Találatok a következő kifejezésre: Mennyire zavarja lányokat, ha a (127 db)

Lányok! Mennyire zavar titeket ha a közeletekbe finganak?

Legjobb válasz: engem sosem zavart :DD

engem sosem zavart :DD
Ha a családom vagy a barátom fingik, akkor egyáltalán nem zavar. De ha egy idegen, az már nem egy szimpatikus dolog:D
Mmint direkt hangosan hogy mindenki hallja?
A kérdező hozzászólása: Hát hogy milyen hangosat avagy halkat arra nem gondoltam.De mindenképp egy olyat amit úgy hallotok vagy éreztek.

Fiúk/lányok. Titeket mennyire zavar az, ha a párotok mással beszélget közösségi oldalon. (fiú másik lánnyal. Lány másik fiúval)?

Legjobb válasz: Nem, amíg érzem hogy nem megy a kapcsolatunk rovására. De ha már többször, rendszeresen beszélgetne egy másik fiúval, akkor az nagyon zavarna.

Nem, amíg érzem hogy nem megy a kapcsolatunk rovására. De ha már többször, rendszeresen beszélgetne egy másik fiúval, akkor az nagyon zavarna.
és téged, kedves kérdezõ? én örülök ha ápolja a kapcsolatait
Én volt barátnõm állandóan ezt csinálta és nem szégyellte sokszor magát, amikor kellett volna.... Vége lett a kapcsolatnak úgyhogy facebookozgathat nyugodtan a sok gyökérrel, ha akar.
Egyáltalán nem zavar. Bízom benne.
Amíg nem flörtöl és "csábítgatják" egymást, addig nem zavar. Nem vagyok féltékeny típus, és megbízom benne. Nem csak én létezem, sosem kértem h szakítsa meg a kapcsolatot más lány barátaival csak mert én vagyok. Amíg ez nem látszik meg a kapcsolatunkon, nem zavar engem sem.
Semennyire. Nem vagyok féltékeny fajta.
Engem zavarna ha tudnam h bejon neki az illeto de ha nagyon jo baratok v ilyesmi akkor nem.;-)
a volt párom csak ott tudta tartani egyik lány ismerõsével a kapcsolatot, szóval btw engem nem izgatott nagyon a dolog.
Beszéljen csak. Kit zavar. Vannak más emberek is a földön nem csak én.
A kérdező hozzászólása: hát elõször zavart, fõleg, hogy elõttem nem nézte meg az üzenetet amit kapott.. de aztán beszéltünk róla és belegondoltam, hogy én sem azzal foglalkoznék...hogy mit írt egy másik pasi/haver, mikor velem van a barátom.. úgyhogy belenyugodtam, és elfogadom.. beszéljen mással is, ki vagyok én, hogy csak velem kommunikálhat...:)

Lányok titeket mennyire zavar az, ha a pasinak van egy kis fitymaszűkülete? Ezért szakítottatok már vele? Ha találkoztatok már ilyennel, akkor mit gondoltatok?

Legjobb válasz: a barátomnak is van most megy aug végén mûtétre engem abszolút nem zavart sõt olyan kis "cuki" volt :D és mi már 2,5 éve járunk szóval nálunk ez nem is lett volna ciki az õ részérõl :) 17lány

a barátomnak is van most megy aug végén mûtétre engem abszolút nem zavart sõt olyan kis "cuki" volt :D és mi már 2, 5 éve járunk szóval nálunk ez nem is lett volna ciki az õ részérõl :) 17lány
Ha nem tudja lehózni rendesen, az engem zavar mert nem ugyan olyan érzés, amikor bennem van sem és amikor orálisan kényeztetem sem. Nem nem szakitanék vele, de javasolnám, h menjen el a dolkihoz. Ráadásul igy könyebben ferõzhet..
A fitymaszûkületet meg kell oldani. Menj el a barátoddal az Urológiára, kísérd el, segíts neki túllenni a várakozáson! Nõi szemmel a körülmetélt férfi nemcsak szebb és férfiasabb, hanem egészségesebb is! Remélem segítettem!

