Találatok a következő kifejezésre: Mennyire veszélyes emberre (17 db)

Madárpókok mérge mennyire veszélyes az emberre?

Legjobb válasz: Arra aki ennyire nem tud helyesen írni, arra veszélyes. Ezt megérzi a pók, és erõsebb mérget termel. Egyébként az enyémre azt mondták, hogy csak akkor veszélyes, ha allergiás vagyok rá. de ez csak akkor derül ki, ha már megmart. Szóval én inkább nem nyúlkálok be hozzá.

Arra aki ennyire nem tud helyesen írni, arra veszélyes. Ezt megérzi a pók, és erõsebb mérget termel. Egyébként az enyémre azt mondták, hogy csak akkor veszélyes, ha allergiás vagyok rá. de ez csak akkor derül ki, ha már megmart. Szóval én inkább nem nyúlkálok be hozzá.
Nem halálos. Elõfordulnak izomgörcsök, láz, hányinger ilyesmi tõle, de ez sem minden esetben.
14 évesen pont nemfogsz belehalni :D XD 14 éves már serdülõ vagy kamasz vagy micsoda a gyerek az durván 8 éves kor
A kérdező hozzászólása: Figyelj telefoni írok és ezen van hogy automatikusan át rak egy másik szóra
A kérdező hozzászólása: Nem csak venni akarok eggyet . És még az elõz szeretnék tudni is a veszéjjeirõl
Miért, megharapott?
A kérdező hozzászólása: Picsba akk a 14 az gyerekne k számít ogg fuck am köcce :S
gyerekekre és nagyon beteg idös emberre esetleg lehet halálos ugy tudom, de sima felnöttre nem:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod
A kérdező hozzászólása: oksa köszi :D

Radioaktív zónából jövõ ember mennyire veszélyes?

Elég hülye kérdés, de sosem foglalkozatott a téma, sem a radioaktivitás, úgyhogy elõre is bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de egyáltalán nem értek hozzá. Egy barátnõm most fog érkezni US-ból és abból a régióból (teljesen a nyugati partról), ahol a tracker map szerint 4-5-ös erõssgû radioaktív zóna van (5ös a legnagyobb) és nem tudom, hogy tulajdonképpen veszélyes-e más emberekre, vagy reptéren tartanak-e erre ellenõrzést? Mert azt mégsem tehetem, hogy kifaggatom, hogy ettél-e halat, fürödtél-e a környéken, nem érzed-e magad furcsán? Mert ha igen, akkor ne találkozzunk... Ajándékokat is hoz onnan és nem tudom a tárgyakról sem, hogy mit reagáljak rájuk. Látszólag õt hidegen hagyja, engem nem. Segítség? :-(

Legjobb válasz: Egy segítséget tudok ajánlani: kevesebb internet nézés, több fizika tanulás :) Szerinted, átlagembert beengednek nagyon veszélyes zónába? Amennyiben a barátnõd meg olyan munkát végez, ahol sugárzó anyaggal dolgozik, neki van tudása és szükséges védõfelszerelése, sõt, külön ellenõrzik mindennek a veszélyességét. Szerinted ott külön olyan szuvenírt gyártanak, amivel a turistákat teszik el láb alól? :) Nem ettõl fogsz elpatkolni, nyugi. Van annyi halálok - inkább azért aggódj, hogy elüt az autó. Arra még esélyed is van :P

Egy segítséget tudok ajánlani: kevesebb internet nézés, több fizika tanulás :) Szerinted, átlagembert beengednek nagyon veszélyes zónába? Amennyiben a barátnõd meg olyan munkát végez, ahol sugárzó anyaggal dolgozik, neki van tudása és szükséges védõfelszerelése, sõt, külön ellenõrzik mindennek a veszélyességét. Szerinted ott külön olyan szuvenírt gyártanak, amivel a turistákat teszik el láb alól? :) Nem ettõl fogsz elpatkolni, nyugi. Van annyi halálok - inkább azért aggódj, hogy elüt az autó. Arra még esélyed is van :P
Nem hiszem, hogy veszélyesek.
Semennyire nem veszélyes, meg aki már veszélyesen sugárzik az általában el is szokott patkolni. Egyébként igen, reptéren is nézik.
Nem veszélyes. Még ha enyhén sugárbeteg lenne, akkor sem fogod elkapni tõle, még bõr-érinkezéssel sem. (Ha súlyosabb beteg lenne, az meglátszana...)
"Radioaktív zónából jövõ ember mennyire veszélyes?" Ha van nála puska, és szemei vérben forognak, akkor nagyon veszélyes!!

