Találatok a következő kifejezésre: Mennyire szívatósak államvizsgák (1 db)

Mennyire szívatósak az államvizsgák?

Levelez?re járok, vagyis dolgozom f?iskola mellett. Ezért sajna nem igazán volt id?m tanulni. Mik a tapasztalatok? Mennyire szadiznak államvizsgán? Mennyi esélyem lehet?

Legjobb válasz: Általában ha már odáig eljutottál, akkor nem szívóznak veled. Senkinek sem érdeke, hogy megbukj a legvégén! Max egy jeggyel rosszabbat kapsz, mint amire számítottál. De általában inkább még segítenek is.

Általában ha már odáig eljutottál, akkor nem szívóznak veled. Senkinek sem érdeke, hogy megbukj a legvégén! Max egy jeggyel rosszabbat kapsz, mint amire számítottál. De általában inkább még segítenek is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Adtál egy kis reményt. :)
Nekem egy hete volt az államvizsgám. A szakdolgozatvédésem jó lett, de a tétel nagyon rosszul sikerült (ezt a tanárok is megjegyezték). Ennek ellenére nagyon rendesek voltak, próbálták kihúzni belõlem a dolgokat, meg szépítgetni a dolgokon, és végül hármast kaptam :) A lényeg, h valami fogalmad legyen a dolgokról! Sok szerencsét! :)
Jogi karon senkit nem érdekel, hogy már eljutottál az államvizsgáig.Nagyon gyakori jelenség a bukás, ha nem ütöd meg a megfelelõ szintet. Ha jóindulatúak , ott is segítenek, de nem adnak kettest arra, hogy harapófogóval kell kihúzni a szavakat az emberbõl. Orvosin ( itt ismerõseim vannak) ugyanez a helyzet.
Nálunk rendesek voltak, mondták h mindenki kettesrõl indul. Nekem a szakdoga tanárom mondott egy olyan keresztkérdést, ami után sírógörcsöm lett, alig bírtam folytatni, tök piros voltam, mikor kimentem. 25 tétel volt, én a 24.-et huztam és volt vmi fogalmam a dolgokrol, de kérdeztek és ugy válaszolgattam. Az elnök férfi volt, elõttem ült, de tök megnyugtató volt ránézni, semmit se kérdezett, és a többi tanárnõ is mindig csak mosolygott. A végén pezsgõztünk velük.
Én egy hete államvizsgáztam, mint vegyészmérnök. A tapasztalataim pozitívak, a lényeget kérdezik, és jóindulatúak. Csak azt a hibát ne kövesd el, hogy valamelyik tételrõl semmit sem tudsz. Mindenhez hozzá tudj szólni.
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok rajta, sikeresen. Tényleg nagyon jóindulatúak voltak, segítettek, ahogy tudtak. Köszi a válaszokat! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti levetkőznétek meztelenre az osztály- vagy csoporttársatok előtt, ahogyan tegnap a kaposvári egyetemen páran megtették?

http://kapos.hu/hirek/kultura/2013-10-03/meztelenul_demonstr..

16

Ki fog nekem segíteni jövő hét pénteken a vizsgámon?

2

Szeretsz tanulni?

kor, nem
köszi

6

Volt már olyan, hogy a tanár miatt szerettetek meg egy tantárgyat? Melyiket és miért?

7

Hogy tanuljam meg kémiából a vegyületek neveit?

3

Ki volt a történelemben minden idők leggonoszabb embere?

2

A Tóth István ösztöndíj szerint mennyi pénzt kap egy középiskolás?

4.9 volt az ?átlagom 11.es vagyok kb. mennyi pénzt kaphatnék

0

Hány pontot kapok középfokú nyelvvizsgáért? Egynyelvűért és kétnyelvűért? Melyik "ér" többet"?

1

Szerintetek ki tudom még javítani matekból az átlagomat?

Eddig van egy 3-masom és ma kaptam a témazáróra egy 2-est :(

2

Villanyszerelő lehet diszkalkuliás?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!