Találatok a következő kifejezésre: Mennyit eszik 6 hetes baba (3 db)

6 hetes baba, mennyit eszik kb es hany orankent? Kisfiam 3-4 orankent eszik, teljesen valtozo, de min.130-at eszik meg es meg neha ker. Max, mennyit adhatok meg neki?

Legjobb válasz: Testsúly kg x 150 osztva az étkezések számával. Pl. 3kg a baba x 150=450:6=75ml Ennél persze ehet többet is és kevesebbet is. Jó babázást és jó egészséget!

Testsúly kg x 150 osztva az étkezések számával. Pl. 3kg a baba x 150=450:6=75ml Ennél persze ehet többet is és kevesebbet is. Jó babázást és jó egészséget!
amennyit kér, annyit adj. ha jól gyarapszik a súlya minden rendben. Nincsenek fix adatok, hoyg mennyit kell ennie és mennyit ehet. az õ igényei szerint szpotasd.

Mennyit eszik egy 6 hetes baba?

5 hetes a fiam...szopik is de potolni kell tappal mert nem eleg neki a tejcsi.Mennyit eszik ebben a korban egy ennyi idos baba?..es kb. hanyszor?

Legjobb válasz: Az én lányom 6 hetes és naponta 7-8-szor, de van, hogy még többször szopizik. Esti etetésnél pedig 130ml tápszert kap és utána még cicizik is. Éjjel 2-szer kell fel enni. A nagykönyvben az van írva, hogy 6-8-szor kell enniük és 90 ml az adag. Szerintem babája válogatja. Mindig akkor adjál neki cicit amikor éhes, próbáld meg mindkét cicidbõl megetetni és csak akkor adjál neki tápszert, ha nagyon muszáj.

Az én lányom 6 hetes és naponta 7-8-szor, de van, hogy még többször szopizik. Esti etetésnél pedig 130ml tápszert kap és utána még cicizik is. Éjjel 2-szer kell fel enni. A nagykönyvben az van írva, hogy 6-8-szor kell enniük és 90 ml az adag. Szerintem babája válogatja. Mindig akkor adjál neki cicit amikor éhes, próbáld meg mindkét cicidbõl megetetni és csak akkor adjál neki tápszert, ha nagyon muszáj.
Még annyit, hogy a babák étvágya napszakonként változik, lehet, hogy nem is éhes csak szomjas. Van amikor nekem is nem csak este kell tápszert adnom, hanem pluszban nappal is, de ez ritka.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat
Testsúly kg*150ml.Ez az átlag, de ettõl eltérõ lehet ez mindenkinél más.
Az én kislányom 7 hetes és neki is változó mikor mennyit eszik.Ez függ a melegtõl, a baba súlyától és attól, hogy mennyit pihenek (mennyi tejci van a ciciben!:) akkor ha nem elég megkínálom a másik cicibõl is.) Igyál tejserkentõ teát (Én a Laktoherb-et ajánlom!) és próbáld meg két cicibõl etetni.Mindig azzal kezd a következõ etetést amelyikkel abbahagytad. Vagy etesd meg és fej ki a maradékot.Hidd el utána elég lesz az anyatej is és nem kell tápszerezned.A cicid annyit fog termelni amennyire a babádnak szüksége lesz.(Az anya mell olyan mint a W.C tartály ha ürül akkor újra töltõdik!!! Soha nem fogy ki!!!) Ha naponta 3óránként eszik ahogy a nagykönyvben meg van írva akkor 6-7szer esznek a babák + éjjel 1*2szer.De sajna õk nem tudnak olvasni és akkor esznek amikor õk akarnak 1, 5-2-3 vagy néha 4 óránként, de éjjel mi csak 5-6 óránként kelünk fel. Kitartás vannak hullámvölgyek a kicsiknél! Sok anyatejet kívánok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a kedves szavakat:-) Iszoma teat, fejek is....homeos bogyokat is szedtem..megse eleg a tejcsi.ez van...amennyi van mind neki adom:-))
Az elsõ válaszoló vagyok. Én is próbáltam a homeos bógyot, de nem lett több tejem, a laktóherbtõl sem. Most alkoholmentes sört iszom napi 1 dobozzal és most úgy néz ki elég, csak este kell pótolnom, hogy éjjelre elég legyen. A homeopáthiás tejserkentõvel vigyázni kell, mert ha tovább szeded, mint kell pont az ellenkezõ hatást váltja ki, én így jártam, majdnem elapadt a tejem.

Mennyit eszik egy 6-7 hetes baba? Hányszor egy nap?

Legjobb válasz: a doki szerint 6x lenne az idealis, az én csemetém 7x eszik. mennyit: megszorzod a súlyát kilóban 150-el, és osztod az étkezések számával. +/- 30 mili siman belefér.

a doki szerint 6x lenne az idealis, az én csemetém 7x eszik. mennyit: megszorzod a súlyát kilóban 150-el, és osztod az étkezések számával. +/- 30 mili siman belefér.
Szia! Mi 5 hetesen 7x-8x eszünk és átlagosan kb.80-at. De van olyan, hogy egyszer csak 50-et eszik utána meg 120-at.
Az én kislányom 6-szor eszik, kb. 120 ml-t alkalmanként. Pénteken lesz 6 hetes.
Sógornõm kisfia 8szor 130akat eszik. nagyon hízik. Most is 1hét alatt 340grammot hízott. 2750nel született, most 4300gramm pont. És tegnap volt 7hetes :)
Elõzõ vagyok. Bocs, holnap leszünk 6 hetesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!