Találatok a következő kifejezésre: Mennyire valószínű, egy (32 db)

Mérleg nő-Vízöntő férfi esetében mennyire valószínű egy jól működő kapcsolat? Általánosságban a fenti két jegy esetében milyen nehézségek várhatóak?

Én vagyok a mérleg,eddig már volt pár jól működő kapcsolatom.A mostani párommal közel 3 éve ismerjük egymást,de ilyen "nehéz esettel"még nem találkoztam.Hatalmas szabadság vágy,egocentrikusság.Lehet a csillagjegye miatt ilyen természet,vagy ez inkább egyéni sajátosság.

Legjobb válasz: Lehet mindkettõ. Én is mérleg nõ vagyok,de a vízöntõkkel nem találok.

Lehet mindkettõ. Én is mérleg nõ vagyok, de a vízöntõkkel nem találok.
Természetesen minden lehetséges. Lehet, hogy mi vagyunk a kivétel. Nálunk már 47 év szuper módon mûködik.
Én vízöntõ vagyok 22F, a volt párom mérleg volt. Jó a kapcsolat, ha megértitek egymás és barátok is vagytok. Nekem a szexel voltak nagy gondjaim, mert Õ kb 1-2 hetente kívánta, én meg szívem szerint napi 2x...
Mérleg nõ vagyok, nagyon nem bírom a vízöntõket.
A Mérleg Nõ mindenhol a legszebb! Rák férfi! Oroszlan csak egy senki. Üdv, Mik

Ha X pont a felvételi ponthatár egy egyetemen, és nekem mondjuk X+5 van, akkor mennyire valószínű, hogy felvesznek?

Tudom, függ attól, hogy mennyien jelentkeznek adott szakra,mennyi a felvehet? maximális létszám, de...

Legjobb válasz: "Tudom, függ attól, hogy mennyien jelentkeznek adott szakra,mennyi a felvehetõ maximális létszám, de..." Rosszul tudod. Hihetetlen, hogy minden héten legalább kétszer le kell írni ezen az oldalon, hogy nem elõször húznak ponthatárt, és utána nézik a keretszámokat, hanem elõbb nézik a keretszámot, aztán húzzák a határt. Mégis mi a jó fenére lenne jó a ponthatár megállapítás, ha nm derülne ki belõle, hogy felvettek-e vagy sem? Szted miért csinálnak "pont-partyt", és miért örömködik vagy bõg mindenki miután megtudta a ponthatárt?

"Tudom, függ attól, hogy mennyien jelentkeznek adott szakra, mennyi a felvehetõ maximális létszám, de..." Rosszul tudod. Hihetetlen, hogy minden héten legalább kétszer le kell írni ezen az oldalon, hogy nem elõször húznak ponthatárt, és utána nézik a keretszámokat, hanem elõbb nézik a keretszámot, aztán húzzák a határt. Mégis mi a jó fenére lenne jó a ponthatár megállapítás, ha nm derülne ki belõle, hogy felvettek-e vagy sem? Szted miért csinálnak "pont-partyt", és miért örömködik vagy bõg mindenki miután megtudta a ponthatárt?
Ha megvan "X" pontod, amennyi a ponthatár, akkor felvesznek.
Úgy néz ki a dolog, h mondjuk felvesznek 200 embert akkor megnézik mennyi a ponthatára a 200.-nak és az övé lesz a ponthatár. Általában így van.
Szerintem tisztában van a kérdezõ a dolgokkal. A kérdést szerintem úgy érti, hogy a tavalyi ponthatárnál 5 ponttal több pontja van, mennyi az esélye, hogy bekerül idén? Ha valóban így érted, akkor 50-50%.
A kérdező hozzászólása: Rosszul tudtam, most már jól tudom. :) Köszönöm a válaszokat!

Van pár kiálló (2-3) anyajegy a hátamon, egy nem kiálló az arcomon. Ne menjek szoláriumba? Mennyi szolizástól lesz nagyobb? Vagy lehet hogy mégse nagyobbodik meg? Mennyire valószínű?

Legjobb válasz: akkor nagyobbodik ha már rákos. uh ne várd h nöjön. meg ám menj el börgyógyászhoz megnézetni h milyen állapotban vannak

akkor nagyobbodik ha már rákos. uh ne várd h nöjön. meg ám menj el börgyógyászhoz megnézetni h milyen állapotban vannak
Ha megnõ egy anyajegy, akkor már baj van, akkor már le kell szedetni, rák is lehet belõle. Én nem mennék szolizni, viszont bõrgyógyászhoz annál inkább! Õ majd megmondja mi a helyzet velük, lehet-e szolizni vagy sem.

Mennyire valószínű, hogy megmart egy kígyó?

Budapest 18. kerületében lakom, a városközponttól nem messze. Kint dolgoztam a kertben és láttam valami kígyó félét elmászni a közelemb?l. Nem biztos, hogy az votl és az sem, hogy volt egyáltalán valami.

Legjobb válasz: Budapesten nincsen mérges kígyó,hacsak valaki nem tart egyet,és az nem szökött meg.. Magyarországon két vipera faj él..Bár mérges kígyók közé soroljuk,nem halálos a marásuk,és szinte alig találkozunk vele( a helyekben esetleg láthatóak) Ha láttál is valakit az csakis sikló lehetett,az pedig nem mar..Így csak beképzeled magadnak az egészet UI: Ha mégis egy szökött mérges kígyóval lett volna dolgod,akkor te nem írogatnál itt..

