Találatok a következő kifejezésre: Mennyire van a peteérésre az, (25 db)

Nem befolyásolja.
Nem fog elmaradni a peteérés!Lehet próbálkozni!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a segítséget nektek.

Inszemináció? A budapesti Kaáliban lesz, de nem tudom, hogy mennyi lesz a költség? Azt tudom, hogy 45. 000, de ebben benne van az ultrahangos peteérés figyelés is? Mi mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Nálunk, vidéken 40.000Ft maga az inszem, az Uh-k és a hormonok + költség. Én 70-80 körül számolok, minimum 60.000 nálunk ha spontán ciklusban lesz.

Nálunk, vidéken 40.000Ft maga az inszem, az Uh-k és a hormonok + költség. Én 70-80 körül számolok, minimum 60.000 nálunk ha spontán ciklusban lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Inszemináció menetére lennék kiváncsi, meg hogy kb. :mennyibe kerülnek a gyógyszerek? Nekem a closty eddig nem segített. Van valaki aki ugyanígy volt az injekciótól pedig lett peteérése?

Legjobb válasz: Szia.Attól függ milyen stimulálót írnak fel. Nekem sem segített a closty simán, de az inszemináció elõtt azt írták föl és 1 petesejt megérett, abból lett a lányom. Most újra járunk, de már 2 sikertelenen túl vagyunk, pedig 2-3 tüsszõm is volt. A Kaáliba ha nincs a hormonokkal gondd, akkor clostyt írnak fel, ha van peteérési zavar, akkor gondolom injekciót, ami jóval drágább, olyan 15-20 ezer ft. Ja leírom a menetét: 3. naptól 7. napig closty, 10-12 nap között UH, ahol megnézik hány és mekkora tüsszõk lettek, majd ez alapján megmondják hányadik napon lesz az inszemináció. Nekem 16. napon sikerült a lányom. Maga a beavatkozás nagyon rövid és fájdalommentes. Következõ naptól progeszteron pótlás, ami általában hüvelygolyókat jelent napi 2x-3x.2 hét múlva teszt. Ennyi.

Szia.Attól függ milyen stimulálót írnak fel. Nekem sem segített a closty simán, de az inszemináció elõtt azt írták föl és 1 petesejt megérett, abból lett a lányom. Most újra járunk, de már 2 sikertelenen túl vagyunk, pedig 2-3 tüsszõm is volt. A Kaáliba ha nincs a hormonokkal gondd, akkor clostyt írnak fel, ha van peteérési zavar, akkor gondolom injekciót, ami jóval drágább, olyan 15-20 ezer ft. Ja leírom a menetét: 3. naptól 7. napig closty, 10-12 nap között UH, ahol megnézik hány és mekkora tüsszõk lettek, majd ez alapján megmondják hányadik napon lesz az inszemináció. Nekem 16. napon sikerült a lányom. Maga a beavatkozás nagyon rövid és fájdalommentes. Következõ naptól progeszteron pótlás, ami általában hüvelygolyókat jelent napi 2x-3x.2 hét múlva teszt. Ennyi.
Szia!Nekem se volt jó a closty mert cisztám lett tõle.Injekciót adok magamnak, kb 30.000ft-ba vannak a hormonok havonta.Ebbe benne van már a sárgatest hormon is amit inszem után kell szedni napi 2×2szemet.Az én stimulációm így néz ki (ez mindenkinek más, személyre szabott) A menses elsõ három napján ultrahangra kell mennem itt megmondják, hogy minden rendben van-e, és hogy ciszta mentes a méhem.(ha van ciszta akkor ez a hónap kilõve akkor nem lehet hormonnal stimulálni, mert attól megnõ a ciszta!)Az ultrahang napján ami általában a második vagy a harmadik nap 2ampulla Fostimon 1 oldószerrel feloldva, ugyan ez a következõ napon is.Majd egy nap szünet.Következõ nap 1 ampulla Merional 1 nap szünet majd megint 1 ampulla merional végül még egy nap szünet, és a következõ nap ultrahang.Itt megmondják, hogy mennyi pete ért be.Nekem ettõl a stimulációtól lett legutóbb 3db, (de mégse sikerült). Még ezen a napon tüszõrepesztõ injekció, és 2 nap múlva inszemináció.Ezután 14 nap múlva tesztelni, és várni a "csodára" :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nekem csak az egyik petevezetékem átjárható.Sajnos peteérésem nem igazán volt a clostytól.Háziorvosom endokrinológushos küldött(inzulinom normális) aki Meforalt írt fel napi 500mg-ot.Sajnos túlsúlyos is vagyok.Az utolsó ultrahangnál bunkón közölte velem a doki hogy amíg le nem fogyok felejtsem el hogy az életbe gyerekem lehet, diabetikushoz írányított.Na most a nagy küzdelem és diétának köszönhetõen -8kg nál tartok.Nem tudom hogy a diétának köszönhetõ-e vagy a Mefralnak de már 2 hónapja 33 napra megjön a menstruációm, ami eddig örültem ha 60-70 napra jött meg.Most inszeminációra fogunk menni, és kiváncsi vagyok hogy, most hogy fogytam segít-e hogy peteérésem legyen.Csak aggódok hogy kb.:mennyibe kerül egy inszem hogy elég lesz-e a félretett pénzünk rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Azt szeretném kérdezni hogy az inszem után mentél egyszerre dolgozni vagy ajánlják a pihenést otthon?
Dolgoztam utána, mindent ugyanúgy csináltam, viszont mikor pozitív lett a teszt és mentem hcg-s vérvételre -ahol megállapították, hogy igen, terhes vagyok - akkor a doki azt mondta, hogy ha tehetem, próbáljam kiíratni magam a háziorvossal. Így tettem, és bár problémamentes volt a terhességem, azért nem bántam meg, hogy pár hónapot még magammal és a pocaklakómmal nyugodtan tölthettem. Felejthetetlen volt az az idõ!

