Találatok a következő kifejezésre: Mennyit eszik egy (691 db)

Mennyit eszik egy 8 hetes baba (anyatejes) 1 evésre, és mennyit hizik hetente? Mekkora alvásigénye van egy ekkora babának és napközben az evésen kivül is ébre n kell lennie?

Legjobb válasz: Hogy mennyit eszik a testsúlytól függ. testkilogramm x 120 (ez a minimum heti átlag hízás) vagy 150 (ez az ideális heti átlag hízás) és ezt elosztod annyival ahányszor eszik a babád egy nap = így kapod meg, hogy mennyit kéne ennie egyszeri szopira. Az alvásigénye még olyan 15óra körül van de minden baba más és más! Az evésen kívül szinte a büfi ideig van ébren illetve azért nézegethet õ már sok mindent, felfedezheti a formákat, csíkokat - pöttyöket :) nem kell ébren lennie de nem baj ha fent van kicsit! Jó babázást!

Hogy mennyit eszik a testsúlytól függ. testkilogramm x 120 (ez a minimum heti átlag hízás) vagy 150 (ez az ideális heti átlag hízás) és ezt elosztod annyival ahányszor eszik a babád egy nap = így kapod meg, hogy mennyit kéne ennie egyszeri szopira. Az alvásigénye még olyan 15óra körül van de minden baba más és más! Az evésen kívül szinte a büfi ideig van ébren illetve azért nézegethet õ már sok mindent, felfedezheti a formákat, csíkokat - pöttyöket :) nem kell ébren lennie de nem baj ha fent van kicsit! Jó babázást!
Szia! Az én kislányom 8 hetes, és õvan hogy 90 grammot szopik, van hogy 170-et. Mikor mennyit. A mult héten 20 dkg-ot hízott, azelõtt héten 12-t. Õ két evés közt kb 1-2 órát van fent, utána nyûgös, el kell altatni, bár van hogy 30 percet alszik, van hogy 4-5 órát. Nem lehet elõre kiszámolni. Nálunk nagyon ritka, ha két evés közt nincs fent, hanem egybõl bealszik.

Anyukák, a ti 1-2 hónapos tápszeres babátok mennyit eszik egy nap?

Kb hányszor és mennyit? És mekkora a súlyuk?

Legjobb válasz: Szia! az én kicsim 8hetes lesz vasárnap, és tegnap óta 150ml eszik. igényli a három órás etetést, ha tovább akarom húzni, akkor visít, csak éjszaka birja ki 5-6órán is. Kiváncsi vagyok én is kinek mennyit, mert nem szertném túletetni a babát! A tiéd mennyi idös? És mennyit eszik?

Szia! az én kicsim 8hetes lesz vasárnap, és tegnap óta 150ml eszik. igényli a három órás etetést, ha tovább akarom húzni, akkor visít, csak éjszaka birja ki 5-6órán is. Kiváncsi vagyok én is kinek mennyit, mert nem szertném túletetni a babát! A tiéd mennyi idös? És mennyit eszik?
Ja, és a súlya egy hete volt mérve, akkor 4630gr volt, és 3850-nel született. 2voltam
A kérdező hozzászólása: Az én kislányom 6 hetes, 3 hete kap tápszert, mert egyre kevesebb a tejem, akármit csinálok:( 2950-nel született, ma mértük, 3950g volt. A doki azt mondta, kicsit túleszi magát. Õ is 3 óránként (néha 2) eszik, két mellbõl 10-20 ml-t szív le, utána 90-120 ml tápszer, mikor hogy. Van, hogy csak 40-60 ml-t eszik pótlásnak. Éjszaka 1szer kel fel, akkor csak szopi van, de 30-40 ml-nél többet nem eszik akkor sem. Így bírja reggel 6ig.
Kb.100 ml-t 6-7 alkalommal.
Nekem is 100ml-t eszik, de szerintem növelem az adagját 120-ra, mert úgy látom, keveselli már.4500g, 7 hetes.
1.valaszolo vagyok.3 honaposaposan megkerdezte a doktorno mennyit eszik adagonkent.Mondtam hogy 120-at(ekkor mar annyit kapott)es azt mondta, hogy az sok.Most 4 honapos, es 130 ml-t eszik 6x.Szerintem tudja a baba mennyi kell neki.

Mennyit eszik egy nagy ló és mennyit eszik egy kis ló?

