Találatok a következő kifejezésre: Mennyit alszik egy 6 (15 db)

Mennyit alszik egy 6 hetes baba? Az enyém talán hiperaktív?

Az enyém nagyon keveset, napközben csak 20 perceket és éjjel fél 1-re sikerül eleltatnom. Hiperaktív lenne?

Legjobb válasz: Kb ezt kérdezték pár kérdéssel elõbb. Olvasd el! Nagyon változó, hogy mennyit alszanak. Ebben a korban még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Majd ha kicsit nagyobb lesz megváltozik, meglásd. Addig meg ne agyalj, hasonlítgass, hanem szeresd!

Kb ezt kérdezték pár kérdéssel elõbb. Olvasd el! Nagyon változó, hogy mennyit alszanak. Ebben a korban még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Majd ha kicsit nagyobb lesz megváltozik, meglásd. Addig meg ne agyalj, hasonlítgass, hanem szeresd!
hát ha nem sír nincs gond, de ne nagyon altasd csak tedd le bucsú után. nálunk be vált szereti a kis ágyát és magátol elalszik :) esti mese , kislámpa figurák... ha televan bösségesen a pocak és nem fájdogál elkénne aludni magátol
Egy 6 hetes baba nem lehet hiperaktiv. Egyszerûen szokatlan még neki ez a világ. Az én kislányom is 2 hónapos korára tanulta meg az alvást, akkortól aludt nappal is, addig csak 20 perceket. Próbáld meg, hogy mikor felkel, megeteted, nem tudom szopik-e, de a lényeg eszik, és 1.5-2 óra mulva rakd cicer, vagy cumit adj neki, és hátha elalszik. Biztos látszik rajta, hogy fáradt, akkor próbáld meg elaltatni. Tudom nehéz, nekem is az volt, de hidd el idõ kell, és olyan szépen megtanulják, hogy alvás van. 2 gyerekes anyuka
az elején vagytok még majd egy-ket hét és korábban fog elaludni
A kérdező hozzászólása: ja, 6-kor már kel és a 20 pereket úgy értettem, hogy napközben 4-5-ször 20 percet. :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok tejem van, nem éhes, de sajnos hasfájós, és mindig ölben lenne. A kiságyat egyenesen utálja. :( Éjjel velünk alszik csak el. Már pisilni is úgy megyek el, hogy a vállamon van, mert ordít, ha lerakom. Enni meg olyan gyorsan eszek, hogy a nyelõcsövem már fáj :( Sajnos hasfájásra semmi nem vált be. Nagyon mohó és rengeteg levegõt nyel.

Mennyit alszik egy 6-8 hetes kismacska?

Legjobb válasz: mért mit csináljon táncoljon??? megint egy értelmes kérdés egy értelmes embertõl...

mért mit csináljon táncoljon??? megint egy értelmes kérdés egy értelmes embertõl...
Hát az enyém nem aludt túl sokat... Kb este fél8-8 körül lefeküdt és hajnal 5kor már ugrált, hogy keljek fel, mert õkelme unatkozik. Aztán olyan 8-9 körül megint visszafeküdt kb. dél-1 óráig.
A kérdező hozzászólása: A miénk se laszik sokat. Eszik, alszik 1-2 órát, aztán felkell és játszani kell vele. Ugrabugrál, futkos, fel-le mászik... Aranyos. De néha már nagyon kifáraszt minket. Mikor már aludnánk, õ akkor kel fel játszani...

5-6 hónap körüli babátok mennyit alszik egy nap? Hányszor és mennyit nappal, és mennyit éjszaka?

Legjobb válasz: Szia! Éjjel 21-8-ig alszik, tehát kb 11 órát, és 1* kel, 10 percre, amíg eszik. Nappal: 3-4* fél órát alszik, vagy 2*fél óra+egy 1 órás alvás. A Te babád mennyit alszik? 6 hós.