Budapesten nincsen mérges kígyó, hacsak valaki nem tart egyet, és az nem szökött meg.. Magyarországon két vipera faj él..Bár mérges kígyók közé soroljuk, nem halálos a marásuk, és szinte alig találkozunk vele( a helyekben esetleg láthatóak) Ha láttál is valakit az csakis sikló lehetett, az pedig nem mar..Így csak beképzeled magadnak az egészet UI: Ha mégis egy szökött mérges kígyóval lett volna dolgod, akkor te nem írogatnál itt..
1/300000 a kígyók okozta halálozások relatív gyakorisága, asszem.
Ha megmart, akkor a lábadon lesz két pontszerû seb, meg körülötte egy gyulladás. De szerintem ennek 0 esélye van.

Mennyire valószínű, hogy egy 24 éves, rendkívül vonzó, intelligens, gyönyörű, bomba alakú, kedves, aranyos értelmiségi nőt szexuálisan vonz egy 58 éves férfi?

A férfi is értelmiségi, állítólag maradt még férfias kisugárzása. Kissé pocakos. Ez a kis hölgy bármelyik fiatalabb férfit megkaphatná. Elképzelhető lenne, hogy egy ilyen különleges, aranyos kis hölgyikét vonz egy ilyen idős férfi? Mennyire tartjátok ezt valószínűnek? Az öntudatlanul küldött jelei erről árulkodnak, gyakorlatilag biztos vagyok benne hogy vonzódik, de a józan eszem mindig ellent mond. Nem tudom elképzelni, hogy előfordulhat ilyen. A férfi csak bemeséli magának? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Bírom a sok idióta hozzászólót. "Hányinger". Nem tudom ha apádra mondaná valaki hogyan esne. Az ember 58 évesen is ember, lehet hogy értékes és kedves, ami az elb_szott huszonévesek többségére nem jellemzõ!! 36 F

Bírom a sok idióta hozzászólót. "Hányinger". Nem tudom ha apádra mondaná valaki hogyan esne. Az ember 58 évesen is ember, lehet hogy értékes és kedves, ami az elb_szott huszonévesek többségére nem jellemzõ!! 36 F
Elõfordulhat, de undorító!
11-es! Az életkor csak egy szám, nem alap egy ember, pláne két ember megítélésére, csak mert a te normáidba nem fér bele. Milyen alapon döntenéd el helyettük hogy nekik mi a jó?
Abszolút. Néhány éve öngyilkos lett egy 35 éves nõ egy 7O éves szintén értelmiségi férfiért, akivel hosszú ideig viszonya volt, és amikor szakitott vele nem tudta feldolgozni. Sok nõt vonzanak a nagy intelligenciával rendelkezõ férfiak, a kor ilyenkor elhalványul... Nekem is volt hasonló, de ott csak 2O év volt a korkülönbség, és a pasi nagyon magas IQ-val rendelkezett, ez fogott meg fura módon, de nem volt hosszú kapcsolat...
" Az életkor csak egy szám, nem alap egy ember, pláne két ember megítélésére, csak mert a te normáidba nem fér bele. Milyen alapon döntenéd el helyettük hogy nekik mi a jó?" Azért nem mindegy, bár te biztos tapsikolnál örömödben ha egy veled egykorú k.rogatná a lányodat (például)! Szóval nem normális attól függetlenül, hogy létezõ dolog! És te milyen jogon döntöd el, hogy nekem mi nem fér bele a normámba? Gondolom te is hasonló cipõben jársz, azért "pártolod" a dolgot.
Tévedsz kedves 16-os, én 36 vagyok és férfi. Csak éppen nem próbálom megmondani másnak mi a jó, mert én sem tudom mit tennék ha belehabarodnék egy 49 éves nõbe teszem azt. Minden esetre nem az itteni vélemenyekre alapoznék.
" másnak mi a jó, mert én sem tudom mit tennék ha belehabarodnék egy 49 éves nõbe teszem azt." Én tudnám! Elfelejteném, s fordítva is mint a jelen kérdés esetében. De ha egy nálam jóval fiatalabb akarna valamit egybõl az ugrana be, hogy "ennek is csak a pénzem kellene". Sûrûn van példa az ilyenre is!
Klasszikus videó a témában: http://www.youtube.com/watch?v=sPZFX8mmgTs
Itt mindenki nagyon okos ha a más dolgáról van szó, mégis annyi elcseszett kapcsolat van. Elõször söprögessen mindenki otthon...
szerintem egy nyugodt megalapozottsag az mindennel tobbet er.. persze az itt irogatok szerint szopjak, ne szopjak dugjak, ne dugjakk. Nincsen itt valami problema?
Több ilyet ismerek, úgyhogy abszolút lehetséges.
elb*szott húszonévesek..? Nem elfajzottabb ez a világ, mint régebben. Vannak szélsõségek, de ha az ember nem talál magának hozzáillõ normális párt, akkor rossz helyen keresgél. Érdekes én sok értékes embert ismerek a környezetembõl és nem hiszem, hogy csak annyi létezne. KÉRDÉSRE VÁLASZOLVA elõfordulhat, de véleményem szerint, simán találhatna komoly, értelmes párt magának a korosztályából. Csak egyszerûen nem ezen akadt meg a tekintete bárhol járt. Sok függ az egyén személyiségétõl és attól, hogy kikkel veszi körbe magát ezzel szemben mik az elvárásai..
" Bírom a sok idióta hozzászólót. "Hányinger". Nem tudom ha apádra mondaná valaki hogyan esne. Az ember 58 évesen is ember, lehet hogy értékes és kedves, ami az elb_szott huszonévesek többségére nem jellemzõ!!" Itt az egyetlen idióta te vagy! A korkülönbség a hányinger öreg, de nem vagyok benne biztos, hogy fogtad, és nem az 58 év!
E öröm, e bódottá! :D
Simán lehet, gyakori az apakomplexus.
Remélem csak bemeséli magának és a nõ korabeli férfi után néz.
Biztos van ilyen lány, de ritka. Legalábbis szerintem. Én 23 vagyok, de még ha Õ lenne a legtökéletesebb férfi is a világon, akkor sem érdekelne, inkább apám lehetne.
a mai világban már bármi lehet...lehet hogy valós a vonzalom de lehet hogy csak a jobb élet reményében akar közeledni de nem akarok általánosítani embere válogatja és erre az együtt töltött idõ adja meg a választ
Hányinger!
Pénze vonzza maximum...
"Mennyire valószínû" max annyira, hogy a férfi tele van pénzzel, vagy apakomplexusa van. Soha a büdös életben nem kezdenék 58 éves férfival 24 évesen.
"értelmiségi nõ" hat ezert..

