Találatok a következő kifejezésre: Mennyit érdemes Tegnap (7 db)

A tegnapi törvénnyel kapcsolatosan, amit kitaláltak a deviza hitelesek megsegítésére szerintetek mennyire segítség és mennyire érdemes valóban élni a lehetőséggel?

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/20/arfolyamgat-kalku..

Legjobb válasz: Még annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatosan, h ez a program most meg menti attól is a hiteleseket, h 5 évig kirakni sem rakhatnak ki senkit?

A kérdező hozzászólása: Még annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatosan, h ez a program most meg menti attól is a hiteleseket, h 5 évig kirakni sem rakhatnak ki senkit?
Ha úgyis indexet nézel, az oldal alján van a portfolio.hu-nak is egy cikke, abban rengeteg információ van, szinte minden kérdésre választ ad. A kilakoltatástól szerintem nem ment meg senkit ez a törvény, hiszen ahhoz az kell, hogy nagyon sok elmaradás legyen az adós részérõl, és végrehajtás induljon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet...meg is nézem! A kilakoltatás terén még annyit, h nem minden banknál van úgy, h sok tartozás kell hozzá! Az én bankom pl. ha nagyon bunkó akarna lenni már kitehetne egy havi csúszás miatt is, de mivel nem az, ezért 120 napot vár. Ez tartozásilag kb. 200-300eFt, mármint ami a törlesztõ részlet tartozását illeti...baromira nem nézik, h mennyi ideje fizetted rendesen a hitelt, sem a kódex törvényeit sem stb.

Mennyit érdemes várni? Tegnap előtt volt 1 halvány tesztem, ma kellene megjönnie, eddig semmi. Néha szurkák a méhem. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: A halvány teszt az pozitív! Pár nap múlva ismételheted, ha erõsebben látszik majd, akkor tuti baba van!!Irány a dokihoz megbeszélni a dolgokat.

A halvány teszt az pozitív! Pár nap múlva ismételheted, ha erõsebben látszik majd, akkor tuti baba van!!Irány a dokihoz megbeszélni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem sikerült. és akkor is reggeli vizeletbõl kell?
Egyáltalán nem normális, fordulj orvoshoz minél hamarabb! Jobbulást!
Nem akarok semmit elbagatellizálni, de elõfordulhat olyan is, hogy beszorult levegõ, vagy valami bordaközi csomó. A doki majd kideríti.

Ez már inzulinrezisztencia? Babát szeretnék és tegnap voltam inzulinos vizsgálatom ma jött meg az eredmény és nem tudom hogy mennyire jó. Ha valaki tuna ebben segíteni az jó lenne. Kihez érdemes ezzel fordulni?

Glukóz 5,4 mmol/L 60 perces glucose 6,9 mmol/L 120 perces glucose 4,7 mmol/L Inzulin 10,4 mIU/L 2,6 24,9 Inzulin 60 perc 66,2 mIU/L Inzulin 120 perc 39,8 mIU/L Inzulin rezisztencia (HOMA index) 2,50 Normális:<2 Valószínű:> 2.5 (felnőtt) Valószínű:>3.2 (gyerek és serdülő) Diabetes:>5.0

Legjobb válasz: Sajnos IR. Az éhgyomri inzulin 5-ig jó, a 120 perces inzulin pedig 25-ig. Az sem jó, hogy a terhelt cukrod az éhgyomri alá esik. Mindenképpen endokrinológust keress. Pesten a Mensmentist ajánlom. Fizetõs, de témában a legjobbak. Amúgy diéta, sport és metformin kombóval kezelik az IR-t.

