Találatok a következő kifejezésre: Mennyire zavarja lányokat, ha a fiú (17 db)

Lányok titeket mennyire zavar/taszít ha a fiún sok szemölcs/anyajegy van?

elég sok szemölcs(vagy anyajegy-azok a kis barna pöttyök/foltok) van a testemen. persze nem betegesen sok, de jóval több mint az átlag emberen. ez miatt kicsit gátlásos vagyok a lányokkal szemben. 23f

Legjobb válasz: A szemölcs meg az anyajegy azért nem ugyanaz,és nem is mindegy. ha sok a szemölcse,az elég taszító számomra. A sok anyajegy viszont kifejezetten tetszik. Szóval nem mindegy.

A szemölcs meg az anyajegy azért nem ugyanaz, és nem is mindegy. ha sok a szemölcse, az elég taszító számomra. A sok anyajegy viszont kifejezetten tetszik. Szóval nem mindegy.
nem nem zavar.. a barátom lábán is van egy nagyonbbnak mondható anyajegy, (eddig nem nagyon birtam az ilyeneket) de nála ez egyáltalán nem zavar..
Egyáltalán nem zavaró a sok anyajegy, hiszen hozzád tartozik :) Aki szeret az úgy sem ezt nézi, meg amúgy is ilyennek kell elfogadni. Mellesleg nekem kimondottan tetszik :) 18/L
Én is tele vagyok velük, és korábban engem is zavartak, de már rég nem. Régebben voltak, akik elcsodálkoztak, ma már ez sincs, vagy csak nem veszem észre. Amúgy 23évesen ideje lenne elfogadnod a testeden azokat a dolgokat, amiken nem változtathatsz. Fontos az ápoltság és a karbantartott test, a többi adottság, el kell fogadni. 25F
Szerintem nagyon szexi az arcon, nyakon es vallon egy par anyajegy ;) es szinte barhol :P
A kérdező hozzászólása: Anyajegyekrõl van szó, utána néztem a helyes megnevezésnek :)
Anyajegy okés. :) Szemölcs: fúj. :D Kezeld le... A pasim tiszta szeplõ.. MINDENHOL. :D l/19

Fiúk/lányok. Titeket mennyire zavar az, ha a párotok mással beszélget közösségi oldalon. (fiú másik lánnyal. Lány másik fiúval)?

Legjobb válasz: Nem, amíg érzem hogy nem megy a kapcsolatunk rovására. De ha már többször, rendszeresen beszélgetne egy másik fiúval, akkor az nagyon zavarna.

Nem, amíg érzem hogy nem megy a kapcsolatunk rovására. De ha már többször, rendszeresen beszélgetne egy másik fiúval, akkor az nagyon zavarna.
és téged, kedves kérdezõ? én örülök ha ápolja a kapcsolatait
Én volt barátnõm állandóan ezt csinálta és nem szégyellte sokszor magát, amikor kellett volna.... Vége lett a kapcsolatnak úgyhogy facebookozgathat nyugodtan a sok gyökérrel, ha akar.
Egyáltalán nem zavar. Bízom benne.
Amíg nem flörtöl és "csábítgatják" egymást, addig nem zavar. Nem vagyok féltékeny típus, és megbízom benne. Nem csak én létezem, sosem kértem h szakítsa meg a kapcsolatot más lány barátaival csak mert én vagyok. Amíg ez nem látszik meg a kapcsolatunkon, nem zavar engem sem.
Semennyire. Nem vagyok féltékeny fajta.
Engem zavarna ha tudnam h bejon neki az illeto de ha nagyon jo baratok v ilyesmi akkor nem.;-)
a volt párom csak ott tudta tartani egyik lány ismerõsével a kapcsolatot, szóval btw engem nem izgatott nagyon a dolog.
Beszéljen csak. Kit zavar. Vannak más emberek is a földön nem csak én.
A kérdező hozzászólása: hát elõször zavart, fõleg, hogy elõttem nem nézte meg az üzenetet amit kapott.. de aztán beszéltünk róla és belegondoltam, hogy én sem azzal foglalkoznék...hogy mit írt egy másik pasi/haver, mikor velem van a barátom.. úgyhogy belenyugodtam, és elfogadom.. beszéljen mással is, ki vagyok én, hogy csak velem kommunikálhat...:)

