Találatok a következő kifejezésre: Mennyire tud egy nő (11 db)

Lányok! Mit gondoltok mennyire igaz az a mondás, hogy egy nőnek legkönnyebben egy másik nő tud gyönyört szerezni?

Saját magából kiindulva, tudja mik azok a pontok egy n?i testen aminek izgatása orgazmushoz vezet.

Legjobb válasz: Igaz h minden ember más, de igen valószínûleg egy nõ könnyebben ráérez mi esik jól egy másik nõnek...egy férfi talán lassabban tapasztalja/ismeri meg a partnerét.

Igaz h minden ember más, de igen valószínûleg egy nõ könnyebben ráérez mi esik jól egy másik nõnek...egy férfi talán lassabban tapasztalja/ismeri meg a partnerét.
Hm..ez is hülyeség, mert minden nõnek másképp jó, nem vagyunk egyformák...egy nõ max gyengébb....!De rögtön Õ sem tudja, h mi jó a másiknak.Nekem a páromon kívül senki nem tudna ilyen jót "okozni" :)
Megírtad a választ! De azért valami érzelmi összehangolódás is kell.
szerintem egy férfi aki tényleg szereti és kívánja a partnerét az nagyon eltalálja, hogy mi esik jól a nõnek. bár mondjuk a mi kapcsolatunkban talán a korkülönbség miatt is olyan jó vele, mert tapasztaltabb.
Á ez sztem is baromság... Minden nõ más... Attõl mert a Mari szereti, ha nyalják a hasát, az még nem biztos, h a Julcsi is szereti... :DD érted... üdv 25/L
Akkor énis a lányokra váltok, én írtam ki azt a kérdést kb 20perce hogy "Mit tegyek?Fog ez változni?"

Szerintetek mennyire (nem) elfogadható, ha egy nő közel az 50hez nem tud főzni, sőt nem is érdekli?

Ez a n? nem én vagyok,hanem az anyám,akivel amúgy olyan közömbös a kapcsolatom. Még élnek a szülei és mindig vagy hozzá megyünk kajálni,vagy anyám elhozza onnan a kaját. Nem furcsa ez? Mert szerintem eléggé... (Én sem vagyok még egy f?z?zseni,de ÉRDEKEL a dolog és meg fogok tanulni,csak jelenleg tanulok)...

Legjobb válasz: Én imádok fõzni, de nem tartom gáznak, ha más nem, és azt sem, ha más nem tud, vagy nem akar. Nem mindenki egyforma.