Sajnos IR. Az éhgyomri inzulin 5-ig jó, a 120 perces inzulin pedig 25-ig. Az sem jó, hogy a terhelt cukrod az éhgyomri alá esik. Mindenképpen endokrinológust keress. Pesten a Mensmentist ajánlom. Fizetõs, de témában a legjobbak. Amúgy diéta, sport és metformin kombóval kezelik az IR-t.
Nem értek egyet az elsõvel Akkor van baj, ha az éhgyomri inzulinnál 5ször magasabb az 1órás és 3szor magasabb a 2órás...szóval már itt az egy órás értéked magasabb bár nem olyan sokkal...kezdõdõ IR de kezeltetni kell, 3éve kezelnek jelenleg magánba 3 hónapja és csak azóta javulnak az eredményeim és fogytam, szóval az sztk endokrinológusokat ha teheted kerüld el messzire....
Ja és az elsõ válaszolóra visszatérve akkor én már lehet hulla lennék, mert a 2órás inzulinom 254 is volt....ennyi...és a cukrom pedig jó volt.... ELÕZÕ VOLTAM : ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy segítettél! Ott kit ajánlasz?
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a válaszod! Októbertõl én is fogytam 12 kg. Pedig csak szobabiciglizek és kicsit változtatunk az étrendünkön. Vacsira csak zöldség vagy gyümölcs és beiktattuk a reggeliket. Csak is magánba gondolkodom :) Máshol sajnos nem úgy bánnak az emberrel ahogy kellene :( Tudnál dokit ajánlani ?
Attól függ hol laksz:) en Debrecenbe Valicsko dr.-nõhöz járok es szerintem nagyon jó :) most megyek vissza augusztusban hozza remelem mar jobbak lesznek az eredményein is :) )
Elsõ vagyok. A határértékek attól függnek, hogy milyen mértékegységben van megadva az eredmény. Ennél a mértékegységnél 25-ig jó a terhelt. Való igaz, hogy az éhgyomri 5X-ig jó a terhelt, azonban legfeljebb 25-ig. Tehát 25 felett már magasnak számít akár milyen a kiinduló érték. Amúgy nekem is volt 200-as a 120 perces inzulin és sajnos a kérdezõ által megadott mértékegységében. Mint látható én sem pusztultam bele, ettõl függetlenül az még nagyon rossz volt. A Mensmetisben egyébként Tûû dokit, vagy Dr. Rencz Ritát ajánlom. Számíts rá azonban, hogy a várakozási idõ elég hosszú, fõleg Tûûnél és fizetõs a hely. Elsõ alkalommal 12.000, -Ft, aztán 10.000, -, de az elsõ látogatás után lehet kérni távkonzultációt is 3.000, -Ft-ért.

Mennyire lehet esélyem arra hogy egy alkalomtól teherbe esek? Kedden voltunk együtt párommal. Tegnap csináltam tesztet de negatív lett. Csináljak később még tesztet vagy nem érdemes? Nagyon szeretnénk ha baba lenne.

Legjobb válasz: Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.

Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor várok, csak nagyon szeretném ha sikerülne.
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy 5 nap alatt, teherbe estél és kimutatja a teszt???!! Majd ha nem jön meg a vérzésed, késik 1 hete, akkor érdemes tesztet csinálni, akkor mutat majd biztosat!!
a teherbe eséshez 1 alkalom kell:) )) tesztet az együttlét után a 14. napon érdemes legkorábban végezni.

Tegnap hevesen szeretkeztünk barátnőmmel, figymaféknek nevezett "húr" elszakadt nálam teljesen. Nem nagyon fájt, viszont eszméletlenül vérzett. El kéne e mennem vele orvoshoz vagy majd begyógyul? Mennyi ideig nem érdemes szexelni a sebbel?

