Találatok a következő kifejezésre: Mennyit fog nőni a (51 db)

Mennyit fog nőni a péniszem?

20 éves vagyok,és arra lennék kíváncsi,hogy 30 éves koromra mekkora lesz kb a péniszem,most 13-14cm,14 éves koromban 7-8 centi volt,szerintetek elérem a 20 centit 30 éves koromra mondjuk? nem vagyok megelégedve a méretemmel,csak ezért kérdezem.

Legjobb válasz: Innen már csak összefele fog menni:DD

Innen már csak összefele fog menni:DD
A kérdező hozzászólása: http://jelq.fw.hu/ próbáljátok ki ti is!:D
A kérdező hozzászólása: -.- akkormeg mia f*****ért kérdezed meg te nyomorult állat? Mellesleg ha már itt tartunk dobj egy üzit a cimeddel és neveddel, fogorvosi beavatkozást is vállalok! Jujj de kemény vagy! a te anyukádra kifejezetten szívesen emlékszek:)
elég nagy gyökér vagy, hogy mindenkit csak oltogatni "tudsz", de ez az anyázós szöveg kissé szánalmas fõleg így 20 évesen..
A kérdező hozzászólása: honnan tudod, hogy 20 vagyok, mivel adatokat nem lát más azt ír ide az ember amit akar.
Most mi van? Nem tudod magad elfogadni kicsi vagy és félsz a nagyok világában vagy miért osztasz itt mindenkit orrba szájba lol... fäszom kicsit gondolkozz el az életeden szerintem... és fogadd el ez van ezt adta az úristen.. ennyi ha nem megy akkor mûttesd meg vagy vágd le hát komolyan mit vársz? Hogy majd azt mondjuk nembaj kicsi fiú nõni fog az még csak húzogassad? Te arra volták kíváncsi, hogy meddig fog nõni nem egy ember válaszolt is már erre... mit akarsz még...
Ja hát igen mindenki azt ír be amit akar... te 20-at írtál innen következtetünk... de tudod általában az emberek értelmesebb része, a valóságot írja be ide mivel valós választ akar a kérdésre.
A kérdezõ egy szánalmas kukifej.:)
Öcsi te most hülyéskedsz vagy alapból ilyen idióta vagy?
wááá a 13cm-es [email protected] ilyeneket írsz hogy "@nyádal jó volt csak rossz a technikája" áááááá de jót röhögtem. Egy anyának biztos nem a kis 13 cm-es p*csöd kell, még ha 20cm lenne megérteném az ilyen beszólásokat. Egyébként nem fog nõni hidd el. De majd meglátod 30 éves korodban hogy ugyanennyi lesz. Az én barátom 19 éves (én 18/L) 3 éve vagyunk együtt 22cm-es [email protected] van és 16 éves korában is ennyi volt.
A kérdező hozzászólása: Az egész ott kezdõdött, hogy feltettem egy kérdést, nyilván nem én vagyok az elsõ, aki feltett hasonlót, nem vagyok megelégedve vele, ez olyan, mint a nõknél a mell, õk is gyerekesek emiatt? a válaszolók zöme, csak poénból írt be, mert azt hitték ez olyan vicces kérdés, értelmes normális választ nem nagyon kaptam, ebbõl adódóan én is levonom azt a következtetést, hogy kik itt a gyerekesek.És igen kaptam normális válaszokat is, de kinek higgyek nektek akik leszólásból írtok be, vagy annak aki szerint 40 éves koráig nõ a férfiaknak, mellesleg õ orvos.
nem érdemes idõt fecsérelni egy ilyen alja senkiházira :D
A kérdező hozzászólása: errõl van szó utolsó válaszoló, ha nem tudsz a témáról írni, akkor takarodás:)
"Egyébként nem fog nõni hidd el. De majd meglátod 30 éves korodban hogy ugyanennyi lesz." Írtam a témáról, takarodni meg a kutya szokott. Megválogathatnád a szavaidat.
Have a big pénisz today... nemláttad még a netes reklámot? 4hét alatt 4 inch asszem...
A kérdező hozzászólása: na persze 5 méteres fa szod van:D
Akkor nyugtasd magad ezzel a kamu ténnyel, de akkor miért jöttél ide ezt megkérdezni, ha úgyis "tudod"
-.- akkormeg mia f*****ért kérdezed meg te nyomorult állat? Mellesleg ha már itt tartunk dobj egy üzit a cimeddel és neveddel, fogorvosi beavatkozást is vállalok!
