Találatok a következő kifejezésre: Mennyit alszik egy 6 hónapos (5 db)

6-7 hónapos babátok hányszor és mennyit alszik egy nap?

6,5 hónapos a babám. Este fél9től reggel fél8ig alszik, de legalább 4-5 alkalommal biztos ébred. NApközben 10 óra után alszik 20-30 percet, majd fél1 után jó esetben 1,5-2 órát, és fél5 körül még 20 percet. Nagyon nehéz elaltatni, de nem tudom,hogyan kellene áttérni a napi két alvásra, mert 10kor már álmos, le kell rakjam, de ha felébred, fél3kor legkésőbb nem bírja fél9ig. Ha meg este hamarabb rakom le, akkor reggel hamarabb kel:(

Legjobb válasz: az én kisfiam 9 hónapos lesz,és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1,5 órát,délelõtt és délután.fél évesen még bõven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát,és este 10 körül aludt el. Az éjszakát átaludja,azokban az idõszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit,ha jön a foga,de az minden babát megvisel valamennyire. szerintem a Te babád délelõtt alszik keveset,ha többet aludna késõbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.

az én kisfiam 9 hónapos lesz, és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1, 5 órát, délelõtt és délután.fél évesen még bõven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát, és este 10 körül aludt el. Az éjszakát átaludja, azokban az idõszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit, ha jön a foga, de az minden babát megvisel valamennyire. szerintem a Te babád délelõtt alszik keveset, ha többet aludna késõbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.
28-án lesz 8 hónapos a fiam. Kb 1 hónapja van új napirendünk, elõtte napi kétszer aludt. Most ez van: Reggel 8kor kel. 10kor alszik él órát. Fél 1kor már álmos és alszik kb. 1 1/2- 2 órát. Majd kb fél 6kor még 30 percet. 7kor fürdünk, el is alszik utána egybõl. Olyan 8körül. Éjjel 2-3 szor kel cicizni, de mostanában már csak egyszer. Szerintem lassan változni fog nálatok is. :)
Az én kisfiam egy hét múlva lesz 7 hónapos. Napi 3-4 szer alszik 3
elõzõ folyt. :-) szóval 30 perceket alszik, csakis a pihenõszékben. Úgy tapasztalom, 9 hónapos koruk körül váltanak a babák 2 hosszabb alvásra. Nekem este fél 8 körül gond nélkül elalszik a kiságyában, de minimum3x kel.
6 hónapos kisfiam van, így néz ki egy napunk: Reggel 7-8 között kel, szopizik, játszunk 10 körül alszik fél órát (vagy annyit se) 11-kor eszik gyümölcsöt, játszunk Fél 2kor ebéd, fõzelék, utána játszi, séta (ilyenkor alszik) 5 körül haza, szopi, játszunk 7-fél8 között pancsi, utána még bohóckodunk, apa is hazaér, együtt mókáznak kimerülésig 8-9 között szopi és alvás Éjszakáink változóak, általában kétszer kel, de van hogy csak egyszer. Egy ideig átaludta, aztán borult minden, borzalmas volt. Tegnapról mára viszont ismét átaludta az éjszakát, remélem megtartja ezt a jó szokást :)

6-7 hónapos babátok hányszor és mennyit alszik egy nap?

Éjjelt már végig alussza?

Legjobb válasz: Kisfiam 3 hós korától átalussza az éjszakát. Este 19:30-kor már alszik, reggel 6-kor 7-kor kel. Délelõtt durmól 9-tõl 11-ig. 13 órától alszik ismét 16 óráig. Utána már játék,18 kor vacsora, fürdés, ha nagyon hisztis, akkor alvás. persze az idõpontok toldnak, ha késõbb kel. szóval némiképp ilyenkor módosul.

Kisfiam 3 hós korától átalussza az éjszakát. Este 19:30-kor már alszik, reggel 6-kor 7-kor kel. Délelõtt durmól 9-tõl 11-ig. 13 órától alszik ismét 16 óráig. Utána már játék, 18 kor vacsora, fürdés, ha nagyon hisztis, akkor alvás. persze az idõpontok toldnak, ha késõbb kel. szóval némiképp ilyenkor módosul.
Szia! A babám 1 hete múlt 6 hónapos. Pár hete egyik napról a másikra 4 db rövid alvásból 2 hosszabbat csinált. Azóta így tengetjük napjainkat: hajnali 5 körül ébred, szopizik, aztán még alszik kb. fél 8-ig. Akkor ismét szopik, majd fél 11-kor tízórai, aztán 1.5 vagy akár 3 órás alvás. 2-kor szopik, 5-kor uzsonna, majd valamikor 6 körül elszenderül még, akkor már egy rövidebbet alszik. Fél 8-kor szopi, fürdés, 8-kor lefektetjük, alszik hajnali 5-ig. (Elõtte hónapokig nem kelt fel hajnalban, de mostanában igen, lehet, hogy nem elég neki az utolsó szopi már..)
21-en volt 6 honapos a kisfiam. Este 8-tol alszik reggel 6-fel 7-ig (sajnos 4x-5x ebred egy ejszaka, olyankor magamhoz olelem, eszik 30-40 ml tapszert es alszik tovabb), delelott kb. 10-tol alszik 20-30 percet, aztan fel 1-tol 2-3 orat, delutan 5-6 korul is durmol egy fel oracskat.

