Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ritka fehér (2 db)

Mennyire ritka a fehér holló?

Legjobb válasz: Elkeve a holló is ritka, védett madarunk. A fehér holló tulajdonképpen egy albínó, statisztikailag 100000bõl egy egyed lesz albínõ, de a tényleges szám ennél kisebb lesz, mivel általában nem olyan életképesek, mint a normál egyedek, tehát kevesebb marad életben. kép róla: http://web.telia.com/~u85903393/jbild/albino.jpg

Elkeve a holló is ritka, védett madarunk. A fehér holló tulajdonképpen egy albínó, statisztikailag 100000bõl egy egyed lesz albínõ, de a tényleges szám ennél kisebb lesz, mivel általában nem olyan életképesek, mint a normál egyedek, tehát kevesebb marad életben. kép róla: http://web.telia.com/~u85903393/jbild/albino.jpg
Ha már itt tartunk, mi az az albínó? Én úgy tudtam az, akinek pl. egyik szeme kék, a másik zöld. De ennek a nõnek a képen egyforma szeme van. Vagy nem jól tudom?
Elég csúnya hollónak ez...
Én eddig azt hittem, nincs is fehér holló. XD
LOL ez mióta holló? :D
A kérdező hozzászólása: A kép ha nem igazi is legalább el tudjuk képzelni milyen egy fehér holló. De albínó állatok léteznek.
A yetis srác miért lett lepontozva? elvileg humor kategória nem? A kép meg egyébként is fotosopp:D
A kérdező hozzászólása: Hû köszönöm, hogy beraktad ezt a képet. Nagyon szuper! :)
Nem csak állatok. Emberek is. Én már láttam aTV-ben albínó kislányt.
Annyira ritka, mint a Jeti.

Mennyire ritka a fehér golden retriever?

Egyszer majd szeretnék egy golden kutyust és nagyon tetszenek a fehér színűek. Az mennyire ritka? Az sem lesz kizáró ok, ha nem ilyen színű, de ha mégis sikerülne ilyet találni, akkor külön örülnék neki.:)

Legjobb válasz: A nevében benne van, hogy Golden.. és nem White retriever. születnek világosabbak is de azok is aranyak csak világosabbak, de nem fehérek

A nevében benne van, hogy Golden.. és nem White retriever. születnek világosabbak is de azok is aranyak csak világosabbak, de nem fehérek
http://golden-hill.hu/hu/frontpage Olyan, hogy fehér nincs. Hivatalosan világos krém. Elég sok helyen van nézegess kennelek. Nem mondanám, hogy ritka sõt!
Mennyi hozzáértõ van itt... Nézzél be kiállításokra, ott már többnyire csak fehérek vannak. Keress kenneleke, t beszélgess tenyésztõkkel! Munkakutyáknál gyakrabban látsz aranyat, de kiállításokon szinte csak fehérek vannak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépek!:) Köszönöm a linket!:)
Itt külön tenyésztenek fehér krémet: http://www.whiteoakgoldenretrievers.com/britishcream.htm
A kérdező hozzászólása: Ezeket már én is néztem, köszi!:) Igazából most már arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire emlékszem jól arra a kutyára, úgyhogy most már csak azért is megkeresem!:D De akkor a lényeg, hogy fehér golden nincsen, csak nagyon világos krém színû.:) Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Igazából még ennél is világosabb volt, de nem találtam a képet, mert otthon van a dvd anyukámnál, amin rajta van, de ha megtalálom akkor felteszem most már mindenképpen!:) Nekem egyébként tetszenek az arany színûek is, de az a fehér annyira megmaradt bennem, hogy azóta sem megy ki a fejembõl.:)
Nem is a fajta változott meg, arra ugye 9-10 év nem elegendõ, hanem a kereslet.
http://www.shining-gold.hu/kutyaim.html na, ebben a kennelben is fele arany, fele krém/fehér. Mert erre is, arra is van kereslet.
Olyanra gondolsz, mint itt a futó? http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/golden-retriver-szore.. bár én ismerek ennél is világosabbat.
Nem fehér, hanem nagyon világos, viszont goldennek már nem mondanám. Most már ez a szín a kiállításokon is, nyertes aranyt alig látni. Ismerõs goldija még olyan sötét arany, 9 éves. Ma már ilyet alig látni, annyira megváltozott a fajta, az érdeklõdés és a kereslet már a világosakra irányul. Az elmúlt 3 év kiállításain a legtöbb nyertes golden krém színû volt. Szóval egyáltalán nem ritka már. Ami nagy kár, a golden legyen csak golden.
A kérdező hozzászólása: Hmmmm... Persze logikus, hogy a golden az a színében is golden, de egyszer láttam már teljesen fehéret. Megpróbálom megkeresni a képet. Abban a kutyában még halvány árnyalatnyi aranyat sem láttam.:S De akkor lehet tévedek. Ha megtalálom a képet, akkor feltöltöm!
Annyira minta fehér holló. Viccet félretéve.GOLDEN retriever, szóval nincsenek köztük fehérek esetleg világosabbak de akkor is arany színûek
Õ az én 9hónapos Golden Retriwerem... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=580398488646356&set=a.. Szinte teljesen fehér... Nagyobb már most a papájánál... és sokkal világosabb mindkét szülõnél... A fiú testvéreivel együtt... a lány tesója sötétebb náluk... Szóval... Gének talán... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!