Találatok a következő kifejezésre: Mennyit alszanak babák (129 db)

Mennyit alszik 7-8 hós babád? Nem alszik az én gyerekem túl sokat?

Éjszakát végig alussza, reggel 7-kor ébred. Reggeli, aztán kb. 9:30-tól 10:50-ig alszik, utána tízórai, játék, és megint alszik 13h-tól 14-ig, utána ebéd. Játék, uzsonna, és aztán megint alszik kb. fél-egy órát ált. séta közben, de itthon is, és vacsora el?tt van hogy alszik fél órát, van hogy ébren marad. Szóval kb. 3-4szer alszik egy nap. Kb. 2-3 óránként elfárad. Nem sok ez? A tietek mikor és mennyit alszik?

Legjobb válasz: Most az én 7 hónapos babám is majdnem ennyit alszik:az éjszakát át alussza fél 7-kor kel,majd 10-11is alszik,majd 14-15ig este 7-kor is szundizik fürdés elõtt,majd eszte 10-kor alszik el.Szóval szerintam nem alszik sokat a babád.

Most az én 7 hónapos babám is majdnem ennyit alszik:az éjszakát át alussza fél 7-kor kel, majd 10-11is alszik, majd 14-15ig este 7-kor is szundizik fürdés elõtt, majd eszte 10-kor alszik el.Szóval szerintam nem alszik sokat a babád.
Nekem a 8 hónapos babám csak egyszer alszik napközben. Általában 6-7 körül felkel, szopizik, 9 körül reggeli, aztán 11 körül kajcsizik egyet, és ilyenkor szokott 1-2-3 órát aludni. Aztán ebéd, utána 2-3 óra séta, viszont délután már nem szokott elaludni, még a levegõ sem nyomja el. Este 8 körül fürdés, 9-kor alvás. Õ viszont még legalább 2x felkel éjszaka. Szerintem semmi baj nincs a babáddal, ezt abból is gondolom, hogy az éjszakát is átalussza. Valószínûleg csak jó az "alvókája". :) Nem alszik Õ túl sokat, csak többször keveset! Örülj neki, hogy éjszaka pihenhet a család :)
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is.:) Hogy hogy 0%-os válaszokat adsz? Ki pontozott le ennyire?:)
Mi most 8 hosak vagyunk és naponta kétszer alszik. Délben majdnem2 órát délután kb.1-et. Viszont kereszt lányom többet is aludt ennyi idösen mint a tied képes volt egész délelött meg egész délután aludni.Szoval kb:a fél napot átaludta.
Szia! Ma hét hónapos a babám.Este nyolctól alszik fél hatig, majd hattól kilencig.Aztán 11.30-13-ig, majd 16.30-17.30, 18-ig.Ez 12-12, 5 óra összesen. /Z/

Mennyit kell aludnia egy 7 hetes babának? A ti babátok mennyi alszik? Normális, ha össz-vissz napi 10 órát alszik?

Sajnos egy fertõzés miatt nagyon aluszékony baba volt, még enni sem kelt fel. Úgy néz ki, talán sikerült legyûrni a betegséget (kop-kop), viszont most alig alszik. Egész nap fent van. Ha nem megyünk babakocsizni, akkor még ennyit sem alszik. Ez normális? Nem nyûgös különösebben, igényli a társaságot, de nem sír, nem fáj a hasa, egyszerûen nézelõdik, gügyörészget és élvezi ha a kezünkben van.

