Találatok a következő kifejezésre: Mennyire viseli a (133 db)

Férfiak! Mennyire viselitek a féltékenykedést?

Elõfordult már veletek, hogy a párotok kisebbségi komplexusából adódott ilyen?

Legjobb válasz: sehogyan sem, kerülöm az ilyet amennyire lehet, mert mindent megöl idõvel maga körül.

sehogyan sem, kerülöm az ilyet amennyire lehet, mert mindent megöl idõvel maga körül.
A féltékenységnél rosszabb nincs, persze csak, ha nincs rá ok. De gondolom, ha szeret, akkor nincs okod féltékenykedni. Legyõzni csak te tudod.
Hûség, bizalom, õszinteség! A féltékenység mérgezi a kapcsolatot bizonyos szint felett! Ha nem BÍZOL ÕSZINTÉN a párod HÛSÉGÉBEN akkor a kapcsolat nagyon rossz! Ismeritek és alkalmazzátok az 5 szeretet nyelvet? talán az segítene... 21F
Nekem ment már rá kapcsolatom... szóval szerint próbálj változni! 21/F
Nos tedd fel a kérdést, hogy mi értelme van? Ha nincsen rá okod csak bántod. Ha meg van rá okod akkor úgy is mindegy. A féltékeny fél mindig a másik karjaiba löki idõvel a párját ha hezitál. Ha meg nem hezitál a másik mégis féltékenykednek, akkor meg igen idegesítõ és idõvel hezitálni fog, utána meg lásd elõzõ pont. A legjobb módja a másik elüldözésnek :) A féltékenykedõ emberben többnyire két érzés adódik össze és csapódik ki féltékenykedésben: Önbizalom hiány, vagy a kapcsolat erejében való kételkedés és a birtoklás érzése. Aki féltékeny az biztosan "õ az enyém" módon gondolkodik, és bizonytalan valami miatt, hogy a párja vele marad. Ahogy az egyik érzést kiveszed a képletbõl, a féltékenység szinte megszûnik létezni. :) ))) Ne birtokold, mert ne ma tulajdonod. És veheted készpénznek, hogy a kapcsolatotok miatt sem kell aggódni, mert veled van. A többi nem számít hidd el :) A kérdésedre: én semennyire nem tûröm el. És nem is voltam sosem féltékeny a páromra. Maximum dühös, hogy mennyire pofátlan egynémely lovag :) )))) (volt rá példa, hogy én vettem fel direkt a rajongói telefont :DDDDDD)
Az utolsónak ment a pacsi;D (26/F). Mi soha nem féltékenykedünk a párommal, úgy vagyunk vele, hogy hozzuk a maximumot, ha egy olyannal megy el, aki tõlem kevesebbet nyújt/ér, akkor csak szimplán egy idióta Kva/Majom a fél, és akkor örülünk, hogy ez minél elõbb kiderült, ha meg a max fölött nyújt vki, és a párom mondjuk azért áll tovább, akkor meg istenem, ezt dobta a gép, keresek olyat, akinek ez is elég, amit én nyújtok pont. Mellesleg, én õszinte embernek tartom magam, a páromtól is ezt vártam el, megmondtam neki, hogy totál meztelenül, csávó elõtte ÁLL, felhív, közli hogy mi a szitu, értem, mire hazaér, igyekszem elcuccolni onnan, és kész. Nem sírunk, nem nyavalygunk. Annyit kértem, hogy elõtte értesítsen, hogy meg akar csalni, ne utána, mert az esne szarul. Szól elõtte, tiszta sor, már itt sem vagyok. Nekem ez az életfilozófia jött be, azóta nem idegeskedem ilyeneken;D

Az ombre haj mennyire viseli meg a hajat? És mennyi ideig marad meg?

Sötétbarna a hajam, és nyáron ki szeretném próbálni a végeken. De félek, hogy sose lesz már az eredeti. (pl. festeni kell utána, mert ki kell szőkíteni stb.)

