Találatok a következő kifejezésre: Mennyire találhatja h (4 db)

Egy olyan trafónak mennyi a H (Henry) értéke ami egy mikróban található?

ezgõkört szeretnék építeni

Legjobb válasz: Meg kéne mérni. De mégis milyen rezgõkört szeretnél, amihez ekkora induktivitás kell?

Meg kéne mérni. De mégis milyen rezgõkört szeretnél, amihez ekkora induktivitás kell?

Mennyire találhatja gáznak h nem borotválom?

már elég sok ideje járunk együtt és ? is én is tapasztaltak vagyunk iylen téren.a korábbi barátaimat enm zavarta h nem borotválom annyira de a mostani barátom egészen más..:Sés nem tudom h zavarná e bár az eddigi bezsélgetéseinkb?l azt vettem ki h igen.de miatta nem akarom elkezdeni..

Legjobb válasz: Egyes kultúráknál teljesen elfogadott, sõt divatos! Pl. kínában mindenhol ez az etalon! Ugyanakkor egy esztétikusan fazonírozott lábköz roppant szexi tud lenni. :) Ui.: Nem kell tök csupaszra borotválnod magad!!!

Egyes kultúráknál teljesen elfogadott, sõt divatos! Pl. kínában mindenhol ez az etalon! Ugyanakkor egy esztétikusan fazonírozott lábköz roppant szexi tud lenni. :) Ui.: Nem kell tök csupaszra borotválnod magad!!!
Szerintem ritka az a pasi aki a szõröset szereti. De valóban csak úgy tudhatod meg neki mi tetszik hogy megkérdezed, mert mi itt helyette nem tudjuk megmondani.
Vagy nekiesel a borotvának vagy kerese egy másik pasit aki elfogad olyannak amilyen vagy
Ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte...vagy nem?amugy meg beszéld meg vele a dolgot.lehet h nem is annyira zavarja...
Mostanában valóban a szépen formára vágott punci a divat. Szerintem esztétikus is, sõt, jobb érzés is.
Miért csinálsz ekkora nagy ügyet belõle? Konkrét okod van amiért nem akarod leborotválni? Ezen kár problémázni.Ha egyszer leborotválod késõbb azt mondod majd hogy kár volt ezen gondolkodni is.
Szerintem ennyit megtehetsz. Nem is kell az egészet leborotválni, hagyhatsz csíkot is. Meg amúgy sokkal higiénikusabb is és esztétikusabb is.
Nem tudom mennyire vagytok nyitottak a kapcsolatotokban, de szerintem egy kis elõkészítéssel hozd fel konkrétan ezt a kérdést.Ha azt mondja borotváld le akkor szerintem tedd meg érte. ha tényleg borotváltan tetszik neki, hidd el õt jobban zavarná hogy nem szõrteleníted mint téged az hogy borotválod
Ne borotváld, de akkor ne is várd el hogy kinyaljon.
eléggé gáz!!!!!!
Egyszer próbáld ki, hogy leborotválod! Lehet hogy utána már nem is akarod visszanöveszteni, komolyan! Én most már mindig csupasz vagyok, sokkal jobban érzem magam. Még a szex is jobb, ha hozzámér jobban érzem. A párom is látja így, nem takarja semmi. Sokkal könnyebb tisztán tartani. Próbáld ki, ha nem tetszik, visszanövesztheted!
hát ha neked tetszik a dzsungel a lábadközt...elég undi.
Ha szereted akkor ez semmiség, szerintem. Én a barátom miatt borotválom fõként, de mondjuk és sem szeretem ha bozontos. De szerintem ennyit igazán megtehetsz miatta...
Higiénikusabb? Miért? Leggfeljebb csak akkor ha nem fürdik, mosakodik rendszeresen az ember. Divatfüggõ, hogy melyik fazon a kelendõbb.
tök tré ez a zsarolós módszer. ha a lány szereti, akkor leszedi, de ha a fiú szereti, akkor elfogadja. beszéljetek róla.13 évesen meg az egyik hozzászóló kinek akarja borotválni?
de miért nem akarod borotválni?? félsz h szúrni fog meg h meg fog erösödni a szõröd?? ha ez a baj akkor gyantáztasd ki lehet birni csak az elsõ fáj és utána 2-3 hétig nyugi van sõt ha tartósan csinálod akkor tovább is és annyira nem is költséges
a kerdes hogy teged zavarna-e vagy sem...ha te is szeretned es izgalmasnak talalod akkor uccu neki. Fontos hogy neked is jo legyen. Sokan a borotvat el kell h keruljek, ugyanis gondokat okozhat. Ez persze bortipustol fugg! Viszont nem art egy probat tartanod, nehogy szortuszo gyulladasod legyen e miatt. Persze erre is van megoldas, csak kicsit koltseges. Gyanta, lezeres kezeles.
Enyire ne legyél már prûd. ha borotválod legalább higénikusabb. Nem ragad meg benne az a millió sz*r csimbók. És ha netén ki akkar nyalni akkor nem lesz tele a szája a gusztustalan szõröddel.
Figyelj én 13éves vok. És már bortoválom, gáz is lenne ha nem borotválnám szóval...... Meg a pasik is jobban szeretik sztem, a fogdosás meg minden. Meg neked is jobb érzés és már 15 vok és nem bántam meg hogy le borotváltam te sem fogod hidd el. És a pasid sztem azt akarja hogy szedd le vagy nem meri meg mondani. Szóval 100szónak is 1 a vége GÁzzzzzz hogy nem borotválod.
figyi ha szeret elfogad ugy ahogy vagy
Elég gáz ha szõrben kell turkálni odalent. Saját magadnak tetszik hogy csupa szõr? Mert én nem tudom elképzelni.
borotváld le.semmit nem vesztesz.amúgy egy férfimagazinba az va írva hogy jön vissza a szõrös nuni divatba, de az is formára igazítva.érdekes... :S nekem ez kicsit igénytelen, vagy nemtom.
nem igaz, hogy higiénikusabb, mert mint bármi más, ez sem véletlenül van így a testünkön. szóval ha nem akarod borotválni, akkor nem kell, de egy kicsit megigazítva, neked is jobb érzés lenne. egyezzetek ki a pároddal szerintem. :)

Az alábbi linken található 3 tarifa csomag iphone 4-re vagy 3gs-re vonatkozik? És jól látom h nem derül ki belőle h mennyi a kezdőrészlet?

http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSSpecialProduc..

Legjobb válasz: az alján ott vannak külön értelem szerüen minnél több önrészt(kezdõ részletet)dobsz be annál kevesebb lesz a nhavidíjad lehet vennni 3gs 990 forintért de akkor havi 17000 füzetsz vagy lehet venni 112 ért és csak havi 5 ezret fizetsz

az alján ott vannak külön értelem szerüen minnél több önrészt(kezdõ részletet)dobsz be annál kevesebb lesz a nhavidíjad lehet vennni 3gs 990 forintért de akkor havi 17000 füzetsz vagy lehet venni 112 ért és csak havi 5 ezret fizetsz
A kérdező hozzászólása: ááá értem köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!