Találatok a következő kifejezésre: Mennyire vagy a jelenlegi (55 db)

16 éves lány vagyok! Hihetetlenül szerelmes vagyok a jelenlegi barátomba, és valahogy mindig felhozom hogy kis idő mulva mennyire szeretnék tőle kisbabát! Nagyon korai ez a gondolat még ugye?

16 vagyok, szerelmes avgyok a páromba! 4 hónapja vagyunk együtt.. de h öszinte legyek én már szivem szerint arra vágyom hogy összeköltözzek vele vagy (valakivel) és legyen egy gyerekem! már szeretnék egy gondoskodó anya lenni, persze ez nem azt jelenti hogy most azonnal! majd ha letettem a szakmám, lesz egy biztos állásom és egy nagyszer? partner hozzá! szedek is fogamzásgátlót! de mikor párommal vagyok, mindig felhozom, és ?t ez már szerintem egy kicsit idegesíti! amugy szerintem 16 éves lány legalább is a legtöbbségük nem gondol még ilyesmire! miért van az hogy én már igen? talán feln?ttesebb a gondolkozásom? mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Én is így voltam vele ennyi idõsen. De okos nõ nem hoz fel ilyeneket a barátjának és a szülõknek. Hidd el, sokan vágyunk gyerekre. De tényleg nagyon korai még ilyen fiatalon.

Én is így voltam vele ennyi idõsen. De okos nõ nem hoz fel ilyeneket a barátjának és a szülõknek. Hidd el, sokan vágyunk gyerekre. De tényleg nagyon korai még ilyen fiatalon.
16 évesen én is minden áron babát akartam az akkori páromtól. Kár lett volna, mert 18 éves koromban szétmentünk, és utána jött egy igen bulizós korszakom, amit kár lett volna kihagyni. Így is fiatalon, 20 évesen szültem, és hidd el, nem olyan könnyû, mint ahogy tûnik. A pasinak meg inkább ne mondogasd, mert a fiúk tényleg nem igazán szeretnek ilyen távlati dolgokról napi szinten beszélgetni. Várd meg amíg eljön az ideje, legyen szakmád, dolgozz, legyél önálló nõ, és csak akkor vállalj babát.
A kérdező hozzászólása: Ohh lehet rosszul fogalmaztam, nem sokszor mondom neki, csak néha felhozom, amugy erre az szokott lenni aválasz: "ha olyan anyagi hátterem lenne és dolgoznék már tuti csináltam volna" tehát õis mindig mondja h de édes ez a kisbaba meg mittudomén:) nem mondom olyna sokszor hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen! amugy 19 éves és már 2 évesen meghalt az apukája talán nezért gondolkozik másképp..
Hello! Én is így vagyok vele, alig várom hogy gyerekeim legyenek meg egy normális házasságom. Szeretném megadni azt a szeretetet amit én most az anyámtól nem kapok meg, és fõleg azért furcsa ez mert én fiú vagyok és csak 15. :S Hát igen lehet hogy kicsit rémisztõ lehet a barátodnak. :/
szia. én 17éves korom óta hajtogatom hogy babát szeretnék.Most 21 vagyok, és márciusban meg is születik a pici.De a barátodnak ne nagyon emlegesd, mert ezzel elriaszthatod magad mellõl.Neadj isten, te szeretkeztek, te azt mondod védekezel, közbe meg nem a baba miatt, de a barátod meg azt tudja hogy védekezel, és ha kiderül a baba, lehet egyedül maradnál.remélem nem irtam annyira zavarosan:S
1) Négy hónap után akkor is korai, ha történetesen nem 16 az ember. 2) 16 évesen abszolút korai a dolog. Nem tudom, mikorra "teszed le a szakmát", ahogy írod, de nem hinném, hogy 18 elõtt. Jól sejtem? Tehát még van 1-2 éved addig. Az is valószínûtlen, hogy rögtön olyan jól el tudj helyezkedni, hogy degeszre keresed magad, aztán mehetsz szülni. Nem tudom biztosan, de ha jól emlékszem a GYES csak egy adott idõnyi munkaviszony után jár. Az se biztos, hogy egy cégnek pont egy 18 éves anyuka kell, szóval ha korán jön a baba, esetleg el sem tudsz helyezkedni késõbb. Ennyit a munka oldaláról. A kapcsolat oldaláról is aggályos a dolog. Nem tudom, hány pasid volt már, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a fiatalkori kapcsolatok nem tartósak. Persze minden 16 éves azonnal rávágja, hogy "nem vagyok fiatal" meg mittudomén, de szerintem egy év múlva örülni fogsz, hogy nem lettél anyuka. Az, hogy gyerekre vágysz, egy részrõl ösztönös, más részrõl jöhet a családi hátteredbõl is, nem függ össze az érettséggel, bár biztos nem erre a válaszra számítottál. Az én javaslatom az, hogy egy pasit legalább 1-2 évig ismerj ki, mielõtt gyereket vállalsz, nehogy aztán késõn derüljön ki, hogy nem jól választottál. Egyelõre van idõd bõven. És legalább az iskolát fejezd be, ha már mindenképp nagyon sürgõs. Várandósan/kismamaként iskolába járni nem fogsz tudni, akárhogy is fogadkozol, hogy menni fog.
nekem ez még 20-on túl is hajmeresztõ lenne ha a párom folyton a babázást hozná szóba, még nem vagyok kész erre. te fõleg nem, a barátodról meg már nem is beszélve :) az hogy te ezt szeretnéd, jöhet onnan hogy nem volt testvéred, vagy csak anyatípusú vagy már ilyen korán. kitudja mi lesz, lehet h 18 évesen már pont hogy élni szeretnél még elõtte és nem gyereket nevelni viszont az biztos hogy a barátodat egy idõ után ez bizony zavarhatja
Vagy valakivel?? Ezt nem igazán értem!! Akkor mégsem vagy annyira szerelmes? Igen, 16 évesen még nagyon fiatal vagy a kisbabához! Az meg, amikor eljön az idõ, és lesz munkád..stb., még odébb van! Felesleges errõl ilyen korán beszélni! A párod, pedig ez elilyesztheti!! Fiatalok vagytok, ráértek még bõven! Éljetek még. Persze az nem baj, ha tudjátok mit akartok egymástól és a kapcsolattól, de nem kell ezt ilyen sûrûn emlegetni! Üdv: Haven 23/L
Ne mondogasd a párodnak, mert berezel és elmenekül. Még a felnõtt férfiak is, elég akárcsak azt megemlíteni, hogy abba a városba költözöl, ahol lakik, máris menekülni kezd a kapcsolatból...Én nem egyszer így jártam...Pedig huszonéves vagyok.
Nézd, kislány. Ha azt írod, össze szeretnél költözni a pároddal vagy valakivel, ill. gyereket szeretnél tõle, vagy valakitõl, az épphogy nagyon gyerekes gondolkodásra vall. Szedd szépen tovább a fogamzásgátlót, és ha az a célod, hogy a párodat elmard magad mellõl, nyomd csak tovább a "gyereket szeretnék" szöveget.
A kérdező hozzászólása: hát nem is most akarok, majd egy 5-6 év mulva, csak néha feljön az az érzés hogy de jó lenne ha... amugy fodrásznak tnaulok 2 évem van még! meg persze ugy szeretmém h ekõbb esküvõ meg mittudomén, tehát semmiképp sem most (teszek is ellene hiszen ezért szedek tablettát) 5-6 év szerintem olyan 23-24 éves korom fele..:) Hány pasim volt eddig? hát volt akivel most vagyok a 4-dik, de szexben õ volt a második! Köszi a válaszokat!

