Találatok a következő kifejezésre: Mennyit kell, híznia egy anyatejes (3 db)

Mennyit kell híznia egy csak anyatejes babának 1 hónap alatt miután megduplázta a súlyát?

Fiam 3700 gr-mal született, 4 hónaposan 7200 dr volt, a héten lesz 5hós a súlya 8000 gr.Azt nem tudom,hogy elég-e a tejem neki.

Legjobb válasz: Szia! Erre nincs pontos adat, hogy mennyit kell híznia, de nyugodj meg a tejed tuti elég. Amíg a babád hízik és nem fogy, kiegyensúlyozott addig biztos nincs baj. üdv. Csilla

Szia! Erre nincs pontos adat, hogy mennyit kell híznia, de nyugodj meg a tejed tuti elég. Amíg a babád hízik és nem fogy, kiegyensúlyozott addig biztos nincs baj. üdv. Csilla
Szia! Én csak annyit fûznék hozzá, hogy nem törvényszerû, hogy egy baba megduplázza fél éves korára a születési súlyát, ez csak általánosságba véve igaz, vannak kivételek. üdv. Csilla
Az nagyon jó!!!5 hónapos korára kell megduplázodnia a testsúlyának.Azaz 7400g kell lennie.de neked több ez nagyon jó.Nyugodj meg.Jó lenne nekem is így hízna.
Minden baba súlygyarapodása meglassul azután hogy megduplázta a születési súlyát. A te babád tökéletes súlyban van, a tejed is biztosan bõven elég neki. Az én fiam 3750 gr-al született, 3 hónaposan duplázta meg a súlyát 7500 gr-al, 4 hónaposan 8000 gr volt, 5 hónaposan 8500 gr és csak anyatejet kap. Boldog babázást kívánok!!!

Mennyit "kell", "kellene" híznia egy anyatejes babának havonta?

A második hónapban a kislányom 80 dekát hízott, azt mondták, sok. Most a 3. hónapban 35 dekát hízott,azt mondták, kevés. Tej lenne, de ennyit eszik. Beletömni meg nem tudom....

Legjobb válasz: Ha ennyit eszik, akkor ennyit eszik. Ha nyugodt és egészséges akkor nem gond. Nekem is mondták hogy a kislányom sokat hízik, aztán beállt szépen. Igaz nem egy deszka, de egészséges és jókedvû és ez a lényeg. Ha meg majd hosszabb távon nem hízik eleget, akkor meg úgy is elküldenek ahova kell, vagy megmondják mit hogy tegyél. Ne aggódj! Ha meg észreveszed hogy vmi nincs rendben akkor meg elviszed orvoshoz úgy is!

Ha ennyit eszik, akkor ennyit eszik. Ha nyugodt és egészséges akkor nem gond. Nekem is mondták hogy a kislányom sokat hízik, aztán beállt szépen. Igaz nem egy deszka, de egészséges és jókedvû és ez a lényeg. Ha meg majd hosszabb távon nem hízik eleget, akkor meg úgy is elküldenek ahova kell, vagy megmondják mit hogy tegyél. Ne aggódj! Ha meg észreveszed hogy vmi nincs rendben akkor meg elviszed orvoshoz úgy is!
hát én úgy tudom hetente 20, tehát a 80 az tökéletes. Attól meg hogy kevés, és hogy éhes marad a babád ne félj, mert az az elsõ amiért "szólnak". Amúgy az én babám 2 hetes 2850nel született és most 3110. Ma viszont hogy ilyen meleg van fele annyit evett mint máskor. tudják õk mennyi kell nekik:)
Nekem több mint 1 kg-t hízott a gyermekem az elsõ három hónapban (havonta!). A gyerekorvosunk mondta, hogy ez egy kicsit sok, de nem baj, mert gyönyörûen fejlõdik, szép erõs baba, és majd beáll. Nem fogom éheztetni azért, hogy megfeleljek a nagy könyvben megírt adatoknak :-)
Azt mondják heti 20 dkg a norma.Nálunk ez 32-35 dkg.A doki szerint nem gond, hisz szépen fejlõdik.Szerintem ne izgulj, ha gond lenne szólnának úgyis, vagy írnának valami étvágyhozót neki.

Mennyi a minimum, amit egy 4 hós anyatejes babának híznia kell havonta?

Legjobb válasz: Ha már megduplázta a születési súlyát, akkor ha csak 150-200 gr-ot hízik, az is jó. Ha még nem és messze van tõle, akkor olyan 400 gr-ot szoktak mondani.

Ha már megduplázta a születési súlyát, akkor ha csak 150-200 gr-ot hízik, az is jó. Ha még nem és messze van tõle, akkor olyan 400 gr-ot szoktak mondani.
Kb 600g-ot.
Kb fél kiló. De ezt ne vedd szentírásnak, a fiam pl. a 4.5 hónap között nem hízott csak 300 g-ot, viszont nagyon sokat nyúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!