Találatok a következő kifejezésre: Mennyire teszik a fogamzásgátlót a (4 db)

Ha ugy csinálok terhességi tesztet, hogy fogamzásgátlót szedek az mennyire befolyásolja a teszt eredményét?

Egy hetes szünetben voltunk együtt barátommal.. tudom,hogy elvileg akkor is véd,de én félek hogy mégse biztonságos a szünet 6ik napján ugy szeretkezni ,hogy elélvez bennem a barátom.. vagy igy tényleg kisebb az esélye? Nem igazán értem,hogy véd a szünetben is .. ha nem szeded--

Legjobb válasz: Elvileg a szünet,az arra való,hogy közben megjöjjön..nem lehetsz terhes,hiszen helyesen szedted a fogamzásgátlót...felesleges tesztre költened a pénzt,de ha nagyon izgulsz,akkor vegyél..szerintem nem kell...és nemhinném,hogy bármiben is befolyásolná a tesztet...

Elvileg a szünet, az arra való, hogy közben megjöjjön..nem lehetsz terhes, hiszen helyesen szedted a fogamzásgátlót...felesleges tesztre költened a pénzt, de ha nagyon izgulsz, akkor vegyél..szerintem nem kell...és nemhinném, hogy bármiben is befolyásolná a tesztet...
Ááá, no para!
Nyugodj meg, a szünetben is véd a tabi. Amúgy ha tényleg meg akarod csinálni a tesztet, akkor a tabi egyáltalán nem befolyásolja.
Véd, ha rendesen szedted. Hány levéllel szedtél már? Szedtél mást is mellette?
A kérdező hozzászólása: a 2 levél után volt a szünetem, ez az életem második levele :) Rendesen szedtem, egyszer nem vettem be késõbb, mint 9körül, bár kicsit féltem az utolso héten mert hasmenésem volt a bogyi beszedése után két orával, de nem vettem be másikat mert nem volt vészes. :) csak azé mégis akkor szünet volt és .. 6ik nap ..
A kérdező hozzászólása: jaaaa és nem szedtem semmit mellette ! :)
A hasmenés okozhat problémát, csökkentheti a hatást. Az a kérdés, mennyire volt erõs a hasmenés. Én nõgyógyásztól kérdeztem és azt mondta, a hasmenés mindig veszélyes, bármikor is történt. Ráadásul vannak olyan hasfogók, amik egyenesen gátolják a felszívódást. Úgyhogy óvatosan és figyelmesen a hasmenéssel!!!
A kérdező hozzászólása: de ha nem veszek be hasmenés után még egy tabit .. de védekezek másképpen egy hétig akkor mivan? :)
A kérdező hozzászólása: és egyébként milyen "hasfogok" vannak ?
A széntabletta az nagyon jó.. egyszerre 2-3 szemet is belehet venni belõle...akkor biztos hatásos...nekem mindig segít ha ilyen problémám van.

Fogamzásgátló szedése mellett lehet negatív a terhességi teszt fennálló terhesség esetén is? Valamint elég régóta iszok hashajtó teákat, és ez mennyiben befolyásolja a védettséget?

A menstruációm 1. napján reggeli első vizeletből csináltam digitális Clearblue tesztet, ami negatív lett. De azt olvastam, hogy a hasmenés is gyengítheti a tabletta hatékonyságát, én pedig hónapok óta hashajtó teát iszok fogyókúra miatt, de ez eddig eszembe sem jutott :( És félek, hogy nem bízhatok meg a teszt hatékonyságában. Szerintetek érdemes mindenképpen felkeresni a nőgyógyászt a problémával?

