagy, viszont elötte mindig segített takarítani, mostanában nagyon ritkán.Csak ha érzi, hogy valami nem stimmel nálam vele kapcsolatban, különben elfekszik a tévé elött, míg én egész nap takarítok.:(Ez is furcsa, mert nem ilyen volt.Megbeszélni ismét vele pont azért nem akarom, mert nem akarom ráeröltetni.Van már egy 14 éves fia az elõzõ házasságból, tehát szerintem nem illyedt meg az apaságtól.Ráadásul tényleg mindig nagyon akarta a picit, sokszor említette elötte.A legnagyobb problémám az vele, hogy úgy érzem nem õszintén, szívbõl foglalkozik velem amikor megpuszil.A dolgok anyagi részérõl meg annyit, hogy többet költ azóta, pedig jelenleg nem állunk úgy anyagilag, hogy ezt megtehetnénk és ezt tudja.:(Ebbõl a szempontból nagyon önzõ lett.:(Viszont ha azt látja, hogy furcsa vagyok, nem úgy állok hozzá ahogy szoktam, akkor nekiáll puncsolni.Pár napig jobban figyel, többet beszél, stb...5 hete még észre sem vették rajtam, hogy terhes vagyok, jelenleg is csak 4 kiló van rajtam, csak oldalról látszik.Pocira jött fel minden, meg mellre, a derekam vékony maradt.Nem hiszem, hogy zavarná a testem változása.EWlötte mindig azt mondogatta, hogy alig várja már, hogy nagy pocival lásson.Én úgy érzem, hogy már nem érdeklem igazán.Nem akar elveszíteni, szeret, de természetes neki, hogy vagyok.Pedig tudja, hogy a pici miatt nem maradnék vele és problémáink vannak.Ezt úgy akarja megoldani, ha rezeg a léc alatta, akkor kedveskedik és nem beszéljük meg a dolgokat.Most pár napja egy szavam nem lehet rá szinte, de akkor sem õszintén ilyen, ezt érzem!!!:(Viszont abban is biztos vagyok, hogy még nincs másik nõ a dologban.De ha így folytatjuk ez csak idõ kérdése.Szerintem nem állunk olyan közel egymáshoz, hogy nem férjen bele egy harmadik ha felbukkan!:(
A párom több foglalkozik velem, mint elõtte, fõleg mióta volt egy kis probléma (bevéreztem már másodszorra), és 20 hetesen 1 hetet bent kellett töltenem a kórházban. Azt gondolom, ez mindkettõnkben tudatosította a felelõsségérzetet, amit vállaltunk. A doki szinte teljes ágynyugalomra "ítélt", semmi takarítás, fõzés, házimunka, a munkámról már nem is beszélve! Így rá és anyukámra még több dolog vár munka után is. A párom megtanult fõzni, és a házimunkában is sokat segít.Nem beszélve arról, hogy elõtte nagyon aktív életetéltem, sokat dolgoztam, sportoltam, stb... Így még a lelkemet is ápolgatnia kell! :-) Imádja a babát, de szerintem nem mindig van igénye és türelme arra, hogy kivárja amíg a baba éppen rúg egyet, vagy van kedve mocorogni, de azt sikerélményként éli meg, ha az õ hangjára is ficánkol! Én azt ajánlom, ha van rá lehetõségetek, menjetek mindig együtt ultrahangra, mert akkor õ is sokkal életszerûbb képet kap a babáról, elõtte is megelevenedik, milyen is lesz a pici! Hiszen õ még annyira sem érezheti, mint mi nõk. Gondold el, valami olyan dolgot próbálunk elmagyarázni a párunknak, amit õk sohasem tudnak úgy megélni, sem fizikálisan, sem lelkileg, annak minden jó és esetlegesen kellemetlen velejárójával. Azt hiszem, mi nõk sokkal inkább fel tudunk készülni a picire, mint a férfiak, hiszen õk sokkal inkább csak a születése után tudják "felfogni" (jobb szó nem jutott eszembe), hogy mi is történt az elmúlt 9 hónapban. És ne felejtsük el, hogy utána is adódhatnak problémák, hiszen a figyelmünket meg kell majd osztanunk, a pici és a párunk között. De ez még a jövõ zenéje! Ne aggódj, és szerintem ne erõltesd, csak próbáld rávezetni, hogy mi is történik veled és benned! Ja és még valami, nagyon jók a természettudományos filmek is, amik a magzati életet mutatják be, mi ezt indig megnézzük, ha van a tévében! Fel a fejjel, õ is rá fog jönni, milyen kalssz dolog egy pici! Próbálj nem szomorkodni, és ha bánt valami, azt megosztani valakivel! 28 hets kismama