Milyen környék jelenleg a Nagyvárad tér? Itt tervezek lakást venni, és olvastam róla jót és rosszat is, de azok évekkel ez előtti írások voltak. A jelenlegi állapotok érdekelnének, mennyire kell vagy nem kell félni?

Legjobb válasz: Az utcán történõ járkálást illetõen szerintem nem olyan rossz. Eléggé nagyok és átláthatók a terek (utcák), nem félelmetesebb, mint bárhol máshol Pesten. Ott az orvosi egyetem, meg egy kórház, napközben elég sokan mászkálnak, az ember nincs egyedül. A 24-es villamoson már egy fokkal jobban érezni a közei Orczy tér+ Józsefvárosi piac illetve a másik oldalon a Tûzoltó utca és környékén tucatjával élõk milliõjét... De a Nagyvárad téren a fõ utcák (Üllõi és Haller, meg még a Rezsõ tér is) elég jó közbiztonságilag. Én inkább az autók zaja é bûze miatt hanyagolnám. Ha pedig közeli mellékutcáról van szó, akkor kérdés, hogy merre és melyik, bár e tér közvetlen közeli utcái szerintem vállalhatóak...

Az utcán történõ járkálást illetõen szerintem nem olyan rossz. Eléggé nagyok és átláthatók a terek (utcák), nem félelmetesebb, mint bárhol máshol Pesten. Ott az orvosi egyetem, meg egy kórház, napközben elég sokan mászkálnak, az ember nincs egyedül. A 24-es villamoson már egy fokkal jobban érezni a közei Orczy tér+ Józsefvárosi piac illetve a másik oldalon a Tûzoltó utca és környékén tucatjával élõk milliõjét... De a Nagyvárad téren a fõ utcák (Üllõi és Haller, meg még a Rezsõ tér is) elég jó közbiztonságilag. Én inkább az autók zaja é bûze miatt hanyagolnám. Ha pedig közeli mellékutcáról van szó, akkor kérdés, hogy merre és melyik, bár e tér közvetlen közeli utcái szerintem vállalhatóak...
A kérdező hozzászólása: A Haller u. 88-ról lenne szó, az a nagy bérház órával a tetején.
Vágóhíd utcában van a sulim. Mögötte van egy kis telep, kicsi sorházakkal, apró lakásokkal. Sok kisebbségi van, sok magyar is. Sosem hallottam még hepajkodni õket. Egyébként tudom melyik házra gondolsz-az állapotából ítélve szerintem rendes emberek lakhatják, szép ház.

Jelenleg hat hetes terhes vagyok, a családvédelmis beszélgetés mennyi ideig tart és utána vissza kell-e menni a védőnőhöz vagy akkor a kérelem kitöltése után lehet jelentkezni a kórházba? A tágítás mennyire fáj?

Legjobb válasz: Megint 1es vagyok. Miután visszaolvastam a válaszomat, akkor ugrott be nekem is, hogy nem is 2 hét (nemtom honnan szedtem), hanem 3 nap a várakozási idõ. Bocsi. Jól tudod, 3 nap.