Azt olvastam, hogy 1 nagy méretű kifejlett ló 15-20 kg szénát eszik meg naponta, persze mellette abrakolva. Ez így igaz? Hány bála szénára van szükség 1 hónapra, ha mondjuk egy 156 cm marmagasságú lóról van szó? És hány kg szemes takarmányra? Pár hónapon belül lótulajdonos leszek, és nem szeretném sem túl etetni, sem éheztetni. Ami a terhelését illeti, 2-3 naponta 1 órás osztálylovaglás és hétvégente 2-3 órás tereplovaglás.

Legjobb válasz: annyit eszik meg,amennyit elé raksz. Ha 2 szál ,akkor annyit,ha 3 bála széna,akkor annyit,zabból meg egy talicskával is megtudna enni,csak megbolondulna tõle és be is "zabálna". Ha nem végez komoly munkát,akkor naponta 3*2 vagy 3*1 fándli zab elég szemes takarmányból. Adhatod neki roppantva ,jobb lesz az emésztése. Szénát meg van aki,egész napra rak elé még a karámba is,van aki 2-3 villát ad délben+este. Szóval bármibõl,bármennyit megtudnak enni,de szabályozni kell a munkához mérten .

annyit eszik meg, amennyit elé raksz. Ha 2 szál , akkor annyit, ha 3 bála széna, akkor annyit, zabból meg egy talicskával is megtudna enni, csak megbolondulna tõle és be is "zabálna". Ha nem végez komoly munkát, akkor naponta 3*2 vagy 3*1 fándli zab elég szemes takarmányból. Adhatod neki roppantva , jobb lesz az emésztése. Szénát meg van aki, egész napra rak elé még a karámba is, van aki 2-3 villát ad délben+este. Szóval bármibõl, bármennyit megtudnak enni, de szabályozni kell a munkához mérten .
Ha abrakból korlátlant adsz neki, nem agyas lesz, hanem halott, ha egyszerre teszed elé akkor befalja, és gyomorfalrepedésben elpusztul, ugyanis a ló gyomra teli állapotban sem éri el a hasfalat, így hányni nem tud, a gyomra hamarabb reped meg, az abrakra pedig a ló alapvetõen nagyon falánk, akkor sem áll le, ha már nem fér belé több. Pont ezért adják napi 3-5 alkalommal elosztva. Naponta 5-10 kg széna a minimum, attól függõen, hogy legelõn van-e, mennyit dolgozik (+ annak minõsége), milyen a fizikuma, milyen idõs, mekkora az a ló - a 150 centis vékonyka ló kevesebbet eszik, mint a 200 marmagas, tömeges példány. Nyilván ez mehet többre is, ha tartósan áll, akkor az abrakot csökkentjük, a szálas takarmányt növeljük. Tartósan álló lónak adhatsz forrázott lenmagot (a sima nem jó), megelõzi a bélsálpangás miatti kólikát, mert síkosítja a beleket, és be is vonja azokat (ezt a hatást amúgy embernél is kifejti). Abraké 0, 5-1 kg-t adunk 100 testtömegkilogrammonként, ez átlag 2, 5-5 kg/nap/ló. Egy ló napi 40-70 liter vizet iszik meg, nyáron nyilván többet, télen kevesebbet. Ajánlott biztosítani neki nyalósót, majd õ eldönti, szüksége van-e rá, vagy sem. Almozni meg attól függ, hogy tartod, hogy mennyire van szükség, ha csak estére megy a bokszba, kevesebb szalma vagy fûrészpor kell, mintha egész nap bent áll, ha meg legelõn van, akkor felesleges, bár takarmányszalmát lehet neki adni, jó eséllyel otthagyja.


Mennyit eszik egy 6 hónapos baba?

Az én kislányom most 3 hónapos, végigalussza az éjszakát és reggel 200 grammot szokott szopizni. Utána kb 170-et és ahogy telik a nap egyre kevesebbet bír, estére már csak 110 gramm. Nem azért mert nincs tej, nem fér bele több. Kés?bb mennyit esznek a babák? Tudom, hogy minden baba más és más, de nektek mennyiket ettek 4-5-6 hónaposan? Köszi a válaszokat! 3hós baba anyuja

Legjobb válasz: Off: nem azért eszik egyre kevesebbet napközben, mert nem fér bele több, hanem mert reggel sokkal hígabb a tej, mint este. Egyre zsírosabb lesz, azaz egyre táplálóbb. Amúgy nekem 6 hónapos a fiam, de soha nem mértem, hogy mennyit eszik... Bocs, hogy nem pont a kérdésedre válaszoltam.

