Találatok a következő kifejezésre: Mennyire zavarja lányokat, ha a fiú szőrös (2 db)

Mennyire zavarja a lányokat, ha a fiú szőrös?

Koromhoz képest eléggé sz?r?s vagyok, és ez eléggé szégyenl?ssé tesz. Ahogy elnézem a korom belieket nekik nincs annyi, azért is zavar.

Legjobb válasz: Szerintem tök egészséges, ha egy férfi szõrös. Jó ne legyen egy majom, de azért egy kevéske szõr mondjuk a hasa aljára (nem fanszõrzetre gondolok) meg a mellkasára ott nyugodtan elfér. Az, hogy a lába szõrös ez természetes. A fanszõrzetre kitérve ne legyen se dzsungel se olyan, mint egy csiga. Olyan pont közepes... Ami nem marad benne a szádba :D A hónalja alap, h csupasz legyen. Nekem kb ennyi az igényem. Barátom még a hátánál is szõrös ott alul a feneke fölött. De az egyáltalán nem zavar engem, mert nem nagy dzsumbujg. Olyan pont jó ;-)

Szerintem tök egészséges, ha egy férfi szõrös. Jó ne legyen egy majom, de azért egy kevéske szõr mondjuk a hasa aljára (nem fanszõrzetre gondolok) meg a mellkasára ott nyugodtan elfér. Az, hogy a lába szõrös ez természetes. A fanszõrzetre kitérve ne legyen se dzsungel se olyan, mint egy csiga. Olyan pont közepes... Ami nem marad benne a szádba :D A hónalja alap, h csupasz legyen. Nekem kb ennyi az igényem. Barátom még a hátánál is szõrös ott alul a feneke fölött. De az egyáltalán nem zavar engem, mert nem nagy dzsumbujg. Olyan pont jó ;-)
Én a csupasz csigákat szeretem. De van akinek éppen a szõrös tetszik, úgyhogy ne aggódj.
Szerintem kifejezetten sexi, ha egy pasi szõrös. Nem jönnek be a meztelencsiga pasik. a barátom is szõrös, cukkolom vele, de tudja, hogy imádom. attol pasi egy pasi.
A hát kivételével engem nem zavar a szõr.
engem nem szokott zvarni, de volt már olyan is hogy, olyan volt mintha vattacukorba ülnék
Szerintem jó ha a pasi szõrös.Bár a háta ne legyen az mert az már tényleg undorító
Hát engem nem zavar. Egyrészt, mert ettõl lesz valaki férfias. Másrészt, mert mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen. Az én barátom is elég szõrös, de ha az ember szeret valakit, akkor nem a szõrrel foglalkozik. Ha téged zavar, akkor szõrteleníthetsz, higiénés okokból a hónaljat például érdemes.
Engem sem zavar, sõt kifejezetten férfiasnak tartom, nem tudom hány évesek a korodbeliek lehet, hogy õk ezt még máshogy látják, én 22 vagyok.
Sokkal férfiasabbak a szõrösebb pasik szerintem.Személy szerint, nekem is azok jönnek be.
Az marha sexi ha cumizás után fogselyemnek használom a fanszörzetét. Meg az is szexi ha az arcomat csiklandozza a hónalj + mellkas szõr. FÚÚÚJJJ. Az oké hogy lába , karja szõrös de a többi? Izlések és pofonok..
Nálam inkább a csupaszok a nyerõk, nem vagyok oda a szõrökért, de ez egyéntõl függ :)
Engem zavar ha olyan mint egy gorilla de kell annyi szõr ami férfiassá teszi õket!!!!!!
engem naon zavar "ott" meg a háton ...máshol lehet de "ott" nagyon sar ha van mer ha lefekszel 1 csajjal akk a csaj majd ott fogja magából kihúzogatni a szõrödet..nagyon undorító...
Szerintem tök normális, hogy szörös vagy!Meg amúgy is szexy tud lenni ha egy pasi szörös, mondjuk én inkább a szörtelen dolgokat kedvelem, de ízlések és pofonok!:) Ha nagyon zavar használhatsz szörtelenítõ készítményeket!(gyanta, krém, hab stb.)
Igazsag szerint en undorodok a szoros pasiktol.Meg a szakallat sem birom.Az arcan se legyen szor a pasinak:P ezert tetszenek a babasabb buzisabb pasik:P.De hat izlesek es pofonok...;))
Az én pasim is szõrös, de egyáltalán nem zavar. Ahol kell (hónalj, pénisz) ott borotválja, egyéb helyeken pedig ott a helye a szõrzetnek!!!
Én ezt tartom természetesnek és férfiasnak. A hát azért inkább legyen szõrtelen, de a többi nem zavar. Sõt, mivel nõ létemre sajnos nekem is vannak problémáim a szõrzettel, és ez még sok más nõnél is így van, kifejezetten zavarna, ha egy csupasz, vagy nálam kevesebb szõrrel rendelkezõ férfival kéne együttlennem. Tehát ez egyáltalán ne zavarjon, mint az elõzõ válaszokból is látszik, több nõnek ez jön be inkább. Higéniai okokból egyes testrészek szõrtelenítése azért ajánlott, hónalj, végbélnyílás környéke, az esetleges bõrhibák figyelembevételével borotválható viszonylag egyszerûen. Vannak azonban nagyon szõrös férfiak, akiknek a hátukra is masnit lehetne kötni, de õk is megtalálják a párjukat. Tom Sellec. Én szeretem, ha egy férfi is ad a külsejére és ápolt, tiszta, de ha belegondolok, hogy esetleg órákat is képes a fürdõszobában azzal foglalatoskodni, hogy leszõrtelenítse a testét, hát az talán már nem is férfi!
az én baràtom is szörôs, pedig elötte utàltam a szörös egyedeket, de most ö honaljban is és nem undorito egyàltalàn...mert nem log neki derékig és ha polo van rajta akkor sem log ki az ujja alol...a hasa is szörös és szeretek benne tùrni fùrni... , , ott" azért fazonozik ô is a kedvemért hogy tényleg ne kelljen utàna szört kaparni a nyelvemröl :D
Egyén függõ. Engem zavar, nagyon is. Tanács: hordj olyan pólót vagy inget amiben látszik, hogy szõrõs vagy, így csak olyan lányokkal kerülhetsz össze, akik szeretik ezt a típust, így megkíméled magadat és a lányt is a kellemetlen pillanatoktól, mert tudja mire számíthat.
imádom símogatni a mellkasán a szõrt :) eddig fõleg szõke pasijaim voltak (na nem agyban :) és azt vonzónak találom. de a fekete vhogy nem nyerõ. najó, a háta azé ne legyen dzsumbis, de a többi nem gáz. hónalj és fütyiszõr offos :) amúgy semmi bajom vele :)

