Találatok a következő kifejezésre: Mennyire zavar a (448 db)

A pattanásos bőr mennyire zavaró a lányok szemében? Még fiatal vagyok eléggé, és ez természetes, de nagyon zavar.

15 éves vagyok, és örököltem anyai ágról a pattanásos, zsíros arcb?rt. Amúgy ezek nélkül szinte tökéletesen szimmetrikus az arcom, és más lányok véleménye szerint jól nézek ki, és az alakom is mondhatni izmos. Azonban a pattanások eléggé felt?n?ek, és iszonyatosan zavarnak. Tudok róluk mindent, nem szoktam nyomkodni, mégis mindig van min. 2-3 kisebb-nagyobb... és nagyon zavar. A kérdésem az, hogy egy lányt ez mennyire zavarhat, ha amúgy nagyon "helyes", jókép?, vicces a fiú?

Legjobb válasz: ha egy lánynak tényleg tetszel nem ezzel lesz elfoglalva, amúgy a fiúkat mennyire zavarja?

ha egy lánynak tényleg tetszel nem ezzel lesz elfoglalva, amúgy a fiúkat mennyire zavarja?
A kérdező hozzászólása: xD 16, ha annyira érdekel :)
szernitem menj el egy bõrgyógyászhoz
Neogranormon vagy kövirózsakrém :) Puszi Ja és klassz, hogy az intelligencia kipipálva :D ez alap. Hova valósi vagy? ^^
Szegeden van 1 tuti bõrgyógyász. Akit érdekel írjon privit és szívesen elküldöm a receptet. Kipróbált...
2. vagyok. tényleg nem azért mondtam...:) igen, az kiábrándító, ha egy milliméternyi felület nincs az arcodon, ami nem pattanásos. ez igénytelen. de amit te mondtál, nem az. :)
Lényeg: Legyél tisztelet tudó Kedves Intelligens Jó humorú Jó illatú ( nagyon fontos! Ne legyen erõs és pacsuli, kölni szagod. Olyan amit csak közelrõl lehet megérezni és finom. Érdemes rá költened ) Tiszta kezû ( a körmeid mindig rendbe legyenek. Ez mindent elárul :) )
nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez egy kicsit kiábrándító tényezõ, igénytelenségre utal, attól, még hogy nem vagy az. mondjuk 2-3 az nem sok. reggelente moss arcot, tonik, ilyenek. de ha ezeket leszámítva tényleg helyes, jóképû, vicces vagy, nem akadály az a pár pattanás.:) ja, és nehogy azt hidd, hogy ezeket rosszindulatból írtam.:) 14L
Nekem ebbõl a sokmindenbõl (kérdés/komment) az jött le hogy te egy nagyon jó pasi lehetsz odabenn, ha még jól is nézel ki ahogy írtad (feltételezem)mmm... akkor semmi okod az aggodalomra amiatt az egykét hülye pati miatt.:)
Nem hátrány számomra de ha az arcod tele van akkor igen...Ha csak pár darab akkor nem
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát :D kicsit meglepõdtem ezen: "kiábrándító tényezõ". Amúgy a pattanás nem igénytelenségre utal :) Naponta mosok arcot és tonikot is használok, és ezen felül eléggé pedáns vagyok :) A pattanásoknak nincs közük a tisztasághoz, sõt, a túlzásba vitt arcmosással a bõrön lévõ jótékony bacikat is leszedném, ráadásul a faggyútermelõdés is megnõne, növelve a zsírosodást (az intelligens szakasz kipipálva, kedves harmadik válaszoló :D ). Amiket felsoroltatok, leginkább igazak rám. Kölnibõl sosem használok rengeteget, és mindig márkásat szerzek :) Köszönöm mindenki, mennek fel a pontok!
A kérdező hozzászólása: Bp :D utolsó válaszoló: Már voltam két különbözõ bõrgyógyásznál is, mindegyik felírt méregdrága krémeket és löttyöket, és egyik sem mûködött, szóval nincs kedvem több pénzt kidobni ilyen 5ezer forintos mindenfélére.
egyetértek MINDEN BÕRGYÓGYÁSZ SZ:R
Na :) Én is. Hány ker? :D
A kérdező hozzászólása: nem, mondom, nagyon kevés szokott lenni :) A hegek viszont zavaróak :S Na azokra tippem sincs, hogyan lehet eltüntetni...

