Találatok a következő kifejezésre: Mennyire teszik a (743 db)

5FPS-el több lesz
Gigabyte-nak vannak 1GHz-s 560Ti-jei, azok már 570 szintjét hozzák, én mondjuk MSI-t ajánlok, azt húzd fel 1GHz-ra, és kapsz egy kishíján 570-et. (Ennél a kártyánál sokat dob a tuning, és sokat is lehet húzni, tesztek szerint a ref órajelhez képest az 1GHz-vel kb 15 FPS-t is nõtt...) Persze ez a javulás nem garantált minden játékban, és az sem, hogy el éred ezt az eredményt... Az meg még rájön, hogy más kártyáknálnegyede ennyit számít az OC.
Szerintem nem éri meg az a "felár" amit az oc-s kártyákért elkérnek. pláne hogy +5-10-15 fps lesz pluszba. Rettentõen nagy javulás...
Pláne, hogy ennyit 2 perc alatt õ is rátud nyomni

Mit és mennyit tesz a Magyar állam a kutyafajtáink megőrzésében? Vagy Miért nem tesz többet.

Olvasom,hogy nemzeti kincsé lettek nyílvánítva,de egy némyelyik fajta a cikkek szerint a kihalás szélén áll.

Legjobb válasz: Szerintem csak annyit tesznek,hogy tényleg nemzeti kinccsé nyílvánították õket és ennyi. De szerintem azt nem lehet megmondani,hogy ki milyen kutyát vegyen.

Szerintem csak annyit tesznek, hogy tényleg nemzeti kinccsé nyílvánították õket és ennyi. De szerintem azt nem lehet megmondani, hogy ki milyen kutyát vegyen.
Mi köze a magyar államnak ahoz, hogy mennyiért lehet egy kiállitásra nevezni? Az a pénz a Meoe-hoz megy. A magyar állam nemcsak a magyar kutyafajtákért nem tesz semmit, de az állatvédelmi törvény betartatása is egy vicc... Itt mindent lehet: macskátnyuzni, kutyát lapáttal verni, felakasztani ... ha szólsz a rendõrnek az állatkinzásról, akkor kiröhög ...
Gondolom ugyanannyit, mint a saját kóbor állataiért. Vagy ugyanannyit, mint az állatkínzások ellen. Mond valami nagyot, de tenni nem tesz semmit.
A kiállításokon a nevezési díjból van kedvezmény ezeknél a fajtáknál, ha jól tudom, 50%.
és néha igyen lehet nevezni öket...
ingyen (bocsi a helyesírásért)
szerintem nem a fajtatisztákkal kéne foglalkozni....hanem azzal hogy ne szaladgáljon az utcán halomszámra egy csomó éhezõ kóbor kutya....bár akik ezzel foglalkoznak az emberekkel is ezt teszik....a "fajtatisztát" kiemelik, a pórnép meg is dögölhet...
A kérdező hozzászólása: inkább maradjunk a honi kutyáknál Hozhatnának valamilyen rendeletet, hogy az összes nemzetiparkban, kültéri múzeumokban, skanzenokban tatsanak hazai kutyákat. Kerítsenek neki munkahelyet. Szerintemmeg lehetne oldani csak nem akarják.
Elhanyagolható.
+10.000-t semmiképp nem éri meg az 1600MHz-ért. A különbséget nem veszed észre úgy sem.
Ha nem APU-t használsz, nem észrevehetõ.

Aki ecetet használ öblítő helyett mosásnál, mennyit tesz a gépbe?

Nem érződik a ruhán az ecet szag?Puhák lesznek a ruhák?Köszi

Legjobb válasz: én egy deci ecetet használok és egyáltalán nem ecet szagúak a ruhák.