Off: nem azért eszik egyre kevesebbet napközben, mert nem fér bele több, hanem mert reggel sokkal hígabb a tej, mint este. Egyre zsírosabb lesz, azaz egyre táplálóbb. Amúgy nekem 6 hónapos a fiam, de soha nem mértem, hogy mennyit eszik... Bocs, hogy nem pont a kérdésedre válaszoltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem is tudtam, hogy reggel hígabb a tej. Akkor is hígabb ha én hajnalba lefejem? Nekem kelni kell sajna hajnalban fejni, mert nagyon sok van és különben szétfolyna az ágyba...
A kérdező hozzászólása: Ja, és hát a kislányom egész éjjel alszik, ezért õ nem tudja kiszívni.
az a baj h ekkora baba mellet már nem sokan mérnek annyit tudok mondani h nekem tápis a babám és ö 3 és 7 hónapos kora között nem vetett többet egy evésre olyan 150-180ml evet összességben nem lett több max egy egy alkalommal többet evet de napi szinten kevesebbszer
Nem anyatejes a lányom, de õ tápszerbõl maximum 150 ml-t eszik meg. A vacsi az több, akkor a 200 ml is lecsúszik, de pl. reggelire csak 120 ml-t hajlandó megenni. De ez a mennyiség már kb. 4 hónapos kora óta megvan nála. Csak azóta már szilárdat eszik, és csak reggel-este- meg ha kell éjszaka eszik tápszert.

Leírnátok miket, és mennyit eszik egy nap 1 éves babátok? Mi a reggeli, ebéd, és a vacsi, és persze a köztes ételek.

El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: a reggeli kb. 1.5 dl tej (2.8%) és 200-220 ml. tejpép (nagyon szereti). A tízórait általában kihagyjuk, vagy ha korán reggelizett, akkor 100 ml joghurt/túrókrém. Ebédre 250-300 ml fõzelék husival (általában az, amit mi eszünk, de ma pl. székelykáposzta volt, abból természetesen még nem kapott). Uzsonnára vagy kb. 200-250 ml gyümölcs (összenyomkodva egy banán és egy körte pl, de a banánt már el is rágcsálja), vagy mint a tízórai (joghurt), plusz néha még pár szem keksz, ha kér. Vacsi ugyanaz, mint az ebéd, vagy 220-250 ml sinlac gyümölccsel. A te babád mit és mennyit eszik?

a reggeli kb. 1.5 dl tej (2.8%) és 200-220 ml. tejpép (nagyon szereti). A tízórait általában kihagyjuk, vagy ha korán reggelizett, akkor 100 ml joghurt/túrókrém. Ebédre 250-300 ml fõzelék husival (általában az, amit mi eszünk, de ma pl. székelykáposzta volt, abból természetesen még nem kapott). Uzsonnára vagy kb. 200-250 ml gyümölcs (összenyomkodva egy banán és egy körte pl, de a banánt már el is rágcsálja), vagy mint a tízórai (joghurt), plusz néha még pár szem keksz, ha kér. Vacsi ugyanaz, mint az ebéd, vagy 220-250 ml sinlac gyümölccsel. A te babád mit és mennyit eszik?
amit kihagytam, tejet vacsorára is kap. Már nem szopizik.
én vagyok az elõzõ válaszoló, a rosszevõs korszakon mi is átmentünk (szinte semmit nem evett a fiam), állítólag a foga miatt. Aztán egyszer csak, mintha elvágták volna, vége lett. Csak nem szabad erõltetni, nekünk a doki ezt mondta, és igaza is lett. Kitartás, remélem, nálatok is vége lesz ennek hamar!

Tápszeres 4 hó körüli babátok hányszor és mennyit eszik egy nap?

Legjobb válasz: 4 és fél hónapos a ksifam, 5 x eszik egy nap. 7:30 230 ml, 11 körül 140 ml gyümi + 80 ml táp 14:30 200 ml 17:30 170 ml 20:30 170 ml kb így eszik, az idõpontok csak hozzávetõlegesek . Ti hogy és mennyit esztek?