Lányok! Titeket mennyire zavar ha egy fiúnak szőrös a feneke?

Eléggé sz?rös típus vagyok, és a fenekemen is elég hosszú sz?rszálak vannak, eléggé idegesít... 17/F

Legjobb válasz: Semmit:) Nekem eddig csak szõrös fenekekkel volt dolgom, egyik jobban másik kevésbé! Egyáltalán nem zavar, ne parázz ilyeneken :) 24/L

Semmit:) Nekem eddig csak szõrös fenekekkel volt dolgom, egyik jobban másik kevésbé! Egyáltalán nem zavar, ne parázz ilyeneken :) 24/L
Aztabüdösqrvaélet....nekem még a farkam körül is szõrös, lehet zavarja a lányokat, de férfi vagyok basza meg.
A szõrös lányokat egyáltalán nem zavarja
WTF? mit csinálnána ka seggeddel ami miatt zavarhatná õket?
A nõk a szõrösséget imádják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat, utolsó válaszoló pedig oltott elég szépen. :D
Leborotválod az egész segged? Elég keményen meg erõsödhetett a szõr ott. Egyszer majd valami okból kifolyólag nem tudod borotválni, na akkor milyen neander völgyi leszel apám... huhhhúúúú
nem az õskorban élünk
hát én inkább borotválom mert nem vagyok egy neandervölgyi
szerintem nem fogja a csajt zavarni, de ha mégis, a szõrtelenítésnél legyél nagyon óvatos, mert elég kellemetlen lesz, ha belevágsz a bõrbe :D:S
13:32 Mi az, hogy ott lent?! A talpadon? Vagy hol wazze?! OMG... Vagy nem mered kiírni, hogy a fütyid körül? Intim helyen, [email protected], kukid, bréd, pö.csöd, cerkád körül? Komolyan, mint valami 12 éves szûz kislány...
Szerintem sem kell ezen paráznod:) énnekem is csakszõrös fenekekkel volt gondom és teljesen megfelelt! :D sõt szerintem még férfias is :)
ha búza vagy akkor a fiukat zavarhassa :D
Engem se zavar...söt inkább legyen szõrös mint csupasz
18/F vagyok és még csak lent meg a hónaljamnál szõrösödök :D... borotválkozom se kell csak ott :D :M
Simogatják, meg markolásszák!
nem gáz ne agyalj ilyeneken
Az én páromat is idegesíti, hogy szõrös, de én mindig mondom neki, hogy ez igenis így van rendjén. És nekem amúgy is bejön. :) Szerintem emiatt ne izgulj, a lányok ezt szeretik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!