Legjobb válasz: nem viseli meg. meghordja

nem viseli meg. meghordja
Hát szerintem a festések közül ez az, amitõl a legkönnyebb megszabadulni, bár az nem túl jó, hogy szõkíteni kell..viszont csak a végeit viseli meg, legrosszabb esetben le kell vágatni azt a részt.

Arra vonatkozóan keresek információt, mennyire viseli meg a kutyát (kutyákat, mert párban vannak; 2 db. York-i) ha 1 évesen új gazdához kerülnének?

Eddig nagy szeretetben, a család részeként éltek. Az új hely mindenben korrekt, és szeretet teljes, csak azt nem tudom mennyire nehezen hevernék ki ha már nem mi vagyunk a gazdái? Én nehezen azt tudom.

Legjobb válasz: Ha együtt kerülnek az új helyre, szerintem könnyebben túlteszik magukat. Meg attól is függ, milyen szintû kötõdés alakult ki közöttetek. Mindenesetre azt gondolom, kevésbé viseli meg õket 1 évesen, mint pl. 8 évesen. :)

Ha együtt kerülnek az új helyre, szerintem könnyebben túlteszik magukat. Meg attól is függ, milyen szintû kötõdés alakult ki közöttetek. Mindenesetre azt gondolom, kevésbé viseli meg õket 1 évesen, mint pl. 8 évesen. :)
1 évesen azért már hozzátudnak szokni a ti törõdésetekhez. Mindenképpen jobb hogy ketten vannak, ez rengeteget segít, de sajnos még így is lehetnek gondjaik, viszont ha a család barátkozik velük akkor sztem hamar megszokhatják.
Bizti megszokják az új helyet én 9 éves yorkit vettem 4-hete és 1.nap megszokta az új környezetet.
Ha szeretetben, családtagként foglalkoznak ott is velük, ahogy nálatok, akkor nem lesz semmi bajuk. Az elsõ 1-2 hétben lehetnek zavarodottak, félõsek, hiszen minden új, minden ismeretlen. De ki fog alakulni a bizalom, a szeretet köztük, ahogy köztetek is, csak idõ kérdése. Ha jó helyre kerültek, nem fogja megviselni õket. Egy kutya mindig képes újra kezdeni, csak idõ kell ahhoz, hogy feloldódjon, beilleszkedjen, elfogadja és megtanulja az új játékszabályokat, az új család napi mozgását, rutinját, a családtagok hangját, jellemét, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. A probléma úgy oldódott meg, hogy maradnak. Azzal, hogy ha most eldöntöttük annak véglegesnek kell leni ! Jó hogy van ez az oldal és benne sok törõdõ ember... üdv. sp.


Miért váltok? Ki kezdeményezte a válást, mennyire visel meg?

Legjobb válasz: Totális elhidegülés. Én kezdeményeztem Egyáltalán nem visel meg, sõt :) N/

