Találatok a következő kifejezésre: Mennyire szeretik pasik a (43 db)

Mennyire szeretitek ha a pasik/nők harcolnak értetek?

Most a konkrét harcra gondolok, amikor két (vagy több) pasas/nő küzd meg a kezetekért. Imponál nektek? Azt sem bánjátok, ha aljas módon szereznek meg titeket?

Legjobb válasz: Nem kell harcolni értem, mert eleve én választok. Nem azé leszek, aki nyer, hanem akit én szeretnék.

Nem kell harcolni értem, mert eleve én választok. Nem azé leszek, aki nyer, hanem akit én szeretnék.
Akárhogyan is van, a dolgok végkimenetele ez:Mindig a nõ választ.;)
harcoljon Rambó, a dzsumbujban! soha, senkiért! az ojan menjen kiképzõtáborba.... :) )))))
Lehet maradi vagyok, de nem szeretem ha egy lány küzd értem. Maradjunk már meg a szerepeknél. Lehet igaza van az egyik hozzászólónak hogy mindig a nõ választ, de tegye ezt finoman, apró jelekkel. Régebben sem imponált ha egy lány "mászott rám" - nem mondom hogy nem mentem bele pár éjszakás kapcsolatba ilyenekkel - de ha komolyan gondoltam akkor nem bírtam ha nyomulnak. Az aljas módszerek? Ilyen még nem volt, de nem hiszem hogy imponálna, inkább visszataszítana. Nemrég mondta egy lányismerõsöm hogy milyen szemetek a pasik már nem tisztelik a nõket. Vajon miért nem? Ez nem olyan dolog hogy mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás? Ha a nõk úgy viselkednek persze hogy nem kapnak tiszteletet, aztán egy idõ után már általánosítunk, ráhúzzuk az összes nõre a vizeslepedõt.
Nem kell "vérremenõ" küzdelmet folytatni, de nekem tetszik, ha egy srác igenis küzd. :( De nyilván csak az, akinek van esélye, ha tudom, hogy esélytelen én idõben leállítom egyértelmûen, hogy ne fusson felesleges köröket. 22L

Csajok mennyire szeretitek ha a pasi bekapja a nagylábujjatokat és szopogatja szexnél?

Legjobb válasz: Szeretem, de azt is, ha nyalogatja a lábamat!

Szeretem, de azt is, ha nyalogatja a lábamat!
én nem hinném engem biztos idegesitene
Engem izgat. 27/N

Pasik, mennyire szeretitek ha a csaj belétek harap vagy karmol gyengéden szex közben?

Persze nem az intim testrészbe harap :D hanem pl váll... vagy végigkarmolja (nem véresre,inkább olyan szexuális módon :D) a hátatokat

Legjobb válasz: Nekem bejön :) 23/F

Nekem bejön :) 23/F
A harapást érzéki módon teljesítve imádom. A karmolást annyira nem, mert a hátamon van 2 anyajegy, jobb szeretem ha beleliheg, nyal, szuszog a fülembe :)
bejönne 22/F
Volt már véresre karmolás is... Úgy beindított, hogy utána hörögve élvezett el háromszor egymás után, amit azóta sem. Kissé megszabályoztam érte, és kiderült, tetszik neki - nagyon...
Én imádom mindkettõt! :) 24F

Lányok, mennyire szeretitek, ha a pasi csókok, simogatások, ölelgetések helyett azonnal elkezd ujjazni és nyalni?

Legjobb válasz: ha csak lyuk kell neki fizessen egy partnert hosszú távara és azt dugja. ha kapcsolat, akkor figyeljen a nõre is ;)

ha csak lyuk kell neki fizessen egy partnert hosszú távara és azt dugja. ha kapcsolat, akkor figyeljen a nõre is ;)
Helyzettõl függ. Ha mondjuk bulizni voltunk és egymásra kattantunk, akkor igen, amint hazaérünk, essen nekem, ne csókolgasson, hanem durr bele. De ha nincs ilyen elõzmény, akkor nagyon kellemetlen, ha rögtön a lényegre tér.
Nem jó. Megöli a vágyat. 1-2 csók azért nem árt.
nagyon nem szeretem
Semmi csók, vagy csak minimális? az azért egyáltalán nem mindegy. Utóbbi egy nagyon felhevült pillanatban belefér, elõbbit el sem tudom képzelni, mi értelme van.
hirtelen nekifutás sosem jó :) én azért elkezdeném a nyakat csókolgatni :P kell az, hogy felizguljon :) ) tudod... ha nem nedves a nõ, oylan mint ha deszkán tologatnád :D megéri hirtelenbõl?
egyszerre vagy valamelyiket elõbb..am miért nem egybõl dugni?..így olyan furi a kérdés..mmint h nyalni azt akarnál, de csak egyhelyen ......:D
Ha már kellõen fel vagyok izgulva akkor jöhet az ujjazás.