én egy deci ecetet használok és egyáltalán nem ecet szagúak a ruhák.
Én kb. két evõkanállal. Ha többet teszek, minden ecetszagú marad. Általános szabály nincs a mennyiségre, attól függ, mennyire kemény a víz nálatok, mennyire jól oldódik a mosóporod és mennyire jól öblít a mosógéped. Ezek függvényében több vagy kevesebb ecet kell. Ha elsõre nem is sikerül eltalálni a mennyiséget, azt javaslom, próbálkozz még néhány alkalommal, meg fogod találni, mi a megfelelõ.
Egy löttyintést. Ha többet rakok bele, nálam érzõdik a ruhán. Szerintem ez is úgy egy-két kanálnyi lehet.
1 kanálnyival kb. De amikor eszembe jut átmosatom 1l 10%-ossal. Mosópor helyett gélt használok amióta láttam a belsejét és a szennyvíz csöveket.
Kb. egy decit teszek bele. A ruhák puhák, és friss illatúak lesznek, az ecetszag nem érzõdik. A gép pedig nem lesz vízköves. 8 éve csak ecetet használok az öblítésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi.Kipróbálom!
CSak folyékony mosószert használok, mert a por ott volt összeállva csomókban a szivattyújánál, jól bebüdösödve. az öblítõtõl is bebüdösödik a gép. CSak ecettel öblítek. Én 0, 5-1 dl teszek bele, nem mérem ki pontosan.
én pont tegnap próbáltam ki, szerintem egy fél, egy decit tettem bele, de hígítottam vízzel picit, és illóolajat tettem hozzá 6-8 cseppet, semminek nem lett ecet szaga, tök jó illat volt utána a lakásban, és szerintem puhábbak lettek a ruhák, mint az öblítõtõl..nálam ezentúl csak ecet:) te kipróbáltad már?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Igen, kipróbáltam.Egyik mosásnál valószínû kevesebb lett az ecet, mert a ruhák nem lettek puhák.Én is folyékony mosószert használok és annak is kellemes illata van, így a ruhákon az érzõdik.Igaz nem illatozik annyira, mint öblítõvel, de ecetet fogok használni :)

14L Egyik nap a haverom kérdezte h szerinte a pasim tizes skalan mennyit tesz a kapcsolatunkert.4-5 és szerinte is. Hogyan erhetnem el h tobbet foglalkozzon a dologgal?

Aztan felajanlotta h beszel vele h kicsit jobban torodjon ezzel az egesszel. Ugy latom probalkozik de megse igyekszik annyira. Hogyan mondhatnam meg en neki? Én hiszek a horoszkópomban és rengetegszer bejön (ritka eset h nem) és ma is ezt írta: Kulcsfontosságú a kommunikáció, így ha valakivel problémád van, mindenképpen beszéljétek meg. Még ha veszekedtek, az is jobb, mintha némán tűrnétek a feszültséget!

Legjobb válasz: Azért jön be a horoszkop mert ugy cselekszel ahogy a horoszkop kéri (tudatalatti) ileltve azért jön be a horoszkop mert mindent bele lehet magyarázni. A horoszkopnál nagyobb szemvényfesztés már csak a bankár szakma. és képzeld el tegnap elmentem egy két ismerösömmel meginni egy sört és mondtam valami viccet mire azt mondta egy srác hogy "Jaj de b*zi vagy" és nevettünk... és ma reggel felkeltem és rájöttem hogy még mindig hetero vagyok, pedig megmondták hogy nem -.-'' atyaég..

Azért jön be a horoszkop mert ugy cselekszel ahogy a horoszkop kéri (tudatalatti) ileltve azért jön be a horoszkop mert mindent bele lehet magyarázni. A horoszkopnál nagyobb szemvényfesztés már csak a bankár szakma. és képzeld el tegnap elmentem egy két ismerösömmel meginni egy sört és mondtam valami viccet mire azt mondta egy srác hogy "Jaj de b*zi vagy" és nevettünk... és ma reggel felkeltem és rájöttem hogy még mindig hetero vagyok, pedig megmondták hogy nem -.-'' atyaég..