Totális elhidegülés. Én kezdeményeztem Egyáltalán nem visel meg, sõt :) N/
Én kezdeményeztem, , , elhidegülés2éve, , , és van egy 8hós kapcsim, , , , de fura módon mégis rossz volt tegnap átvenni az idézést, , , , ,
Azért válunk, mert a férjem kb. négy éve megcsalt. Én már akkor is válni akartam, de könyörgõre fogta, hogy lablabla. Túléltük a válságot, de most megint bebukott, sõt ezt a kapcsit nem is nagyon akarja megszakítani. Hát ezért. Engem nagyon megvisel ez az egész, és a neheze mégcsak most kezdõdik, mert most jött rá, hogy TÉNYLEG el fogok válni.
Én kezdeményeztem, totális elhidegülés. Nem bántam meg, sõt már bánom, hogy nem léptem meg hamarabb.
Én kezdeményeztem! Nem viselt meg, sõt...! 9 hónapja boldog kapcsolatban élek! Sokkal jobb, mint az elsõ!
Az a legszánalmasabb az egészben, hogy azt hiszi az ember, hogy még van esély, még rendbehozható, úgyis kapok még egy esélyt stb... aztán _rádöbbennek_, hogy nagyon nincs tovább, betelt a pohár a másiknál, és akkor betojnak. De ehhez miért kell eljutni odáig, hogy válni akarjon az egyik? Miért kell túlfeszíteni a húrt? Miért gondolja azt az ember, hogy a másik a végletekig tûr, és elviseli a [email protected]ágait, azt, hogy mások elõtt megalázza (gondolok itt a leendõ exférjemre)? Egyszer mindenkinél betelik a pohár, és válni akar. Csak erõsnek kell lennie, és hinni abban, hogy õ még igenis lehet boldog (mással). Bocsánat, hogy kicsit borúsan látom most a dolgokat, de azt hiszem nálam most telt be az a bizonyos pohár... és azt hiszem már nem is akarom kiönteni:'(.
Nyerõgépen eljátszott mindent.5év után sem vagyok képes még csak telefonon sem beszélni vele.Még majd 20 évig nyögöm az adosságot miatta.Azota a 2. barátnõt fogyassza..
Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek. Mi is a válás szélén állunk, bár a férjem úgy gondolja, hogy minden rendbehozható, ha õ akarja. Csakhogy én már nem akarom. Kifeszítette azt a bizonyos húrt, és tudom én is, a neheze mégcsak most kezdõdik, mert hamarosan nekiáll foggal körömmel kapaszkodni a "házasságunkba".
Kérdezeõ: Természetesen sokféle oka lehet az érzelmi elhidegülésnek, s ez egyénenként és házasságonként nagyon különbözõ. De nálam pl.Semmi közös nincs már köztünk, bennünk.A szomszáddal többet kommunikálok mint a férjemmel.nem együtt élünk, hanem egymás mellett
Ha az új is mûködik 22évig mint a házasságom akkor szerintem érdemes váltani, , , , ,
A kérdező hozzászólása: elhidegülés: élitek a szürke hétköznapokat, dolgoztok reggeltõl estig, egy ágyban alszotok, de szexre nincs idõ, erõ vagy kedv.. vagy csak kevés alkalommal. Kezdõdnek a veszekedések, nem jártok szórakozni, kacérkodsz a szakítás gondolatával, esetleg randizgatsz.. Így már nem érdekel a házasság, képes vagy válni az új szerelemért, ami egyszer ugyanúgy kihûl.. :S
mi az hogy elhidegulsz a parodtol????nem ertem( lehet hogy azert mert meg nem eltem hazassagban)
most indítom a keresetet. Mindent elkövetett, amit lehet. Megcsalt, hazudott, szerencsejátékozik, lopja a közös pénzünket, zaciba adja még a jeggyûrûjét is. Hamarabb kellett volna..... Már semmit nem hiszek el neki.

Mennyire viseli meg a babákat a költözés? Tapasztalat? (többi lent)

Kisfiam 6,5 hónapos. Áruljuk a lakásunkat, mert szeretnénk kertes házba költözni. Van egy komoly érdekl?d?nk, aki a hétvégére ígért választ. Ha eladnánk, akkor el?ször a szüleimhez költöznénk, amíg megtalálnánk a megfelel? házat, megcsinálnánk a saját ízlésünknek megfelel?en és beköltöznénk. Ezt kb fél év alatt szeretnénk megvalósítani. Mennyire viselné meg a fiamat, hogy fél év alatt kétszer is költöznénk? Sajnos más megoldás nincs!

Legjobb válasz: Semennyire nem viseli meg én kislányom 6 hónapos volt mikor vidékrõl visszajöttünk pestre. Otthon rengetegen voltak körülötte itt meg csak anya,apa de nem viselte meg!