Ha egy tanyán lakom önellátóan ebben az országban, semmiféle bejelentés, hivatalos papír nélkül, mennyire valószínű, hogy zaklatva leszek a hivatalos állami (maffia) szervezetek által, mint pl. rendőrség, adóhivatal?

A társadalom és az ország t?rhetetlen állapota miatt barátn?mmel egy tanyára akarunk költözni, önellátóan élni, de nem jelentenénk be semmit sem, adót sem fizetnénk. Illetve a BTK-t sem teljesen tartanánk be.

Legjobb válasz: Ha a kutya se tud rolatok akkor nem lesztek zaklatva. Ezt a BTK-s dolgot nem ertem... A csajoddal hogyan serthetsz torvenyt kettesben egy tanyan?

Ha a kutya se tud rolatok akkor nem lesztek zaklatva. Ezt a BTK-s dolgot nem ertem... A csajoddal hogyan serthetsz torvenyt kettesben egy tanyan?
De ha orvosi ellátás kell majd valamelyikõtöknek, akkor aztán el legyetek azonnal látva, nem??? nonsense...
Önellátók lennétek? Nem kell villany, mosol kézzel, vasalsz szenes vasalóval, nem használsz semmilyen háztartási eszközt? Termelsz lent, megtilolod, megszövöd, kézzel megvarrod ruhának? Cérnát, tût honnan veszel hozzá? Faekével szántod be a földet? Honnan veszel vetõmagot? Hogy aratod le a gabonát? Hogyan csépeled ki és õrölöd meg, hogy kenyeret süthess belõle? Még sorolhatnám, hogy mi kellene az önellátáshoz. A BTK be nem tartása alatt azt érted, hogy amitek hiányzik, azt elmentek lopni valakitõl? Azért elõbb gondolkozzatok.
Ha tisztában vagy milyen tanyánélni, akkor azzal is tisztában lehetnél, hogy ez önellátoan sekinek sem sikerült eddig még Mo-on. Még mindig nem válaszoltál arra, hogy orvosi dolgokat hogyan intéztek el.. tanyán elég nehéz kivenni egy begyulladt vakbelet, vagy egy kirohadt fogat kezelni. (persze tudom, mivel fogkrémet nem veszel, szódabikarbónát állítasz elõ, hogy tudjál fogat mosni). Hidd el.. senki nem él önellátóan Magyarországon. Sem tanyán sem városban. Ezcsak egy illúzió, minden tanyán élõ ember rá van szorulva a civilizációs dolgokra, talán még akkor is ha elõ-kõkorszaki módon él kvázi hómleszként.
Szerintem ezt semmiféleképpen nem tudnád kivitelezni.Akkor is kellene bizonyos dolgokért fizetni, és teljesen önellátó se tudnál lenni szerintem, mert bizonyos dolgokra szükséged lenne, és akkor pénzre lenne szükséged, és a pénzt meg elõ kellene teremteni valahonnét, és ha van jövedelmed, akkor adóznod is kell utána. Egy idõ után büntetéseket kapnál, és ha nem fizetnéd be, akkor elárvereznék a tanyátokat.
ajajjajj ... kedves kérdezõ, annyira buta sötét vagy mint a metróalagút. Hidd el a tanyán távol mindentõl te lennél a legnagyobb rabszolga, akinek az életben maradásért is folyton küzdeni kell. Nincs fád télen? El kell menjél erdõbe 8 órát dolgoznod, hogy ne fagyjál meg :) . Én is nyolc órát dolgozok, de hogy ne fázzak bedobok pár fát a kandallóba, amit nem én vágok ki max felaprítom 10 perc alatt, aztán pihenek, szórakozok, sportolok, csupa olyan dolgot csinálok, amire neked nem jut idõd. Nyáron megyek nyaralni, süttetem a napon a hasam. Pancsolok a tengerben De szar is ez a rabszolgaélet :D. Hát tudod, mit? inkább leszek rabszolga, mint az életemért küzdjek a vadonban. Ennél sokkal értelmesebb dolgokkal töltöm ki az én kis nyomorult rabszolgaéletemet :) Tudod mit? élvezem, hogy nem kell fát vágnom, szántanom, locsolnom a 40 fokban. Tudod ezeket az olyan szánalmas rabszolgákra bízom mint amilyen te akarsz lenni.
Ha meg vagy gyõzõdve arról, hogy neked ez kell, akkor tedd meg, senkinek nem kell bizonygatnod semmit. A véleményekre fikarcnyit sem adsz, sõt, mindenkit elítélsz, aki hozzászól, akkor mégis mire vagy kíváncsi? A hermetikusan elzárt élet összes felelõsségét, hátulütõjét egyedül neked kell vállalnod, ha amellett döntesz. (Ja, és olyan nincs, hogy mindenki hülye körülötted, csak te vagy normális.)
A kérdező hozzászólása: http://ingatlanapro.origo.hu/kecskemet/elado+mezogazdasagi/t.. http://ingatlanapro.origo.hu/kocser/elado+mezogazdasagi/alta.. Ezt csak úgy példaként.
A kérdező hozzászólása: :D:D Tényeket közölj, ne azt, hogy te már láttál tanyát, illetve milyen nehéz fizikai munka. Teljesen tisztában vagyok vele. Viszont te egyáltalán nem, se azzal, hogy a pénz NEM EGYENLÕ az életszínvonallal. Persze ezt is mondhatom neked, mert úgy sem fogod fel, a kérdést sem sikerült megértened még mindig, illetve azt sem, hogy senki elõl sem kell menekülnöm. Egyszerûen csak nem szeretnék összetûzésbe keveredni egy szervvel sem, mert eleve korruptak és egyébként sem lenne közük ahhoz, hogy mit csinálok a saját tulajdonomon. Szóval köszönöm, de nem kérek tõled több hozzászólást, mert te is csak magyarkodni tudsz. Nézd már vissza mit írtál. Semmi mást azon kívül, hogy "te" "én" "te" "én". Szerinted érdekel ez valakit is? Láthatóvá válik ettõl a témában való mérhetetlen tudásod és tapasztalatod? Vagy csak annyira vagy képes, hogy 3 kommentben 3 hülyeséget írj le? :D