sok idióta azthiszi hogy 15 évesen 15 cm 16 évesen meg 16cm akk tuti hogy majd 25éves korára meg 25 cm lesz a nagy lófaszt 20-22 éves korig nõ azt csáó
Ha nem vagy megelégedve vele akkor vannak különbözõ növesztõ technikák (mondjuk némelyik kicsit fáj, csak 1-2 X próbáltam ki aztán rájöttem hogy nem kell ezen növeszteni) http://szex-ebook.com/html/PT_demo.htm Semmit nem növekszik már magától.
Retard lama... meg is érdemled azt a 13centit...
Na akkor én így segítek még 1X, gondoltam leírom neked hogy létezik ez a dolog meg hogy nem növekszik magától erre lehordasz na errõl ennyit...
kérdezõ te hordod le itt a válaszolókat , h milyen gyökerek???? mikor azt sem tudod meddig, hány éves korig képes nõni a pénisz? bújjál el.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló köszönöm, nem neked szólt természetesen! De a több hápi kacsa nem tud normálisan válaszolni, õk biztos tökéletesek ezért van ekkora arcuk, bár szerintem nekik is a pofa nagy, ezután szeretném megköszönni nektek bunkó tahó válaszolók, hogy üdvözlöm anyátokat, tudnak az öreglányok, bár a technikájukon van mit javítaniuk, puszi!:)
A kérdező hozzászólása: az utolsó elõttinek szólt.
Na nem kell így fogalmazni azért kedves kérdezõ! Egyébként a választ már megkaptad. 20-22 éves korig nõ tovább nem. Szerintem elégedj meg azzal amid van és próbáld elfogadni, hidd el lesz olyan akinek az is meg fog felelni... kb. 600 téma van már errõl ahol mindezt leírták már azért áll így mindenki a kérdésedhez. Ha meg nem elég ami van akkor satuba vele és közbe köss egy kötelet a busz után és csapassad neki ezerrel úgy megnõ ezután hogy magad köré kell majd tekerni.
Azzal a 13cmeddel ne szolj be, nemhiszem hogy sok anyának kellenél... ekkora gyökeret, 20évesen 10es IQ, inkább menj vegetálni 8általánost végzett majom
úristen. Meg vagy elégedve a 13, 14 centiddel?? nagyon gáz meg egy barom is vagy, ha ilyen kérdést egyáltalán felteszel.
Virtualfighter... Amúgy a p*csöd méregetése helyett inkább tanulj egy kevéske jómodort, fiam.
A kérdező hozzászólása: nyilván valamennyit fog még nõni, én csak arra voltam kíváncsi, hogy sacc/kb mennyit?de a sok vadparaszt nem tud normálisan válaszolni.
el kell hogy keserítselek, de 20 éves korodra már teljesen kifejlett.
Ne legyél benne biztos, hogy nõni fog, sõt el kell keserítselek a 13 centi nem fog már nõni valószínûleg... elégedj meg azzal vagy csapassad le baltával...
A kérdező hozzászólása: na persze mesemondókáim, olvastam szakértõk véleményét videó is van egy doki beszél, és õ arról beszélt, hogy 40 éves koráig nõ egy férfinak a nemi szerve, szal beszoptátok nyomoroncok.
ezt nem értem... kérdezel valamit és utána válaszolsz, mellesleg baromságot, és utána puffogsz a többiekre akik kikezdik a hülyeségeidet. Általában hülyülni járok ide, mókásak a kérdések..., de mivel már minden poént elnyomtak neked válaszolok normálisan! Orvostan hallgató vagyok, és a tanulmányaim alatt arra jutottam hogy az emberi szervezet 18-21 éves korig fejlõdik kb aztán csak a hanyatlás, nem kell elfogadnod a válaszom, kereshetsz olyanokat amik tetszenek, (mármint válaszok a kérdésedre) de a szomorú tény az hogy ez a végleges méreted. személyes tapasztalatom is ezt támasztja alá, bár soha nem mértem, de kb akkora most 24 évesen a péniszem amint elért 17-18 évesen. békélj meg vele, és inkább tanuld meg jól használni mint keseregni a méretén üdv