A pasinak mennyire esik jól, ha a nyakát csókolom? V hol szeretik a pasik? (a nemi szervükön kívül. :D)

Legjobb válasz: hát az én pasim pl nem nagyon szereti ha a nyakán csókolgatom, az neki csikis lehet v nemtom, de mindig nevetnie kell meg olyan furás neki, és mondja h ne csináljam..:/ pedig nekem olyan jok a nyakcsokok, nem értem neki miért nem:/ na mindegy amugy szerintem az ilyet vagy ki kell tapasztalnod, vagy ha már vagytok olyan viszonyban akkor simán rákérdezhetsz, hogy hol szeretné..de van egy tippem..:DD nekem ugy tünik, hogy a pasik nem annyira szeretik az ilyen csókolgatást mindenfelé, mint a nõk.

hát az én pasim pl nem nagyon szereti ha a nyakán csókolgatom, az neki csikis lehet v nemtom, de mindig nevetnie kell meg olyan furás neki, és mondja h ne csináljam..:/ pedig nekem olyan jok a nyakcsokok, nem értem neki miért nem:/ na mindegy amugy szerintem az ilyet vagy ki kell tapasztalnod, vagy ha már vagytok olyan viszonyban akkor simán rákérdezhetsz, hogy hol szeretné..de van egy tippem..:DD nekem ugy tünik, hogy a pasik nem annyira szeretik az ilyen csókolgatást mindenfelé, mint a nõk.
Hát általánosítani ebben a kérdésben sem lehet, de a legtöbb pasinak elég erogén zóna a nyak...ha ezt csókolod az majdnem biztos siker a folytatáshoz:Daz én pasim pl imádja ha a nyakát és a fülét csókolgatom az elõzõ barátom pedig majd meghalt ha a tarkóját simogattam:) emellett szokták szeretni a mellkasukat vagy a hasukat persze ha nagyon csikis az nem olyan jó:) de minden pasinál ki kell tapasztalni h mit szeret:)
Hát nekem jól esne az biztos. :) Bár még sajnos nem volt szerencsém megtapasztalni...
A pasim szereti a nyakcsókot.
Mindenki más, mi nem ismerjük a barátodat, ezeket a dolgokat neked kell kitapasztalnod.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat:) am meg nem azt kérdeztem, h az én pasim mit szeret...
Én imádom, ha a barátnõm a nyakamon csókolgat. Ezen kívül a tarkóm, a hátam, hasam, azoktól nagyon beindulok. :) 18/F

Lányok mennyire szeretitek, csak kézzel csinálni egy pasinak? Pasik, ti menyire szeretitek ha csak kiveri nektek a lány? Sztorik ezzel kapcsolatban?

Nekem van egy lakótársam akivel csak ez az egy vann, vagyis hogy heti 1-2 alkalommal kézzel kényeztet engem, de meztelem alsznk egymás mellett egy szobába lakunk és nincs szégyell?ség egymás elött! Én 28 éves F-vagyok, ? 23 éves L

Legjobb válasz: Én szeretem,ha csak kézzel csinája nekem az asszony,meg igazából bárhogy. volt egy hosszabb ilyen idõszakunk,akkor meg tetszet.

