Találatok a következő kifejezésre: Mennyit egyen 11 (95 db)

Mennyi szilárd ételt eszik egy 11 hónapos baba? Elvileg mennyi a súlygyarapodásuk havonta?

Az én babám sokat akar szopizni, viszonylag keveset eszik szilárdat, és nem tudom, hogy jó-e ez így.

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom megmondani neked h szopizás mellett mennyi szilárd kaja a normális, mert az én babóm már nem szopizik. De õ ezeket eszi egy nap. De van h a tejpép helyett is fõzeléket kér. Reggel tápszer, tízóra körül gyümi, ebéd fõzelék, du. joghurt vagy túródesszert, vacsi tejpép és tápi. mi múlt hónapban 1 dkg sem hiztunk most visszont 40 dkg súlygyarapodásunk lett, hozzá tartozik h sosem volt egy nagy zabagép a tûndérkénk.most 8900 g a súlya a lányunknak. üdv.11 hós baba anyukája

Szia! Azt nem tudom megmondani neked h szopizás mellett mennyi szilárd kaja a normális, mert az én babóm már nem szopizik. De õ ezeket eszi egy nap. De van h a tejpép helyett is fõzeléket kér. Reggel tápszer, tízóra körül gyümi, ebéd fõzelék, du. joghurt vagy túródesszert, vacsi tejpép és tápi. mi múlt hónapban 1 dkg sem hiztunk most visszont 40 dkg súlygyarapodásunk lett, hozzá tartozik h sosem volt egy nagy zabagép a tûndérkénk.most 8900 g a súlya a lányunknak. üdv.11 hós baba anyukája

Mennyi egy gázkeverék tömegszázalékos összetétele, ha tudjuk, hogy a keverékünkben 11, 7 mol nitrogén, 3, 2 mol oxigén és 0, 1 mol argon található?

Mennyi egy gázkeverék tömegszázalékos összetétele, ha tudjuk, hogy a keverékünkben 11,7 mol nitrogén, 3,2 mol oxigén és 0,1 mol argon található?

Legjobb válasz: mösszes=m(n2)+m(o2)+m(ar); n=m/M mösszes=11,7*28+3,2*32+0,1*39,9=433,9g m/m%=(3,9/433,9)*100=0,8% Ar (327,6/433,9)*100=75,5 N2 A maradék meg oxigén.

mösszes=m(n2)+m(o2)+m(ar); n=m/M mösszes=11, 7*28+3, 2*32+0, 1*39, 9=433, 9g m/m%=(3, 9/433, 9)*100=0, 8% Ar (327, 6/433, 9)*100=75, 5 N2 A maradék meg oxigén.

Mit illik felvenni egy 11-es lánynak szalagavatóra? Mennyire kell kiöltözni? Mi szervezzük a végzősöknek

Nem voltam még szalagavatón, tehát semmit sem tudok. :S Azt sem, hogy mennyire kell öltözni. Van egy fekete koktélruhám, arra gondoltam, magassarkúval. Az már túlzás lenne? Mégsem állíthatok oda pólóban és farmerban... :S

Legjobb válasz: Kérdezd meg az ofõt, hogy mennyire kéne kiöltözni. Nálunk ilyen alkalmakra az fehér blúz, fekete nadrág/ szoknya volt az általánosan elfogadott. Vagy kérdezd meg az osztályban a többi lányt, hogy õk mit vesznek fel, és hozzájuk igazíts!

Kérdezd meg az ofõt, hogy mennyire kéne kiöltözni. Nálunk ilyen alkalmakra az fehér blúz, fekete nadrág/ szoknya volt az általánosan elfogadott. Vagy kérdezd meg az osztályban a többi lányt, hogy õk mit vesznek fel, és hozzájuk igazíts!
Jaaaaj! Ne haragudj! Nem látogató leszel! :D Akkor mindenképp sötét gatya vagy szoknya és fehér felsõ! :)
A látogatók annyira nem szoktak kiöltözni. Ha felveszel egy szebb cipõt egy sötét nadrággal és egy csinos felsõvel ami nem póló és nem fakó, akkor alkalomhoz illõ leszel. Persze azért a hajadat is fésüld meg szépen! :)
Szerintem beszélj a többiekkel mert ha elüt a cucc az nagyon gáz te fogsz kilógni a tömegbõl.Egyébként gondolom csináltattatok érettségire ruhát.Én azt venném fel.


Mennyit kellene szopiznia egy 11 hetes 6000 gos babának, aki napi 5 ször eszik?

a 150 x es szabály szerinti, vagy nem baj, ha nem eszi meg minden nap azt a mennyiséget?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, ha kevesebbet eszik, õ tudja, mennyire van szüksége. Az én kislányom is össze-vissza eszik, hol teljesíti a 150es szabályt, hol meg sokkal többet eszik, mikor milyenje van:) Szóval ha szépen gyarapodik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs baj.