Legjobb válasz: valószinüleg normális. egyik barátnöm kisfia születésétöl nem alszik napközben max 1 órát. ö sem sir meg semmi csak nézelödik most már dumál (5 hónapos) Ök is nagyon aggódtak emaitt mert ugyebár elvileg egy ujszülött egész nap alaszik. De a gyerekorvos megnyugtatta õket hogy vannak iylen babák. Most ugy néz ki a napjuk hogy délelött délután alszik fél fél órát és éjjel 13 órát. közben egyszer eszik. Bár most kezd jönni a foga igy reggel korábban kel tehát nincs mindig meg a 13 óra. Még fejlettebb is a koránál mivel a sok ébrenlét miatt gyorsabban fejlödik, erre is azt mondta a gyerkorvos hogy telejsen érthetö hogy igy van. Több inger éri igy gyorsabban fejlödik.

valószinüleg normális. egyik barátnöm kisfia születésétöl nem alszik napközben max 1 órát. ö sem sir meg semmi csak nézelödik most már dumál (5 hónapos) Ök is nagyon aggódtak emaitt mert ugyebár elvileg egy ujszülött egész nap alaszik. De a gyerekorvos megnyugtatta õket hogy vannak iylen babák. Most ugy néz ki a napjuk hogy délelött délután alszik fél fél órát és éjjel 13 órát. közben egyszer eszik. Bár most kezd jönni a foga igy reggel korábban kel tehát nincs mindig meg a 13 óra. Még fejlettebb is a koránál mivel a sok ébrenlét miatt gyorsabban fejlödik, erre is azt mondta a gyerkorvos hogy telejsen érthetö hogy igy van. Több inger éri igy gyorsabban fejlödik.
én 1 hétig voltam kòrhàzban mert sok vért vesztettem. a baba végig aludt. alig volt ébren. na itthon viszont alig aludt .nappal kb 3x fél òrát aludt.
Hát a lányom is kb ennyit aludt ennyi idõsen:( fáradt és nyügi is volt emiatt:( Aztán -sokat támadott suttogót próbáltam a magam módján-, szépen kialakítottuk az "alvási rituálét" szépen lassan hozzászokott az alváshoz) de nehéz volt, én sírni soha nem hagytam. Egyébként minden gyerek más, ha el van nem nyügi, akkor ne streszelj ezen!
én örülnék ha a fiam 10 órát tudna nappal aludni, de csak fél, max 1 órákat alszik alkalmanként evés után. amúgy meg egy darabig elvan magában, beszélget a plüsseivel vagy a zenélõforgóval, aztán jön a kétségbeesés hogy anya hol van, akkor kézben elnézelõdik egy darabig aztán már jön megint az evés és ez megy nappal. éjjel szerencsére kialussza a 4-5 órát. vasárnap lesz 6 hetes

2honapos, tápszeres babád mennyit alszik napkozben?

Legjobb válasz: Szia! Az én babám ugyan anyatejes is, csak egyre kevesebbet tudok lefejni sajnos, ezért kell a tápszer. Napközben alig alszik a kislányom, aki 6-án lesz 2 hónapos. Van, hogy alszik 1 órát, utána felébred, órák múlva alszik fél órát, de egyhuzamban csak kora délelõtt alszik több órát is. Éjjel viszont már 8-10 órát alszik. Neked?

Szia! Az én babám ugyan anyatejes is, csak egyre kevesebbet tudok lefejni sajnos, ezért kell a tápszer. Napközben alig alszik a kislányom, aki 6-án lesz 2 hónapos. Van, hogy alszik 1 órát, utána felébred, órák múlva alszik fél órát, de egyhuzamban csak kora délelõtt alszik több órát is. Éjjel viszont már 8-10 órát alszik. Neked?
Napközben az evések között mindig alszik 1-2 órát, 4 óránként eszik.
Napközben általában 3-4 órát összesen, éjjel pedig 10-12 órát.
Szinte semmit. 10-én lesz 2 hónapos. Délelõtt alszik kb. 20 percet, de azt szigorúan csak a karomban. Délután sétálás közben fél órát, jobb esetben 1 órát. Ezen kívül néha 4-5 percekre csukva van a szeme, de nem hiszem, hogy annyi idõ alatt elaludna. Nekem az éjszaka is durva. Elalszik 8 körül, hajnal 2-kor eszik, utána pedig kb. 4-ig nem hajlandó aludni, "játszani" akar. Fél 6 körül pedig végleg felkel. Ennyi.