Én szeretem, ha csak kézzel csinája nekem az asszony, meg igazából bárhogy. volt egy hosszabb ilyen idõszakunk, akkor meg tetszet.
Férfi vagyok, errõl az oldalról tudok válaszolni. A menstruáció alatt én sohasem közösülök, így maradnak az egyéb lehetõségek. Ilyenkor lehet kézimunka, orális szex. Én rendkívül szeretem ezeket az alkalmakat, néha jobbnak is érzem, mint a szeretkezést.
Én annyira nem szeretem. Magamból indulok ki: jobban szeretem, ha orálisan kényeztetnek, mert kézzel én is tudom csinálni. Tehát ebbõl kifolyólag többet van a párom farka a számban, mint a kezemben.
Valóban jobb a cumi, e azért csak másabb, ha más csinálja kézzel, mint amikor én magamnak. :) mindettõl függetlenül néha jó tud lenni.
Nekem is bejönnek ezek a dolgok mert ennek is meg van a varázs!! Ám aki még nem talált benne semmi izgalmasat, annak, azoknak a pároknak ajánlom, hogy teszteljenek le pár dolgot egymással, hogy hogy is lehetne jobb és élvezetesebb!!! Higgyétek el néha egy egész sex-el fölér :)
multkor kezzel csinaltam, neha racuppantam de ahogy elneztem az jobban izgatta most ahogy erosen fogom neki. az egesz teste remegett nagyon durva volt, a keze az agyon :P ha picit lassultam akkor o is abbahagyta a remegest ujra raszoritottam neki ah basszus olyat elvezett en igy pasit elvezni meg nem lattam, ott remegett ah nagyon jo volt nezni is, meg ahogy elmegy megcsokolni a makkjat es lenyalogatni rola mindent :P nagyon szep latvany volt xD ha ragondolok is kezdek benedvesedni! Ez pedig mar 2 menet utan volt, csak gondoltam jatszom meg egy picit a lankadt kukijaval. az is olyan cuki aztan tudod ha a csaj sokat jatszik vele megno azt meg mar nem hagyom veszni ha mar dagad akkor elvezzen is el :P
Ez de szép :) ) huhh komolyan :D Szeretném ilyen nõm lenne :D Büszke lehetsz magadra!!!

A pasik mennyire szeretik ha zaklatják öket? Szép sms-ek? Stb!

Legjobb válasz: Hát sztem ez változó, pasi függõ. Volt olyan barátom aki imádta hogy írok neki szép sms-eket, meg küldök neki szerelmes képeket, de pl a mostani barátom, ha kérdezem hogy megkaptad az sms-t, akkor annyi a válasza hogy aha... és mondom... hát jólvan, most erre õ mit mondjon. Tehát van aki szereti, van aki nem. Bár ha a kapcs elején vtok és csak ritkán írsz neki ilyeneket akkor biztos tetszeni fog a pasinak, de ha minden nap ilyenekkel "untatod", az már nem fogja lázba hozni, nem fogja érdekelni.

Hát sztem ez változó, pasi függõ. Volt olyan barátom aki imádta hogy írok neki szép sms-eket, meg küldök neki szerelmes képeket, de pl a mostani barátom, ha kérdezem hogy megkaptad az sms-t, akkor annyi a válasza hogy aha... és mondom... hát jólvan, most erre õ mit mondjon. Tehát van aki szereti, van aki nem. Bár ha a kapcs elején vtok és csak ritkán írsz neki ilyeneket akkor biztos tetszeni fog a pasinak, de ha minden nap ilyenekkel "untatod", az már nem fogja lázba hozni, nem fogja érdekelni.
Ez tényleg srácfüggõ. 21 éves srác vagyok és engem abszolút nem zavar az ha kpok egy ilyen sms-t, nagyon megörülök neki... persze, ahogy elöttem mondták, nem kell tulzásba vinni mert hétköznapi meg unalmas lesz... de néha nyugodtan irhatsz...
Nah az enyémet sem érdekelte, visszaírt egy mosolygós szmájlit. Én éreztem magam hülyén. De amúgy van akinek bejön, erre úgyis rájössz.
A pasiknak is igényük van a szeretetre, és ha ezt mondjuk úgy fejezed ki, hogy írsz neki egy szerelmes sms-t, azt bizonyára díjjazza. De nem kell sokszor, hiszen 1 - nem te udvarolsz, 2 - azért mégiscsak pasiból van, és nem mindig örül neki. Sõt vannak pasik, akiknek inkább jobb is, ha nem írsz mert nyálasnak tartja, nem tudja értékelni, de a tapasztalataim szerint sokan szeretik, vágynak rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én is ugy vettem észre, h állatába szeretik!

A nők szeretik lenyelni, vagy azt szeretik, hogy a pasijuknak ez mennyire jó?

Ha van egy olyan kérdés,hogy lányok lenyelitek e, akkor általában az a válasz,hogy lenyelem,mert szeretem a pasim. Ezek szerint lenyelni nem szereted csak a pasid miatt teszed? A n?k ennyire mindent megtesznek a pasijukért? Jó,hogy nem már azt mondják,hogy megengedem a pasimnak,hogy megcsaljon, mert szeretem, vagy lehet fel?lem még rajtam kívül 5 bn?je,mert szeretem a párom. Miért kell mindent megtenni egy pasiért, f?leg 2hónap után, mikor azt sem tudod,hogy megbízhatsz e benne vagy sem?? Az utóbbi kérdés inkább a 17éveseknek szól, akik alig járnak együtt 3 hónapja..