Semennyire nem viseli meg én kislányom 6 hónapos volt mikor vidékrõl visszajöttünk pestre. Otthon rengetegen voltak körülötte itt meg csak anya, apa de nem viselte meg!
Kisfiam tegnap volt 5 hónapos. December elején kellett elköltöznünk albérletünkbõl, de még nem tudtunk beköltözni az új házikónkba, mert felújítás alatt áll. Így Anyukámhoz költöztem a babával Budapestre, egy 25 km-re levõ községbõl. Apa otthon maradt, szüleinél alszik, mert helyben dolgozik, egy héten 1x, 2x jön látogatni, illetve mi megyünk idõnként /oltás, ügyintézés miatt/. Akkor ott alszunk mi is 1-2 napot. Kisfiamat egyáltalán nem viselte meg ez az átmenet, gyönyörûen átalussza az éjszakákat, problémamentes a fogzása, szépen megy a hozzátáplálás, nem volt beteg stb. Talán 2 hét múlva már hazaköltözünk. Szerintem nem lesz nálatok sem probléma, ha kiegyensúlyozott a baba, nem fogja megviselni, alkalmazkodik a változásokhoz Arra vigyázzatok, hogy ne legyen jobban kényeztetve, mint eddig, a napirend ne boruljon nagyon fel.
mi nem reg koltoztunk nagyobb lakasba 2eves lanyunkkal. Nem viselte meg egyaltalan, pedig semmi segitsegunk nem volt. Mindket nagyszulo messze lakik es nem jottek el segiteni. A ferjem vitte at a cuccokat egyedul, a butrokat meg koltozteto. Az osszepakolas sem volt veszes, igyekeztunk nem egy nap alatt elkoltozni, mondjuk nem is tudtunk volna. Igy egy hetig koltoztunk.:-) Minden nap a regi lakasunk mellett megyunk el (nem koltoztunk messze), nem is akar bemenni, pedig feltunk, hogy megfogja viselni, de arra sem nez. Egyetlen egyszer emlitette, hogy anya azon az ablakon szokott kinezni, ha apaval megy setalni, nagyon aranyos volt.
Semennyire nem viseli meg, a Fiam fél éves volt mikor elõször, nyolc hónapos mikor másodszor költöztünk :)

10 hónapos a fiam és pár nap múlva költözünk! Mennyire viseli meg? Pár napra anyukámékhoz megyünk addig festünk újítunk az új házunkba majd oda! 2 héten belül 2 új hely hogy viseli majd?

abba tudnátok segíteni dobozokat honnan szerezzek mert sehol nem akarnak/tudnak adni ahol eddig kértem .....

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy megviseli. Az én kislányom 1 éves múlt, amikor költözködtünk pár napra a szüleimhez, azután fél évre egy ideiglenes helyre, utána az új házba. Én úgy láttam, hogy mindegy hol vagyunk, csak legyen a család körülötte. Én a DM-ben kértem dobozokat, árubeérkezés napján mindig összegyûjtötték és legkésõbb másnap délig mennem kellett érte, mert tovább nem szabadott nekik tárolgatni, hanem ki kellett volna dobni.

Nem hinném, hogy megviseli. Az én kislányom 1 éves múlt, amikor költözködtünk pár napra a szüleimhez, azután fél évre egy ideiglenes helyre, utána az új házba. Én úgy láttam, hogy mindegy hol vagyunk, csak legyen a család körülötte. Én a DM-ben kértem dobozokat, árubeérkezés napján mindig összegyûjtötték és legkésõbb másnap délig mennem kellett érte, mert tovább nem szabadott nekik tárolgatni, hanem ki kellett volna dobni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet!

Szerintetek mennyire viseli meg a gátat az elöl hordozás?

Nandu kend?nk van és a babánk majdnem 5 és fél kiló...

Legjobb válasz: Bocsánat, de a hiradóban NEM kendõrõl volt szó, hanem babaerszényrõl és mindez amerikában történt. Én mei tai-ba kötöm fel a fiam, 8,5 kg és rövidebb távra még mindig elöl hordozom. A derekat viseli meg, nem a gátat, de egy 5,5 kg-os babát még simán lehet elöl vinni.