Én imádok fõzni, de nem tartom gáznak, ha más nem, és azt sem, ha más nem tud, vagy nem akar. Nem mindenki egyforma.
Ha neki így jó, akkor legyen, senkinek se kötelessége fõzni. Ha szeretne saját kaját enni, megtanul fõzni, ennyi.
Nem mindenki szeret fõzni, ha rá lesz kényszerítve, kénytelen lesz megtanulni, eddig mindig megcsinálták helyette. Én imádok fõzni, anyukám meg utál, persze tud fõzni, de kifejezetten utálja.
Pont annyira gáz, mint ha egy 50 éves férfi nem tud fõzni.
Hát szerintem gáz ha egy 50 éves nõ nem tud fõzni.
Már az is szégyen, ha 20-25 évesen sem tud fõzni egy nõ... Szóval nem, nem elfogadható, hogy egy 50 éves nem tud fõzni. Nem mellesleg nagy bunkóság szegény öreg szüleivel fõzettetni magára. Amúgy nem kötekedni akarok, de suli mellett is meg lehet tanulni fõzni. Nekem apámék 17 éves koromban elváltak, onnantól nekem kellett vezetnem a háztartást (apámmal éltem). Nem lehetetlen. Tanuld meg és onnantól vedd át a fõzést.
Õ ilyen. Ezt el kell tudni fogadni, tudod, nem vagyunk egyformák. 30 éves vagyok, és el nem tudnám képzelni magamról, hogy ne fõzzek, ne lepjem meg a családomat finomságokkal, stb..
Az én nagyanyám sem tud fõzni, pedig már 80 felé jár, õ viszont a kutatásnak élt világéletében, professzor emeritus. Neki az efféle dolgok kimaradtak. Õ mindig úgy hozatja a kaját.
ugyanazt akartam írni mint a 8as Annyira gáz, mintha egy 50 éves férfi Azért nem elfogadható, mert nem tud gondoskodni magáról, de irigylem, hogy van pénze megfizetni a készételt. Igaz én imádok fõzni. HA nem szeretnék sem bírnám, hogy nem ehetek akkor és azt amit akarok amikor akarom, mert nem tudom megcsinálni, vagy másra kell várjak vagy el kell mennem érte, de egy vásárolt étel szerintem sosem olyan mint amit én vagy a családom készít 25
Rengeteg ember nem szokott fõzni, többek közt te sem. Az, hogy kit érdekel, meg kit nem, tök lényegtelen a kérdés szempontjából, a végeredmény ugyanaz: te sem fõzöl magadra, de megszólod érte anyádat. Én minden nap fõzök vagy sütök valamit, mert ez a hobbim, szeretem cisnálni , kikapcsol. Nem vagyunk egyformák. Nagyanyámék is rendelik a kaját, azért mert 2 kisnyugdijas nem fog nekiállni fõzõcskézni napi 2 tál kaja miatt .. ha a mamádékat ez nem zavarja , hogy onnan hozza a kaját, akkor egészségére mindnekinek . Nem értem, mit árt azzal valaki neked, vagy a társadalomnak ha nem szeret fõzni ..
A kérdező hozzászólása: mármint suliban tanulok és elég kevés idõm van... szóval igazából az lenne a kérésem, hogy ez mennyire abnormális?
Én szívesen fõzök, de sokan vannak, akik nem. Attól még hogy valaki nõnek született, nem törvényszerû, hogy érdekelje a fõzés. Szerencsére a mamádék fõznek, úgyhogy még csak nem is gyorséttermi, vagy készkajákon tengõdtök. Úgyhogy ha mamádékat nem zavarja a helyzet, akkor elfogadható.
Miért ne lenne elfogadható? Különben hidd el, még jobban jársz. Anyukám se tud fõzni, viszont õ csinálja. Valami borzasztó kajákat ad elénk, aztán meg mártírkodik, hogy õ hogy utálja ezt, de azért a kedvünkért megteszi... ha a sztorit még azzal is kiegészítjük, hogy havonta egyszer látogatjuk meg, több mint vicces. Én sem szeretek fõzni, és ciki vagy nem ciki, ha nem muszáj, nem is fõzök. A párom jól keres, õ rendel magának minden nap a munkahelyére kaját, én meg eszem hideget. Hétvégén vagy fõzünk együtt és felfogjuk közös programként, vagy rendelünk. Nem érzem, hogy a nõiességem bármilyen szinten csorbítaná az a tény, hogy csak akkor fõzök, ha nagyon muszáj.
14-es vagyok, meg azt hozzatennem, hogy a leirasodbol en azt latom, hogy anyukaddal van problemad, es nem a fozessel. Csinalhatna o neked minden hetvegen narancsos pulykat afonya martassal, talalnal mas indokot, amiert lehetne kritizalni. Az egyik ember szeret fozni, a masik nem. Ez nem nemi, vagy etnikai kerdes es semmikeppen nem elitelendo.
És ha egy férj a feleségét terheli a lustaságával?
Az en anyukam se szokott fozni, gyerekkoromban a nagymamahoz jartunk, vagy a menzan ettem. Tud fozni, de eleg ugyetlen, mindent ketszer annyi ideig csinal, mint egy normal ember. Lehet, hogy ezert, de utal fozni, szoval hiaba tud, ritkan all be a konyhaba. Nem itelem el emiatt, gyerekkent sem ereztem hianyat, felnottkent meg vegkepp nem kotelessege.
Persze, addig az õ dolga, hogy nem fõz, míg nem mást terhel a lustaságával. De onnantól kezdve probléma, hogy az öreg szüleit eszi ki és hordja hozzájuk a kiscsaládot enni. Neki kéne hordania az ételt az idõs szüleinek, nem fordítva.
"Sõt, nem is érdekli?" Akinek vaginája van, azt mind érdekli a fõzés?
A kérdező hozzászólása: érettségi elõtt állok jelenleg, de nyáron szeretnék megtanulni jobban...nem azt mondom, hogy egyáltalán nem tudok, mert már tanultam a nagymamáimtól. jövõre meg, ha egyetemre fogok járni, úgyis nekem kell fõznöm...csak engem anyám idegesít, apám meg tûri.
A kérdező hozzászólása: arra is fel kellene készülnie, hogy a nagyanyámék sem élnek örökké (már elég betegek, a "fõzõ" nagymama már rákból és felépült egyszer). anyámnek nincsenek testvérei és szerinte eléggé kényelmesen él...vagyis még takarítani is lusta.nekem sincs tesóm, de én sem lustának, sem elkényeztettnek nem érzem magam... Mit lehet ezzel kezdeni? Nem szeretnék felette ítélkezni, de szerintem kemény lesz, ha az majd egyedül marad a szülei nélkül...
Elfogadható. Az õ dolga. Engem nem érdelkelne.( Mármint a nõ sem. ☺)