Mennyire zavar egy lányt ha a fiúnak foltokban kihullott a haja? :S És azért mert a barátnőm most hagyott el 3 év után és a rengeteg stressz miatt. (19 éves fiú)

Legjobb válasz: amúgy mi stresszelni valója van egy 19éves srácnak? nem hiszem, hogy emiatt hagyott el, van ott más is szerintem.

amúgy mi stresszelni valója van egy 19éves srácnak? nem hiszem, hogy emiatt hagyott el, van ott más is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem ez miatt hagyott el... azért hagyott el mert egy "spanom" szépen bekavart nekem :/ és az a stresszelni valóm van, hogy nemrég vesztettem el a papám, kidobott most a bnõm, és kiderült h pánik beteg vok...
A kérdező hozzászólása: És valahogy leakarom kötni magam...
Lekötnéd magad? hmm ajánlom a helyesírási szótárat, és ha végeztél, már van is hajad ;)

Mennyire zavarja a lányokat, ha a fiú szőrös?

Koromhoz képest eléggé sz?r?s vagyok, és ez eléggé szégyenl?ssé tesz. Ahogy elnézem a korom belieket nekik nincs annyi, azért is zavar.

Legjobb válasz: Szerintem tök egészséges, ha egy férfi szõrös. Jó ne legyen egy majom, de azért egy kevéske szõr mondjuk a hasa aljára (nem fanszõrzetre gondolok) meg a mellkasára ott nyugodtan elfér. Az, hogy a lába szõrös ez természetes. A fanszõrzetre kitérve ne legyen se dzsungel se olyan, mint egy csiga. Olyan pont közepes... Ami nem marad benne a szádba :D A hónalja alap, h csupasz legyen. Nekem kb ennyi az igényem. Barátom még a hátánál is szõrös ott alul a feneke fölött. De az egyáltalán nem zavar engem, mert nem nagy dzsumbujg. Olyan pont jó ;-)