Szerintetek kb. mennyivel fognak nőni a ponthatárok?

Biztos sokan próbálnak majd emelt érettségit tenni,és biztos nagyon megugranak államin a ponthatárok. Szerintetek költségesen is emelkedni fognak nagyon? Körülbelül mennyivel fog szerintetek nőni átlagba a ponthatár? Kíváncsi vagyok,h ki mit gondol. :)

Legjobb válasz: Miért nem számol senki azzal a lehetõséggel, hogy sokan elfordulnak a felsõoktatástól, és még lehetséges hogy csökkenni fog vagy nem változik?:)

Miért nem számol senki azzal a lehetõséggel, hogy sokan elfordulnak a felsõoktatástól, és még lehetséges hogy csökkenni fog vagy nem változik?:)
A kérdező hozzászólása: Igazából erre nem gondoltam, de van benne vmi. :D De tudod, reméled a legjobbat, számíts a legrosszabbra. :D
huhuhuu akkor bekerulnek :D annyira felek hogy nem jon ossze vaaaa :(

Mit gondoltok mennyivel fognak nőni a ponthatárok az alap 200 pontos minimumhoz képest? Például ahol idáig 170, 180 pont volt a küszöb, most szerintetek mennyivel nőhet?

Régi tapasztalatok,esetleg statisztikák,becslések alapján,szóval szerintetek....köszönöm a választ

Legjobb válasz: Szerintem 200. Eddig volt 170. Felvettek mondjuk 150 embert, ebbõl mondjuk 50 fõ 200 alatt. Idén azt az 50-et nem tudják felvenni, több jelentkezõ meg nem lesz... Egyre kevesebb diák van, érettségizni se fogtok jobban, mint a felettetek járók szerintem.

Szerintem 200. Eddig volt 170. Felvettek mondjuk 150 embert, ebbõl mondjuk 50 fõ 200 alatt. Idén azt az 50-et nem tudják felvenni, több jelentkezõ meg nem lesz... Egyre kevesebb diák van, érettségizni se fogtok jobban, mint a felettetek járók szerintem.
200 körül lesz, nagyon ritkán szokott 100 pontokkal nõni a ponthatár és ha mégis, akkor is a kedvelt szakokon. Nem véletlenül ilyen alacsony a ponthatár eddig egyes szakokon, az éltanulók nem választották ezeket nagy számban.
*kimarat: volt
*kimaradt (nem tudok írni...:) )

Mennyivel fognak nőni a reálbérek, nyugdíjak, ha végre leváltják az Orbán-kormányt?

Legjobb válasz: Ez nem kormányfüggõ,az elkövetkezõ 10 évben erre nem lesz lehetõség szerintem.

