Találatok a következő kifejezésre: Mennyire segit szulesnel (3 db)

Mennyire segit a szulesnel ha malnalevel teat iszom? Mikor kezdhetem el? 27 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: szerintem semennyire sem én 1 hete szültem és császárral lett a vége.

szerintem semennyire sem én 1 hete szültem és császárral lett a vége.
Szia! A 34-36. héttõl napi két csésze segít puhítani a méhnyakat. Én is ittam, nekem 5 óra alatt volt meg a második baba - az elsõnél nem ittam és hat óra volt -, de majd egy kilóval nagyobb. Ártani viszont biztos hogy nem árt.
Es ittad a teat? :(
én a 36 héttõl ittam napi 1 csészével.1 hónapja szültem elsõ baba 3 óra alatt lett meg 4360gr 59cm.Szerintem segített a tea.
Szerintem nagyon jó a tea!!! Én ittam és két hete szültem az elsõ babámat 1.5-2 óra alatt. Eszméletlenül gyorsan tágultam a doki is csodálkozott de a szülésznõmmel mi tudtuk mi áll a háttérbe:) Ártani valóban nem árt! Sztem igyad! Utánna meg gátsebre ajánlom az arnicát homeos bogyót mert nekem az is nagyon bevált!!!
Az elõzõ válaszhoz még: 36héttõl kezdtem inni napi 1 csészével.

Császárral szülésnél mennyi pénzt adtatok a fogadott orvosotoknak? Ilyenkor számít az is, hogy iker babákat segít a világra?

Legjobb válasz: Kétszer szültem, ugyanannál a dokinál. Az elsõ sima volt három éve, 50.000,- forintot adtam, a második sürgõsségi császár volt fél éve, 70.000,- forintot adtam. Koraszülött is volt a fiam, mert 35. héten kellett császározni, négy hétig voltunk bent, a dokim szinte mindennap bejött hozzám, plusz a gyerekorvost is nyüstölte, hogy mi van a gyerekkel, így úgy gondolom, hogy megérdemelte.

Kétszer szültem, ugyanannál a dokinál. Az elsõ sima volt három éve, 50.000, - forintot adtam, a második sürgõsségi császár volt fél éve, 70.000, - forintot adtam. Koraszülött is volt a fiam, mert 35. héten kellett császározni, négy hétig voltunk bent, a dokim szinte mindennap bejött hozzám, plusz a gyerekorvost is nyüstölte, hogy mi van a gyerekkel, így úgy gondolom, hogy megérdemelte.
Nekem konkréten megmondta a doki, ez elsõ találkozásnál, hogy programozott császárom lesz (egy régi betegség miatt), és hogyha kölcsönösen elégedettek vagyunk, akkor 40.000.-ft-ot kér majd. Szerintem ilyenkor nincs annak jelentõsége, hogy egy baba van-e vagy ikrek.
2 császárom volt de egyiknél sem adtam semmit miért is kellet volna, ha rendesen munkaidõben történt a dolog?
szerencsére nem olvastam itt hogy számít hogy császár, hétvége, vagy éjszaka (nekem mindhárom összejött) és az egyszeri anyasági összegét adtuk oda, ezen felül kb 100-110.000et hagytunk ott nála terhesgondozáson, nem mondott konkrét összeget, szerintem ez bõven elég volt. Jövõre szülöm nála a másodikat, kb ugyanez lesz az összeg, többre nincs kapacitásunk. (Bp.)
Szia ! Hát szerintem ha minden renbe megy , akkor olyan 50-60 ezret ! Viszont ha valami probléma van (koraszülés stb .. ) akkor többet olyan 80-100 kotott !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem mondott összeget, ezért voltam dilemmában, de így már könnyebb lesz. Nem értem ki leli örömét abban, hogy lepontoz másokat?! Megérteném, ha haszontalan, vagy agresszív dolgokat írt volna valaki! Sajnálom, hogy sokan ennyire unatkoznak!!!
Egy ikerszüléssel kapcsolatban hallottam (vidéki kórház, nem mintha Budapesten nem fordulhatott volna elö) hogy mikor az anyuka csak 25 ezret tudott adni mert 1.ennyijük volt 2. az ikrek ugye dupla kiadással járnak, 3. ez az egész borítékosdi nem legális/szabályozott, az orvos, aki elvileg felesküdött valamire, megkérdezte, hogy a boltban is csak az egyik pár cipöt szokta-e kifizetni. Remélem, csak városi legenda, de sajnos itt Madzsarisztánban valóságosnak hangzik.

Miskolcon a Semmelweis Kórházban melyik szülésznőt ajánljátok? Mennyiért vállalja, hogy segít a szülésnél? Szülés előtt mennyivel javasoljátok a találkozást?

Harmadik babánkat várjuk március elejére. Választott orvosom van, teljesen meg is vagyok vele elégedve, de most szülészn?t is szeretnénk fogadni. A tarifákkal vagyok bajban.

Legjobb válasz: Szia..én is ott szültem...igaz császárral. Megkérdeztem akkor az orvosomat,hogy kell e fogadni..és,hogy ajánlana e valakit. Õ akkor azt mondta,hogy teljesen felesleges..akkor aki ott lesz ugy fogja végezni a munkáját,ahogy kell(gondolom a "köszönet"reményében)...nem is fogadtunk és a hugom sem,aki elõttem szült pár hónappal szintén itt és u.a.-nál az orvosnál. Persze ha te úgy érzed biztosabbnak .... Minden jót Neked!!!

Szia..én is ott szültem...igaz császárral. Megkérdeztem akkor az orvosomat, hogy kell e fogadni..és, hogy ajánlana e valakit. Õ akkor azt mondta, hogy teljesen felesleges..akkor aki ott lesz ugy fogja végezni a munkáját, ahogy kell(gondolom a "köszönet"reményében)...nem is fogadtunk és a hugom sem, aki elõttem szült pár hónappal szintén itt és u.a.-nál az orvosnál. Persze ha te úgy érzed biztosabbnak .... Minden jót Neked!!!
Elsõ válaszadó vagyok.. 10-15-20...ft-ot hallottam...meg tudod..a csillagos ég...:)
Nem tudom ottvan-e még, de nekem 4 éve Czingula Mónika volt. Mi 15.000-t adtunk. Amúgy örülök hogy fogadtam, mert aki mellettem szült az összehányta magát, aztán jól le is cseszte az ügyeletes, aki tévézett, és nem hallotta hogy szólt neki. Mert éppen rossz napja volt a kedves ügyeletes szülésznõnek, és [email protected] unta az egészet, hogy az õ szavaival éljek.
Szerintem ott, akkor is le lehet tárgyalni velük...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, mérleglem õket.
Én a megyeiben szültem, így ajánlani nem tudok senkit. Az viszont biztos, hogy a legjobb döntés volt elõre szülésznõt fogadnunk, annak ellenére hogy az én dokim szerint sem szükséges, mert az épp ügyeletes is tökéletesen ellát majd... Végig ott volt velem, leste minden kívánságom és sok olyan dolog történt amivel az ügyeletes nem foglalkozott volna. Mi 20e Ft-ot adtunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!