Szerintetek mennyire tud érvényesülni egy nő állattenyésztőként? Mennyire lehet elhelyezkedni a szakmában?

És melyik "állatra érdemes szakosodni"? Mik lennének a feladatkörök?

Legjobb válasz: Nem arról van szó hogy nõ vagy férfi végez itt. Nincs vele állás. Minden állattenyésztõ telep kisvállalkozás. Nem alkalmaznak ilyen végzettséggel, mert kell neki állatgondozó, alkalmanként inszeminátor, állatorvos. A tenyésztés kérdéseirõl a gazda dönt, már akkor amikor tenyészetet, tenyészállatokat vásárol. Agrál végzettséggel nincs munka, olvass utána. ez a szak akkor jó, ha saját vállalkozást szeretnél indítani, és érteni is akarsz hozzá nem csak a gyakorlatban kitapasztalni a dolgokat. de ehhez ugye nem kevés tõke kell,meg olyan üzleti szellemû ember aki kockáztat. a kérdésedbõl hogy milyen állatra szakosodjál, azt veszem ki, hogy ennek nálad nincs családi hagyománya, vagy legalább rokoni szinten sincsen gazda a családban.

Nem arról van szó hogy nõ vagy férfi végez itt. Nincs vele állás. Minden állattenyésztõ telep kisvállalkozás. Nem alkalmaznak ilyen végzettséggel, mert kell neki állatgondozó, alkalmanként inszeminátor, állatorvos. A tenyésztés kérdéseirõl a gazda dönt, már akkor amikor tenyészetet, tenyészállatokat vásárol. Agrál végzettséggel nincs munka, olvass utána. ez a szak akkor jó, ha saját vállalkozást szeretnél indítani, és érteni is akarsz hozzá nem csak a gyakorlatban kitapasztalni a dolgokat. de ehhez ugye nem kevés tõke kell, meg olyan üzleti szellemû ember aki kockáztat. a kérdésedbõl hogy milyen állatra szakosodjál, azt veszem ki, hogy ennek nálad nincs családi hagyománya, vagy legalább rokoni szinten sincsen gazda a családban.
A kérdező hozzászólása: Nos éppen hogy van családi gazdaságunk, szarvasmarha tenyésztéssel foglalkozunk kisebb verzióban. Érdekelne mégis melyik a legjövedelmezõbb.
Akkor más a helyzet:) Én most a mangalica tenyésztést tudom hogy jól jövedelmezõ, és fejlõdik a piac ahogy a híreket olvasom. De szerintem akkor neked jobban otthon kell lenni az állattenyésztés piacon elérhetõ hozamokról, kockázatokról.

