Találatok a következő kifejezésre: Mennyit alszik egy (172 db)

5-6 hónap körüli babátok mennyit alszik egy nap? Hányszor és mennyit nappal, és mennyit éjszaka?

Legjobb válasz: Szia! Éjjel 21-8-ig alszik, tehát kb 11 órát, és 1* kel, 10 percre, amíg eszik. Nappal: 3-4* fél órát alszik, vagy 2*fél óra+egy 1 órás alvás. A Te babád mennyit alszik? 6 hós.

Szia! Éjjel 21-8-ig alszik, tehát kb 11 órát, és 1* kel, 10 percre, amíg eszik. Nappal: 3-4* fél órát alszik, vagy 2*fél óra+egy 1 órás alvás. A Te babád mennyit alszik? 6 hós.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az én Babám 5 és fél hónapos. Este 8 órától alszik reggel fél 7-ig közben 1* eszik. Napközben általában 3-szor alszik, 2* 1 órát, 1* 1, 5 órát.
Este 9tõl reggel 8ig alszik. Közben 1-2szer kel fel enni. Napközben 3-4 órát alszik, de teljesen változó, hogy milyen elosztásban. Van olyan is, hogy egyszerre 3mat, meg van olyan is, hogy csak fél-1 órát egyszerre. 5 hónapos
az én babám általában 11 órát alszik, kelés nélkül.napközben 3*egy órát alszik.vagy 4*1 órát változó.

Mit kell tudnia egy 8 hetes babának? Légyszi irjátok le hogy a ti babátok miket csinál, és mennyit alszik egy nap?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom nagyon figyelmes, minden alvás után jókat "beszélgetünk", mosolyog, figyeli a színes tárgyakat, a beszédet, nézeget, kb. 1-2 óra hosszat. Aludni változó, mert van hogy 30 perc után felkel, de van, hogy 4-5 órát alszik egyhuzamban. Általában délelõtt alszik hosszut. Délután már felszínesebben, inkább szunyókál, aztán este 5-6 után már szinte semmit, igy fél 7-kor fürdik, majd pici szunya, és 8-9ig megint fentvan, majd 10-tõl általában hajnal 3-4-ig alszik, de este egybõl visszaalszik szopi után, és reggel 6-7 körül kel. De minden baba más, mert van olyan,aki szinte mindig alszik, és van aki szinte egész nap nem alszik semmit.

Szia! Az én kislányom nagyon figyelmes, minden alvás után jókat "beszélgetünk", mosolyog, figyeli a színes tárgyakat, a beszédet, nézeget, kb. 1-2 óra hosszat. Aludni változó, mert van hogy 30 perc után felkel, de van, hogy 4-5 órát alszik egyhuzamban. Általában délelõtt alszik hosszut. Délután már felszínesebben, inkább szunyókál, aztán este 5-6 után már szinte semmit, igy fél 7-kor fürdik, majd pici szunya, és 8-9ig megint fentvan, majd 10-tõl általában hajnal 3-4-ig alszik, de este egybõl visszaalszik szopi után, és reggel 6-7 körül kel. De minden baba más, mert van olyan, aki szinte mindig alszik, és van aki szinte egész nap nem alszik semmit.
Szia! Tegnap töltöttük a 8. hetet, hason fekve már szépen megtartja a fejét, figyelmes, a tárgyakat követi a szemével, a hang irányába fordítja a fejét, nevetgél, gagyog. Éjszaka ált. 2szer kel fel (de etetés után visszaalszik), nappal séta közben mindig alszik 2-3 órát, utána evések után is, az esti etetés elõtt már nem alszik, akkor általában játszunk vele. Az én kislányom ezeket csinálja, de minden baba más ütemben fejlõdik. Jó babázást!
Elfelelejtettem, hogy hason nem szeret lenni, de a fejét szépen emeli, igy mi kevest hasalunk.

2 éves kisifatok mennyi alszik egy nap, hány órát és mikor? Az este és éjszaka is érdekelne, mikor alszik el és mikor ébred.

