Találatok a következő kifejezésre: Mennyit eszik anorexiás (5 db)

Mennyit eszik egy anorexiás férfi?

Ugyanannyit mint egy anorexiás n??

Legjobb válasz: Mindenkit érint, az anorexiások nagyjából nem esznek, azt is minimális kalóriásat. Nem a melegeket, nem a modelleket, nem a nõket kell félteni, hanem azt aki nem eszik. Persze lehet hogy nem anorexia, hanem valami fizikális, vagy ha lelki akkor is lehet pl. depresszió. Figyelj rá oda, finoman próbálj vele beszélni. Nekem egy barátom rendszeren eljátssza hogy nincs kedve enni. Olyankor kijelentem hogy én sem eszek, az nála beválik, de ha lelki probléma okozza, vagy rosszul van a kajától, bizony nem fog menni. Ha más nem rá kell beszélni egy kivizsgálásra... Sajnos ez van, bár ne legyél túl aggódó.

Mindenkit érint, az anorexiások nagyjából nem esznek, azt is minimális kalóriásat. Nem a melegeket, nem a modelleket, nem a nõket kell félteni, hanem azt aki nem eszik. Persze lehet hogy nem anorexia, hanem valami fizikális, vagy ha lelki akkor is lehet pl. depresszió. Figyelj rá oda, finoman próbálj vele beszélni. Nekem egy barátom rendszeren eljátssza hogy nincs kedve enni. Olyankor kijelentem hogy én sem eszek, az nála beválik, de ha lelki probléma okozza, vagy rosszul van a kajától, bizony nem fog menni. Ha más nem rá kell beszélni egy kivizsgálásra... Sajnos ez van, bár ne legyél túl aggódó.
en is erre gyanakodtam es kiderult h egy csunya betegseg tamadta meg az emesztoszerveit es azert nem is akart enni mert utanna rosszul volt, annyira h a beleinek egy reszet kikellett venni mert perforalodott meg jo h a hasurege megmaradt, vidd orvoshoz.

Leírnátok hogy egy nap mennyit eszik 1 anorexiás?

jah és még azt szeretném tudni h 1 sima kifliben hány kalória van ?

Legjobb válasz: semmit nagyon...ha yól tom 137 kcal. Amúgy ne légy anorexiás...Fõleg ha még tini vagy...Pont most szombaton volt a Viasat 3-on ,hogy egy anorexiás lánynak,soha nem lehet gyermeke,mert a koplalástól nem fejlõdött ki rendesen a méhe...Plusz a fogaid,a hajad,a vérkeringésed,a szíved nagyon megsínyli...Ne légy divatanorexiás,mert gondolom most szeretnéd "elkezdeni" a koplalást! Hidd el,nem éri meg. Eszel...éhezted magad (közben a szervezeted rááll takarék üzemmódra,ami azt jelenti,hogy amit eszel,azt a szervezeted rögtön elraktározza fõként zsírra...és még nem,hogy fogynál,hanem hízol is...) Fõként le leszel lassulva,suliban/munkahelyen rosszabbul teljesítesz,stb. Ha fogyni szeretnél mozogj naponta 30 percet,figyelj az étkezésre (látványpékségek süteményeit hanyagold,cukor,tejcsoki,csipszet,szénsavas üdítõk kerüld). Egyél inkább zöldségeket,gyümölcsöket,sovány tejtermékeket - és húsokat. és fõként, ÉLVEZD AZ ÉLETET! remélem megfogadod a tanácsaim.Szia.

