Találatok a következő kifejezésre: Mennyit alszanak napközben a 10 (2 db)

Mennyit alszanak a napközben a 10 hetes babák?

Az enyém 3 x 20-30 percet alszik napközben, de ha leviszem akár egyszerre 3 órát is alszik.

Legjobb válasz: Az én babám is csak 20-30 perceket aludt, most hogy nagyobbacskák vagyunk (4hósok) már 1.5 -2 órát is alszik 2-3x ,idõvel a Te babód is megváltozik majd, elég neki az 20-30 perc.A friss levegõn nekem is többet aludt.Nyugodj meg õ érzi, hogy mennyit kell aludnia.Boldog babázást!

Az én babám is csak 20-30 perceket aludt, most hogy nagyobbacskák vagyunk (4hósok) már 1.5 -2 órát is alszik 2-3x , idõvel a Te babód is megváltozik majd, elég neki az 20-30 perc.A friss levegõn nekem is többet aludt.Nyugodj meg õ érzi, hogy mennyit kell aludnia.Boldog babázást!
Teljesen változó, az enyémek mind a hárman nagyon sokáig csak 30 perceket aludtak, még 1 évesen is! Cserébe viszont éjjel meg sokat egyhuzamban.
Szia. Nekem a lányom hetek óta napközben sétakor alszik 3 órát, du.1/2 órát.Szerencsére alszik most ma´r e´jjel, csak szopizni kel fel. Ha kimegyünk sétálni, Rebeka is egyhuzamban alussza a 3 órát.Bennt nem. szerintem ez neki így jó.

Ideális esetben hányszor és mennyi ideig alszik egy 10 hónapos baba napközben? írjátok le légyszi a saját babátok alvási szokásait.

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Pont 10 hós a lányom. Az utóbbi 1-2 hétben azt figyeltem meg nála, hogy elég neki már egyszer aludni. Nem igényli már a délelõtti alvást, max. negyed órát szundikál szopi közben. Délután viszont alszik 1,5-2 órát (ideális esetben, persze van, hogy elõbb ébred, de akkor este nyûgösebb). Este 8 körül elalszik, de reggel 6-kor már ébren van. 10 óra tájban aludt régebben, most csak egy kis cicin szundikálás van, majd délután 2 körül alszik egy nagyot.

Szia! Pont 10 hós a lányom. Az utóbbi 1-2 hétben azt figyeltem meg nála, hogy elég neki már egyszer aludni. Nem igényli már a délelõtti alvást, max. negyed órát szundikál szopi közben. Délután viszont alszik 1, 5-2 órát (ideális esetben, persze van, hogy elõbb ébred, de akkor este nyûgösebb). Este 8 körül elalszik, de reggel 6-kor már ébren van. 10 óra tájban aludt régebben, most csak egy kis cicin szundikálás van, majd délután 2 körül alszik egy nagyot.
Max 4szer de csak 20 perceket. :( 7-8-kor ébred 12 körül 20 perc 2 körül 20 max 30 perc Néha 4-5 körül 20 perc és ennyi. Ha az utolsó kimarad akkor 7 körül alszik akár egy órát (kint babakocsiban) 10-11 körül elalszik, általában végig reggel 7-8-ig.
Az én tündérem a napokban kezdte el azt, hogy 11-tõl du. 2-ig alszik és slussz. Eddig de. 10-12-ig illetve 15-17-ig aludt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!