Legjobb válasz: a délutáni alvás 1-3-ig van általában.este 10 körül alszik el és reggel 7 fél 8 körül ébred a fiam.vagyis összesen 11 órát alszik egy nap.éjjel ébred,de csak annyi ideig míg odamászik közénk és már alszik is.egyébként most minden lefekvés kész tortúra,hiszti.

a délutáni alvás 1-3-ig van általában.este 10 körül alszik el és reggel 7 fél 8 körül ébred a fiam.vagyis összesen 11 órát alszik egy nap.éjjel ébred, de csak annyi ideig míg odamászik közénk és már alszik is.egyébként most minden lefekvés kész tortúra, hiszti.
Igaz kislány, de azért leírom ha nem gond. Este 8- fél 9-kor alszik el, reggel 7-ig alszik kb. Éjszaka csak akkor kel, ha elveszett a cumija. Napközben délben fekszik, és 2, 5-3 órát alszik.
Este 9kor alszik el, éjjel 11kor felébred pisilni, de vissza is alszik. Reggel 7-8 között ébred. Ha 7 körül vagy valamiért korábban, akkor du. 1tõl alszik 4ig, ha 8 körül, akkor nem alszik délben.
Este fél 10, 10 tõl reggel 7-8ig alszik. Általába úgy 10 órát, aztán napközbe 1-4 között, tehát egy nap úgy 13 órát alszik
De jó nektek! Az én fiam este 9 körül alszik el, éjszaka 1x még felébred, iszik, megsimogatom, ott maradok vele míg elalszik. Reggel 6-7 körül kel fel. Délután max 1, 5 órát alhat, ha nem keltem fel még éjjel fél 12-kor is játszani akar. Tehát összesen 11 óra. Így nem is tûnik olyan kevésnek, viszont éjszaka tuti, hogy a legszebb álmomból ébreszt fel.
2 éves múlt a fiam, este nyolckor alszik el, reggel hétig alszik.napközben 2-3 órát alszik.tehát összesen 13-14 óra
kisfiam este 10tõl reggel 9ig alszik, és délután 2tõl 4ig.mázlista vagyok.:)


Hogy néz ki egy napotok 4 hetes babátokkal? Mennyit alszik egy nap?

Legjobb válasz: Szia! Bár mi csak hétfõn leszünk 4 hetesek, de nem hiszem, hogy sok mindenben más lenne a napunk! Reggel 6 körül van ébredés, eszik aztán nézelõdik, míg rendet teszek Kb 9kor van a következõ evés, ezután jó esetben alszik 11-ig. Fél12kor van evés, de ilyenkor nem szokott aludni. 2-kor eszik megint, aztán elmegyünk sétálni. Azt végig alussza, meg még utána is egy kicsit. 4-kor van a következõ evésidõ, szintén nem nagyon szokott ilyenkor aludni 6kor kap egy picit enni, 7kor fürdetés utána vacsi:) 11-ig alszik, utána 1,5 óránként kel(ha nem pocifájós) de többnyire egész éjszaka fent vagyunk, és csak félórákat alszunk. Remélem nálatok jobb a helyzet.