Fiúk titeket mennyiben zavar a fogszabályzó csókolózás közben? Zavar ha van egy lánynak?

Legjobb válasz: Barátomat nem zavarja. És egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy van.

Barátomat nem zavarja. És egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)
Én férjem sem panaszkodott. Csókolózáskor sem érezte, és máskor sem..;)
Mivel nekem is van, nem zavar. :)

Mennyire szőrös a házastársad (férjed/feleséged)? Mennyire ad az epilálásra? Téged mennyire zavar a szőr?

Legjobb válasz: Mindenhol szõrtelenítek (én vagyok a nõ), még télen is. Férjem férfiasan szõrös, egyszer leborotbálta a mellkasát de az nem tetszett egyikõnknek sem. A hónalját szeretnén ha borotválná, és õ is, de lusta hozzá. :D Intim területen nem szõrtelenít mert nagyon zavarja ahogy nõ a szõre, pedig nekem ott csupaszon tetszik. Néha napján azért leszedi. :)

Mindenhol szõrtelenítek (én vagyok a nõ), még télen is. Férjem férfiasan szõrös, egyszer leborotbálta a mellkasát de az nem tetszett egyikõnknek sem. A hónalját szeretnén ha borotválná, és õ is, de lusta hozzá. :D Intim területen nem szõrtelenít mert nagyon zavarja ahogy nõ a szõre, pedig nekem ott csupaszon tetszik. Néha napján azért leszedi. :)
Az én férjem pedig mindenhol szõrös, hónalja, mellkas, és ott is. Na jó, a talpa nem az. Van szakálla is, igényesen karban tartva, kis körszakáll, én így szoktam meg, így szeretem. Mikor összejöttünk, a kedvemért egyszer teljesen leszedte az intim szõrzetet, de nekem az nagyon nem jött be. Azóta nem is erõlködik vele, soha nem is kértem rá, nekem így férfias. Nem ápolatlan, minden nap fürdik, fizikai munkát végez, de feleannyira sem izzadságszagú, mint én az irodában töltött nap után. 34 éves, számomra elég gyerekes lenne egy csupaszcsiga. De valóban, van akinek jól áll, van, akinek nem, ízlések és pofonok. Én az intim részen hetente szoktam igazítani vagy leszedni, hónaljat és lábat többször is, sajnos gyorsan nõ :( Karomat nyáron inkább, de az számomra nem olyan létkérdés. Bajusz, meg, hát amikor kell. Kb. ennyi. Magamon jobban zavar, mint a férjemen. És õt sem érdekli annyira :)
Férfi vagyok. Intim részt és hónaljt borotvával "karban tartom", de utánna hagyom kicsit nõni. Az én partnereim így találnak vonzónak, senki sem szerette volna, hogy szõrtelenítsem a testem. Számomra vonzóbb egy nõ ha inkább szõrtelen, de például az intim zónánál nem zavar ha van egy kis szõr.
Én nem bírom elviselni magamon a szõrt, ha lehetne még a nyakamon, az ujjaimon és a fenekemen lévõ kis pihéket is leszedném. Szõrtelenítek az egész lábamon, a kezeimen, intim kerületen, hónaljon, a szõke mások számára észrevehetetlen "bajuszomat" is legyantázom és a hasamon is azt a csíkot ami a férfiaknál erõsen látszik, mert bár nálunk nõknél nem, ott máshogy áll a szõr és engem ez is zavar. Ha egy férfi karja, lába szõrõs az nem zavar, sõt, el sem tudnék képzelni férfit enélkül, de a hónaljszõrt nem tolerálom és azt a csíkot is utálom a hason, amirõl az elõbb írtam, a párom ezeket leszedni, sõt néha még a mellkasszõrét is, de azt nem az én kedvemért, a sajátjáért.
A férjem szõrös mindenhol, kivétel a háta, nyaka. Nekem így pont jó. A mellkasát és a hónalját le szokta borotválni, mert õ utálja hogy szõrös a mellkasa. De engem sosem zavart a mellkasa. Szerintem a csupasz férfi bu..s, számomra az a férfias, ha szõrös a keze, lába, és ha nem is dzsungel, de legyen egy kis szõr a mellkasán is. Én rendszeresen borotválom a hónaljam és a lábaimat.
Ja, elfelejtettem, hogy a párom is szõrtelenít intim területen, ez is természetes, ott is utálom a szõrt. Azt hiszem nagyon szõr ellenes vagyok.
Mi is mindketten szõrtelenítünk a párommal. Nõ: hónalj, láb, intim terület, nyáron kar is. Férfi: hónalj, mellkas, intim terület.