Kenguru és kenguru közt óriási a különbség. A "lógó láb" effektus valóban nem jó, de az a kenguru hibája. Vannak olyan kenguruk, amik anatómiailag teljesen megfelelnek, alátámasztják a combokat, a baba úgynevezett béka pózban, vagy M tartásban ül a mamán. Ez nagyon egészséges, a megfelelõ csípõfejlõdést nagyon elõsegíti. Ilyen pl. a Manduca, Ergo, stb. Nekem elõször Baby Björn volt, ami valóban nem volt jó, ott tényleg lógott a Picim lába és meg-megrezzent alvás közben, megrándultak a lábai. Aztán kicsit tájékozódtam a témában (ennyi a minimum) és váltottam Manducára. Na, abban semmi rezzenés és imádja a kisfiam. Nekem is sokkal kényelmesebb, van széles derékalátámasztása is. Szóval, javaslom, hogy okosodjunk a témában és ne általánosítsunk.
Bocsánat, de a hiradóban NEM kendõrõl volt szó, hanem babaerszényrõl és mindez amerikában történt. Én mei tai-ba kötöm fel a fiam, 8, 5 kg és rövidebb távra még mindig elöl hordozom. A derekat viseli meg, nem a gátat, de egy 5, 5 kg-os babát még simán lehet elöl vinni.
Én is láttam a híradóban.De azokat a babákat nem szakszerûen kötött kendõben hordozták.Nekünk elsõnek egy Infantino babaerszényünk volt, ami szintén tud halálos is lenni, HA nem figyelsz a babádra összecsuklik benne, és nem kap levegõt...ha... ezt vissza is hívta a gyártó, pedig sok baba szerette, csak egy-kettõnek a felelõtlen anyja..na mindegy...Igazából egy takaróval is képes megfulladni a baba ha az anyukája nem figyel rá...vagyis tulajdonképpen bármivel...Szóval mi meitaiozunk, és nagyon szeretjük mindketten.Azt nem tudom, hogy a kendõvel mizu, de azt igen, hogy a m.t-t 8 kgig ajánlják elõl, utána hátulhordozás javasolt.Szerintem a kendõvel is hasonló lehet a helyzet.
Azt nem tudom, hogy milyen hatással van a gátra....De pont valamelyik nap volt a híradóban hogy ezek a hordozó kendõk életvaszélyesek!!Konkrétan...inkább le sem írom, de be akarják tíltani õket.Szerintem használjatok inkább kengurút, mert az egészséges és kénylmes a babuciknak is!
Bocsi elõször is egy kis off, az a bizonyos riport a Fókusz november 4-i adásában volt..javaslom az elsõ válaszolónak, hogy nézze újra : http://www.rtlklub.hu/most/15437_fokusz_malek_miklos_mindent.. nem a hordozókendõben fulladtak meg a csecsemõk, hanem erszényben..van különbség. A kérdezõnek: szerintem 5-6 kilónál még nem kéne, hogy a gát terhelõdjön, de hát ez egyén függõ, lehet, hogy neked a gerinced nem annyira terhelhetõ, vagy megviselte a terhesség. Próbáld ki háton.
7 kg felett már nem ajánlott, mert a medencetájéknak nem tesz jót. Én is kendõztem, de most már Mei Tait használok. A fiam már 10.5 kg, de még mindig elõl hordozom. Nem fáj semmim, persze ritkán hordozok, de akkor hosszabb ideig. Õ még ülni sem tud sehogy, és nem szeretem, ha nem látom, ezért nem kötöm a hátamra. A csípõre kötésnél meg nem férünk el rendesen, és õ sem szereti. A kenguru nem olyan jó, mint a kendõ, vagy az MT.
Elnézést az off- ért! Kerestem de nem találom a hÍrt. Amazonas hordozót vegyek nyugodt szÍvvel?
A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:25 A babaerszényben fulladtak meg azok a babák - már ha ez az, amit nem mersz leírni. Nem írom le, hogy mi a különbség eközött és a többi, biztonságos hordozó között, neten megtalálod, ha rákeresel. A kenguru pedig nem megfelelõ hordozóeszköz, a lógó lábtartás miatt, ami kifejezetten káros a piciknek, errõl sem írnék sokat, szintén megtalálható neten. A kérdésre pedig: 5 és fél kilósan még elõl hordoztam a porontyot, 7 kiló körül került a hátamra, nagyjából ez az a súlyhatár, ami tolerálható. De anyukája válogatja... valakinek ez is fárasztó már elõl. A gátat mindenképpen terheli, akármekkora a baba, úgyhogy ha hosszú távon szeretnél hordozni, akkor úgy fél kiló múlva gyakoroljátok a hátibabázást. :) Gátra meg vigyázni, intim torna, ha úgy érzed, hogy megviselõdik.
Valóban vannak olyan kengurúk amelyek nem olyan kényelmesek, de a Brendonban már lehet kapni szuper jókat, amiben fekve is tud lenni a babád:) Inkább nézd meg a riportot a neten....én nem írom le mert engem nagyon felkavart...szóval én nem használnám:(( Nekem 3 hónapos a picim 5 kilós, de inkább babahordozóba teszem hogy lásson engem vagy tudjon nézelõdi.
A kérdező hozzászólása: Hát azért írd már le légyszi, mert én ezt nem hallottam. A Kengurunál sokkal kényelmesebb és ergonómiai szempontból is jobb a hordozókendõ. Az elõbbiben csak lóg szegény gyerek.
Utolsó vagyok, folytatom: az én kisfiam 9, 5 kg. A mai napig elõl hordom, ebben sétálunk kb. 1-1, 5 órát, néha hegynek fel. Nagyon kényelmes, nem érzem, hogy a gátamnak baja lenne. Persze jó kis edzés, de imádom. Annyira jó érzés, ahogy a mellkasomra hajtja a fejét, vagy felnéz és a szemembe bámul közelrõl, vagy épp együtt elrágcsálunk egy almát. Remélem, még sokáig fogom bírni. Szóval, ne aggódj. Kellemes hordozást!