Valaki élt közületek, vagy járt Oroszországban? Mennyire veszélyes egy nőnek? Milyenek az emberek? Minden infót légyszi!

Legjobb válasz: Azért ennyire nem :) Mikor én voltam 3 éve -bár ffi vagyok- egy pillanatra sem féltem különösebben. De azért éjjel egyedül semmiképpen ne hagyd el a belvárost, és ha lehet a szállásodat sem. Azért annyira viszont nem veszélyes mint ahogy te gondolod :) De bunkó egy nép azt most mondom :)

Én több éven keresztül rövidebb hosszabb idõt töltöttem az országban, én imádtam ott lenni és ma ia szívesen megyek ki. Bár nekem volt kikhez kimenni így nem voltam egyedül. Ha tanulni mész vagy dolgozni akkor nyugodtan tedd, ha csak egy két hetes utazás akkor érdemes nem egyedül menni, hiszen számodra ismeretlen ország és tény, hogy vannak rossz emberek az egész országban, de hol nincsenek.? Nekem nem volt és nincs is rossz élményem, pedig voltam az ország több területén is. Minden jót neked!
Az emberek többsége kedves, becsületes, tisztességes, barátságos, persze hogy akadna bunkó, durva, agresszív, alkoholista is, de hol nem?
Azért ennyire nem :) Mikor én voltam 3 éve -bár ffi vagyok- egy pillanatra sem féltem különösebben. De azért éjjel egyedül semmiképpen ne hagyd el a belvárost, és ha lehet a szállásodat sem. Azért annyira viszont nem veszélyes mint ahogy te gondolod :) De bunkó egy nép azt most mondom :)
Második vagyok. Azt azért mindenképp :) Meg ajánlom ha mégis kiköltöznél legalább 10szer menj ki, és szokd a környezetet, és a környéket, embereket..
turista tömeghelyeken nem veszélyes, de onnan nem túl ajánlatos kikeveredni, nem egy kulturnép ...
Huhh vazze, errõl nem is tudtam, hogy az oroszok ilyen elmaradott népség. Nah oda se megyek életemben:D az fix. Amúgy hogy valami jótanácsot is próbáljak írni, (a legális fajtából)gázspray legyen nálad ha kimész, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Bunkók?! Jajj, ne! Hát ezért tanulom a nyelvüket? XD Köszi mindent, amit mondtatok! Az angolokról is tévképzetem volt, de ott pozitívat csalódtam :o) Ezek szerint még meg kell gondolnom, hogy kiköltözzek-e Rásszíjjába :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :*
A kérdező hozzászólása: Köszi a felvilágosítást! Ez melyik városban, mindegyikben? Szegények és kirabolnak, tuskók és megerõszakolnak? Ennyire veszélyes?
A kérdező hozzászólása: Szuperek vagytok! Nagyon köszönöm mindenkinek a jótanácsokat! Azért volt itt hideg is, meleg is, ezek szerint jó lesz, ha a saját szememmel látom. Azért még bátorságot kell gyûjtenem, meg csiszolnom az oroszomat. Ja, és nem túristaként mennék, hanem (ha eljutok addig) a cégem ottani irodájába dolgozni. Minden válaszolónak minden jót kívánok!

Gyomorvérzés. Ki, mit tud róla? Mennyire veszélyes egy idősebb korú ember esetében? Mit tesz ilyenkor az orvos abeteggel? Ha többször is jelentkezik mi lesz vele?