Mindketten szõrtelenítünk a párommal. Egyikünknek sem tetszik pl. a hónalj kutya. :) A párom a mellkasát is szõrteleníti. Mind a ketten úgy gondoljuk, hogy higiéniai és esztétikai szempontból is sokkal jobb, ha az ember ledobja a felesleges bundát :)
Bizonyos mértékig tolerálom, de egy bizonyos határ után igénytelenségnek tartom.A párommal mind a ketten epilálunk.
Hetente teszem rendbe magamat epilátorral a hónaljamon, lábamon és odalent. A karomon láthatatlan pihék vannak így szerencsére ott nem kell szednem. Kedvesem szõrös típus, de nem zavar, imádom úgy ahogy van. A hónalján, intim részen és a hátán tartja magát "karban" de ezt is csak akkor ha épp van hozzá ideje, kedve. A nyári hónapokban jobban odafigyel erre õ is, én is persze télen sem öltünk bundát. De egy-egy szõrszál nem ijeszt el egyikünket sem egy kiadós menettõl!:)
hat egy no ne legyen soros azert mert egy par helyt latszik rajta a szorzet az nem gond na nekem parom is ilyen en meg a labamon kivul sehol nem vagyok szoros
na, akkor tisztázzunk pár fogalmat: b*zi: kulturált nevén meleg, olyan férfi, aki más férfiakkal él nemi életet szõrtelen: olyan ember, akinek természetesen nem nõ szõr a testén a kettõ közti összefüggésrõl szerintem tudományosan mondhatjuk, hogy nem létezik, de ti nagyon biztosak lehettek a vonzerõtökben, ha mindenáron becsmérelnetek kell azt, aki másképpen néz ki...
A párom a hónalját és intim területet borotvál, én pedig nõként gyantázom a lábam és borotválok minden mást, amit kell. :)
A párom elég szõrös, de nem zavar. Fõleg mivel a kellõ helyeken karbantartja:) Szegényt az öccsei mindig cseszegetik a mellkasa miatt, mert baromi szõrös, de én szeretem:D Magamon jobban zavar, bár a pasim állítja, hogy észre sem veszi, hogy már megint elfelejtettem a lábam leborotválni.
Az egész testemet szõrtelenítem, már ahol van :) , a féjem csak intim testrészt. Neki szõrös az arca, karja, háta, mellkasa, hónalja. Imádom, teljesen odavagyok érte, nagyon férfias, szexi :) Az arca borotválkozás után már másnap borostás és akkor hagyja jó pár napig, egyre szõrösebbre, majd pár mm nagyságú útán borotválja. Szóval engem a szõr nem hogy nem zavar, hanem szükséges férfi kiegészítõ a pasikon. A csupasz férfiak nekem inkább fiúk és egyáltalán nem vonzottak soha. Sõt! Inkább taszítanak.
szõröstül bõröstül szeretem és kívánom :)
Õ nagyon szõrös. Még a feneke is szõrös, sõt, gyapjas. Ott ilyen puha, kunkori a szõr, mindenhol máshol pedig erõteljes, fekete. Azért a háta nem olyan:) És a mellkasa sem túl szõrös. Mindegy, a lényeg, hogy nekem tetszik. A hónalja zavarja õt is, mert akár hosszú, akár rövid ott a szõr, nagyon irritálja, szóval le szoktam neki gyantázni. Az intim területeken rövidre vágja magának. A lepedõs sztoriról jut eszembe, egyszer kitakarítottam a billentyûzetét, ami már legalább 5 éve nem volt takarítva... ne találjátok ki, mennyi szõrt találtam ott:D Én is elég szõrös vagyok sajnos, de a bõröm semmilyen szõrtelenítési módot nem bír el. Azért igyekszem szõrteleníteni, és a véglegesre gyûjtök.
Az igénytelenség nem egyenlõ a szõrösséggel. Mindegy milyen nemû az illetõ. Ezt csak a mai ostoba divat sugallja legfeljebb a befolyásolható, irányítható birkákba. Amúgy nem mondanám túl szõrösnek a férjem. Csak a mellkasán, hasán, lábán és karján van szõr. De az sem fekete bozont..hanem selymes, szõkés. Körbe is röhögném 10x, ha kitalálná, hogy epilálni kezdi a mellkasát. Max a buz.iknál tudom elképzelni a dolgot.
Volt egy barátom, megiserkedtünk. Néha nála aludtam. Tiszta szõr volt. Az ágynemû mindig szõrös volt, de nem néhány szál, hanem rengeteg. Számomra ez így kiábrándító volt. Nem foglalkozott vele. Nem az az avart, hogy a testén szõr van, hanem ami az ágyban volt.
Nagy divat lett ez a szõrtelenítés. Egyik hülye megy a másik után.