Szerintem nem baj, ha kevesebbet eszik, õ tudja, mennyire van szüksége. Az én kislányom is össze-vissza eszik, hol teljesíti a 150es szabályt, hol meg sokkal többet eszik, mikor milyenje van:) Szóval ha szépen gyarapodik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs baj.

Egy 11 hetes babanak mennyit kell megennie?

Anyatejes.hany mlt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a védõnõ azt mondta hogy ahány kg. a baba azt meg kell szorozni 150-el és el kell osztani annyival ahányszor eszik.A Te babádnak még 6x kellene enni.Õszinte leszek nekem nem vált be.Mármint a számítás jó volt csak a kislányom nem tudta hogy neki ennyit kellene ennie.Szerintem szopiztasd úgy ahogy igényli.Ne aggódj Õ tudja mennyi kell neki.Én is szétaggódtam az agyam.Amikor vittem méretni kiderült hogy 1 kg hízott 1 hónap alatt.

Szia!Nekem a védõnõ azt mondta hogy ahány kg. a baba azt meg kell szorozni 150-el és el kell osztani annyival ahányszor eszik.A Te babádnak még 6x kellene enni.Õszinte leszek nekem nem vált be.Mármint a számítás jó volt csak a kislányom nem tudta hogy neki ennyit kellene ennie.Szerintem szopiztasd úgy ahogy igényli.Ne aggódj Õ tudja mennyi kell neki.Én is szétaggódtam az agyam.Amikor vittem méretni kiderült hogy 1 kg hízott 1 hónap alatt.

Mennyi folyadékot ihat egy 11 hónapos baba?

Mert az én kislányom sokat iszik szerintem,vizet,cukor nélküli teát.És kéri mert nyügl?dik.Mennyi az a mennyiség szerintetek ami még jó?

Legjobb válasz: A múltkor hallottam egy gyerekorvostól, hogy egy évesen kb egy liter, 2-3 évesen 1,2- 1,5 liter. Szerintem ne aggódj. Az én lányom meg keveset iszik. Lassan 10 hónapos lesz és alig iszik 3-4 dl-t egy nap, meg plusz a tápi.

A múltkor hallottam egy gyerekorvostól, hogy egy évesen kb egy liter, 2-3 évesen 1, 2- 1, 5 liter. Szerintem ne aggódj. Az én lányom meg keveset iszik. Lassan 10 hónapos lesz és alig iszik 3-4 dl-t egy nap, meg plusz a tápi.
Szerintem a folyadékot nem lehet túladagolni. Hacsak azért nem , mert a kajcsi rovására megy. Ha eszik rendesen, fejlõdik rendesen akkor legfeljebb gyakrabban kell pelust cserélnetek :) Ritka esetben lehet cukorbetegség jele is, de ne erre gondolj rögtön.
Úgy tudom, nincs ilyen felsõ határ. Én is a napi 1 liter szükséges folyadékmennyiséget hallottam, de ebbe beleszámít a szoptatás/tápszer, és az ételek víztartalma is. Korábban azt olvastam egy errõl szóló cikkben az interneten, hogy általában a tápszeres babák viszonylag sokat isznak, nem ritka, hogy akár 6-7 deci teát, más levet is elfogyasztanak naponta. Tehát ez nem tekinthetõ kirívóan soknak. Azt is írta a cikk, hogy általában a szoptatott babák isznak - a szoptatás mellett - keveset. Nálunk épp az a baj, hogy gyakorlatilag szinte semmit nem iszik a kisfiam. Õ is 11 hónapos lesz nemsokára.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tapasztalaitok leirását!

Mennyire tápláló egy 11 hósnak egy 5 hósnak való bébiétel? Konyhafelújítunk és addig kapná, ez egy hét lenne kb.

Legjobb válasz: Az 5 hósoknak való babakaja eléggé pürésített. Van 8 hós korútól is az kicsit darabosabb,azt hiszem nagyobb is...

Az 5 hósoknak való babakaja eléggé pürésített. Van 8 hós korútól is az kicsit darabosabb, azt hiszem nagyobb is...
miért pont 5 hós???
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azokat nem eszi. Vagy pép vagy darabos, de a darabos után vágyik a pépesre, mert még nehezen eszi a darabosat. (még nincs foga sem) én nem tudok majd fõzni, semmit sem tudok majd, eléggé fárasztó lesz, ezért most adnám egy hétig ezeket, szereti, mert idõnként adok neki, ezt azt, (gesztenye, sütötök)
A kérdező hozzászólása: a darabos bébiételt valahogy nem csípi, bolognai, vadas stb. pedig finomak, tudom, mert mindig én eszem meg
A kérdező hozzászólása: amit én fõzök azt megeszi, az már nem olyan pépes, de most nem fogok tudni fõzni, valamit meg ennie kell
Elsõ vagyok. Ha darabosabbat, ízesebbet szeretnél, van 1 éves kortól(szív alakú majdnem olyan, mint a házi koszt), lehet azt jobban enné. Én egy majdnem 1 évesnek nem adnék már 5 hósnak való kaját...