Szia! Bár mi csak hétfõn leszünk 4 hetesek, de nem hiszem, hogy sok mindenben más lenne a napunk! Reggel 6 körül van ébredés, eszik aztán nézelõdik, míg rendet teszek Kb 9kor van a következõ evés, ezután jó esetben alszik 11-ig. Fél12kor van evés, de ilyenkor nem szokott aludni. 2-kor eszik megint, aztán elmegyünk sétálni. Azt végig alussza, meg még utána is egy kicsit. 4-kor van a következõ evésidõ, szintén nem nagyon szokott ilyenkor aludni 6kor kap egy picit enni, 7kor fürdetés utána vacsi:) 11-ig alszik, utána 1, 5 óránként kel(ha nem pocifájós) de többnyire egész éjszaka fent vagyunk, és csak félórákat alszunk. Remélem nálatok jobb a helyzet.
A kérdező hozzászólása: SZia! Köszönöm a választ, de a helyzet nálunk sem túl rózsás most. Ma 4 hetes a pici lány és elkapta a takonykórt a tesótól. Felkel 7 körül, eszik, remélem alszik egy jót, utána a következõ etetésig õ sem nagyon alstzik, este vagy elalszik vagy nem, tagnap 5 órát volt fent este 7-tõl éjfélig, de legalább nem volt fent egész éjjel. Sztem most ez a betegség miatt van és késõbb beáll, mert hulla vagyok. Kisifiad vagy kislányod van? Hol szültél? HOgy bírod?
Szia! Kislányom van:) Karcagon szültem. Hát már eléggé kivagyok. Alvás alig, napközben meg takarítás, vasalás, stb. Nekem elsõ baba, nem kell tesó(k)ról gondoskodni. álmomban sem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. De ha majd elmúlik a hasfájás, akkor javul valamit a helyzet. Bár azt mondják 3 hónapos koráig is eltarthat. Neked biztos nehezebb így, hogy még van mellette gyerkõc. Kitartást!!! te hol szültél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én a Sote 2-n szültem, Budapesten. Hát tényleg nem könnyû, fõleg, hogy a helyzet nekem is új.:) A férjem és az egész családom igyekszik segíteni, mielõtt végleg elgurul a gyógyszerem. A nagyfiam ovis, de most körbefertõzte a családot, és õ is itthon van. Nálatok apa segít? Tejed van? Az enyém tápis gyerekek. Milyen volt a szülés?
Sziasztok. Pénteken leszünk 4 hetesek. Ahogy olvasom, talán én vagyok a legszerencsésebb a babámmal! Igaz, mi korán kelünk, fél 6-6 körül, akkor eszik, majd visszaalszik fél 10-10-ig, ismét eszik, aztán kicsit ébren van, nézelõdik, igényli a szeretgetést, közelséget, de 11 körül elalszik újra, majd 2 körül kel ismét, eszünk, megyünk sétálni. 5 óra után kel fel, ilyenkor van a fürdésidõ, majd eszünk, és alszik este 10-ig. Eszik, és alszik hajnali 2-ig, megint eszik, aztán húzza reggel fél 6, 6-ig. Éjszaka szerencsére hamarabb visszaalszik mint nappal. Nem mondom, van hogy egy negyedórát nyöszörög, nyûglõdik, de beszélek hozzá, és elalszik. A pocakfájás nálunk is volt, de nem hagytam sokáig szenvedni, vettünk Infacol szuszpenziót, minden szopizás elõtt kap belõle, azóta nem fáj a pocija, nagyon bevált.
Nálunk összevisszaság uralkodott. Éjszaka volt úgy, hogy 2-3 órát is ébren töltött, utána jobb esetben aludt 1-2 órát, legkésõbb 6-kor ébredt, és nem aludt el, majdcsak délután 2 felé. Akkorra meg már olyan álmos volt, hogy üvöltött. Most 8 hetes, lassan kezd beállni a napirend. Az meg, hogy 3 naponta van széklete a kicsinek valószínû a tápszertõl van. Legalábbis mi így jártunk 2-3 naponta kakilt, és borzasztóan erõlködött. Tápit váltottunk, azóta naponta 1-2 alkalommal van kaki, és nem erõlködik csak minimálisan.
Sziasztok !mi ma vagyunk 4 hetesek es hat 4napja kezdodott a hasfajas a kislanykamnal , olyan tehetetlennek ertzem magam, cicizik szeklet is van naponta altalaban minden peluscserenel csak nagy nehezsegek aran jon ki de ha alszik meg csak ugy kisurran, nem ertem hogy miert van eszik es mar nyomja is a kakit?az alvas meg egesz nap alszik ejjel meg torka szakadtabol uvolt vagy ket orat jarkalunk ringassuk de a helyzet rossz.hogy lehetne megforditani az alvasrendjet?

Nyolc hónapos babátok hányszor/mikor/mennyit alszik egy napon belül?

Babám nagyon nehezen alszik el este, esetleg lehet sok a napi három szundi? Átlag egy órásak.

