Találatok a következő kifejezésre: Mennyire viseli a hajat a (4 db)

Mennyire roncsolódik a hajam ha sötétbarnáról világosbarnára szivattatom. Hogy lehet elérni világosbarna színt úgy, hogy kevésbé viselje meg a hajam?

Legjobb válasz: A kiszívás nagyon megviseli, tapasztalat. Én úgy 2 éve szívattam le a sötétbarna (festett) hajam, hogy világosbarna-sötétszõke legyen. Még a mostani hajam alja a szivatott változat, de olyan, mint a seprû. Ami fent lenõtt, jó állapotban van, de össze sem lehet hasonlítani azzal a hajjal, ami le lett szivatva.....a helyedben elkerülném, de ha nagyon akarod, hajpakolások tömkelegével készülj utána, hogy ne törjön le. Viszont úgy is eszméletlen rossz állaga lesz.

A kiszívás nagyon megviseli, tapasztalat. Én úgy 2 éve szívattam le a sötétbarna (festett) hajam, hogy világosbarna-sötétszõke legyen. Még a mostani hajam alja a szivatott változat, de olyan, mint a seprû. Ami fent lenõtt, jó állapotban van, de össze sem lehet hasonlítani azzal a hajjal, ami le lett szivatva.....a helyedben elkerülném, de ha nagyon akarod, hajpakolások tömkelegével készülj utána, hogy ne törjön le. Viszont úgy is eszméletlen rossz állaga lesz.
mindenkinek más, ez hajfüggõ, pl mi már az üzletben csináltunk sötét festett barnából, szép hamvas szõkét, a lánynak ugyan olyan selymes és szép maradt tõle a haja, pedig kapott hideget, meleget.az alját 2x le is szívattuk neki.de az én példámat ha nézem, én egy sávot szívatattam le magamnak amit pinkre akartam utána festetni, nagyon maggyötörte a hajam, tiszta seprûs volt a vége, még mindig annak a maradványait hordom magamon, szóval ez tényleg hajfüggõ!!a pakolások, és a különbözõ anpullákat szoktuk javasolni, az ilyen beavatkozások után, valakinek segít valakinek meg nem, szóval erre sem lehet nagyon adni..vigyázz a szívatásokkal nem játék!!!!tapasztalatból beszélek)

Az ombre haj mennyire viseli meg a hajat? És mennyi ideig marad meg?

Sötétbarna a hajam, és nyáron ki szeretném próbálni a végeken. De félek, hogy sose lesz már az eredeti. (pl. festeni kell utána, mert ki kell szőkíteni stb.)

Legjobb válasz: nem viseli meg. meghordja

nem viseli meg. meghordja
Hát szerintem a festések közül ez az, amitõl a legkönnyebb megszabadulni, bár az nem túl jó, hogy szõkíteni kell..viszont csak a végeit viseli meg, legrosszabb esetben le kell vágatni azt a részt.

Loreal Casting Creme Gloss szőkéi mennyire roncsolják, viselik meg a hajat?

1021 világos gyöngyszőkére vagy a 1013 világos homokszőkére gondolok elsősorban. Már szőke a hajam, szivatva volt, picit sárgás még, a hajvégem nyúlik vizesen :( Hamvasabb szőke lenne a cél. Aki tud segítsen légyszives!

Legjobb válasz: Köszi a válaszod! Annyira nincs tönkre a hajam talán.., az utolsó 5 cm nyúlik. (hát középig ér a hajam) Ápolom, balzsam, pakolás, megy rá minden. Igazából arra vagyok kiváncsi, h a casting mennyire árt, mennyire viselné még meg, mert ez szinezõ elvileg, és festéket nem is használnék inkább mostanába.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Annyira nincs tönkre a hajam talán.., az utolsó 5 cm nyúlik. (hát középig ér a hajam) Ápolom, balzsam, pakolás, megy rá minden. Igazából arra vagyok kiváncsi, h a casting mennyire árt, mennyire viselné még meg, mert ez szinezõ elvileg, és festéket nem is használnék inkább mostanába.
én is ajánlom a kallos serical latte tejproteines hajpakolást. :) a casting nem roncsolja a hajad, énis a szõkéivel festem...de ajánlatos kb 1, 5havonta, ne olyan sokszor.De ez csak szinezõ, szóval talán egy minimálisat ha roncsol, de ammóniamentes. :) a végeibõl vágass le, és hidd el 1-2hét és az a roncsolt vég szép hosszú lesz.


Mennyire viseli meg a hajat a hidrogénezés?

Korábban sz?kítve volt a hajam (itthon festettük), de nemrég befestettem gesztenyebarnára. Nem tetszik az eredmény, szeretném a fodrászommal kiszívatni a festéket, de félek, hogy tönkretenné a hajamat.

Legjobb válasz: szia! nagyon tönkreteszi, bár ismerek egy lányt akinek leszivatás után is szép a haja, bár az elsõ 2 héten neki is seprû haja volt. szerintem attól is függ hogy milyen fajta hajad van! egyébként én is gondolkozom a leszivatáson, nem tudom merjek-e belevágni. Ki tudja milyen lesz az eredmény.

szia! nagyon tönkreteszi, bár ismerek egy lányt akinek leszivatás után is szép a haja, bár az elsõ 2 héten neki is seprû haja volt. szerintem attól is függ hogy milyen fajta hajad van! egyébként én is gondolkozom a leszivatáson, nem tudom merjek-e belevágni. Ki tudja milyen lesz az eredmény.
lehet venni fodrász kellékesbe pH ampuulát 300-400Ft, ha ezt belerakjátok kb annyira roncsolja a hajat mint a festék.gesztenyebarnáról ha leszivatod a hajad akkor 6%-os oxigentával, és nem kell sokáig rajta hagyni.utána sötétszõkére simán befestheted a hajad.utána fokozatosan lehet világosítani.de semmiképpen ne szivattasd le úgy hogy világos szõke legyen, mert az tényleg roncsolja a hajat.ja, és pH ampullát a festékbe is lehet rakni...
Hát nekem nagyon tönkretette, pedig csak melírozva volt. A kiszõkített tincseim letöredeztek és elég hülyén néztem ki...
nekem a hajam vége töredezett el. másnak nagyon kiszárítja. végülis nekem könnyen zsírosodó hajam van, szóval nem vettem észre, hogy kiszárítaná. de egy száraz hajú embernek tönkreteszi eléggé :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!