4 és fél hónapos a ksifam, 5 x eszik egy nap. 7:30 230 ml, 11 körül 140 ml gyümi + 80 ml táp 14:30 200 ml 17:30 170 ml 20:30 170 ml kb így eszik, az idõpontok csak hozzávetõlegesek . Ti hogy és mennyit esztek?
próbáltad már, hogy este egy picit több tápszert adsz neki (mondjuk 200 ml-t), lehet, hogy akkor nem kelne fel éjfélkor? Én is azért emeltem fel 240 ml-re az esti tápot, mert újra felkelt 1:30-kor kajálni, és most, hogy felemeltem az adagot, nem kel fel, csak reggel 5-kor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Második válaszoló vagyok. Az én lányom igényli a plusz folyadékot, így napi 100-200 ml teát megiszik. Már a kórházban is nagyon ivós volt, mindig megitta azt a kamillás lötyit, amit bent adtak pótlásra. Utána itthon nem nagyon itta meg egyik teát sem. Ennek következtében viszont állandóan evett. Mostanra viszont rájöttünk, hogy nem mindig volt akkor sem éhes, egyszerûen õ ilyen kis "iszákos". :) Most a 4 hónapos kortól adható Hipp alma-citromfû teát issza- csak feleannyit teszek bele, mint amennyit ír-, és nagyon szereti.
Utolsó vagyok, én azért adtam délelõtt a gyümit, mert akkor kezdtem el bevezetni, most 5 hónaposan már csak hajnalban és reggel kap tápszert, délelõtt gyümi, délben fõzelék, délután tejpép, este táp, de most már 240 ml tápszert eszik este, reggel viszont nem kell neki ennyi csak 170 ml-t kér.
A kérdező hozzászólása: Látom inkább a tízórait váltjátok ki. Jobb úgy? Nekem sem a fõzit kéne inkább?
Az én kisfiam 4 hónaposan 6x evett: 5:00 170 ml táp 8:00 200 ml táp 11:00 gyümölcs + 130 ml táp 14:00 200 ml táp 17:00 200 ml táp 19:30 200 ml táp Vizet adok neki inni naponta kb. 90 ml-t, amikor meleg van akkor több innivalót kap.
sya mi 150-180ml eszünk. reggel hattól este 7ig 3óránként, délben fõzeléket, este tejpépet. hajnali 3kor eszik még 180at. teát ill vizet nem issza meg, csak a gyümölcsevekbõl napi szinten 50mlt
A kérdező hozzászólása: Mennyi vizet vagy teát adtok nekik mellette?
Akkor a lányomnak jó kis étvágya van. :D Õ ugyan csak 3 hónapos, de így eszik: 6:45 150 ml 10:00 130-150 ml 13:30 170 ml 17:00 110-130 ml 20:30 170 ml De nekünk a dokinõ javasolta, hogy emeljem a 130-as mennyiséget nyugodtan, mert nem bírta ki a 3 órát két evés között.
A kérdező hozzászólása: éjfélkor : 130 táp 04:00 : 130 táp 10:00 : 160 táp 13:00 : Fõzelék 150 kb 18:00 : 160 táp 21:00 : 160 táp Sajnos õ eszik éjszaka is még.
elsõ válaszoló vagyok, én is javasolnám hogy próbáld megemelni az esti adagot, hátha nem kel fel. Inni mostanában már elég jól iszik, ha szomjas egyszerre 20-40 mlt is megiszik, egy nap: 100-160 ml között, Hipp: alma citromfû, vagy milupa gyümölcsös csecsemõtea, de én is csak felét teszem az írt adagnak.100 ml hez fél kanál instant tea, azért mert van benne cukor.sõt van hogy még kevesebbet, de azt észre vettem hogy ha langyos akkor szívesebben elfogadja, lassan eljutunk a vízig , remélem :)

Jó evő 2-3 éves gyereketek mit és mennyit eszik egy nap?

Lányom most 2 éves és 4 hónapos és állandóan éhes. Eddig naponta 5-ször kapott enni, de most 1,5-2 óránként kér.