Szerintem tök egészséges, ha egy férfi szõrös. Jó ne legyen egy majom, de azért egy kevéske szõr mondjuk a hasa aljára (nem fanszõrzetre gondolok) meg a mellkasára ott nyugodtan elfér. Az, hogy a lába szõrös ez természetes. A fanszõrzetre kitérve ne legyen se dzsungel se olyan, mint egy csiga. Olyan pont közepes... Ami nem marad benne a szádba :D A hónalja alap, h csupasz legyen. Nekem kb ennyi az igényem. Barátom még a hátánál is szõrös ott alul a feneke fölött. De az egyáltalán nem zavar engem, mert nem nagy dzsumbujg. Olyan pont jó ;-)
Én a csupasz csigákat szeretem. De van akinek éppen a szõrös tetszik, úgyhogy ne aggódj.
Szerintem kifejezetten sexi, ha egy pasi szõrös. Nem jönnek be a meztelencsiga pasik. a barátom is szõrös, cukkolom vele, de tudja, hogy imádom. attol pasi egy pasi.
A hát kivételével engem nem zavar a szõr.
engem nem szokott zvarni, de volt már olyan is hogy, olyan volt mintha vattacukorba ülnék
Szerintem jó ha a pasi szõrös.Bár a háta ne legyen az mert az már tényleg undorító
Hát engem nem zavar. Egyrészt, mert ettõl lesz valaki férfias. Másrészt, mert mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen. Az én barátom is elég szõrös, de ha az ember szeret valakit, akkor nem a szõrrel foglalkozik. Ha téged zavar, akkor szõrteleníthetsz, higiénés okokból a hónaljat például érdemes.
Engem sem zavar, sõt kifejezetten férfiasnak tartom, nem tudom hány évesek a korodbeliek lehet, hogy õk ezt még máshogy látják, én 22 vagyok.
Sokkal férfiasabbak a szõrösebb pasik szerintem.Személy szerint, nekem is azok jönnek be.
Az marha sexi ha cumizás után fogselyemnek használom a fanszörzetét. Meg az is szexi ha az arcomat csiklandozza a hónalj + mellkas szõr. FÚÚÚJJJ. Az oké hogy lába , karja szõrös de a többi? Izlések és pofonok..
Nálam inkább a csupaszok a nyerõk, nem vagyok oda a szõrökért, de ez egyéntõl függ :)
Engem zavar ha olyan mint egy gorilla de kell annyi szõr ami férfiassá teszi õket!!!!!!
engem naon zavar "ott" meg a háton ...máshol lehet de "ott" nagyon sar ha van mer ha lefekszel 1 csajjal akk a csaj majd ott fogja magából kihúzogatni a szõrödet..nagyon undorító...
Szerintem tök normális, hogy szörös vagy!Meg amúgy is szexy tud lenni ha egy pasi szörös, mondjuk én inkább a szörtelen dolgokat kedvelem, de ízlések és pofonok!:) Ha nagyon zavar használhatsz szörtelenítõ készítményeket!(gyanta, krém, hab stb.)
Igazsag szerint en undorodok a szoros pasiktol.Meg a szakallat sem birom.Az arcan se legyen szor a pasinak:P ezert tetszenek a babasabb buzisabb pasik:P.De hat izlesek es pofonok...;))
Az én pasim is szõrös, de egyáltalán nem zavar. Ahol kell (hónalj, pénisz) ott borotválja, egyéb helyeken pedig ott a helye a szõrzetnek!!!
Én ezt tartom természetesnek és férfiasnak. A hát azért inkább legyen szõrtelen, de a többi nem zavar. Sõt, mivel nõ létemre sajnos nekem is vannak problémáim a szõrzettel, és ez még sok más nõnél is így van, kifejezetten zavarna, ha egy csupasz, vagy nálam kevesebb szõrrel rendelkezõ férfival kéne együttlennem. Tehát ez egyáltalán ne zavarjon, mint az elõzõ válaszokból is látszik, több nõnek ez jön be inkább. Higéniai okokból egyes testrészek szõrtelenítése azért ajánlott, hónalj, végbélnyílás környéke, az esetleges bõrhibák figyelembevételével borotválható viszonylag egyszerûen. Vannak azonban nagyon szõrös férfiak, akiknek a hátukra is masnit lehetne kötni, de õk is megtalálják a párjukat. Tom Sellec. Én szeretem, ha egy férfi is ad a külsejére és ápolt, tiszta, de ha belegondolok, hogy esetleg órákat is képes a fürdõszobában azzal foglalatoskodni, hogy leszõrtelenítse a testét, hát az talán már nem is férfi!
az én baràtom is szörôs, pedig elötte utàltam a szörös egyedeket, de most ö honaljban is és nem undorito egyàltalàn...mert nem log neki derékig és ha polo van rajta akkor sem log ki az ujja alol...a hasa is szörös és szeretek benne tùrni fùrni... , , ott" azért fazonozik ô is a kedvemért hogy tényleg ne kelljen utàna szört kaparni a nyelvemröl :D
Egyén függõ. Engem zavar, nagyon is. Tanács: hordj olyan pólót vagy inget amiben látszik, hogy szõrõs vagy, így csak olyan lányokkal kerülhetsz össze, akik szeretik ezt a típust, így megkíméled magadat és a lányt is a kellemetlen pillanatoktól, mert tudja mire számíthat.
imádom símogatni a mellkasán a szõrt :) eddig fõleg szõke pasijaim voltak (na nem agyban :) és azt vonzónak találom. de a fekete vhogy nem nyerõ. najó, a háta azé ne legyen dzsumbis, de a többi nem gáz. hónalj és fütyiszõr offos :) amúgy semmi bajom vele :)
Mivel az illetõ nem tehet róla, ezért nem fogom "kicikizni" érte (amúgy se szokásom), ha erre gondolsz. :)
engem nem zavarna akit zavar vagy beszól, az önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt, ne foglalkozz vele!
A hegek nem múlnak el, azok véglegesek. Engem amúgy egyáltalán nem zavar, bár azért nyilván van egy határ ami már engem is zavarna. Barátom teste is tele van kis hegekkel, nekem is van egy pár, egyikünket se izgatja ;)
engem nem zavar kivéve ha nagyon undorító de ha már begyógyult heg akkor szerintem nem gond
Mekkora a farkad? Mert ha megáldott az Isten, nem érdekelnének a hegeid...:)
Ha az arcodon is van, akkor elég tré
A kérdező hozzászólása: Begyógyult és szolizok is minden héten és levegõzök, hogy múljon gyorsabban de naGYON LASSÚ :(

Lányok, titeket mennyire zavar ha a fiúnak csúnya a bőre?

