Találatok a következő kifejezésre: Mennyire van a (8505 db)

Debrecennek az alábbi kolégiumai mennyibe kerülnek? MEnnyire vannak a Csapó utcától?

Baross Gábor Kollégiuma Deák Ferenc Kollégiuma Gábor Dénes Kollégium Gulyás Pál Kollégium Középiskolai SPortkollégium Móricz Zsigmond Kollégium Móricz Zsigm,ond Újkerti Kollégium Györfi Isván Kollégium

A Ferihegyi repülőtértől a Keleti - és a Déli pályaudvar taxival mennyi idő és mennyibe kerül? Megéri jobban vonattal menni már Ferihegyről (és aztán Komáromba)? A Ferihegy nevű állomás mennyire van a reptértől?

Legjobb válasz: Az állomás Ferihegy I-tõl csak egy kis séta, onnan a vonat a Nyugatiba megy, ezért némi metrózás is kell a Déliig. Ferihegy II. kint van a tundrán, de onnan is megy busz. Néhány taxitársaság reklámja szerint Pestre 3490, Budára (Déli pu.) 3990 Ft-ért szállítanak.

Az állomás Ferihegy I-tõl csak egy kis séta, onnan a vonat a Nyugatiba megy, ezért némi metrózás is kell a Déliig. Ferihegy II. kint van a tundrán, de onnan is megy busz. Néhány taxitársaság reklámja szerint Pestre 3490, Budára (Déli pu.) 3990 Ft-ért szállítanak.
A kérdező hozzászólása: 9 perc alatt (nem tudom I vagy II :S), csomagelvivéssel együtt, bármilyen gyorsan menetelõs tempóban el tudok érni a vonatomig?
A kérdező hozzászólása: Érkezés: 11:20 Budapest, Magyarország - Ferihegy, 2A. Terminál Tehát a tundrai kettes terminál? :S:S És az a taxiút mennyibe idõ lehet egy átlagos pesti napon?
Számolhatsz 1 órával. A 9 perc nem 90 akart lenni? Pl. a csomagokra várni sem 9 perc.
A 2A a messzebbi reptér, BKV busz megy Ferihegy 1 -re érintésével a kék metróig, arról át kellene szállnod a pirosra. Van airport minibusz ("társas taxi") is. Airportshuttle.hu Zrt. a neve http://www.airportshuttle.hu
A kérdező hozzászólása: Nem, 9 percet értettem a 9 perc alatt. Berlinben meglett a csomagom olyan 4 perc alatt ^^ De már leadtam a dologról, fõleg hogy kettes terminál, a suliba meg 14:15-ig kéne beérnem, és... nincs esély. De ezeket azért jó tudni... Már csak az a kérdés, hogy egy vonat Kelenföldig, vagy eg taxi déliig/keletiig éri-e meg jobban a kettes termináltól. Még egyszer köszi mindenkinek!
Árban egyértelmûen a vonat az olcsóbb, kényelemben és gyorsaságban viszont a taxi. Arra azért kérdezz rá, hogy a transzferárak a reptérrõl indulásra is vonatkoznak, vagy csak a városból a reptérre! Ha taxiórával mész, az nagyon húzós lehet. De egyébként a busz + metró is gyorsan bevisz a városba.

Az első hónapokban "mennyiben" van a baba? Mikre kel költeni, kb mennyi egy hónapban a kiadás?

Gondolok itt pelenka, ruhácskák, egyéb felmerül? költségek?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez azon mulik leginkább milyen igényed van és milyen a baba.A hugom kislánya bukos volt,naponta 5-6szor kelett átöltöztetni még az én kisfiamat elég volt egyszer.pelus legalább 2csomag popsitörlõ is 2cs. popsikrém fürdetõ,ha van elég tejed az nagyon sokat jelent a tápszer sokba kerül.Kisruhák is nagyon különbözõ árban vannak.Sok apróság igen sokba van.Én már félidõs koromtól elkezdtün vásárolni ne egyszerre keljen mindent megvenni.