Missed abortusz után van itt olyan aki tudja mikor volt peteérése az első hónapban? Mennyivel később jött meg a menzeszetek (ha késett)?

köszi!

Legjobb válasz: Én nem tudom, hogy mikor volt a peteérésem, de napra pontosan 4 hétre rá jött meg a menzeszem. Akkor gondolom félidõben lehetett.

Én nem tudom, hogy mikor volt a peteérésem, de napra pontosan 4 hétre rá jött meg a menzeszem. Akkor gondolom félidõben lehetett.
A kérdező hozzászólása: én is most tapasztaltam peteérés jeleket, 2 hétre a mûtét után...azt hittem eddig hogy téves de akkor gondolom nem és nekem is idõben meg fog jönni...
Nekem rá 3 hétre volt peteérésem, elég intenzíven éreztem, 2 hét múlva meg is jött.
Nekem 11 nappal a mûtét után volt peteérésem.Mindig megérzem de akkor nem akartam elhinni, így fel is írtam és 14 napra rá megjött a menszesz.Pont ahogy elõtte szokott.

Ma van a 14napja h szedem a Lindynette20tabit, és együttvoltam a barátommal. Fogamzásgátló szedés alatt van peteérés? Mennyi az esély a terhességre?

Legjobb válasz: Ha normálisan szeded a gyógyszer, nem esel teherbe. Megvártad amíg hat a gyógyszer? Ha igen akkor nyugi:)

Ha normálisan szeded a gyógyszer, nem esel teherbe. Megvártad amíg hat a gyógyszer? Ha igen akkor nyugi:)
A kérdező hozzászólása: szedem rendesen mindig ugyanabban az idõben, de van egy kis baj, most fogom bevenni a mait 10 perc múlva, aggódjak?
nem értem mirõl beszélsz. Hanyadik naptól véd a gyógyszer?
Én is ezt szedem és nekem azt mondták már 2 hét után védve vagy. De most miért kellene aggódni?
nem értem h miért szedsz gyógyszert, ha abszolút nem vagy tisztába h mikor véd hogy kell szedni stb... olvasd el párszor a tájékoztatót, vagy olvass utána a neten.
te jó isten... szerinted mire szeded a fogamzásgátlót, mellnövesztésre? téged el kellene tiltani az élettõl, ha ennyire buta vagy.
Nincs peteérés a fogamzásgátló szedése alatt, de ezt tudhatnád, ha már elkezdted szedni.

