Találatok a következő kifejezésre: Mennyire zavar a diéta a (3 db)

Mennyire zavar be a diéta a mensibe? 4 hete csinálom!

Legjobb válasz: én nem vettem észre változást,de nem vagyunk egyformák,rosszat nem fog tenni,de mivel beavatkozik a vérnyomásba is,lehet hogy befolyásolja a mensest is ám a szervezetnek nem árt ha helyükre kerülnek a dolgok,ez a diéta az egyensúlyra törekszik minden téren

én nem vettem észre változást, de nem vagyunk egyformák, rosszat nem fog tenni, de mivel beavatkozik a vérnyomásba is, lehet hogy befolyásolja a mensest is ám a szervezetnek nem árt ha helyükre kerülnek a dolgok, ez a diéta az egyensúlyra törekszik minden téren
minden diéta belezavarhat...
46 napja csinálom a diétát, engem nagyoon bezavart!!

160cm, 74kgvagyok. Zavar a súlyfeleslegem. Mennyi kilótól kell megszabadulnom? Szivesn tornázom. Jelent ez könnyitést? A diéta részében nem vagyok biztos. Kitartásom van, de pontos receptjeim nincsenek. Ebben szeretnék tanácsot kérni, mikor mit egyek?

Legjobb válasz: A háziorvostól kérjél pajzsmirigyhormon-vizsgálatot, az alulmûködés okozhat hízékonyságot. Addig is még több mozgás, és figyeld a rejtett kalóriákat is, pl húsok, sajtok zsírtartalma, cukor a teában, kávéban. Inkább a zöldségek felé mozdulj, mert a sok gyümölcsben azért sok cukor is van.

A háziorvostól kérjél pajzsmirigyhormon-vizsgálatot, az alulmûködés okozhat hízékonyságot. Addig is még több mozgás, és figyeld a rejtett kalóriákat is, pl húsok, sajtok zsírtartalma, cukor a teában, kávéban. Inkább a zöldségek felé mozdulj, mert a sok gyümölcsben azért sok cukor is van.
Magasságod alapján 52-63 kg között kellene lenned, de nehéz így megállapítani kép nélkül, hogy mennyit kellene fogynod. Sokszor van úgy, hogy az ember sokkal nehezebb, mint amilyennek tûnik. Amúgy a torna nagyon sokat segít, csak kitartóan. De osztom az elõzõ hozzászóló véleményét a pajzsmirigy- viszgálatról, mindenképp menj el! (Nekem is van egy kevés alulmûködésem, ezért hajlamosabb vagyok a hízásra)
Szerintem minimum 20 kilótól. A táplálkozásod legyen fehérjében gazdag(abb), alacsony(abb) szénhidráttartalommal. Sütik, chipsek egyszóval az édességek sorát hagyd ki az étrendedbõl. Inkább gyümölcsöket és zöldségeket fogyassz helyettük. A reggeli legyen bõségesebb, és egyre csökkentsd a nap további részében az ételeket. Estére valami könnyût vacsorázz. Ha egy héten legalább 3szor elmész futni, annak már (szerintem) látható eredménye lesz. Most nagyjából ennyi jutott eszembe, remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ.De pont ez a probléma, hogy mindenki ugyanezt mondja..holott..rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem..úgy táplálkozom, mint egy normál egészséges ember. Rengeteg gyümölcs és kevés szénhidrát. Ezért van az én problémám, hogy hiába nem eszem..én hízom tõle
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A barátaim szerint nem látszok annyinak, amennyi vagyok valójában.Meg ebbõl hátrányom sosem volt..vásárlás, barátok, szerelem.Meg hogy õszinte legyek, én szépnek tartom magam, de a súlyfelesleg zavar.

Diéta nélkül, csak futással le lehet dobni 5-6 kg felesleget? És kb. mennyit kéne naponta futni, kocogni ahhoz, hogy elérjem a célom? 36 éves anyuka vagyok, általában 57-58 kg-val érzem jól magam, de most 63 vagyok és nagyon zavar!