Hát szerintem ez azon mulik leginkább milyen igényed van és milyen a baba.A hugom kislánya bukos volt, naponta 5-6szor kelett átöltöztetni még az én kisfiamat elég volt egyszer.pelus legalább 2csomag popsitörlõ is 2cs. popsikrém fürdetõ, ha van elég tejed az nagyon sokat jelent a tápszer sokba kerül.Kisruhák is nagyon különbözõ árban vannak.Sok apróság igen sokba van.Én már félidõs koromtól elkezdtün vásárolni ne egyszerre keljen mindent megvenni.
Engem is érdekelne!
Szia, szerintem kezdj el vásárolgatni már ruhácskákat, meg minden kis kiegészítõt, mert ha bababoltba vásárolsz ott kapásból otthagyhatsz akár 100ezer Ft-ot, ha nem többet.Gondolj bele babakocsi, hordozó, amibe akarod fürdetni, pelusozó és a ruhácskák, pelusok, krémek stb. Én 29hetes vagyok és már van egy 6-8 ruhája a picurinak és még csak a kezdet.
Én voltam az elõzõ 22.28-as, tehát azért jó apránként megvenni a dolgokat, mert egyrészt nem egyszerre hagysz ott egy vagyont, másrészt idõt is spórol az ember, és ami nem elhanyagolható, hogy akkor jó ezeket is beszerezni, ha tudja az ember, mikor épp be vannak akciózva dolgok. Én pl. már vettem rettentõ sok akciós dolgot és összeadva már jó kis összeg lett megspórolva idáig. Ha nem is vásárolsz még nagyon, egy tanácsot fogadj meg: legalább nézelõdj (neten, babaújságokban, magazinokban, üzletekben), meg beszélj más kismamikkal, tapasztalt anyukákkal és gyûjtsd az infót, mert akkora választék van manapság mindenbõl, fõleg babakocsiból, hogy nekem már herótom van, ha néznem kell a neten, de muszáj mert májusban jó lenne megvenni, nehogy korán érkezzen a baba és akkor ne legyen meg. A lényeg, hogy ha mindent a végére hagysz és nem is nézel utána a dolgoknak, akkor nem nagyon lesz fogalmad arról, hogy mit érdemes venni, mit nem, illetve mibõl mit vagy milyet. Bocs, ettõl értelmesebben nem tudom elmagyarázni, azért remélem érthetõ. (Én is sokszor nézelõdöm a neten, hogy lássan milyen fajta babakocsik vannak, kiságyak, matracok, mi milyen árban, hogy legyen összehasonlítási alapom, hogy ha ez itt ennyibe kerül, a másik helyen meg annyi, akkor nehogy a drágább helyen vegyem meg ugyanazt, stb...)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Köszi a válaszokat. Már szinte minden megvan véve, amire úgy gondoltuk, hogy szükség lehet. Nem vettünk semmi felesleges dolgot. Nem igazán erre voltam kíváncsi, hanem arra, ha már megvan a baba, akkor mennyit kell kb költeni rá egy hónapban?
Szia! Én már olvastam a babák-nál ilyen kérdést, ha gondolod keress rá. De én úgy emlékszem minimum 10000ft/ hónap ez attól függ szoptatsz-e vagy tápszer fog kelleni. Én elég sok 62es ruhát vettem remélem 2-3 hónapig nem kell venni esetleg napozót. Egy nap az elején 8-10 pelenkát írtak hogy elmegy. Ha a legdrágább pelenkát veszed 8000ft 2 csomag/ hónap fürdetõ popsikrém popsitörlõ ezek is attól függ milyet veszel. Mi ma vagyunk a 40. hétbe mára vagyok kiírva így tapasztalatom nincs csak amit már itt olvastam meg feltettem kérdéseket abból tudom. Boldog babavárást kívánok. Judit
Szia! Én szoptattam az elsõ hat hónapban tehát csak szinte a pelenkára kellett költeni. napi négy pelenka elég volt és a legolcsóbbat használtuk , aminek kb.25 forint a darabára. Egy csomag törlõkendõ sokáig elég , a fürdetéshez és bõrápoláshoz használatos dolgokat a gyerekorvos irja fel és a gyogyszertárban elég olcson megvehetõ. Mint látod havi 3000-3500 forintból kijöttünk.