3-4 hónapos körüli babáddal mennyire fáradtok el egy nap? Mennyit alszik napközben és mennyi foglalkozást igényel?

Az enyém 7-8 között kel, utána kis szeretgetés, peluscsere, szopi, majd a reggeli ébredését?l számítva kb. 3/4 óra múlva visszafektetem. Alszik még kb 10-ig. Ha felkelt még kb 1 órát elvan magában, de legalábbis a járókában csak beszélni kell hozzá esetleg, de utána ha nem játszok vele akkor sír. Ennek a játéknak nagyon intenzívnek kell lennie, mert ha nem akkor hamar elunja és sírni kezd. Megmutogatom neki a játékait, én is örülök nekik, labdákat dobálok, énekelek, táncolok. Amit napközben el? kell adnom neki azzal már cirkuszban is felléphetnék szerintem. Ez megy este 7-ig, közben 1X alszik 1 órát (nagy küzdelmek árán...) meg a babakocsiban délután ha sétálunk is elszenderedik egy 30-40 percre. Tehát kb délel?tt 10-t?l este 7-ig (a két alvást leszámítva) egyfolytában játszok vele, de szinte már én jobban elfáradok mint ?...

Legjobb válasz: Nálunk 6 és 7 között ébred a leányzó, kb, 1,5-2 órát van fent két szoptatás között. Õ egy ideig, kb 3/4 órát el van egyedül a játszószönyegen, ha közben lát engem, a többi idõt "közös játékkal", énekléssel töltjük. kb fél-1 órát alszik utána. Délután a séta alatt viszont nagyot alszik, kb 1,5-2 órát a babakocsiban, fél5-5 körül kel, utána fürdésig (8-ig), kb 20 percet alszik, a többi idõben viszont foglalkozni kell vele. 3/4 9 körül alszik el. Neki néha annyi is elég, hogy én házimunkázom, õ közben néz engem, és éneklek neki. Így foglalkozom is vele, de haladok is a munkával. Azért este 9-kor engem sem kell altatni... :)

Nálunk 6 és 7 között ébred a leányzó, kb, 1, 5-2 órát van fent két szoptatás között. Õ egy ideig, kb 3/4 órát el van egyedül a játszószönyegen, ha közben lát engem, a többi idõt "közös játékkal", énekléssel töltjük. kb fél-1 órát alszik utána. Délután a séta alatt viszont nagyot alszik, kb 1, 5-2 órát a babakocsiban, fél5-5 körül kel, utána fürdésig (8-ig), kb 20 percet alszik, a többi idõben viszont foglalkozni kell vele. 3/4 9 körül alszik el. Neki néha annyi is elég, hogy én házimunkázom, õ közben néz engem, és éneklek neki. Így foglalkozom is vele, de haladok is a munkával. Azért este 9-kor engem sem kell altatni... :)
Igen! Elfáradok! Nálunk a 14 hós kel elõször fél 7kor. Pelenkacsere, mosdás, ruha. Felkel a 3 hós. Megszoptatom! Visszateszem a kiságyba, elalszik. Adok enni a 14 hósnak. Aztán felkel a 3, 5 éves. Átöltözik, mosdik. Reggeli. Felkel a pici. Átöltöztetem, pelenkacsere. Délben megiszom a reggeli kávémat:D és innentõl bármi jöhet! A picit nem kell altatni. Elalszik a kiságyban. És már este van. Ja! Közáen mosás, fõzés! Úgyhogy ennyi!
Lányom három és fél hónapos 7-kor ébred majd kajcsi és alvás és így tovább két etetés között kb fél órát van fenn a többit végig alussza, nagyon ritka amikor egy órán keresztül fel bír lenni. Este 8-kor fürcsi kaja és alszik reggelig.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Anyukám mindig azt mondja, hogy addig fogok ezen csak problémázni, amíg 1 gyerekem van mert ha több lesz gondolkodni sem lesz idõm ilyeneken :-)
Kedves Kérdezõ! 2. vagyok. Anyukádnak igaza van. Én 1gyel majdnem megõrültem. Most meg minden megy a maga útján.
2. vagyok. Azt elfelejtettem, hogy mindenki elalszik este fél 10kor. Reggel fél 7ig senki nem kel fel. Úgyhogy kipihenten ébredek. Ezért nem vagyok fáradt.
Hát 4-5 között kelek edzeni! A babám kb. 7 körül kel, addigra én már a férjem megreggeliztettem, inget vasaltam, útnak indítottam! Nem sokat alszik napközben, többször fél órákat! Szerencsére nincs kézhez szokva, így, ha takarítanom kell, viszem magammal a házban és csinálom, amit kell. Játszani is elég sokat játszunk. Este fél 8 körül fürdetés és kb. fél 9 körül alszik el. Akkor vacsi apának, dumálunk stb. Kb. 10-11 körül kerülök ágyba! Én tele vagyok energiával!