Mennyibe kerül a teszt?

Milyet érdemes venni? És milyen árba vannak?

Legjobb válasz: Terhességi teszt? Pár száz forintért már lehet kapni a DM-ben és mindre rá is van írva, hogy mennyire pontos.

Terhességi teszt? Pár száz forintért már lehet kapni a DM-ben és mindre rá is van írva, hogy mennyire pontos.
A kérdező hozzászólása: köszi. :)
Tescoban a X-epil (2db-os) K. 600FT. De 300-400Ft körül a Rossmannban is van.

Mennyire fontos, hogy a terhességi tesztet reggeli első vizelettel csináljuk? Szeretkezés után mennyivel mutat a teszt valós eredményt? Melyik tesztet vegyem, melyik a legmegbízhatóbb?

Múlthét pénteken voltunk együtt a barátommal. Hétf?n kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: HÉTFÖN? ma meg péntek van....hàt elég fura ha nem jött meg,a kimaradt menstruàcio elsö napjàtokl màr csinàlhatsz tesztet! ÉN nem reggel csinàltam,mégis pozitivat mutatott:) de ha biztos akarsz lenni akkor csinàld reggel,mert elvileg a hcg akkor a legjobb an kimutathato. Àltalàban minden teszt egyformàn megbizhato,de sokan a lilly-t dicsérik. Én ismerek olyan tesztet is ami szeretkezés utàn 48 oràval kimutat valamit,de sajnos a teszt nevét nem tudom,mert ez 2 éve volt,és azota nem élek magyarorszàgon.

HÉTFÖN? ma meg péntek van....hàt elég fura ha nem jött meg, a kimaradt menstruàcio elsö napjàtokl màr csinàlhatsz tesztet! ÉN nem reggel csinàltam, mégis pozitivat mutatott:) de ha biztos akarsz lenni akkor csinàld reggel, mert elvileg a hcg akkor a legjobb an kimutathato. Àltalàban minden teszt egyformàn megbizhato, de sokan a lilly-t dicsérik. Én ismerek olyan tesztet is ami szeretkezés utàn 48 oràval kimutat valamit, de sajnos a teszt nevét nem tudom, mert ez 2 éve volt, és azota nem élek magyarorszàgon.
Elvileg lehetett peteérésed a mensi elõtt két nappal is, de ritka, na mindegy, ha mégis volt, akkor szexután kb 2 hét mire a tesz eredmenyt mutat, mert a beágyazódás csak 8-12nap múlva van amiután megkezdõdik a hcg termelõdés, amit a teszt kimutat. Szóval várnod kell még és fontos a reggeli vizelet, mert az koncentráltan tartalmaz hcg.. Azért olvasd el alaposan a teszt használatiját, mikor megvetted, pontosan le van írva minden.Éppen ezt úgy írtad mintha nem nagyon lenne jó egy terhesség, de akkor kicsit jobban fel kellene készülni peteérés-stb infokkal, mert így aztán jó nagy felelõtlenség, ha pedig babát szeretnél akkor is kell ismeret, mert nem olyan könnyû ám. Na ez nem leszúrás, ha pedig betartod a teszt használatiját, akkor mindegy melyik fajtát veszed a rossmannos one-step nekem hamar kimutatta.
Én sosem reggel csináltam a tesztet, nem bírtam addig várni, mégis pozitívat mutatott:)

Mennyibe kerül a terhességi teszt? És van olyan amibe több van?

Vagy ti milyet használtok?

Legjobb válasz: Egy olcsóbb teszt 7-800 forint,és egy dobozban egyetlen teszt van. Felesleges többet venni, ugyanis ma már egy olcsóbb teszt is tuti biztosra mutatja a terhességet. DMben vagy Rossmannban tudsz érdeklõdni utána,de én inkább orvost javasolnék.Az a legbiztosabb.