Legjobb válasz: Nekem háromszor aludt fél órát, majd ennyi idõsen álltunk át a két alvásra. Ami általában délelõtt fél, egy másfél óra, változó. És délután egy óra kb. Este fél 9-tõl alszik reggel 6.45 ig. Az átállás egy kicsit nehezen ment, de jobb így mert kipihentebb. Szóval próbálj átállni vele két alvásra, mert egy éves kor körül már csak egyszer alszanak.

Nekem háromszor aludt fél órát, majd ennyi idõsen álltunk át a két alvásra. Ami általában délelõtt fél, egy másfél óra, változó. És délután egy óra kb. Este fél 9-tõl alszik reggel 6.45 ig. Az átállás egy kicsit nehezen ment, de jobb így mert kipihentebb. Szóval próbálj átállni vele két alvásra, mert egy éves kor körül már csak egyszer alszanak.
Ebben a korban 3 óránál többet nem javallott a napközbeni alvás, mert estére, éjjelre nem lesz "elég fáradt". Sõt, próbáld meg, hogy az esti fektetés elõtt 4-5 órával már ne aludjon. Valahogy próbáld meg, hogy délben legalább 1, 5-2 órát aludjon, így jobban kibírja estig. Kislányom reggel 9-10 között alszik 45 percet, du 13-14.30, 15.00. Eddig du 5 kor séta közben szunyált még 30-40 percet, de az lett az eredménye, hogy az esti elalvás után 40 perccel felébredt, nem volt elég fáradt, hogy végig aludja az éjszakát. Tudom, kegyetlennek tûnhet, de igyekszem nem hagyni du aludni. Inkább korábban fekszünk le. Egyes könyvek javasolják az ébresztést, más babázók kifejezetten tiltják. Reggel nem hagyom aludni többet 1 óránál, mert így délben nem alszik csak 45 percet. Így reggel egy rövid szundi, és gyúrunk a déli alvásra. Nekünk így állt be az alvási napirend.
8 hónapos kislányom este 8-9 között alszik el és 6-kor kel enni, de utána még egy órát visszaalszik. Ennek ellenére már délelõtt fél 10-kor újra szunyál fél órát, meg 13 óra körül ismét 1-1, 5 órát. Aztán utána általában már nem alszik, de van, hogy még fürdés elõtt fél órára elbóbiskol. Szerintem babája válogatja, de én nem vettem észre összefüggsét a nappali alvás mennyisége és az éjszakai között.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hogyan csináljam?
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi Második! Valami oka kell, hogy legyen az esti hisztinek, szerintem talán nem elég álmos...
az én babám akkor már kétszer aludt egy nap, de kb. annyit, mint a tiéd. Azaz délelõtt egy órát, délután 2-3 órát. Este könnyen elaludt (fél 9 körül), de éjjel keltünk párszor. Most adok neki több vacsit. Anyatejes, de egy ideje vacsira kap egy adag Sinlacot is. Azóta is kelünk, de max. kétszer. Én ennek már örülök. Egyébként 9 hónapos múlt.
8 hónaposak vagyunk este 9tõl reggel 9ig alszik és közben 5-6 körül szopizik. A reggeli kelés után egy órával már fáradt és akkor alszik kb 1-1, 5 órát de csak úgy ha én is fekszem mellette és a mellem a szájában. Aztán fél 3 körül alszik még a babakocsiban 1 órát, és fürdés elõtt még szundizik 7 órakor 40 percet. Most tanult meg egyedül elaludni, leteszem este , hasra fordul és alszik.Idáig csak a szopiba aludt bele, közben persze én tartottam a kezemben este egy órát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

6-7 hónapos babátok hányszor és mennyit alszik egy nap?

