Találatok a következő kifejezésre: Mennyit alszanak napközben a (45 db)

Mennyit alszik napközben a 4 honapos babátok? Az éjjelt átalussza a fiam (4hos) 11-9ig alszik de nappal 2-3orát alszik 11-1ig vagy2ig és utánna csak este 6 fél7 körül hajlando aludni fél orát, hiába akarom napközben elaltatni nem megy, ez nem kevés?

Legjobb válasz: Az én babáim is 16 hetesek, és a nappalokat trekintve kb. ugyanennyit alszanak, mint a tieid! Ha sétálunk akkor mindig ki vannak fingva :), de amikor bent vagyunk akkor délután egy óra kb. és este egy fél óra alvás fürcsi elõtt!

Az én babáim is 16 hetesek, és a nappalokat trekintve kb. ugyanennyit alszanak, mint a tieid! Ha sétálunk akkor mindig ki vannak fingva :) , de amikor bent vagyunk akkor délután egy óra kb. és este egy fél óra alvás fürcsi elõtt!
Kb ennyit alszunk mi is. Nekem nem tûnik kevésnek. Négy és fél hónaposak vagyunk.
Szia! kislányom 4.5 hós. este kb 10 körül elalszik, eygszer ég ébred éjszaka, majd reggel 8-9 között ébred, 11kor megint alszik vagy két órát, aztán du 5 körül még egy szûk órácskát.
Az én kisfiam 4, 5 hónapos, és hasonlóan alszik mint a te picid. Õ is átalussza az éjszakát, este 9-10 órától másnap 9-ig. Aztán egyszer 11 óra körül alszik 1 órát, 2-3 óra körül is, meg 6 óra körül még fél órát. Egyszer megkérdeztem a védõnõt hogy jó-ez így és azt mondta hogy teljesen rendben van.
Az én kislányom is 4 hónapos átalussza az éjszakát este 8-tól reggel 7-ig, majd kb 10 körül alsdzik 45 percet, ritkán 1 órát, aztán délután alszik fél órát, aztán fürcsi elõtt van h 2 órát alszik!
A kisfiam 4 hónapos. Este 9-tõl reggel 5-6ig alszik, utána esik egy keveset, majd rögtön visszaalszik, és 9-ig fel sem ébred. Aztán napközben 3x alszik fél órát. Általában kajcsi elõtt. Sajnos én sem tudom altatni napközben a kiságyban..

Mennyit alszik napkozben a 8 honapos babatok? Az ejszakat is vegigalussza?

Legjobb válasz: Szia Nekem a kisfiam napközben kb 3 órát aludt ,de akkor sokat mondtam!! Éjszakát teljesen átalussza de már 2 hós korától!! Üdv

Szia Nekem a kisfiam napközben kb 3 órát aludt , de akkor sokat mondtam!! Éjszakát teljesen átalussza de már 2 hós korától!! Üdv
A kérdező hozzászólása: Nekem delelott alszik 2 orat, delutan meg 1et! Ejszaka meg 1 vagy 2 alkalommal felebred, ja es reggel 6-7 ora kozott ebred!Csak azert kerdezem, hogy esetle nem alszik-e tul sokat napkozben!
Szia! kislányom 7-8 körül ébred reggel, 11-tõl alszik 1/2 2-ig, majd kb. 5-tõl 1/2 7-ig. este 10kor elalszik. Éjjel felébred fél 3 kor, és fél 6 körül. Ja, 8 és fél hós. Szerintem nem alszik sokat a babád.

Ebben a melegben mennyit alszik napközben a babátok?

Mert az enyém maximum 2 órát összesen. Utána este meg ny?gl?dik mert fáradt. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk mióta bejött a jóidõ, a kislány nem nagyon tud/akar aludni napközben. A délelõtti alvás elmaradozik(ez persze lehet,h a korából fakad:7.5hós)Az ebéd után sikerül neki elaludni. De sokat "szenved,kínlódik",pedig álmoska. Nem akar elaludni,nehogy vmirõl lemaradjon ebben a jóidõben. Egyenlõre az esti elalvásokkal nincs gond - lekopogom. :)