Pénteken lefeküdtem a barátommal (nem védekeztünk, de nem élvezett belém). Az internetes naptáram szerint szombaton lesz peteérésem. (tehát 8 nap van a szeretkezés és a pé. Között) mennyi esélyem van rá hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad

Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad
van esely, mar volt 100 hasonlo kerdes, vedekezes nelkul szeretkezni soha nem szabad, ha csak nincs a tervek kozott gyerek. Nem tudom, mit kepzelsz es meg itt kerdezed, hogy lehetsz e terhes. Magadnak keresed a bajt. Varj 2 hetet es csinalj tesztet, vegul is nem mindenki egyforman termekeny es az elonedvek sem minden esetben termekenyek.
Mivel nem védekeztél (az elõváladék ellen is kell!!!), lehetsz terhes. De ha neked megéri az idegeskedés...akkor egészségedre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes.arra szeretnék választ kapni, hogy véleményetek szerint erre mennyi esély van.légyszi irjatok.köszi

Kb. 2 hete szeretkeztünk a párommal megszakításos védekezéssel. Rá kb. 4-5 napra volt a peteérésem. Már 5 napja furán érzem magam, mellfeszülés, émelygés, rossz előérzet(ez már lehet a pániktól van). Mennyi az esélye a terhességnek?

Már 4 éve így szexelünk a párommal, most lehet, hogy tehes lettem? (volt ebben a hónapban gombás fert?zésem is) Csináltam tegnap tesztet, de azt mutatta nem vagyok terhes, bár szerintem ez még semmit nem jelent.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes, de ezt sose lehet tudni! Nekem a menszesz elötti napokban is szokott terhességhez hasonló tünetem lenni, de a pániktól meg aztán biztosan produkálhatsz ilyeneket. Szerinten két-három nap mulva csinálj még egy tesztet, ha negatív, akkor megnyugodhatsz.

Szerintem nem vagy terhes, de ezt sose lehet tudni! Nekem a menszesz elötti napokban is szokott terhességhez hasonló tünetem lenni, de a pániktól meg aztán biztosan produkálhatsz ilyeneket. Szerinten két-három nap mulva csinálj még egy tesztet, ha negatív, akkor megnyugodhatsz.
De miért így szexeltek??? Nem lenne egyszerûbb gumival vagy gyógyszerrel? Vagy babát szeretnétek? Mert akkor nem lényeg, de legalább nem stresszelnél most sem, hogy vajon terhes vagy-e vagy sem. Amúgy meg 2 hét az semmi, a szervezetnek idõ kell, hogy kellõ mennyiségû hcg-t termeljen amit a teszt kimutat. Várj még vagy 2 hetet a teszttel, akkor már tuti eredményt mutat.
Az esély ott van, bár ha biztos vagy benne hogy az aktus után 4-5 nappal volt peteérés, ha ez tuti, akkor nem vagy terhes. Ha nem biztos hogy akkor volt peteérés, akkor megvan az esély. Ha késik akkor csinálj újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tuti, hogy peteérés elõtt szexeltünk! Én sem vagyok odáig ezért a módszerért, de a barátom nem hajlandó gumit használni. És a fogamzásgátlómat sem fizeti ki, nekem pedig nincs pénzem rá, mert munkanélküli vagyok:( De remélem most õ is megijedt, bár ezt nem látom rajta, azt hajtja, hogy úgysem vagyok az:S és tök nyugodtan fekszik tovább. De nagyon remélem, hogy legalább azt látja, hogy én min megyek keresztül és veszi a fáradtságot és felveszi a gumit...
Ne haragudj, de jó tahó a párod...én biztos megkérdezném, hogy a gyógyszert fizeti, vagy a baba költségeit...esetleg egy abortuszt??? Az ilyentõl nagyon dühös tudok lenni! Mikor nem érdekli a pasit, hogy min megy keresztül a nõ...végülis nem az õ nyakán maradna a gyerek... ... ... A másik dolog: te miért mész bele így a szexbe? Ha nincs gumi, se gyógyszer, vigyél be egy neilon zacsit, hogy ezt húzza fel, különben bajok lesznek! :D
Tudom, hohgy nem a kérdésre válasz, de nagyon sajnállak, hogy ilyen barátod van. Mi az, hogy nem hajlandó se óvszert használni se kifizetni a gyógyszert? Kérdés, hogy mennyire vagy neki fontos ha ennyire hidegen hagyja, hogy mi történik veled. Ha netán terhes leszel, akkor mit fog tenni? Szakít vagy közli, hogy vetesd el? Arról nem is beszélve, hogy Te is mondhatod, h addig nincs sex, míg nem védekeztek valamivel.
A kérdező hozzászólása: Csináltam már ezt, hogy nem szexelek akkor, de képes volt hajnalig piszkálni és nem hagyott aludni. Így belementem. Már bánom, sokkal határozottabbnak kellett volna lennem:(És ez után így is lesz! Megmondtam neki ha terhes vagyok, kiteszem az összes cuccát az utcára és mehet ahova akar. Ugyanis az abortuszra nincs pénze(vagyis ezt mondta) így a szüleimtõl kell kérnem pénzt rá amíg nem találok utána munkát!:(:(:(
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megjött a menszim, nem vagyok terhes!:) Jövõhéten meg megyek fogamzásgátlót íratni. Köszi s egítséget!

