Találatok a következő kifejezésre: Mennyire tartják pasik (2 db)

Mennyire tartják undorítónak a pasik a szexet, ha közben a lány menstruál?

Egyszer már csináltuk úgy, hogy megvolt nekem, de csak alig jött valami. Most viszont er?sebben menstruálok, és már elég jóideje nem szexeltünk, már nem bírom énsem :) De nem tudom ?t mennyire taszítaná a gondolat... Viszont félek, hogyha megkérdezem, úriemberségb?l nem fogja azt mondani, hogy taszítja. Fiúk, nektek ez mennyire gázos dolog?

Legjobb válasz: Figyu, azt mondod neki, hogy megvan. Ha zavarja, úgysem fog kezdeményezni. A tapasztalatom amúgy - bár lány vagyok -, hogy nem zavarja õket egyáltalán.

Figyu, azt mondod neki, hogy megvan. Ha zavarja, úgysem fog kezdeményezni. A tapasztalatom amúgy - bár lány vagyok -, hogy nem zavarja õket egyáltalán.
Nekm is az a véleményem nö vagyok, nem zavarja öket a férfiakat ez a tapasztalatom.
szerintem se taszítja a legtöbb pasit. aki meg azt írta h szerinte sokukat igne és õt is tõle kérdezném h honnan veszi?? mind1. sztem nem taszítja a többséget..
az én pasimat nem zavarja...sõt orálisan se...a szexnél azt mondja h "van zuhany utána" szal belemgegy
Ha én ki lennék éhezve az zavarna a legkevésbé hogy menszesze van a csajomnak. Kb én megdugnám a töröletlen seggét is!
orális szexet úgy nem vállalnék csajjal, de a sima szeretkezést bármikor.
Eddig 3 pasim volt, mind a 3 azt mondta, hogy úgy sokkal szexibb vagyok... :) Akkor ez azt jelenti, hogy nem zavarta õket? Hát persze... :) És ezzel még sok pasi így van!
Szia! Nekem nekell kérdeznem a páromtól, hogy zavarja e, mert olyankor méginkább megkíván, hisz állati ösztön csak van bennük, és attól méginkább meindul. De nemhagyom, mert én inkább kivárom, hogy ne kelljen görcsölni, és nyugodtan kényeztethessük egymást. Inkább várd meg a végét. Vagy kérdezz rá, vagy utalj.
én fiú vagyok. és én pl nem szeretem a , , véres játékokat. sõt. és ezzel még sok fiú egyet ért velem:)
Én nagyon nem szeretem a véres dolgokat úgy hogy ez sem izgat fel, sõt egyenesen gusztustalannak tartom.Néha úgy viselkedünk mint az állatok pedig emberek vagyunk könyörgöm.A menstruáció alatti szexhez már valami állati perverzió kell szerintem.Én inkább kivárom azt a pár napot.krisztianh01
A kérdező hozzászólása: probléma megoldva, pasimat nem zavarja :) amúgy meg már muszáj volt, egy hete nem tudtunk szexeleni :D
Hát én lány vagyok én is kívánom a párom ekkor de mondom neki inkább nem , mert engem nagyon zavarna!!Sztem undorító s ennek õ nem akarom kitenni...sõt én sem mennék bele inkább várunk 3-4 napot utána mégjobb lesz!! Sztem nem lehet általánosítani van akit igen van akit egyáltalán nem zavar! Én mindkettõbõl ismerek példát..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugtattatok =)
Én nõ létemre undorodom tõle...meg amúgyis sokkal nagyobb a fertõzésveszély!! Meg emberek vagyunk tudni kell kivárni...régen ezt megvetendõ dolognak tartották menstruáló nõhöz közeledni, lehet jobb is volt akkor!! Borzalom hogy az emberek mikre nem képesek...én egyetlen párommal sem csináltam volna, meg a férjemel sem soha!!

Mennyire tartják a pasik vonzónak azt a nőt, aki iszonyúan csinos, de iszonyúan nagy paraszt?

A paraszt alatt a beszédét értem.