Ez nem kormányfüggõ, az elkövetkezõ 10 évben erre nem lesz lehetõség szerintem.
Csökkenni fognak ha nem Viktor nyer. 1. válaszoló te meg költözz Észak-Korába vagy Kubába. Szerintem a segélyezés nincs rendjén , jobb szûrõ kellene hogy az élõsködõket kiszûrjék.
a FIDESZ 2/3 -os többsége nem Orbán érdeme hanem az MSZP szégyene.Ilyen égést Euróoa még nem látott.A Szégyenpártot nem választjuk újra, azt meg hogy mi lesz 5 vagy 9 év múlva, most még senki nem tudja megmondani.
Nincs olyan, hogy ki érdemli meg és ki nem, mindenki megérdemli a boldog, egészséges életet, ha az állam nem építene annyi stadiont, autópályát és négyesmetrót, simán oda lehetne adni a minimálbért segélyként a rászorulóknak.
Nincs nagyobb élõsködõ a Rózsadomb lakóinál, akik szerint a segélyt kapó mélyszegények élõsködõk az valamiféle náci elveket vallhat. Kapitalizmusban élünk, ami azzal jár, hogy nincs mindenkinek munkája. Egy kapitalista ország sincsen ahol 100% a foglalkoztatottság. Ezért akinek nincs munkája, azt az állam felelõssége eltartani, ezt hívják segélynek.
Persze szépen meg lehet élni majd belõle, jobban mint aki dolgozik így majd senki se akar elmenni dolgozni.:) Kedves kérdezõ ugye csak provokálod az embereket?
Semmivel, csökkenni fognak, viszont emelkedni fognak a segélyek, tehát a mélyszegénység fel lesz emelve, a burzsoá meg le lesz redukálva, és ez így van rendjén. Remélem az MSZP fog nyerni.
""Mennyivel fognak nõni a reálbérek, nyugdíjak, ha végre leváltják az Orbán-kormányt?"" Semmivel!!!
Nem most tervez Orbán nyugdíjemelést? Amúgy ez nem kormányfüggõ.
Semennyivel, ugyanis ez nem Orbántól függ. Amíg a gazdasági bajokat nem orvosolja valaki valahogy addig nem nõnek a reálbérek, hacsak nem lesz egy nagy fellendülés a világban, amibõl nekünk is jut. Amíg ilyen magas a kamatteher és ilyen alacsony a foglalkoztatottság addig értelmetlen a reálbérek tényleges emelkedésérõl beszélni.
Attól függ mennyit keresel, ha minimálbért és visszahozzák a minimálbérre az adójóváírást, akkor kb. 10%-ot nyersz. Kérdés meddig tudják fenntartani ezt a paradicsomi állapotot? Mivel a közalkamazottakat és néhány multi dolgozóit leszámítva szinte mindenki minimálbéres. A kivándorlásnak pedig, ha lehet egyáltalán lehet még fokozni újabb lökést fog adni az adóprés. Van egy egyre kisebb torta, ami jelenleg évi 2%-al csökken, mivel a hasznos munkát végzõk 2%-a lelép évente az országból. Ebbõl csak az tud többet osztani aki megismétli Krisztus kenyérszaporítását. Bárki jön a torta mérete csökkenni fog, mivel sokan nem általlanak többszörös bérért emigrálni. A mardók nagyrésze, pedig igyekezni fog minimálbérre bejelenteni magát és azután semmi adót, valamint minimális egészségügyi hozzájást fizetni. A szolgáltatások mûködését, ingyenes oktatást stb. persze elvárja.
Semennyivel, nincs mibõl. Sõt, bármi lesz is, csökkeni fognak, ha így folytatják, sokáig, ha elkezdenek ésszel dolgozni, akkor csak rövid ideig.
Húsz éve már, és még mindig nem tanultátok meg? Kormányváltás után MINDIG ugyanaz a lemez: "Kedves választóink, a szívünk szakad meg értetek, de az elõdeink felelõtlen politikája miatt kénytelenek vagyunk megszorítani." - a választási ígéretek betartását pedig négy évenként elhalasztják öt évre.