Bekötöttem a péniszemet, reggelre elállt a vérzés, nem fáj, vizelés könnyen megy, nem gyulladt, hegesedik a seb, errekciónális problémám nincs.Elvileg akinél rövid a figymafék (pl mint nálam volt), annál az orvos elvágja egy vágással, én ingyen megoldottam, bár eléggé sokat vérzett majdnem elájultam :D .Esetleg hasonló "sérült" ember meg tudja mondani, jobb lesz e igy a sex, avagy sem?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nem lesz rosszabb a szex - sõt még jobb is egy kicsit. Én is így jártam mint te, de már sok évvel ezelõtt, úgy hogy tapasztalatból mondom. Ezzel a sebbel is el kell menni az orvoshoz, mint minden komolyabb vérzõ sebbel: fertõtleníti, beköti. A teljes gyógyulásig nem szabad szexelni, merft felszakadhat és elfertõzõdhetsz te is és a párod is. Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)

Ne aggódj, nem lesz rosszabb a szex - sõt még jobb is egy kicsit. Én is így jártam mint te, de már sok évvel ezelõtt, úgy hogy tapasztalatból mondom. Ezzel a sebbel is el kell menni az orvoshoz, mint minden komolyabb vérzõ sebbel: fertõtleníti, beköti. A teljes gyógyulásig nem szabad szexelni, merft felszakadhat és elfertõzõdhetsz te is és a párod is. Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)
Bocs, de rákérdezhetek pontosan mi az a fitymafék? Párom is vérzett a múltkor szeretkezés után, habár nem erõsen, és csak néhány percig szivárgott, de mi nem tudjuk mi baja volt. (Pedig mi voltunk orvosnál) Szerintem mielõtt teljesen be nem gyógyul a seb, semmiképp ne szeretkezz, mert ha megint ilyen hevesek lesztek megint felszakadhat. Az mindenesetre biztos, h az orvos nem ugyanolyan vágást végez, mint amiben neked részed volt, ez ugyanis teljes mértékben beforrhat, amit az orvos csinál, pedig tuti nem. És sztem az sem mindegy melyik ponton van átvágva. A helyedben dokihoz is mennék, h megnézze a sebed, legalább megnyugtatna, h jól van, ez most már így marad, vagy ilyesmi.
Szia. Én úgy gondolom, hogy a fitymafék, a pénisz alsó felületén található vékony hártyácska, ami a bõrt összeköti magával a pénisszel, és ez szakadt el. 2 dolog:1.Amíg seb van, én nem szexelnék sehogy, mert elfertõzõdhet csajjal, vagy anélkül(zsebhoki..) 2.MIndeképp felkeresnék egy sima háziorvost(ehhez szakrendelés nem kell)aki ha kell, ír fel néminemû antibiotikumos kenõcsöt. DE!!Ha teljesen az én véleményemre vagy kíváncsi, mivel 25 vagyok(nõ) és sosem szedek gyógyszert, így én a régi jól bevált módszerhez folyamodnék:Patika, körömvirágkrém, lehetõleg köralakú narancssárga dobozos, és ezzel kenegetném.Nekem ennél jobb nincsen. És ezt miért külön írtam?Mert ma Magyarországon rengetegen gyógyszerpártiak, és csak amit az orvos ír fel, az az elfogadott, és lepontozzák azt, aki "különc". Pedig régen, mikor gyógyszerek helyett csak gyógynövények voltak.... Boldog Karácsonyt!!!
"Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)" Ez csak azokra igaz, akiknek jól sikerült. Nekem pl nem, úgyhogy engem nem nagyon nyugtat, hogy milyen sokan milyen jól érzik magukat a körülmetélt pénisszel... :(
Én 5 nap késés után teszteltem és pozítv lett. Várj még egy picit és csinálj újat! Drukkolok!:Ö
Szia! Nekem csak a mensi elmaradásának napjától számolva 10-ik napon lett pozitív a teszt.
Szia! Nekem viszonylag hamar kimutatta, de tesztektõl is függ. Szerintem ha nem jön meg próbáld egy hét múlva.Három nap nem sok idõ, de terhes is lehetsz.
Nekem félidõtõl szurkált, néha görcsölt a hasam, hol az egyik petefészkem fájt, hol a másik.Aztán 3 nap késés után teszteltem és halvány 2.csíkom lett:) Utána ersebb.szóval várj kicsit.Ha ott van a baba, nem megy sehova már:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!