Találatok a következő kifejezésre: Mennyit egyen 11 hetes babám (6 db)

Egy 11 hetes babanak mennyit kell megennie?

Anyatejes.hany mlt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a védõnõ azt mondta hogy ahány kg. a baba azt meg kell szorozni 150-el és el kell osztani annyival ahányszor eszik.A Te babádnak még 6x kellene enni.Õszinte leszek nekem nem vált be.Mármint a számítás jó volt csak a kislányom nem tudta hogy neki ennyit kellene ennie.Szerintem szopiztasd úgy ahogy igényli.Ne aggódj Õ tudja mennyi kell neki.Én is szétaggódtam az agyam.Amikor vittem méretni kiderült hogy 1 kg hízott 1 hónap alatt.

Szia!Nekem a védõnõ azt mondta hogy ahány kg. a baba azt meg kell szorozni 150-el és el kell osztani annyival ahányszor eszik.A Te babádnak még 6x kellene enni.Õszinte leszek nekem nem vált be.Mármint a számítás jó volt csak a kislányom nem tudta hogy neki ennyit kellene ennie.Szerintem szopiztasd úgy ahogy igényli.Ne aggódj Õ tudja mennyi kell neki.Én is szétaggódtam az agyam.Amikor vittem méretni kiderült hogy 1 kg hízott 1 hónap alatt.

Mennyi időnként kell széklete legyen egy 11 hetes babának?

Tenap du 2 óta semmi nem jött ki. Igaz ha én banánt eszek az neki is megfogja a székletét? Milyen hashajtót v vmi mást adjak neki. Sir mert nem jön ki, lázmér?s dolog nem jött be.

Legjobb válasz: Szia. Maszi´rozd meg a hasát,majd a lábait o´vatosan nyomd a hasához,tartsd ott 20-30 mp-ig.Ezt ismételd,amíg nem lessz széklet.Nálunk ez beválik. Egy nap kimaradás nem gondd.Lessz valószínü estére.Szoptatós babáknál pár nap nem gond. Ha nem segít semmi,próbálj meg kamilla teát adni neki MINDEN NÈLKÜL!!!(akkor, ha eddi´g nem kapott,mert akkor nem fog használni.) A babán igen megfogja a babád székletét,ezért kerüld még egy darabig.Èn is szeretm,de amíg szoptatok,nem fogok enni.Egye´l almát. 11hetes kislány anyukája.

Szia. Maszi´rozd meg a hasát, majd a lábait o´vatosan nyomd a hasához, tartsd ott 20-30 mp-ig.Ezt ismételd, amíg nem lessz széklet.Nálunk ez beválik. Egy nap kimaradás nem gondd.Lessz valószínü estére.Szoptatós babáknál pár nap nem gond. Ha nem segít semmi, próbálj meg kamilla teát adni neki MINDEN NÈLKÜL!!!(akkor, ha eddi´g nem kapott, mert akkor nem fog használni.) A babán igen megfogja a babád székletét, ezért kerüld még egy darabig.Èn is szeretm, de amíg szoptatok, nem fogok enni.Egye´l almát. 11hetes kislány anyukája.
Azt elfelejtettem i´rni, hogy az én lányomnak van mikor napi 3*, van mikor csak 1*van széklete.attól függ, hogyan tudja felhasznosi´tani a tejcsit.
Szerintem az a banán, amit te eszel, az õt nem fogja meg... Csak anyatejes babánál heti egy széklet is normális lehet! Hashajtót ne adjál, a kamillatea esetleg jó lehet, csak ne legyen rá allergiás...
Szia! A fiam és a lányomat is szoptattam. A fiamnak naponta 3x-4x is volt széklete, a doki azt mondta, meglátom, majd szorulásos lesz, ha naygobb lesz. Igaza lett! A lányom is szopizott és neki 2-3 naponta volt széklete, de akkor az ágynemût is cserélni kellett, mert annyit kakkantott! Láss csodát a dokinak megint igaza lett, mert nincsen szorulása a lányomnak. Azóta sok ídõ eltelt, a fiam 5 éves, a lányom pedig 3 éves! Szerintem ne aggódj, majd szépen rendezõdi fog magától is! A legjobbakat!

