Találatok a következő kifejezésre: Mennyit egyen 11 (101 db)

Mennyi egy 11 éves lány átlagos testsúlya?

Azt szeretném tudni,hogy 148 cm-hez mennyi az átlagos testsúly?

Legjobb válasz: 45-50 kiló.

45-50 kiló.
Akkor hogy végetvessek a vitának, a BMI igen is alkalmazható gyerekeknél és felnõtteknél is egyaránt. Ugyan úgy számoljuk ki, de az értékelés náluk sokkal tágabb intervallumba esik. Találtok online BMI kalkulátort gyerekeknek vagy tiniknek ( ha így írjátok be biztos találtok) és ezt ki is azámoltathatjátok vele. Felesleges a másikat hülyézni :) Tessék, lehet számolgatni: [link] Kedves kérdezõ! A te testsúlyod ideális, ne aggódj.
Utolsónak: Ne ide irkálj, saját kérdést tegyél fel! Nem mondom h zsírosan táplálkozz, de próbálj több tésztát és húst, szerintem ezek az3rt hizlalnak. Én 146 cm vagyok, 39kg-os testsúllyal, ez elvileg normális, szóval szerintem a tieddel sincs baj.
sziasztok bocsi hogy zavarok én 31 kg és 145 cm vagyok szerintetek ez kicsi?az osztályba én vagyok a legkisebb és néha aggaszt...és bármit eszem nem hízok és nem nagyon növök...tippek mit egyek?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is hülyeség.
BMI baromság... Haverom, én is (14 évesek vagyunk) 170cm-emhez 57kg-omhoz 20-as BMI-t mondott a suli orvos .Barátomnak 22-eset.Õ és én is hárzunk kondizni, sõlyokat emelünk.Csontjaim kilátszanak és izmosabb vagyok szerintem egy hozzám hasonló embernél. És azt irja enyhén túlsúlyos...
A kérdező hozzászólása: Én is most kipróbáltam egyet, és azt írta, hogy sovány vagyok, de egy másik meg azt írta, hogy alultáplált... Ja, meg volt egy olyan is, ami azt írta, hogy normál testsúlyú vagyok. Úgyhogy nem nagyon értem. Amúgy van gyerekeknek. Csak be kell írni, hogy BMI kalkulátor gyerekeknek.
Fú szerintem fogd be a szád, mert a BMI csak felnõtteknél alkalmazható és egyébként meg egy hülyeség, mert nem vesz figyelembe egy csomó dolgot, mint a test zsír-izom arányt meg az egyéni adottságokat. Egy 11 éves lányon szerinted mennyi izom lehet? Nem kell rá 20 kiló zsír azt mondom...
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, mert én 37 kilogramm vagyok.:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Úristen második, eszednél vagy? 30 kilósan: Az Ön Testömegindexe: 13.7 Ön sovány 13-as bmi-vel konkrétan HALOTT lenne, ez nem vicc, ismertem durva anorexiást aki kórházi kezelésre sorult neki is 15 volt a bmi-je. 38 kilóval: Az Ön Testömegindexe: 17.3 Ön sovány Még mindig a normál alatt van valamivel (18-tól normális), talán nem halálos kategória DE NAGYON SOVÁNY. 45 kg: Az Ön Testömegindexe: 20.5 Normál 48 kg: Az Ön Testömegindexe: 21.9 Normál Ne adjunk már eseztlen tanácsokat egy 11 éves GYEREKNEK!!!
inkább 30-38... vagy kevesebb is normális 48 kiló már durva túlsúly
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.:)
BMI az nagy hülyeség mert csak tippel valamit a kalkulátor.Semmi igazat se mond

Mennyi szilárd ételt eszik egy 11 hónapos baba? Elvileg mennyi a súlygyarapodásuk havonta?

Az én babám sokat akar szopizni, viszonylag keveset eszik szilárdat, és nem tudom, hogy jó-e ez így.