22 éves fiú vagyok. Sajnos nagyon nem vagyok kibékülve a bőrömmel, és ez miatt az önbizalmam lent van a pincében. Először is a karomon és a lábamon sok pici zsírcsomó van. Szabad szemmel nem is látható (2-3 közelről esetleg), de legtöbb simán kitapintható. Másodszor elég sok kis anyajegy van szerte a testemen. Mindkettő megoldható lenne műtéttel, de annyi van belőlük, hogy nem lenne értelme, és helyette tele lennék hegekkel. Csak kiegészítő infoként mondom, hogy magasság, testsúly, arc rendben van (hál'istennek) :) . Üdv :)

Legjobb válasz: muti képet :D pici zsírcsomó? az meg milyen? :D

muti képet :D pici zsírcsomó? az meg milyen? :D
A kérdező hozzászólása: http://en.wikipedia.org/wiki/Lipoma http://hu.wikipedia.org/wiki/Lip%C3%B3ma
szia! unokatesómnak is ilyen csomói vannak, õ lány, de nem zavarja. Én is lány vagyok, szerintem, ha elmagyarázod, hogy mi bajod van a barátnõdnek, akkor nem lesz vele problémád. Ez nem olyan undorító bõrhiba... Semmi gond nincs vele, biztosan taszít egyeseket, de nem olyan gond, amitõl el kéne vesztened az önbizalmad. Anyajegyek meg mindenkin vannak. A csajod se egész nap a hátadat fogja bámulni.
áhá. de ha magasság, testsúly, arc rendben van... akkor miért aggódsz? :)
nem zavarna..de eddigi barátnõid mit szóltak vagy nem mondtak rá semmit? 21/l
A kérdező hozzászólása: Hát 2 komolyabb barátnõm volt, nem szóltak semmit.

Lányok! Titeket mennyire zavar, ha mondjuk egy fiú ugyanazt a nadrágot, pulcsit vagy akár pólót hordja több napon keresztül?

Csak úgy kíváncsiságból :-)

Legjobb válasz: Addig hordhatja, amíg nem büdös és koszos benne. 3-4 napot el lehet viselni így, ha csak sétára használja és nem izzad bele. Engem nem zavar. De ha már koszolódik vagy beleizzadt akkor inkább húzzon tisztát.

Addig hordhatja, amíg nem büdös és koszos benne. 3-4 napot el lehet viselni így, ha csak sétára használja és nem izzad bele. Engem nem zavar. De ha már koszolódik vagy beleizzadt akkor inkább húzzon tisztát.
Engem zavar. Mondjuk a nadrág az még elmegy, hogy párnapig ugyanaz, de azt se hordja hetekig.
pulcsi nadrág oké ha 2-3 alkalommal van rajta, de szerintem póló csere naponta
Pont az utóbbi idõben figyeltem meg, hogy az egyik osztálytársam egy hétig 1 pólót húz.(Hozzátenném mellékesen, hogy marha pénzesek, tele van dc pólókkal meg pull&bear-es pólóban tesizik..Szóval itt nem azon van a hangsúly, hogy nincs neki másik.) Nos, a srác elég helyes, mindig ad magára, stb..De nekem akkor is elég furcsa, hogy egy héten keresztül egy pólót hord. Én például mindennap másik felsõt húzok, nadrágot meg pulcsit néha szoktam 2 napot húzni..De legtöbbször úgy szoktam, hogy mondjuk hétfõn rózsaszín-kedden kék-és mondjuk szerdán megint a rózsaszín..Szóval egy napot ½pihentetek½.:) 16L
Pulcsi nadrág oké, pólót meg egyebet csseréljen naponta. Én se dobom a szennyesbe a pulcsim vagy a farim egy hordás után.
Pulcsi nadrág elmegy, én párom is egy hétig hord egy nadrágot, fõleg ha csak sétál vagy melózni megy, ott meg úgy is külön ruhája van, így nem koszolódik itthonra meg felvesz sima melegítõt arra jó. A pulcsiját is 2-3 napig hordja valamikor 4 napig is, de pólót õ naponta vált, persze van amikor 2 napig hordja ugyanazt, azt mondjuk csak akkor ha elõzõ nap volt rajta félórát és ennyi. Nekem ezzel nincs bajom, én lány létemre is hordok egy nadrágot 2-3 napig is akár vagy úgy is hogy egyik nap egyik nadrág másik nap másik és így cserélem váltogatom és mégsem ugyanaz minden nap, meg a pulcsit is úgy hordom hogy több napra veszem fel, kivéve ha koszos lesz.
fúj..... persze nadrágot meg pulcsit lehet de hogy a büdös gyerekek az osztályban a pólójukban tesiznek és az marad rajtuk egész nap+másnap.....fúj
Amíg nem büdös meg piszkos, tõlem hordhatja ugyanazt minden áldott nap. Nekem is van, hogy otthon berepítem a pólómat a mosógépbe, és másnap tisztán megint fel tudom venni.
fuujj nekem van egy olyan osztálytársam ... -.-." aki ugyanazt veszi fel és már olyan büdös hogy amikor megölelem inkább elájulok minthogy puszit adjak !