6,5 hónapos a babám. Este fél9től reggel fél8ig alszik, de legalább 4-5 alkalommal biztos ébred. NApközben 10 óra után alszik 20-30 percet, majd fél1 után jó esetben 1,5-2 órát, és fél5 körül még 20 percet. Nagyon nehéz elaltatni, de nem tudom,hogyan kellene áttérni a napi két alvásra, mert 10kor már álmos, le kell rakjam, de ha felébred, fél3kor legkésőbb nem bírja fél9ig. Ha meg este hamarabb rakom le, akkor reggel hamarabb kel:(

Legjobb válasz: az én kisfiam 9 hónapos lesz,és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1,5 órát,délelõtt és délután.fél évesen még bõven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát,és este 10 körül aludt el. Az éjszakát átaludja,azokban az idõszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit,ha jön a foga,de az minden babát megvisel valamennyire. szerintem a Te babád délelõtt alszik keveset,ha többet aludna késõbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.

az én kisfiam 9 hónapos lesz, és most állt át a napi 2 alvásra.2 szer alszik 1, 5 órát, délelõtt és délután.fél évesen még bõven aludt 3-szor napközben este 6-kor még szundított egy órát, és este 10 körül aludt el. Az éjszakát átaludja, azokban az idõszakokban nyugtalan az alvása egy kicsit, ha jön a foga, de az minden babát megvisel valamennyire. szerintem a Te babád délelõtt alszik keveset, ha többet aludna késõbbre csúszna a délutáni szunya.ezt kellene vhogy kihúznia.
28-án lesz 8 hónapos a fiam. Kb 1 hónapja van új napirendünk, elõtte napi kétszer aludt. Most ez van: Reggel 8kor kel. 10kor alszik él órát. Fél 1kor már álmos és alszik kb. 1 1/2- 2 órát. Majd kb fél 6kor még 30 percet. 7kor fürdünk, el is alszik utána egybõl. Olyan 8körül. Éjjel 2-3 szor kel cicizni, de mostanában már csak egyszer. Szerintem lassan változni fog nálatok is. :)
Az én kisfiam egy hét múlva lesz 7 hónapos. Napi 3-4 szer alszik 3
elõzõ folyt. :-) szóval 30 perceket alszik, csakis a pihenõszékben. Úgy tapasztalom, 9 hónapos koruk körül váltanak a babák 2 hosszabb alvásra. Nekem este fél 8 körül gond nélkül elalszik a kiságyában, de minimum3x kel.
6 hónapos kisfiam van, így néz ki egy napunk: Reggel 7-8 között kel, szopizik, játszunk 10 körül alszik fél órát (vagy annyit se) 11-kor eszik gyümölcsöt, játszunk Fél 2kor ebéd, fõzelék, utána játszi, séta (ilyenkor alszik) 5 körül haza, szopi, játszunk 7-fél8 között pancsi, utána még bohóckodunk, apa is hazaér, együtt mókáznak kimerülésig 8-9 között szopi és alvás Éjszakáink változóak, általában kétszer kel, de van hogy csak egyszer. Egy ideig átaludta, aztán borult minden, borzalmas volt. Tegnapról mára viszont ismét átaludta az éjszakát, remélem megtartja ezt a jó szokást :)

Nektek mennyit alszik egy nap 16 hónap körüli gyermeketek?

Éjszaka+nappali alvás együtt hány óra hossza? Az én lányom Össz-vissz alszik 12 órát. Szerintetek nem kevés ez? Van hogy 12-14-ig alszik, és akkor is csak este 10-kor bírom őt nagy nehezen elaltatni. Pedig mindennap kimegyünk legalább 1x. És egész nap pörög, sosem ül le 5 percet csendesen játszani, tehát látszólag fárasztja magát rendesen.

Legjobb válasz: Szia, nekem 16 hónapos a kislányom. Általában este 9-kor fektetem le és reggel 9-ig alszik megszakítás nélkül. Tehát az 12 óra. 12:30-kor ebédel, így olyan 13 órától alszik 15 óráig napközben, de van, amikor késõbb fekszik, olyan 14 óra körül, de akkor is alszik 2 órát ebéd után, tehát 16-kor kel. Kisebb korában egyáltalán nem volt ilyen jó alvó, bár mindig átaludta az éjszakát, de akkoriban olyan 8-kor feküdt este és reggel már 7-kor fent volt, napközben pedig semmit nem aludt. Ahogy betöltötte az 1 évet, utána lett ilyen kisangyal.

