Találatok a következő kifejezésre: Mennyire tágul egy (53 db)

Egy fájással átlagosan mennyit tágul a méhszáj?

Legjobb válasz: Ohh, erre nincs recept vagy garancia. Van, aki enyhe fájásokkal is sokat tágul, van akinek hosszú órákon keresztül sem történik semmi, pedig megszenvedi. Egyéni kérdés, ki mennyit tágul, és ahhoz mennyi fájás kell.

Ohh, erre nincs recept vagy garancia. Van, aki enyhe fájásokkal is sokat tágul, van akinek hosszú órákon keresztül sem történik semmi, pedig megszenvedi. Egyéni kérdés, ki mennyit tágul, és ahhoz mennyi fájás kell.
A kérdező hozzászólása: Érdekes hogy ezt a mai tudomány állása szerint nem tudjuk befolyásolni (most nem az oxitocinra gondolok), mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy mindenkinél a hangulat, ellazulás stb. számít csak.
Hát nincs arányban mindenkinél, az biztos. Én az elsõvel 16 órát vajúdtam, nagyon erõs fájásokkal és 1 ujjnyi maradt.
Készíti fel a szülésre magát :) Az az igazság, hogy a vajúdás, a méhösszehúzódások a tágulás elég bonyolult hormonális szabályozás alatt áll, és minden hatással van rá, még a lelkiállapotod, a hangulatod is befolyásolja. Olyan is van, aki annyira görcsösen fél a szüléstõl, hogy semmit nem tágul, meg olyan is, aki gyakorlatilag észre se veszi, és pikkpakk megszül :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Csak akkor azt nem tudom, hogy ha valaki órákon keresztül semmit nem tágul, mégis vajúdik, akkor mi a fenét csinál a szervezete? :)
én észrevétlenül (keményedésekkel) tágultam kb 3 újnyira egy éjszaka alatt, aztán oxytocin után 4óra alatt meglett a kislányom, kb 4-5 toló fájás, sajnos apa nem tudott bent lenni, nekem meg más gondom is volt, mithogy azt számoljam :P :)
Ezt nem lehet megmondani 3 gyermeket szültem spontán két és fél órán belül, most 8 napja szültem a negyedik babám sokat kínlódtam erõs fájásokkal amik már egybe folytak a méhszájam semmit nem tágult, még méhszájlazító injekcióval sem, és az orvos is beleadott apait anyait vizsgálatoknál, de hiába. Császármetszés lett a vége! Hozzáteszem indított szülés volt terminustúllépés miatt.
Szia. Ezt így nem lehet megmondani..azt olvastam , , szakkönyvekben, , hogy 1 óra alatt 1 centit tágul a méhszáj elsõ szülõ nõknél, így jön ki az elsõ szülés 8-10 órára.Így olvastam, hogy az elsõ baba olyan 8-10 óra alatt születik meg, a második meg 6-8 óra.Ahhoz képest én 24 órát vajúdtam, 21 órán át nem tágultam jóformán semmit sem(1 ujjnyi volt a méhszáj amikor szülõszobára kerültem, de jelzem, már elõtte majdnem egy hete is 1 ujjnyi volt), majd az utolsó 3 órában tágultam ki annyira, hogy meg is született a kisfiam. 3 hós baba anyukája
Teljesen változó, hogy kinek mennyit tágul. Általában egy fájással nem mérhetõ nagyságot tágul. Nekem pl. 5 perces fájásokkal 3 óra alatt 3 ujjnyit tágult. Tehát gyakorlatilag 12 fájás kellett 2 cm-hez. A szobatársam a vajúdás megkezdõdésétõl 2 órára szült. Viszont 2 perces fájásokkal indított, és egy óra múlva már egy percesei voltak. Tehát egy óra alatt 60 fájással tágult 10 centit, de lehet, hogy csak 8-at. Úgyhogy ezt a kérdést így nem lehet megválaszolni :)
22 órán át 10-15 perces fájásaim voltak, össz-vissz 2cm tágultam, kaptam oxytocínt, nem hatott, megcsászároztak..