nálam nem ez az értékrend.. és 18/l
Sajnos elég sok embernek (férfinek is) a státusz szimbólumok a fontosak, még párkapcsolatnál is.. :( De azért vannak még bõven kivételek! Szóval nem kell keseregni, van remény!
Nos, az elsõ két kérdés szerintem nem olyan gáz, ha nem az anyagiak felmérése miatt teszik fel õket. Párommal mi is az elsõ randin már ezt bõven kitárgyaltuk, hogy ki hogyan és kivel él (õ pl. anyukájával, és cseppet sem zavar(t)), mik a jövõbeni tervei, mit szeretne majd késõbb dolgozni stb. A bankszámlás meg iphone-os rész viszont vicces :D De ha valakinek ezek fontosak, és ezzel indít, akkor nézd a jó oldalát, hamar kiderül az anyagiasság, és nem folysz jobban bele a kapcsolatba.
Hát öcsém, 30 körül már illik nem anyádékkal élned, dolgoznod és saját, önnálló élettel és pénzügyekkel rendelkezned.És nem a barátnõ szerzés miatt, hanem mert ez a normális.És szerintem senki nem akar egy vesztessel lenni, aki ennyi idõsen még nem rendelkezik élettel...Ez nem felszínesség.Persze egy max 20 éves lányt, aki most kezd élni, azt nem érdekli talán, de egy nõt igen.
A kérdező hozzászólása: Félre értettétek a kérdésemet, úgy látom, igen valamilyen szinten érdekel mindenkit a másik anyagi helyzete, de ha ez az elsõdleges, akkor azt butaságnak gondolom. És különben is lehet valakinek több milliárdja is, ha egyébként meg nem éli az életét, nem boldog hanem reggeltõl estig dolgozik és csak a dollár jelek lebegnek a szeme elõtt. Így értettem, talán így már egyértelmû mindenkinek.
az, h kivel élsz, az egy nõnek azért fontos kérdés, mert ha családot alapítotok, nem mindegy, kihez lesz férjecske lojálisabb, bukhat itt el egy házasság aztán, hogy mi a foglalkozása azért lehet fontos, h kb. egy végzettségûek-e, sok férfit feszélyez, ha a nõnek magasabb iskolája van, szóval feszültségforrás lehet, ez nem feltétlenül, mint az elõbbi, de lehet a tõkéje azért fontos, h tudnak-e egyáltalán együtt életet kezdeni, sajnos manapság kevés ember teheti meg, h önálló életet kezdjen, saját mindennel, persze ebben az esetben lehet keresni akár már együtt a párnak az alternatív megoldásokat, tehát a "legkönnyebben" megoldható probléma telefon, értékrend kérdése, ha valakinek ez a fontos, neked meg nem, abból úgysem lesz kivitelezhetõ kapcsolat, kár is erõltetni
Én 30 felett vagyok, de ha egyedülálló lennék, biztos meggondolnám, hogy kezdjek-e valakivel, aki az anyjával lakik.
Szerintem keress tovább nyugodtan, nem mindenki ilyen.Sajnos te pont belefutottál pár hasonló leányba, akik valljuk be csak a pénzre mennek. Minden ember más.
Most õszintén emberek?! Mi nem felszínes már? Mindeki arra mondja , hogy felszínes, amivel éppen nem tud szolgálni. HA te nem vagy jóképû, nem vagy magas, nincs pénzed+ idõd éveken át izmosra eddzeni magad, akkor jó kinézettel nem tudsz szolgálni. Egy nõ ha ezt várja el, akkor FELSZÍNES. Azok akik viszont ilyenek külsõre, azt mondják , ez egy könnyen kapható, korrekt elvárású nõ. Akik belül nullák érezelmileg, jellemben, azok meg azt a nõfajtát nevezik felszínesnek akiket nem érdekel a külsõd, csak hogy mennyire vagy kimódolt intelligens tanult sznob hódolós udvarlótipus, és nekik meg pont ez nem tetszik, ezt tartják FELSZÍNESNEK. mindenkinek azok az elvárások fájnak , amikkel nem tud szolgálni. Hidd el, amiket kérdezõ írtál, azokkal akik rendelkeznek csuklóból, egyik sem tartja felszínesnek azokat a pinákat, akiknek ez miatt bejön a faszi. Egyszerüen korrektnek tartják. Egyébként meg anyagiasak ezek a nõk, Nyilván hogy nem akarnak megrohadni örök lemondások, élvezet, , ingerszegénységben valaki mellett, aki nem tudja produkálni a színvonalat. A férfiak is ezt követik, én sem állnék le akámilyen nõvel, aki ronda, meg valami putrisorról lett szalajtva, plussz annyi IQ ja van mint ahány szeme, és olyan cuccokban van, mintha a sarki csövesrõl rángatta volna le, meg pöfögõ trabantal zakatolna. Kicsit cinkesnek érezném.