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom megmondani neked h szopizás mellett mennyi szilárd kaja a normális, mert az én babóm már nem szopizik. De õ ezeket eszi egy nap. De van h a tejpép helyett is fõzeléket kér. Reggel tápszer, tízóra körül gyümi, ebéd fõzelék, du. joghurt vagy túródesszert, vacsi tejpép és tápi. mi múlt hónapban 1 dkg sem hiztunk most visszont 40 dkg súlygyarapodásunk lett, hozzá tartozik h sosem volt egy nagy zabagép a tûndérkénk.most 8900 g a súlya a lányunknak. üdv.11 hós baba anyukája

Szia! Azt nem tudom megmondani neked h szopizás mellett mennyi szilárd kaja a normális, mert az én babóm már nem szopizik. De õ ezeket eszi egy nap. De van h a tejpép helyett is fõzeléket kér. Reggel tápszer, tízóra körül gyümi, ebéd fõzelék, du. joghurt vagy túródesszert, vacsi tejpép és tápi. mi múlt hónapban 1 dkg sem hiztunk most visszont 40 dkg súlygyarapodásunk lett, hozzá tartozik h sosem volt egy nagy zabagép a tûndérkénk.most 8900 g a súlya a lányunknak. üdv.11 hós baba anyukája

Mennyi egy gázkeverék tömegszázalékos összetétele, ha tudjuk, hogy a keverékünkben 11, 7 mol nitrogén, 3, 2 mol oxigén és 0, 1 mol argon található?

Mennyi egy gázkeverék tömegszázalékos összetétele, ha tudjuk, hogy a keverékünkben 11,7 mol nitrogén, 3,2 mol oxigén és 0,1 mol argon található?

Legjobb válasz: mösszes=m(n2)+m(o2)+m(ar); n=m/M mösszes=11,7*28+3,2*32+0,1*39,9=433,9g m/m%=(3,9/433,9)*100=0,8% Ar (327,6/433,9)*100=75,5 N2 A maradék meg oxigén.

mösszes=m(n2)+m(o2)+m(ar); n=m/M mösszes=11, 7*28+3, 2*32+0, 1*39, 9=433, 9g m/m%=(3, 9/433, 9)*100=0, 8% Ar (327, 6/433, 9)*100=75, 5 N2 A maradék meg oxigén.


Mennyit egyen és mikor? 11 hetes cica Több helyen néztem de az nem nagyon van leírva, hogy mikor és mennyit egyen a cic.

8 hetesen, amikor elhoztam, azt mondták napi 5x-re egy alutasakosnyi mennyiséget adjak neki.

Legjobb válasz: Szerintem ez így teljesen jó, száraz legyen elõtte bõven, akkor abból tud annyit enni, amire szüksége van. A cicákra a túlevés annyira nem jellemzõ, mint a kutyákra. Ha már nagyobb lesz,nem kell neki ennyi nedves kaja, akkor érdemes figyelni a száraztáp zacskójára írt ajánlott mennyiséget a kora/súlya függvényében.