Szia! Éjjel 21-8-ig alszik, tehát kb 11 órát, és 1* kel, 10 percre, amíg eszik. Nappal: 3-4* fél órát alszik, vagy 2*fél óra+egy 1 órás alvás. A Te babád mennyit alszik? 6 hós.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az én Babám 5 és fél hónapos. Este 8 órától alszik reggel fél 7-ig közben 1* eszik. Napközben általában 3-szor alszik, 2* 1 órát, 1* 1, 5 órát.
Este 9tõl reggel 8ig alszik. Közben 1-2szer kel fel enni. Napközben 3-4 órát alszik, de teljesen változó, hogy milyen elosztásban. Van olyan is, hogy egyszerre 3mat, meg van olyan is, hogy csak fél-1 órát egyszerre. 5 hónapos
az én babám általában 11 órát alszik, kelés nélkül.napközben 3*egy órát alszik.vagy 4*1 órát változó.


6-7 hónapos babátok hányszor és mennyit alszik egy nap?

6,5 hónapos a babám. Este fél9től reggel fél8ig alszik, de legalább 4-5 alkalommal biztos ébred. NApközben 10 óra után alszik 20-30 percet, majd fél1 után jó esetben 1,5-2 órát, és fél5 körül még 20 percet. Nagyon nehéz elaltatni, de nem tudom,hogyan kellene áttérni a napi két alvásra, mert 10kor már álmos, le kell rakjam, de ha felébred, fél3kor legkésőbb nem bírja fél9ig. Ha meg este hamarabb rakom le, akkor reggel hamarabb kel:(

Legjobb válasz: az én kisfiam 9 hónapos lesz,és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1,5 órát,délelõtt és délután.fél évesen még bõven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát,és este 10 körül aludt el. Az éjszakát átaludja,azokban az idõszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit,ha jön a foga,de az minden babát megvisel valamennyire. szerintem a Te babád délelõtt alszik keveset,ha többet aludna késõbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.

az én kisfiam 9 hónapos lesz, és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1, 5 órát, délelõtt és délután.fél évesen még bõven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát, és este 10 körül aludt el. Az éjszakát átaludja, azokban az idõszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit, ha jön a foga, de az minden babát megvisel valamennyire. szerintem a Te babád délelõtt alszik keveset, ha többet aludna késõbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.
28-án lesz 8 hónapos a fiam. Kb 1 hónapja van új napirendünk, elõtte napi kétszer aludt. Most ez van: Reggel 8kor kel. 10kor alszik él órát. Fél 1kor már álmos és alszik kb. 1 1/2- 2 órát. Majd kb fél 6kor még 30 percet. 7kor fürdünk, el is alszik utána egybõl. Olyan 8körül. Éjjel 2-3 szor kel cicizni, de mostanában már csak egyszer. Szerintem lassan változni fog nálatok is. :)
Az én kisfiam egy hét múlva lesz 7 hónapos. Napi 3-4 szer alszik 3
elõzõ folyt. :-) szóval 30 perceket alszik, csakis a pihenõszékben. Úgy tapasztalom, 9 hónapos koruk körül váltanak a babák 2 hosszabb alvásra. Nekem este fél 8 körül gond nélkül elalszik a kiságyában, de minimum3x kel.
6 hónapos kisfiam van, így néz ki egy napunk: Reggel 7-8 között kel, szopizik, játszunk 10 körül alszik fél órát (vagy annyit se) 11-kor eszik gyümölcsöt, játszunk Fél 2kor ebéd, fõzelék, utána játszi, séta (ilyenkor alszik) 5 körül haza, szopi, játszunk 7-fél8 között pancsi, utána még bohóckodunk, apa is hazaér, együtt mókáznak kimerülésig 8-9 között szopi és alvás Éjszakáink változóak, általában kétszer kel, de van hogy csak egyszer. Egy ideig átaludta, aztán borult minden, borzalmas volt. Tegnapról mára viszont ismét átaludta az éjszakát, remélem megtartja ezt a jó szokást :)

6-7 hónapos babátok hányszor és mennyit alszik egy nap?

Éjjelt már végig alussza?

Legjobb válasz: Kisfiam 3 hós korától átalussza az éjszakát. Este 19:30-kor már alszik, reggel 6-kor 7-kor kel. Délelõtt durmól 9-tõl 11-ig. 13 órától alszik ismét 16 óráig. Utána már játék,18 kor vacsora, fürdés, ha nagyon hisztis, akkor alvás. persze az idõpontok toldnak, ha késõbb kel. szóval némiképp ilyenkor módosul.