Lehet a babák alvási idejét, hogy mikor és mennyit alszanak befolyásolni?

7,5 hós a babám. Magától fog kialakulni, hogy elhagyja a minden evés utáni alvást? Most ebéd el?tt alszik hosszabban, a többi alvása fél óra, de majd ebéd után kellene a hosszabbat, ha bölcsis, vagy ovis lesz.

Legjobb válasz: valóban lehet ezt befolyásolni egy kicsit, bár vigyázni kell, mert nem minden gyerek bírja jól, ha ilyen téren irányítani akarják. én korábban csak annyit tettem, hogy nem hagytam 3 óránál többet aludni egyhuzamban, néha-néha bealudt volna, ami felborította volna az evést, a fürdést..stb. volt egy idõszak 6 hónap után amikor össze-vissza kelt reggel, össze-vissza aludt el, de ez nem tartott sokáig, beállt 3-szori alvásra. most 8 hónapos a lányom, és lényegében délelõtt alszik kb. 1 órát, délután 2-órát, illetve késõ délután kb. fél órát, amit viszont idõnként kihagy, mert séta közben nem mindig alszik el, vagy éppen olyan helyen vagyunk, ahol nem lehet aludni. ilyenkor kicsit nyûgösebb este, de lényegében képes fennmaradni délután 3-tól este 8-ig. volt, hogy a délelõtti alvása volt hosszabb, pár nap után én befolyásoltam, felkeltettem másfél óra után. ezt párszor megcsináltam, ilyenkor hosszabb ideig aludt ebéd után. egyébként nem láttam rajta, hogy ez nagyon megviselte volna, de így jobban kijött az egész nap, az étkezések és az alvások. nem tagadom, nekem is kényelmesebb így, bár nem tétlenkedem akkor sem, ha alszik. vannak babák, akiknél ez beáll. illetve valószínû, hogy minden gyereknél beáll egyszeri alvásra egyszer, csak kérdés, hogy mikor, és addig mi a helyzet. szerintem, ha nem okoz gondot, akkor hagyd, hogy maga alakítsa, de ha te is jobban szeretnéd, hogy ebéd után aludjon többet, akkor megpróbálhatod felkelteni délelõtt. a bölcsiben azokat a babákat, akik igénylik, délelõtt is lefektetik, fõleg ha még kicsik. ezt a nõvéremtõl tudom, aki bölcsödei gondozónõ.