Legjobb válasz: Én ugyan már 22 éves vagyok, de 17 évesen volt nyitott kapcsolatom, és akkor oráloztam elõször. És igen, lenyeltem. Mert NEM esett nehezemre. Nem kell mindent megtenni a pasikért, szó nincs róla. Én pl. nem hagyom pasimnak az anális szexet, mert nem akarom. A lenyelés olyan dolog, amit nem szeretek kifejezetten, de nem esik nehezemre megtenni. Így igen, örömet okozok a páromnak is. Mellesleg szerintem így sokkal "tisztább" a vége, nem kell zsebkendõkkel vacakolni, meg nem "lövöldözzük" össze a ruhát, ágyat stb. :D Lényeg, szerintem aki kifejezetten undorodik a dologtól, az nem teszi meg, aki meg úgy áll hozzá, mint én, ergo nem ez a kedvenc "csemegéje", de nincs is ellenére, az megteszi. És ez messze nem azt jelenti, hogy mindent megteszünk vagy elnézünk a párunknak (mondjuk elég nevetséges a példa, amit te felhoztál).

Én ugyan már 22 éves vagyok, de 17 évesen volt nyitott kapcsolatom, és akkor oráloztam elõször. És igen, lenyeltem. Mert NEM esett nehezemre. Nem kell mindent megtenni a pasikért, szó nincs róla. Én pl. nem hagyom pasimnak az anális szexet, mert nem akarom. A lenyelés olyan dolog, amit nem szeretek kifejezetten, de nem esik nehezemre megtenni. Így igen, örömet okozok a páromnak is. Mellesleg szerintem így sokkal "tisztább" a vége, nem kell zsebkendõkkel vacakolni, meg nem "lövöldözzük" össze a ruhát, ágyat stb. :D Lényeg, szerintem aki kifejezetten undorodik a dologtól, az nem teszi meg, aki meg úgy áll hozzá, mint én, ergo nem ez a kedvenc "csemegéje", de nincs is ellenére, az megteszi. És ez messze nem azt jelenti, hogy mindent megteszünk vagy elnézünk a párunknak (mondjuk elég nevetséges a példa, amit te felhoztál).
tudod, ez oda-vissza mûködik (normális esetben), a pasik is sok mindent megtesznek a jó szexért, nem gondolod? én lenyelem, igaz nagyon utálom, mert keserû [email protected], de csak azért, mert õt ez izgatja és nagyon sokmindent kapok viszont tõle. tudod, vannak szubmisszív emberek, akik kizárólag akkor tudják magukat elengedni és élvezni a dolgot, ha az alárendelt szerepet játszhatják. 24L
A kérdező hozzászólása: Na errõl beszéltem, te is utálod de mégis lenyeled a pasid miatt. Itt most ez volt a kérdés.
Elsõ vagyok. Amúgy meg, ha ügyes vagy, pikk-pakk le tudod nyelni, úgy, hogy szinte nem is érzed a cuccos izét. De ha ennyire ellenedre van a dolog (az nem derül ki számomra, hogy alapvetõen-e, vagy azért, mert még nagyon friss a kapcsolat), akkor egyértelmûen inkább ne csináld. Mert elég lankasztó dolog lenne a pasidnak, ha meglátja, hogy undorodó fejet vágsz közben.
2. vagyok én azért nem vágok undorodó fejet. ugyan nem a pasim, csak szexpartner, de sokmindent kaptam tõle (életem legjobb numeráit), tehát ez a minimum.
mert orálnál ez a legpraktikusabb. nem kell zsepiért szaladgálni, meg kiköpdösni. az csak fehérje.
hát ha neked ilyen a felfogásod keress olyan partnert akinek nincsennek különösebb igényei, vagy nem meri kimondani. aki meg szereti az igazi mindenre kiterjedõ vad szexet az megtesz minden tõle telhetõt. én pl imádom a páromat orálisan kényeztetni és engem is felizgat h lenyelem. de csak azért mert õ a szerelmem. mást talán még le se szopnék. ennél sztem jóval kényesebb témakör az análszex.
Nekem egyáltalán nem kellemetlen, mert a kedvesem a sportból él ezért egészségesen étkezik, nem iszik, nem dohányzik, szóval a spermája édeskés. A legjobb, ahogy látom mennyire élvezi, ettõl én is nagyon durván nedves leszek. 19/L

Mért szeretik a pasik ha szex közben "mocskosan" beszélnek a nőhöz? Pasik válaszát várom, h ez mért jó nekik, és a nőktől is várom h ezt mennyire szeretik és viselik el.