Legjobb válasz: minél hamarabb keresd meg

minél hamarabb keresd meg
hát ha hónapok óta hashajtó teát iszol, akkor az eléggé gyengíthette a tabletta hatását... szóval azt javaslom, keress fel egy orvost, és legközelebb használjatok gumit. ha továbbra is iszod azt a teát, sztem a foggátlóra is fölösleges több ezret kiadni.
Ha negatív a teszt, szerintem megnyugodhatsz, de azért azt ugye érzed te is, hogy mekkora mázlid van, ha ezt most megúszod? Nõgyógyászhoz szerintem nem kéne elmenned, inkább vegyél még 1 (vagy több) tesztet, csak ha pozitív, akkor van ügyed a dokival. Azért mondom, hogy ne menj, mert hacsak nem ismerõsöd, szerintem elég kellemetlen beszélgetésre számíthatsz... Szerintem a betegtájékoztatóban benne van a hasmenést illetõen, hogy gyengül a hatása, akár már 1 tablettánál is, de hónapokon keresztül.... Na mindegy, én nem akarlak lecseszni, nem az én dolgom, már így is eléggé rosszul érezheted magad. A lényeg: mielõbb hagyd abba a teázást, ha gyógyszerrel akarsz védekezni, vagy ha a fogyás a legfontosabb, akkor addig a gyógyszert ne szedd, védekezzetek máshogy, mert ez így tényleg csak pénzkidobás.
Azt mondják a Clearblue a legmegbízhatóbb. Csinálj még egyet, hogy biztos legyen, ha az is negatív és nincs is tüneted, akkor megnyugodhatsz.

Mennyire teszik megbizhatatlanná a fogamzásgátlót a Drogok?

Olvastam erröl, és azt találtam hogy csökkenti és esetleg teljesen fel-is oldja a védelmet a külömbözö drogok...

Legjobb válasz: Az igazi Ecstasy hatóanyaga, az MDMA, nincs hatással a hormonális müködésre. Viszont Ecstasy néven gyakorlatilag bármilyen tablettát eladhatnak a feketepiacon, például anabolikus szteroidokat tartalmazókat (amit a bodybuilderek használnak). Egy másik gond viszont az lehet, hogy az MDMA javítja az orgazmust (az gondolom valamilyen kihatással lehet a hormonális müködésre). Harmadrészt a módosult tudatállapot nehezíti a racionális gondolkodást és tevékenységet, tehát pld. nem lehet megbízni abban, hogy egy óvszer felhúzása vagy egy tabletta bevétele simán menne.

Az igazi Ecstasy hatóanyaga, az MDMA, nincs hatással a hormonális müködésre. Viszont Ecstasy néven gyakorlatilag bármilyen tablettát eladhatnak a feketepiacon, például anabolikus szteroidokat tartalmazókat (amit a bodybuilderek használnak). Egy másik gond viszont az lehet, hogy az MDMA javítja az orgazmust (az gondolom valamilyen kihatással lehet a hormonális müködésre). Harmadrészt a módosult tudatállapot nehezíti a racionális gondolkodást és tevékenységet, tehát pld. nem lehet megbízni abban, hogy egy óvszer felhúzása vagy egy tabletta bevétele simán menne.
Én nem kezdem el hülyézni azt a bizonyos bnõt, aki gondolom h te vagy... mert semmi értelme. Gondolj bele, már ha antibiotikumot szedsz, attól is gyengül a fog.gátló hatása, hát akkor még a drogoktól...
A barátnõdnek csak gratulálni tudok, ha annyi esze van, hogy drogozik.Ne szedje be azt a szart, azt lehet tenni.
a fogamzásgátló meg a drog együtt nem mûködik. döntse el a bnõd, hogy melyiket használja. Drog: teljesen szétb*ssza az életét és a testét is egyaránt és bármikor terhes lehet... vagy: Gyógyszer: Nem lesz terhes és egészséges marad.
én meg olyat hallottam , hogy a drog sem más csak valami vegyi anyag ugyanúgy mint amit a patikában veszell 100számra . csak illegális. tehát atól függ milyen drog . hülye válasz hogy ne drogozzon és ezért lebaszni . sok nagyokos. kérdés , hogy pont annak a drognak vannake hatása a fogamzásra. de ezek inkáb az agyra hatnak nem a petefészekre stb.
Egyátalán nem kellene drogoznia, és akkor nem lenne a fogamzásgátlóval probléma! Erre még nem gondolt???
A "barátnõdnek" üzenem, hogy ne drogozzon, ha fogamzásgátlót szed és azt akarja, hogy védjen is a tabi. Minek kell szétcsúszni??? Vagy drogoz
folyt az elõzõhöz (vmiért nem ment át) ... vagy drogozzon és szüljön egy eleve drogfüggõnek született beteg gyereket és nézze meg, mit csinált. Aztán akkor majd szétcsúszhat, ha nekiáll az [email protected] életén töprngeni.
A "barátnõdnek" üzenem, hogy ne drogozzon, ha fogamzásgátlót szed és azt akarja, hogy védjen is a tabi. Minek kell szétcsúszni??? Vagy drogozzon
Az utolsó és utolsó elõtti hozzászólóval egyetértek: a kérdésre válaszolj, ne csesztesd :S Amúgy inkább a barátnõd próbálja ki a füvet , kellemesebb és nem árt a fog.tabinak (tapasztalat) az ekit nem tudom, és a speedet sem, de azt én se merem kipróbálni, mondjuk szünetbe oké, de ha szedi akkor ne, vagy utána gumival 2hétig és akkor utána anélkül is :)