valóban lehet ezt befolyásolni egy kicsit, bár vigyázni kell, mert nem minden gyerek bírja jól, ha ilyen téren irányítani akarják. én korábban csak annyit tettem, hogy nem hagytam 3 óránál többet aludni egyhuzamban, néha-néha bealudt volna, ami felborította volna az evést, a fürdést..stb. volt egy idõszak 6 hónap után amikor össze-vissza kelt reggel, össze-vissza aludt el, de ez nem tartott sokáig, beállt 3-szori alvásra. most 8 hónapos a lányom, és lényegében délelõtt alszik kb. 1 órát, délután 2-órát, illetve késõ délután kb. fél órát, amit viszont idõnként kihagy, mert séta közben nem mindig alszik el, vagy éppen olyan helyen vagyunk, ahol nem lehet aludni. ilyenkor kicsit nyûgösebb este, de lényegében képes fennmaradni délután 3-tól este 8-ig. volt, hogy a délelõtti alvása volt hosszabb, pár nap után én befolyásoltam, felkeltettem másfél óra után. ezt párszor megcsináltam, ilyenkor hosszabb ideig aludt ebéd után. egyébként nem láttam rajta, hogy ez nagyon megviselte volna, de így jobban kijött az egész nap, az étkezések és az alvások. nem tagadom, nekem is kényelmesebb így, bár nem tétlenkedem akkor sem, ha alszik. vannak babák, akiknél ez beáll. illetve valószínû, hogy minden gyereknél beáll egyszeri alvásra egyszer, csak kérdés, hogy mikor, és addig mi a helyzet. szerintem, ha nem okoz gondot, akkor hagyd, hogy maga alakítsa, de ha te is jobban szeretnéd, hogy ebéd után aludjon többet, akkor megpróbálhatod felkelteni délelõtt. a bölcsiben azokat a babákat, akik igénylik, délelõtt is lefektetik, fõleg ha még kicsik. ezt a nõvéremtõl tudom, aki bölcsödei gondozónõ.
A kérdező hozzászólása: 1, 5 óránál többet nem alszik, kb. havonta egyszer alszik 2 órát. De ez a 1, 5 sem sûrûn van. Fél órákat alszik és 1-1, 5 órát. Most kezdte az ebéd elõtti hosszabb alvást. Ha sétálunk õ sem alszik el általában, ezért is gond nekem, hogy mikor vigyem, nekem ebéd után lenne a jó, de akkor meg aludnia kellene. Szóval nem tudom hogy legyen.

Hogy telik egy napotok 5 hós babátokkal? Mennyit alszik, milyen időközönként a babó? Mennyit játszotok együtt, mennyit játszik külön? Meg hasonlók.

Legjobb válasz: Szia! A kisfiam holnap lesz hat hónapos, de öt hónaposan is ilyen volt a napirendünk.Reggel 5-6 között ébred, este nyolckor alszik el egyedül.Reggel eszik, és még alszik 8-9-ig.9-kor eszik, délben, háromkor, fél hétkor.A köztes idõben kétszer alszik egy órát.Szinte minden nap megyünk sétálni, ez 1-1,5-2 óra.Közben bevásárolunk postára megyünk ügyet intézünk.Szerdánként meglátogatjuk az uncsitesót, pénteken õk jönnek, csütörtökön a sógornõm, így emberek között is van.Amikor itthon vagyunk felváltva van a pihenõszékben, puzzle és játszószõnyegen.Játszik a játékaival, "újságot olvas", kiabál, visítozik, nevetgél.Amíg végzem a házimunkát, fõzök, addig a pihenõszékben velem van, elnézelõdik.Tornázni szoktunk ,kukucskázunk , "beszélgetünk". /Z/

Szia! A kisfiam holnap lesz hat hónapos, de öt hónaposan is ilyen volt a napirendünk.Reggel 5-6 között ébred, este nyolckor alszik el egyedül.Reggel eszik, és még alszik 8-9-ig.9-kor eszik, délben, háromkor, fél hétkor.A köztes idõben kétszer alszik egy órát.Szinte minden nap megyünk sétálni, ez 1-1, 5-2 óra.Közben bevásárolunk postára megyünk ügyet intézünk.Szerdánként meglátogatjuk az uncsitesót, pénteken õk jönnek, csütörtökön a sógornõm, így emberek között is van.Amikor itthon vagyunk felváltva van a pihenõszékben, puzzle és játszószõnyegen.Játszik a játékaival, "újságot olvas", kiabál, visítozik, nevetgél.Amíg végzem a házimunkát, fõzök, addig a pihenõszékben velem van, elnézelõdik.Tornázni szoktunk , kukucskázunk , "beszélgetünk". /Z/