A barátnömnek ma van peteérése kedden voltunk együtt utoljára.1 max 2 percig gumi nélkül mennyi annak az esélye hogy teherbe esik hogy ma van peteérése? ! Olyanok kerüljenek akik nem értenek hozzá!

Legjobb válasz: Elvileg nem sok. De olyan elöfordulhat, hogy éppen a szex vált ki egy spontán peteérést, ezért (is) célszerü rendesen védekezni.

Elvileg nem sok. De olyan elöfordulhat, hogy éppen a szex vált ki egy spontán peteérést, ezért (is) célszerü rendesen védekezni.
50%. Vagy igen vagy nem.

Szerintetek mennyi az esély a terhességre ha hétfőn lefeküdtem a barátommal és ma van peteérésem? ! Nem élvezett belém, megszakítással védekeztünk.

Legjobb válasz: amit az elsõ írt k*rvára nem vélemény hanem tény. azt meg h mikor van peteérésed csak teszttel tudod kimutatni, ha nem csináltál ovulációtesztet akkor fingod sincs h mikor van peteérésed. ha mindenkinek csak a ciklusa közepén lenne amikor elvileg lennie kéne, akkor senki nem esne teherbe véletlenül...

amit az elsõ írt k*rvára nem vélemény hanem tény. azt meg h mikor van peteérésed csak teszttel tudod kimutatni, ha nem csináltál ovulációtesztet akkor fingod sincs h mikor van peteérésed. ha mindenkinek csak a ciklusa közepén lenne amikor elvileg lennie kéne, akkor senki nem esne teherbe véletlenül...
megszakitás.. ezt mikor növitek már ki? ez nem védekezés, és aki nem védekezik, az lehet terhes. na, vagod?? :) )
Drágaság, most százalékokat akarsz hallani? Ésszel szexelj!
xd komolyan is vetted ezt a képletesdit? gratulálok
A kérdező hozzászólása: 00:36. erre küld légyszi: [email protected]
34.2345% ha pontos számot akartál hallani. a képletet ha kéred átküldöm írj privátot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm h irtál :)
A hímivarsejtek két napig életképesek, de valamelyik 4-5 napot is kibír. A megszakítás meg nem a leghatékonyabb, ez tény. Kicsi az esélye, hogy terhes lettél, de azért van. Tesztelj kb. 2-3 hét múlva, addig meg marad az idegeskedés :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk konkrétan baba projekten. 1-2évet szeretnénk várni de ha "becsúszik" nem baj. Nem lesz abortusz.. 5 és fél éve vagyunk együtt a barátommal. 23L
hat, akkor meg, ha nem baj a baba, akkor mi a gond? de ha akartok gyereket, akkor minek az ovszer? amugy megvan az esélye.
A kérdező hozzászólása: 00:06-os. nem vagyok hülye és biztos h ma van.
A kérdező hozzászólása: Ritkán alkalmazzuk ezt, általában óvszer, de ha terhes vagyok / lettem marad a baba, csak érdekel h kb mennyi az esélye.
ez nem az én véleményem, hanem tény. szal, sürgõsen csinalj tesztet 2 het mulva. miért kell ennyire felelõtlennek lenni? szedj tabit, basszus, vagy huzzatok ovszert. annyira nehez?? ha meg majd jön az abortusz, akkor majd sirsz. :S
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem h mi a véleményed a megszakításról.
én már nézegetném a gyerekágyat.
Mi csak így szexelünk a párommal, nem lettem terhes eddig!persze az esélye meg van rá, de fog.gátlót nem akarok szedni(tudjuk egyéb káros hatásait) a gumi...meg hát, ...ki szeret minden nap gumival szexelni!?Szal ez nehéz döntés, de ki ki döntse el saját maga, nagyok vagyunk már....!

Ha peteérésem van és úgy szeretkezünk a párommal, hogy a párom időben kiveszi, akkor teherbe eshetek? Mennyi rá az esély?

Legjobb válasz: Legalább 100 ilyen kérdés volt már, és a válasz mindig ugyanaz: igen, lehetsz terhes, és igen jó eséllyel. Fõleg peteéréskor...

Legalább 100 ilyen kérdés volt már, és a válasz mindig ugyanaz: igen, lehetsz terhes, és igen jó eséllyel. Fõleg peteéréskor...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!