Találatok a következő kifejezésre: Mennyire veszélyes méhszájseb (2 db)

Mennyire veszélyes a méhszájseb?

Volt már valakinek? Hogyan lehet meggyógyítani? Mit tesznek?

Legjobb válasz: A méhszájsebet mindenképpen kezelni kell, mert kezeletlenül elfajul és méhnyakrák alakulhat ki belõle. Nõgyógyászaton kezelik.

A méhszájsebet mindenképpen kezelni kell, mert kezeletlenül elfajul és méhnyakrák alakulhat ki belõle. Nõgyógyászaton kezelik.
Hogy mennyire veszélyes? NAGYON. Nem tudom, hogy mennyire tud elfajuni... de nekem is volt ilyen problémám, igaz, nem volt még nagy a seb, de akkor sem gyerekjáték. A nõgyógyászom leecsetelte valamivel (ha forró vízbe mártotok se tudom megmondani, mi volt az a szer, talán valami fertõtlenítõ...? passz), és emlékszem, hogy többször is megfordultam nála, mire helyrejöttem. Nem volt kellemetlen egyáltalán, legalábbis nem jobban, mint egy átlagos vizsgálat a nõgyógyásznál. :) Ha pedig nem akar gyógyulni a seb, akkor talán lefagyasztják, de errõl végképp nincs semmilyen tapasztalatom (hálistennek).

Mennyire veszélyes a méhszájseb kiműtése?

Legjobb válasz: Veszélyesebb ha nem mûtik meg! Nyugi nem lesz baj!

Veszélyesebb ha nem mûtik meg! Nyugi nem lesz baj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!