Fiúk, mennyire zavar az, ha a lány szegény?

(Bár ez lehet az öltözködésén,a cuccain különösen nem látszódik,csak ha jobban megismered,akkor tudod meg.) Azt egyáltalán nem mondom h éhezek, de egy átlagos gyereknél többet nélkülözök. Ez nyilván a közös programokban nyilvánulna meg, pl. nem sűrűn bírnék moziba menni,vagy pénzes helyekre. Ez mennyire szempont nálatok? 17/L

Legjobb válasz: Nekem nem szempont. F.

Nekem nem szempont. F.
Hogy nem jó ha van pénz? Órákon át lehetne ecsetelni a hátrányait, illetve haszontalanságát, de ebbe nem mennék mélyebben bele hosszúsága miatt. Nagyon sokat olvastam már a miértjeirõl és még többet fogok a jövõben, de a lényeg, a pénzre nem szabad megváltóként tekinteni...
na most a "szegény" nagyon nem behatárolt dolog. nem is próbálnám meg definiálni. nem látszódik rajtad: prioritás kérdése, nálunk is mint bizonyára sokan másoknál hónap végére szûkül a keret elég rendesen, bõven beérem a kínaiból származó ruhákkal [kivéve kabát + bakancs ezen téren iszonyat válogatós vagyok] nálam a prioritás a lakás állapotán látszik meg na meg a kutyámon :D erre a kettõre akkor is szánok zst ha cserébe 1 hónap zsíros kenyér kúra a jutalom. közös programok: a prioritásomnak hála mozira pl semmi szükség :D [bár a TV-m fogyasztását elnézve lehet olcsóbb lenne a jegy XD egy 400 wattot úgy kulturáltan megzabál óránként] na kicsit komolyabban: nem kell ahhoz pénz + ha mégis akkor a csávó állja a számlát 2 feltétellel: 1.: a csajról tudjuk hogy nem pénzéhes 2.: a csajnak ez nem esik szrul [elvégre neveltetés kérdése hogy pl A: derogál neki. B: kellemetlen C: félre érti a szándékot stb stb] régi kis ház: én meg 1 régi kicsi panelban :D oké ez már pointless mert sikerült össze szenvedni a felújítást DE 20 évig azért ha nem is lepukkant de viseltes volt elvégre mégis csak lassan 40 éve vette fater és hát maradjunk annyiban hogy azóta nem sokat költött rá :D testvérrel egy szobában: szintén 20 évig volt szerencsém ehhez is úgyhogy nem megyek tõle a falnak bár tény hogy ahhoz hogy ez ne legyen probléma 2 dolognak kell teljesülnie: A: az öcskös legyen hajlandó ki fáradni mikor b*szélgetésre kerül a sor :D B: nõvérkének legyen egy ezrese erre a célra :D és/vagy õ is fáradjon ki mikor öcskös b*szélgetne [nyilván nem ugyan azzal a személlyel :D] halkan jegyzem meg hogy anno az elsõ számítógépem [P4 164 ezer ftba fájt anno] felét kb a nõvérem állta ezressével XD XD konklúzió: tud kellemetlenségeket okozni a dolog de egyáltalán nem olyanokat mint amire te gondolsz, szimplán ilyen logisztikai problémákat mint pl a szobát ki mikor mire használja stb stb nyilván nem fog azért faképnél hagyni senki mert nem gurul a szekér fõleg nem 17 évesen [ha feltételezzük hogy nem a 30as pasikra buksz]. jah és egy elõny: relatíve kevés szegény pláza p*csát ismerek úgyhogy.. :D ps: mint szoktam volt mondani a jó csaj teknõsnyakú pulóverbe is jól fest.. ami meg nem túl drága.
Engem az zavar, ha lelki szegény. Az hogy mennyi pénze van a lánynak az huszadrangú. Aki tényleg férfi a talpán az magasról tesz arra, h mennyid van a számlán vagy a tárcádban. Ha meg nagyon el akar menni vmerre max meghív, te meg otthon hálálod meg :D Akinél meg az a fõszempont, h mennyid van... nem véleményezem. (Felszínes köcsög)
Csillagvirág ha valaki veled akar lenni nem azt fogja nézni hogy mennyi pénzed van vagy hogy milyen házban laksz hanem azért mert szeret.... aki meg azok után hogy megismer inkább tovább áll annak meg le kell szarni a fejét... Hidd el tapasztalat :D