Szerintem is természetes hogy érdekli az anyagi helyzete a másiknak, csak ettõl nem lessz felszínes valaki. Nyilván jobb ha van saját ház meg rendes kereset, de ez persze nem kizáróok. Fontos az is milyen életet él, én pl 24 vagyok egyetemista idén végzek, a pasim is egyetemista szóval diákok vagyunk. Vagyis pont leszarom hogy még a családjával él, nincs kocsija a telója meg már min 6 éves. Viszont ha már x éve dolgoznék nekem mindez meglenne valószínûleg én is hasonló anyagi beállítottságú partnert keresnék. A kérdezõ valószínûleg nem jó nõknél próbálkozott, de sok nõ eleve olyan stílusú akin látszik hogy pénzre/megjelenésre hajt aki ilyennel kezd az meg is érdemli. Amúgy attól még nem biztos hogy felszínes valaki mert az elvárásaitok nem egyeznek. Persze ha azért nem akar mert nem ilyen vagy olyan telefonod van, az egy hülye liba akkor meg nem értem mért foglalkonak vele. ahelyett kiröhögnék hogy ok ez nekem nem is kéne. Mégis sokan az ilyen csajokat fûzik...
Elõzõ, ez totál jó vélemény volt. CSak annyi, hogy te például mibõl állapítod meg egy neked tetszõ egyénrõl, hogy mennyire pénztárca centrikus elvárásai vannak? MErt ez egy belsõ, elmében eldõlõ tulajdonság, és nincs ráírva senkire. Egy ágról szakadt egér lány lehet hogy jobban rá van szorulva egy pénzes fas zkalapra, mint egy full Gucci néni. Nem lehet ezt annyira ránézésre se megállapítani hidd el. Ahogy egyetemen is lehetnek olyanok, akik már menõ üzletasszononyok mert úgy hozta a sors meg a családi háttér, és nem preferálják a nagyon diák srácokat. Ez sincs igazán ráírva elsõre. Csak ha megismered. AKkor meg már ott vagy, hogy ez miatt le is lettél morzsolva, ha nem ütöd a szintet, és ottvan a csalódásélmény. Tehát jóformán akárkinél próbálkozhatsz, és akárkinél be is bukhatod.
16-ossal értek egyet a legteljesebb mértékben. Bunkó kérdés az iphone 5-re és az arra vonatkozó, hogy mennyi van a bankszámládon, viszont, hogy dolgozol-e, vagy anyáddal laksz-e, az már szimpla óvatosság. Nehéz manapság a megélhetés, de a 30 körüli férfiak nagy része már nem azért lakik anyukával, mert nem lenne más lehetõsége, hanem mert lusta és jobb neki, ha ki van nyalva a feneke. Az sem árt, ha egy ilyen idõs férfinak azért azért meg tud állni a saját lábán és elmegy dolgozni.
24-es kérdésedre reagálva én nem állapítom meg mert nem nagyon ismerkedek, az összes eddig pasim baráti körbõl volt vagy valamelyik ismerõs kezeskedett érte tehát ezek az infók már a kezdetben megvoltak. 23-as voltam
Hát ez a fajta párválasztás azért szerintem nem mindenkinél van így. Általában az idegen, kívülálló nõket leszólítok módszer van a zöménél szerintem. Úgy meg nehéz megmondani ki miféle, mire van ráállva.
Én 21 évesen ismertem meg a férjem volt 3nadrágja meg 2 pulcsija cipõ, kabát, póló és alsó ruházat meg adóssága. Aztán eltelt tíz év lett tök jó munkája(ismeretségem által) és kezdett többet keresni mint én... aztán elhagyott :-) akkor mikor az én szénám kezdett nem jól állni ... persze másik szerelem miatt nem az anyagiak miatt... de furcsa fintor volt ez az élettõl... Most 32 vagyok és a mostani páromnak sincs szó szerint semmije(!) ... hozzá tenném nem vagyok bányarém de nem vagyok egy világ szépe sem de tudok szeretni nagyon is de már elmúltam 30 :-))))))
Kicsit elsarkítod! Mi a felszínes? Nézõpont kérdése. Ha az felszínes, hogy megkérdezi hol és kivel élsz felnõtt férfiként, akkor mindenki felszínes. Mások zsebében egy intelligens nõ nem turkál, ez nem felszínesség, butaság. Hogy fontos-e az iphone? Nem.. De, aki azt mondja, nem fontos, milyen életet alakított ki magának egy férfi 30 éves korára mondjuk, az hazudik. Ha én nõként kiharcoltam magamnak egy bizonyos életszínvonalat, akkor egy férfi is tegye meg! Akkor felszínes vagyok? Nem. Következetes. Ha egy férfi a nõt végig méri, megnézi mi van rajta, milyen sminkje, majd beszélgetnek, megkérdezi mit dolgozik? Hol él? Akkor felszínes? A te gondolatmeneted alapján igen, pedig ez így mûködik. És nincs ebben semmi rossz! Tanulj, dolgozz, törekedj olyan életre, ami SZÁMODRA elfogadható és jobb. A többi csak ezután fontos, mint ahogy a kérdésed is.