A kérdező hozzászólása: "Csak megsúgom neked Bajnai pont avval jött elõ nemrég hogy szerinte csökkenteni kéne a minimálbért... Ez kell nektek ! Lenne egy kis eszed tudnád hogy nem csak Orbánon múlik mennyi a bér, hanem az ország szekerén is. Na most ezt a szekeret meg meg 90% ba leterhelte az mszmp\mszp a felvett fojtókötél hitelekkel. Ott tessék reklamálni hogy miért arra megy el ennek az országnak a pénze hogy más országnak fizetjük vissza azt a pénzt, ami nem is létezik." Bajnai nem a minimálbért akarja csökkenteni, hanem az azt terhelõ adóterheket. A minimálbéres 64 ezer forintot kap, de a munkáltatónak az adókkal együtt 126 ezret kell fizetni, ezt a képzetlen munkaerõ nem képes megtermelni. A Fidesz mindig az ország eladósodottságára apellál. Az igaz, hogy a szocialisták nem jól használták fel a felvett hiteleket, de arról a Fidesz tehet, hogy 2-3 százalékkal magasabb kamatot kell fizetni, mint a régiós országoknak. Ez már rögtön 500 milliárd forintos tétel évente. És azt honnan veszed, hogy a nem létezõ pénzt kell visszafizetni a külföldieknek? A hitel tulajdonsága, hogy kamatozik és mivel minden kormány a következõre hárította a visszafizetést, így már tényleg nagyon nagyra nõtt, de attól még az létezik az elõre elfogyasztott javak formájában. És ha zavar, hogy az állam sokat költ a kamatokra a külföldiek számára, akkor vegyél állampapírt és akkor nem külföldre áramlik a pénz, hanem téged gazdagít az állam.
Eleve nem kellet volna felvenni és akkor nem lett volna baj, mint fletó aki azért vette fel hogy a nyugdíjasokat megvegye egy 13. havival. Õ szavazatot nyert, az hogy az ország meg megfullad az már õt nem érdekelte.
""Bajnai nem a minimálbért akarja csökkenteni, hanem az azt terhelõ adóterheket"" Bajnai a minimálbért szererné csökkenteni 30%-al. Szerinte Magyarországon a "magas" minimálbér miatt nem fejlõdik a gazdaság. A riportot én is láttam a tévében, utolag próbált szépíteni a mondandóján - félremagyarázni- de engem ez már nem érdekel - egy hazudozó olyan mint Gyurcsány!
30 jól mondja. Közalkalmazott ismerõsöm is mondta hogy míg a nyugdíjat folyamatosan kompenzálják evvel avval, addig neki a bére több mint 6 éve nem emelkedett, a drágulások és infláció miatt egyre kevesebbet ér a fizuja. Az átlag nyuggert sem sajnáljuk pláne amikor megy a sírás hogy jaj de kevés a nyugdíj, aztán meg elcseszik a pénzt termékbemutatóra vagy egyéb marhaságra amitõl a normál ember esze megáll néha. Mi ilyenkor megjegyezzük hogy nekünk ugyanannyi vagy még kevesebbõl kell bérletet, ruhát, venni. Esetleg gyereket eltartani albérletet fizetni. Akkor elszoktak csöndesedni. De az idegesítõ az egészbe hogy amikor még mindig a múltban élve elkezdenek magyarázni úgy hogy már 20 éve az utcán se voltak, azt se tudják mi a valós helyzet, csak az ATV meg Hírtv mossa az agyukat és aztán ezek az "óvodások" szavaznak az én sorsom felõl is csak azért mert valaki bekamuzott nekik egy kis nyugdíjat. Amit nyugodtan megkaphatnának mondjuk az állami alkalmazottak is, bár ez még mindig csak kompenzáció lenne, mert ahhoz hogy észrevegyék a reálérték emelését ahhoz egy 20, 30 rugót nettóba oda kéne csapni.
egyetértek, aki dolgozik és keres 1000 eurót az nem tekinthetõ gazdagnak.tud egy normális életet élni és ennyi.
Az öregségi átlagnyugdíj ma 98 ezer forint.A fizikai munkások átlagbére is kb.ennyi.