A szoptatás mennyire viseli meg a mellet? Meglog tőle, mitlehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Nem maga a szoptatás viseli meg, hanem az, hogy a zsírszövet átalakul, és az már nem lesz ugyanolyan. A tej termelésére alakul át a mell, és bizony megváltozik utána. (Amíg az ember lánya szoptat, addig feszes, kerek, telt, de aztán..... ) De ez legyen a legkevesebb.

Nem maga a szoptatás viseli meg, hanem az, hogy a zsírszövet átalakul, és az már nem lesz ugyanolyan. A tej termelésére alakul át a mell, és bizony megváltozik utána. (Amíg az ember lánya szoptat, addig feszes, kerek, telt, de aztán..... ) De ez legyen a legkevesebb.
Én magamnak azzal magyaráztam (persze nem biztos hogy így van), hogy ugye tele lesz tejjel, szép feszes lesz. Ilyenkor megnõ, ezt a növekedést a szöveteknek is követni kell. Aztán amikor már nem szoptatsz, akkor a "tartalma csökken", de a szövetek már nem húzódnak össze. Ezért mindenképp lógni fog valamennyire. Van akinek jobban, másnak kevésbé. Nekem nem lóg nagyon, igaz, én csak négy hónapig tudtam szoptatni, de akkor az elején nagyon sok tejem volt, hatalmas melleim lettek. Most egy picit lógósabbak a melleim, de nekem amúgy mindig feszes mellem volt, régen alig hordtam melltartót, mert nagyon szépen álltak a melleim. Most sem viselek mindig, de azért már gyakrabban, mert már nem olyan, mint volt. Viszont van mégegy fontos dolog. A szoptatás alatt mindenképpen olyan melltartót viselj, ami hiperbiztos tartást ad, ne sajnáld rá a pénzt, mert akkor kevésbé fog lógni a mell. A mellet ugyanis nem izmok tartják a helyén, hanem az ún. krupa szalagok. Régen azt mondták a lányoknak, hogy izmok tartják, és minél késõbb kezdjenek el melltartót viselni, mert akkor az izmok eltunyulnak, és nem fogja tartani a mellet. Ma már tudjuk, hogy ez nem így van, ezek nem izmok, hanem rugalmatlan szalagok. Minél nagyobb súlyt kell tartaniuk, annál jobban nyúlnak, és az alakjukat nem nyerik már vissza. Amikor tej van a cicikben, egyértelmûen nagyonbb súlyt is kell tartaniuk, ezért mindenképpen jó minõségû melltartó viselését ajánlom.