Elnézést a sok kérdését egyszerre, de nagyon aggódom! A nagypapámnak volt 2hónapja 2x is.. nagyon félek. Nem szeretném ?t elveszíteni! El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de nagyon veszélyes dolog. Én úgy tudom, hogy elõrehaladott állapotú gyomorfekély esetén szokott ilyen elõfordulni, azt pedig gyógyszeres kezeléssel helyre lehet hozni. De minél hamarabb orvoshoz kell menni vele! Remélem nagypapád rendbe jön!!

Ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de nagyon veszélyes dolog. Én úgy tudom, hogy elõrehaladott állapotú gyomorfekély esetén szokott ilyen elõfordulni, azt pedig gyógyszeres kezeléssel helyre lehet hozni. De minél hamarabb orvoshoz kell menni vele! Remélem nagypapád rendbe jön!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ! Az 1. eset után kórházba kerül, de az ünnepek alatt volt(karácsony környékén..) ezért karácsoynra hazaengedték így csak pár napot volt bennt akórházban, de sajnos nem tartotta be a szabályokat és pár nap otthon lét után ismét bekerült, nem olyat evett amilyet szabad eltt volna neki, emelt nehezet és hasonlók. Ezután már több idõre vitték be.. most jelenleg sajnos nem tudok friss információkat róla .. félreértések elkerülése végett, nem azért mert nem érdekel, hanem mert nincs leheõtésgem rá h meglátogassam, stb mert 300km-re élek tõle.
Szia! Nekem már volt kisebb gyomorvérzésem. Elsõként gyomortükrözést végeznek, és vesznek szövetmintát. Ebbõl kiderül van-e valami baktérium a gyomorban. Majd gyógyszeres kezelés következik, de ez igazából akkor ér valamit, ha a beteg odafigyel az étkezésre. Semmi fûszeres, szénsavas, alkohol vagy cigaretta. Abszolút kímélni kell a gyomrot, és akkor nagy baj nem történhet. Nálunk ez családi betegség, nagynénémnek kilyukadt a gyomra, vagyis bevérzett, már kétszer, szerencsére túlélte, de ha idáig jut valaki akkor minden másodperc számít! Jó egészséget, és jobbulást kívánok a nagyapádnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos választ! Jobbulást neked is. Bízom benne, h nem lesz gondja, bár a 2. vérzés sajnos az étkezés nem betartása végett történt..féltem nagyon :(

Mennyire veszélyes az emberre ha a lakásban élő macska bélférges?

Legjobb válasz: Bizonyos férgek átkerülhetnek az emberbe, de nem kell megijedni, a gyakori, alapos kézmosás megelõzi. A cicát mindenképp féregteleníteni kell. Ha fertõzésgyanús valaki, a háziorvos segít.

Bizonyos férgek átkerülhetnek az emberbe, de nem kell megijedni, a gyakori, alapos kézmosás megelõzi. A cicát mindenképp féregteleníteni kell. Ha fertõzésgyanús valaki, a háziorvos segít.
A macskát rendszeresen féregteleníteni kell, akkor nemlesz baj.
Vannak féreghajtó gyógyszerek állatoknak árulnak az állqatgyógyszertárban venni kell! Ha nem mosol kezet és minden szart a szádba veszel akkor elkapod a gilisztákat.Erre meg van egy nagyon hatásos módszer.Fokhagyma!Nem valami finom és a szaga is borzalmas de a leghatásosabb fegyver giliszták ellen.

A légylárva mennyire veszélyes az emberre?

A spájzban megrohadt egy "eltévedt" krumpli egy nylon zacsiban és tele volt olyan kókusz reszelékhez hasonló izékkel. Lemostam mindent, amit csak találtam, de nem tudom hova hullott, potyogott még abból az apró szarból, mert alig látni.

Legjobb válasz: Semennyire. Miután a légylárva csak az elhalt/rothadó dolgokat eszi, ezért a világháborúk alatt elõszeretettel használták a sebek tisztítására. Mindent megettek, aminek mennie kellett, de semmit sem bántottak, amit nem szabadott. Bizonyos esetekben, különösen nehezen gyógyuló sebeknél (pl.: pók és kígyó marások) az USA-ban mai napig használják.