Lányok titeket mennyire zavar ha egy fiúnak "kiáll" a feneke? Tehát ha oldalról nézed akkor nem olyan sima, lapos hanem kicsit jobban kijön.

Mennyira zavar titeket?:S

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy néha maguk sem tudnak róla, de a lányok is nézik a fiúk fenekét, mert minél jobban "kiáll" annál erõsebben tud lökni a fiú. :-D

Én azt hallottam, hogy néha maguk sem tudnak róla, de a lányok is nézik a fiúk fenekét, mert minél jobban "kiáll" annál erõsebben tud lökni a fiú. :-D
Mennyire zavar??? Úristen... mért gondolja mindenki, hogy egy férfinek lapos segge kell, hogy legyen??? A nõk is ugyan úgy szeretik a formás popsit és a sima, lapos nem éppen a formás kategória. Az zavar, ha lapos. Ha szép kerek, "kijön" az csak jó lehet. 20/L
A kérdező hozzászólása: Akkor jó csak engem zavar h pl strandon is a fenekem kiáll, a többi meg nem :D
Dobj fényképet róla! :D
Miért, mit szeretnél még, hogy kiálljon? A fenék már csak ilyen kiállós dolog :D jó esetben...

Lányok! Titeket mennyire zavar ha egy fiúnak szőrös a feneke?

Eléggé sz?rös típus vagyok, és a fenekemen is elég hosszú sz?rszálak vannak, eléggé idegesít... 17/F

Legjobb válasz: Semmit:) Nekem eddig csak szõrös fenekekkel volt dolgom, egyik jobban másik kevésbé! Egyáltalán nem zavar, ne parázz ilyeneken :) 24/L

Semmit:) Nekem eddig csak szõrös fenekekkel volt dolgom, egyik jobban másik kevésbé! Egyáltalán nem zavar, ne parázz ilyeneken :) 24/L
Aztabüdösqrvaélet....nekem még a farkam körül is szõrös, lehet zavarja a lányokat, de férfi vagyok basza meg.
A szõrös lányokat egyáltalán nem zavarja
WTF? mit csinálnána ka seggeddel ami miatt zavarhatná õket?
A nõk a szõrösséget imádják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat, utolsó válaszoló pedig oltott elég szépen. :D
Leborotválod az egész segged? Elég keményen meg erõsödhetett a szõr ott. Egyszer majd valami okból kifolyólag nem tudod borotválni, na akkor milyen neander völgyi leszel apám... huhhhúúúú
nem az õskorban élünk
hát én inkább borotválom mert nem vagyok egy neandervölgyi
szerintem nem fogja a csajt zavarni, de ha mégis, a szõrtelenítésnél legyél nagyon óvatos, mert elég kellemetlen lesz, ha belevágsz a bõrbe :D:S
13:32 Mi az, hogy ott lent?! A talpadon? Vagy hol wazze?! OMG... Vagy nem mered kiírni, hogy a fütyid körül? Intim helyen, [email protected], kukid, bréd, pö.csöd, cerkád körül? Komolyan, mint valami 12 éves szûz kislány...
Szerintem sem kell ezen paráznod:) énnekem is csakszõrös fenekekkel volt gondom és teljesen megfelelt! :D sõt szerintem még férfias is :)
ha búza vagy akkor a fiukat zavarhassa :D
Engem se zavar...söt inkább legyen szõrös mint csupasz
18/F vagyok és még csak lent meg a hónaljamnál szõrösödök :D... borotválkozom se kell csak ott :D :M
Simogatják, meg markolásszák!
nem gáz ne agyalj ilyeneken
Az én páromat is idegesíti, hogy szõrös, de én mindig mondom neki, hogy ez igenis így van rendjén. És nekem amúgy is bejön. :) Szerintem emiatt ne izgulj, a lányok ezt szeretik.

