Találatok a következő kifejezésre: Mennyire valószínű, egy 2 (3 db)

Van pár kiálló (2-3) anyajegy a hátamon, egy nem kiálló az arcomon. Ne menjek szoláriumba? Mennyi szolizástól lesz nagyobb? Vagy lehet hogy mégse nagyobbodik meg? Mennyire valószínű?

Legjobb válasz: akkor nagyobbodik ha már rákos. uh ne várd h nöjön. meg ám menj el börgyógyászhoz megnézetni h milyen állapotban vannak

akkor nagyobbodik ha már rákos. uh ne várd h nöjön. meg ám menj el börgyógyászhoz megnézetni h milyen állapotban vannak
Ha megnõ egy anyajegy, akkor már baj van, akkor már le kell szedetni, rák is lehet belõle. Én nem mennék szolizni, viszont bõrgyógyászhoz annál inkább! Õ majd megmondja mi a helyzet velük, lehet-e szolizni vagy sem.

Mennyire valószínű, hogy egy 2 hónapos baba felcseréli az éjszakát és a nappalt?

Legjobb válasz: Van ilyen. Az Õ napirendjük még 24 órás. Tehát nem tudják, hogy mi a különbség a nappal és az éjszaka között. Próbáld úgy megtaníttatni vele, hogy éjjel van, hogy fürdés után már sötétíts be, csend legyen körülöttetek. Éjjel ne tedd tisztába evések alkalmával, ne kapcsolj fényt.Csak evés és után vissza rögtön az ágyba. Elõbb-utóbb rájön, hogy éjszaka van és aludni kell. Fontos, hogy különösen az esti dolgok mindig azonos idõben, egyforma sorrendbe történjenek! (Persze kb. egy idõben.) Jó babázást és kitartás! :)

Van ilyen. Az Õ napirendjük még 24 órás. Tehát nem tudják, hogy mi a különbség a nappal és az éjszaka között. Próbáld úgy megtaníttatni vele, hogy éjjel van, hogy fürdés után már sötétíts be, csend legyen körülöttetek. Éjjel ne tedd tisztába evések alkalmával, ne kapcsolj fényt.Csak evés és után vissza rögtön az ágyba. Elõbb-utóbb rájön, hogy éjszaka van és aludni kell. Fontos, hogy különösen az esti dolgok mindig azonos idõben, egyforma sorrendbe történjenek! (Persze kb. egy idõben.) Jó babázást és kitartás! :)
Elõfordul ilyen, legalábbis hallottam. Próbáljátok meg este helyett reggel fürdetni egy ismerõsöméknél ez vált be és visszaállt a baba. Dia
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nálunk minden rendben van, csak kíváncsi voltam!
Nálunk 4 hónaposan állt be az éjjel-nappal alvás rendje. Azóta szépen alszik éjjel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!