A fiúkat mennyire zavarja a striák pl feneken?

Legjobb válasz: Nem zavaró. Az zavaró, ha nincs puncid, vagy csak pisilésre használod.

Nem zavaró. Az zavaró, ha nincs puncid, vagy csak pisilésre használod.
az meg mi a .... ?
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://mezocenter.hu/desi.. pl ilyesmi.vékony fehér csíkok...
viccelsz?xD nem is lehet látni:D
A kérdező hozzászólása: utolsó..:DDD Jó, csak azért kérdem, mert van néhány a fenekemen..:S és zavarnak. de azért még jöhetnek válaszok :)
Akit ez zavar, az nem normális.
nem, nincs benne semmi rossz:)

Lányok, benneteket mennyire zavar a péniszen lévő fehér pötty és a hátoldalán lévő barna csík?

Legjobb válasz: Fiúk, benneteket mennyire zavar a vaginán lévõ piros x és az alatta lévõ zöld kocka? Hát kb. ennyire értelmes ez a kérdés!

Fiúk, benneteket mennyire zavar a vaginán lévõ piros x és az alatta lévõ zöld kocka? Hát kb. ennyire értelmes ez a kérdés!
Utolsónak... :-) A piros X általában máshol szokott lenni nem?! A Zöld 4zet van a vaginánál, az mutatja a bejáratot, a piros X egy kicsit lejjebb, persze nem mindenkinél. Ha már poén, hát legyen poén! :-)))
Hogy kapj normális választ is: - az én kedvesem péniszén is vannak fehér pöttyök (faggyúmirigyek) engem egyáltalán nem zavar, orális szexnél sem...szeretem és eszembe sem jut, hogy emiatt ne csináljam vele/neki - a barna csíkot nem tudom, hogy mi, de ha nem betegség, akkor engem az sem zavarna
Milyen fehér pötty és barna csík?
A barna csíkra lenne ötletem, de mi az a fehér pötty????
Feher potty?Mirol beszelsz?Barna csik???
Az elõttem megszólalót nemtudo miért pontoztátok, le ha már rendes választ adott a a kérdésre! De sztem nem érdekli a nõket, van nekik is épp elég bajuk!
Sziasztok! Hát eléggé el voltam képedve azon hogy mennyire tudatlanok a mai nök(tisztelet a kivételnek). Akkor én elmagyarázom neked mik is ezek: Fehér pötty:egyszerü nyelven faggyu mirigyek amik neked is vannak ott lent. A barna csík pedig egy heg.Minden férfinek van.Mikor kialakult a péniszén a külsö bör ott forr össze és a golyokig tart. Ennyi az egész.De jobb hogy megkérdezted legalább ezt is tudod.
csak, hogy felvilágosítsam a népet a fehér pöttyök a faggyumirigyek a barna csík pedig nagyon sok férfinak van ami nem betegség és semmi hasonló...
Nekem is van egy barna csík a péniszem alsó részén, és nem lehet nemi betegség mert már sok éve megvan. Szerintem egyáltalán nem zavaró bár nekem alig látszik.
A barna csik nem a gatyáján van ?
semennyire
hello! hát attól függ h mi az a fehér pötty, vmi fertõzõ betegség? mert akkor zavarna...
Milyen fehér pötty? Szerintem meny el dokihoz!!!
A fehér pötty az okés, bár nem valami szívderítõ látvány.. De mi az a barna csík??
A fattyúmirigy nem az igazi.