Legjobb válasz:
Szia! 31 hónapos a lányom. Reggelire általában 9 körül erül sor nálunk (7 körül kelünk). Egy tenyérnyi (én tenyerem) kenyeret szokott megenni, amire margarint kenek, illetve általában házi szlámit, sonkát esünk hozzá vagy zöldségpásétomot, ha ez utóbbit, akkor van, h megeszik két szeletet is ( a héját nem mindig). kb 1 dl macikávét iszik hozzá rizstejbõl Délelõtt egy fél körtét/almát/pár szem szõlõt eszik dél-egy óra között ebédelünk, kb egy deci levest, amiben van zöldség, hús, néha tészta és mondjuk 3 evõkanál rizst feltéttel (1-2 fasírt, vagy 1-2 szelet rántott zöldség) plusz savanyúság délután 5-6 körül vacsorázunk, arra kicsit többet eszik mint reggelente, néha van, hogy fürdés elõtt 7-8 körül eszik még egy kis gyümölcsöt vagy zöldséget, bulátát

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! 31 hónapos a lányom. Reggelire általában 9 körül erül sor nálunk (7 körül kelünk). Egy tenyérnyi (én tenyerem) kenyeret szokott megenni, amire margarint kenek, illetve általában házi szlámit, sonkát esünk hozzá vagy zöldségpásétomot, ha ez utóbbit, akkor van, h megeszik két szeletet is ( a héját nem mindig). kb 1 dl macikávét iszik hozzá rizstejbõl Délelõtt egy fél körtét/almát/pár szem szõlõt eszik dél-egy óra között ebédelünk, kb egy deci levest, amiben van zöldség, hús, néha tészta és mondjuk 3 evõkanál rizst feltéttel (1-2 fasírt, vagy 1-2 szelet rántott zöldség) plusz savanyúság délután 5-6 körül vacsorázunk, arra kicsit többet eszik mint reggelente, néha van, hogy fürdés elõtt 7-8 körül eszik még egy kis gyümölcsöt vagy zöldséget, bulátát
2 éves és 3 hónapos lányom reggel még tejet iszik 150-200ml, velem reggelizik de 3-4 falat kenyeret valamivel. Tízórait vagy kenyeret vagy gyümölcsöt kap. Ebédel levest és fõételt is kap. A levesbõl eszik elég jól, a másodikból ami épp kedvére való. Délután alszik, így 5kor ismét eszik valami fõtt ételt, vagy maradékot, vagy frisset, és este 8kor még megkínálom sajttal, bundáskenyér, pirítós, kifli....22.00körülpedig elalvás elõtt ismét tej. Ha nem kínálom étellel, nem kér. Ritkán éhes és soha nem mondja semmire sem, hogy finom. A lányom már oviba jár, ott jobban ebédel, mint itthon.
Hú, az én fiam 19 hónaposan többet eszik! :)
Az én lányom 3 éves.Amióta oviba jár azóta rengeteget eszik, aminek én csak örülök. A mai nap mivel nem volt oviba mert beteg így leírom mit evett. Reggeli:2 bundás kenyér, kakaóval Tízórai:joghurt, banán Ebéd:zöldséges gomba leves, krumplis tészta Uzsonna:keksz, joghurt Vacsi:Tejbegríz

Bolognese kutya mennyit eszik egy nap? Mennyi idős sétára van szüksége? Kell vele futni?

Szeretném hogy jól érezze magát és hogy ne csak a szobában feküdjön. Igaz nappal kint lesz, de be is jöhet ha akar. Úgy tudom nem elég az energia levezetésére ha kint van az udvaron, és szívesen vinném sétálni is. Ezzel kapcsolatban, még egy kérdés, nyakörv vagy hám való neki? Még nincs nálam, és szeretném tudni ezeket.

Legjobb válasz: Nyakörvet vegyél neki és sétáljatok minimum 1,5 órát egy nap, lehetõleg más kutyák között. Ezenfelül a kertben is játssz vele 1-1,5 órát. Vagy az még jobb, ha ezt a 2,5-3 órát mind az utcán töltitek el. :) Meg tanítgasd úgy napi 30 percet. Így boldog lesz. :) Futnod nem kell vele, de jó ha megtanítod labdázni. Hogy mennyit eszik, az a táptól függ.