14 hónapos babák anyukái, hogy telnek napjaitok? Hány kg/cm? Mikor mennyit alszik? és mit esztek?

dec. 3-án lesz 14 hónapos a lányom, nagyon akaratos, nálunk már a dackorszak van.nagyon szépen sétál már lassan szalad :) 12kg és 80 cm. beszélni keveset : mama baba néha aja meg papa, de semmi mást. sokat mondókázunk de nem kedveli elszalad. 12 foga van, és erõteljesen fogzik is. mesélni nem lehet neki mert kitépi a könyvet a kezembõl, kicsinek sokat olvastam neki.nagyon anyás, eddig apa volt a kedvenc de most nem annyira megy oda hozzá. nagyon szeret sétálni, de ebben az idõben nem is igazán merem kivinni hosszabb idõre. reggel általában 8 körül kel, délben 2,5 órát alszik és este 11 mire elalszik de akkor már altatni kell. most próbálunk átállni arra hogy délben csak 1-1,5 órát engedem aludni. mindent eszik már a lányom amit mi. próbálok úgy fõzni h neki is jó legyen, de van még hogy külön fõzök neki is. köszönöm mindenkinek a válaszokat és további csodaszép napokat babáitokkal :)

Legjobb válasz: Nekem 4.-én lesz 14 hónapos a lányom. Akaratos,verekedõs,dobálós.Nem jár még,pedig már 8 hónaposan felállt.Kis megfontolt leányzó. 86centi,11kiló lehet kb,23-as a lába. Beszélni:anya,apa,cica,kutya,cicc cicc,hörcsög,vau vau,pápá,enyém,egy kettõ,szia,csiki csiki.De az enyém és az egy kettõ van terítéken,a többit nem mondja hónapok óta.Most jött ki az 5.foga,1 hét kb és kijön a 6. is.Doki szerint alul is jön 2.Amilyen hamar kijött az elsõ két foga,5hónaposan,úgy most lemaradt a többi babához képest. REggel kel fél7kor,alszik 11-12tõl 12-14ig(eléggé változó,sokszor csak egy órát alszik),utána este fél8tól alszik.Nekem sose kellett altatni,el van magában. Szeret labdázni,guritja és rugdossa ha áll.Tologatja a tolhatós játékokat,az etetõszéket.Felmászik ágyra és le(mondjuk már régóta tudja),most fenn van a babakocsija is takarítás miatt,ebben üldögél,álldogál és tologatja.Szeret billentyûzettel,egérrel,tv kapcsolóval és telefonnal is játszani. Nekem is minden eszik már,de kedv függõ.Viszont elkezdte a köpködést is.Ha kis ételmaradék a nyelván marad,kiköpködi. Reggelire tejbekekszet,babapiskótát,müzlit,zabpelyhet eszik.Vagy szendvicset kakaóval vagy tejjel.Ebédre valami fõzelék általában,én sokszor fõzök neki külön,mert párom válogatós és amiket szeret,az a kicsinek nem túl értékes szerintem.Du eszik pudingot vagy kefírt,joghurtot,gyümölcsöt.Vacsira meg tejpép és abba tápszerpor vagy tejbegríz.