Szia! Nálunk mióta bejött a jóidõ, a kislány nem nagyon tud/akar aludni napközben. A délelõtti alvás elmaradozik(ez persze lehet, h a korából fakad:7.5hós)Az ebéd után sikerül neki elaludni. De sokat "szenved, kínlódik", pedig álmoska. Nem akar elaludni, nehogy vmirõl lemaradjon ebben a jóidõben. Egyenlõre az esti elalvásokkal nincs gond - lekopogom. :)
Amióta jóidõ van, este fél 9-tõl reggel 5-ig alszik. Napközben pedig 2-3x20 percet:(((((( _Korábban 2-3 órát aludt egyhuzamban. 5 hós
nálunk az éjjelek is hosszúak lettek, 2-3 helyett most minimum 4szer kel.Szerintem melege van.Napközben meg még kevesebbet.össz vissz talán 3órát de azt is megszakításokkal


1, 5 év körüli gyereked mikor és mennyit alszik napközben? Egyáltalán meddig alszanak napközben is a gyerekek?

Én úgy emlékszem, hogy anno huszon évvel ezel?tt nekem aludni kellett még az oviban is. Meg öcsémnek is, 15 éve. Ehhez képest az én 19 hónaposom egy hete nem akar aludni napközben. Eddig egyszer aludt dél körül minimum 1,5 órát, de volt hogy 2-t is. Most meg semmi. A hétvégén azért aludt 30-40 percet összesen napközben, mert kocsival mentünk valahova, és az autóban aludt. De egyébként semmi, csak a hiszti. Kezdjek hozzászokni, hogy annyi id?m se lesz a háztartásra mint eddig volt?

Legjobb válasz: Nem egyformák a babák az alvásigényt tekintve sem. Az én 23 hónapos kisfiam még mindig gond nélkül egyben letol napközben 2,5-3 órát. Unokahúgom kislánya 4 hónappal fiatalabb nála, és hónapok óta nem alszik napközben.

Nem egyformák a babák az alvásigényt tekintve sem. Az én 23 hónapos kisfiam még mindig gond nélkül egyben letol napközben 2, 5-3 órát. Unokahúgom kislánya 4 hónappal fiatalabb nála, és hónapok óta nem alszik napközben.
Az jó! Lehet, hogy csak a meleg viseli meg. Nem?
A kérdező hozzászólása: 2, 5 órát aludt délután 4-tõl fél 7-ig... Most talán már alszik.
17 hónaposom ebéd után alszik 2-3 órát. Remélem, ez még sokáig így is marad!
Az én 1 éves kisfiam már csak naponta egyszer alszik 1-1, 5 órát. (De sajnos van, hogy csak 40-45 percet). Ellenben este bezzeg még mindig kel egyszer...
A kérdező hozzászólása: Most aludt el...
A kérdező hozzászólása: Na igen, az esti alvás is kezd káosz lenni mióta nem nagyon alszik napközben, csak ezt el is felejtettem írni... 17 hónapos korában sikerült megtanítani egyedül szépen elaludni, addig vagy cicin aludt el, vagy ringattam. Akkor elhagytuk a cicit is, meg a ringatást is, és azóta nagyon ügyesen aludt. Most pár napja meg nem bírok vele. Este is minimum fél óra hiszti után alszik el, 10 óra tájékán. Eddig fél 10-kor már aludt. Valaki emlegette, hogy legyek erélyesebb. Ezt hogy értetted? Nem ringatom, nem tutujgatom, ma már sírni is tovább hagytam mint eddig: 15 perc üvöltés után mentem be hozzá...