Na most mondok neked valamit. Az én barátnõm árva és (nevelõ) otthonban lakik. Nincs élõ rokona. Egyáltalán nem szempont, sokkal fontosabb a személyisége.
Az én barátnõm is relatíve szegény, de engem egyáltalán nem zavart és nem is zavar. Ahogyan csak tudom mindig én fizitem a dolgokat (igaz én sem vagyok gazdak, általában diákhitelbõl szórakozunk :DD ) Nálunk férfiaknál szerintem ez egyáltalán nem szempont. 20/F
Hát engem igen, fontos , hogy legyen földje , traktorja. DE amúgy ez a mérvadó, de ez is fontos, az a lényeg, hogy tudjon állatot etetni, meg traktort vezetni.
A kérdező hozzászólása: 21-es válaszolónak üzenem, hogy vezettem már traktort, igaz kb. 12 évesen és csak egy percre, és az is igaz, h csak a kormányt kellett fognom, de azt a vezetõi ülésbõl! Állatot meg mindenki tud etetni...:D :) Köszönöm a válaszod, igazán jót mulattam rajta.
Ha a hugom lennél, azt tanácsolnám, hogy várj a pasizással. Pénz világban élünk, és sztem gáz, ha még saját szobád sincs. Nekem sem volt sokáig egyébként, tudom mit érzel. Legbelül tudod te, hogy ez így nem fog menni, csak azért írod ki a kérdést, hogy meggyõzzünk az ellenkezõjérõl. Én várnék a helyedben, amíg jobb körülményeket nem teremtesz magadnak, bár az se lesz egy könnyû valami.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, pontosan azt csinálom: várok. :) Talán még nincs is itt az ideje annak, hogy legyen valakim.Csak púp lenne a hátamon.Persze ha vlkibe nagyon szerelmes volnék, lehet ezt máshogy látnám, de azért nem járnék senkivel, hogy csak legyen vlkim.Fõleg nem ebben az állapotban. Bár, szerencsére, kezd itthon kicsit jobbra fordulni a helyzet, és már egyáltalán nem olyan rossz, mint régebben. :) Köszönöm neked is a válaszod!
Az se zavarna.
A kérdező hozzászólása: 12.válaszoló: Ezt mire érted?
Ó, hidd el nem olyan jó az...
Egy kicsit sem zavarna, én sem vagyok gazdag.
Szintén egyáltalán nem szempont, sokkal fontosabb a személyisége.
Van egyébként olyan fiú akit ez zavarna?sztem nincs legalábbis engem biztos h nem
Hát, amíg nem akar kihasználni, pl drága éttermekbe menni sûrûn, vagy cuccokat, ékszereket vetetni magának.Hanem normálisan, akkor nem gond, sõt, akkor is mennénk moziba, pizzázni, meg ilyenek, max én fizetnék. Azért az ember néha 2-3 ezret kibír...
Nagyon nem tudna érdekelni. Én is szegény gyerek vagyok, mégsem panaszkodom. A pénz értéktelen vacak, semmi több.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Az se zavarna, ha kicsi és öreg házban lakik? és nincs saját szobája, hanem a testvéreivel osztozik?
Nem zavarna... írtad, hogy nem látszik meg, úgyhogy szépen beosztod, amid van, és ez igaz, hogy éppencsak, de elég! :) Ez egy jó pont... tudsz bánni a pénzzel, ismered a dolgok értékét! (ezt feltételezem) Van egy csomó kevés pénzbõl kihozható dolog, fel tudnánk találni magunkat! :P :)
ha nem igénytelen putri, akkor nem zavar... :)
Az sem zavarna. A kicsi és öreg ház is lehet tiszta és rendezett, ahogyan egy villa is lehet igénytelenül koszos, rendezetlen.
A kérdező hozzászólása: Jó nyilván elõbb utóbb kikerülök otthonról, és élhetõbb körülményeket teremtek magamnak, de addig? Egyébként a válaszok elég pozitívak, ez azért megnyugtató:) Nekem sem fontos a pénz, de nyilván jó ha van! Õszintén, sokszor elõítéleteim vannak a gazdagokkal szemben.
Képes lennél csak azért lemaradni az életrõl, mert szegény vagy? Ne tedd. Ne várj. Mert egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy már nincs mire.