A kérdező hozzászólása: "Hova emeljük még a nyugdíjakat. az egész életükben lábat lógató nyuggerek is kétszer annyit kapnak mint egy dolgozó ember havonta. Most volt reggel a tévében hogy annyira nem tudnak mit kezdeni a pénzüket, hogy termékbemutatókra járkálnak ahol 400-500 ezerért megveszik azt amit a sarki boltban 20 ezerért meg kapsz. ezeket nyomjuk még pénzzel? Minek? Mivel rosszabb egy ember aki napi 8 órát dolgozik meg túlórázik amit ki se fizetnek, aztán odadobnak neki 60 ezret és fizess abból számlákat, meg nevelj gyereket. Undorító ami itt megy!!!" Magyarországon az átlagnyugdíj 79 ezer Ft, sokan csak 45 ezret kapnak, ez nem tekinthetõ olyan nagy luxusnak. Akik pedig 150-200 ezres nyugdíjat kapnak, azoknak a fizetése is 300-400 ezer Ft volt.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor csak a segélybõl élõknek lesz jobb, aki dolgozik az rosszabbul jár? És mennyi lesz a segély? Meg lehet majd élni belõle?
Én egy intézkedéssel értenék egyet! Bármilyen segélyt csak az kaphat, aki fel tud mutatni legalább 5 év magyarországi munkavégzést. Alanyi jogon nem kapna senki, semmit! Így nagyon könnyen lehetne szûrni azt, hogy ki érdemli meg és ki nem. Mellesleg egy olyan párt sincs ma, aki alatt nõnének a bérek, mert ezen dolgok nem a kormány felelõssége. Ha valaki magasabb bért akar, forduljon a munkaadójához.
A kérdező hozzászólása: Azt nem gondolom, hogy nem kell tenni semmit a segélyért, de az embertelen, ahogy a kormány dolgoztatja a közmunkásokat 47 ezerért. Talán adnak majd valami tisztességes munkát mindenkinek legalább havi 65 ezerért, a minimálbér pedig adómentes lesz, így eléri a 80 ezer forintot.
"a minimálbér pedig adómentes lesz" Milyen jogon? A minimálbéres is használja az állami intézményeket, infrastruktúrát, és igenis adózzanak õk is!
Nem lehet adómentessé tenni a minimálbért, óriási károkat okozna.Az adócsalásra adott lehetõséget. A közmunkások nem kereshetnek annyit , mint a versenyszférában dolgozók, hiszen akkor mi ösztönözné õket arra, hogy kitörjenek onnan.
A kérdező hozzászólása: "Milyen jogon? A minimálbéres is használja az állami intézményeket, infrastruktúrát, és igenis adózzanak õk is!" Az emberek nem szeretnek adózni, fizessenek adót a gazdagok!
Fizessen adót mindenki. A magasabb jövedelmûek minden tekintetben több pénzt hoznak az országnak.Nagyobb a vásárló erejük.
"Mennyivel fognak nõni a reálbérek, nyugdíjak, ha végre leváltják az Orbán-kormányt?" Mégis mibõl?
Csak a gazdagok adózzanak, a szegényeknek legalább ennyi plusz járjon! A Föld összes országában az úgynevezett "szegények" alkotják a domináns csoportot, míg a gazdagok el vannak a maguk kis villás-medencés-bodyguardos-elektromos kerítéssel körbevett-buborékukban és ugyanúgy élnek, mindegy, hogy Magyarországról, Oroszországról vagy Amerikáról van szó. Éppezért amelyik kormány nem elsõsorban szegénypárti, azt nyugodtan nevezhetjük emberiségellenesnek.
"Csak a gazdagok adózzanak, " Nem! Mindenki vegye ki a részét a közteher viselésébõl!
Hova emeljük még a nyugdíjakat. az egész életükben lábat lógató nyuggerek is kétszer annyit kapnak mint egy dolgozó ember havonta. Most volt reggel a tévében hogy annyira nem tudnak mit kezdeni a pénzüket, hogy termékbemutatókra járkálnak ahol 400-500 ezerért megveszik azt amit a sarki boltban 20 ezerért meg kapsz. ezeket nyomjuk még pénzzel? Minek? Mivel rosszabb egy ember aki napi 8 órát dolgozik meg túlórázik amit ki se fizetnek, aztán odadobnak neki 60 ezret és fizess abból számlákat, meg nevelj gyereket. Undorító ami itt megy!!!
Nem értem aki itt a nyugdíjasokat szidja, mibõl él? Vagy nem dolgozik, vagy nem végzett 6 elemit. Egyébiránt ki tudná számolni, hogy járulékbefizetései 40%-át sem fogja visszakapni nyuggerként, amennyiben az átlagéletkorhoz lesz szerencséje.