Megint 1es vagyok. Miután visszaolvastam a válaszomat, akkor ugrott be nekem is, hogy nem is 2 hét (nemtom honnan szedtem), hanem 3 nap a várakozási idõ. Bocsi. Jól tudod, 3 nap.
A tágítás nagyon egyénfüggõ kinél mennyi ideig tart. Az ilyen idióta bigott elvakult barmokkal meg ne foglalkozz. A te életed a te döntésed ha nem tudo vállalni akkor helyes döntés az abortusz.
1es vagyok, nem is kapcsoltam, hogy mire utal a kérdésed. Nekem már volt 2 abortuszom. A család védelmis beszélgetés kb 15 perc volt. Ezalatt végig próbált gyõzködni a nõ, hogy de tartsam meg. Van kb 2 hét kötelezõ várakozási idõ. Ha nem gondolod meg magad, akkor vissza kell menni a család védelmishez, õ kitölt bizonyos papírokat neked, és ezzel már rögtön lehet jelentkezni a dokinál. A tágítás nem vészes, kicsit fáj, de inkább csak kellemetlen.
igazán nincs mit és mieltt jönnének a bigottok, hogy biztos én is megöltem a gyerekeim leszögezem soha nem volt abortuszom, sõt 4, 5 évig küzdöttünk, hogy gyerekünk lehessen, ettõl függetlenül teljesen megértem aki így dönt, több ismerõsömnek is volt, sõt régen anyukámnak is 2szer is egyszer ikrekkel.
Ti nem vedekeztek???
Tágítás nem volt vészes, a 13-as válasz is az enyém.Továbbá a kórházba miután befeküdtem kaptam nyugtatót is, még tágítás elött.Én is féltem, soha nem volt semilyen mûtétem, kórházban is csak nõgyógyászati vizsgálaton voltam.Az altatással kapcsolatban meg a szobatársam nyugtatgatott.Valami olyasmivel, hogy ne aggódj egy pillanat alatt kiütnek...
Nem tudsz másik védõnõhöz menni?Én 4 város családvédelmije közül választhattam, mondjuk egyikkel se voltam kisegítve, mert ahol lakom persze nem volt.1 hónapja volt a mûtétem kb.Túlélem persze, azóta az exem megpróbált velem kapcsolatba lépni, sokat segített, hogy elküldthettem melegebb éghajlatra, erre a pozitesztek óta nem volt lehetõségem(egyszerûen nem értem el, pedig nem is rinyálni akartam neki, csak hogy megölelgessen vagy valami). Anyu és a nõvérem tudott róla, nyíltan egyikük se foglalt állást viszont mellettem voltak/vannak.
A kérdező hozzászólása: Hát 29-es. Szörnyû ugye? A védõnõ beteg lett egész hétre, csak kedden fogom tudni felhívni. Addigra 7. hetes terhes leszek. Mikor volt neked a mûtéted? Remélem azért fel tudod dolgozni, én rettenetesen félek, fõleg a tágítástól, mert szörnyû dolgokat írtak róla.
Nagyon lassan megy neked az ügyintézés:S Nekem volt minden, émelygés, hányás, görcsölgetés, fáradság, munkába ugy ahogy tartottam magam és jópofiztam az ügyfelekkel, de otthon csak bebújtam az ágyba. Lelki állapotom...az meg... apa amint megtudta lelépett stb..hosszú volt az a 2 hét nekem.Sajnálom, hogy ilyen sokáig elhúzódik neked. Mûtét után, lehet hülyén hangzik, de kicsit megkönnyebültem, bár még egy darabig megmaradtak a terhességi tüneteim.Lelkileg most se vagyok topon(még elégg friss a dolog), de én úgy érzem sokkal jobban vagyok mint az ügyintézés közben.
A kérdező hozzászólása: Igen.... a lelki :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a javítást. Az enyhe görcsök jellemzõ tünetei a terhességnek? (sokat sírtam, és a lelki állapotom is rossz a nem kívánt terhesség miatt)
A chl. baktérium, és nem gomba.
A kérdező hozzászólása: ...ráadás a doki felírt antibiotikumot, amire külön figyelmeztetett, hogy mûtét elõtt vegyen be... gombára írta fel.. chlamydiára gyanakszom. Ez befolyásol valamit is a mûtét során?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy döntöttem, hogy várok keddig, aztán már másnapra jó lenne elmenni beszélgetni.... utána megint az már a 8. hét és azon a héten remélem már befeküdhetek.. csak a munkahelyemen lesz ciki.... mert ott ugye nem tudják:(
A fõnököm tudott róla, de nem tipikus fõnök-beosztott kapcsolatunk van.Tõle annyit kaptam, hogy vannak olyan nõk akik a lepedõtõl is képesek teherbe esni...nahát kösz.Munkatársak kérdezõsködtek, de nem mondtam el nekik, furcsa volt nekik, hogy 3 év után most elkések 1-2 nap és feltûen sürgõs szabira mennem. Nem fogják megtudni, ha nem akarod.
A kérdező hozzászólása: Hát nem is akarom, hogy megtudják, remélem meg tudom oldani a szabit... nehogy már miattuk ne lehessen mûtétem...
A tágítás nagyon egyén függõ, hogy ki mennyire érzi. Nekem iszonyatosan fájt, konkrétan zokogtam és le kellett fogni közben, a szülés nem fájt ennyire. De hallottam már olyanról, aki nem is érezte. Függ a méhszáj nyitottságától, és attól, hogy mennyi idegvégzõdés található rajta. A többi dologhoz nem tudok hozzászólni, nekem elhalt terhesség miatt volt szükségem a beavatkozásra, így nem volt hosszas ügyintézés. Off: annyira szomorú, hogy hetekig húzni-halasztani kell a dolgot. Az abortusztablettával sokkal kíméletesebb lenne magzat és az "anya" szempontjából is, fõleg mivel azt a 7-8 hétig be kell venni. Így meg elhúzzák a dolgot a 11-12. hétig, amikorra is a magzat akaratlagosan mozog és valószínûleg fájdalmat is érez már :(
A kérdező hozzászólása: miért kell eddig húzni?:(
Kedves kérdezõ! A csalàdvédelmis az védõnõ! A két beszélgetés között egy hét gondolkodàsi idõ van. Màsodiknàl kapod a csekket.ha végeztél a védõnõnél egybõl hivhatod a dokid hogy meg van az engedèlyed.és akkor megbeszélitek a mütét idõ pontjàt.lehet egynap de lehet hogy csak 5nap mulva van szabad idõpont! Ne felejsd a csekket befizetni mert annélkül nem csinàljàk meg! Nekem az elsõ tàgitâsom borzaszto volt.egész éjjel rosszul voltam görcsöltem stb.màsodiknàl semmi bajom nem volt. Kitartàs!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 38-as a választ!
Beszéltél már családvédelmis védõnõvel?Adott idõpontot.Amúgy intézed mellette a kórházi dolgokat?Vérvétel, altatóorvossal beszélgetés?
Ne a tágítástól félj, a testi fájdalom hamar elmúlik(mondjuk nekem nem volt abortuszom, de 19 órát vajúdtam a lányommal, szóval tudom milyen mikor rohadtul fáj), én jobban aggódnék a lelki sérülések miatt...
Fáradság ellen nem tudsz mit tenni, csak azt, hogy pihensz. Ha erre nincs lehetõséged, akkor meg marad az, hogy tûrsz. Ez ilyen.
20as vagyok, egyébként 1es is, és még netom hanyadik. Nekem nem fájt a tágítás, csak kellemetlen érzés volt. És azt mindenképpen mûtét elõtt csinálják, hogy mire oda kerülnek a dokik, ki legyen tágulva, és így pikkpakk, 15 perc alatt kész az egész.
A kérdező hozzászólása: A fokozott fáradtság érzés, kimerültség ellen mit lehet tenni, addig amíg bennem van a baba?:(
Akkor gondolom te abortuszra készülsz. Nekem az elsõ terhességem meg szakadt és igen, nekem nagyon fájt a tágítás. Lehet ma már nem olyan vészes.
A kérdező hozzászólása: 2 hét? Én három napról hallottam. Akkor ott megtudakolom bõvebben. Annyit nem szeretnék várni :(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 5-ös :)
A kérdező hozzászólása: 23 évesen úgy, hogy a párom sem dolgozik nem vállalhatom.
A kérdező hozzászólása: ÉN dolgozom egy ügyvédi irodában, de egyre nehezebben tudok.... már a fõnökömnek is feltûnt.... Ez a várakozási idõ õröl fel idegileg. Csak jövõ héten tudom hívni a védõnõt... és így is el kell kérnem magam a munkahelyemrõl.. sajnos ez van :(
Vedekezes megelozes es 72 oras gyogyszer Nem hiszem el ennyi ..bababarat... van itt.
Nekem az elsõ családvédelmis beszélgetés 1 óra volt, nem akart lebeszélni.Mûtét menetérõl tájékoztatott nagyjából, meg nem tetszett neki, hogy egyedül mentem, jobb lett volna az apával.A második beszélgetés kb, 10 perc volt, kérdõív kitöltéssel, (elégedett vagyok-e a munkájával stb), papírmunkával és engedély kiadással.Tágítás nem fájt, kicsit görcsölgetõs érzés volt, nyugis elsõ mensi naphoz hasonló.
A kérdező hozzászólása: Sajnos becsúszott:((((((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. A bababarátok kérem kíméljenek. Tisztában vagyok azzal mit teszek, de tudom, hogy ez a legjobb döntés. Csak állandó pánikba vagyok, hogy kicsúszunk a 12. hétbõl. Muszáj az elsõ tanácsadás után visszamenni a védõnõhöz? nem lehet ezt egy tanácsadás alatt lerendezni, akkor sem, ha már a 7. hétben leszek?:(
1es vagyok. Én 1x sem voltam védõnõnél. Csak családvédelmis, csekk befizet, családvédelmis megint, utána doki, mûtét, haza. Ki mondta neked hogy védõnõhöz is menni kell?
Én próbálkoztam, hogy adja ki elsõre az engedélyt.Engem még családvédelmis beszélgetések elõtt kiírtak mûtétre.Azt mondta, hogy abban az esetben adná ki, ha a 10-11.hétben lennék.Még bõven volt idõm 5 hetes voltam mikor a 2 látogatást intéztem.Következõ hétre volt beírva mûtétem.
Családvédelmis nõ védõnõnek számít, legalább is én is úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak az a vicc, hogy 5 hetesen vettem észre, és elmentem dokihoz, 1 hét volt a laboreredmény várakozási ideje, és jövõ héten hívom a családvédelmist, utána megint vissza (már a munkahelyemmel is játszom) és körülbelül 8-9 hetes leszek mire mûtenek! Nem lesz az túl elõrehaladott:((((((??????
8-9 hetes még bõven benne van az idõben. 12 hétig veszik el, bizonyos esetekben még késõbb is. Nyugi, nem lesz semmi gond. Nekem egyik alkalommal 11 hetesen vették el a magzatot, mert mire mindent eljártam, bizony elröppentek a hetek. Nem lett semmi gond, már 2. gyerekemet várom.
A kérdező hozzászólása: Kedves 20-as. Sok boldogságot a babádhoz.. most picit megnyugtattál. Neked fájt esetleg a tágítás? Azt minden esetben elõtte végzik, nem altatásban?:)
3 nap után kell visszamenni. De mi az, hogy becsúszott? Mégis milyen védekezés mellett csúszott be?
Milyen kérelem? És milyen tágítás?