Fiúk, és lányok! Orális szexnél mennyire zavar titeket, ha a párotok szőrös odalent?

Legjobb válasz: Annyira, hogy ha nincs fazonra se nyírva hozzá se kezdek. 22/F

Annyira, hogy ha nincs fazonra se nyírva hozzá se kezdek. 22/F
én szeretem ha van egy kis csíkom és ezt a barátom nem ellenzi, nem szeretem csupaszon, mert ha magamra nézek olyan mintha egy ovis lányt látnék magam helyett!!! 21/L
Én jómagam is csupaszon, így elvárom a másiktól is, max. leszállópálya. 37F
Nagyon. 25/N
ha szõrös akkor visszafordulok. 22f
Nagyon zavar. Most lehet többen keresztre feszítenétek, de engem irritál ha egy csaj szõrös, akárhol. A szememben egyáltalán nem nõies.
Semennyire, mert még nem volt benne részem...:( 28f
jogos! pasinál maradhat kis szõr L30
Az én barátomat abszolút nem zavarja, hogy szõrös, nagyon szívesen kielégít így is, orálisan. És persze engem sem zavar.
eléggé 21L
Ma már írtak egy ugyanilyen kérdést, így nem gépelgetek, csak bemásolom, amit oda írtak... Tényleg érdekelne, hogy is van ez.. Valaki magyarázza el már nekem légy szíves, hogy ha valaki szõrös, az miért jelent egyet az igénytelenséggel? A szõrös puncit is karban lehet tartani. Én csak a hüvely mellett borotválom, az érzés miatt... és egyedül ott bírom a borotvát, a többi helyen csak lenyírom, kb fél-egy centisre. Max ha strandra megyek, bikinivonal. De nem ragad bele semmi, tisztán van tartva. Ettõl függetlenül naponta szoktam fürödni, plusz a nyári kánikulában plusz 1-2 zuhany, a hónaljamat, lábamat szõrtelenítem, ott érdekes módon nem vagyok rá érzékeny. Ja, és fület is rendszeresen mosok, használok dezodort, nem vagyok büdös se. Ja, és a fogkefével is jó kapcsolatban vagyok. Tehát emiatt nem érzem magam igénytelennek. 1. Érzékeny a bõröm. Amikor leszedem a bikinivonalat, legyen az gyanta, borotva, vagy krém segítségével, kenhetek rá bármit, akkor is kipersen, tele lesz gennyes ragyákkal, másfél hétig nem érhet hozzá a párom, mert fáj. Ez mennyivel esztétikusabb, mint a karban tartott szõrös? 2. 39 éves vagyok. Amikor én voltam 18-20, még nem volt divat. Plusz a nõiesség megjelenésének egyik elsõ jele. Akkor miért is kellene tõle undorodni? Egyszer kipróbáltam ( más kérdés, hogy másnapra beragyásodott), de valahogy nem tudtam felizgulni. Nem éreztem magam NÕ-nek a hiánya miatt. Ha meg valaki emiatt közölné, hogy ne vetkõzzek, szopni fogok... megnyugtatnám.. ha ez a baj, nem fogok! :P Mellesleg érdekelne, hogy mûködik ez a fanatikusabbjainál a gyakorlatban? Összejössz egy jó csajjal, minden klappol, elsõ este megkérdezed. borotválja-e magát? Nem hinném... Ha kiderül, hogy nem, dobod emiatt? Vagy ráveszed, hogy tegyen meg olyat a kedvedért, amitõl idegenkedik? Én spec a "meztelencsigától" undorodok... nekem a férfihoz hozzátartozik a szõr is... anélkül nem tudnék rá férfiként tekinteni. De ha összefutnék eggyel, ha minden klappol, eszembe nem jutna azt mondani neki, hogy addig hozzád nem nyúlok, amíg ki nem nõ...
Ha szõrszálakat akarnék köpködni, akkor macskát nyalnék és nem a barátnõm pináját. Legyen leborotválva, nem szeretem a dzsungelt és a barátnõm sem, sem rajtam, sem magán. 22/F
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de személy szerint én nem a szõrt szoktam nyalni ;) A lényeget nem fedi szõr, a kezünk viszont felfedi...
Égõ lenne ha zavarna, mert a nõ szõrös alul. Érdekes, hogy itt mennyien utálják a felnõtt csajokat, és hogy azok közül mennyien szégyellik, hogy nõ lett belõlük.
A kérdező hozzászólása: Hasznos válaszok, köszönöm :D Én, mint férfi bevallom, nem szeretek orálozni az aktuális barátnõmnek ha teljesen szõrös alul. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem kifejezetten taszít.
Kicsit zavaró, de nem annyira, hogy emiatt ne csináljam:)