Legjobb válasz: Amég meg nem dugják. Utána az utcára sem nagyon mennek ki vele, de büszkeségbõl elmondhatják ha vki ránéz hogy milyen csinos, hogy ez is megvolt. De egyébként lehet hogy van akinek bejön a paraszt stilus, végülis nem vagyunk egyformák .

Amég meg nem dugják. Utána az utcára sem nagyon mennek ki vele, de büszkeségbõl elmondhatják ha vki ránéz hogy milyen csinos, hogy ez is megvolt. De egyébként lehet hogy van akinek bejön a paraszt stilus, végülis nem vagyunk egyformák .
Nem tartják vonzónak, márha a kúltúrálatlan beszédet érted a dolog alatt, nem pl. valamilyen tájszólást. Utóbbi max érdekes, de nem visszataszító. Ellentétben ha valakinek már a beszédjén látszik, hogy sügér, az szerintem csak a magafajta, visszamaradott, számomra torz értékrenddel bíró egyéneket vonzza. De hát Isten teremtett párt mindenkinek, mért pont õk maradnának ki? Én még egy éjszakára se tudok feloldódni egy olyan lánnyal, akibõl sugárzik a sötétség...
Miert tartjak vonzonak a csinos not akinek retkes belul a szaja? Mert a farkukkal gondolkodnak sokan azert!!! Merem mondani, hogy 75:25 aranyban. 75 megb.-na gondolkodas nelkul a maradek 25 volna kepes latni, hogy mi a helyzet.
Lány vagyok. Van egy volt barátnõm (majdhogynem legjobb) Csinos, és szép is. De ugy beszél mint egy utolsó csöves, vagy egy nem is tudom mi. És Nagyon soksrác odáig van érte. De a többiek (õk talán többen is vannak) Undorító ribancnak tarták. Barátai már nincsenek is, és észre se veszi önmagát:S Szerintem Nemlátják, hogy vonzó e, csak azt, hogy utálják.
Iszonyúan addig tartják vonzónak, míg iszonyúan meg nem ba.. izé... szeretgették. Aztán nem foglalkoznak vele.
Szia. Hat nekem van egy ismerosom, akinek szinten ilyen baratnoje van. A szituacio az volt, hogy keszultunk egy csaldi osszejovetelre. Az ismerosom, csak annyit mondott a baratnojenek: " Huuuhh nagyon csinos vagy, de kerlek ki ne nyisd a szad a rokonaim elott, sak mosolyogj."....szoval eeleg gaz az ilyen csaj...
Jó lenne a parasztot nem a bunkó/tapló/lekezelõ/arrogáns/k*csög/buta/trágár stb szinonímájaként használni, a legtöbb paraszt nagyon is kedves ember, ellentétben a fentiekkel. Egyébként valószínûleg fizikailag vonzónak tartják, viszont nem tudnának vele hosszú kapcsolatot kialakítani.
Addig tartom vonzónak az ilyen nõket, még ki nem nyitják a szájukat.
A kérdező hozzászólása: Csak azért, mert én is ismerek egy lányt, és borzasztóan zavar, hogy a pasim is odáig van érte (nem vallja be, de tudom) meg nagyon sok srác... Pedig akkora egy paraszt... És egyszerûen nem értem
Példamese A nagyon szép, de nagyon büdös szájú kislánynak udvarlója érkezik. Kiokítják, hogy ne szólaljon meg, de elcseszi, mert visszaköszön. A párbeszéd: Szia! Helló! Fingottál?? Nem... MEGINT???
A kérdező hozzászólása: Ez a példamese nagyon aranyos :D !
Nekem is van egy barátom, akinek ilyen bnõje van, már több mint 2 éve. Nem szoktunk összejárni, csak nagyon ritkán, mert tényleg nagyon aranyos, nagyon kedves, odaadó, csinos a lány, de annyira durván beszél, trágár, nyomdafestéket nem tûrõ szavakat használ, és mindezt fenn hangon, már már sikiltozva. Nagyon zavaró, és nem tudom hogyan tud vele a srác együtt lenni, de nekem nagyrészt fiú barátaim vannak és õk is pont miatta nem tartják a kapcsolatot ezzel a sráccal és lánnyal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!