Kisfiam 3 hós korától átalussza az éjszakát. Este 19:30-kor már alszik, reggel 6-kor 7-kor kel. Délelõtt durmól 9-tõl 11-ig. 13 órától alszik ismét 16 óráig. Utána már játék, 18 kor vacsora, fürdés, ha nagyon hisztis, akkor alvás. persze az idõpontok toldnak, ha késõbb kel. szóval némiképp ilyenkor módosul.
Szia! A babám 1 hete múlt 6 hónapos. Pár hete egyik napról a másikra 4 db rövid alvásból 2 hosszabbat csinált. Azóta így tengetjük napjainkat: hajnali 5 körül ébred, szopizik, aztán még alszik kb. fél 8-ig. Akkor ismét szopik, majd fél 11-kor tízórai, aztán 1.5 vagy akár 3 órás alvás. 2-kor szopik, 5-kor uzsonna, majd valamikor 6 körül elszenderül még, akkor már egy rövidebbet alszik. Fél 8-kor szopi, fürdés, 8-kor lefektetjük, alszik hajnali 5-ig. (Elõtte hónapokig nem kelt fel hajnalban, de mostanában igen, lehet, hogy nem elég neki az utolsó szopi már..)
21-en volt 6 honapos a kisfiam. Este 8-tol alszik reggel 6-fel 7-ig (sajnos 4x-5x ebred egy ejszaka, olyankor magamhoz olelem, eszik 30-40 ml tapszert es alszik tovabb), delelott kb. 10-tol alszik 20-30 percet, aztan fel 1-tol 2-3 orat, delutan 5-6 korul is durmol egy fel oracskat.

Milyen egy 6 hónapos babátok napirendje? Miket adtok már neki enni? És mennyit alszik egy nap?

Legjobb válasz: Az én kislányom múlt héten volt 6 hós. Két hete kap már fõzelékeket és egy hónapja gyümölcsöt. Az ebédet és a tízórait így már kiváltottuk, a többi tápszer. (Kapott: alma, õszibarack, banán, sütõtök, sárgarépa, krumpli) csak vizet iszik, sem a teákat, sem a gyümölcsleveket nem fogadta még el. Reggel a tápszer után visszaalszik, kb. 9-ig. Aztán alszik egy fél órát dél körül, majd egy hosszabbat úgy 4-5 óra körül. Nem valami sok, tudom, de úgy tûnik elég neki.

Az én kislányom múlt héten volt 6 hós. Két hete kap már fõzelékeket és egy hónapja gyümölcsöt. Az ebédet és a tízórait így már kiváltottuk, a többi tápszer. (Kapott: alma, õszibarack, banán, sütõtök, sárgarépa, krumpli) csak vizet iszik, sem a teákat, sem a gyümölcsleveket nem fogadta még el. Reggel a tápszer után visszaalszik, kb. 9-ig. Aztán alszik egy fél órát dél körül, majd egy hosszabbat úgy 4-5 óra körül. Nem valami sok, tudom, de úgy tûnik elég neki.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 7 nap múlva lesz 6 hónapos. 1 hónapja eszünk almát, barackot, sütõtököt. Most váltottunk ki egy étkezést tejpéppel. Mi napi 4x eszünk ebbõl már csak 3x tápszert. Hát akkor alvás terén nálatok jobb a helyzet, mert az én kisfiam ma is csak 2x aludt 30percet:(. Nem tudom mi van vele, már annyira fáradt, és lehet amiatt nem tud elaludni. Remélem ez változik. Minden jót:)
A kérdező hozzászólása: Nálunk is elkezdödött a fogzás. minden jót nektek:)

6-7 hónapos babátok mennyit alszik egy nap? Átalussza e az éjszakát? Mikor szokott reggel felkelni?

Az én babám most múlt 6 hónapos. 7 és 8 óra között szokott kelni. Reggeli után alszik egy 30 percet, ebéd el?tt 30 percet, ha sétálni megyünk akkor a hideg leveg? elnyomja és ott is alszik 20-30 percet, kora este is alszik 40 percet, ha nem aludt séta közben akkor kés? esete is alszik 20-30 percet.