1-10-es skálán mennyire vagy mérges a jelenlegi adóterhekre?

1: egyáltalán nem vagyok mérges, 10: dühömben mindent szétzúznék nyomban

Legjobb válasz: 3

"De jó lenne megint a 8% os áfa, meg ha nem lenne kötelezõ biztosítás, sem jövedéki adó, sem súlyadó mint 15 évvel ezelõtt!" De jó lenne havi huszat keresni mint 15 évvel ezelõtt!
3
11
10, mert egyáltalán nem indokolt. Nem kellett volna cégeket ingyen vagy jelképes egy forintért külföldieknek adni úgy hogy közben még hozzájuk vágjuk 100milliárdokat, csak azért hogy legyen mivel ellehetetleníteniük a magyar termelõket. És akkor most minimális adóterhek lennének. Adózzon Orbán, Gyurcsány, Horn és társai!
999999... De jó lenne megint a 8% os áfa, meg ha nem lenne kötelezõ biztosítás, sem jövedéki adó, sem súlyadó mint 15 évvel ezelõtt!
7
8
30
Szívem szerint: 10 Eszem szerint: 1
8 de ha a benzint nézzük 11 , mert 1 éve még annyira mondták , hogy milyen aljas és szemét dolog hogy megemelték a jövedéki adóját , és hogy csak az akkori kormány tehet róla , hogy ennyibe kerül ... hát itt a lehetõség , lehet csökkenteni a benzin és a gázolaj árát . (sajnos ez nagyon érint , mert fuvarozó vagyok)
2, szükség van rájuk. Ha kisebb lenne, soha az életbe nem tudnánk rendezni az adósságainkat, ráadásul szerintem egész élhetõ körülmények vannak.
2. Azért nem 1, mert a társasági adót még lehetne bõven csökkenteni, cserébe a kiadási oldalon a nyugdíjakon vagy a segélyeken spórolva egy kicsit.