Milyen egy 6 hónapos babátok napirendje? Miket adtok már neki enni? És mennyit alszik egy nap?

Legjobb válasz: Az én kislányom múlt héten volt 6 hós. Két hete kap már fõzelékeket és egy hónapja gyümölcsöt. Az ebédet és a tízórait így már kiváltottuk, a többi tápszer. (Kapott: alma, õszibarack, banán, sütõtök, sárgarépa, krumpli) csak vizet iszik, sem a teákat, sem a gyümölcsleveket nem fogadta még el. Reggel a tápszer után visszaalszik, kb. 9-ig. Aztán alszik egy fél órát dél körül, majd egy hosszabbat úgy 4-5 óra körül. Nem valami sok, tudom, de úgy tûnik elég neki.

Az én kislányom múlt héten volt 6 hós. Két hete kap már fõzelékeket és egy hónapja gyümölcsöt. Az ebédet és a tízórait így már kiváltottuk, a többi tápszer. (Kapott: alma, õszibarack, banán, sütõtök, sárgarépa, krumpli) csak vizet iszik, sem a teákat, sem a gyümölcsleveket nem fogadta még el. Reggel a tápszer után visszaalszik, kb. 9-ig. Aztán alszik egy fél órát dél körül, majd egy hosszabbat úgy 4-5 óra körül. Nem valami sok, tudom, de úgy tûnik elég neki.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 7 nap múlva lesz 6 hónapos. 1 hónapja eszünk almát, barackot, sütõtököt. Most váltottunk ki egy étkezést tejpéppel. Mi napi 4x eszünk ebbõl már csak 3x tápszert. Hát akkor alvás terén nálatok jobb a helyzet, mert az én kisfiam ma is csak 2x aludt 30percet:(. Nem tudom mi van vele, már annyira fáradt, és lehet amiatt nem tud elaludni. Remélem ez változik. Minden jót:)
A kérdező hozzászólása: Nálunk is elkezdödött a fogzás. minden jót nektek:)


6-7 hónapos babátok mennyit alszik egy nap? Átalussza e az éjszakát? Mikor szokott reggel felkelni?

Az én babám most múlt 6 hónapos. 7 és 8 óra között szokott kelni. Reggeli után alszik egy 30 percet, ebéd el?tt 30 percet, ha sétálni megyünk akkor a hideg leveg? elnyomja és ott is alszik 20-30 percet, kora este is alszik 40 percet, ha nem aludt séta közben akkor kés? esete is alszik 20-30 percet.

Legjobb válasz: szia enyém 6 és fél hós,kicsit extrém de leírom:D 10kor kelne ha nem kelteném,keltem 8kor mivel így lehet ágyba rimánkodni éjfélkor.(igen,így van) és napközben kb 3-4órát alszik.délelõtt másfél óra,kora du szintén,este 8 felé fél óra.Éjjel 2x kel enni,de volt már olyan hogy óránként kelt pedig nem fogzik. cumiból ajánlom a dr brown's márkát,ez kevésbé esik ki a szájából.