Legjobb válasz: szia enyém 6 és fél hós,kicsit extrém de leírom:D 10kor kelne ha nem kelteném,keltem 8kor mivel így lehet ágyba rimánkodni éjfélkor.(igen,így van) és napközben kb 3-4órát alszik.délelõtt másfél óra,kora du szintén,este 8 felé fél óra.Éjjel 2x kel enni,de volt már olyan hogy óránként kelt pedig nem fogzik. cumiból ajánlom a dr brown's márkát,ez kevésbé esik ki a szájából.

szia enyém 6 és fél hós, kicsit extrém de leírom:D 10kor kelne ha nem kelteném, keltem 8kor mivel így lehet ágyba rimánkodni éjfélkor.(igen, így van) és napközben kb 3-4órát alszik.délelõtt másfél óra, kora du szintén, este 8 felé fél óra.Éjjel 2x kel enni, de volt már olyan hogy óránként kelt pedig nem fogzik. cumiból ajánlom a dr brown's márkát, ez kevésbé esik ki a szájából.
elsõ vagyok..kedves második megértelek :) az én lányom dettó ilyen volt. mivel 3, 5 hónapos koráig minden éjszaka hajnal kettõig ordított, így valahogy ráállt az éjszakára. éjfél, egy körül aludt el, aztán persze szinte átaludta a napot. majd volt hogy este fürdés után, hami után elaludt és képes volt flekelni 22-kor! azt hittem behalok :D aztán képzeld el, egyik napról a másikra átállt a korábbi lefekvésre. egyszer csak elaludt tízkor és azóta elalszik max 23-kor (kop-kop-kop).
ja, ismét az elsõ., sajnos a lányunk nem fogad elmás cumit csak a cseresznye cumit, mivel az volt az elsõ cumija mikor inkubátorban volt! :( van itthon vagy hat cumi, más fajta, más anyag, de ha nem szeresznye alaku akkor az repül a szájából.
kedves elsõ, nálunk is most elõbbre tolódott, de már nem merem elhinni hogy így is marad, rapszódikusan változik a dolog, volt már hogy hajnal fél 3ig volt fenn...DD Egyébként én azzal nyugtatom magam hogy biztos zseni lesz:DD Egyébként õ nagyon bukós volt, szegénykémnek állandóan liftezett a gyomra és amiatt nem volt egy nyugodt perce/percünk sem és megszokta. De örülök h nem vagyunk egyedul, kitartás Neked is! "második":)
7 hónapos múlt a kisfiam. 7-8 között kel, vagy keltem. 10-11-tõl alszik 1-másfél órát, délután 2-3 körül 1-2 órát, és estefelé fél-1 órát, este 9-10-tõl többnyire átalussza az éjszakát. Az utóbbi 1 hétben elõfordult, hogy csak kétszer aludt napközben, és este 8-kor kidõlt :) Eddig háton aludt, de mostanában elkezdett hasra fordulva aludni, pont fordítva, mint nálatok :) A cumi nálunk is kezd problémás lenni, napközben is, éjszaka is van, hogy felébred, és a cumi kell neki. Persze én is berohangálok, de szerencsére hamar visszaalszik. 6 hónaposan kb ugyanilyen volt a napunk, csak kicsit hosszabbakat aludt és kb 2 órát bírt ki ébren egyhuzamban (most már van, hogy hármat).
...már nem merem elhinni hogy így is marad...-ez jó :) én is így vagyok vele.... elsõ voltam
A lányom 7 hónapos. Reggel általában 6-7 körül kel, akkor cicizik (egy ágyban alszunk), és visszaalszik. Ez van, hogy nyugodt alvás, van, hogy hamar felébred, de általában 9-ig alszik. Utána 11-tõl alszik 1 órát, majd 3-4 körül még egy-másfél órát. De van, amikor csak egyszer alszik, de az akkor akár 2, 5 órás alvás. Kb 5 hónapos koráig dajkálva altattam el, akkor õ is éjfél körül aludt el mindig, aztán kipróbáltam, hogy fekve szoptatva altatom, azzal 9 körül elalszik. Utána van, hogy már 11-kor felébred, de van, hogy csak 1-kor, aztán meg 4 körül. Azt vettem észre, hogy tényleg nem az éhség kelti, hanem csak egy kis cici kell neki, a cumi sem elég ilyenkor. Írtad, hogy félsz, hogy ez egy ördögi kör, én az állandó éjszakai cicizéssel vagyok így. Állítólag így, hogy válaszolunk a hívásukra, jobban kialakul bennük a bizalom, és késõbb sokkkal jobb alvók lesznek... :) Úgy legyen!!!!!! :D
A kérdező hozzászólása: baj, ha inkabb hason alszik?
Dehogy baj! Nekem is mindkét babám csak hason tudott nagyokat aludni. Alig voltak fent még ennyi idõsen. Csak enni 3-4 óránként. A kisebbik viszont kb. ennyi idõs korától már végig aludta az éjszakát. Reggel 5-6 körül kelt enni. Nálunk a bölcsõben aludt és az lett ringatva, ha nem tudott elaludni. Ez olyan jól kifizetõdött, hogy most 8 hónapos és egyedül alszik el már a kiságyában.
A kérdező hozzászólása: Szerencses vagy!En azert tettem fel a kerdest, mert az en kisfiam alig hajlando aludni par napja, 4-5 orat alszik egesz nap, azt is tobb felvonasban, ejszaka is 2-3 alkalommal felkel, reggel 5:30-tol pedig mar alig van alvas.Mar nem tudom mit csinaljak vele, nem nyugos, nem ehes, de ha egyedul hagyom tobb mint 10 percre mar ordit szegenykem :(, en meg persze olbe kapom, mert a szivem szakad meg, talan el van kapatva egy kicsit?
Elsõ vagyok! DEhogy van elkapatva! Ha sírnak én is felkapkodom õket. Ennyi idõs korában még hiányzik akkor neki az anya, a közelséged. Nem lehet, hogy a pocakja fáj neki? Nekem az segített sokat, hogy rengeteget vittem õket sétálni és a friss levegõn akkorákat aludtak, mint a ház. Elnyomja õket. Próbáld ki ezt is! Délelõtt, du-án vigyed el sétálni. Jót tesz neked is, mert levegõn vagy nem otthon. Olyan frankó nagyot aludtak így, hogy csoda! :)
A kérdező hozzászólása: Ezt mar en is bevetettem, jo, hogy eddig szuper ido volt, es meleg, de mostmar nem lehet vele sokat kinnt ulni, mert meg olyan picike. Koszonom, hogy irtal! Szep napot :)