most lesz másfél éves a lányom, és egy jó hete mi is szenvedünk a déli alvással. Látom rajta, hogy álmos csak nem akar. veszekedések árán tudom csak elaltatni. De ha elalszik, akkor szokás szerint 70 percet alszik. Ha nem sikerül, akkor 4 órakór már nagoyn ki van , nem lehet birni vele. De azt is megfigyeltem, hogy nem szabad reggel aludni hagyni sokáig mert az is bezavar. Fél 8-kor keltem. Aludna õ akár 9 ig, de akkor borul az egész nap!
15 hósomm, még napi 2_ alszik, viszont a 6 kor kel, de 8 kor visszalaszik 1 órát, délután meg 2-2, 5 órát. Én meg a 2 alvásról nem tudom leszoktatni, de ha neki így jó, akkor aludjon:-) este fél8 -8 között alszik el, reggel 6 fél 7 ig. Néha 7 ig. viszont mikor bejött a hûvösebb idõ, aludt reggel 9 ig:-) de jó volt:-)
Az én kisfiam lassan másfél éves, délben alszik 2-2, 5 órát. A nagyfiam 6 éves, 4 és fél éves koráig minden délután aludt még itthon is nemcsak az oviban, akkor született a tesó és utána már nem tudtam a kettõjük alvását összehangolni, így az itthoni alvás elmaradt. De az oviban még el-elaludt, max. egy fél éve nem alszik, csak fekszik. Egy 1, 5 éves gyereknek még nagyon nagy szüksége van a napközbeni alvásra, valahogy próbáld meg visszaállítani a déli alvást, mert estefelé, amikor elkapja majd az álmosság, kezelhetetlen lesz. Most még ki tudtok menni és jobban elvan, de ha beáll a rossz idõ és bent lesz estig megzavarodsz vele. Legyél eréjesebb egy kicsit vele!
Az én lányom 19 hónapos. Ebéd után, kb. fél 1-kor szokott elaludni, és 3 órát alszik. Mikor a nagy kánikula volt, múlt héten és elõtte, akkor sokszor csak 2 órát aludt. De ha nem alussza meg a 3 órát, olyankor nagyon nyügös, és kell neki egy fél óra, mire elmúlik a hiszti.
az én másfél évesem még 2-3, 5 órát alszik napközben és még 11 órát éjszaka. Nem lehet, hogy csak a meleg zavarta meg? A kisfiam pár napja már nem alszik reggel 9 óráig, csak 8-ig, szerintem a meleg miatt.
Akkor itt a gond. Ha fél 7 kor kel fel és ilyen nagyot alszik délután akkor ne csodálkozz hogy nem akar elaludni este se idõbe, meg délután se. Gondolom reggel tovább alszik, azért nem álmost még délbe. Én se tudok elaludni ha még nem vagyok álmos hiába fekszem le. Szerintem ne hagyd ilyen sokáig aludni. hanem 1-1, 5 óra után keltsd fel. Biztos nyügös lesz, de ki kell birni. Aztán reggel se hagyd sokáig aludni (nem tudom meddig alszik) de legkésõbb fél 8-kor keltsd fel és akkor 1 óra körül már biztos le tudod rakni. Fõleg ha mentek jásztótérre is vagy sétálni, tehát kifárasztod. Egy pár napba bele fog telni az átállás, addig kicsit nyügösebb lesz, de ha betartod, akkor szerintem sikerülhet.