Én láttam tanyát, nem csak a Google-ban mint te. Ha te valóságban is láttál volna, tisztában volnál vele mennyi munka van ott, és nem irkálnál hülyeségeket.
Nézd..ahhoz, hogy az a kényelmem meglegyen mint egy tanyán, nem kellene még napi 4 órát sem dolgoznom (nem csak nekem, másoknak sem..), de mivel annál magasabb életminõséget igénylek, hajlandó vagyok cserébe még +4 órát dolgozni. Azt már végképp marhaságnak találom, hogy ezenfelül még +4 óra fizikai munkát végezzek, sokkal alacsonyabb életszínvonalért :P (Mutass egy olyan tanyát, ahol magasabb az életszínvonal, akárcsak egy faluhoz képest is :P)
Mert ha te tanyára mész napi 12 órát dolgozhatsz, hogy legyen mit egyél, és legyen fûtésed télire, szomszéd faluig nem jutsz el, nemhogy turistaparadicsomba. Tudom, hogy ki vagyok és tudom mi az élet. Nem úgy mint te, akit zaklatnak a hivatalos szervek, a rendõrség meg az adóhivatal. Általában ezek a szervek az olyanokat zaklatják, akiknek fogalmuk sincs mi az az élet, és hogyan kell élni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként legalább gúgléba írnátok be hogy tanya.
A kérdező hozzászólása: Jól van akkor barátom, éld csak a felszínes életed nyugodtan. Engem nem izgatsz fel túlzottan. :D Szerinted mindenki arra vágyik amire te? Vagy van fogalmad arról, hogy kit sötétezel le? Vagy arról, hogy mi az élet és ki vagy TE? Nyilván persze nincs, mert akkor nem azt látnád életed nagy sikerének, hogy napi 8 órát dolgozol azért, hogy legyen mit enned, évente kétszer nyaralj valami közönséges turista paradicsomban a hozzád hasonló ezernyi tucatemberrel együtt és hogy vághasd a fád. :D
A kérdező hozzászólása: Pedig ritkán azért vannak olyan élethelyzetek, ahol elõfordul az emberrel, hogy csak hülyék vegyék körül. :) Viszont ilyet én nem állítottam, azt sem, hogy nincs igazság abban, amit mondanak, egyszerûen csak látszik a hozzá nem értése a hozzászólóknak. Ha lenne tudásuk a dologhoz akkor nem azt írnák, hogy ez biztos nem fog összejönni, hanem sorolnák, hogy miért nem, de nem ezt teszik, csak írogatják folyamatosan, hogy hülye vagyok és úgy sem fog sikerülni. :D Igaz, én is ugyan ezt teszem szinte, csak másik irányból, a különbség csak az, hogy nem hülyézek le senkit azért, mert FELTÉTELES MÓDBAN leírta egy elképzelését a jövõjérõl. :) Engedélyt pedig nem kértem, mint már elmondtam egyszer. Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ilyesmi válaszokra gondoltam, ha már csak a másik lehúzása, kritizálása megy: http://nivo.blog.hu/2011/06/05/az_onellatas_csapdaja Persze ez is csak egy vadbarom aki nem tudott már mit írni a szerencsétlen blogjára és olyan témában mászott, amitõl távolabbi nem is lehetne a személye: "Arról nem is beszélve, hogy olyan dolgokról is le kellene mondani, mint internet, telefon, kábel tv, újság elõfizetés, tehát az alapvetõ információs csatornák. És még le kellene mondanunk... inkább nem is sorolom mennyi mindenrõl, apróságokról, aminek a fenntartása havi fix jövedelem nélkül nemigen megy. " Ez pl. vicc. Újság elõfizetés? 21. században! Internet és tv mellé! :D Na az akarjon már egy ilyen témába beleszólni, aki azért utálja a falut mert "szarszagvan" vagy mert nem tud menni nyaralni a 40 fokban afrikai putri országokba és nem tudja megnézni a kedvenc sorozatát mindennap......
Ügyesen kell csinálni, kerülni kell a feltûnést és békén hagynak. És még csak önellátónak sem kell lenned hozzá. Egy tanyán elég jól el lehet bújni és olyan dolgokat csinálni, amiket faluban, városban nem feltétlenül néznek jó szemmel. Arra viszont ne számíts, hogy láthatatlan leszel. A környékbeli tanyasiak, erdõtulajdonosok, stb. sokkal inkább számon fognak tartani, mint egy panelban a szomszédaid, de ha középszerûnek mutatod magad és nem teszel kirívó dolgokat, nem foglalkoznak veled túl sokat. Lehetsz önellátó, de szerintem azzal sincs semmi baj, ha boltban veszed a cérnát és a sót, vagy ha szivattyúval húzod fel a vizet a kútból. Az értékteremtés nem feltétlenül ezeken múlik. Adót a bejelentett bevételeid után fizetsz. Ha valamilyen üzletszerû tevékenységbõl van bevételed, de nem jelented be, csak feleslegesen sodrod magad veszélybe. Ha munkanélküli vagy és nem regisztrálsz álláskeresõként, akkor nem kapsz ugyan segélyt, de a kötelezettségeid is kevesebbek, csupán a havi 5-6000 Ft-os egészségügyi hozzájárulást kell magad után fizetned és békén hagynak. Különben a tanyavilágban elég intenzíven él a cserekereskedelem. Légy jóban a szomszédaiddal. Nem kell a szombat délutánokat teázgatva egymás konyhájában töltenetek, de egy kölcsönös tiszteleten alapuló viszony mindenkinek elõnyére válik. Ha sosem mozdulsz ki és nem beszélsz senkivel, pont az történik, amit el szeretnél kerülni: magadra irányítod a figyelmet. Sok sikert a céljaitokhoz!