Egy olcsóbb teszt 7-800 forint, és egy dobozban egyetlen teszt van. Felesleges többet venni, ugyanis ma már egy olcsóbb teszt is tuti biztosra mutatja a terhességet. DMben vagy Rossmannban tudsz érdeklõdni utána, de én inkább orvost javasolnék.Az a legbiztosabb.
Én a vateráról szoktam rendelni, 120 ft darabja és annyit rendelsz amennyit csak akarsz.30 darabnak 140 ft a posta díja és másnapra már itt is van.
Én a DM-ben vettem X-epil tesztet (ha jól emlékszem a nevére) 2 db volt benne, és 600Ft-ba került.

Aki télire tesz el gyümölcsöt/zöldséget a fagyasztóba a babának, az miből mennyit tesz el?

Legjobb válasz: Az attól függ mekkorababának teszed el. Én a 8,5 hósomnak 200 gr-ot teszek egy adagba.

Az attól függ mekkorababának teszed el. Én a 8, 5 hósomnak 200 gr-ot teszek egy adagba.

Vörös káposzta teszt- kipróbálta már valaki? Mi lett az "eredménye" és végül a "jóslat" bevált? A vizelet színe (hogy mennyire sötét vagy világos) mennyire befolyásolhatja a keverék színét?

Mókának tök jó lehet,ki fogom próbálni,de azért érdekelnek a vélemények.

Legjobb válasz: én megcsináltam, nekem lányt mutatott de kisfiam lett :)) vicces teszt de nem mutat igazságot :)))

én megcsináltam, nekem lányt mutatott de kisfiam lett :) ) vicces teszt de nem mutat igazságot :) ))
Én errõl még nem hallottam. Leírnád, hogy mi ez? :)
Kérdezõ, ez lány ;) (utosó)
Hihi ezek az én képeim az utolsónál :) Hát én azt tudom mondani, hogy a bíbor, meg a halvány pirosas, pirosas lilás az nem igazán lila meg kék... A teszt lényege, hogy változik-e a szín. Ha világosabb volt a káposztalé akkor nyilván az eredmény is világosabb, de ez nem befolyásolja a színváltozást. Ha kivilágosodik mint az állat és megváltozik a szine rozsaszínra vagy pirosasra, az a fiú. Ha nem történik semmi, vagy sötét marad, akkor lány. ;) Nálam még nem tudjuk, most vagyok a 15. hétben :)
A kérdező hozzászólása: Fény felé fordítva is ilyen sötét. Akkor most fiút, vagy lányt mutat?? :-) http://kepfeltoltes.hu/view/120817/Teszt_www.kepfeltoltes.hu..
nekem bíbor színû lett, és itt szuszog mellettem a 9 hetes kisfiam. 3 kisfiú anyukája
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu. Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany. 2. válaszoló és a linket küldõ vagyok...
Anno én is megcsináltam, de én úgy tudtam, hogy ha lilás-bíbor akkor fiú, ha pirosas akkor lány. Nekem pirosas lett és fiam lesz. szóval akkor??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy belinkelted!! Én majd jövõhéten csinálom meg a "tesztet" :-) Kíváncsi vagyok, hogy ez is olyan "jóslat" e, mint a kerek Vs. hegyes pocak, édesség Vs savanyú inga módszer...stb.
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam a GYK-n: Veszel egy vörös káposztát, apróra vágod, felteszed fõni, kb 10 percre. Ha jól színt eresztett, akkor egy edénybe felfogod a vizeleted, és ugyan annyi káposzta levet öntesz hozzá, mint amennyi a vizelet. Ha lila, akkor lány. Ha rózsaszín vagy piros, akkor fiú. Magát a káposztát, utána bármihez felhasználhatod :-)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam uh-n, nem mutatta meg magát a kis drága (egyik sem volt ilyen szégyenlõs) :-) 2 hét múlva kell vissza mennem, akkor majd hátha...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!