Nekem 4.-én lesz 14 hónapos a lányom. Akaratos, verekedõs, dobálós.Nem jár még, pedig már 8 hónaposan felállt.Kis megfontolt leányzó. 86centi, 11kiló lehet kb, 23-as a lába. Beszélni:anya, apa, cica, kutya, cicc cicc, hörcsög, vau vau, pápá, enyém, egy kettõ, szia, csiki csiki.De az enyém és az egy kettõ van terítéken, a többit nem mondja hónapok óta.Most jött ki az 5.foga, 1 hét kb és kijön a 6. is.Doki szerint alul is jön 2.Amilyen hamar kijött az elsõ két foga, 5hónaposan, úgy most lemaradt a többi babához képest. REggel kel fél7kor, alszik 11-12tõl 12-14ig(eléggé változó, sokszor csak egy órát alszik), utána este fél8tól alszik.Nekem sose kellett altatni, el van magában. Szeret labdázni, guritja és rugdossa ha áll.Tologatja a tolhatós játékokat, az etetõszéket.Felmászik ágyra és le(mondjuk már régóta tudja), most fenn van a babakocsija is takarítás miatt, ebben üldögél, álldogál és tologatja.Szeret billentyûzettel, egérrel, tv kapcsolóval és telefonnal is játszani. Nekem is minden eszik már, de kedv függõ.Viszont elkezdte a köpködést is.Ha kis ételmaradék a nyelván marad, kiköpködi. Reggelire tejbekekszet, babapiskótát, müzlit, zabpelyhet eszik.Vagy szendvicset kakaóval vagy tejjel.Ebédre valami fõzelék általában, én sokszor fõzök neki külön, mert párom válogatós és amiket szeret, az a kicsinek nem túl értékes szerintem.Du eszik pudingot vagy kefírt, joghurtot, gyümölcsöt.Vacsira meg tejpép és abba tápszerpor vagy tejbegríz.
Az én fiam is 14 hónapos 11kg 81cm. 12 foga van és most jön 2 egyszerre. Egy éves kora óta jár, már szalad. Egész nap meg sem áll. Reggel 8 körül ébred, ebéd után 1-1, 5 órát alszik, aztán este 11-ig fenn van, nem hajlandó aludni.. A könyvek nem kötik le csak rágcsálja, dobálja õket, labdázni nagyon szeret. Mond pár szót: baba, mama, papa, kell, elment, labda (ladda). Enni mostanság a fogzás miatt csak pépeset hajlandó, pedig már szépen ette a darabos ételeket is.Nagyon sokat pakol, a játékok kevésbé érdeklik, inkább az kell neki amit nem szabad :) Sétálni érdekes módon nem szeret az utcán, 5 perc után leül a földre így mindíg babakocsival indulunk útnak. :) Nagyon apás, miután az apja hazaér a munkából nem foglalkozik velem :)
Ilyen "rosszak" a 13-15 hós gyerekek? :) A Fiam dec. 4-én lesz 14hónapos. 10.300gr. és 81cm-er. Már 10hónapos kora óta megy, 11hónapos kora óta fut. Keveset beszél: Anya, kedvenc mondókájából pár szót. Imádja a mondókákat, a zenét, mindenre táncol (de szó szerint). Minden nap mondókázunk :) Mutatja a fejét, pocakját, szemét, lábát, fésülködik és megfésül minket is. Tudja hol a TIK-TAK, mondja is. Ha mondom neki, hogy "hozd ide a könyvet/labdát akármit és mutatok a tárgyra akkor oda hozza. 21-es lába van, és 4 és fél foga :) Nem kapkodja el :) Mindent eszik, de a teljesen darabos kajával hadilábon vagyunk. Reggel fél 9-9 között kel, délben alszik 1, 5 órát és még délután kb. 40percet. Nem tudom még átállítani a napi 1 alvásra, mert nem alszik el este fél 10-nél elõbb. Egyáltalán nem kell altatnom már 5-6 hónapos kora óta. Viszont éjjel még sztenderd felkel 1x, de már csak inni kap éjjel.

Mennyit alszik 3hós babád napközben?

Ilyenkor mit csináltok,mivel kötöd le?? Az én kislányom(koraszülött egyébként) 7kor kel,ezután elvan 8-1/4 9ig aztán alszik 11.15ig,de ha nyügösebb napja van akkor felébred hamarabb.11.15körül eszik,megint játszunk,nézegetünk fél 1 felé alszik.ilyenkor általában kiviszem babakocsiban és ott alszik 1/4 4ig. eszik,ezután már csak max fél órát alszik.ilyenkor már túl van pörögve..és nagyon fáradt,de mégsem alszik el, (fél órát).este fél8körül vacsizik,fél 3körül kel enni éjjel. Jó ez így??mennyit kell fent lenniük ennyi id?sen??véd?n? szerint minden babának más az alvásigénye...