A kérdező hozzászólása: Erre csak azt tudom mondani, hogy az ember okos állat, mindent megtud oldani ha akar. :) Az pedig nem elhanyagolható tényezõ, hogy enni és inni mindig kell. Ha pedig te csak pénzért tudsz enni és inni, a pénz pedig elértéktelenedik, akkor bizony semmit sem fog érni egy életed munkája. Festeni meg mésszel is lehet. Nyilván nem luxus életre vágyom ha tanyán akarok lakni. Teljes mértékben megelégszem a létminimummal mert lelki és érzelmi szinten élem meg az életem. Ahhoz pedig pont elég az amit a természet ad.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy mi a különbség a között, hogy irodában dolgozik "rabszolgaként" az ember és úgy él meg, vagy tanyán él és hajnaltól napnyugtáig odakint dolgozik ? Simán zaklathatnak. Ahogy valaki említette az elõbb, történhet bûncselekmény, és akármilyen oknál fogva titeket vesznek elõ, aztán elkezdõdik az áskálódás. Korruptak, nem korruptak, simán ültettek már embereket le kevesebbért. Amúgy ha ilyen dolgokat tervezel, javasolom inkább Amerikát. Ott nincsenek ennyire közel a települések, sokkal jobban "eltûnhettek" az emberek szemei elõl.
A kérdező hozzászólása: Rendben, puszi!
Majd ha eltelt egy éved ott hatóságmentesen, dobj egy üzit, és küldjél képeket :D
Igen..te az álomban...
A kérdező hozzászólása: Pontosabban egy világban élünk, csak teljesen más tudati szinten.
A kérdező hozzászólása: Te valami teljesen más világban élsz mint én, hagyjuk ezt a témát kérlek! :D
Szerintem az összes válaszban le volt írva hogy miért nem... és miért sokkal de sokkal nagyobb rabszolgamunka egy tanya folyamatos szinten tartása, mint 8 órában "rabszolgaként" dolgozni, és a civilizált javakat felhasználni. Mennyé, pucoljál 10 vödör borsót, hogy legyen 2 hétre levesed. Normális ember tizedannyi munkával megtermeli azt pénzt amiért lemegy a közértbe és megveszi a 2 hét borsólevesnek való borsómennyiséget. Így számold ki, mennyire szar "órabérért" pucolod magadnak. Amit te szeretnél az tanya-lelakás. Ha nem költesz fenntartásra, akkor 10-15 év múlva lyukas lesz a tetõd, meg csomó más egyéb problémád lesz vele. Egy tanya fenntartása több, mint egy falusi kertes ház. Nagyon szép hobbitanyákat linkeltél be, csak ne felejtsd el, azok felújítása, és a jelenlegi szintre hozása, nem az ott termelt javakból történt, hanem "rabszolga" munkából amelyek jövedelmeztek úgy, hogy abból egy ilyen hobbitanyát ideig-óráig fenn tudjanak tartani. Jelenleg ez egyre nehezebb feladat és egyre többen igyekszenek tõle megszabadulni, mert sem a tanyából, sem az mellett végzett "rabszolgamunkából" nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: Az meg, hogy valaki a boltba jár, nem zárja ki azt, hogy önellátó legyen élelmiszer ellátásban. Az önellátás sosem azt jelentett, hogy az edényeket is magad csinálod agyagból. Egyszerûen csak az alapvetõ szükségletek önellátását. Mint pl. víz, étel, lakás. A tartósításhoz, tisztálkodáshoz, fertõtlenítéshez és egyéb más dolgokhoz pedig belehet szerezni nagy kiszereléseket, mindenre van alternatíva.
A kérdező hozzászólása: Nyilván gyógynövényekkel nem, de pár orvosi könyvel könnyen megoldottam volna. Az orvosok sem szuperhõsök, csak egy adott témában képzett emberek.
Ha az õstermelõi igazolványt kiváltanád, évi pár száz ezer Ft pénzbevételig nem kéne adóznod, az bõven elég arra hogy a "civilizációs" dolgokat megvedd, szóval miért ne? Ja, hogy totál önellátó akarsz lenni és nem akarsz semmilyen papírt. Akkor sajnos bukó, maradhatsz a panelban.
Szerintem is. Mert ez halott ügy.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk szerintem. :D
Aham... szóval fagáz... és lopod a fát fûtéshez, meg fagáz termelésre. Így igencsak a helyi hatóságok látóterébe fogsz keveredni..oszt lesz neked BTK :D. Így hamar nem leszel önellátó, mert közkonyha fog rád fõzni. Mûködteted a laptopot. Igen, és önállóan veszel bele alkatrészeket ha elromlik, sõt, önellátóan építesz magadnak helyette egy másikat. Persze csak szigorúan fából, meg kõbõl, amit magad körül találsz :D Tudod hány tyúkba kerül egy laptop ha másikat kell majd venned? Azt hogy rakod a biciklire? No és az internet? Tikot feladni sárga csekken nem fog menni, ahhoz nem elég lapos... Fagáz sem mûködteti az internetet.. Gondold újra...