Szerintem ez így teljesen jó, száraz legyen elõtte bõven, akkor abból tud annyit enni, amire szüksége van. A cicákra a túlevés annyira nem jellemzõ, mint a kutyákra. Ha már nagyobb lesz, nem kell neki ennyi nedves kaja, akkor érdemes figyelni a száraztáp zacskójára írt ajánlott mennyiséget a kora/súlya függvényében.
Itt azt írja: [link] "Az alábbi etetési útmutató segíthet nekünk az etetések kalkulálásánál: kora Kiscica súlya Napi tápszer kb. Napi etetések száma 1 hetes 100 g 25-30 ml 10 2 hetes 200 g 45-57 ml 8 3 hetes 300 g 70-85 ml 6 4 hetes 370 g 90-110 ml 4 5 hetes 450 g 110-125 ml 3 A fenti táblázat útmutató csupán, természetesen ennél ehetnek többet-kevesebbet a kiscicák. A lényeg az, hogy a tendencia a növekedés irányába mutasson. Ne essünk kétségbe azonban, ha a kiscica 1-2 napot kihagy a gyarapodásban sõt esetleg elkezd fogyni, csak akkor jelent ez problémát, ha ez több napig fennáll. Ebben az esetben mindenképpen forduljunk állatorvoshoz. Az egyszerre megevett mennyiség miatt ne aggódjunk, ameddig éhes nyugodtan kapjon enni. " Vagyis a te cicádnak elvileg napi 3x-i etetés már elég lenne. vigyázz el ne hizlald. :) Oltásokat megkapta már? Itt meg azt írja: [link] hogy 12 hetesen jár a legkisebb kockázattal az ivartalanítás.
Ja és fontos a kaja minõsége is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ oltását kapta meg múlt héten. Nagyon rosszul viselte. Bár lehet, hogy csak sajnáltatta magát, de bejött neki :) Utána napokig sírt ha hozzáértem a szúrás helyéhez. Még benti. Befejezi az oltásokat és utána megnézheti a világat is. Ez az ivartalanítás érdekes kérdés. Kandúroknál nekem a fél évet ajánlották megvárni, hogy a húgycsövek ki tudjanak fejlõdni. Gondoltam ezt megvárom. De mindenféleképpen ivartalanítjuk max õsszel.

Mit illik felvenni egy 11-es lánynak szalagavatóra? Mennyire kell kiöltözni? Mi szervezzük a végzősöknek

Nem voltam még szalagavatón, tehát semmit sem tudok. :S Azt sem, hogy mennyire kell öltözni. Van egy fekete koktélruhám, arra gondoltam, magassarkúval. Az már túlzás lenne? Mégsem állíthatok oda pólóban és farmerban... :S

Legjobb válasz: Kérdezd meg az ofõt, hogy mennyire kéne kiöltözni. Nálunk ilyen alkalmakra az fehér blúz, fekete nadrág/ szoknya volt az általánosan elfogadott. Vagy kérdezd meg az osztályban a többi lányt, hogy õk mit vesznek fel, és hozzájuk igazíts!

Kérdezd meg az ofõt, hogy mennyire kéne kiöltözni. Nálunk ilyen alkalmakra az fehér blúz, fekete nadrág/ szoknya volt az általánosan elfogadott. Vagy kérdezd meg az osztályban a többi lányt, hogy õk mit vesznek fel, és hozzájuk igazíts!
Jaaaaj! Ne haragudj! Nem látogató leszel! :D Akkor mindenképp sötét gatya vagy szoknya és fehér felsõ! :)
A látogatók annyira nem szoktak kiöltözni. Ha felveszel egy szebb cipõt egy sötét nadrággal és egy csinos felsõvel ami nem póló és nem fakó, akkor alkalomhoz illõ leszel. Persze azért a hajadat is fésüld meg szépen! :)
Szerintem beszélj a többiekkel mert ha elüt a cucc az nagyon gáz te fogsz kilógni a tömegbõl.Egyébként gondolom csináltattatok érettségire ruhát.Én azt venném fel.

Mennyit kellene szopiznia egy 11 hetes 6000 gos babának, aki napi 5 ször eszik?

a 150 x es szabály szerinti, vagy nem baj, ha nem eszi meg minden nap azt a mennyiséget?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, ha kevesebbet eszik, õ tudja, mennyire van szüksége. Az én kislányom is össze-vissza eszik, hol teljesíti a 150es szabályt, hol meg sokkal többet eszik, mikor milyenje van:) Szóval ha szépen gyarapodik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs baj.

Szerintem nem baj, ha kevesebbet eszik, õ tudja, mennyire van szüksége. Az én kislányom is össze-vissza eszik, hol teljesíti a 150es szabályt, hol meg sokkal többet eszik, mikor milyenje van:) Szóval ha szépen gyarapodik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs baj.