Szia! Tényleg mögé kellene nézni.Persze vannak férfiak, akik így szeretnek.Nekem volt egy párom, és egyszer kérdeztem tõleszakítás után, mi volt a legromantikusabb pillanat a kapcsolatunkban?Válasz:"Amikor kimentünk a piacra, és sült kolbászt ettünk, mustárral":-)Ebbõl érezhetõ, hogy õk másképp mûködnek.Ha ilyen fajta a férjed, arra tudok tanácsot:Ha nem foglalkozol vele, nem nyaggatod, és nem hozod fel mindig unyanazt, DE vidám vagy, titokzatos, tele élettel, hidd el, megszólal benne egy hang, és érdeklõdni kezd. Nekem nagyon bejött, annyira, hogy még 3 év után sem tudott kiheverni...pedig nem foglalkozott velem
Szia, Viszed magaddal az ultrahangra?Hogyha nem akkor itt a válasz, ha igen akkor sajnos nem tudom. Szóval ha nem volt veled, akkor szépen fogd meg a kis kezét és menjetek eggyütt, amikor majd meghalja a a kicsi szívhangját akkor - legalábbis a páromnak- majd kicsordult a könnye.Láthaja ahogy az õ vérébõl és a tiedbõl egy pici élet keletkezik benned.Én ezt csodálatosnak tartom és a párom is.Aki várja a babát, az örül neki.Viszont lehet, hogy nem tudja feldolgozni, hogy terhes vagy és ha nem látja akkor csak a külsõ jelek vannak.Egy férfinek nem sok képzelõ ereje van és bocs a kivételektõl, de igenis mindenbe be kell avatni, mert azt hiszi nincs is. Tényleg kiváncsi lennék, hogy látta-e ultrahangon. Ami még lehet, az a tested változása.De zt ne vedd kézpénznek.Csak sok pasi ezt is nehezen dolgozza fel magában, hogy anyuka csak nõ és nõ.Valaki ezt is csoádlatosnak tartja, de nem avgyunk egyformák.Tényleg érdemes lenne mindent megbeszélnetek, mert még csak most jön majd a neheze.És akkor semmi idõd nem lessz rá, hisz a babával fogsz éjjel nappal foglalkozni. Sok sikert kívánok, és boldog babavárást.Bocsi a félregépelésekért :o)
te a negyedik hozzászóló vagy, aki írta az enyém után, h megint én vagyok... nyomjuk itt sztereóba :)
Ismét az elõzõ válaszoló vagyok. Viszont ha tudja, hogy igényed van a törõdésére, a szeretetére, ennek ellenére nem úgy viselkedik, akkor nem tudom, lehet, hogy mégsem akarta a babát? Vagy esetleg megijedt a felelõsségtõl, attól, hogy õ lesz a fõkeresõ a családban, el kell tartania titeket? Õszintén megmondom, nekem ezek után csak ilyenek ugranak be. Valahogy próbáld kideríteni, mondja el õszintén mit érez veled és a terhességeddel kapcsolatban!
nem - volt hosszú -, hanem igen is HOSSZÚ ez a 9 hónap :)
:( ez szomorú tõle, de megértem. Valószínûleg õ is másképpen érez irántad, kicsit fél õ is az elõttetek álló dolgoktól.., te pedig szintén másképpen érzel, mert most már tudatosan készülsz az anyaságra, de egy kicsit úgy érzem, be akarod vonni túlságosan az apát is. Nem kell, én is mindig erõltettem, h simizze a hasam, meg puszi rá, meg ilyenek, de aztán rájöttem, hogy nem kell. Mert csak a veszekedés van belõle, h miért erõltetem, hagyjam már. Aztán magától kibontakozott, igaz hetekbe tellett, de látta rajtam, h kicsit egyedül érzem magam ababóval, akinek nagyon sokat beszéltem idõközben, énekeltem, pedig tudtam, h még nem is hallja, de én akkor is, és így éreztettem a férjemmel, hogy én nagyon jól elvagyok a babómmal, és tudtam, h egy idõ után õ is csatlakozik majd. És így is lett. Õ választja már ki a mesét, amit hallani szeretne õ is, együtt énekelünk néha, és sokkal jobban figyel rám. Mindig mondogattam neki zt is, hogy ha megbántom valamivel, azt ne vegye komolyan, mert néha ránktör a terhesdili, és azt bocsássa meg. Beszéltem neki mindig hétrõl hétre mi történik velem és a babával. Volt, hogy e-mailt írtam neki, és õ válaszolgatott. Csak mert ez is olyan jó volt :) Egyre többet érdeklõdött és kérdezõsködött, még most is. Most vagyunk a 34. héten. Hosszú volt ez a 9 hónap, de szép. Az elejéhez képest, ami egy nagyon nehéz idõszak volt. Szerintem még neked is van idõd, kezdd el megszoktatni vele, hogy apa lesz, mesélj te is arról, mi történik, aztán ha nem érdekli, akkor törõdj a babával. Meglátod, õ is érdeklõdni fog, csak fel kell ezt dolgoznia. A férfiaknak ez lassabban megy. De te ne add fel, légy vidám, és örülj a kisbabának!!! ez kicsit hosszú lett... :)