Aham.. és ha mész fogorvoshoz biciklivel a csomagtartóra meg rákötözöl 2 tyúkot, majd a recepción fizetés gyanánt elõhúzod. Persze ott is ki van írva, hogy fizetés: készénzzel, vagy bankkártyával. De aggódj, csak húzd elõ a két tyúkot a kabátodból, hogy te azzal akarsz fizetni :) Vagy önellátóan egy bankjegynyomdát is üzemeltetsz? :D
A kérdező hozzászólása: Soha, senkinek... :D Gondold így nyugodtan, én is gondolom valahogy, úgy él mindenki ahogy akar. Az én bajom ha majd biciklivel kell fogorvoshoz mennem. :D Mellesleg pedig egészségesen kell élni és nem leszel beteg. Gyógynövényeket is könnyen lehet termeszteni, amik hatékonyabbak a gyógyszereknél. Minimális áramot fagázzal is lehet elõállítani, de télen akár laptopot és több lámpát is elmûködtet, és semmivel sem kerül többe mint ha csak simán fûtenél vele.
A kérdező hozzászólása: Egyébként teljesen komolyan gondoljátok, hogy 100%ban hasznos a válasz? :D Kicsit földhöz ragadottak vagytok. Ruhát veszek egy életre turkálóból, a padláson ellesz. Tût, cérnát nem is kell venni, mert guberáltunk már megint csak egy életre valót és egyébként is belehet vásárolni belõle 2 ezer magyar forintból két életre is... :D
A kérdező hozzászólása: "vasalsz szenes vasalóval" :D:D Ezen felnevettem! :D Aki tanyán él az miért vasalna bármit is? :D Egyébként eltértetek a tárgytól sokan. Tisztában vagyok azzal, milyen egy tanyán élni, de az egy teljesen más kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mennyire idióta emberek járnak ide. :) Nem ismertek, de maradhatok a panelban és nem is tudom önellátni magam mert ti ezt mondtátok, azok után, hogy elolvastatok egy ilyen kérdést, plusz pár választ. :) Idióta magyarok.
A kérdező hozzászólása: Esetleg ha érvelnétek értelmesen, de annyira dilettánsak vagytok a témában, hogy csak kötekedni tudtok. Tipikus magyar mentalitás. Nem azt mondjátok, hogy lehet, hanem azt, hogy nem. :) Majd nagy szemekkel csodálkoztok, hogy az országot kifosztották, a fél ország alkoholista és a magyar ipar megszûnt. Éljetek csak tovább a kis tündérmesétekben. Én inkább halok meg szabadon, éhen, mint hogy emberi mivoltomban megalázkodva, rabszolgamód éljek.
"és nem is tudom önellátni magam mert ti ezt mondtátok" - :D Most akkor te tulajdonképpen engedélyt kérsz az önellátó életmódodhoz a Gyakorin?
Sok ismerõsöm lakik tanyán de orvoshoz, boltba õk is bejárnak.Mivel a néninek 1-szer eltört a lába muszáj volt mentõt hívni, ezt gyógynövényekkel hogy oldotta volna meg kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: A link pedig csak engem erõsít meg, mivel ha (elnézést) pár buta orosz képes volt SZIBÉRIÁBAN túlélni(az anyjuk halála röhej), akkor nehogy már ne sikerüljön ez annak, aki több ezer oldalnyi könyvet, szakcikket összeszed, évekig készül rá, pénzt fektet bele, eszközöket vásárol hozzá, kutat ásat és MAGYARORSZÁGON VAN. Nem hiába ide telepedtek le az IGAZI magyarok annak idején.
A kérdező hozzászólása: :D Ugye, tipikus magyar. Nem volt még külföldön, így azt sem tudja, hogy vannak más emberek is mint õ maga vagy a falubeli cigány haverjai. :D Utolsónak meg már nem tudok mit írni. Szerinted kit érdekel? Errõl beszélek, rabszolgák vagytok. Mint a betanított kutyák, úgy csináljátok amit "kell", amit megszabnak nektek azok az emberek, akik uralkodnak rajtatok. Csak sajnálni tudlak titeket. Lehet nem jön össze a tervünk. Lehet nem tudok majd elköltözni innen ahol most élek. Viszont az biztos, hogy közelebb leszek ahhoz az élethez, amihez joga lenne minden SZABAD embernek. :) Kár, hogy ti már tudati alatti szinten megragadtatok. Tudatalatti rabszolgák vagytok.
"Idióta magyarok" Miért te cigány vagy??!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is kívánok neked nagyon boldog és sikerekben gazdag, tartalmas életet! :)
Tedd azt! Kívánom, járj szerencsével! Szegd meg a törvényeket, bujkálj, rinyálj, nehogy elkapjanak - éljen a "szabadság"!
A kérdező hozzászólása: Nem, egyszerûen csak abban bíztam, hogy olyan emberek válaszát kapom majd, akiknek van valami tapasztalatuk ezeken a területeken. Pl. mamája tanyán élt, de két éve meghalt, sosem járt náluk hivatalos szerv, de kellett ezt meg azt fizetni, szóval megoldható, de nem úgy ahogy te gondolod, HANEM.... PÉLDÁUL.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg a helyzet tragikomikus jellegét csak erõsíti, hogy õstermelõ vagyok.
Termesszetek füvet a tanyán, azzal már megsérted a BTK-t.