semmit nagyon...ha yól tom 137 kcal. Amúgy ne légy anorexiás...Fõleg ha még tini vagy...Pont most szombaton volt a Viasat 3-on , hogy egy anorexiás lánynak, soha nem lehet gyermeke, mert a koplalástól nem fejlõdött ki rendesen a méhe...Plusz a fogaid, a hajad, a vérkeringésed, a szíved nagyon megsínyli...Ne légy divatanorexiás, mert gondolom most szeretnéd "elkezdeni" a koplalást! Hidd el, nem éri meg. Eszel...éhezted magad (közben a szervezeted rááll takarék üzemmódra, ami azt jelenti, hogy amit eszel, azt a szervezeted rögtön elraktározza fõként zsírra...és még nem, hogy fogynál, hanem hízol is...) Fõként le leszel lassulva, suliban/munkahelyen rosszabbul teljesítesz, stb. Ha fogyni szeretnél mozogj naponta 30 percet, figyelj az étkezésre (látványpékségek süteményeit hanyagold, cukor, tejcsoki, csipszet, szénsavas üdítõk kerüld). Egyél inkább zöldségeket, gyümölcsöket, sovány tejtermékeket - és húsokat. és fõként, ÉLVEZD AZ ÉLETET! remélem megfogadod a tanácsaim.Szia.
Az emberi szervezet nagyon szélsõséges körülményeket is kibír, de ez nagyon meg is viseli. Íg a táplálék megvonása is ilyen, hosszútávon a teljes tönkremenetelhez vezet.
Azt szoktak irni, hogy 300-400 kcal-t esznek meg naponta. Nezd meg a kaloriatablazatot, van millio itt a neten, es meglatod, hogy miben van ennyi kcal. Par salatalevel, 2 banan kb. A kiflit is megtalalod ott.
én azt láttam egyszer, hogy befûszereztek vattapamacsokat, megsütötték, és azt rágták (de nem nyelték le). egy újságban pedig azt olvastam, hogy le tudják csökkenteni a napi adagot akár két szem (!) gabonapehelyre és vízre.

Mennyit esznek átlagosan az anorexiások?

Körülbelül mennyi a napi kalória bevitel? Mib?l áll az ételük?

Legjobb válasz: *Orvosi szempontból az anorexia egyenlõ az egyszerû étvágytalansággal. Ez nem igaz. Az étvágytalanság az étvágytalanság, nem társul hozzá TESTKÉPZAVAR. Az anorexiához viszont igen. Ez a különbség, orvosi szempontból is.