Hogyan, milyen tel. Számon tudom meg ha előfizetéses vagyok a vodafonennál, hogy jelenleg mennyit beszéltem már? Hány Ft-ot?

Legjobb válasz: egyenleglekérdezõ szám... pannonál ugyanaz mint kártáysé, nem hiszem h itt más

egyenleglekérdezõ szám... pannonál ugyanaz mint kártáysé, nem hiszem h itt más

Hölgyek, mennyire látjátok esélytelennek, vagy siralmasnak a jelenlegi "pasihelyzetet"?

Ha nem, az jó. De ha igen, akkor mi az ami hiányzik, vagy kiveszett a mai fiúkból? Ha pedig az utóbb a fajsúlyos, ti mit szeretnétek?

Legjobb válasz: Jaj 5ös.. Te biztos olyan tökéletes vagy. Fél óra beszélgetés utána mondanék olyan jellemzést rólad, hogy a kutya megveszne:)

Jaj 5ös.. Te biztos olyan tökéletes vagy. Fél óra beszélgetés utána mondanék olyan jellemzést rólad, hogy a kutya megveszne:)
Nincs nagy gáz! De azért kicsit visszavehetnék az uralmat kezdeményezés téren!
Kritikán aluliak a mai férfiak.
8-as, hány véleményemet olvastad itt, hmm? Tonik, szerintem én is rólad ;-)
kedves 19 - én igenis tudok takarítani magam után - mosni is tudok géppel és kézzel is ha kell - fõzni szoktam és néha sütni ... akár kalácsot is vagy más sütiket - sõt javító munkákat is elvégzek bármit....és jól - mérnöki diplomám van - eddig akárki segítséget kért tõlem valamiben ha elromlott valamije azonnal tudtam segíteni és identifikálni a probléma forrását - amit fentebb le írtam az ismerõseim tudják rólam és elismerik a tudásom, jártasságom - tehetségem.... - de sehogyan sem fér a fejembe, hogy hogy lehet az, ha randira hívok egy csaj az azonnal húzódozik .... - volt olyan, hogy ismerõseim "le esett állal" csodálkoztak, hogy ennek is mi a baja velem... - ronda nem vagyok - de mégis ott tartok, hogy 25 évesen még nem volt barátnõm, az a néhány randi amin voltam elõre ki volt jelentve, hogy jó de csak baráti alapon jönnek stb stb .... - félénkségrõl annyit, hogy én is és szerintem sok más hozzám hasonló is a BUNKÓ csajok miatt nem merünk csak, ügy odamenni egy lányhoz... régebben még meg mertem szólítani õket de most ... vannak olyan lányok akik nagyon bunkók tudnak lenni és lealáznak mindenki elõtt... ha meghívod õket pl. egy üdítõre 25f
24es vagyok ismét negatív tulajdonságként egyik lány ismerõsöm az mondta, hogy túl szerinte romantikus vagyok
19-es. Te nagyon fura vagy számomra, mert vannak még normálisabbak is csak azt nem feltétlenül a macsó gyerekek között kell keresgélni. Van amiben igazad van, de azért az ellenkezõjére is van bõven példa szerintem, vagyis én ismerek is olyat, sõt én sem vagyok egy olyan ember, aki elvárná hogy fõzve, takarítva, mosva legyen utánam, mert ezeket én magam is simán megcsinálom bármikor, sõt meg is szoktam csinálni itthon rendszeresen.Sõt utálom ha kosz van, és mindig feltakarítom. :) "a lányokhoz remegõ hangon beszélõ, görcsös szerencsétlen" ne túlozzunk azért, csak aggódik, parázik picit. Egyet nem értek, róluk miért beszélsz így, tudod miért olyanok?Nyilván azért, mert még nem volt barátnõjük például, és még kezdõk és izgulnak eléggé.Megjegyzem én is ide tartozom, és igen én elismerem zavarban is vagyok ha egy nekem tetszõ lány közelében vagyok és beszélek vele.De nyilván te is voltál kezdõ, és te sem úgy kezdted, hogy profi voltál benne.Ezért szerintem nem kellene bántani õket, hanem például ha azt mondanád neki, hogy gyere nyugodj meg és beszélgessünk egy jót, akkor nyilván utána már felszabadultabb lenne és tudnátok normálisan kommunikálni vele, vagyis én biztosan így viselkednék.Az eleje csak a nehéz igazából, amíg "eldöntitek" mi legyen a sráccal, mert addig parázik eléggé.Utána már nem, vagyis a legtöbben köztük én is így vagyok vele. Amúgy vicces, mert én udvarias vagyok a lányokkal, tisztelettudó, kedves és figyelmes.Továbbá komoly kapcsolatot keresek magamnak, ahol hûséges lennék és elkötelezett a nõ iránt teljes mértékben.Nem vagyok egy buta ember sem, és sok mindent megtanultam már életem során, így azért tudok értelmesen is gondolkodni, beszélni is. Direkt írtam ezt a szöveget le, mert valóban igazak ezek mind rám, csak amiket ti leírtatok abból merítettem a tulajdonságokat. :) Ha valaki esetleg kételkedne benne, nyugodtan ismerjen meg, és meglátja a valóságot. :)
Én már komolyan megkérdezem, nem bírom tovább... Ti hogy találtok rá pont a bunkó lányokra? Lehet én forgok túl jó körökben, de minimális számú lányt tudnék mondani, aki bunkón viselkedik azokkal, akik mondjuk meg akarják hívni valamire õket vagy bármi módon ismerkednének. Persze ha olyan stílusban fordulnak feléjük, már õk sem válaszolnak olyan kedvesen, de ki az, aki igen? Komolyan, érzék kell, hogy pont olyan lányokat fogjon ki az ember, aki ennyire bunkó, másrészt szerintem az ilyeneken már megszólalás nélkül is látszik, hogy ilyenek (mondjuk öltözködésén, de az arcukon még inkább). A kérdésre válaszolva, az a baj nagyon sok mai pasival, hogy sokat rinyálnak. Egy férfi nem rinyál, egyszerûen nem méltó hozzá. (És akkor most messze nem arról van szó, hogy az érzelmeket nem szabadna kimutatni.)