Egy 11 hetes babanak mennyit kell megennie?

Anyatejes.hany mlt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a védõnõ azt mondta hogy ahány kg. a baba azt meg kell szorozni 150-el és el kell osztani annyival ahányszor eszik.A Te babádnak még 6x kellene enni.Õszinte leszek nekem nem vált be.Mármint a számítás jó volt csak a kislányom nem tudta hogy neki ennyit kellene ennie.Szerintem szopiztasd úgy ahogy igényli.Ne aggódj Õ tudja mennyi kell neki.Én is szétaggódtam az agyam.Amikor vittem méretni kiderült hogy 1 kg hízott 1 hónap alatt.

Szia!Nekem a védõnõ azt mondta hogy ahány kg. a baba azt meg kell szorozni 150-el és el kell osztani annyival ahányszor eszik.A Te babádnak még 6x kellene enni.Õszinte leszek nekem nem vált be.Mármint a számítás jó volt csak a kislányom nem tudta hogy neki ennyit kellene ennie.Szerintem szopiztasd úgy ahogy igényli.Ne aggódj Õ tudja mennyi kell neki.Én is szétaggódtam az agyam.Amikor vittem méretni kiderült hogy 1 kg hízott 1 hónap alatt.

Mennyi folyadékot ihat egy 11 hónapos baba?

Mert az én kislányom sokat iszik szerintem,vizet,cukor nélküli teát.És kéri mert nyügl?dik.Mennyi az a mennyiség szerintetek ami még jó?

Legjobb válasz: A múltkor hallottam egy gyerekorvostól, hogy egy évesen kb egy liter, 2-3 évesen 1,2- 1,5 liter. Szerintem ne aggódj. Az én lányom meg keveset iszik. Lassan 10 hónapos lesz és alig iszik 3-4 dl-t egy nap, meg plusz a tápi.

A múltkor hallottam egy gyerekorvostól, hogy egy évesen kb egy liter, 2-3 évesen 1, 2- 1, 5 liter. Szerintem ne aggódj. Az én lányom meg keveset iszik. Lassan 10 hónapos lesz és alig iszik 3-4 dl-t egy nap, meg plusz a tápi.
Szerintem a folyadékot nem lehet túladagolni. Hacsak azért nem , mert a kajcsi rovására megy. Ha eszik rendesen, fejlõdik rendesen akkor legfeljebb gyakrabban kell pelust cserélnetek :) Ritka esetben lehet cukorbetegség jele is, de ne erre gondolj rögtön.
Úgy tudom, nincs ilyen felsõ határ. Én is a napi 1 liter szükséges folyadékmennyiséget hallottam, de ebbe beleszámít a szoptatás/tápszer, és az ételek víztartalma is. Korábban azt olvastam egy errõl szóló cikkben az interneten, hogy általában a tápszeres babák viszonylag sokat isznak, nem ritka, hogy akár 6-7 deci teát, más levet is elfogyasztanak naponta. Tehát ez nem tekinthetõ kirívóan soknak. Azt is írta a cikk, hogy általában a szoptatott babák isznak - a szoptatás mellett - keveset. Nálunk épp az a baj, hogy gyakorlatilag szinte semmit nem iszik a kisfiam. Õ is 11 hónapos lesz nemsokára.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tapasztalaitok leirását!

Mennyire tápláló egy 11 hósnak egy 5 hósnak való bébiétel? Konyhafelújítunk és addig kapná, ez egy hét lenne kb.

Legjobb válasz: Az 5 hósoknak való babakaja eléggé pürésített. Van 8 hós korútól is az kicsit darabosabb,azt hiszem nagyobb is...