3 éves fiamnak most26-os a lába. Olcson kapnék 27-28as cipöt a télire, vajon mennyit fog nöni a lába addig? Vegyek vagy ne?

Legjobb válasz: Én azért nem veszek elõre cipõt, mert nem tudom mennyit nõ a lába, plusz szeretem rápróbálni, kicsit menjen is benne, hogy lássam tényleg kényelmes neki. Csak úgy nem vennék elõre cipõt. De ha nagyon olcsó, akkor vedd meg. Ha nem lesz rá jó, akkor eladod.

Én azért nem veszek elõre cipõt, mert nem tudom mennyit nõ a lába, plusz szeretem rápróbálni, kicsit menjen is benne, hogy lássam tényleg kényelmes neki. Csak úgy nem vennék elõre cipõt. De ha nagyon olcsó, akkor vedd meg. Ha nem lesz rá jó, akkor eladod.
Az sem baj ha nem nem nõl annyit, úgyis vastagabb a harisnya vagy zokni benne.Én nem szeretem ha lábujj végigér, fõleg télen.
Az én fiamnak tavaly nyáron 26-os volt a lába, õsszel vettem 28-as cipõket és még most is jók rá. Szóval most a télen nem nõtt a lába, de sztem próbálkozhatsz, ha olcsó megéri. De 28-ast vegyél a harisnya miatt.

Szerintetek nyárig még mennyit fog nőni a hajam?

Lépcs?zetes barna hajam, kb.hónom aljánál és vállam közt leér a vége.Szeretném kb a hátam közepéig megnöveszteni nyárra.Normális gondozással,ápolással sikerülhet??

Legjobb válasz: 1,25 cm/hó-val kell számolni.

1, 25 cm/hó-val kell számolni.
Szia! Hallottál már a Bánfi samponokról? Elvileg nagyon jók olyanoknak ajánlották akik szeretnék megnöveszteni a hajukat. :)
A kérdező hozzászólása: Nem még nem hallottam róla.Hol és mennyiért lehet kapni?köszi a válaszokat
A vállig érõ hajad biztos nem fog megnõni a hátad közepéig. Használj bánfi hajszeszt és talán megnõ a lapockád aljáig.
Szia utánanéztem neked kb. 800-1000 ft között mozog, szerintem nézz be a Müllerbe, Dm-be
A kérdező hozzászólása: köszönömm:)

Szerintetek szlavisztika szakon (Debrecen) mennyivel fog nőni a ponthatár?

Nagyon sokan jelentkeztek, kb ötször annyian mint tavaly. Akkor 350 volt a pont, félek, hogy most 400 sem lesz elég.

Ha jövőre 40 ezerre csökkentik (kb 12 ezerrel) az államilag finanszírozott szakokat akkor mennyivel fognak nőni a ponthatárok?

Legjobb válasz: Nos, a logaritmus úgy mûködik, hogy (leegyszerûsítve) pontszám alapján sorrendbe állítják a jelentkezõket - ha 100 embert vesznek fel, akkor a 100.jelentkezõ pontja lesz a ponthatár (ha több embernek van azonos pontszáma, akkor kevesebbet vesznek fel, de ettõl most tekintsünk el). Tehát, ha csökken a felvehetõ szám, akkor már nem a 100., hanem a 60. ember pontja lesz a ponthatár. Hogy ez mennyivel magasabb, mint a 100-é, az a jelentkezõk teljesítményén múlik, lehetnek elég nagy különbségek, fõleg alacsonyabb ponthatárú szakoknál (mondjuk egy idén 460pontos szaknál nem lehetnek óriási eltérések, eleve csak 20pont mozgástér marad, és azért maximális pontot nem sokan szereznek).