Fibroadenoma műtét után hogy éreztétek magatokat? Mennyi idő után tudtátok újra felhőtlenül érezni magatokat? Lelkileg mennyire viselt meg a műtét?

Több mint 1 hónapja műtöttek,de még mindig nem érzem jól magam a bőrömben, akárhányszot látom a heget sírni volna kedvem. 18 éves vagyok. Műtét után allergiás reakciót váltott ki bennem az anyag amivel összevarták,és még azóta is piros, gyullad a helye,már annyira nem vészes,de nagyon megviselt az egész. :( csak tudni szeretném,h nem vagyok egyedül.

Mennyire viseli meg a kisgyereket, ha az anyának új kapcsolata lesz?

Régóta ismerik egymást.

Legjobb válasz: Gyerek függõ. Ha még kicsi, akkor hamarabb elfogadja, de a nagyobb már nem. Attól is függ, hogy eddig mennyire szoktatta magához az anya.

Gyerek függõ. Ha még kicsi, akkor hamarabb elfogadja, de a nagyobb már nem. Attól is függ, hogy eddig mennyire szoktatta magához az anya.
Miröl van szo? Eddig az apával volt, most meg mással? Vagy egy hétig egyik idegen bácsi, köv héten másik kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: Nem egyik héten egyik másik héten másik. Csak nem mertem meglépni ezt a dolgot, még mindig tartok tõle a gyerek miatt.
NAGYON. Csak ez nem akkor jön ki, amikor a gyerek kicsi, hanem késõbb, amikor (egy átlagos gyerek esetében) már nemigen lehet vele semmit sem csinálni. Nézd meg a buggyant angol királyi családot! Nem új kapcsolatról van szó, csak a hülye formalitásokról és ezeréves hagyományokról - mégis szinte minden felnövekvõ gyerek SÚLYOS érzelmi és anya-problémákkal bír. Na ehhez vedd azt, hogy az anya elválik, vagy másik kapcsola van, a gyerek zavarodott lesz és szétesik az egész biztonságosnak vélt világa.
Nem tudom, nekem anyám 3x házasodott. Harmadszor 9 éves voltam. Most azt mondanám, hogy nem viselt meg, de valójában egy pszichológus nem ezt mondaná. Pl. 10 éves koromban loptam. Nem nagy dolgokat, csak ha voltam valahol elloptam ezt-azt. Faragót, sminktükröt, rotringot, ilyesmit. Persze kiderült, és leállítottak, de ezt egy pszichológus tuti valami lelki frusztrációra vezetne vissza. De így utólag, meg akkor sem volt olyan gáz. Kaptam egy kutyát, annak örültem. Az tény, hogy 18 éves korom körül csúnya balhék voltak a nevelõapámmal, de hát a kamasz kor már csak ilyen, nem?
Engem nem viselt meg! Tehát aki azt írja, hogy nagyon, azt ne vedd készpénznek. A gyerektõl függ. Én is ismertem már az illetõt és kedveltem is, jó arc volt velünk mindig, tehát én örültem is a társaságának. Ha jóba vannak akkor jó lesz a gyereknek is. Jobb is lehet neki egy jó nevelõ, mint egy rossz apa.
NAGYON!!!!!
Nõvéremnek 3 évesek voltak az ikrei, amikor összejött a mostani férjével. A lányok hamar megszokták, azóta apának szólítják, van közös gyerek is. Azóta 12 évesek az ikrek, jó tanulók, szorgalmasak, semmi gond velük. Szerintem nevelés kérdése is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!