Most akk a fekve nyomás az egy adottság h ki mennyit tud kinyomni? Ez a nő 142 kg ot kitolt, ennél az én karjaim 2.5x vastagabbak és én tolok ennyivel, és melles is vagyok.

http://www.youtube.com/watch?v=Wo50uxwY8dg 26f

Legjobb válasz: baloldalt fent a tükorben látszik az egyik csávó nadrágra,mikkor vége a nyomásnak meg gyorsan elszalad. kamu felvétel kétoldalról emelték a srácok

baloldalt fent a tükorben látszik az egyik csávó nadrágra, mikkor vége a nyomásnak meg gyorsan elszalad. kamu felvétel kétoldalról emelték a srácok
Edzés is meg adotság is :)
Technika is, meg más ha 1ismétlésre gyúr rá vagy izomtömegre + õ nyer 10centit a melle miatt + a hidazás a hátával. Egyébként meg nem látni a rúd 2 végét, lehet ott állnak és kiemelik neki...
kamu xD direkt rázoomolt hogy ne látszódjon h helyette emelik xD
De sz*r... Amúgy edzésmúlt, genetika, technika, edzésforma, kipihentség soroljam még?:)

Szerintetek érdemes egy idősebb nőt felszedni? Mennyivel tud többet egy idősebb nő? Meddig érdemes elmenni? Gondolom ötven felett már gáz, ha kiesik a protkója. Csak azért kérdem, mert a velem egyidős nők annyira nem bírnak.

Legjobb válasz: Én voltam már idõsebb nõkkel, volt köztünk általában 10-15 év. Valahogy imádtam velük a szexet. Pontosan tudták mit akarnák, és azt is, hogy én mit. Egész estét betöltõ szeretkezések voltak, mindkettõnk élvezetére. Mutattak olyan dolgokat, amiért nagyon is érdemes volt belemenni:) Még ma is azt mondom, hogy idõsebb nõvel jobb.

Én voltam már idõsebb nõkkel, volt köztünk általában 10-15 év. Valahogy imádtam velük a szexet. Pontosan tudták mit akarnák, és azt is, hogy én mit. Egész estét betöltõ szeretkezések voltak, mindkettõnk élvezetére. Mutattak olyan dolgokat, amiért nagyon is érdemes volt belemenni:) Még ma is azt mondom, hogy idõsebb nõvel jobb.
Próbáld ki, és megtudod:)
Azért nem minden "idõsebb" nõ jó az ágyban, nagyon sokan nincsenek tisztában saját szexualitásukkal! Jellemzõen 35 körül van egy nõ a libidója csúcsán, de azt se hidd, hogy mindenkinek az a vágya, hogy fiatal pasival szexeljen. :)
tescoba árúfeltöltõ
A minimálbért tuti megkapja. Van több kolléganõm akinek 8 általános végzettségük van, mégis havonta 170 ezret is hazavisznek.Nyomdában dolgoznak..Oda el lehet menni ha van gépi gyakorlatod..Sajnos nem sokat számít a végzettség.Én is ott dolgoztam, és ennyit kerestem, pedig nem érettségim, és nyomdaipari végzettségem is van..(de ez nem számít)
ma 15:38 vagyok javítok* Nekem érettségim és nyomdaipari végzettségem is van.
A kérdező hozzászólása: És mennyi a minimálbér? Nem vagyok valami tájékozott a témában.
Most talán bruttó 78500 (kézhez kb 65ezer).
igen de ha van középfokú végzettséged akkor 75 ezret kapsz kézhez kb(legalább is kellene)
amúgy ha érdekel a tescos munka itt megnézheted hogy van a valami állas lehetõség és jelentkezhetsz is rá.: http://www.tesco-karrier.hu/public/
gyerekek, minálunk is van teszkó de az egy dolog hogy fel vesznek de medig leszel ott vagy medig hagynak tégedett ott, itt ugy váltopgattják az emberekett mintt mások az alsójukat járok oda vásárolni de látom, hetente változnak a takaritók ja nem irtamhogyholvan nyirbátorba van csak hogy itt megtehetik anyi a munkás mint égen a csilag fõleg a vidékett is belle veszük itt nem pesten vagyunk.

Mennyi az a maximum amit egy nő el tud érni szteroidok nélkül testépítésben? Ha van képed, linkelj!