5-6 hetes babak anyukai, hogy nez ki egy napotok, nektek mennyit alszik a pici, mire van idötötk?

Legjobb válasz: ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol,este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni,8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom,ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.

ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol, este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni, 8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom, ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.
szinte egész éjszakát átalussza. 2X kel föl tápira:) nap közben pedig szinte mindig az ölemben van. jó kis sráác:) ha akarom mindenre van idõm. barátaim mindig jönnek. minden nap sétálunk kb. 45percet:) nagyon jól megvagyunk, szerencsére nagyon jó baba:) 16/L
utolsó vagyok 5hós:)
SZia, nekem mikor ekkora volt evett és aludt. Egész nap összesen 2 órát ha fent volt evés, alváson, pelenkázáson kívül. Azóta alussza át az éjszakát (este 8- hajnal 4 ig)mióta hason alszik.

Mennyi az alvas igenye egy 6 eves gyereknek? Tietek mennyit alszik?

Legjobb válasz: Lányom este 1/2 10-tõl reggel 1/8-ig alszik, majd pedig az oviban délután 1/2 1-tõl 1/2 3-ig. Hétvégén viszont nem alszik délutánonként.

Lányom este 1/2 10-tõl reggel 1/8-ig alszik, majd pedig az oviban délután 1/2 1-tõl 1/2 3-ig. Hétvégén viszont nem alszik délutánonként.
Az én lányom este fél 9-tõl reggel 7-ig alszik, déli alvás 2, 5 éves korától ritka, mint a fehér holló!
Az óvodában mindig alszik. Itthon kb. 22 óra van, mire végre elalszik, holott idõben fürdik, vacsorázik. Fél 7-kor már ébren van. Hétvégén kb. havonta egyszer, ha alszik délután is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!