szia enyém 6 és fél hós, kicsit extrém de leírom:D 10kor kelne ha nem kelteném, keltem 8kor mivel így lehet ágyba rimánkodni éjfélkor.(igen, így van) és napközben kb 3-4órát alszik.délelõtt másfél óra, kora du szintén, este 8 felé fél óra.Éjjel 2x kel enni, de volt már olyan hogy óránként kelt pedig nem fogzik. cumiból ajánlom a dr brown's márkát, ez kevésbé esik ki a szájából.
elsõ vagyok..kedves második megértelek :) az én lányom dettó ilyen volt. mivel 3, 5 hónapos koráig minden éjszaka hajnal kettõig ordított, így valahogy ráállt az éjszakára. éjfél, egy körül aludt el, aztán persze szinte átaludta a napot. majd volt hogy este fürdés után, hami után elaludt és képes volt flekelni 22-kor! azt hittem behalok :D aztán képzeld el, egyik napról a másikra átállt a korábbi lefekvésre. egyszer csak elaludt tízkor és azóta elalszik max 23-kor (kop-kop-kop).
ja, ismét az elsõ., sajnos a lányunk nem fogad elmás cumit csak a cseresznye cumit, mivel az volt az elsõ cumija mikor inkubátorban volt! :( van itthon vagy hat cumi, más fajta, más anyag, de ha nem szeresznye alaku akkor az repül a szájából.
kedves elsõ, nálunk is most elõbbre tolódott, de már nem merem elhinni hogy így is marad, rapszódikusan változik a dolog, volt már hogy hajnal fél 3ig volt fenn...DD Egyébként én azzal nyugtatom magam hogy biztos zseni lesz:DD Egyébként õ nagyon bukós volt, szegénykémnek állandóan liftezett a gyomra és amiatt nem volt egy nyugodt perce/percünk sem és megszokta. De örülök h nem vagyunk egyedul, kitartás Neked is! "második":)
7 hónapos múlt a kisfiam. 7-8 között kel, vagy keltem. 10-11-tõl alszik 1-másfél órát, délután 2-3 körül 1-2 órát, és estefelé fél-1 órát, este 9-10-tõl többnyire átalussza az éjszakát. Az utóbbi 1 hétben elõfordult, hogy csak kétszer aludt napközben, és este 8-kor kidõlt :) Eddig háton aludt, de mostanában elkezdett hasra fordulva aludni, pont fordítva, mint nálatok :) A cumi nálunk is kezd problémás lenni, napközben is, éjszaka is van, hogy felébred, és a cumi kell neki. Persze én is berohangálok, de szerencsére hamar visszaalszik. 6 hónaposan kb ugyanilyen volt a napunk, csak kicsit hosszabbakat aludt és kb 2 órát bírt ki ébren egyhuzamban (most már van, hogy hármat).
...már nem merem elhinni hogy így is marad...-ez jó :) én is így vagyok vele.... elsõ voltam
A lányom 7 hónapos. Reggel általában 6-7 körül kel, akkor cicizik (egy ágyban alszunk), és visszaalszik. Ez van, hogy nyugodt alvás, van, hogy hamar felébred, de általában 9-ig alszik. Utána 11-tõl alszik 1 órát, majd 3-4 körül még egy-másfél órát. De van, amikor csak egyszer alszik, de az akkor akár 2, 5 órás alvás. Kb 5 hónapos koráig dajkálva altattam el, akkor õ is éjfél körül aludt el mindig, aztán kipróbáltam, hogy fekve szoptatva altatom, azzal 9 körül elalszik. Utána van, hogy már 11-kor felébred, de van, hogy csak 1-kor, aztán meg 4 körül. Azt vettem észre, hogy tényleg nem az éhség kelti, hanem csak egy kis cici kell neki, a cumi sem elég ilyenkor. Írtad, hogy félsz, hogy ez egy ördögi kör, én az állandó éjszakai cicizéssel vagyok így. Állítólag így, hogy válaszolunk a hívásukra, jobban kialakul bennük a bizalom, és késõbb sokkkal jobb alvók lesznek... :) Úgy legyen!!!!!! :D

Mennyit alszik éjszaka egy 6 hónapos baba?

Az enyém este 8kor eszik, 9kor már alszik. Reggel 6kor adok neki tápszert, de azt is álmában eszi meg, majd visszaalszik és kb reggel 8kor kel. Normális ez? NApközben is alszik 1-1 órákat evés után.

Legjobb válasz: Szia, teljesen normalis ha a babadnak igy jo akkor igy jo, es persze gondolom neked is:) Nalunk ugyanez van csak delelott 1 ora alvas delutan 2 ora alvas es babakocsizaskor 20 perc szunya. Ejszaka detto mint nalatok. Miert lenne ez gond? Orulj hogy jo alvo a babaod en legalabb is orulok:) Habar az elmult 2 hetben fogunk lett es az ejszaka par sirast nem usztunk meg de hala gyors visszaalukalt a dragam. Boldog babazast!

Szia, teljesen normalis ha a babadnak igy jo akkor igy jo, es persze gondolom neked is:) Nalunk ugyanez van csak delelott 1 ora alvas delutan 2 ora alvas es babakocsizaskor 20 perc szunya. Ejszaka detto mint nalatok. Miert lenne ez gond? Orulj hogy jo alvo a babaod en legalabb is orulok:) Habar az elmult 2 hetben fogunk lett es az ejszaka par sirast nem usztunk meg de hala gyors visszaalukalt a dragam. Boldog babazast!
Az én kislányom is fél éves és pont ennyit alszik. Napppal kb. 3x 1 órát. éjjel 12-õt. Kb 2x kel éjjel, félálomban szopizik, majd alszik is.
Sziasztok!Az én kislányom is 6 hónapos és ugyan annyit alszik mint neked!De reggel nem õ ébreszt engem henem én ébresztem fel enni ha tehetné végigaludná az egész délelötött!
Szia, az én 6 hós kisfiam este 8 körül vacsizik és fél 9-9 fele alszik, reggel fél 7-és fél 8 között ébred magától és csendben játszik amíg ki nem veszem a kiságyból.. utána cicizik egy kicsit aztán 8kor reggeli utána 1 órát alszik... 10 -fél 11 körül tízórai, játék aztán megint alszik 1 órát, 12-13 óra körül ebéd, játék, levegõ(séta) aztán megint 1 óra szunya, 4- fél 5 körül uzsonna, játék és ismét 1 óra szunya ( persze néha csak 3/4 órákat alszik ) aztán fél 7-kor pancsi utána kis cici, játék 8 kor vacsi és így tovább.... a 14 óra alvás megvan, amire szüksége van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!