Találatok a következő kifejezésre: Mennyit adjak dokinak fogadott (2 db)

Győrben fogok szülni de, nincsen fogadott orvosom. Mennyit adjak szülés után az ügyeletes dokinak, szülésznőnek? Adjak egyáltalán?

Legjobb válasz: Nekem nem volt fogadott orvosom és úgy voltam vele,ha maximálisan meg leszek elégedve, akkor adok,ha simán szülök 15ezer forintot, ha császárral, akkor harmincat.Nagyon elégedett voltam és adtam, de ez csak az én példám, biztosan fognak más tanácsot is adni.

Nekem nem volt fogadott orvosom és úgy voltam vele, ha maximálisan meg leszek elégedve, akkor adok, ha simán szülök 15ezer forintot, ha császárral, akkor harmincat.Nagyon elégedett voltam és adtam, de ez csak az én példám, biztosan fognak más tanácsot is adni.
Ha nem fogadott orvos, szerintem felesleges adni. Nekem se volt fogadott, nem fizettem. Amúgy nagyon nagyon meg voltam elégedve, nagyon profi orvos volt, így én egy ajándékkosarat adtam neki, illetve az újszülött osztály nõvéreinek, mert õk is nagyon aranyosak voltak. De pénzt nem adnék. Így is nagyon örültek, amikor kapták a kosarat, azt mondták, hogy igazán nem kellett volna. Szerintem ez a helyes hozzáállás.
Szia, nekem sem volt fogadott doki, ráadásul mûszakváltás is volt a vajúdásom alatt-és az osztályvezetõ fõorvos is jelen volt a szülésemnél.És nem adtam semmit.Mostanában készülök köszönõ levelet írni és az adón 1%át adományozom A GYÕRI SZÜLÉSZETÉRT alapítványnak. A mai világban ezt a fajta luxuskiadást sajnos nem engedhettem meg.Inkább a babámra költöttem.És különben is, a boltban sem adsz 10ezres boravalót, csak mert épp a dolgát végezte valaki. Boldog babavárást és könnyû szülést
Itt a mi kórházunkban sajnos nem ez a helyzet. Bármennyit adsz gátlástalanul elfogadják. Ha keveset adsz "köszönöm már kávéztam ma". Elõfordult ilyen is. Undorító.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a jó kívánságokat! Most már csak azon izgulok hogy normális doki legyen az ügyeletes.....
Ha nincs fogadott dokid, akkor nem muszály adni, ha meg voltál vele elégedve, akkor max 20 000-et. A szülésznõnek nem kell, csak ha nagyon rendes volt veled, én ezt nem mondhatom el Gyõrben, akinél szültem, így neki nem adtam semmit.

Mennyit adjak a dokinak (fogadott) ha ügyeletes?

Ha fogadott dokim van, de az ügyeleti ideje alatt szülök akkor is az általa "meghatározott" teljes összeget adjam?

Legjobb válasz: Szerintem ha már letisztáztad vele hogy mennyi nála a szülés és hogy nála szeretnél szülni akkor az már csak a szerencsétlen véletlen hogy pont ügyeleti idejébe szülsz nála!De ezt jobb vele letisztáznod!

Szerintem ha már letisztáztad vele hogy mennyi nála a szülés és hogy nála szeretnél szülni akkor az már csak a szerencsétlen véletlen hogy pont ügyeleti idejébe szülsz nála!De ezt jobb vele letisztáznod!
És ha nem lenne letisztázva? mert én is ebben a cipõben vagyok.?? akkor kell egyáltalán adnom??? 35 hetes kismama
Én az elsõ hozzászóló vagyok!Nekem azt mondta a dokim amikor kérdeztem hogy mennyibe kerül a szülés akkor azt mondta hogy maga a szülés nem kerül semmibe de ha nála szeretnék szülni akkor ...FT az õ tiszteletdija!Szóval ha fogadsz dokit akkor ugyis megmondja hogy mennyit kell majd adnod viszont ha nem fogadsz akkor amennyit gondolsz mert gondolom ugyis adnál v.mennyit, nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!