Szia, nekem 16 hónapos a kislányom. Általában este 9-kor fektetem le és reggel 9-ig alszik megszakítás nélkül. Tehát az 12 óra. 12:30-kor ebédel, így olyan 13 órától alszik 15 óráig napközben, de van, amikor késõbb fekszik, olyan 14 óra körül, de akkor is alszik 2 órát ebéd után, tehát 16-kor kel. Kisebb korában egyáltalán nem volt ilyen jó alvó, bár mindig átaludta az éjszakát, de akkoriban olyan 8-kor feküdt este és reggel már 7-kor fent volt, napközben pedig semmit nem aludt. Ahogy betöltötte az 1 évet, utána lett ilyen kisangyal.
Az én kislányom is egy örökmozgó. Este 20:30-21:00-tõl reggel 7-7:30-ig alszik, nappal ebéd után 12-tõl 15-ig. Tehát összesen 14 órát alszik, persze van amikor ez módosul, de nagyátlagben ez van.
A kislányom este 8-tól, reggel fél7-fél8-ig alszik. Fél 7-ig számlova az 10, 5 óra. Napközben 2x1 órát délelõtt, délután. Véletlenül alakult már úgy, hogy délelõtti alvás kimaradt, de hiába aludt délután, iszonyú nyûgös volt egész nap. Tehát Nekünk is 12 óra jön ki.Mi is sétálunk minden nap 1, 5 órát. Õ sem játszik el egyedül, max. a táskám kipakolásával. Az leköti, úgy 5 percre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nálunk ez pont fordítva volt, mint nálatok kedves elsõ válaszoló. 1 évesen is még 2x aludt egy nap, és kicsinek is nagyon jó alvó baba volt. Néha azt hiszem, hogy azért nem bírom letenni õt idõben, mert annyira túl van pörögve. Tegnap este is olyan jó kedve volt, nevetett, futkorászott, forgott stb... De akkor annyival talán mégsem alszik kevesebbet, mint a kortársai?! Jah, igen a bûvös táska, na az tényleg le tudja kötni pár percre, de aztán már siet is tovább a dolgára :-) Azért még szívesen várok további válaszokat is.
6 hetes kislányom, 13-14 órát alszik egy nap :( így a te babád alvási idejét nem gondolom kevésnek!
A kérdező hozzászólása: Úha, hát ha innen nézzük, valóban jól alszik a babám, viszont a tied meg nagyon nem jó alvó :-( De még bõven változhat a helyzet. :-)
16 hónapos múlt a fiam, este 10tõl reggel 8-1/2 9-ig alszik, délután kb 2, 5-3 órát
Hát remélem úgy lesz ;) Egészségileg szerencsére rendben van, az eddigi vizsgálatok alapján, így csak reménykedem, hogy majd lesz jobb alvókája is :) Kitartást Neked is!

Mennyit alszik egy nap 9-10 hó körüli babátok?

Hányszor alszik egy nap? És mennyi id?t?

Legjobb válasz: Este 8-tól reggel 7-8-ig alszik, majd 11 órától kb. 1-2 óráig, és késõ délután alszik még 4 és 5 között. Tehát napközben még kétszer alszik 2 órát és délután 1-et. De olyan is elõfordul amikor a délelõtti alvás 3-4 órásra sikeredik, olyankor délután már nem engedem elaludni.