Semennyire. Miután a légylárva csak az elhalt/rothadó dolgokat eszi, ezért a világháborúk alatt elõszeretettel használták a sebek tisztítására. Mindent megettek, aminek mennie kellett, de semmit sem bántottak, amit nem szabadott. Bizonyos esetekben, különösen nehezen gyógyuló sebeknél (pl.: pók és kígyó marások) az USA-ban mai napig használják.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) Igen, errõl amúgy én is hallottam, hogy pl. "csontikat" tettek sebekre, de azért még is beijedtem. :-)

A tengerimalac harapása mennyire veszélyes az emberre nézve?

Legjobb válasz: Semennyire. Ha a saját, egészséges, otthon lévõ malackád harap meg, annak semmi jelentõség, mosd le, esetleg kend le Betadinnal vagy más fertõtlenítõvel a sebet. Ha véletlen ezzel együtt begyulladna, akkor dokihoz kell menni. Ha beteg, vagy bizonytalan eredetû az állat, akkor talán érdemes egy tetanuszra elmenni.

Semennyire. Ha a saját, egészséges, otthon lévõ malackád harap meg, annak semmi jelentõség, mosd le, esetleg kend le Betadinnal vagy más fertõtlenítõvel a sebet. Ha véletlen ezzel együtt begyulladna, akkor dokihoz kell menni. Ha beteg, vagy bizonytalan eredetû az állat, akkor talán érdemes egy tetanuszra elmenni.
Fáj, kicsit vérezhet, de ennyi. És csak véletlenül, vagy félelembõl harapnak, egyáltalán nem agresszívek. Kb. mintha egy gombostût szúrtak volna az ujjadba. :) Én egyszer adtam neki valami apró finomságot (már nem is tudom mi volt), és véltlenül az ujjamba harapott a kaja helyett. Persze elrántottam az ujjam, és mondtam is valamit. Õ is hátraugrott, szerintem pontosan tudta, hogy belémharapott. Aztán megint odanyújtottam, mire odajött, és nagyon lassan, óvatosan kivette a kezembõl, nehogy megint mellényúljon. :)
Ha nem beteg a malac, semennyire. Nekem is vannak évek óta, megszeliditésig harapósak, még sosem lett bajom.Le kell fertõtleniteni és ennyi.

Mennyire veszélyes ha egy olyan ember vesz egy kuvasz kölyköt, aki nem ért a kutya neveléséhez, és nem is túl határozott, vagy magabiztos?

Szeretnék lebeszélni róla egy ismer?st, de nem megy.

Legjobb válasz: Aki "nem túl határozott vagy magabiztos", annak nem ajánlom a kuvaszt. A kuvasz õt ettõl még elfogadja falkavezérnek, mert õ ad neki enni, meg is védi mindenkitõl. De ha egy félreérthetõ helyzetben a kutya védeni akarja õt, nem fogja tudni visszafogni!

Aki "nem túl határozott vagy magabiztos", annak nem ajánlom a kuvaszt. A kuvasz õt ettõl még elfogadja falkavezérnek, mert õ ad neki enni, meg is védi mindenkitõl. De ha egy félreérthetõ helyzetben a kutya védeni akarja õt, nem fogja tudni visszafogni!
A kérdező hozzászólása: Sajnos biztos vagyok benne, hogy nem fogják kutyasuliba vinni. Csak másik városban van. Úgy érzem rossz vége lesz, de ne legyen igazam. Én sem viszem kutyasuliba a kutyámat, de én mielõtt megvettem elolvastam 5 könyvet. Amire nekik "nincs idejük".
Nagyon kevés olyan állattartó van aki szakértõje az adott fajnak. Ha így lenne, akkor viszonylag kevesen tartanának állatot. Nem kell lebeszélned róla. Ha tud megfelelõ idõt, teret rászánni, akkor semmi baj a kuvasz tartással.
Vannak elsõ kutyának ajánlott fajták és vannak "haladó szintû" állattartóknak ajánlott fajták... A kuvasz a haladóba tartozik :D Elsõ kutyának olyant szoktak ajánlani, mely nem törekszik állandóan hatalomátvételre, nem makacskodik állandóan...stb...a családi fajták is ide tartoznak. Persze õket is el lehet rontani, csak nehezebb :)
léteznek kutyasulik
A kérdező hozzászólása: #4 Nem azt fogadja el a kutya falkavezérnek aki enni ad neki. Akkor nem lenne annyi kutya aki elõl nem lehet elvenni a kaját amikor eszik, mert megharapja a gazdáját. Sõt olyat is hallottam már hogy odaadják a kutyának a kajáját és menekülnek, mert támad a kutya. Ilyet nem csinál a kutya a falkavezérrel. Én a saját kutyám szájából kivehetem a kaját. Bármikor.