Legjobb válasz: Lyézusom... nincs se mûizom, se felfújt izom (maximum a béna szteroidok okozhatnak vízvisszatartást), a fehérje nem mû, amit beleraknak, az se mû (kivéve az édesítõket, de azok meg minden másban is benne vannak, nem tápkieg-jellegzetesség). A kommentjeid teljesen feleslegesek, ostobák és önlejáratóak. Nehogy már azt hidd, megszabhatod bárkinek is, hogy akarjon-e izmokat vagy sem... Kérdezõ: pontosan mire vagy kíváncsi? Hogy a nõi testnek mi a max határa, vagy arra, hogy ha te elkezdesz keményen (vagy kevésbé keményen) edzeni, akkor mit érhetsz el?

Lyézusom... nincs se mûizom, se felfújt izom (maximum a béna szteroidok okozhatnak vízvisszatartást), a fehérje nem mû, amit beleraknak, az se mû (kivéve az édesítõket, de azok meg minden másban is benne vannak, nem tápkieg-jellegzetesség). A kommentjeid teljesen feleslegesek, ostobák és önlejáratóak. Nehogy már azt hidd, megszabhatod bárkinek is, hogy akarjon-e izmokat vagy sem... Kérdezõ: pontosan mire vagy kíváncsi? Hogy a nõi testnek mi a max határa, vagy arra, hogy ha te elkezdesz keményen (vagy kevésbé keményen) edzeni, akkor mit érhetsz el?
Utolsó:Szerintem te egy h*lye vagy.Vicces amikor egy hülye okoskodni próbál, ezt szeretem. Kérdezõ:http://figure911.files.wordpress.com/2012/11/2012femaledivis.. szerintem az 1.-2. forma az, amit naturálba nem olyan vészes elérni.
Miért érdekel férfiakon is undorító az a felfúj mûizom nemhogy a nõknél...
A kérdező hozzászólása: Ami tejbõl készül, az már egészséges nem lehet. :) (Paleo támogató vagyok)
A fehérje nem is mû, csak amiket beleraknak az... Na ennyit errõl. Viszont amit itt kapsz az tényleg természetes és jó minõségû: http://www.tejpor.hu/ . kiritokyu: kritizálás helyett inkább próbáltál volna normális választ adni bár a te IQ szintednél ez nehéz lehet...
A kérdező hozzászólása: *100%-ig egyfajta tápanyagot
A kérdező hozzászólása: 44%: nem azt kérdeztem, hogy mennyire lehet egy nõ maximum izmos, hanem, hogy maximom milyen izmos lehet egy nõ szteroidok nélkül. Olvasd el megint, félreertetted. A fehérjepor nem minõsül mûnek. Ugyanolyan kaja mint amit te eszel. A tojás fehérjéjét, a tejsavóét, marháét, stb. koncentrálják, sûrítik. Csak nyilván fehérjeporbol könnyebb bevinni 30g fehérjét mint 10 tojásfehérjébõl. No meg olcsóbb. A fehérjepor olyan mint a cukor, amit én csak szénhidrátpornak nevezek. A cukor is színtiszta, 100-ig tápanyagot tartalmaz, (sõt a fehérjeporok többsége nem 100% fehérje)mégse fogják rá hogy mû. Csak éppen az a zsírsejteket támogatja... 84% én is valami ilyesmire gondoltam :)
A fehérjés és táplálékkiegészítõs izmok is mûek. Ha természeteset akarsz akkor miért van a kérdésedbe hogy maximum? Van a testnek egy határa, onnantól kezdve csak ilyen mûvackokkal növelheted az izmaidat. De minek neked izom?? Inkább szálkásítsd magadat fuss biciklizz az sokkal vonzóbb;)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne mûizom? Én természetest akarok, nem vízzel felpuffasztottat, azért tettem fel a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Hát azt hogy én mit érhetek el azt senki se tudhatja... :) Így a nõi test természetes maximumára lennék kíváncsi.

Mennyi az esély hogy egy nő abortusz után nem tud teherbe esni?

Legjobb válasz: Manapság már elég minimális, kb 1-5%-ra mondanám, de ha már 1% is van rá, akkor sajnos nem elhanyagolható.

Manapság már elég minimális, kb 1-5%-ra mondanám, de ha már 1% is van rá, akkor sajnos nem elhanyagolható.
Általában 1-2%. Személyre szabottan 50%. Vagy igen, vagy nem.
Ha komplikációmentesen zajlott le a mûtét akkor a statisztikai adatok alapján 100ból 5 nõnek okoz gondot a késõbbi teherbeesés.

