Találatok a következő kifejezésre: Mennyiszer kell enni (3 db)

62rõl 55re hogan lehet lefogyni mit kell ennem mennyiszer egy nap?

Legjobb válasz: hogyan* illetve szeretnék ettõl a 7 kilotol márciusig megszabadulni:)

A kérdező hozzászólása: hogyan* illetve szeretnék ettõl a 7 kilotol márciusig megszabadulni:)
Ha befejezed a nassolást az is elég lesz hozzá. csak azért írom, mert ha most ilyeneket kérdezel, hogy mit és mennyit lehet enni egy nap, akkor gyanús, hogy fogyás után visszatérsz az eredeti életmódodhoz, így sikeresen visszahízva amit leadni. Szóval egyél kevesebbet és fogd vissza a nasit. Ezzel márciusig le fog menni 7 kg, ha valóban betartod.
*leadtál
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen igyekszem:)

8 hós kisfiamnak nem tetszik a bébiétel tejem meg nincs annyi, mennyiszer kell szilárdat ennie?

Már csak reggel van szopi, utána 9-kor gyümi pép, 10kor teával alvás, utána délben bébikaja, 3 körül gyümilés alvás, 5 kor bébikaja, 7 körül kis babapiskóta 8-kor tápszer. A legnagyobb igyekezetem ellenére is elfogyott már a tejem, este még lefejek ugyan 60-at, de nagyon nehezen indul el, kb 7 percig fejek mire jön vmi... a baba ezt már nem várja ki, napközben is megkínálom de elfordítja a fejét a cicitől. Az ujjam meg már begyulladt a fejéstől, fáj és bedagadt az elektromos fejőkém meg semmit sem szed ki... A baba meg már elfordul a bébikajától, ugye napközben az egyik evést is inkább tápszerrel kellene kiváltanom?

Legjobb válasz: Nem csodálom, ha nem fogadja el a bébiételt. Kóstoltam egyszer, szörnyû íze van. Fõzz neki, az sokkal finomabb, változatosabb.

Nem csodálom, ha nem fogadja el a bébiételt. Kóstoltam egyszer, szörnyû íze van. Fõzz neki, az sokkal finomabb, változatosabb.
Mert ne bebietelt adj neki hanem fozz ra te. Attol en is elfordulnek.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, félreérthetõ voltam én fõzöm a bébiételt, és korábban megette ezt-is azt is, most meg egyiket se kéri, kb 3 kanál után..
Ja akkor bocsi tenyleg kicsit felreertheto volt. :-). Am probalj mas izeket hatha az izlene neki.

Mennyiszer kell adni enni a halaknak?

ha egyszer adok kevésnek t?nnik, és elkezdik enni a növényeket?

Legjobb válasz: Szerintem elég a napi egy etetés. Mi is mindig így etetjük és semmi gond nincs velük.

Szerintem elég a napi egy etetés. Mi is mindig így etetjük és semmi gond nincs velük.
egyszer kell enni adni nekik, s eleget. ha többet adsz a szükségesnél, akkor a víz lesz büdös!
Ez az akvárium méretétõl és a halak számától is függ. Nekem 86 literes akim van, benne 1 aranyhal, 8 guppi egy gurámi és egy alga evõ. Én minden másnap adok nekik enni, nem sokat de nem is keveset. Kb akkora mennyiséget, amit 1 óra alatt meg is esznek. Ha sokat adsz nem eszik meg "leül" az akvárium aljára, rohadni kezd és büdös lesz a víz.
Nekem vannak halaim, ugyhogy tapasztalatból tudom, hogy naponta kétszer kell adni nekik enni.Reggel és este.
Kétszer adok én is a halaimnak egy nap! Fontos, hogy ha picik is vannak nekik legalább 2-3 alkalommal adjunk enni egy nap!
Naponta egyszer, és legyen egy koplalónap.
Naponta egyszer, ha kifejlett halakról van szó. De legyen egy koplalónap. Ha ivadékok, akkor naponta kétszer is lehet. Nekik (mármint az ivadékoknak) nem kell koplalónapot tartani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!