Legjobb válasz: Nõ vagyok és én is látok benne fantáziát.Mintha azt jelentené kimondatlanul,hogy itt most "mindent szabad".Számomra kicsit a vadsághoz kötõdik.

Nõ vagyok és én is látok benne fantáziát.Mintha azt jelentené kimondatlanul, hogy itt most "mindent szabad".Számomra kicsit a vadsághoz kötõdik.
Engem felizgat :$ :]
Az en uj pasim is ezt csinalja, karomkodik mint a veszett, en meg csak nezek es nem tdm mi van. Nekem ez meg uj es nem tudom igazan hogy kezeljem :S mondtam neki h kicsit vegyen vissza, mert nekem nem meghozza, hanem elveszi a kedvem. Lehet kesobb rakapok, de most nem jon be. 25/L
Hát néha a nõk sem a bibliából idéznek közben. De kinek, hogy. Csak 2 emberre tartozik.
Én sem szeretem mondjuk. Mármint szerintem inkább nevetséges lenne... De értem, hogy mirõl van szó, mármint hogy miért jó annak, akinek jó. Felesleges ilyesmiken rágódni, hogy ki mit gondol errõl. Talán nem meséld el részletesen a szexuális életedet másoknak, és nem lesz probléma...
A kérdező hozzászólása: érdekes, én is szeretem, nem arról van szó, csak érdekelt több helyrõl a válasz, mert ismerõsi körökben nem igazán elfogadott, és hülyén éreztem magam mikor elmeséltem, mert úgy tûnik én ebbõl a szempontból kitûnök közülük.
Ugyanazért, amiért a nõk. Érdekes, nem?
Nagyon fel lehet izgatni a nõket szavakkal, persze ehhez az is kell, hogy ebben partnerek legyenk, de ha az ember jól csinálja, akkor hamar nedves lesz a bugyi. :P
A mocskos beszédnek is vannak lépcsõfokai. Egy kis ilyen valóban jobbá teheti az együttlétet. Bár nekem ez nem szokásom. (vagyis szex közben nem, inkább az elõjáték során :D )
Izgalmasabbá teszi a dolgot. Mindenképpen jobb ottz közben, mint egyébként...
Mikor elõször kért meg a barátom az ágyban hogy :"Mondj valami csúnyát"-nagyon tanácstalan voltam.Úgy éreztem magam mint egy idióta.De valamit mondani kellett, így rövid tépelõdés után kibukott belõlem egy esetlen"A k*rva életbe"-ami után úgy rázott a röhögés, hogy semmire nem voltam képes:) )

Mennyire jön be a pasiknak az, ha egy nõ ír rájuk társkeresõ oldalon és a nõ kezdeményezi a beszélgetést? Ezt értékelik a pasik, vagy nem szeretik?

Legjobb válasz: Ha intelligens és nem tolakodóan ír, akkor szerintem nincs probléma vele :) Magyarán ne legyen nagyon nyomulós :) F/18

Ha intelligens és nem tolakodóan ír, akkor szerintem nincs probléma vele :) Magyarán ne legyen nagyon nyomulós :) F/18
Tetszik, de ha nem jön be annyira a csaj ez se segít.
Mindig a nõknek kellene kezdeményezni mert õk tudják kit akarnak. Nem volna annyi felesleges kör és vissza utasított férfi.
Még is ki az akinek ez em tetszene?
Nem. Én kifejezetten felháborodok, sõt még számon is kérem, hogy milyen jogom írt rám. (Y)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Nektek!
A feleségem ilyesmit írt rám a randivonalon, idén ennek 12. éve :D
A kérdező hozzászólása: Plusz még annyi, hogy ismerõs valahonnan.
A kérdező hozzászólása: Például, ha a lány azt írja, hogy jók a képei a srácnak és lenne-e kedve beszélgetni? De utána oda is írja, hogy bocsánat, ha zavarja, akkor az nyomulás?
Ha értelmes a nõ, fogalmazásából lejön ez, és a témaválasztásából, valamint valamelyest küllemre is bejön, akkor jól esne. De csak esne, mivel nem vagyok fent egy ilyen oldalon sem szerencsére :)
Én például szeretem. De biztos vannak olyanok is, akik meg nem.
10-es. Valamilyen szinten egyetértek. Bár nem csak a nõknek kellene kezdeményezni, hanem mind a két nemnek egyenlõ mértékben. Én még nem találkoztam olyannal, hogy nõ írt volna rám. Válaszokat kapok, de nem kezdeményezett még senki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!