Lányok mennyire zavar titeket ha a pasi nagyképű? 15/f

Legjobb válasz: én speciel utálom.

én speciel utálom.
Egyáltalán nem. Inkább az legyen, mint egy tesze-tosza mûmájer cukifiú... =) 18L
azt szoktam mondani hogy attól függ mennyire nagyképû...ha oda van magától, az gáz. de az a helyzet eddig csak olyan pasijaim voltak :D
A kérdező hozzászólása: :D szval teccik:D:D lájkolom magam:D
lájkold magad.
én bírom, amíg mókásan csinálja
nagyképû csak akkor legyen ha van mire annak lennie.amúgy meg nem rossz dolog, nekem bejönnek azok a fiúk akik tudják h h néznek ki
Én azt gondolom hogy nem baj ha egy fiú tisztába van az adottságaival... énis szeretem ha egy kicsit nagyképûsködik :D de azért ne vigye tulzásba vagyis ne váljon a nagyképûség flegmasággá...

20 körüli fiúk! Mennyire zavar titeket, ha a lány punciján van egy kis 2-3-4 napos borosta?

Ha gyakrabban borotválom,kisebesedik,kipattogzik...

Legjobb válasz: az a jo ha kicsit szoros. ha teljesen csupsz, az olyan mintha ovodast [email protected]ák.:D

az a jo ha kicsit szoros. ha teljesen csupsz, az olyan mintha ovodast [email protected]ák.:D
Engem egyáltalán nem zavarna. Ha meg kipattogsz, ne is kínozd magad. Jó, azért néha kicsit szúr:) 20/F
Van ilyen intim szörtelenítõ krém... Bekened, letörlöd... Nem pattogsz :) http://www.depilan.at/Intim.359.1.html
zavarni nem zavar engem se. de ha orálisan kényewztetetm a barátnõmet és kicsit szûr akkor utánna viszketni szokott az arcom tõle. am használj borotva habot és utánna kend be testápolóval. énis mindgí ígycsinálom és nempattogok ki, nemviszketés mindíg oylan mint a babapopsi(: (16/f)
Amennyire téged zavar, ha nekem meg az arcomon van ugyenennyi - ezt szorozd be még kettõvel, mert a fiúk szerszáma érzékeny mûszer, nem esünk neki sajtreszelõvel. Akkor már inkább legyél szõrös: az nem szúr.
miért zavarna? téged zavar ha a fiúkon van ilyen borosta?
nem zavaró 19/F
engem nem zavar :D jöhet nyugodtan :d 21/f
23 vagyok, de csöppet sem zavar! Emiatt nem kell aggódnod! Engem az sem zavarna, ha havonta borotválnád!
Engem nem zavar... 27/F
Utolsó, te aztán nagyon okos vagy tényleg. Volt már alkalmunk használni ilyent, egy rakás fos.

Fiúk, mennyire zavar titeket, ha a lány magasabb nálatok/egy magas veletek?