Nyakörvet vegyél neki és sétáljatok minimum 1, 5 órát egy nap, lehetõleg más kutyák között. Ezenfelül a kertben is játssz vele 1-1, 5 órát. Vagy az még jobb, ha ezt a 2, 5-3 órát mind az utcán töltitek el. :) Meg tanítgasd úgy napi 30 percet. Így boldog lesz. :) Futnod nem kell vele, de jó ha megtanítod labdázni. Hogy mennyit eszik, az a táptól függ.
kölyök vagy felnõtt kutya lesz? Ha kölyök akkor 3. oltás után 1-2 héttel már lehet vinni sétálni de 15-20 percnél ne legyen több, mert a kiskutyáknak nem szabad sokat egyhúzamba mennijük az ízületek miatt! Aztán idõvel mindig mehettek többet :) mivel kertesházban laktok kint lehet egésznap játszhatsz vele az õ tempójában szóval nem szabad ráerõltetni semmi mozgást! Ha csak 2x fut a labda után aztán elfekszik akkor hagyd pihenni nyilván neki ennyi is elég volt :) Amikor már az összes oltása meg van akkor lehet a többi kutyához oda engedni. Szóval 3.oltás után lehet sétálni vele, de kutyával ne nagyon érintkezzen max azzal amelyikrõl tudod, hogy oltva van és rendszeresen féreghajtva! 4.oltás után már bármelyik kutyához oda engedheted, fontos a szocializáció! Ha felnõtt lesz a kutyus akkor gondolom oltásai meglesznek és már viheted is sétálni 1-1, 5 óra elég a bichonoknak általában.Kutyák közé is vidd rendszeresen. nyakörvet javaslom! Mi már a 3 hónapos havanese-re is nyakörvet tettünk, nem szabad rángatni és nem lesz semmi baja! Jó kutyázást! ha van kérdésed írhatsz privit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már van 3 oltása most lesz a negyedik.
A kérdező hozzászólása: Ja és 5 hónapos.

Egy modell csaj mennyit eszik egy nap?

Legjobb válasz: aki modell az eleve nyurga vékony alkat.pont ezért modell (általában nem a keservesen lefogyott régen kövér lányokból lesz modell) tehát lehet hogy többet eszik mint te és mégis vékony. ismerek olyan csajt aki 180 centis kb 55 kiló és állandóan eszik -rágcsál valamit,csokit, chipset, muffint ezt azt, mellette rendesen eszik is. igaz nem modell de simán mehetne annak. amúgy meg aki annyira vigyáz az alakjára az kevés szénhidrátot eszik, általában fehérjét zöldségekkel,salátákat.

aki modell az eleve nyurga vékony alkat.pont ezért modell (általában nem a keservesen lefogyott régen kövér lányokból lesz modell) tehát lehet hogy többet eszik mint te és mégis vékony. ismerek olyan csajt aki 180 centis kb 55 kiló és állandóan eszik -rágcsál valamit, csokit, chipset, muffint ezt azt, mellette rendesen eszik is. igaz nem modell de simán mehetne annak. amúgy meg aki annyira vigyáz az alakjára az kevés szénhidrátot eszik, általában fehérjét zöldségekkel, salátákat.
Pont, hogy nagyon kevés olyan ember van, aki sokat eszik és sovány marad! Az ilyen emberek azáma egyenlõ a nullával. Nem mondom, hogy nincs (mert nekem is van egy ilyen ismerõsöm) de nagyon-nagyon ritka. Ált. aki sovány az rengeteget mozog és odafigyel az átezésre. A modellek nagon odafigyelnek, hogy mit esznek, már csak a narancsbõr miatt is. Volt egy riport egy modell csajjal, aki mesélte, hogy volt, hogy csak sajátát evett napokig, hog tökéletes legyen a versenyen... nem tudom, de tuti nem pizzával tömik a fejüket.
180 cm-hez szerintem brutálisan kevés 55 kg, valahogy nem hiszem el, hogy ennyit eszik és ilyen sovány....
Szerintem sok olyan ember van, aki sokat eszik, mégsem tud hízni.:D Kapásból eszembe jut 6 lány, adataik : 165/42 ; 172/49 ; 170/41 ; 165/42 ; 170/48 ; 176/52
Ismerõsöm alig alacsonyabb nálam (én 173 vagyok) és 45 kg. És ilyen alkat..szemem elõtt tömi be az óriás mogyorós Milkákat és az üveg Nutellákat. És SEMMI nem látszik rajta. Rohadtul irigylem:DD Mondjuk igaz, hogy állandóan sportolni jár, de nem ez az oka. Enélkül is sovány lenne, csak egyszerûen imád mozogni:D
Nekem volt egy osztálytársam, kegyetlenül vékony, azt gondolná az ember, hogy egyfolytában koplal. 180cm magas és 50 kiló volt. Modell. De suliban is egész nap evett, meg hatalmas mellei voltak, ha valaki koplal akkor az is lefogy szóval õ egyszerûen ilyen volt.
19:54 vagyok Amúgy õ naponta kb 3 órát szenved a kondiban.
Az én legjobb barátnõm is modell. Ha bemutatója, fotózása van, napi egy csomag gumicukrot eszik meg (vagy szõlõcukrot). A többi napokon napi kb 200 g csirkemellen és rengeteg jégsalátán él.
igen brutálisan sovány és állandóan eszik...mivel jó barátnõm ezért biztosra tudom hogy mindig eszik és nem sportol semmit. nem tudom miért nem lehet elhinni, ismerek sok nõt (és férfit is )akik semmit nem mozognak ugyanannyit esznek mint én és mégis zörög a csonjuk. sõt szeretnének hízni pár kilót és egyszerûen nem tudnak.
Aki nem hiszi el, hogy vki zabál és mégis vékony, annak közlöm hogy 165 cm vagyok és 42 kiló és már vagy 5 éve ennyi vagyok, nagy nehézség árán tornáztam fel ennyire a súlyom. Most 18 éves vagyok... lehet nem vagyok modellalkat, hisz már túl vékony vagyok, de attól, h vki hízékony még létezik olyan, h sokat eszik vki és mégis vékony, nem kéne ennyire beszûkült látótérrel élni
A kérdező hozzászólása: Oké van olyan aki eszik mégsem hízik de nem éppen ezt kérdeztem! Azoknak akik a kérdésre válaszoltak köszönöm :)