Mitol fugg az, hogy mennyire szuk vagy tág egy no huvelye?

Legjobb válasz: ezt bírom, hogy "a ribancoknak tágabb, mert végigment rajtuk a fél világ"... ennyi erõvel a barátnõdnek, ha sokat dugod, neki is tágabb lesz. másrészt meg azért is hülyeség, mert a hüvely egy rugalmas dolog, és mondjuk azért akkora farka csak nincs senkinek, amekkora egy gyerek. gyerekszülés után persze, hogy tágabb, mert onnan nehezen megy vissza. de amúgy meg csak genetika, hogy ki milyen tág.

ezt bírom, hogy "a ribancoknak tágabb, mert végigment rajtuk a fél világ"... ennyi erõvel a barátnõdnek, ha sokat dugod, neki is tágabb lesz. másrészt meg azért is hülyeség, mert a hüvely egy rugalmas dolog, és mondjuk azért akkora farka csak nincs senkinek, amekkora egy gyerek. gyerekszülés után persze, hogy tágabb, mert onnan nehezen megy vissza. de amúgy meg csak genetika, hogy ki milyen tág.
nekem egyik haverom azt mondta, h szte a deszka lányoknak tágabb:D nemtommér.amúgy sztem marhára nem alkattól függ
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat! Azt mondják a pasik, hogy szeretnek velem sexelni, mert szuk vagyok.Lehet azért mert vékony vagyok?Vagy ez nem fugg ossze ezzel?Egy ducibb lány is lehet szuk és egy sovány lány is lehet tág?Elképzelheto, hogy idovel sokkal tágabb leszek?
Testi adottságtól, kötõszövet rugalmasságától, izgalmi állapottól. Attól NEM hogy hány férfi "járt már benne".
Mindenkinek ugyanakkora....a péniszmérettõl függ, hogy mekkorának érzi...egy kicsi és vékony nyílván tágnak érzi :D
Alkati kérdés elsõsorban és függ persze attól, hogy szexelt-e már a lány, és attól, hogy mennyire van beindulva. De az hülyeség, hogy minél több pasival volt már, annál tágabb... Egy idõ után már nem tágul tovább a hüvely, csak a szülésnél. Én 6 éve vagyok együtt a barátommal, 2-3 naponta szexelünk, nem épp kicsi neki, mégis kényelmetlen még a normál tampont is felrakni.
aki sokat dugott annak biztos tágabb
csúnyán mondom de...hányan k*rták már meg és hányszor....és mekkora farokkal.... A 2. pedig szülés után értelem szerûen tágabb lesz.
Testi adottágaitól, hányan jártak már benne, szexuális izgalomtól, stb.. 16/F
Elárulom, hogy a hüvely fala is izmos ;) Sõt, edzeni is lehet. Ez alkati kérdés, de sokat lehet tenni érte és nem függ össze sem a gyakori szexszel, sem pedig a zsírpárnákkal. Én össze tudom szorítani a hüvelyfalamat szex közben..szoktam így húzni a párom. Neten találni róla leírásokat, hogy lehet "beedzeni" :)

Nem lehet, hogy nem az a kérdés, hogy egy pasi pénisze mekkora, hanem hogy egy nő mennyire tág?

Mindíg az a téma hogy mekkora a pasik pénisze... nagy, kicsi... De az nem lehet hogy nem a pasi pénisze kicsi, hanem a n? túl tág?

Legjobb válasz: Ha ügyes a pasi ez sem okozhat gondot.Azonban lehet segiteni azon is ha kicsit változik a vagina(mondjuk szülés után).Az intimtorna jótékony dolog. Annyira meg meg nincsen tág nõ,csak ügyetlen férfi!