Pasik!Titeket mennyire zavar, ha egy nő nem tud elérni hüvelyen keresztüli orgazmust? Választ várok! Számomra ez nagyon fontos! Hogyan álljak a dolgokhoz?

??Véleményetek szerint melyik jobb?A hüvelyi vagy a csikló?Másfél éve van barátom és nem volt még soha hüvelyim.Nem lesz gáz a kés?bbiekben?Rá mehet a kapcsolatom???

Legjobb válasz: Nekem is nem régóta van barátom és 13 hónapja szertekezünk, de még egyszer sem volt semmilyen orgazmusom. Akkor én is kérdezhetném, hogy rámehet-e a kapcsolatom. mondjuk lehet, mert állandóan ez a téma, úgy, hogy engem zavar, páromat olyan szinten nem, mint engem, persze, mert õ mindig elmegy. A nõk többsége nem képes a hüvelyire, szerintem örülj neki, hogy vmilyen van egyáltalán :)

Milyen problémákat okozhat hosszú távon, mire gondolsz?
Szia!Rengeteg olyan nõ van aki át sem éli az orgazmust egész élete folyamán(Te szerencsére nem tartozol közéjük, szoval már elõnyben vagy sok nõvel szenben).Sok nõ nemképes hüvelyi orgazmusra, szoval ha neked nincs, te is csak egy vagy közülük de ezért nem kell elkeseredni.Mi több mint 1 éve vagyunk együtt a barátnõmmel.Mindkettõnknek mi voltunk az elsõk.Az elsõ pár hónapban nemsikerült sehogy sem elmennie.Sokat olvastam az ilyesmirõl, és mindenhol csak az volt iirva, hogy idõ kell hozzá, és gyakorlás :) . Szoval gyakoroltunk, és idõvel lett mindkét féle orgazmus, de a hüvelyi a mai napig nagyon ritka.De ettõl függettlenül sokszor megyünk el egyszerre.A titka csak annyi, hogy a barátod sex közben masziirozza a csiklódat.Mikor elmész kicsit összehúzódik a hüvelyed, és ettõl a bárátod is rögtön elmegy :) legalábbis nálunk ez iigy szokott lenni.Szoval kérde csak meg, hogy szex közben mikor kezdtek belemelegedni kérd csak meg, hogy végig masziirozza a csiklódat.És simán elmehettek egyszerre....dehát ez mind csak gyakorlás kérdése.
Utolsónak: mennyi idõ alatt szoktatok össze és párodnak mindig volt orgazmusa? Hogy csináljátok, nincs vmi jó tanács másoknak?:)
Engem zavarna, ha nem lenne hüvelyi orgazmusa barátnõmnek. Szerencsére, az elmúlt pár hónapban annyira összeszoktunk és kiapasztaltuk egymást, hogy szinte mindig egyszerre van orgazmusunk. Egyszer kérdeztem tõle, hogy õ idõzít ilyen pontosan? De õ azt állítja, hogy én csinálom nagyon jól. :D B.P.
A hüvelyi orgazmust nehezebb elérni. (Erre már rájöttél.) Van akinek sosem sikerül, de ettõl egy kapcsolat nem megy tönkre, nyugi! Próbálkozzatok olyan pózzal ahol te diktálod a tempót! (pl lovagló) Google-val keress rá a Kegel gyakorlatokra, vagy a pc izmok tornájára!
Nekem is nem régóta van barátom és 13 hónapja szertekezünk, de még egyszer sem volt semmilyen orgazmusom. Akkor én is kérdezhetném, hogy rámehet-e a kapcsolatom. mondjuk lehet, mert állandóan ez a téma, úgy, hogy engem zavar, páromat olyan szinten nem, mint engem, persze, mert õ mindig elmegy. A nõk többsége nem képes a hüvelyire, szerintem örülj neki, hogy vmilyen van egyáltalán :)
Szia Férfiszemmel a hüvelyi orgazmus sokkal kényelmesebb, hiszen akkor együtt csinálunk valamit ami mindkettõnknek jó. Nyilvánvaló, hogy ha szeret a párod akkor aktus alatt vagy után segit neked a csikló orgazmus elérésében, de az már nem az igazi. Hosszutávon problémákat okozhat. Gyakoroljatok többféle pózban, türelmesen. Sok sikert hozzá ! :)