Fiúk lányok, titeket mennyire zavar a kis mell?

Kicsi alatt a "még az aa kosár is nagy" kategóriára gondolok. Van köztetek olyan aki nem vékony, mégis ilyen a cicije? Ez gáz? 14l

Legjobb válasz: Egyáltalán nem zavar.

Egyáltalán nem zavar.
Nem zavar
szia! Nyugi 14 eves korod utan kezd el igazan noni :) egyebkent nem gaz nagyon, valakinek igy i tetszeni fogsz es az pont eleg is :D a szemelyiseged sokkal fontosabb. az legyen eros. csak olyan esetekben dont a test amikor csak hasznalni akarod.
Egyrészt nem, nem zavar. Nekem A-s kosaras cickóim vannak, és mivel aktívan eljárok edzeni, kifejezetten kényelmes, hogy nem lobog a nyakamba. Másrészt, még csak 14 van, ha úgy alakul, még simán nõhet. Nekem pl 15 évesen kezdett el növekedni.
Engem nem zavar.Késõnérõ típus vagy?; ) 14/L
Én 28 vagyok "AA kosár is nagy" mellekkel, de ez nem zavart sose, mert miért zavarna? Senki nem a mellétõl lesz szép, csúnya, több, vagy kevesebb. A pasiknak mindig tetszettem, így laposan is. Szóval nekem semmi bajom a kis melleimmel.
Õszintén szólva néha igen, zavar, de ez csak rosszabb napjaimon van így, egyébként nem. Ez genetika, nem lehet mit kezdeni vele. Egyik barátomnak sem volt ez akadály. 27/n
Mivel fiúkat is kérdeztél, így válaszolok, hogy engem egyáltalán nem zavar!
És ha gáz, akkor mit teszel? Attól jobban nõ?

Nyertél már Luxoron? Hányszor? Mennyit? Mennyire zavar a műsorvezetők szerintem indokolatlanul sok szövege?

Legjobb válasz: Engem nem zavar, a show része a sok duma és néha vannak jó poénjaik. Akit nem érdekel, ne nézze, a számokat megnézheti a mûsor legvégén is, vagy utána az interneten. Én még nem nyertem egy forintot sem. :(

Engem nem zavar, a show része a sok duma és néha vannak jó poénjaik. Akit nem érdekel, ne nézze, a számokat megnézheti a mûsor legvégén is, vagy utána az interneten. Én még nem nyertem egy forintot sem. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, de halkítom õket az utóbbi idõben.

Mennyire zavaró a fiúk/pasik számára ha egy lány szemüveget visel?

Legjobb válasz: Ha sztk keretes szemüveget akkor nagyon zavaró. Ha normális nõieset akkor semmi gond vele.

Ha sztk keretes szemüveget akkor nagyon zavaró. Ha normális nõieset akkor semmi gond vele.
engem egyáltalán nem zavar, gyakran szexi is tud lenni

Akinek van Samsung galaxy minije mennyire zavaró a képernyője?