Egy èv körüli, nagyon rossz evö babàtok, hànyszor, miket ès mennyiket eszik egy nap?

Esetleg van-e kedvence vagy mindegy mivel kìnàlod, akkor sem eszik?

Legjobb válasz: fiam 14 hónapos,9150 gramm és 80 centi.Mostanában jobban eszeget,mióta kap vitacolan szirupot minden nap.Pár hete azt eszi,amit mi.Délben és este fõtt ételt,reggel kenyeret valamivel,délután gyümölcsöt vagy krémtúrót.Reggel 1,5 délben 1 és este is 1 deci tejitalt iszik meg.Igazából azóta eszik jobban,mióta a mi kajánkat eszi,meg gondolom a szirup is segít.Most már majdnem három hónapja kilenc kiló volt, de most egy hét alatt hízta ezt a 15 dekát.

fiam 14 hónapos, 9150 gramm és 80 centi.Mostanában jobban eszeget, mióta kap vitacolan szirupot minden nap.Pár hete azt eszi, amit mi.Délben és este fõtt ételt, reggel kenyeret valamivel, délután gyümölcsöt vagy krémtúrót.Reggel 1, 5 délben 1 és este is 1 deci tejitalt iszik meg.Igazából azóta eszik jobban, mióta a mi kajánkat eszi, meg gondolom a szirup is segít.Most már majdnem három hónapja kilenc kiló volt, de most egy hét alatt hízta ezt a 15 dekát.
bocs, azt nem írtam, mennyit eszik.a fõtt ételbõl egy aventes pohárnyit, azt 150 mili, de õ még turmixolva eszi, mert most jön négy rágófoga, és fáj neki.gyümölcsbõl üvegeset kap, 190 grammot megeszik, krémtúróból 120 grammost eszik meg.kenyérbõl egy fél szeletet sem.ez most már a feljavult mennyiség.elõtte 100 gramm fõzeléket evett.
13 hónapos Kislány, 1 hónapja mértem utoljára akkor 8180g volt a súlya. Reggeli: 150 ml tápi Tízórai: 3/4 banán vagy 1 joghurt Ebéd: fõzelék vagy amit mi eszünk, esetleg bébikaja ha még nem eheti kb. 150-180g Uzsonna: 3/4 szelet kenyér felvágottal, virslivel (1, 5), sajttal esetleg lekvárral Vacsora: 220-250ml tápi Kedvence a csirkepörkölt tarhonyával vagy rizzsel, nagyon szereti még a bolognai spagettit. Étvágyjavítót nem kap még, Béres cseppen gondolkodom, de azt 10 kilótól írják. Amilyen ütemben meg hízik a Manóka szerintem 2 évesen sem lesz annyi. :(
Szia!Az én lányom 11 hósan még 8 kg sincs, mindenki piszkál, hogy milyen kicsi!azt meg el sem tudom mondani mit eszik, mert épp, amit bele tudok "tömni"! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!