Mennyire valószínű hogy egy hetero csaj leveszi ha egy lánynak tetszik? (többi lent)

Sokan azt mondják hogy "ha nem érdeklik azonos nem?ek (is) akkor nem feltétlen gondolnak arra hogy valaki azért nézi mert bejön az illet?nek". de hát ha feltün?en nézi akkor csak veszi a lapot hogy azért nézi nem?

Legjobb válasz: Én biztos nem venném a lapot. Azt gondolnám, hogy vagy nagyon csúnyának talál, vagy féltékeny rajtam valamire.

Én biztos nem venném a lapot. Azt gondolnám, hogy vagy nagyon csúnyának talál, vagy féltékeny rajtam valamire.
Hát, ha a sejti rólad, hogy érdekelnek a lányok, akkor. Ha egy lányos lány megbámulja idõnként, elõbb hiszi, hogy szimpatikus neked. Szerintem próbálj összeismerkedni vele.:)
Én se vagyok hozzászokva, a vonzalom lenne az utolsó dolog amit a háttérbe gondolnék.
Eszembe se jutna, csak ha nyilvánvalóan nézné a mellem, vagy a fenekem. De azt is úgy értelmezném, hogy rondának vagy szépnek tartja.
Valószínû, hogy venném a lapot. Attól kezdve nem nagyon találkoznék vele kettesben.

Mennyire valószínű, hogy kipróbálnátok egy projektbe szervezhető PHP szerkesztőt?

Nekiláttam egy szintaxis kiemel?s szerkeszt?nek, amivel projektbe lehet szervezni a php oldalakat. Úgy kell elképzelni, mint az Eclipse projekteket, Mono/Visual Studio solution-t. Mindennek megvan a helye rendszerezve. Külön lenne a View-hoz tartozó dolgok: html, js, képek, média

Legjobb válasz: Kár újra feltalálni a kereket, de ha nagyon bízol benne, akkor tedd fel a dolgot sourceforgera vagy google codera, és kezdjetek el többen dolgozni rajta. Egyedül nem fogod tudni se eladni, se elterjeszteni, se normálisan megcsinálni.

