Találatok a következő kifejezésre: Mennyire szívatósak államvizsgák (1 db)

Mennyire szívatósak az államvizsgák?

Levelez?re járok, vagyis dolgozom f?iskola mellett. Ezért sajna nem igazán volt id?m tanulni. Mik a tapasztalatok? Mennyire szadiznak államvizsgán? Mennyi esélyem lehet?

Legjobb válasz: Általában ha már odáig eljutottál, akkor nem szívóznak veled. Senkinek sem érdeke, hogy megbukj a legvégén! Max egy jeggyel rosszabbat kapsz, mint amire számítottál. De általában inkább még segítenek is.

Általában ha már odáig eljutottál, akkor nem szívóznak veled. Senkinek sem érdeke, hogy megbukj a legvégén! Max egy jeggyel rosszabbat kapsz, mint amire számítottál. De általában inkább még segítenek is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Adtál egy kis reményt. :)
Nekem egy hete volt az államvizsgám. A szakdolgozatvédésem jó lett, de a tétel nagyon rosszul sikerült (ezt a tanárok is megjegyezték). Ennek ellenére nagyon rendesek voltak, próbálták kihúzni belõlem a dolgokat, meg szépítgetni a dolgokon, és végül hármast kaptam :) A lényeg, h valami fogalmad legyen a dolgokról! Sok szerencsét! :)
Jogi karon senkit nem érdekel, hogy már eljutottál az államvizsgáig.Nagyon gyakori jelenség a bukás, ha nem ütöd meg a megfelelõ szintet. Ha jóindulatúak , ott is segítenek, de nem adnak kettest arra, hogy harapófogóval kell kihúzni a szavakat az emberbõl. Orvosin ( itt ismerõseim vannak) ugyanez a helyzet.
Nálunk rendesek voltak, mondták h mindenki kettesrõl indul. Nekem a szakdoga tanárom mondott egy olyan keresztkérdést, ami után sírógörcsöm lett, alig bírtam folytatni, tök piros voltam, mikor kimentem. 25 tétel volt, én a 24.-et huztam és volt vmi fogalmam a dolgokrol, de kérdeztek és ugy válaszolgattam. Az elnök férfi volt, elõttem ült, de tök megnyugtató volt ránézni, semmit se kérdezett, és a többi tanárnõ is mindig csak mosolygott. A végén pezsgõztünk velük.
Én egy hete államvizsgáztam, mint vegyészmérnök. A tapasztalataim pozitívak, a lényeget kérdezik, és jóindulatúak. Csak azt a hibát ne kövesd el, hogy valamelyik tételrõl semmit sem tudsz. Mindenhez hozzá tudj szólni.
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok rajta, sikeresen. Tényleg nagyon jóindulatúak voltak, segítettek, ahogy tudtak. Köszi a válaszokat! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő alatt lehet megszerezni a jogsit kocsira?

A jelen esetben még a közlekedési táblát se tudom mind, nincs semmi alapom. Kocsit annyit vezettem, hogy egyszer mentem vele egy kis szakaszt, és kicsit fordultam vele.
De legkevesebb mennyi időt vehet igénybe a jogosítvány megszerzése kb? És mennyi a becsült összeg ami ezt fedezné?

6

Ti hanyasok vagytok fizikából? Hogy tanuljátok a fizikát?

Esetleg,valami külön módszeretek van rá?
Csak a házit csináljátok meg,vagy még pluszba is?
Milyen könyvből?

:) Tudom,hogy sokat kérdezek.Csak érdekel.
Köszönöm előre is.

5

18 éves vagyok és általános iskolás. Az gáz?

8

Mi a véleményetek a Starworld-ról? Mennyibe kerül? -énekiskola

www​.enekoktatas.hu

0

Ebben az évbe a szegedi tudományegyetem környezetmérnöki államilag támogatott szakának mennyi volt a pontszáma?

1

Az égő, ha fiú létemre teljesen hülye vagyok a fizikához?

Próbálom tanulni azt is, de örülök ha nem bukok meg belőle, főleg az idei tanévben.

3

Autószerelővel audiban?

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha elvégzek egy autószerelőit, vagy egy autószerelő technikusit, akkor van esélyem a győri audiba bekerülni? (német emelt érettségit tettem, lehet menne a nyelvvizsga is).

3

Hunyadi SS nemértem?

Ha a Hunyadi SS magyarokból állt, akkor Magyarország miért volt Német megszállás alatt? Hogyérti? Tehát
Hunyadi SS=Náci=Magyar?

1

Hanyadikos kémia anyagból tudom megtanulni a vegyületek neveit? (pl. H2SO4)

A H2SO4 azt hiszem, hogy kénsav de ezt is csak azért tudom, mert valahogy megjegyeztem annyiszor mondták.

1

Mit lehetne írni fogalmazásba? Madách Imre az ember tragédiája bibliográfiai összehasonlítás.

Hogy kezdjem el miket írjak pls segítsetek.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!