Csináltam tesztet és negativ lett, aminek örülök. A mesim megjött, fogamzásgátlót szedek, csak nem olyan volt ez a mesi, mint a többi, ezért csináltam tesztet. A Lily terhességi teszt mennyire megbizható?

Mesi közben ugye nem baj,hogy csináltam tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyi ideje szeded, es nem tartottal szunetet, akkor semmi baj. nyugodj meg, minden rendben, de ha teljesen meg akarsz nyugodni, akkor menj el egy nõgyógyászhoz.

Ha annyi ideje szeded, es nem tartottal szunetet, akkor semmi baj. nyugodj meg, minden rendben, de ha teljesen meg akarsz nyugodni, akkor menj el egy nõgyógyászhoz.
Nem hiszem h lenne baj. de most nem vett észre semmit a nõgyógyász? ha nem, akkor ne aggodj. igen, minden megtörténhet, de csak akkor ha nem szeded rendesen. kihagysz parat, meg stb.
Haha. Megjött a menstruációd, és ennek ellenére csináltál tesztet?
Miota szeded a fogamzasgatlot? az normalis h nem olyan a menstruacio, mint elõtte, sokkal kevesebb van, es nem annyira fajdalmas. az nem a terhesség jele. ha rendesen szeded, akkor nem lehetsz terhes.
Olvasol valamit, amit félreértesz, és úgy megijedsz, hogy már semminek sem hiszel. De egyébként ha gyógyszert szedsz, tesztet is csináltál és meg is jött, ezekben nem hiszel, pár ismeretlen ember szavának úgy, hogy nem is tudják ki vagy, miért hinnél?
Sztem nincs baj. lenne más jele is, ha terhes lennél. nyugi, semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Nem szedtem antibiotikumot ebben a 9 hónapban, csak lázcsillapitot, mert beteg voltam.De ugy ahogy leirtad te is most, h eddig nagyon fáj a mesi, néha meg csak alig, nekem is ilyenem van akkor ugy néz ki.Nekem is 5-6napos szokott lenni, most holnap lesz az 5.
Akkor meg ne aggodj, semmi baj. a tabletta szedése alatt a menstruacio is megvaltozik. nekem is neha csak barnas volt, meg alig volt, és csak 2-3 napig. elõtte meg volt amikor egy hétig is eltartott, hatalmas fajdalmakkal. ha a teszt is negativ, es rendesen szedted, akkor nincs baj. esetleg szedtél valamilyen antibiotikumot? az is csökkentheti a hatását.
A kérdező hozzászólása: és nem hagytam ki sosem egy szemet sem , sohasem:)
A kérdező hozzászólása: nem nem vizsgált most meg , évente egyszer van vizsgálat, ami majd júnisban lesz esedékes, eddig meg nem volt problémám semmi, ezért vettem tesztet
A kérdező hozzászólása: Most voltam mesi elött nögyogyinál gyogyszert feliratni, most nem szeretnék menni.Elvileg megcsináltam a tesztet, nagy baj nem lehet?
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam tesztet, mert olvastam itt is, hogy valaki ugy lesz terhes, hogy megvan a menzesze, csak kevesebb vagy barnázik.Mondjuk nekem nincs barnám, csak fura volt ez az egész, hogy nem ugy jött meg mint szokott a 9 hónap alatt, ezért teszteltem.
A kérdező hozzászólása: 9 hóapja szedem, csak most nem fájt annyira, ezért is gyanakodtam, most vagyok a 4. napon, h vérzek
A kérdező hozzászólása: Amugy igazad van, lehet, hogy felfujom a dolgot, söt biztos, szerintem teljesen az agyamra megy, meg szerintem minden nönek az aggodalmaskodás hónapról hónapra.Nem tudom én nem lennék halál nyugodt sohasem:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!