Mennyit alszik napközben és éjszaka a 15 hónap körüli babátok?

Valamiért a környezetemben minden anyuka csodálkozik, hogy a lányom, csak max. 1,5 órát alszik napközben éjszaka kb. 10 órát. Az tény, hogy késõ délután már fáradtabb, délelõtt meg sajnos max. fél 12-ig tud fennmaradni. A két alvás ellen már nagyon tiltakozik.

Legjobb válasz: Napkozben 1-3 ora kozott aludt eddig, ez valtozo nala mennyire faradt. :-). De atlagban 1,5 ora szokott lenni. Este 8-9 kozott megy aludni es 7-8 kozott kel reggel. Egyszer alszik egy nap mar jo ideje. :-) Nalunk ugyanaz van mint nalatok, :-) szerintem ne is foglalkozz vele tok normalis ahogy alszik a gyerkocod. Nekem a vedono is mondta h teljesen jo ahogx alszik a lanyom.

Napkozben 1-3 ora kozott aludt eddig, ez valtozo nala mennyire faradt. :-). De atlagban 1, 5 ora szokott lenni. Este 8-9 kozott megy aludni es 7-8 kozott kel reggel. Egyszer alszik egy nap mar jo ideje. :-) Nalunk ugyanaz van mint nalatok, :-) szerintem ne is foglalkozz vele tok normalis ahogy alszik a gyerkocod. Nekem a vedono is mondta h teljesen jo ahogx alszik a lanyom.
Szerintem is normális. A fiam pont 15 hónapos, nappal egyszer alszik 1, 5-3 óra közti mennyiséget. Nem tudom, mitõl függ. Este viszonylag korán alszik (most pl már alszik), de 8-fél9-kor mindenképp, reggel viszont korán kel. Jobb esetben 6-kor, de van, hogy már 5-kor fent van. Hiába fektetem le késõbb este, a kelés nem változik, szóval õ ilyen. Neki is megvan a 10óra éjszaka. Mivel korán kel, õ sem bírja fél12-nél tovább, néha az ebéd is csúszik emiatt. Este 8-kor meg általában álmos. Szerintem nincs ezzel baj. Ja, és teljesen magától állt át egy alvásra, kényszeríteni sem tudom kettõre. Ez a saját ritmusa.
igaz a kislányom még csak 14hónapos de már lassan 1hónapja hogy nem bírom le tenni napközben aludni így egész nap fent van 8kor van fürdetés és utána alszik reggel 9ig.
A ksfiam pár nap híján 15 hónapos. Napközben minimum 2 órát alszik, sokszor még ennél is többet. Ha idõ elõtt fölébred, nagyon nyûgös. Este pedig legkésõbb 9-kor /de inkább korábban/ alszik, viszont nem alussza át az éjszakát. Mostanában elég gyakran kel, a foga zavarja, olyankor cicin alszik vissza. Reggel 7 körül kel.
Kisfiam 15 hónapos, délelõtt és délután is 2-2 órát alszik. Este fél8-8-tól reggel fél7-ig.
Napközben 3, 5-4 órát aludt (egyben, mert 10 hónapos kora óta csak egyszer alszik), éjjel 12 órát. Most egyébként 2 éves és most is így alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint csak erre felé csodálkoznak ezen az anyukák.

Egy 4 hós baba átlagban kb mennyit alszik napközben? És mennyi időre lehet lekötni a figyelmét?

3 hós kora körül olyan szépen elvolt az ágyikójában a forgóval s a földön a játszóhíd alatt. Napok óta viszont alig alig tudom ?t lekötni etetés után... Hamar elálmosodik. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy normális -e de az enyém is többet alszik mostanába napközbe(4 hónapos). Talán többet rugiznak meg mocorognak és jobban kifárad. Ja és az én babám rengeteget eszik attól is elfáradhat....

Nem tudom, hogy normális -e de az enyém is többet alszik mostanába napközbe(4 hónapos). Talán többet rugiznak meg mocorognak és jobban kifárad. Ja és az én babám rengeteget eszik attól is elfáradhat....
A kérdező hozzászólása: Mennyi az a rengeteg?

Azok a 6-7 hónapos babák, akik kb. este 9-kor fekszenek le, mikor és mennyit alszanak napközben? Valamint mikor kelnek reggel?

Legjobb válasz: Szia, a kislányom 5,5 hónapos, õ este fél kilenckor fekszik, 2 óra körül felkel, aztán 5-6-kor de visszalszik mindig. 8 óra körül felkel, aztán napközben alszik 4X fél órát. Összesen kb 12 órát alszik, ami elég kevés.

Szia, a kislányom 5, 5 hónapos, õ este fél kilenckor fekszik, 2 óra körül felkel, aztán 5-6-kor de visszalszik mindig. 8 óra körül felkel, aztán napközben alszik 4X fél órát. Összesen kb 12 órát alszik, ami elég kevés.
7 hós. délelõtt alszik fél órát délután alszik 13-16-ig estefél még max fél órát valamikor, de nem mindig. 9-kor teszem le és 7-7.30-kor kel.
Az enyémek ilyen idõs korukban 10 felé feküdtek le és reggel 8-ig aludtak. aztán délelõtt egy fél órát, délután egy órát, kettõt.
Szia! Kisfiam 6, 5 hónapos. Este fél nyolc körül aslzik el reggel 7-ig. Nappal 2-3x 30perc.
Az én lányom este fél9-9 körül alszik el és reggel 7 körül ébred. Eszik és utána még mindketten visszafekszünk, alszunk 9-10ig. Délután 2-tõl fél5ig alszik + elõfordul, hogy fél7 körül is még alszik 1 órácskát, de ezt már inkább nem nagyon engedem neki, mert akkor az esti lefekvés tolódik 10-11 órára. 6hós
7kor kelt fel ilyen idõsen reggel és napközben 3-4 órát aludt. Szóval összesen 13-14 óra alvás, ami szerintem megfelelõ. Most 11hónapos, de még mindig alszik napközben 2-3 órát.

Mennyit alszik /aludt/ a 9 honapos babatok napkozben?

a valaszokat koszonom

Legjobb válasz: Az én kisfiam vasárnap lesz 9 hós. Az éjszakát átalussza este 8-tól reggel 6-ig.Napközben alszik 10-11 körül 1-1,5 órát illetve délután 3-4 körül 2-2,5 órát.