Ja bocsi, most olvasom, hogy nem fél attól, hogy baja lenne a babának.... Szóval a lényeg, hogy beszéljetek errõl!
Szia. Szerencsére nálunk még talán többet foglalkozik velem, mindenben segít, nem enged hajolni, majdnem 1 kg. kenyeret sem enged cipelni, szóval ilyen. Õ takarít pl. amióta tudjuk, hogy jön a kislányunk. Szexben borzasztó figyelmes és gyengéd. Én sokszor már csúnyának, kövérnek látom magam, Õ pedig nagyon sokszor elmondja, hogy mennyire tetszem neki így terhesen, milyen szép vagyok így. De, nem minden pasi viselkedik így, lehet, hogy pl. szexben fél, hogy baja lesz a babának. Szerintem mindenképpen ülj le vele és beszéljétek meg, mondd el, amit érzel, amit hiányolsz, lehet, hogy csak szimplán beszélni kell róla, mert lehet, õ észre sem veszi (pasik általában ilyenek).
A kérdező hozzászólása: A szexben nem zavarja a baba, tudja, hogy nem ártunk neki.Picit óvatosabb, mint elötte, de nem zavarja.Az a baj, hogy ha foglalkozik velem, akkor úgy érzem nem szívbõl jön.Beszéltünk már errõl pár hete.Megsimizi a hasam, vagy ad rá puszit, de nem szívbõl jön neki általában, csak azért, mert már beszéltünk róla és tudja, hogy igényem van rá.Alig beszélünk, általában más elfoglaltságot keres amikor együtt vagyunk napközben.Ma is reggel óta ketten "együtt vagyunk", de 10 percet töltött velem kb.
Szeritnem én is mondhatom, hogy ugyanannyit, de többet figyel rám. Ha hajolni, vinni kell valamit, átveszi tõlem. De a pocimat többet is simizhetné.-) Én oda szoktam neki dugni, hogy simizze és puszilja meg a lányát. "elfelejti" hogy babánk lesz néha, pedig már nõl a pocim igencsak:-) De imád, szereti a nagy testem:) Szerintem is mindenképp õszintén beszélj vele, mondd el neki, hogy mit érzel, hogy mit szertnél. Sokszor a pasik is félnek ám nagyon, ahogy nõl a hasad, tudatosul benne, hogy valami megváltozik, nem lesz olyan, mint volt.. És riasztja õket, féltenek téged és a babát. Lehet nem tudatos a viselkedése. Beszélj vele, tudasd vele, hogy kell neked, és hogy nme tud ártani nektek a szexel sem! Légy vele türelmes, kényeztesd kicsit valami vacsival, kirándulással, és szeresd, akkor talán te is szeretetet kapsz vissza:-)
Az én férjem csak kéthetente egy hétvégét van itthon, a munkája sajnos külföldhöz köti és sajnos vérzés miatt a kezdetektõl szüneteltetjük a szexet, de nem érzem, hogy kevésbé lennék emiatt számára fontos. Imádja a pocakomat, mindig alig várja, hogy megsimogassa, megpuszilgassa, és úgy alszunk el, hogy a keze a pocakomon, hogy érezhesse a pici minden rezdülését. Egyszóval érezteti, hogy mindketten fontosak vagyunk a számára. 33 hetes kismama
szia, Én is dettó így éreztem. Mostmár tudom, hogy a terhesség miatt volt, holott akkor, abban a pillanatban azt mondtam, hogy nem azért érzem kevesebbnek a szeretetét mert terhes vagyok. Ez sajna a hormonok játéka. Próbáld elmondandani a párodnak hogy kicsit többször szeretgessen meg. Nálam nagyon sokszor eltört a mécses, hogy nem szeret minket, nem foglalkozik velünk. Attól is berágtam, ha leült a számítógép elé, ahelyett hogy hozzám bújt volna. A pasik ezt nem érzik át, nem tudják mi zajlik bennünk terhesség alatt. Ha te nem tudod elmondani neki, kérd meg az anyósodat, hogy beszéljen errõl vele, hisz Õ mégiscsak az anyja, az talán hatásos lesz. Ha megszületik a baba hónapokig istenként fog rátok nézni, azután persze megint visszaáll alaphelyzetbe, de ez így normális. Boldog babavárást kívánok, és gratula a babócához... Nyudodtan írj privit, ha van kedved, vagy épp nincs kihez szólnod...:) ))

