Találatok a következő kifejezésre: Mennyire véd óvszer az előváladéktól (1 db)

Mennyire véd az óvszer az előváladéktól?

nem szeretnék babát még, ma kicsit belémhatolt óvszerrel barátom kb 2 percig volt bennem aztán abbahagytuk mert fájt meg féltem is h nehogy terhes lehessek..el nem ment bennem.

Legjobb válasz: Hát az ugyanúgy az óvszerben marad, mint a sperma a közösülés végén. Szóval teljesen.

Hát az ugyanúgy az óvszerben marad, mint a sperma a közösülés végén. Szóval teljesen.
..márha felhúztátok... :-D
Ha az óvszer rajta van, nem lehetsz terhes. Ettõl nyugodtan szeretkezhettek, véd az elõváladétól is, a terhességtõl is. Nem kell félned.
Ha védekeztek, akkor nem lehet baj. De ha nincs rajtatok a gumi, akkor az elõváladékban is van annyi spermium, hogy teherbe tudsz esni tõle.
Biztos, hogy nem lesz baj!! Amúgy meg mindenki ezzel az elõváladékkal okoskodik, pedig én évekig úgy szeretkeztem a párommal, hogy kiszállt idõ elõtt, mégsem lettem terhes!! Ugyhogy nem kell görcsölni!!!
És pontosan hova dugta?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valakinek ezzel az óvszerrel tapasztalata -Durex Fun mix 6+2- nagyon szimpatikus?

éés milyenek vannak benne pontosan? a 2 sikositon kivul ?

3

Több éve szedek fogamzásgátlót, most viszont antibiotikumot szedtem, ami a gyógyszerszünetben fogyott el. A 7 napos gyógyszerszünet alatt együtt voltam a párommal, viszont mielőtt elment, jóval előtte kivette. Teherbe eshettem előváladéktól?

2

A hüvelygyűrű tönkreteszi a hüvely ph-ját?

Szeretnék gyűrűre váltani tabletta helyett.

5

Miért nem jött meg?

Most kezdtem volna el a fogamzásgátló tabletta szedését... Vasárnap kellet volna megjönnie de véletlenül pénteken be vettem egyet az lényegtelen h miért... És ma sem jött meg.

5

Milyen óvszert tanácsos venni, ha nem tudom milyen lenne jó rám? És melyik gyártótól?

Ti milyet vettetek amikor először kellett? :D

6

Esemény elötti fogamzásgátló beszedését követően a nemi aktus során bele durranthatok a csajomba? (18)

a barátnőm szed fogamzásgátlót (esemény elöttit) de eddig inkább biztosra mentünk és kirántottam a farkam az ebihalak inváziója elött. de szeretném megtudni hogy ha beleélvezek akkor is elég védelmet nyújt a tabletta?

5

Mennyi idő után látható a hatása?

Volinát szedek,ma vettem be az 5.ik szemet.Arcomon van pár pattanás,szerintetek letisztítja?

1

Normális ez? A gyógyszertől van?

A ciklusom 22. napján megjött rendesen a mensesem (amúgy is rendszertelen, max 25 napos)- nem barnázás, rendes vérzés ami hosszan tartó és erőteljes- és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.Másnap reggel még volt pár csepp, de délutánra teljesen abbamaradt. Tehát 2-2 és fél napig menstruáltam. Lehet hogy a gyógyszer egyből ennyire felborítja?
20/L

2

A terhességi teszt mikortól megbízható?

Ha tegnap történt az eset és ma csináltam egy tesztet és azt írta ki hogy nem vagyok terhes, az megbízható? Mármint n em túl korai megállapítani?

6

Mennyi az esélye, hogy teherbe eshetek?

Fél éve szedek fogamzásgátló tablettát.(Symicia) Múlt héten volt meg a menszeszem, tehát szünetet tartottam egy hétig.Amikor az első szemet kellett bevennem, akkor rá pár órára hánytam.Másnap együtt voltam a párommal. Lehetséges hogy nem védett a gyógyszer?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!