173 cm vagyok, és tudom, ez még nem annyira sok talán, de a legtöbb lánynál magasabb vagyok. Azon kívül szeretek (nem nagyon) magas sarkú cipőt hordani.

Legjobb válasz: Engem nem nagyon zavarna. Csak az a fontos, hogy jóarc legyél. :)

Engem nem nagyon zavarna. Csak az a fontos, hogy jóarc legyél. :)
Engem nem zavarna, de kétségtelenül nehezebben merek kezdeményezni nála.
A kérdező hozzászólása: Nehezebben kezdeményezni? Miért? Köszi a válaszokat amúgy. Jöhetnek még.

Lányok mennyire zavar titeket ha a pasitoknak van egy kis testszaga? (értelmes válaszokat várok)

Legjobb válasz: testszaga? Az ellen lehet tenni öcsém, egy férfi legyen férfi(védje meg a csaját, ne legyen alfahím) de legyen ápolt és figyeljen magárapl öltözködés. :D vannak izzadásgátlók+parfümök+víz.

testszaga? Az ellen lehet tenni öcsém, egy férfi legyen férfi(védje meg a csaját, ne legyen alfahím) de legyen ápolt és figyeljen magárapl öltözködés. :D vannak izzadásgátlók+parfümök+víz.
Hát ugyebár hinni a templomban kell, és nem itt.Rosszul gondoltad, sajnálom.:D
De a tévéreklámokba nem ez van úgyhogy fújjál magadra négerszagot motorral.
Imádom a barátom testszagát! Lehet, hogy perverz, de engem nagyon felizgat... 21/L
zavar, legyen jóillatú 20L
De te hogy oldod meg a napi többszöri zuhanyzást? Én alapból sem tudnám, mert 8 tól 16 óráig meló van, így csak este zuhanyzok. A másik, hogy nem is férne bele napi többszöri zuhanyzás, mert olyan drága itthon a vízdíj, hogy nem gyõzném fizetni. Albiban vagy koliban ahol fizetsz egy fix rzsit, ott simán zuhanyozhatsz többször is, de ha te magadnak fizeted, akkor nem hiszedm, hogy mondjuk napi 3 szor 10 perces zuhanyzás ne jönne ki vagy 15 ezer forintra, amilyen árak vannak. Vagy pedig csak 5-5 percekre zuhanyzol pl kétszer egy nap, azt még talán ki lehet bírni anyagilag. Persze ha gazdag apuci fia vagy, akkor napi 10 fürdés is belefér. De azt nem hiszem, inkább albira vagy kolira gyanakszom. Ott ez belefér.
Léteznek férfi feromonok, de azért óvatosan. Mielõtt találkozol a lánnyal, pár órával elõtte jó, ha fürdesz. Közvetlenül aktus elõtt nem jó fürdeni, mert egyrészt lemossa ezeket a feromonokat - másrészt egyéb síkosítókat is, és súrlódni fogtok. Hacsak nem nagyon nedves természetû a lány... vagy, ha csak nyalakodni akartok. Vagy, ha igazán jó illatú a bõröd fürdés után.
Szerintem meg az igénytelenség ha pl egy áttáncolt bulis ájszaka után úgy mész ágyba a csajoddal, hogy hóttre megiizzadt a lábád, a hátad, feneked stb. Az milyen már! Én nem tudnék úgy lefeküdni egy csajjal, hogy elõtte nem mosdok meg és izzadtságban hemperegjük. Így is megizzad az ember fia a szex végére, pláne ha eleve izzadtan fekszik le a párjával.
Gondolom mások is így vannak vele nem? Legalábbis a magára adó nagytöbbség.
lehet majd itt szidtok, de nekem is szokott lenni, izzadékony vagyok, van hogy -5 fok van, én meg izzadok.és nincs igazán mit tenni elene, el lehet fedni, de az nem megoldás, csak rejtegetés.és érdekes, mert a legtöbb csajomnak, aki volt, tetszett a "szagom".nem ilyen tömény bûzt kell el képzelni, hanem friss izzadtságot.