Este 8-tól reggel 7-8-ig alszik, majd 11 órától kb. 1-2 óráig, és késõ délután alszik még 4 és 5 között. Tehát napközben még kétszer alszik 2 órát és délután 1-et. De olyan is elõfordul amikor a délelõtti alvás 3-4 órásra sikeredik, olyankor délután már nem engedem elaludni.
Remélem érthetõ voltam, elég zagyvaság amit írtam... szóval délelõtt 2 órát, és délután 1 órát alszik, de van, hogy egyhuzamban alszik 3-4 órát, ilyenkor kimarad a délutáni alvás
2-3 szor alszik. Ha csak 2*, akkor 3/4-1 órákat, ha 3*, akkor rövidebbeket
Kétszer, egy óra délelõtt és egy óra délután. Az éjszakát nem alussza végig kb 4 hónapja, 6-szor kel átlagban. Nehezen viseli a fogzást.
Hasonlóképp van nálunk is, mint az elõzõ válaszolónál. Kislányom tegnap lett 10 hónapos. Reggel 8 körül ébred, plusz-mínusz fél óra. Olyan 11 körül (reggeli ébredés idejétõl függõen) leteszem aludni. Ekkor alszik másfél-2 órát. Aztán este 5-6 körül alszik még egy órácskát. Így õ este 9 tájékán szokott elaludni. De tegnap pl. elaludt fél 12-kor és fél 3-kor kelt fel. Ha ilyen sokat alszik délben, akkor a 2. alvás kimarad, mert akkor lenne éjfél is, mire lefeküdne. Így csak egyszer aludt, este 8 körül tettem le.
Mármint hasonló, mint az elsõ válaszolónál, csak közben érkeztek még válaszok. utolsó voltam
9, 5 hónapos a kislányom. Este fél 9 körül alszik el, reggel fél 8-8 körül ébred. Éjszaka nem kel, max.kitakarózik és azért nyüszög. Nap közben már csak egyszer alszik, ebéd után. Másfél-2 órát szokott ilyenkor aludni. Van, hogy többet, van, hogy kevesebbet. Már lassan egy hónapja így alszik.
Ma 10 hónapos a kisfiam. Általában este 8-tól alszik reggel 7-ig. Akkor eszik, tisztába tesszük és visszaalszik még 1/2-1 órát. Utána már csak ebéd után alszik kb. másfél órát. Vagyis napközben már csak egyszer alszik. Próbáltam délelõtt 10órai után letenni, korábban még aludt fél órát, most már ordítás van, nem akar aludni. Este 6-tól viszont már baromi álmos, teszi le mindenhol a buksiját :-)de próbáljuk húzni az idõt a fürdéssel meg a vacsival.
8, 5 hónapos a lányom. Este 9-tõl reggel 8-9-ig alszik. Aztán 11-tõl fél órát, majd 15 órától egy, másfél órát, ha sétálunk, ha viszont itthon vagyunk, akkor csak fél órát. Sajnos napközben keveset alszik, és elég aktív gyerek. De legalább az éjszakák nyugisak. :)

20hós gyermeketek mennyit alszik egy nap?

Gondolok itt az éjszakai és a déli alvásra együttesen.

Legjobb válasz: Este 21 h körül alszik el kislányunk, egyszer megébred éjjel és átlag reggel hétig alszik. Napközben kb délben (de legkésõbb 12:30 kor) elalszik, és jó esetben két órát, de van, hogy 2,5 órát, olyan is, hogy csak 1 órát alszik. Tiéd?:)