Az én kisfiam vasárnap lesz 9 hós. Az éjszakát átalussza este 8-tól reggel 6-ig.Napközben alszik 10-11 körül 1-1, 5 órát illetve délután 3-4 körül 2-2, 5 órát.
Délelõtt és délután is 1-1, 5 órát. Korán kelõ (5-fél 6), és este 8-kor megy aludni. Éjszaka átlag kétszer ébred: egyszer iszik, egyszer eszik.
Az én kisfiam most múlott 10 hónapos, de ez az alvási ritmusa már régi keletû.. Este 21-körül lefektetem, és reggel 6-kor megébred egy laza tisztába tevésért, és egy kis cumisüvegnyi teáért.. De mire én befejezem a tisztábatevést, õ már alszik a pelenkázó asztalon...10:30-kor vagy 11-kor ébred legkorábban. Következõ alvása 12:30- 13 óra fele. Ez változó hosszúságú, van hogy csak egy órát, van hogy akár 2-3-at is. Délután nem mindig alszik. Ma viszont már le kellett fektetnem, mert esett kélt a fáradságtól, és már másfél órája csak durmol... Az éjszakai altatástól nem félek, ritka jó alvókája van... Amúgy, ha délben alszik legalább 2 óra hosszat, akkor délután nem mindig szükséges már lefektetnem, mert nem igényli.
Kislányom 9 hós. Mára már beállt a napközbeni 2, 5 órás alvásra: reggel 9-10, du 13-14.30. Este legkésõbb negyed 8kor ágybateszem, alszik reggel fél7-7ig.

A ti 3 hónapos babátok mennyit alszik napközben?

Legjobb válasz: Felkeles utan 1 oraval alszik meg kb 1 orat. Aztan kora du 1 orat. Es napkozben parszor rovideket, 10-15 perceket. Ez a ketto a nagy alvas.

Felkeles utan 1 oraval alszik meg kb 1 orat. Aztan kora du 1 orat. Es napkozben parszor rovideket, 10-15 perceket. Ez a ketto a nagy alvas.
kislányom 10.-én volt 3 hónapos. õ általában úgy alszik, hogy reggel ilyen 7-8 között kel..és onnantól úgy van, hogy 2 órát ébren van 1 órát alszik..ez váltakozik. este 8-kor fürdik--szopi--aztán legkésõbb este 10-kor szunya, és általában hajnali 3-4 körül van fennt egyszer..akkor egy gyors szopi és alszik reggelig :-) nektek hogy van?
A kérdező hozzászólása: Nálunk elég változó.. Az este elaludt 11 körül és csak regel 3/4 7-kor ébredt fel. 1 órát ébren volt, ajd visszaaludt 3/4 10-ig. Most déltõl megint alszik. Általában 9 körül kel fel, és ébren van kb. 2 órát, majd alszik 2-t, és ez így váltogatja egymást. Egyszer szokott egyébként éjszaka felkelni, 4 körül.
nálunk is hasonlóan a kérdezõhöz.

Mennyit alszik napközben egy 5 hós baba? Milyen "kell" a napirendje? Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Lányom 8 körül ébred, 9-kor cici, át a dédihez, játék, mondóka, torna, éneklés, fél 11-kor séta délig, fél 1-ig(közben fél óra alvás), ebéd, játék a játszószönyegen, 14 körül alszik fél órát, 15 -kor cici, játék tovább, 18-kor cici, ha jó napja van 17-19 között alszik még egy fél órát, 20-kor fürcsi, és 21-kor alvás.

Lányom 8 körül ébred, 9-kor cici, át a dédihez, játék, mondóka, torna, éneklés, fél 11-kor séta délig, fél 1-ig(közben fél óra alvás), ebéd, játék a játszószönyegen, 14 körül alszik fél órát, 15 -kor cici, játék tovább, 18-kor cici, ha jó napja van 17-19 között alszik még egy fél órát, 20-kor fürcsi, és 21-kor alvás.
Az én kisfiam fél 7kor kel, eszik, aztán játék, majd 9-fél 11ig alszik, eszik, játszik, fél 2kor eszik, alszik 4ig, fél 5kor eszik, játszik, 7 körül fürdik, fél 8kor eszik, aztán alszik reggelig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!