Legjobb válasz: Úgy látszik, én mindenféle szakvéleménnyel, tudományos igazsággal ellentétesen mûködöm, mert én képtelen vagyok diétázni, és csak sporttal, (aerobik, futás) fogytam 10 kilót. Szerintem és hangsúlyozom SZERINTEM (tehát nem kell köpködni, istenkáromlónak tartani) ha az ember több kalóriát éget el, mint amennyit bevisz, akkor fogyni fog. Ha még egészségesebben akar élni, minõségibb kaját enni, és még gyorsabban fogyni is, akkor meg diétázzon is.

Úgy látszik, én mindenféle szakvéleménnyel, tudományos igazsággal ellentétesen mûködöm, mert én képtelen vagyok diétázni, és csak sporttal, (aerobik, futás) fogytam 10 kilót. Szerintem és hangsúlyozom SZERINTEM (tehát nem kell köpködni, istenkáromlónak tartani) ha az ember több kalóriát éget el, mint amennyit bevisz, akkor fogyni fog. Ha még egészségesebben akar élni, minõségibb kaját enni, és még gyorsabban fogyni is, akkor meg diétázzon is.
Szia, második vagyok. Nem volt rohamos a fogyás, bár tényleg hozzá kell tennem, hogy abszolút nem diétáztam, és nem a kilóimat néztem elsõsorban, hanem muszáj volt kicsit erõsödnöm, izmosodnom, mert egyrészt utáltam a hurkákat, másrészt egy fizikai felmérõre készültem. Szóval heti 3szor futottam 3200 métert (itt a cél az volt, hogy minél rövidebb idõ legyen..és persze a túlélés:-), az aerobik pedig heti 2 alkalom volt, utána egy kis szaunával. Így ment le majdnem 2és fél-3hónap alatt. De közben volt Mc Donalds, süti hegyek, betegség 1 hétig...De õszintén szólva sokkal jobban éreztem magam mozgással, mintha egész nap azon agyaltam volna, hogy mit, mennyit és mikor ehetek. Erre én képtelen vagyok, rossz kedvem lesz tõle és inkább hagyom a fenébe. De tény, hogy mindenki, az összes szakértõ, fittneszguru azt mondja, hogy diétával és mozgással lehet fogyni, és én el is hiszem, sõt egészségesebb is ha az ember odafigyel a kajára, csak hát nekem ez így mûködik. Te ismered a tested, ehhez nézhetsz jó kis edzésterveket, vagy meg is kérdezhetsz ezzel foglalkozó emberekéket, õk tényleg meg tudják mondnai, hogy csináld, hogy ne erõltesd túl magad, de legyen meg a kihívás is..És ha ez a mozgás több, mint amit eddig csináltál, akkor szerintem mûködni fog! sok sikert, jó egészséget!
És mit gondolsz, amint abbahagyod a futást, nem áll vissza a testsúlyod a kiindulásira?
A kérdező hozzászólása: Kedves Kovi bácsi! Nem írtam, hogy abba akarom hagyni, amint megvan a kívánt eredmény!!Elnézést kérek, amiért hiányosan írtam ki a kérdést! Bár érdemleges választ nem adtál, de legalább felhívtad a figyelmem a hiányosságra.Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Helló második! Mennyi idõ alatt sikerült elérni ezt a szép teljesítményt? Naponta mennyit mozogtál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm második.Én sem szeretnék diétázni, hiszen nem vagyok kövér, csak van egy kis plussz.Nem mozogtam eddig semmit, de gondolom a korral jár a hízás, ezért szeretném most az elején ledolgozni, mert sokkal nehezebb lesz, ha már 15-20 kilót kéne leadni.Heti 4-5 alkalommal szeretnék futni, elsõre kisebb távot, majd késõbb növelném a teljesítményt.Remélem 2-3 hónap múlva újra a régi leszek.Köszönöm a választ, neked is minden jót kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!