Lanyok titeket mennyire zavar az, hogy ha nincs parotok es olyan pasi udvarol nektek akinek megritkult a haja, de nem csunya a fiu es bejovos a fiu nektek?

Mert engem pont a napokban kuldott el egy lany, mar erosen megritkult a hajam, 28 eves vagyok, es pont emiatt zavart el. Pedig szerintem arcra bejottem neki. Nagyon magam alatt lettem, mert en errol a kopaszodasrol nem tehetek, egeszsegesen etkezek, vitaminokat szedek stb, de sajnos akkor is hullik a hajam, mert ilyen geneket orokoltem. Egyszer olvastam, hogy a lanyoknak csak mintegy 25%at erdekli ha a padi kopaszodik, de akkor miert kuldott el a lany ha ez nem annyira fontos dolog. Azt is olvadtam, hogy 30 eves kor kornyeken mar a pasik kb 30% elkezd kopaszodni. De ha ez termeszetes akkor miert zavar ez a teny egyes lanyokat? Ertelmes valaszokat szeretnek ha lehetne.

Legjobb válasz: Semennyire.Marhaság.

Semennyire.Marhaság.
Bocsi, hogy fiúként beleugatok, de huszonnyolc évesen kicsit érettebben és realistábban is gondolkodhatnál. Szerinted, ha tetszel egy lánynak (ahogy te fogalmaztad "bejövõs" vagy neki), akkor el fog küldeni? NEM! Akkor küld el, ha mégse jössz be neki... Arra pedig koránt se vegyél mérget, hogy a kopaszodásod miatt küldött el. Bár, nem írtad le a konkrét történetet, de ha például már találkoztatok 2-3x és utána ejt ezzel a kopaszodós indokkal, akkor arra mérget vehetsz, hogy nem ez volt a valódi baj, mivel a lány már az elsõ találkozáskor is látja, hogy nincs nagy sörényed. Ha pedig elsõ találkozáskor küldött el, akkor pedig egyszerûen nem tetszettél neki, amibe lehet, hogy bejátszik a kopaszodás is, de mindent erre fogni azért túlzás. Ebbõl a rövid kérdésbõl 3 olyan dolgot is látok, ami nagyobb gondot is okozhat a kopaszodásnál: 1. Ne vedd sértésnek, de olyan a stílusod és szóhasználatod, mintha 16-18 éves lennél. 2. Ez a kopaszodás a fixa ideád, és nekem az jön le az írásodból, hogy nemcsak a legutóbbi kudarcot tulajdonítod ennek. Ezzel az a probléma, hogy így nem biztos, hogy ráfogsz jönni arra, hogy valójában milyen területeken kellene "dolgoznod" azért, hogy sikeres legyél, mivel ott van a kényelmes kifogás, hogy biztos minden jónak az elrontója csak az, hogy kopaszodsz... Valamint, ha nem tudod elfogadni magad (magyarul: önértékelési zavaraid vannak), akkor azt a lányok is meg fogják érezni. 3. Sose légy "gondolatolvasó". Honnan tudod, hogy arcra bejöttél a lánynak? Mondta? Ha mondta, akkor nem csak vigasztalásból mondta, mert nem akart megbántani? Az ilyen gondolatolvasásokkal könnyû téves következtetésekre jutni. Amúgy nekem is van pár ismerõsöm, akik kopaszodnak. Van aki sose volt a lányok kedvence, és van olyan is, akit teljes hajjal, kopaszodóan, majd teljesen kopaszon (mert lenyírta) is körülzsongtak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!