Egy 11 hetes babónak mennyi az idelis súlya?

Három hete 4950g volt ma voltunk dokinál és csak 5220g volt. A dokin? marhára rámijesztett...

Legjobb válasz: Ja, és 3000g-mal született.

A kérdező hozzászólása: Ja, és 3000g-mal született.
Nyugodj meg szerintem most csak egy kicsit leállt a súlygyarapodása.Az én kisfiam 160ml eszik 5-ször de álltalában ez már kevés õ is tápszeres.3500g-al született most meg 6000g.30dkg-ot hízik hetente azt mondták hogy ez már a csúcsok csúcsa.(nem duci mert 62cm)
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszi!! Azt is hallottam, hogy a tápszeres babók nehezebben híznak. Azt mondta a dokinõ, hogy próbáljam 3-3 és fél óránkét etetni ne 4 óránként. De olyan durván bánik ez a dokinõ velünk mindig, szerintem ki van akadva, hogy tápszeers a babó , másra nem tudok gondolni...a babóm kedve mindig jó, sokat mozog, "dumcsizi", nem tûnik éhesnek.Remélem nincs semmi komoly baja...
A kérdező hozzászólása: Viszont õ csak úgy 10-15 dekát szokott hízni hetente...
szia a keress másik orvost most már szabadon leheht válsztani, igen hosszú ideig fogtok hozzá járni, ha nem vagy vele megelégedve vált a tápszeres babák általában kövérek ez biztos mert már nem egy gyermeket láttam, az én két kislányom között is van elég nagy különbség az elsõ tápszeres volt sajnos mert nem tudott szopizni a száján lévõ daganat miatt, a második pedig szopizott a 18 hónapos sulyukat összehasonlítva is 4 kiló különbség van. majd fejlõdésnek indul sõt még vigyázni is kell vele
Szerintem a tápszeres babák sokkal gyorsabban híznak...
Ne is törõdj a dokival! Semmi gond, a lényeg, hogy hízik és jókedélyû baba. Az szerintem se igaz, hogy a tápszeres babák lassabban híznak, az én lányom születésétõl tápszeres 2830 grammal született, szombaton lesz 2 hónapos és tegnap 4360 grammot mértünk. Szerintem teljesen ideális. 8 hetes kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Ok, de akkor mi legyen szerintetek? - 6x kb.150ml vagy - 5x kb. 16-170m Nekem a védõnõ nem mond soha semmit (nem is volt kint csak 1x), sõt mondhatni nincs is védõnõm, leszarják itt az egészet, Veresegyházon) a doki meg csak lecseszett...
A mi kislányunk is 11 hetes. Õ 3540 Kg-val született és most, 5335 Kg. Napi ötször eszik 130-160 között és tápszeres. Teljesen normális a te babucikád fejlõdése úgyhogy ne aggódj egy kicsit se! Gyerekorvost viszont sûrgõsen cserélj! Boldog babázást kívánok, csak így tovább! T.


Mennyit egyen a 11 hetes babám?

2200 g-mal született, mára 4800 gramm, 11 hetes. Napi 6x eszik 120 ml-eket átlagban. Ez 720 ml, ami "elvileg" szükséges. Pár napja viszont kevesebbel is beéri. Emellett adjak neki bababizet? Tápszeres baba, sajnos, nincs tejem, csak napi 1x lakik jól a lefejt tejemmel.Egy ismer?söm kislánya 3 hetes és 6x eszik 180 ml-eket...mi a norma? van ilyen egyáltalán?köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mi a norma, próbálom igényszerint etetni 10 hetes tápszeres babómat. Mi 7x eszünk 110-120-akat.Persze van mikor egyszer-egyszer 90-et van mikor lenyomja a 125-öt, szerintem elhet a tápszers babót is igány szerint etetni, a lényeg úgy tudom, hogy 2 -2 és fél óra azért teljen el a két etetés között az emésztés miatt.Én a nagy melegben adta neki babavizet (nagyon keveset ivott, de a pár csepp is számít), plusz bepróbálkozta a Mecsek babateával, de azt végképp nem itta...