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik a nődokinál (sztk) ha 4 hetes terhesen egy pozi teszttel bemegyek?

Tudom hogy 4 hetesen még nincs nagy esély hogy lát hall bármit is, csak ez hogy zajlik? Bemegyek, elmondom mi a szitu, megvizsgál és mondja hogy menjek vissza 2 hét múlva?

12

Ismertek olyant, akik idősen vagy fiatalon vállalták be a gyerek vállalást?

19

Beágyazodásnál lehet hőemelkedés?

1

A magánorvosod mennyire figyel/figyelt a súlyodra?

Én meglepődtem, miután az orvosom kijelentette, hogy összesen 9 kg-ot hízhatok az egész terhességem alatt. Havonta egyet. Punktum!
Másnál is ilyen fontos a súly?

15

Szülhetek-e a Sote II. sz. Női Klinikán, ha területileg nem oda tartozom, de a fogadott orvosom ott dolgozik? Tapasztalat?

Kicsit megijesztett ma a védőnő, mikor azt mondta, hogy nem biztos, hogy ott szülhetek, ergo ha beindul a szülés és bemegyünk átküldhetnek a területileg illetékes kórházba. Persze erről kérdeztem már a dokimat(magánrendelőjébe járok), de csak futólag azt mondta, hogy ha aktuális lesz akkor menjünk nyugodtan, és mondjam meg, hogy ő az orvosom és ennyi, akkor nem küldenek el. Tényleg ennyire egyszerű? Természetesen meg fogom kérdezni az orvosomat is, de csak nov. 18.-án megyek hozzá, és addig nem szeretnék ezen agyalni. Erről valami tapasztalat esetleg?

12

32. héten hasleszállás? Seg. ítsetek?

A párom mondja, hogy lejjebb ment, a nadrág kényelmetlen, nagyon szorít alul.Rettenetesen feszül a szeméremcsontom, szinte alig tudok menni. Fejfájás, hányinger.
Van sok folyásom, holnap kezdeném a Candibene kúrát.
Sokat szédülök, vérnyomás rendben.Neoferrofolgamma napi 2x, Magnerot napi 3x, Ladeevit 1x.
December 25.-ére vagyunk kiírva. A baba fönt rugdos, a bordáimat fájdalmasan. Ha van fájásom, sokkal fájdalmasabb, mint amiket eddig éreztem. Maszírozni kell a derekamat.
Készülhet kifelé a baba?!!!

4

Fiú-lány próba? Bejött?

Kicsit babona, bocsánat, ha vkinek nem tetszik, játéknak szánom.
Biztosan ismeritek: gyűrűt fel kell lógatni egy cérnára, poci felé rakni, s ha köröz, lányod lesz, ha fel-le mozog, kisfiú :)
Aki próbálta: bevált? :)

7

Márciusra kiírt kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?

18

S. O. S 12 hetes kismama vagyok kétségbe vagyok esve miért nem érzem hogy mozog?

eddig éreztem aktívan a baba mozgását de ma reggel óta meg sem moccant , legalább is nem érzem:( ez miért van ?
Baj lehet ? :(

17

Hyperechogén papilláris izommal született egészséges baba? Volt olyan, akinél ilyet diagnosztizáltak és elmúlt? Ha igen mikor? Akinél nem múlt el azoknál Downos baba lett?

A 18. heti uh-on találtak a babámnál egy hyperechogén papilláris izmot a bal szívkamrában. A nőgyógyász azt mondta ez utalhat Down kórra. Kérdeztem, hogy mi a további vizsgálat. Egy újabb uh-ra küldött Dr. Lintner Balázshoz az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba. Õ megvizsgálta a babát és azt mondta ez el fog múlni a 30. hét környékére. Tekintsük úgy a baba esélyeit, mintha nem is lenne ott. Egyébként mindent rendben találtak. (tarkóredő, magzatvíz, orrcsont stb.) Mégis félek!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!