*Orvosi szempontból az anorexia egyenlõ az egyszerû étvágytalansággal. Ez nem igaz. Az étvágytalanság az étvágytalanság, nem társul hozzá TESTKÉPZAVAR. Az anorexiához viszont igen. Ez a különbség, orvosi szempontból is.
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89tv%C3%A1gytalans%C3%A1g http://hu.wikipedia.org/wiki/Anorexia_nervosa mennyit esznek átlagosan az "étvágytalan" emberek? :D nyilván a pszichés betegségre vonatkozott a kérdés, nem az étvágytalanságra.
Olyan sok itt a nagyokos! Tisztelet a kivételnek. Orvosi szempontból az anorexia egyenlõ az egyszerû étvágytalansággal. Ergo a bûntudat csak a hétköznapi emberben társul az anorexia szó mellé. Csak bennetek társul az anorexia szó mellé a kalória számolgatás. A szándékos fogyni akarás.
fastoláson semmi 250-max 500kcal de ekkor már bûntudat társul. Alma, saláta, joghurt, zöldségek
nem is Utolsónak ment, hanem 11:51-esnek, aki jól megaszonta.
Uccsónak füstölõs zöldmancs!:) Jólmegasszontad.
az osztálytársnõ lehet hogy jól csinálja, úgyhogy baromság azt mondani neki, hogy nem jó amit csinál. esetleg inkább azt kérdezném inkább, hogy milyen fából lesz a koporsója, vagy esetleg hamvasztják? és melyik temetõben lehet majd utolsó búcsút venni tõle stb. mégis értelemszerûbb kérdések, mint megitélni, hogy õ csinál valamit rosszul. hiszen honnan tudod te (Kérdezõ) hogy õ mikor akar éhen halni.
Lehet, hogy stresszes, és tényleg nem tud enni az "idegtõl". Barátnõm is volt már olyan szomorú, hogy néha napokig nem evett, mert egyszerûen nem volt étvágya. De nem volt anorexiás. Amikor jobb kedve lett, el is felejtette az egészet, eszik rendesen. :) Én meg pont fordítva vagyok, bánatomban eszek, ha meg boldog vagyok, kimegy a fejembõl, és velem is elõfordult, hogy elfelejtettem enni vagy három napig, csak azt vettem észre, hogy rosszul érzem magam, és akkor esett le, hogy nem ettem. :\ Az anorexiások pedig igyekeznek semmit nem enni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. :) Eszem ágában sincs ilyesmibe kezdeni.. Az egyik osztálytársnõm feltunõen keveset eszik, és egyre vékonyabb. Mindenki mondja neki, de " nincs étvágya" van hogy egy nap csak egy joghurtot muzlivel eszik.. :/ Hiába mondja neki mindenki hogy nagyon nem jó amit tesz. Akkor ezek szerint az a joghurt muzli páros boven az anorexiahoz tartozik :S
ha hülye akkor így is, úgy is egy emberrel kevesebb. mindegy hogy még éppen él-e, és csak pár hónap múlva lenne beteg vagy halott. ha meg nem hülye, akkor úgy sem kell ettõl tartani.
nem jó játék, ne akarj beleesni (ha azért kérdezted) ti meg nemtudom miért irjátok le hogy naponta mennyi a kcal bevitelük, majd elkezdi követni, és még egy emberrel kevesebb. :) egy gyógyuló félben lévõ anorexiás.
Igen! nyilván! Csak annyira kellene párhuzamot vonni egy idióta tini és valóban BETEG ember között.
Anorexia nervosa az idegi alapú testképzavarral társuló betegség elnevezése. Az étvágytalanság latin elnevezése az anorexia.
Én azt is hallottam hogy annyira bûntudata van az evéstõl hogy max iszik vagy hajat, papírt eszik hogy ne hízzon és legyen valami a gyomrában ami elõbb-utóbb halálhoz vezet.
Volt 3 anorexiás lány, akik napi 2 szem tic tac-kot ettek...az mondhatjuk, hogy egyenlõ a nullával.


Az anorexiasok mennyi kcal-t esznek egy nap? Es pl miket esznek?

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi vagyok..de szerintem egész nap egy almát vagy kevesebbet

erre én is kíváncsi vagyok..de szerintem egész nap egy almát vagy kevesebbet
Ahogy egyre mélyebb süllyed a betegségben, úgy csökken az étel mennyisége. Én eleinte csak annyit változtattam az étrendemen, hogy több zöldséget és gyümölcsöt ettem, a nagyon hízlaló kajákat kihagytam. Aztán már számolgattam a kalóriákat. 1000 kcal naponta, 700 kcal naponta, sokáig 450 kcal-t fogyasztottam, aztán eszembe jutott, hogy hetente egy napon nem kellene enni semmit. Én a végén azt csináltam, hogy egyik nap egy kb. 1 centi vastag szelet kígyóuborka, második nap egy gerezd narancs, utána megint az uborka, majd megint a narancs... Ekkor voltam 33 kg. Kevesebb már nem lettem, mert a barátnõm észrevette, és nem akarta nézni, ahogy elsorvadok a szeme láttára. Megmondta a szüleimnek, hogy azonnal vigyenek be kórházba (nálam az volt az alapprobléma, hogy a szüleim nem figyeltek rám, csak addig, hogy "mi ez a négyes már megint?! így nem lesz zsebpénz!").
200-800 között általában. joghurt. rágcsa. zöldség. gyümölcs. keveset mennyiségre, beosztva. kiszámolva ELÕRE. sok cola, üres kv, cigi. néha fast és néha 1200 körül, ha nem akarsz binge-t. de jobb lenne ha az érdekelne benneteket hogy mivel jár. az unatkozó tudatlan kislányok legalább nézzenek utána vagy kérdezzenek és gondolkodjanak.
az elöbbiben természetesen light colara gondoltam. de valaki mentes víz, mert kerüli a szénsavat is. nálam ez nem mérvadó, hülyeség hogy a szénsav hizlal.
napi 500 kcal maximum. annal tobb soha kiveve ha binged van (zabalasroham) olyankor jon a mia( bulimia) de kesobb azt az 500at is soknak talalod. ezert napokig fastolsz ( 0kcal csak viz.) tobbnyire zoldsegeket gyumolcsoket. sok vizzel mert az telit.;) emelett fogyaszto tablettak hashajtok, vizhajtok.
Köszi az ötleteket. Úgy is épp most kezdem újra a diétát.