Azért nem mindegy, hogy azt kérdezi valaki, hogy anyukádékkal laksz-e még vagy hogy van-e Iphone 5-öd. Tekintve, hogy 30 alattiakat kérdeztél, én is azt feltételeztem, hogy ekörül jársz vagy már elmúltál, hisz nem mindegy, mely korból szemléled a dolgokat. Ami a lényeg: az, hogy 26-27 éves korod körül megkérdezik a nõk, külön élsz-e és mit dolgozol, nem bunkóságból teszik. Egyszerûen, egy ennyi idõs embertõl szerintem már nem nagy elvárás, hogy önálló életet éljen és legyenek céljai munka területén. És hogy jobban értsd: még itt sem az a lényeg, hogy valóban külön élsz-e vagy mennyit keresel, hanem hogy mennyi életrevalóság van benned. Ha azt mondod, hogy "áh, anyámékkal élek, mindek költöznék el, ha legalább fõznek-mosnak rám", az kicsit gáz. Ha ehelyett azt válaszolod, hogy "Még otthon élek, bár szeretnék külön költözni, de úgy gondoltam, amíg nincs kivel, addig jobb, ha félreteszek a késõbbiek megalapozásához", az máris másabb. Az elsõbõl az jön le, hogy egy lusta semmirekellõ vagy, akinek jó, hogy kinyalják a popóját, a másodikból az, hogy nem vagy te önállótlan, csak felelõsségteljesen gondolkodsz - ennyi ennek a kérdésnek a lényege, nem több. A meló meg sima érdeklõdés, kit ne érdekelne a máik munkája? Az, hogy mennyit keresel, bunkó kérdés, az Iphone 5 meg nevetséges. De én ilyet sose kérdeztem, és a barátnõimet sem így ismerem, pedig bõven 30 alatt vagyunk még.
Néhánynak igen.
Van akinek nem ez számít, hanem h legyél jóképû és magas, de az is ugyanannyira felszínesség sztem.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, volt, hogy elkezdtem ismerkedni egy lánnyal és ezek voltak az elsõ kérdései: Van saját családi házad? Van autód? Mit dolgozol? Válasz: Van igen, a Rózsadombon lakom, van egy nyári autóm: Porsche, télen pedig Bmw x5-el közlekedek, de ne haragudj, mert megismerkedtem egy másik lánnyal.
Felszínes az, aki megkérdezi, kivel laksz és mit dolgozol? Ezt nem tudtam. Bocsi, akkor felszínes vagyok. A bankszámládon lévõ pénzrõl aki érdeklõdik , az bunkó, senkinek semmi köze hozzá. Az iphone5-rõl pedig azt se tudom, mi.
29N
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, de szerintem igenis felszínes az, aki azért néz le valakit, vagy utasít el, mert nem multimilliárdos!
Utolsó, az a baj, h manapság ez is mind pénzkérdés. A magyar emberek többsége annyit keres, h épphogy nem hal éhen, akkor kérdem én, hogyan tartson fenn vki egymaga egy lakást?
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, h harminc vagyok?! Én biztos nem! Talán meg kellene tanulnod szöveg érteni és másnak beszólogatni, alaptalan gyökérségeket.
Akkor miért nem írod le, hogy hány éves vagy, te csíra?
A kérdező hozzászólása: Már bocs, de neked biztos nem írom le a korom, lehet te a srácokat szereted, de én a nõkhöz vonzódom. Azért megnézném milyen házban él egy ilyen nagy IQ bajnok, meg hogy mibõl szerezte a rávalót :)
Te igensokos, más vonatkozik egy 20 évesre, meg egy 25 évesre, meg egy 30asra.De ha túl fogyatékos vagy erre, akkor hibáztass továbbra is másokat a saját baromságaidért.Legalább több nõ marad az épp elmélyûeknek.
A bankszámla nem érdekel se az, hogy kinek milyen telefonja van.Meg az sem, hogy milyen a munkája.Azért egy 30-as éveiben járó férfi még a szüleinél lakjon?Nem kell külön lakással rendelkeznie, de azért albérletben esetleg? Hova akarod felvinni a lányt mondjuk vacsorára? Ahol csak akkor jó ha kettesben vagytok. Nem hogy még külön a szüleid is egy másik szobában hallgassák mit beszéltek egymással. Vagy ja elküldeni õket otthonról arra a jó néhány órára? Na meg ha a lány is már külön él a szüleitõl azért gondolom ugyanez elvárható egy férfitól. És már azért 30-as években járó férfiról beszélünk, még a 20-as évek közepe, végefele oké ha a szüleinél lakik. de utána már nem normális dolog.