Oh, én is a remegõ hangú szerencsétlenek táborába tartozom, most már legalább tudom hogy felesleges volt eddig -és ez után is a nõknek ´udvarolnom´ nem gond, vannak az életben más jó dolgok is mint a barátnõ. Pl egy jónevelt ló, kutya, cica legalább nem köt bele a beszédhibámba, és meghálálják a szeretetet, a törõdést. Jó mondjuk ´meghuzni´ nem érdemes õket (a ló nagyot rúg), de valamit, valamiért. 23f
88 %, hidd már el, hogy ez a sok panasz nem az emberek ujjából lett kiszopva! Tessék, láthatod, az elõtted író is egy teljesen értelmes, normális srác és ennyire értékelik. Igenis kijelentem, hogy a mai nõállomány jelentõs részével komoly bajok vannak. Nem a férfiakkal, velük!!!
Hiába kedves, megértõ, romantikus, udvarias valaki, ha a külseje nem megnyerõ. A mai világba az a döntõ tényezõ, hogy milyen az ember külseje, mennyire néz ki jól és az, hogy mi van a zsebében. Lehet valaki bunkó, kemény, idióta, ha jól néz ki és gazdag, harapnak rá a nõk, így már nem az udvarias, kedves srácot fogják elõnyben részesíteni. Ezek a férfiak pedig megkaphatnak bárkit, akit csak akarnak, így õk is a legdögösebb nõket fogják választani, nem pedig a kevésbé szép, de értelmesebb egyedeket. Mindenki a szebbet keresi és választja, ha lehet. A mai világban csupán a belsõ tulajdonságok alapján már nem lehet megnyerni senkit sem. Ez a kõkemény igazság.
Én inkább csak arról a területrõl beszélnék, ahol én lakok, mert nem tudom, hogy máshol mi a helyzet. Nálunk rengeteg a tucat ember, mind lányban, mind fiúban. Azt tudom mondani, hogy a tucat lányoknak biztos, hogy semmi baja a választékkal, de egy olyan lánynak igen, aki nem egy tucat pasit szeretne, hanem férfit. Nekem igazából nincs bajom a tucat pasikkal, mert van, aki tényleg jól néz ki, de én még nem találkoztam közülük olyannal, akinek lenne önálló személyisége. Az általam megismertek közül mind ugyanolyan volt. Felveszik a stílust és onnantól kezdve kiveszik minden egyéniség. Mindig ugyan az a monoton életmód. Elmegy kondiba, plázázik egyet, mekizik, kiposztol 1000 dolgot egy nap FB-ra, köztük pl., hogy mennyi riba*nc van, és mindenki átba*sza a fejüket. Minden hétvégét a discoban töltenek, tovább készülõdnek, mint egy lány, stb. Hangsúlyozom a tucat emberekre értem ezt, és tucatok között nincs kivétel, mert akkor nem lenne tucat. Nekem nincs bajom velük, de már nem tudom elképzelni, hogy ilyen barátom legyen, pedig régebben tetszettek. Nálunk már õk vannak többségben, ezért nehéz tõlük eltérõ pasikat találni, és ha a mostani tiniket nézem, egyre nehezebb is lesz. Ami nekem hiányzik, ahogy már írtam, az egyéniség. Sokan flegmáznak, bunkóznak és rosszul bánnak a másik emberrel. Hiányzik az igazi kedvesség, nem csak a nõk iránt, hanem az embertársaik iránt is. Hiányzik a tisztelet, az igazi szeretet, udvariasság. De én mint lány megemlíteném, hogy nem csak a fiúknál vannak gondok, hanem a lányoknál is.
26-nak - nem tudom, pl. a tavaly volt egy volt osztálytárnõm húga... - az õsztájtárnõm a legszelídebb és legcsendesebb lány volt az osztályban - a húg pedig nem gondoltam , hogy ilyen kis számító ki dög legyen ... mikor hívtam valahova sok volt a beadandója mikor segítettem neki azaz megoldottam helyette ... a haverjaival ment ki és még képet is posztolt facebook ra dátummal ... tehát kihasznált stb. volt egy másik akit faceebokon ismertem meg köszöntem neki a kampusz udvarán erre elkezdett gúnyosan vigyorogni, majd összenéztek a barátnõivel és rá kezdtek röhögni... :((( - legszívesebben felvettem volna egy darab gránit kockát az út szélérõl és egyenként lett volna kedvem szájba csapni mindegyiket - nem titkolom de mikor senki sem látta azért elcseppent néhány könnycsepp pedig... régen suliban akárhányszor bunyó volt (békés ember voltam akkor is ha nem bántottak nem volt bajom senkivel ) és még ha én kaptam többet sosem bõgtem de a fentebbi eset jobban fájt minden pofonnál ...mégis mit ártottam nekik ? legalább várták volna meg míg elmegyek és ne röhögjenek a képembe csak mert köszönök mert úgy tûnik, hogy ismerem ...
még hozzátenném, hogy rengetegszer tapasztaltam, hogy egy nem kifejezetten szép de kedvesnek tûnõ lány sokkal alattomosabb és szemétebb tud lenni mint egy kifejezetten szép... úgy, hogy nem azért sikertelenek sokan a csajozásban mert csak a szépet választják....
És akkor ebbõl az következik, hogy az összes nõ ilyen? Az se jobb érzés, mikor egy szembejövõ random srác odaszól, hogy milyen ronda vagyok, pedig nem is ismerjük egymást, én neki mit ártottam? És ez nem is csak egyszeri eset. Akkor most az összes férfi, vagy akkor legyünk jóindulatúak, a többség ilyen? 50% bunkó, 50% fatökû és ennyi a választék? A nõk meg vagy flegma bunkók vagy olyan csúnyák, hogy inkább tudomást se vesznek róluk? Szerintetek ez lenne az egyszerû helyzet? Mert szerintem nem, csak nem kéne x darab rossz tapasztalat alapján mindenkit lehúzni.