Az 5 hósoknak való babakaja eléggé pürésített. Van 8 hós korútól is az kicsit darabosabb, azt hiszem nagyobb is...
miért pont 5 hós???
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azokat nem eszi. Vagy pép vagy darabos, de a darabos után vágyik a pépesre, mert még nehezen eszi a darabosat. (még nincs foga sem) én nem tudok majd fõzni, semmit sem tudok majd, eléggé fárasztó lesz, ezért most adnám egy hétig ezeket, szereti, mert idõnként adok neki, ezt azt, (gesztenye, sütötök)
A kérdező hozzászólása: a darabos bébiételt valahogy nem csípi, bolognai, vadas stb. pedig finomak, tudom, mert mindig én eszem meg
A kérdező hozzászólása: amit én fõzök azt megeszi, az már nem olyan pépes, de most nem fogok tudni fõzni, valamit meg ennie kell
Elsõ vagyok. Ha darabosabbat, ízesebbet szeretnél, van 1 éves kortól(szív alakú majdnem olyan, mint a házi koszt), lehet azt jobban enné. Én egy majdnem 1 évesnek nem adnék már 5 hósnak való kaját...

Mennyi időnként kell széklete legyen egy 11 hetes babának?

Tenap du 2 óta semmi nem jött ki. Igaz ha én banánt eszek az neki is megfogja a székletét? Milyen hashajtót v vmi mást adjak neki. Sir mert nem jön ki, lázmér?s dolog nem jött be.

Legjobb válasz: Szia. Maszi´rozd meg a hasát,majd a lábait o´vatosan nyomd a hasához,tartsd ott 20-30 mp-ig.Ezt ismételd,amíg nem lessz széklet.Nálunk ez beválik. Egy nap kimaradás nem gondd.Lessz valószínü estére.Szoptatós babáknál pár nap nem gond. Ha nem segít semmi,próbálj meg kamilla teát adni neki MINDEN NÈLKÜL!!!(akkor, ha eddi´g nem kapott,mert akkor nem fog használni.) A babán igen megfogja a babád székletét,ezért kerüld még egy darabig.Èn is szeretm,de amíg szoptatok,nem fogok enni.Egye´l almát. 11hetes kislány anyukája.

Szia. Maszi´rozd meg a hasát, majd a lábait o´vatosan nyomd a hasához, tartsd ott 20-30 mp-ig.Ezt ismételd, amíg nem lessz széklet.Nálunk ez beválik. Egy nap kimaradás nem gondd.Lessz valószínü estére.Szoptatós babáknál pár nap nem gond. Ha nem segít semmi, próbálj meg kamilla teát adni neki MINDEN NÈLKÜL!!!(akkor, ha eddi´g nem kapott, mert akkor nem fog használni.) A babán igen megfogja a babád székletét, ezért kerüld még egy darabig.Èn is szeretm, de amíg szoptatok, nem fogok enni.Egye´l almát. 11hetes kislány anyukája.
Azt elfelejtettem i´rni, hogy az én lányomnak van mikor napi 3*, van mikor csak 1*van széklete.attól függ, hogyan tudja felhasznosi´tani a tejcsit.
Szerintem az a banán, amit te eszel, az õt nem fogja meg... Csak anyatejes babánál heti egy széklet is normális lehet! Hashajtót ne adjál, a kamillatea esetleg jó lehet, csak ne legyen rá allergiás...
Szia! A fiam és a lányomat is szoptattam. A fiamnak naponta 3x-4x is volt széklete, a doki azt mondta, meglátom, majd szorulásos lesz, ha naygobb lesz. Igaza lett! A lányom is szopizott és neki 2-3 naponta volt széklete, de akkor az ágynemût is cserélni kellett, mert annyit kakkantott! Láss csodát a dokinak megint igaza lett, mert nincsen szorulása a lányomnak. Azóta sok ídõ eltelt, a fiam 5 éves, a lányom pedig 3 éves! Szerintem ne aggódj, majd szépen rendezõdi fog magától is! A legjobbakat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!