Mennyit van a babátokon a terpesz pelenka és mennyit használt? Tornáztattátok is? Hányszor egy nap?

Legjobb válasz: Amennyit csak lehetett rajta volt a lányomon. Szerencsére nem zavarta így alvásnál is rajta volt, csak éjjel nem. Nekünk sajna nem segített. Mellette minden pelenkázásnál csináltuk 80 csípõkörzést , de végül kengyelt kellett használni.

Amennyit csak lehetett rajta volt a lányomon. Szerencsére nem zavarta így alvásnál is rajta volt, csak éjjel nem. Nekünk sajna nem segített. Mellette minden pelenkázásnál csináltuk 80 csípõkörzést , de végül kengyelt kellett használni.
Elsõ lányomnál már a kórházi csecsemõs "laza csípõt" diagnosztizált, és utasított, hogy már 4 hetesen vigyük ortopédiára. Kér hónapig viselte a terpeszpelust napi 24 órában, tehát szünet nélkül! Én sírógörcsöt kaptam, amikor feltettük, mert olyan "rosszul nézett ki", de hamar rájöttem, hogy egyáltalán nem zavarja semmiben. Kontrollon már rendben volt. Közben hetente jártunk gyógytornászhoz, aki tornáztatta (nem dévényes, rendes SZTK-s), és otthon is kellett gyakorlatokat végezni. Most lesz 4 éves a lányom, minden rendben van vele! Szerintem ezt érdemes nagyon komolyan venni.
Nekünk két hónapig volt, és nem tornáztattam, mert szegénynek rossz élmlnye volt a vizsgálaton, úgy megtegergették a lábát.Így nem is engedte mindig befeszített, de éjjel nappal rajta volt, jól viselte.Most már tökéletes, de ha a te babád birja a tornát, akkor csináld neki, anno nekünk azt mondták minden pelenkázásnál.
6 héten át csak fürdéskor vettem le neki és minden este meg párszor napközben tornáztattam. Teljesen megjavult a csípõje. Ha jót akarsz a babádnek, tedd amit a doki mond. Az a legnagyobb ökörsé, ha valaki azt mondja, nem teszi rá meg nem tornáztatja, mert a babának az rossz, meg sír. Egy nap alatt megszokja.