Este 21 h körül alszik el kislányunk, egyszer megébred éjjel és átlag reggel hétig alszik. Napközben kb délben (de legkésõbb 12:30 kor) elalszik, és jó esetben két órát, de van, hogy 2, 5 órát, olyan is, hogy csak 1 órát alszik. Tiéd?:)
Este 8-kor fektetem le, reggel fél 9 körül ébred. Nappal viszont elég keveset alszik, általában csak 1 órát. De ahogy írtátok, akkor azért az óraszáma megvan. 9 körül eszik, meg 11-kor ebédel, mert késõbb már olyan nyûgös, hogy akkor nem eszik. Miután felkelt akkor megint eszik, meg 6 körül vacsi.
Este 8-tól reggel 7-ig + 12-tõl 2-3-ig. Ebben benne van az ébredés utáni csendes játék a kiságyban :)
22 hós kisfiam reggel 7 felé kel, este háromnegyed tíz felé alszik el, du.-án fél kettõtõl negyed 6-ig alszik.
Este 9 körül alszik el. Sajnos éjjel többször felébred, minimum 3x. Reggel 7 és 8 közt ébred. Utána reggeli, ami sokszor elég késõig elhúzódik, ilyen kis falatozgatós a lelkem. De ideális esetben 9-kor reggeli. 11 körül egy kis gyümölcs, de nem mindig kér "tízórait". Dél körül már nagyon nyûgös, így az ebéd általában az alvás után van. Alszik kb. 1-1, 5, jó esetben 2 órát. Idõnként felébred belõle és vissza kell altatnom. Utána ebéd. 4-1/2 5 körül uzsi. 7-1/2 8 közt vacsi. 8-kor fürdés, mese, 9-1/4 10 körül alvás. De volt már, hogy 1/2 10-ig fenn kukorékolt.
A kérdező hozzászólása: Milyen idõnként eszik gyermeketek?
este kb. 9-tõl reggel 9-ig, illetve napközben 13-tól 16 óráig. +- 1-1, 5 óra
A kérdező hozzászólása: Kisfiam fél 10 felé alszik el, 8 körül ébred. Délben ebéd, fél egytõl alszik általában 2-2, 5 órát.
8- 1/2 9 között alszik el, reggel 1/2 7-7 között kel. Dél- 1/2 1 között alszik el délután, és másfél-2 órát alszik.
Este legkésõbb 8-kor már alszik és reggel 8-ig szunyál. Délután változó, van h csak 1 órát, de olyan is h 2, 5-et.
Szia az én kislányom 21 hónapos és este 9 körül alszik reggel 7-8 körül kel!Déltõl átlag 2 órát alszik!Szerencsém van jó alvó! :)
20 honapos a lanyom es 10-12 orat alszik ejjel.tobbszor felebred, de azonnal vissza is alszik (egyutt alszunk, pedig van kulon szobaja) nappal mar nem alszik 2-2.5 honapja

3-4 hós babátok mennyit alszik egy nap?

Legjobb válasz: 4 hósak vagyunk hát mikor hogy 7 kor kel egész éjszaka alszik aztán ugy 9 körül alszik kb 11.-ig majd eszik utánna van hogy a következõ etetésig elszórakoztatjuk vagy õ saját magát majd etetés után alszik ugy 40-45 percet majd este 8-kor fürcsi majd vacsi és reggelig szunya!Amugy hál istennek áldott jó gyermek bár ma este nemtom miért olyan orditást levágot kajcsi közben mint a huzat!

4 hósak vagyunk hát mikor hogy 7 kor kel egész éjszaka alszik aztán ugy 9 körül alszik kb 11.-ig majd eszik utánna van hogy a következõ etetésig elszórakoztatjuk vagy õ saját magát majd etetés után alszik ugy 40-45 percet majd este 8-kor fürcsi majd vacsi és reggelig szunya!Amugy hál istennek áldott jó gyermek bár ma este nemtom miért olyan orditást levágot kajcsi közben mint a huzat!
3, 5 hónapos. Az éjszakát át szokta aludni, bár most 2 napja eszik egyet éjjel. Szerintem emelnem kell a tápszer mennyiségét. Amúgy alszik reggelig, utána délelõtt általában egy nagyot szokott még aludni. Eddig délután aludt egy nagyot, meg két kicsit, most már csak egy kicsit, meg jó esetben még egyet. De olyan is van, hogy mondjuk 5 körül alszik el, és alszik 7-ig. Az azért jó, mert nem nyûgös fürdetésnél, mi meg meg tudjuk nézni a híradót. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Mi ma töltjük a 16 hetet:) !És õ két nagyot alszik egy nap!
Tök jó! Mint a nagyok, úgy csinálja! :) Amúgy második vagyok, és az én lányom nem bír ki ébren 2-3 óránál többet. Általában 2 órát van fent. A 3 óra az akkor van, ha elõtte legalább 3 órát aludt. :) De 2 óra ébrenlét után aludnia kell, ha csak 45 percet, de akkor is.
Második !Én az elsõ vagyok 3.5 hósan nekünk is volt két nap éjszakánk amikor felkelt enni én is a tápszert emeltem itt tanácsolták szerintem is használni fogí!Pussz mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!