A legoptimálisabb, ha lehet így fogalmazni, ha egyszerre van orgazmusotok, ez értelemszerûen akkor hüvelyit jelent. Ha ez nem sikerül, akkor annak nyilván valami oka van, amit érdemes lenne kideríteni akár szakember megkérdezésével is, de ha szeretitek egymást, akkor nem jelenthet problémát ennek az elmaradása. -tehát nem mehet rá a kapcsolatod, ha így kérdezed.
Nemmaszturbált mielõtt összejöttünk volna csak ritkán, de de azokból is összesiitve talán csak 1-2 orgazmus lett több év alatt...szal Gyakoroljatok sokat, hogy ráérezz, hogy mi a legjobb neki, és erre neki is rákell még érezni, hogy mi a legjobb neki :) mivel új dolog.Szoval kitartás.gyakorlás kérdése.
11:09 vok :) Szal kellett hozzá olyan 2-3 hónap hogy legalább havonta 1x-2x legyen orgazmusa :D Mostanra minden második-harmadik alkalommal van neki, szal javul az átlag :D (9 hónapja vesztettük el)
A 10:52-esnek: Olyan 1-1.5 hónap alatt szoktunk össze az elsõ aktus után és heti 3-4 alkalommal számolva. Titka sztem nem igazán volt, talán annyi, hogy nagyon figyeltem a párom reakcióit minden tettemre. Az elsõ idõszakban az orálra/ujjazásra fordítottam a hangsúlyt, és megfigyeltem, hogy mekkora ingertõl hol és mennyi idõ alatt megy el. A késõbbiekben, a rendes aktusnál a ülönbözõ pózokat cserélgettük és itt is megtapasztaltam, hogy melyik mennyire jó neki és milyen tempóban. Szerencsére én viszonylag késõn megyek el, és jól tudom kontrollálni mikorra idõzítsek. Fontos az is, hogy közben mit, mmikor és hogyan ingerlek neki, mert így nagyban tudom befolyásolni az orgazmus idejét. Ezt is hamar ki lehet tapasztalni. Sokat segít párom továbbá abban, mióta megkértem arra, hogy szóljon mielõtt elmegy, ekkora aztán mindent beleadok és mivel igyekszek jól idõzíteni így általában jól szokott lenni a végeredmény. Mint minden, ez is 2 emberen múlik és a hatékony kommunikáción. Konkrét példákat lehet, hogy nem írtam sokat, de ha valakit érdekel, akkor privi. Ja és nagyon imádom bnõmet, a legjobb dolog ami idáig történt velem!!! B.P.
11.09-esnek: Nektek hány hónap kellett hozzá, hogy mikorra elõször lett orgazmusa a barátnõdnek? És õ magának csinálta, az sikerült?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs kivel ezt megbeszélnem.Tényleg fontos ez nekem és szeretnék minnél több véleményt olvasni!Elõre is köszönök minden választ.
Szia! Engem baromira zavarna ha a barátnõmnek nem lenne orgazmusa...

Mennyire tud nedvesedni egy nő?

A múltkor nekem már a combomon folyt. Ez normális?

Legjobb válasz: Persze hogy normális, az izgalomtól függ! Mit csináltak veled hogy ennyire odavoltál? Én a pasid helyében kihasználtam volna az alkalmat és lenyaltam volna a combodról;)

Persze hogy normális, az izgalomtól függ! Mit csináltak veled hogy ennyire odavoltál? Én a pasid helyében kihasználtam volna az alkalmat és lenyaltam volna a combodról;)
Néha én is meglepõdök, hogy ez honnan jön és nem túlzás.:D De nomrális.. az a jó A pasidnak is tetszeni fog, hogy látja ennyire begerjesztett :D
Miért ne lenne normális?
A te párod is dobjon be Szent Antalnak egy ötvenest! Kincset talált :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!