Aki anorexiás az mit eszik? Mennyit? Hogyan lesznek olyan nagyon vékonyak?

És hogyan lehet megállni hogy ne egyen az ember?

Legjobb válasz: úgy lesznek olyan nagyon vékonyak, hogy nem esznek, vagy minimálisat (általánosan 500 kalória alatt), de ha mégis, gyakran hánytatással megszabadulnak tõle. a nemevést úgy állják meg, hogy 40 kilósan is hájas dögöknek látják magukat, és undorodnak az ételtõl, ellenségként tekintenek rá. pont ez az undor az, ami valakit anorexiássá tesz, és ez az ami nem választható.

úgy lesznek olyan nagyon vékonyak, hogy nem esznek, vagy minimálisat (általánosan 500 kalória alatt), de ha mégis, gyakran hánytatással megszabadulnak tõle. a nemevést úgy állják meg, hogy 40 kilósan is hájas dögöknek látják magukat, és undorodnak az ételtõl, ellenségként tekintenek rá. pont ez az undor az, ami valakit anorexiássá tesz, és ez az ami nem választható.
Hát semmit sem esznek, vagy csak nagyon keveset. Aki meg eszik, de kihányja, az nem anorexiás, hanem bulémiás. Az anorexiásak olyan kajákat esznek, amiben kevés a kalória (pl. zöldségek, de abból is nagyon minimális). Apró daradokra vágják az ételt, és sokáig rágnak egy falatot, ettõl olyan mindtha többet ennének. És úgy tudják megállni az evést, hogy arra gondolnak, hogy dagadt disznók, és már egy falat után azt érzik, hogy rakódik rájuk a háj. A tükörben pedig négyszer akkorának látják magukat. Utána meg lesnek, hogy mit mûveltek magukkat, pl meddõség meg ki kell vezetni a vélbelület a hasfalukon... ha ez megélik.
tudtommal az anorexiások közt is vannak akik hánytatják magukat. a különbség a kettõ között, h az anorexiás a salátát hányja ki, amit háromnapos koplalás után megevett, mert nem bírta tovább, a bulémiás pedig felhabzsol egyszerre tízezer kalóriát, és azt.
Hát ez nagyon jó kérdés. Csak közben az jár a fejemben, hogy ugye te nem irigykedve nézed azokat a csonlevesnek való embereket?? Mert ugye manapság nagy divat ez. Hogy rámegy az egészségük és bele lehet halni? Hát ugye ezt kevésbé reklámozzák. Szerintem ne érdekeljen téged a nullkalóriás élet, meg a csontváz-soványság, mert a végén még úgy jársz, mint a cigány lova: mire leszokott az evésrõl, éhenveszett.
Néhányszor hittek már anorexiásnak. Pedig nem vagyok az..Csak sportos, vékony testalkatom van. Az anorexiások nagyon keveset esznek, van aki sportol, megerölteti a szervezetét de mindenekelött kövérnek érzi magát, csúnyának és nem fogadja el magát.
persze azért néha az undor határát átlépve akaraterõre van szükség, és lássuk be, nekik abból hatalmas van.:)
Az anorexiások esznek! csak olyan dolgokat amik nem hizlalnak pl fõtt répa meg ilyeneket és eggyáltalán nem esznek édességet meg semmit leginkább csak almát vagy vizet isznak láttam egy anorexiás csajról egy videót hogy mit csinál egésznap és igenis evett csak répákat meg láttam hogy tejet is ivott


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!