Hallottam, hogy nem tökéletes állítólag, de él?ben nem láttam.Facebookozáshoz, netezéshez elég gyors? Nem bántad meg, hogy megvetted? Ha igen miért? Köszi!

Legjobb válasz: nagyon zavaró pár napja lecseréltem ZTE BLadera nem bántam meg:)

nagyon zavaró pár napja lecseréltem ZTE BLadera nem bántam meg:)
Megvettem, engem nem zavar. Facebookozásra tökéletes, netezésre attól függ, bár nekem azzal sincs gond. Ha van + pénzed, akkor Galaxy Ace-t vagy Xperia Minit vegyél :)
Nekem is Minim van :) Bár nem saját akaratomból van ilyen telóm, nekem azért bejön...Jók a játékok, netezésre zsír, fõleg a wi-fi-s dolog miatt :D Arra jó amire kitalálták, ha nem vagy pénzes...:) 1up for Galaxy Mini :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat! Az az igazság, hogy nem akarok 50-60ezreket telefonért kiadni, mert annyira nem használom ki, szóval felesleges pénzkidobás lenne, de lassan le kell cserélnem a telomat.Galaxy gio, 551, és az Xperiák tetszenek még.ZTE-rõl is sok jót hallottam már. Várok még egy kicsit, hátha kifogok valami jó akciót karácsony elõtt.Szép napot mindenkinek!

Mennyire zavaró a pattanás egy fiu arcán?

16 éves Fiu vok. Sajnos az arcomon van pár pattanás/miteszer. Kezelem ?ket probálom elmulasztani meg ilyesmi de nem nagyon megy. Kenem ilyen krémmel is ami hasonlit az alapozora csak elvileg ilyen antibakteriális izé.

Legjobb válasz: Engem egyáltalán nem zavar. De tényleg. Mondjuk vannak lányok, akik 1 pattanás és már fujj de azokkal ne törõdj 14/L

Engem egyáltalán nem zavar. De tényleg. Mondjuk vannak lányok, akik 1 pattanás és már fujj de azokkal ne törõdj 14/L
utolsó elõtti válaszoló: nem komponálja, kompenzálja :) utolsó válaszoló: ha vissza is élsz ezzel akkor szégyelld el magad, ha nem, akkor nem szóltam egyébként nekem csak miteszereim vannak, de ha egy lány tényleg szeret akkor nem fogja eltántorítani pár pattanás. ráadásul látja, hogy küzdesz ellene, majd õ bekeni neked :) 18/F
Testvéremnek rengeteg van, de 1)udvarias 2)kedves 3)humoros és tapadnak rá a lányok. Azért minél elõbb emúlik, annál jobb. Te hogyan viszonyulnál egy pattanásos lányhoz?
A kérdező hozzászólása: hát ha nagyon olyan akkor egy picit
engem személy szerint zavar én hál istennek soha nem voltam pattanásos menstruáciom elött jöt egy és enyi. de ne aggódj barátnõm gyönyörû és egy isszonyatos pattanásos arcu barátja van 2éve és nagyon rende kedves a srác...szóval találsz olyat akit enm zavar. komponálhatja a belsõd.18/l
Szerintem nem zavaró én is fiú vagyok és nekem is elég sok van de ezek elég picik és még így is egyszerre vagy 10 lány szeret szóval ne aggódj ez nem fog rajtad sokat rontani ;)!
Sztem még külön is tetszik a lányoknak, ha egy srác keni, vagy kezeli vmivel. :) De különben hidd el, h nem ezen fog múlni. Bár, attól függ, hol és milyen pattanásod van... Mert ha pl egy éktelen nagy tátong pont az orrod alatt, középen, abban a kis gödröcskében, az nagyon kellemetlen tud lenni. És nem neki, hanem neked, mert az nagyon fáj. Oké, remélem érzed, h ezt csak poénnak szántam, már az utolsó mondatomat. :) No para!
zavar de a szerelmemen is van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!