Ha ügyes a pasi ez sem okozhat gondot.Azonban lehet segiteni azon is ha kicsit változik a vagina(mondjuk szülés után).Az intimtorna jótékony dolog. Annyira meg meg nincsen tág nõ, csak ügyetlen férfi!
A nõ tudja erõsíteni a hüvelyi izmait így olyan szûk lesz amennyire csak akar.
hát sztem azért kéne egy férfinak egy norm méretet elérnie h ki tudjon egy nöt elégiteni jo persze ez a méret mindenkinél másde sztem egy nagon kicsivel nem sokra megy
Erre van egy olyan mondás, hogy : Nem a hegedû mérete számít, hanem hogy mekkora teremben kell játszani! :-)

Mennyire tágul ki egy szüz lány ha mini tampont használ?

a barátom megpróbálta egy ujját bedugni de nem sikerült mert fájt!Pl ha 10 vagy 15 alkalommal használnám akkor mennyire tágulnék ki, könyebben belemenne az ujja?A tampont is olyan nehéz lenne meg fájna felnyomni?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy olyan nehéz lenne a tampont és szerintem a pasidnak is csak azért nem sikerült egy ujját sem bedugni mert nem izgatott fel elõtte hogy nedves legyél... szóval következõnek kezdje azzal

Nem hinném hogy olyan nehéz lenne a tampont és szerintem a pasidnak is csak azért nem sikerült egy ujját sem bedugni mert nem izgatott fel elõtte hogy nedves legyél... szóval következõnek kezdje azzal
Azért én sem hiszem, hogy egy ujja sem félt be. Ha egybõl csak be akarta dugni, akkor jó, hogy nem sikerült. Elõbb simogatnia kell, fel kell izgatni, mert akkor tágulni fogsz és akkor sikerülnie kell. A tampon pedig valószínûleg könnyebben felmenne, mert akkor van ami síkosít (a vér meg nyálka), de erre nincs semmi szükség és magában nem tágít egyáltalán.
Nem biztos, hogy a tampont fel tudnád tenni, és nem tágít. Próbáljátok csak a csiklót, hüvelybemenetet izgatni, és az is lehet, hogy egyszer mégis sikerül megtalálnia a rést.

Tagak a polusok es kisse fenyyes is az arcomon a bor. Mit ajanlotok ra, ami hat? Kozmetikus altalaban mennyit ker egy ilyen kezelesert (kb)?

Legjobb válasz: pórus az te :D Rengeteg pórusösszehúzó terméket vehetsz drogériákban (~1000 ft körüliek), fénylõ arcra púdert is használhatsz emellett. A kozmetikusok 5000 körül csinálnak arctisztítást, de miteszeres meg pattanásos is a bõröd? Mert ha nem, akkor nincs olyan nagy szükséged arra, hogy elmenj.

pórus az te :D Rengeteg pórusösszehúzó terméket vehetsz drogériákban (~1000 ft körüliek), fénylõ arcra púdert is használhatsz emellett. A kozmetikusok 5000 körül csinálnak arctisztítást, de miteszeres meg pattanásos is a bõröd? Mert ha nem, akkor nincs olyan nagy szükséged arra, hogy elmenj.
A kérdező hozzászólása: miteszeres a borom, pattanasaim csak elvetve vannak!
Én most ezt használom: http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/75616/8.jpg tuti jó :D

Mennyit keres egy megyei közgyűlés tag? (Szolnok megye)

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni,hogy hol tudnám ezt megtalálni a neten, vagy esetleg máshol!

Legjobb válasz: ha nem nemzeti pártot képvisel akkor 150eft/hó+egyéb. ha nemzeti akkor nem kap semmit vagy lemond róla:)))

ha nem nemzeti pártot képvisel akkor 150eft/hó+egyéb. ha nemzeti akkor nem kap semmit vagy lemond róla:) ))

Hogy kell kiszámolni azt a mértani sorozatot? Egy mértani sorozat első tagja 7, az első három tag összege 91. Mennyi az első hat tag összege?

Legjobb válasz: 7 --> 21 --> 63 ---> 189 ---> 567 ---> 1701 Én ezt még nem tanultam, de puszta gondolkodással megoldottam. Az elsõ 3 tag összege 91. A köztük lévõ szorzó 3. Tehát az elsõ 6 tag összege:2548 szerintem.