Legjobb válasz: Igaza van :) az én fiam teljesen változó idõpontokban tud ébredni fél hat és fél kilenc között. 3 óránként eszik, a három órából felet alszik, kivéve délután, amikor déltõl-egytõl alszik két-három órát, majd estefelé megint fél vagy egy órát. Amikor fent van, akkor nézi, ahgy fõzök, teregetek, mondókázunk, "beszélgetünk", mesét mesélek neki, hasra fordítva nézelõdik és tornáztatom is minden pelenkázás elõtt. Szerintem teljesen normálisan alszik és van ébren a babád, meg aztán befolyásolni ezt nem nagyon tudod.

Igaza van :) az én fiam teljesen változó idõpontokban tud ébredni fél hat és fél kilenc között. 3 óránként eszik, a három órából felet alszik, kivéve délután, amikor déltõl-egytõl alszik két-három órát, majd estefelé megint fél vagy egy órát. Amikor fent van, akkor nézi, ahgy fõzök, teregetek, mondókázunk, "beszélgetünk", mesét mesélek neki, hasra fordítva nézelõdik és tornáztatom is minden pelenkázás elõtt. Szerintem teljesen normálisan alszik és van ébren a babád, meg aztán befolyásolni ezt nem nagyon tudod.

Mennyit alszanak a napközben a 10 hetes babák?

Az enyém 3 x 20-30 percet alszik napközben, de ha leviszem akár egyszerre 3 órát is alszik.

Legjobb válasz: Az én babám is csak 20-30 perceket aludt, most hogy nagyobbacskák vagyunk (4hósok) már 1.5 -2 órát is alszik 2-3x ,idõvel a Te babód is megváltozik majd, elég neki az 20-30 perc.A friss levegõn nekem is többet aludt.Nyugodj meg õ érzi, hogy mennyit kell aludnia.Boldog babázást!

Az én babám is csak 20-30 perceket aludt, most hogy nagyobbacskák vagyunk (4hósok) már 1.5 -2 órát is alszik 2-3x , idõvel a Te babód is megváltozik majd, elég neki az 20-30 perc.A friss levegõn nekem is többet aludt.Nyugodj meg õ érzi, hogy mennyit kell aludnia.Boldog babázást!
Teljesen változó, az enyémek mind a hárman nagyon sokáig csak 30 perceket aludtak, még 1 évesen is! Cserébe viszont éjjel meg sokat egyhuzamban.
Szia. Nekem a lányom hetek óta napközben sétakor alszik 3 órát, du.1/2 órát.Szerencsére alszik most ma´r e´jjel, csak szopizni kel fel. Ha kimegyünk sétálni, Rebeka is egyhuzamban alussza a 3 órát.Bennt nem. szerintem ez neki így jó.

5-6 hetes babak anyukai, hogy nez ki egy napotok, nektek mennyit alszik a pici, mire van idötötk?

Legjobb válasz: ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol,este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni,8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom,ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.

ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol, este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni, 8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom, ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.
szinte egész éjszakát átalussza. 2X kel föl tápira:) nap közben pedig szinte mindig az ölemben van. jó kis sráác:) ha akarom mindenre van idõm. barátaim mindig jönnek. minden nap sétálunk kb. 45percet:) nagyon jól megvagyunk, szerencsére nagyon jó baba:) 16/L
utolsó vagyok 5hós:)
SZia, nekem mikor ekkora volt evett és aludt. Egész nap összesen 2 órát ha fent volt evés, alváson, pelenkázáson kívül. Azóta alussza át az éjszakát (este 8- hajnal 4 ig)mióta hason alszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!