Kísérletekkel bizonyították, hogy a férfi feromonok, amik az izzadságban vannak, hatással vannak a nõkre. Volt olyan kísérlet, ahol a fiúk izzadt pólóját kellett kiválasztani a barátnõknek- és mindenki ki tudta választani a párjáét. Egy másik felmérésben pedig lányoknak adtak éjszakára fiúk izzadt pólóit aludni (azt hiszem betették õket a szobába). Akik épp a havi ciklusuk x részénél tartottak (nem emlékszem, melyik, nem akarok hülyeséget írni) azok erotikus álmokról számoltak be és amúgy is jobban kívánták másnap a szexet. Bizonyított, hogy a férfi feromonok hatással vannak a nõkre, még akkor is, ha csak tudat alatt.
Naponta akár többször is fûrdök ha kell, de dezodorokat nem használok. Nem értek egyett a használatukkal. Kivéve különleges alkalmakkor. A barátnõm pedig gyakran szagolgat, mert jól esik neki. Õ szereti a szagomat. Nagyon ritka, hogy zavarná. Az is akkor amikor már úszok az izzadtságomban. Másokat se szokott zavarni a szagom. Rendszerint nem feltünõ.
Az állatoknál a nõstények figyelmét a hímek szaga vonzza, és érdekes, ez bennünk is fellelhetõ. Vannak olyan nõk, akik vonzónak találják a párjuk testszagát. Ha nem jön be a pasid testszaga, te vagy nem ilyen nõ vagy, és benned már nem észlelhetõ ez a "tevékenység", vagy nem Õ az igazi. Amúgy a parfümök és dezodorok hatására, ez az illatunk el fog tûnni az evolúcióval.
Alapjáraton minden pasinak van valamilyen testszaga. Van amelyiknek a hónalja, van amelyiknek a szája, van amelyiknek a segge(mindnek), van amelyiknek a lába büdös. Olyan nincs, hogy egyszem. Nekem a lbám, tehetetlen vagyok ellene, de ha csajjal vagyok mindig megmosom és nincs belõle baj. A farka egy nap után minden pasinak akinek nincs körülmetélve, annak a fityma alatt bebüdösödik, ez természetes. De meg lehget mosni és elmúlik. Reggel a világ összes élõ emberének büdös a szája, ez bizonyított tény, de azon is lehet segíteni. A hónaljon is lehet, ha nem szenvedsz hiperhidrózisban. De mondom valamilyen szaga minden embernek van, ez elkerülhetetlen. Van akinek reggel, van akinek este, vagy mindkettõ, olyan nincs, hogy makulátlan vagy. Az az ember nem létezik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Én azt hittem hogy a férfiak testszagába ugye vannak feromonok és azok hogy is mondjam kicsit imponálnak a lányoknak
Szimplán perverz vagy, ami jó dolog.
Zavar. Én szólnék neki.
Zavar, ha büdös , akkor zuhanyozzon...
nagyon
engem rettenetesen zavar a testszag, ha valaki izzad, vagy büdös, legyen az bárki, én min. 2m távolságot tartok.
amikor a husi még szõrös?
Na igen, az elég hülyén néz ki, meg alap hogy egy lány vonzónak akar látszani, azért szerintem ez lényeges..Számomra báris igen.Én nem is birom ki hogy ne szõrtelenitsek..Szóval nálam a simaság mindenhol megvan!
Szõrtelenítem a combomat is. Szerintem elég gáz amikor rövidnadrág van egy lányon és látszódik, hogy csak a térdéig szõrtelenít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Én eddig a térdemmel bezárólag epiláltam a lábam, de úgy vettem észre, hogy egyre több lány szõrtelenít combon, ezért gondoltam, hogy megkérdezem.
Engem nagyon zavar ha a lába vagy a feneke fölött a derekán szõrös a csajszi :) 18/f
Naná :)
Én szoktam
Én epillálom, ugy sokkal jobban érzem magam.
Én igen, gyantáztatom mert úgy kellemesebb, vonzóbb, és szexy!
A combom én nem, mert amúgy is hál' istennek nincsen ott szõr vagy csak pár mm-es apró szõke.. Minden máshol ahol látszódik igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!