Mennyi időnként kell széklete legyen egy 11 hetes babának?

Tenap du 2 óta semmi nem jött ki. Igaz ha én banánt eszek az neki is megfogja a székletét? Milyen hashajtót v vmi mást adjak neki. Sir mert nem jön ki, lázmér?s dolog nem jött be.

Legjobb válasz: Szia. Maszi´rozd meg a hasát,majd a lábait o´vatosan nyomd a hasához,tartsd ott 20-30 mp-ig.Ezt ismételd,amíg nem lessz széklet.Nálunk ez beválik. Egy nap kimaradás nem gondd.Lessz valószínü estére.Szoptatós babáknál pár nap nem gond. Ha nem segít semmi,próbálj meg kamilla teát adni neki MINDEN NÈLKÜL!!!(akkor, ha eddi´g nem kapott,mert akkor nem fog használni.) A babán igen megfogja a babád székletét,ezért kerüld még egy darabig.Èn is szeretm,de amíg szoptatok,nem fogok enni.Egye´l almát. 11hetes kislány anyukája.

Szia. Maszi´rozd meg a hasát, majd a lábait o´vatosan nyomd a hasához, tartsd ott 20-30 mp-ig.Ezt ismételd, amíg nem lessz széklet.Nálunk ez beválik. Egy nap kimaradás nem gondd.Lessz valószínü estére.Szoptatós babáknál pár nap nem gond. Ha nem segít semmi, próbálj meg kamilla teát adni neki MINDEN NÈLKÜL!!!(akkor, ha eddi´g nem kapott, mert akkor nem fog használni.) A babán igen megfogja a babád székletét, ezért kerüld még egy darabig.Èn is szeretm, de amíg szoptatok, nem fogok enni.Egye´l almát. 11hetes kislány anyukája.
Azt elfelejtettem i´rni, hogy az én lányomnak van mikor napi 3*, van mikor csak 1*van széklete.attól függ, hogyan tudja felhasznosi´tani a tejcsit.
Szerintem az a banán, amit te eszel, az õt nem fogja meg... Csak anyatejes babánál heti egy széklet is normális lehet! Hashajtót ne adjál, a kamillatea esetleg jó lehet, csak ne legyen rá allergiás...
Szia! A fiam és a lányomat is szoptattam. A fiamnak naponta 3x-4x is volt széklete, a doki azt mondta, meglátom, majd szorulásos lesz, ha naygobb lesz. Igaza lett! A lányom is szopizott és neki 2-3 naponta volt széklete, de akkor az ágynemût is cserélni kellett, mert annyit kakkantott! Láss csodát a dokinak megint igaza lett, mert nincsen szorulása a lányomnak. Azóta sok ídõ eltelt, a fiam 5 éves, a lányom pedig 3 éves! Szerintem ne aggódj, majd szépen rendezõdi fog magától is! A legjobbakat!

Mennyi ideig tud fennmaradni egy 11, 14, 16, és egy 18 éves?

Legjobb válasz: Ezt most... nem értem. Esetleg kifejtenéd bõvebben?

Ezt most... nem értem. Esetleg kifejtenéd bõvebben?
Bármeddig
A kérdező hozzászólása: Ugy értem hogy éjszaka meddig tud ébren maradni egy 11, 14, 16, 18 éves
Nincs arányaiban olyan nagy különbség... nem érdemes ezzel foglalkoznunk szerintem. :) Viszont jó a neved, de legközelebb nagy A-val írd már kérlek.
Meddig tud ébren maradni? Talán kéne aludni is? :P 18/F
buta kérdés , nam az a kérdés hogy meddig hanem másnap hogy fogja magát érezni.
attól függ... kinek meddig engedik és ki hogy szokott hozzá. én pl 14 vagyok (majdnem) és este fél 11 elõtt szoktam lefeküdni. valaki 2-kor:/

Mennyibe kerül 11 diáknak egy-egy IC vagy gyors vonatjegy Budapestre? Mármint így van valamilyen csoport kedvezmény?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy honnan mentek? Amúgy http://elvira.mav-start.hu

Kezdjük ott, hogy honnan mentek? Amúgy http://elvira.mav-start.hu
van csoportos kedvezmény, de minden le van írva a MÁV-Start honlapján... :) Egyébként a kérdésbe kicsit több információt is beleírhatál volna, pl.: honnan szeretnétek utazni, melyik kocsiosztályon, ...
11 fõre nem olcsóbb a csoportjegy, mint a 11 diákjegy. Kísérõ tanárnak lehet kedvezménye, azt hiszem.
ha tanár van lehetne kicsit több eszed...meg leleményességed
2270 Ft egy irány 2.oszt. (50% kedvezmény ami diákigazolvánnyal vagy csoportosan ugyan akkora engedmény) http://www.mav-start.hu/utazas/diakkedvezmeny2.php Csak 1 fõ kísérõ kap ezzel megegyezõ kedvezményt, más elõnye nincs a csop.utazásnak.
A kérdező hozzászólása: Miskolcról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!