Kár újra feltalálni a kereket, de ha nagyon bízol benne, akkor tedd fel a dolgot sourceforgera vagy google codera, és kezdjetek el többen dolgozni rajta. Egyedül nem fogod tudni se eladni, se elterjeszteni, se normálisan megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: Van már ilyen? Én kerestem, de csak hasonlókat találtam.
Tuti van egy halom hasonló cucc. Jó nagyot álmodni, de elsõnek igaza van, hogy ez tényleg jó legyen, ahhoz egy ember kevés!
szerintem teljesen jó ötlet és én nem találkoztam hasonlóval mármint a winform php nyelven:D én szívesen megnézném
A kérdező hozzászólása: Az csak a plusz. Azon kívül olyasmire kell gondolni, mint például az asp.net fejlesztõ környezete.

Ha egy lány áthív filmet nézni az mennyire valószínű h . -ni is akar?

Legjobb válasz: Én többször hívtam már át egy fiú barátom filmet nézni. :) És találd ki, hogy mit csináltunk. :D Filmet néztünk!!!!! :D 19L

Én többször hívtam már át egy fiú barátom filmet nézni. :) És találd ki, hogy mit csináltunk. :D Filmet néztünk!!!!! :D 19L
Elképzeltem a párbeszédet: - Gergõ, gyere át megnézni egy jó filmet. - Mi az, Kati, [email protected] akarsz? :D
Velem biztos nem úsznád meg csak filmnézéssel!
nice :D Amúgy ezt, amint már mondtam, buta kérdés, mert osztályomból tudok olyat mondani, aki ha áthív engem, akkor csak filmeznénk, meg olyat is, aki szerintem rámmászna :D szal enyi:D
80%-os, ez jó volt, köszi :D
.- ni? Ammeg mi?
A kérdező hozzászólása: 18 éves mindkettõnk:D
kortól függ, meg hogy adta-e jelét, hogy tetszel neki:D elég buta kérdés
Hát ha te 40 múltál a lány meg úgy 8 akkor semmi esélyed hogy ..ni akar veled!
Baszni
Jaj de hülye vagyok! Az elõttem válaszoló csaj nem úszná meg filmnézéssel meg aki csak filmet nézett kicsit fejjebb!

Egy cigányasszony azt jósolta 2x is, h gyerek lesz a családba.3x-ra azt, h lány unoka lesz. A többi jóslása nagyrész beteljesült. Nem hiányzik egy gyerek, mennyire valószínű, h beteljesül, ha mindent megteszünk a gyerek ellen?

Legjobb válasz: 0%, ha a minden azt jelenti, hogy no sex és no örökbefogadás. 15%, tabi+óvszer-rel. 5%, ha abortuszt is vállaltok. 90%, ha a pasi a jósnõvel kavar. ehh

0%, ha a minden azt jelenti, hogy no sex és no örökbefogadás. 15%, tabi+óvszer-rel. 5%, ha abortuszt is vállaltok. 90%, ha a pasi a jósnõvel kavar. ehh
cigánynak sose szabad semmit elhinni...:D alapból leállni vele dumálni nem szabad...plusz ilyen jósos humbukos alakokkal... rohadt nagy kamu, és sok pénz egy ilyen.. jósok, látók, médiumok, táltosok...átbasz.s az egész...csak kihasználják a jóhiszemû embereket... nem jósokhoz meg ilyen szélhámosokhoz kell menni hanem dolgozni meg élni rendese, becsületesen..
És mi az a pár dolog, ami már beteljesült?
Az a pár dolog is olyan, ami tiszta sablon... Végeztél az iskolával, találsz majd munkát, megismerkedsz valakivel... ugyan
Mindenki abban hisz, amiben akar. Aki az Úrban hisz, az abban, aki Allahban, abban, aki meg egy cigány jósnõ jövendöléseiben, az abban hisz. Egyiket sem ítélem el egészen addig, ameddig az az ésszerûség határain belül mozog. Szóval legyünk észnél, attól, mert valaki egy elõre jó eséllyel kiszámítható dolgot "megjósol", abban nincs semmi csoda. Ha minden beteljesül, amit mondott, és egyik sem elõre kiszámítható dolog, akkor felõlem higyj benne, bár az is lehet véletlen szerencse, hogy eltalálta.
Nekem egyszer, vagyis kétszer két külömbözö cigányasszony azt jósolta hogy egy sötét hajú, sötér szemü pasi lesz a végzetem, aki a baráti társaságomban van és nagyon nehezen lehetünk majd együtt.:D Elöször is:Nincs nagyon baráti társaságom, másodszorra meg sötét hajú sötét szemü meg pláne nem:D, harmadszorra meg tényleg jól elbújt ha mégis van mert a jóslás óta már eltellt majdnem 10év.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védezetünk, és még sosem volt vele semmi gond
A kérdező hozzászólása: de nála már beteljesült pár dolog
Utolsónak: Lehet, hogy hosszú távú jóslat, fõleg, ha a tenyeredbõl látta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!