Találatok a következő kifejezésre: Mennyit eszik 5 hetes Baba (3 db)

Mennyit eszik egy 5 hetes Baba?

Kicsit aggodok mert a Kisfiam reggel 130 at eszik aztán csak 50et és 60at aztán 100at és éjszakára 120at.

Legjobb válasz: Ilyen korban 3 óránként kb, 90-120 ml-t kellene ennie. Lehet, hogy a nagy meleg miatt nem annyira éhes, az enyém is jóval kevesebbet eszik. Ha van mérleged, akkro hetente mérd le és ha heti 150 grammot hízik, akkor semmi baj. Próbáld megkínálni szopi után egy kis vízzel (elõtte forraldfel majd hûtsd le és úgy add) Dia - 6 hós kislány anyukája [email protected]

Ilyen korban 3 óránként kb, 90-120 ml-t kellene ennie. Lehet, hogy a nagy meleg miatt nem annyira éhes, az enyém is jóval kevesebbet eszik. Ha van mérleged, akkro hetente mérd le és ha heti 150 grammot hízik, akkor semmi baj. Próbáld megkínálni szopi után egy kis vízzel (elõtte forraldfel majd hûtsd le és úgy add) Dia - 6 hós kislány anyukája [email protected]
Testkilógrammonként 120-180 ml között esznek a babák. Egyébként meg tudják õk, hogy mennyi kell! Ha kevés, jeleznek! :) Jó babázást!
Valószínûleg elég neki, mert különben sírna. Ha aggódsz a tej mennyisége miatt, akkor próbáld sûrûn mellre tenni. Ha már "nyikkan" egyet, akkor jöhet a cici. Pár nap múlva lesz eredménye. Testsúlykilogrammonként kb. 150 ml-t kellene ennie, ez egy teljes napi adag, amit el kell osztani az etetések számával.

Mennyit eszik egy 5 hetes tápszeres baba egy nap?

Csak azért kérdezem ezt, mert csak pár napja vagyunk tápszeresek.Egyik nap szinte doboz szerint evett, most meg össze vissza.Hol 70-et hol 130-at.Jó ez így?

Legjobb válasz: Jó. Én is ki voltam akadva, mert hol 130-at evett, hol 70-et, de a doki azt mondta, ne stresszeljem magam, elvégre mi felnõttek sem eszünk minden evésnél kétfogáos ebédet!

Jó. Én is ki voltam akadva, mert hol 130-at evett, hol 70-et, de a doki azt mondta, ne stresszeljem magam, elvégre mi felnõttek sem eszünk minden evésnél kétfogáos ebédet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!