Miért nem mentél oda és kérdezted meg, hogy valami probléma van esetleg? Mindezt a legnyugodtabb, de annál határozottabb hangon? Velem múlt nyáron volt olyan, hogy egy csaj fellengzõsen elõadta azt a dumát, amit itt a Gyakori-n is gyakran hallhatsz: "Akinek pasiként x évesen nincs komoly kapcsolata, azzal valami komoly baj van!" Én meg visszakérdeztem, hogy "Ugyan micsoda?" Akkor döbbent rá, hogy pont jó embernek mondja. Elkezdett hebegni-habogni, hogy persze vannak kivételek, stb... Én csak röhögtem rajta utána. Hidd el, ezzel nagyon komolyan zavarba lehet hozni õket! Nemiség terén õk vannak elõnyben, szellemiek terén viszont te! Vidd át õket erre a terepre és mindjárt jobban érzed majd magadat! (Õk meg rosszabbul, de egy sem érdemel sajnálatot!)
- nem mondom, hogy miden lány olyan de (leírom 4 kategóriában saját esetre ): 1. egyes normálisokkal nem nagyon találunk , barátként megvagyunk 2. lehet, hogy lehetne több is barátságnál ha nem lenne már több éve komoly kapcsolata (vicces néha ezektõl kapok dicséreted hogy milyen jó vagyok meg , hogy hogy lehet hogy meg nincs senkim ) 3. itt jönnek azok kik rendesek de nem találunk sehogy közös hangot 4. rengeted bunkó arányt nem mondanék pontosan de több mint 50%
1-es kategóriát kijavítanám - normálisok de csak barátként találunk
#19 annyira igazad van...:) ugyanezeket írtam volna, még jó hogy valaki hamar lelõtte az igazságot. szóval katasztrófális, de tisztelet annak a rétegnek akik igenis tartják a tradicionális férfi etikettet, õk okosak és tudják hogy az bizony kapós is a lányoknál.. ezért is foglalt a normális pasik nagy része.:( amúgy a nõi nem is hagy kívánnivalót maga után de köztünk is van szerencsére egy réteg ami nem engedi magát elkorcsosulni és elvek szerint él. szerintem mindenki megtalálhatja a hozzáillõt, én normálisként egy normális fiú után kutatok, és ez alá nem adom.
Felesleges errõl vitázni. Kinek ez, kinek az jön be. Ki ilyen, ki olyan. 19. Jogos meglátás, valóban ez a két véglet van többségben. De nem az összes kevés valamire való kelt már el.
Nem találom reménytelennek vagy siralmasnak, egyszerûen csak nehéz megtalálni a tényleg hozzám illõ pasit. Ami kiveszett sok mai emberbõl(nem csak a pasikból), az a kitartás, elkötelezettség, hûség, valamint a mûveltség, és a mély gondolkodás.
Rólam azt mondaná kvájárellá hogy király vagyok..Te is tudos, én is tudom:)
Az a bajotok, hogy kevés olyan fiú van, mint amilyen én.:D Amúgy meg most azt hiszed okos vagy?
Nálam nincs gáz, ráleltem egy ritkaságra. :D
Külsõleg nem panaszkodom. Személyiségre viszont nem találtam még olyan fiút, ami tetszene.
Elegge unalmasak es kozepszeruek.
QueenRavennának olyan véleményei vannak, hogy az ember haja égnek áll.
A kérdező hozzászólása: Kedves második hozzászóló, szerintem kár méricskélnünk egymást. Emberek vagyunk, ki ebben, ki abban a jobb, de senki sem hibátlan. Valószínûleg Te sem. És én sem. Szerintem az a célravezetõbb ha nem másokhoz hanem magunkhoz viszonyítva adunk választ a kérdésre. Persze tévedhetek is:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként pedig azért kérdezem, mert sokan hiányolják a fiúkból a lovagiasságot, ill. udvariasságot. Állítólag kevés az olyan férfi aki nem lép félre, stb. Szerintetek ez igaz?
Ugyan régen láttam már a válaszaidat, de megjegyeztem a nevedet.
Az a lényeg, hogy nekem olyan legyen aki nem kufircol félre! :)
A kérdező hozzászólása: 12., kérlek fejtsd ki.
Jó régen, februárban használtam utoljára ezt a nevet. Ezekszerint mély nyomot hagytak benned a válaszaim. :D
A 12-es vagyok. QueenRavennára céloztam, hogy megjegyeztem a nevét.
A kérdező hozzászólása: Nem is gondoltam volna hogy ilyen ádáz harc dúl ezen oldal néhány Fölhasználói között.
Szerintem minden kiveszett ami egy kicsit is ferfias. Rozsaszin polok, szokitett haj? Minden fiu manapsag ilyen (tisztelet a ....) nulla tolerancia, udvariassagot tapintatossagot tiszteletet hirbol sem ismerik. Undorito 21 szazad!!
Most majd biztos ki leszek osztva, de azért leírom a véleményem, h szerintem borzasztóan elkényelmesedtek és életképtelenek a mai pasik. Azt hiszi a többségük, h azért, mert van egy himbilimbi a lábuk között, nekik már mindent lehet és semmi sem kötelezõ. Elvárják, h ki legyen nyalva a se99ük, mosva, fõzve, takarítva legyen utánuk, ha rajtuk múlna, vegigsöpörne az országon a kolera, mert maguktól egy koszos tányért nem képesek elintézni. A csajozási tudományuk is annyi, h szórakozóhelyen beállnak a pult elé és figyelik, melyik csaj részegebb v melyik kelleti jobban magát, arra rányomulnak és meg is van a legújabb "havercsaj extrákkal" amig nem jön jobb (értsd: nagyobb mellû, v bevállalósabb a szexben). A másik véglet meg a lányokhoz remegõ hangon beszélõ, görcsös szerencsétlen...(tudom, a nõk tették õket ilyenné, nem kell elkezdeni!) Az a kevés vmire való meg már mind elkelt...
hahooo 37 akkor nekem miért nincsen még barátnõm, miért van az, hogy még addig sem juthattam el, hogy megcsókoljak egy lányt ... de még ez semmi ... legalább annyi lett volna, hogy kézen fogva vagy átkarolva végig sétálhatok vele egy parkban .... de nem akárki kivel jobban egyezek ki kell jelentse, hogy õ csak baráti alapon jön tehát automatikusan ott a fal.... mégis akkor kik a szemetek vagy kik a vakok ? lehet ha normálisabbak lennének a lányok több rendes pasi is lenne ... mert sokkal több a rendes szingli pasi mint aki nem rendes