A menyét mennyire veszélyes az emberre? Bemegy a lakásba?

Bp., társasház, sok fa az udvaron és a környéken. Valószín?leg a padláson tanyáznak. Az a konkrét kérdésem, hogy pl. éjjel nyitott ablaknál merjünk-e aludni, vagy simán bejöhetnek?

Legjobb válasz: Nálunk a faluban egy menyét halálra rágcsált egy magára hagyott kisbabát.

Nálunk a faluban egy menyét halálra rágcsált egy magára hagyott kisbabát.
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? Éjjel? Vagy mi az , hogy magára hagyott?
Az anyuka elment a boltba és addig valami állat valószínûleg menyét szétrágta a babát.
Az, hogy miért nem vitte magával a babát senki sem tudja.
nem megy be sajnálom, de inkább a egerekre, galambokra, tojásra meg ilyenekre bukik, nem rátok
Nálunk is vannak, simán nyitott ablaknál alszunk. Ezek nagyon félénk állatok, nem fognak belopózni és megrágni. De ha aggódsz, léteznek különbözõ menyétriasztó cuccok (bántani nem szabad õket, mert védettek!) Ha valami meg is rágta a babát (jajj, ezek a falusi legendák...), az tuti nem menyét volt, még a macska is sokkal valószínûbb. "Az, hogy miért nem vitte magával a babát senki sem tudja." Miért nem...? Még, ha esetleg be is ment volna egy menyét, könyörgöm, az egy 20 centis, 20 dekás állat!
Érdekes, a hírekben még sosem hallottam menyét által megrágott babáról, pedig szerintem ez garantáltan fõmûsoridõs botrány lett volna. A menyét által leggyakrabban elkövetett galádság, hogy szeret feltûnõ helyekre piszkítani. A szigetelõanyagokat is szétcincálhatja, ha van olyan a padláson. Esetleg még lophat tyúkot, de az inkább már nagyobb rokonaira jellemzõ(nyest, görény). Embert nem eszik, de még ha meg is próbálná, fél kézzel agyon tudnád csapni. Nincs akkora, mint egy patkány. Így néz ki a veszélyes szörnyeteg: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/2051234448/lightbox/

Ilyen téren tapasztalt emberek! Mennyire veszélyes az a módszer, hogy összeismerkedik a fiú egy lánnyal és aznap éjjel alkalmi szexelnek? 18F

Mik a tapasztalatok? Több mint fél éve nincsen párom, lehet hogy belemennék, de eddig mindig elriasztottak azok a dolgok amiket mondtak erről, pl egy két ismerősöm üveggel ütötték le meg ilyenek, drog van a partizós helyeken stb =S Az viszont alap, hogy vinnék gumit!

Legjobb válasz: Mi ez, a Közel-kelet..? :) Még össze sem jött a dolog, de már elõre aggodalmaskodsz. Ismerkedj neten, úgy "biztonságos" - bár úgy is belefuthatsz egy fekete özvegybe. :)

Mi ez, a Közel-kelet..? :) Még össze sem jött a dolog, de már elõre aggodalmaskodsz. Ismerkedj neten, úgy "biztonságos" - bár úgy is belefuthatsz egy fekete özvegybe. :)
Én eddig mindig jól jártam vele, pedig egy jópáron túl vagyok. Felesleges aggódni, mert a legtöbb lány ugyanazt akarja, mint Te: szexelni.
A kérdező hozzászólása: " Felesleges aggódni, mert a legtöbb lány ugyanazt akarja, mint Te: szexelni." Ezzel most jelentõsen megnyugtattál és igazat is adok Neked! :) Lehet, hogy tényleg feleslegesen aggódom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!