Urológiai vizsgálat után mennyivel van a műtét?

fitymaszűkületem van,nemsoká elmegyek urológushoz kivizsgálásra,utána kb hány nappal-héttel van a műtét?

Legjobb válasz: Mivel ez nem egy életmentõ beavatkozás, amit azonnal el kell végezni, megbeszéli veled az orvos, hogy mi az az idõpont, ami mindkettõtöknek megfelel. Ez lehet akár másnap, akár félév múlva.

Mivel ez nem egy életmentõ beavatkozás, amit azonnal el kell végezni, megbeszéli veled az orvos, hogy mi az az idõpont, ami mindkettõtöknek megfelel. Ez lehet akár másnap, akár félév múlva.
Ahogy az egyes irta.A vizsgáltkor dõl el az idõpont. De nem csak az, hanem az is milyen beavatkozás lesz. Ha nem kell hozzá nagy mûtõ, akkor elõbb sorra kerülsz . Ez még az életkorodtól is függ.Altatással , vagy helyi érzéstelenítéssel történik .

Érdekelne, hogy a 19 éves fiad mennyit van a barátnőjénél?

A barátom 19 éves, én 19/L vagyok. Közel lakunk egymáshoz, így a barátom rengeteget van nálam. Ez nem tetszik az anyukájának, és megtiltja neki, hogy átjöjjön pár napig. Azalatt a pár nap alatt szét unja a fia az agyát, depressziós, néz ki a fejéb?l, és titokban sír. Én is így vagyok vele. Borzalmas, mikor nem lehetünk együtt...pár órát kibírjuk, de napokat nagyon nehezen vészelünk át egymás nélkül. 1 éve járunk, és az anyukája még mindig megmondja neki, hogy nem jöhet át. Hogy miért? A válasza csak ennyi: "túl sokat vagy vele". Dehát ha egyszer nem bírjuk ki egymás nélkül? És akkor mi van? Baj, ha szeretünk együtt lenni? Ezzel, hogy szétválasztanak minket, csak rosszabb lesz...de még mindig nem jött rá. Látja, hogy a fia depressziós, mégis csinálja... Ráadásul 19 éves - persze még nem ? tartja el magát, mert még tanul, de akkoris... Miért csinálja ezt?? 19/L

Legjobb válasz: sír XDXD mekkora ratyi barátod van, öcsém.

