Találatok a következő kifejezésre: Mennyit fog nőni a hasam (2 db)

Mennyit fog még nőni a hasam?

30 hetes vagyok és a hasam átmér?je 115 cm, én 160 cm magas vagyok. Amúgy nem vagyok kövér, 8 kilót hiztam idáig,csak a hasam nagy. Sokat n?l még az utolsó két hónapban?

Legjobb válasz: Szia. Készülj fel, hogy a babóca jócskán fog még növekedni. Boldog Babavárást!

Szia. Készülj fel, hogy a babóca jócskán fog még növekedni. Boldog Babavárást!
Én még csak 22 hetes vagyok, szintén 160 cm magas, szintén elsõ terhesség, s én már 7 kilót híztam!!Fog még nõni, folyamatosan.De nyugodj meg ez normális!!

24 hetesen 110 cm a hasam a köldökömnél. Mire számíthatok mennyit fog még nőni? Mindenki azt mondja, hatalmas, mintha már majdnem mennék szülni. Mitől lehet ekkora a pocim?

Kinek mekkora volt ennyi id?sen?

Legjobb válasz: Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nõt ekkorára? Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél. És fog bizony még nõni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)

Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nõt ekkorára? Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél. És fog bizony még nõni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)
A kérdező hozzászólása: volt egy kicsi hasam, persze csak én láttam, amúgy észrevehetetlen volt.
Elég nagynak tûnik, viszont a baba méretével tuti nem függ össze, akár az is lehet, hogy már nem nõ tovább. Én 32 hetes vagyok, nekem 97 cm, a babát néhány napja 2 kilóra saccolták. Alapból vékony vagyok, terhesség elõtt 173 cm magassághoz 58 kg voltam, azóta 10 kg-ot híztam.
Én most mértem le és 94cm.És én még csak 18 hetes vagyok :( 67cm-rõl indultam.
Mintha csak magamról olvasnék annyi, hogy én 25 hetes leszek holnap szintén 110 centis pocakkal:) Remélem nem nõ ennél sokkal nagyobbra:D Mert nekem is szörnyûlködik mindenki amikor megtudják mennyi idõs a babó:D Mondjuk megnyugtat a tény, hogy nem vagyok egyedül ekkora pocakkal:D Kitartás! Szép babavárást!
Szia. Pont most írtam én is ki egy kérdést, nekem 101 cm, és 32 hetes vagyok. Akkor a Tied tényleg nagyon nagy, még nekem is néha mondják, hogy milyen nagy. Nekem 24 hetesen 84 cm volt.
Most hogy ezt kérdezted, én is lemértem (eddig soha) 108 cm, és én elég nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, bár eddig csak 5.5 kg-t híztam. 36 és fél hetes vagyok 24 hetesen én azon sopánkodtam, hogy nem látszik semmi. Úgy látszik ez is csak alkat kérdése. Nekem széles a csípõm, bõven elfért közte a baba. Nem tudom, neked milyen, valószínû pont az ellenkezõje, és elõre felé tud csak elférni a pocakban.
Határozottan nagy hasad van és még csak ezután fog igazán nõni. Nekem ennyi idõsen kezdett látszani, h. terhes vagyok, szülni pedig 105 cm-es pocakkal mentem. 3 hetes kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!