Nos, a logaritmus úgy mûködik, hogy (leegyszerûsítve) pontszám alapján sorrendbe állítják a jelentkezõket - ha 100 embert vesznek fel, akkor a 100.jelentkezõ pontja lesz a ponthatár (ha több embernek van azonos pontszáma, akkor kevesebbet vesznek fel, de ettõl most tekintsünk el). Tehát, ha csökken a felvehetõ szám, akkor már nem a 100., hanem a 60. ember pontja lesz a ponthatár. Hogy ez mennyivel magasabb, mint a 100-é, az a jelentkezõk teljesítményén múlik, lehetnek elég nagy különbségek, fõleg alacsonyabb ponthatárú szakoknál (mondjuk egy idén 460pontos szaknál nem lehetnek óriási eltérések, eleve csak 20pont mozgástér marad, és azért maximális pontot nem sokan szereznek).
"nyilvánvalóan a humán szakok pontjai mennek majd felfelé, mint az ûrsikló A mérnöki és term.tudományos szakok ponthatárait csökkentik majd. " pont nem! egy BME VIK-re mikor én jártam oda pár éve, mérnök infora össz. 500, villre 400 embert vettek fel, ennek igen nagy része volt állami, és a BME több karával így van.
Nem mindegyik szakon arányosan csökkentik az államilag finanszírozott helyeket. Lesz olyan, ahol 0-ra csökkentik, lesz olyan, ahol nem változik az államilag finanszírozott helyek száma. De elõre nem lehet megmondani, hogy 5 vagy 50 ponttal fognak-e nõni a ponthatárok. Még az is lehet, hogy csökkenni fog, mert ha jól tudom a végzõsök (és így a felvételizõk) száma már csökken.
A kérdező hozzászólása: Közoktatás kategória lenne, csak rossz helyre raktam véletlen.
ezt nem lehet megmondani nyilvánvalóan a humán szakok pontjai mennek majd felfelé, mint az ûrsikló A mérnöki és term.tudományos szakok ponthatárait csökkentik majd. De ez az egész függ a jelentkezõk számától és pontjaitól. ezt még Rózsikáék sem tudják befolyásolni. Csak a keretszámokkal tudnak játszani Továbbá a költségtérítésre nincs ráhatásuk.
"Lesz olyan, ahol 0-ra csökkentik, " hol? ilyet nem tudnak meglépni, bár...
A kérdező hozzászólása: ""nyilvánvalóan a humán szakok pontjai mennek majd felfelé, mint az ûrsikló A mérnöki és term.tudományos szakok ponthatárait csökkentik majd. " pont nem! egy BME VIK-re mikor én jártam oda pár éve, mérnök infora össz. 500, villre 400 embert vettek fel, ennek igen nagy része volt állami, és a BME több karával így van." Pedig pont ezt nyilatkozták. Pl a btk-nak csökkenteni fogják a keretlétszámát, a mûszaki/ttk-nak pedig növelni.
Szerintem ha 12000-rel csökkentik a felvehetõ diákok számát akkor nem csak a humán szakokét fogják redukálni. Gondolom kis mértékben pár mûszaki szaknál is csökken majd a létszám, ha nem is mindenhol. A legjobb ha fizikatanárnak készülsz, ott valszeg jövõre is marad a 200...

Kb.9 hónap alatt mennyit fog nőni a hajam? (ha lehet linkeljetek képet)

Most ilyen rövid:

Legjobb válasz: Hát ha havonta min. 1cm nõ, de legyen picitt több, mondjuk 10 cm? Plusz hajtöredezés ha van. Kb. http://www.google.hu/imgres?hl=hu&safe=off&sa=X&tbo=d&biw=10.. Szerintem legalábbis.

Hát ha havonta min. 1cm nõ, de legyen picitt több, mondjuk 10 cm? Plusz hajtöredezés ha van. Kb. http://www.google.hu/imgres?hl=hu&safe=off&sa=X&tbo=d&biw=10.. Szerintem legalábbis.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) , bár nem hiszem , hogy havonta 10 cm-t fog nõni. De én is kb., ilyen hosszúságot tippelek.
:D tényleg, elírtam, 1.5 akartam :D Jó is lenne ha 10 centit nõne :D
A kérdező hozzászólása: bizony :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!