sír XDXD mekkora ratyi barátod van, öcsém.
Mert az élet nemcsak szerelembõl áll.Picifiúnak otthon is kéne csinálni valamit, fõleg, hogy eltartják.Valamit valamiért.Ha a fiúcska nem veszi észre, hogy mit tehet, akkor anyuka se veszi észre, hogy mennyire hiányoztok egymásnak.Amilyen a mosdó, olyan a törölközõ.De szerintem, te is mehetnél hozzájuk, és ne csukd be a szép szemecskédet, ha mosatlant látsz a mosogatóban.Anyuka is meg fog változni.
szúrnám az anyósodat!
A 24 éves fiam hetente 2x találkozik a barátnõjével. Szerdán biztos, hogy hozzánk jönnek.A lány kedves, aranyos.lehet vele beszélgetni, nem csak összeborulnak, mint a káposzta, ha kell segít fõzni, morogatni.Mindezt munka után.Hétvégén is együtt vannak, hol a lányéknál, ahol a fiam füvetnyír, vagy segít a papának, vagy nálunk.
19 évesen én sem lógtam folyton a barátnõmnél... Mindketten tanultunk... Megbeszéltük, hogy mikor találkozunk, és akkor sem szegtük meg, ha véletlenül összefutottunk a városban... Persze megálltunk, meg csók, hogy vagy, mi volt ma... De nem lógtunk ennyit egymás nyakán... Szerintem ez már beteges...
ma 19:43 teljesen igazad van. Én is erre gondoltam.
Hát ezt meg kell szoknotok, a fiús anyukák már csak ilyenek.Eddig õ volt az egyetlen nõ a fia életében és most jöttél te ez nem tetszik neki.Valahol meg lehet érteni õt is.Szereti a fiát és nem akarja, hogy csalódás érje, tudom ez furán hangzik de félti õt tõled.Azt lehet csinálni, hogy megpróbálsz jóban lenni vele bizonyítsd be hogy rendes lány vagy és nem csak ki akarod a fiút használni. Tudom ez nem könnyû és sokáig tarthat amíg meggyõzöd de ez a megoldás. Egyébként amíg õ tartja el a gyereket és nem fordítva minden joga megvan hozzá hogy beleszóljon hová megy és mit csinál akkor is ha a fiú 19 vagy 29 éves. Az meg egy kicsit fura, hogy férfi lététre sír és még depressziós is ha pár napig nem taliztok. Én Német o-ban tanultam egy fél évet a barátnõm meg itthon volt nehéz volt perzse de nem bõgtünk és nem voltunk depisek.
Költözzön hozzád. Utána a mami engedékenyebb lesz.
Talán igaza van az anyjának! Mi van ha pár hónap múlva megunjátok egymást?
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki én is, és a barátom is... Nem érti meg. Ilyenkor azzal jön, hogy meg fogjuk unni egymást, ha ennyit vagyunk együtt, és nem akarja hogy szakítsunk...
ezt miért nem mondjátok el az anyósjelöltnek?
Érthetetlen az anyja... Remélem nem tudja tönkretenni a kapcsolatotokat. Ennek ellenére szeressétek egymást. :)

Kúszó mászó babátok mennyit van a földön egy nap?

Legjobb válasz: Egész nap, kivéve mikor alszik és eszik. :D

Egész nap, kivéve mikor alszik és eszik. :D
Egész nap, kivéve ha eszik alszik, vagy fel kell mosnom. Most már a játszón (kavicsos) is leteszem. 10 hós.
Szintén egész nap, kivéve alváskor, evéskor. Imád ott lenni, mászik mint akit kilõttek:D Nem is merem ágyra tenni, vagy ahonnan leeshet. 8 hós
Ugyanaz, mint az elõttem szólóknak. Egész nap, kivéve ha sétálni megyünk, vagy alszik, vagy eszik.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az én kicsim is ott szeret a legjobban lenni :)

9-10 hónapos babák anyukái! Mennyi van a D-vitaminból?

nekünk kb. az 1/5-e van az üvegcsében, remélem ennyinek kell lennie!

Legjobb válasz: Szia! Már nekünk sincs túl sok benne, lassan kell az újat kibontanom.

Szia! Már nekünk sincs túl sok benne, lassan kell az újat kibontanom.
Szia, nekünk mindig több van benne, mert a mi dokink szerint 3 havonta új kell.
Az én fiam 15 hónapos. Nyáron nem kellett adnom neki, de októbertõl újra kell. Ahogy visszaemlékszem, 10 hónapos korára biztos már a 4. üveget kezdtük meg, bár nekünk napi két csepp volt az adag.
Holnap lesz 10 hónapos, és napi egy cseppet mondtak. Alig van már benne.
Második üveg félig van.
Második üvegben már csak a negyede van. Szerintem mi az elsõ hónapokban jócskán fogyasztottunk belõle. De a doki nem szólt, amikor írattam fel a következõt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!