Mennyi idő alatt lehetne nekem is ilyen karom? Jelenleg egyáltalán nem vagyok izmos. És ennek a nőnek mennyi lehet a testzsírszázaléka?

http://kuponbirodalom.hu/ajanlat/995/1-honapos-noi-fitnesz-h.. Köszi!

Legjobb válasz: A testzsírszázalék nõknél elég csalóka. Ennek a lánynak nagyon alacsony. Azonban egy-egy nagyobb kebel jó pár százalékkal is megdobhatja akár... És szerintem egy másfél év alatt el lehet érni ezt a testet a megfelelõ diétával és induló alakkal, tehát sovány testalkattal.

A testzsírszázalék nõknél elég csalóka. Ennek a lánynak nagyon alacsony. Azonban egy-egy nagyobb kebel jó pár százalékkal is megdobhatja akár... És szerintem egy másfél év alatt el lehet érni ezt a testet a megfelelõ diétával és induló alakkal, tehát sovány testalkattal.
kiindulási alap függõ, hogy dagiból váltasz, vagy soványból sarkosan. 14-16% kb.
Tökmindegy, kezdj edzeni, majdcsak meglesz. Na meg ennyibõl a jóisten se tudná megmondani...
A kérdező hozzászólása: Elég vékony vagyok szerencsére!
A kérdező hozzászólása: De a testzsírom ennek ellenére, hogy vékony vagyok, biztos, hogy magasabb, mint ennek a nõnek.
A kérdező hozzászólása: És kb. mit jelent egy ilyen kar az erõ szempontjából? Pl. hány kilós súlyzókat bír emelgetni az, aki ilyen izmos? Pl. hogyha egy kézzel emelgeti, mint ahogy a képen is.
Az erõ nem az izommérettel egyenes arányosságban változó tényezõ, sokmindentõl függ. De ha pl. 10-12 kilóval végzi ezt az egykezes bicepszgyakorlatot, azt teljesen reálisnak tartom. Persze nincs túl sok adatom. És persze nem csak a bicepsz számít.

Mennyi szabad szám lehet jelenleg a T-mobilnál vagy a Vodafonnál vagy a Telenornál?

Nem felmérést végzek csak érdekel!

Legjobb válasz: Sok. A korábban inaktívvá váló elõfizetésekhez rendelt telefonszámokat ugyanis újra felhasználják, néha kellemetlen perceket szerezve ezzel az új tulajdonosnak.

Sok. A korábban inaktívvá váló elõfizetésekhez rendelt telefonszámokat ugyanis újra felhasználják, néha kellemetlen perceket szerezve ezzel az új tulajdonosnak.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudod véletlenül, hogy keletkezik-e új mobilszám vagy a használtakat adják ki újra és újra?
#2, hogy keletkezne? 7 számjegyen elég nehéz 999999 számnál többet fenntartani. Fura lenne, ha valakinek 123-412C lenne a telefonszáma...
A kérdező hozzászólása: Magyarul 999999 db Mobiltelefonszám van összesen? vagy ennél több?
Áhhh egy 9-es lemaradt... Szóval 7 számjegybõl 1000000 számot lehet generálni egy szolgáltatónak az elõhívójában (0620..., 0630...)
#3: szerintem valamit elszámoltál:) Egy mobiltelefonszám - hálózatkijelölõ számot (20/30/31/70) leszámítva - 7 számjegybõl áll. Egy számjegy 0-9 értéket vehet fel, elsõ számjegy 0 és 1 nem lehet - azaz 8*10^6, magyarul 8 millió telefonszám lehetséges egyidejûleg egy mobilszolgáltatónál.
A kérdező hozzászólása: Akkor szolgáltatónként van 8 millió telefonszám? :) Ne haragudjatok ha értetlennek tûnök csak kíváncsi vagyok mert ezzel kapcsolatban nem találtam itt kérdést
#6, köszi a pontosítást! Az 1-est, hogy nem lehet azt értem (BP), a 0-t miért nem használják a szolgáltatók?
Bocsánat, úgy látszik lemaradásban voltam, ez csak régebben volt igaz, már lehet használni (és 1-et is!): [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!