7 --> 21 --> 63 ---> 189 ---> 567 ---> 1701 Én ezt még nem tanultam, de puszta gondolkodással megoldottam. Az elsõ 3 tag összege 91. A köztük lévõ szorzó 3. Tehát az elsõ 6 tag összege:2548 szerintem.
Mértani sor a1 = 7 S31 = 91 - az elsõ három tag összege S6 = ? Legyen S32 - a második három tag összege S6 = S31 + S32 - az elsõ 6 tag összege Felírva az összegeket S31 = a1 + a1*q + a1*q^2 S32 = a1*q^3 + a1*q^4 + a1*q^5 Az elsõbõl kiemelve a1-et, a másodikból a1*q^3-t S31 = a1(1 + q + q²) S32 = a1*q³(1 + q + q²) A két összeg hányadosa S32/S31 = q³ vagyis S32 = S31*q³ Ezzel az elsõ 6 tag összege: S6 = S31 + S32 = S31 + S31*q³ S6 = S31(1 + q³) A kvóciens meghatározása az elsõ 3 tag összegképletébõl kapható S31 = a1(q³ - 1)/(q - 1) = a1(1 + q + q²) Mindkét oldalt osztva a1-el S31/a1 = 91/7 = 13 13 = 1 + q + q² Rendezve q² + q - 12 = 0 A két gyök q1 = 3 q2 = -4 Behelyettesítve az összegképletbe Ha q = 3 S6 = S31(1 + q³) S6 = 91(1 + 27) S6 = 2548 ====== Ha q = -4 S6 = 91(1 - 64) S6 = - 5733 ====== DeeDee ******
Bocs, nemjó.
ilyen: 1.1.2.3.2.1.1.2.3.2.1.1.2.3.2.1..... ...... ...... 2. tõl 11. ig az osszeg 18 és ez 10 tag, és ismétlõdik. 1990/10 az 199, 199*18 az 3582 Ami kimaradt:1+1+2+3+2+1+1+2+3 az 16 3582+16 az 3598
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!!Nagyon okos vagy! Köszönöm.

Egy számtani sorozat első tagja 5, második tagja 8. Tagja e a sorozatnak a 2008? A sorozat első n tagját összeadva az összeg 2665. Mennyi az n értéke?

Legjobb válasz: a1=5 a2=8 d=a2-a1=8-5=3 an=a1+(n-1)*d 2008=5+3n-3 2006=3n 668,67=n ezért nem tagja, csak akkor lenne ha n egész szám

a1=5 a2=8 d=a2-a1=8-5=3 an=a1+(n-1)*d 2008=5+3n-3 2006=3n 668, 67=n ezért nem tagja, csak akkor lenne ha n egész szám
A kérdező hozzászólása: Köszi, eddig értem. A második felét nem tudom:(
Sn=(a1+an)*n/2 an=a1+(n-1)*d 2665=(5+5+3n-3)*n/2 5330=(7+3n)*n 5330=7n+3n^2 0=3n^2+7n-5330 megoldóképlettel a két gyök: 41 és -43, 33 (a negativ nem megoldás) ezért n=41
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Egy számtani sorozat második és nyolcadik tagjának összege 2, kilencedik és harmadik tagjának különbsége 24. Mennyi az első tíz tag összege?

Próbáljatok meg segíteni! Nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: a2+a8=2 a1+d+a1+7d=2 2a1+8d=2 a9-a3=24 (a1+8d)-(a1+2d)=24 a1+8d-a1-2d=24 6d=24 d=4 ezt az elsõ egyenletbe beírod: 2a1+8d=2 2a1+8*4=2 2a1=-30 a1=-15 és képlettel ki tudod számolni az elsõ 10 tag összegét. függvénytáblában vagy neten megtalálod

a2+a8=2 a1+d+a1+7d=2 2a1+8d=2 a9-a3=24 (a1+8d)-(a1+2d)=24 a1+8d-a1-2d=24 6d=24 d=4 ezt az elsõ egyenletbe beírod: 2a1+8d=2 2a1+8*4=2 2a1=-30 a1=-15 és képlettel ki tudod számolni az elsõ 10 tag összegét. függvénytáblában vagy neten megtalálod
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon köszönöm!!
látom vannak még kedves emberek a világon :)
A kérdező hozzászólása: így van :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!