Szia! Nem tudom mi a norma, próbálom igényszerint etetni 10 hetes tápszeres babómat. Mi 7x eszünk 110-120-akat.Persze van mikor egyszer-egyszer 90-et van mikor lenyomja a 125-öt, szerintem elhet a tápszers babót is igány szerint etetni, a lényeg úgy tudom, hogy 2 -2 és fél óra azért teljen el a két etetés között az emésztés miatt.Én a nagy melegben adta neki babavizet (nagyon keveset ivott, de a pár csepp is számít), plusz bepróbálkozta a Mecsek babateával, de azt végképp nem itta...
Ha tudsz fejni az jó.próbáld a babádat többször ciciztetni, mert ö jobban kitudja szívni a tejcsit, mint a fejö.Adhatsz neki vizet ha elfogadja.ö e´rzi, hogy mennyi kell neki.Ada´l annyit amennyit kér.Èn is azt hittem, hogy elapad a tejem, adtam neki ta´pszert, sokszor cicizett.Mára kiköpi a ta´pszert (ha csak próbálom)e´s me´g mindíg szoptatok.Igaz már eszik is.A lányom 5 hónapos múlt. Rakd melre, ahányszor csak enni kér.elözször cicizzen, utánna jöhet a tápszer amennyit ke´r.
Az én lányom 3540 grammal született és ma már öt kg. Napi ötször eszik 130 ml-t napközben, este az utólsó etetésnél pedig 160 ml. Éjszaka már négy hetes kora óta nem kel fel, átalussza az éjszakákat. Addig is csak egyszer kelt fel enni éjjel. Õ is tápszeres, mert elapadt a tejem. Szóval tök jól eszik az alapján amit írtál, de ha van tejcsid akkor valóban rakd minél többször cicire, bár nem biztos, hogy elég erõs a tejed. Amúgy szerintem is a baba tudja hogy neki mennyi kaja kell. Azomban azt tanácsolom, hogy az éjszakai felkelésrõl minél elõbb szoktasd le, és teát se adjál neki inkább csak babavizet. Én legalábbis csak azt adok neki két etetés között és nálunk bevállt így. Boldog babázást neked. T.

Mennyit kellene szopiznia egy 11 hetes 6000 gos babának, aki napi 5 ször eszik?

a 150 x es szabály szerinti, vagy nem baj, ha nem eszi meg minden nap azt a mennyiséget?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, ha kevesebbet eszik, õ tudja, mennyire van szüksége. Az én kislányom is össze-vissza eszik, hol teljesíti a 150es szabályt, hol meg sokkal többet eszik, mikor milyenje van:) Szóval ha szépen gyarapodik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs baj.

Szerintem nem baj, ha kevesebbet eszik, õ tudja, mennyire van szüksége. Az én kislányom is össze-vissza eszik, hol teljesíti a 150es szabályt, hol meg sokkal többet eszik, mikor milyenje van:) Szóval ha szépen gyarapodik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs baj.

11 hetes a babóm. Kiskádban fürdetjük és egyre jobban élvezi a fürdést. Ti mennyi vízben fürdetitek?

Legjobb válasz: Mi még állványos kádban fürdetünk, majdnem 5hós a bébink, de lassan kinövi. AS víz szintje annyira magas, hogy ellepje a kis testét, miközben a kezemmel alátámasztva tartom a fejét. Te hagyod, hogy víz menjen a fülébe?

Mi még állványos kádban fürdetünk, majdnem 5hós a bébink, de lassan kinövi. AS víz szintje annyira magas, hogy ellepje a kis testét, miközben a kezemmel alátámasztva tartom a fejét. Te hagyod, hogy víz menjen a fülébe?
Szia! Én annyi vizet engedek, hogy háton fekve a babának a teste feléig érjen. Pont annyi, ha oldalra fordítja a fejét nem merûl el az arca.
A kérdező hozzászólása: Mi is állványosban fürdetjük szivacsbetéttel. Így nem kell tartani fürdetés közben.Csak annyi vizet tettünk eddig hogy a pociját félig érte.A fülére nagyon vigyázok hogy ne menjen bele víz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!